פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• פג או מאמאס אנד פאפאס
    אורית
    06/08/2015

אנחנו מתלבטים בין הפג ספורטיבו לבין המאמאס אנד פאפאס סולה או ארמדילו. מהי המלצתך והאם יש איזשהם יתרונות בולטים לאחת על פני האחרת כמו רוחב האמבטיה והטיולון וכדומה. המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פג או מאמאס אנד פאפאס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פג או מאמאס אנד פאפאס - תגובה

קובי סופר
    06/08/2015

שלום אורית,

יתרונות מאמאס אנד פאפאס: מחיר, אפשרות רחבה לחיבור סל קלים שונים, קיפול קומפקטי יותר, משקל קל יותר, בדים איכותיים יותר (בהשוואה לספורטיבו), הטיולון נשכב יותר שטוח.

יתרונות הפג: ייצור באירופה ולא בסין, אמבטיה ומושב רחבים יותר, שלדה חזקה יותר ועבירה יותר, סל חפצים גדול יותר.

אני ממליץ לבדוק אחת מול השניה, לנסות לקפל, ךתפעל, ללכת מחוץ לחנות עם משקל, לבדוק ברכב ולקבל החלטה מושכלת.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאמאס אנד פאפאס

אורית
    07/08/2015

תודה על התשובה, אכן בדקתי אחת מול השניה וראיתי בין היתר שלארמדילו אין ידית אחיזה לילד בקידמת העגלה. האם ניתן לרכוש דבר כזה בנפרד ולחבר לעגלה? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאמאס אנד פאפאס - תגובה

קובי סופר
    07/08/2015

שלום אורית,

לארמדילו אין פגוש ולצערנו לא קיים מוצר אוניברסלי כזה. לא ציינתי זאת כי חיסרון מכיוון שזה לא חיסרון, חוסר במעקה לא פוגע בבטיחות התינוק, ההפך הוא הנכון, מסקר ענק שעשו הסתבר ש- 30% מההורים לא חוגרים תינוק בעגלה כי הם מסתמכים על המעקה שזה דבר שגוי. המעקה הוא סתם בשביל שיהיה לתינוק במה לתפוס, ניתן לחבר קשתות עגלה שיעשו פעולה זהה למעקה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין שתי עגלות
    מרב
    05/08/2015

שלום.
    אשמח לעצה טובה ומקצועית. אני מתלבטת בין עגלת פג פרגו בוק 51 ובין סיטי מיני של בייבי ג'וגר. קראתי ושמעתי כל מיני המלצות אך אשמח לחוות דעת מקצועית. האם הפג פרגו טובה יותר בצורה מהותית(ההבדל במחיר עצום) ואם כן במה? תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין שתי עגלות

הוספת תגובה

• התלבטות בין שתי עגלות - תגובה

קובי סופר
    06/08/2015

שלום מרב,

אמנם מדובר בשתיים מהעגלות הנמכרות בישראל אך ההבדל בינהן הוא כמו בין רכב יוקרה לרכב סטנדרטי.

הפג מיוצרת באיטליה לעומת הג'וגר שבסין. הבדים של הפג איכותיים יותר, יש לה מושב דו כיווני המתכוונן בעזרת לחצן ולא שרוך, מדף הרגליים במושב מתכוונן, לפג יש תמיכת גב קשיחה וארגונומית, הקיפול של הפג שומר על בדי הטיולון בניגוד לבייבי ג'וגר, הידית מתכווננת, העגלה נעמדת לאחר הקיפול, השלדה עשויה מחומרים איכותיים יותר בעיקר אם משדרגים לשלדת S. לדעתי ההבדלים האלו כן מצדיקים את ההפרש מחיר, יש לזכור שבפג מקבלים סל קל, תיק, פגוש לטיולון וכיסוי רגליים לטיולון. אם תוסיפי את כל אלו לג'וגר ובאמת תרכשי גם סל קל ששווה ברמתו הבטיחותית לפג תראי שהפער העצום נהפך להיות פער סביר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה מומלצת ביותר
    אלישבע
    05/08/2015

אני מחפשת עגלה שתתאים לתינוק מגיל 0 ועד...
    כמה פרמטרים שחשובים לי:
    -המחיר בטווח של 1500-2500
    -תתקפל בחתיכה אחת
    -נוחה ויפה

אשמח לקבל המלצות...

לקביעת תור
    סגירה
    עגלה מומלצת ביותר

הוספת תגובה

• עגלה מומלצת ביותר - תגובה

קובי סופר
    06/08/2015

שלום אלישבע,

לדעתי הכרום הכי עונה לדרישות ולתקציב.

עוד 2 עגלות שאני ממליץ עליהן (אבל פחות מהכרום) הן ואלקו זי וביבה טאי טאי, הסיבה שפחות מכיוון שהטיולון שלהן לא דו כיווני ולדעתי זהו דבר מאוד מאוד חשוב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגדלת תקציב ל3000

אלישבע
    09/08/2015

אם נגדיל את התקציב ל3000 - מה יש לך להציע? האם ההבדל משמעותי מאוד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגדלת תקציב ל3000 - תגובה

קובי סופר
    11/08/2015

שלום אלישבע,

בתקציב זה אמליץ לך לבדוק את הארמדילו פליפ או את הסולה 2 של מאמאס אנד פאפאס. לאוו דווקא על חשבון הכרום. פשוט לערוך השוואה בין שלושת הדגמים ולקבל החלטה מה מתאים עבורכם יותר.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינפורמציה לגבי עגלת תינוק
    סבטלנה
    04/08/2015

שלום, קיבלנו עגלת תינוק מתנה ששכבה שנתיים בעליית גג, חדשה בקרטון. מישהו מכיר? לא מצליחה למצוא אינפורמציה לגבי העגלה. שווה משהו? בבקשה עזרה. תודה מראש.
    שם החברה: kenwolf
    מתחת רשום: germany
    בהוראות רשום דגם s-518-2

הוספת תגובה

• אינפורמציה לגבי עגלת תינוק - תגובה

קובי סופר
    05/08/2015

שלום סבטלנה,

מדובר בעגלה דומה לXMAX של ד"ר בייבי ולביבה היפי. 2 עגלות שסה"כ היו סבירות ודי אמינות. החשש העיקרי יכול להיות תקלות מכיוון שאין יבואן ומחלקת שירות לעגלה זו. העגלות נמכרו במחיר מגוכך ומדובר במוצר די אמין ככה שזה מוצר טוב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

סבטלנה
    08/08/2015

תודה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה ראשונה - התלבטות על ג'ואי כרום
    טל
    04/08/2015

הי,
    אני מתלבטת מאוד על הג'ואי כרום.
    ההתלבטות המקורית היתה בין המקס ספיריט לבין הביבה,
    וג'ואי כרום נראית לי כמו פתרון טוב באמצע, מבחינת היתרונות של האיה בייבי בשילוב הקיפול הקומפקטי יחסית של הביבה.
    הבעיה שלי היא עם הגגון. הוא נראה לי משמעותית קצר מדיי ביחס לשתי האחרות..
    אז..2 שאלות:
    א. האם יש לך הצעה לעגלה דומה בתכונות עם גגון גדול יותר?
    ב. האם צפוי להגיע (בקרוב..זה כבר נעשה לחוץ..) דגם נוסף של ג'ואי כרום לארץ עם גגון גדול יותר..?

תודה רבה!!

הוספת תגובה

• עגלה ראשונה - התלבטות על ג'ואי כרום - תגובה

קובי סופר
    04/08/2015

שלום טל,

אופצייה טובה עם גגון טוב היא הסולה 2 MTX שלה יש גגון טוב ומדובר במוצר איכותי ובמחיר סביר. לגבי ביבה לא צוין דגם ככה שקשה לי לענות. לגבי איה בייבי, לדעתי היא פחות מומלצת מהסולה או הכרום, דגמי הולנסיה שלהם הם המוצלחים ביותר. לגבי כרום חדשה, יש דגם DLX אך הגגון גדול במילמטרים ספורים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לגבי תשובתך להתלבטות על הג'ואי

טל
    04/08/2015

הי, תודה רבה על התגובה. כוונתי בהודעה המקורית היתה לביבה טאי טאי.
    את הולנסיה פסלתי, על אף שהיא לכאורה עונה לי על כל הדגשים, כי היא כבדה יותר והקיפול שלה מרתיע אותי בגודלו..
    בדיוק היום ראיתי את ה סולה2. מה ההבדל בעצם בינה לבין ה mtx? והאם אין בה גלגלי אויר...?
    בגדול, אני מחפשת: עגלה נוחה להליכה (+ללא גלגלי אויר..) וגם יחסית לקיפול (למטרת הרמה לבגאז' לפחות, אין צורך בקלות של הבייבי ג'וגר למשל כי יש לנו מעלית), עם גגון + סל בגודל סבירים. אמבטיה לא קטנה מדיי וטיולון דו כיווני.

תודה רבה שוב :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד

טל
    04/08/2015

לאחר שיטוט באינטרנט נתקלתי בשלושה איזכורים:
    סולה2/סולה2 כרום/ סולה2 MTX
    אשמח לדעת מה ההבדלים ביניהן.. (האם סולה2 כרום= סולה2)

ומה בעצם ההבדל בין הג'ואי לסולה2..? למעט הגגון שגדול יותר ב MTX.
    אני מנסה להבין את הפער במחיר :) נראה שהסולה גם יותר כבדה..

שוב תודה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד - תגובה

קובי סופר
    05/08/2015

שלום טל,

קודם כל בכל דגמי הסולה הגלגלים מוקצפים וללא אוויר. יש דגם שנקרא סולה סיטי שהוא עם גלגלי אוויר אך הוא לא מיובא לארץ.
    סולה 2 זו הגרסא הרגילה של הסולה, סולה MTX זו סולה 2 בגוון ובד ג'ינס + גגון ארוך יותר, על זה משלמים יותר. בMTX כרום כמשתמע, מקבלים שלדת כרום עם מסגרת כרום לאמבטיה, ציפוי כרום מוסיף משקל לשלדה והמסגרת מוסיפה משקל לאמבטיה. אני ממליץ להתמקד בסולה 2 הרגילה או בMTX הרגילה בגלל הגגון (לעיתים אין פער גבוהה בינהן).
    הן שוקלות 9.9 ק"ג שזהו משקל סביר בהחלט.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך התייעצות לאחר בדיקה

טל
    07/08/2015

הי קובי,
    בהמשך להמלצתך הלכתי לבדוק את ה mtx.
    ממה שמצאתי, המחיר של ה mtx זהה למחיר של הארמדילו פיליפ (הרגילה, לא xt)
    הגגון של ה mtx לא גדול משמעותית ביחס לסולה2.. ועם זאת של הארמדילו ממש גדול.
    הגלגלים הקטנים יחסית של הארמדילו מרתיעים אותי.

אז אשמח מאוד לקצת סדר ממך... -
    אם המחיר זהה, מה עדיף, ה סולה2 mtx או הארמדילו פליפ? האם הגלגלים של הארמדילו הם אכן כזה שיקול? (זה לא שאנחנו גרים באיזור הררי, אבל בהחלט הייתי שמחה לעגלה שיודעת להתמודד בגן שעשועים עם דשא וכאלה)
    והאם שתיהן טובות בהרבה מהג'ואי כרום? יש פער של כמעט 1000 שח ביניהן, האמנם זה רק הגגון שמשמעותי?

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך התייעצות לאחר בדיקה - תגובה

קובי סופר
    07/08/2015

שלום טל,

אם הגלגלים בפליפ מטרידים אותך אפשר ללכת על הXT וכמובן הגלגלים משופרים אך המחיר בהתאם. לדעתי הארמדילו הרגילה תדע ללכת בפארקים.
    במחיר זהה לארמדילו יש יותר יתרונות, משקל קל יותר, קיפול קל וקטן יותר וכפי שציינת גגון ענק.
    בין 2 הדגמים לדעתי הפליפ טובה ומתקדמת יותר.

הג'ואי היא בהחלט מציאה ותמורה מעולה לכסף, החיסרון המרכזי הוא הגגון אך היום יש מגוון פתרונות בדמות: שמשמיה, מאריך לגגון, כיסוי לגגון ועוד. אני לא רואה סיבה לשלם על סולה כשיש את הג'ואי, מצד שני לעומת הפליפ לפליפ יש את אותם יתרונות שציינתי מול הסולה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

טל
    09/08/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות קשה!
    מירית
    03/08/2015

קובי שלום,
    אני כרגע בהתלבטות לגבי מספר עגלות, הדרישות שלי:
    1. נוחות קיפול עם הטיולון
    2. תקציב של עד 2500 ש״ח סל שכיבה+ טיולון
    3. חשוב לי שהעגלה תהיה יפה.. למשל את הגואי כרום לא אהבתי מבחינת מראה..

ראיתי את הויולה של גו בייבי- הקיפול היה לי קצת מסורבל, שקלתי את הטילון וזה היה 11.5 קילו שזה כבד והרוחב היה 65 ס״מ שזה רחב מאוד.. מבחינת יופי ותקציב היא עמדה בדרישות אבל השאר לא פחות חשוב..
    בנוסף ראיתי את הטורנדו של איה בייבי, לאחר בדיקה רוחב גלגלים 60 ס״מ שזה סביר לפי מה שקראתי בפורום, הקיפול מזכיר את הקיפול של הויולה כך שזה לא ממש היה נוח, המשקל היה פחות מהויולה.. וגם היא יפה וזולה יחסית.
    ואחרונה שראיתי, סייבקס איריס, טיולון דו צדדי, מתקפלת עם הטיולון בצורה נוחה יחסית, מחיר סביר ויפה.. אבל- אני לא מוצאת עליה ביקורות באינטרנט..
    אני יודעת שרק אתה יכול באמת לכוון אותי לגבי העגלות האלו וכמובן לגבי עגלות נוספות שאתה ממליץ עליהן.. (אני לא מתחברת לבייבי ג׳וגר ולתאי תאי למרות שמבחינת פרקטיות הן מצוינות)
    אשמח לתגובתך בהקדם..
    יום טוב!
    מירית

לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות קשה!

הוספת תגובה

• התלבטות קשה! - תגובה

קובי סופר
    04/08/2015

שלום מירית,

לפי הדרישות אני ממליץ לך לבדוק את המאמאס אנד פאפאס סולה ונבינגטון קדט. הן עונות להגדרות שלך והן איכותיות יותר מהאיה בייבי והויולה. אם בכל זאת איה בייבי דגמי הולנסיה שלהם הם המוצלחים ביותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סייבקס איריס

מירית
    04/08/2015

תודה על התשובה,
    אשמח לקרוא את חוות דעתך על הסייבקס איריס..
    מה המשקל שלה עם הטיולון?
    באופן כללי האם אתה ממליץ עליה כעגלה ראשונה?

תודה מראש,
    מירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סייבקס איריס - תגובה

קובי סופר
    05/08/2015

שלום מירית,

אני לא ממליץ על האייריס.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על הסייבקס איריס

אורי
    08/08/2015

היי קובי,
    אנחנו חושבים לקנות את העגלה.
    ראיתי שכתבת כי אתה לא ממליץ
    אשמח אם תכתוב מדוע

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על הסייבקס איריס - תגובה

קובי סופר
    09/08/2015

שלום אורי,

לבקשת היבואן אני לא ארשום מדוע. אפשר לפנות אליי במסר פרטי בדף הפייסבוק של החברה שלי: בייבי בוס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על הסייבקס איריס - תגובה

קובי סופר
    09/08/2015

שלום אורי,

לבקשת היבואן אני לא ארשום מדוע. אפשר לפנות אליי במסר פרטי בדף הפייסבוק של החברה שלי: בייבי בוס.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רואה ששאלתי הראשונה לא נשלחה..
    איילת
    03/08/2015

שלום קובי,
    אני מחפשת המלצה על עגלה עם אמבטיה. קלה, לא תופסת הרבה מקום ברכב ולא יקרה. באזור ה2000 ש"ח.

אם הבנתי נכון אתה ממליץ על טאי טאי של ביבה?
    מה לגביי easy baby?

תודה רבה!!!
    אייילת.

הוספת תגובה

• רואה ששאלתי הראשונה לא נשלחה.. - תגובה

קובי סופר
    03/08/2015

שלום איילת,

לגבי ביבה, בהחלט עגלה טובה בסכום לא גבוהה. לגבי איזי בייבי, תלוי בדגם, יש להם המון המון דגמים ורובם לא הכי מוצלחים. בכל מקרב בטווח מחיר הזה הביבה או הכרום הן המוצלחות ביותר עם דגש על הכרום.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינך ממליץ על easy baby?
    איילת
    03/08/2015

חשבתי שהיא יכולה לענות על הקריטריונים שציינתי (קלה, לא בומבסטית ולא יקרה..)

תודה,
    איילת.

לקביעת תור
    סגירה
    אינך ממליץ על easy baby?

הוספת תגובה

• אינך ממליץ על easy baby? - תגובה

קובי סופר
    03/08/2015

שלום איילת,

הגבתי לך בשאלה אחרת.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפשת עגלה שנכנסת לתא מטען גבוה וצר
    גילת
    02/08/2015

בדקנו עם אינליזינה של חברה שמתקפלת לקיפול מטריה והיא נכנסה בלי האמבטיה.
    האם יש עגלות אחרות שיכולות להתאים? עגלה עם קיפול רגיל לא נכנסת.
    ראיתי שיש עגלה של אינפנטי, wa11, שמתקפלת קיפול מטריה ואפשר לקנות לה גם עריסה. האם אחרי קיפול היא בערך כמו האינגליזינה? האם היא נוחה? חשוב לי שהתינוק יכול לשכב בנוחות, עדיף עם עריסה.
    היא יחסית זולה (שזה טוב...) - מה החסרונות שלה?

(אני יודעת שיש עגלה בשם יויו שהיא מתקפלת מאוד קטן, אך היא יקרה וגם סל השכיבה שלה מאוד קטן וצפוף - ולכן לא מתאימה)

תודה תודה!

הוספת תגובה

• מחפשת עגלה שנכנסת לתא מטען גבוה וצר - תגובה

קובי סופר
    03/08/2015

שלום גילת,

על היויו אני לא ממליץ.
    על האינפנטי אני ממש לא ממליץ, עגלה מאוד פשוטה ולא איכותית.
    אני ממליץ לך על בבה קונפורט סטריטי פלוס או לולה 2, 2 עגלות בסגנון וברמה של האינגלזינה אך טיפה יותר זולות.
    לסטריטי פלוס יש קיפול מאוד מאוד קופקטי ופשוט לביצוע, היא קטנה יותר מהאינגלזינה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה ראשונה
    Chaya
    02/08/2015

הי, אנו עומדים לפני לידה ראשונה בעזרת השם, ומתחילים לחשוב על עגלות.
    השיקולים המנחים אותנו הם:
    עגלה איכותית שתחזיק לאורך שנים וילדים.
    אמבטיה נוחה שתוכל לשמש העריסה בשבועות הראשונים,
    אופציה לשנות לטיולון בהמשך
    אפשרות לשים סלקל.
    כמובן בדים נעימים וכביסים.
    כמו כן האם קיים מצב לעגלה שבעתיד אם יהיה צורך ניתן להפוך אותה לעגלת אחים?
    מה דעתך על חברת מאונטן באגי? )mountain buggy)
    אני מקווה שאני מספיק מובנת,
    ותודה על ההתייחסות!

לקביעת תור
    סגירה
    עגלה ראשונה

הוספת תגובה

• מקפיצה

Chaya
    02/08/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה ראשונה - תגובה

קובי סופר
    03/08/2015

שלום חיה,

בעיקרון יש הרבה אופציות וככל שעולים ברמת המחיר כך עולים ברמת האיכות, לכן רצוי גם שתרשמי טווח מחיר רצוי. ללא טווח מחיר העגלות המומלצות ביותר הן פג פרגו בוק פלוס והרטן רייסר ג'י טי. הן הכי קרובות לענות לדרישות שלך. לגבי חיבור לילד נוסף אין אפשרות ולדעתי זה אחד הדברים האחרונים שצריך לדאוג לו. כרגע את קונה עגלה עבור ילד אחד ורצוי שתהיה כזו שתתאים לצרכים אלו, עגלות שתוכננו ל-2 ילדים סובלות מהמון חסרונות, אי לכך כשמגיע הרגע יש הרבה עגלות תאומים/אחים טובות ולא יקרות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

Chaya
    03/08/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלקל, מזרן ובייבי סנס
    שי
    02/08/2015

הי קובי,
    אשמח לחוות דעתך במספר התלבטויות, כמובן שהכי חשוב לנו זה בטיחות ונוחות לתינוק. כמו כן מדובר בילד ראשון ולכן יש גם חשיבה קדימה עם המוצרים שנקנה:

1. סלקל- ראיתי שאתה ממליץ על קייפיט של צ׳יקו אבל נראה לנו שאולי כן נרצה לחבר את הסל קל לעגלה מדי פעם ולכן השיקול של סלקל משפיע גם על בחירת העגלה. אנחנו מתלבטים בין עגלת פג פרגו בוק פלוס ספורטיבו לבין הממבה. להבנתי ניתן לרכוש עם הפג רק את הסלקל שלהם, האם זה נכון שאין אפשרות למתאמים אחרים? מה דעתך על הסלקל שלהם? האם יש דגם ספציפי שעדיף בסלקלים של פג?
    איזה סלקל היית ממליץ לחבר לממבה ומה דעתך עליו בהשוואה לסקל של פג?
    מה עמדתך לגבי בסיס בשני המקרים?

2. קצת הלכתי לאיבוד עם בחירת מזרון למיטה ולעריסה, הבנתי שיש סוגים כמו מזרון נושם, לא נושם, דו כיווני, וכו׳. מה עמדת והמלצתך בנושא?

3. בייבי סנס- קיבלנו מחברים בייבי סנס רגיל אבל אנחנו שוקלים לקנות את החי-שן סנוזה. האם הוא עדיף? אתה ממליץ עליו?
    ייתכן וניקח עריסה מתחברת ואז הבנתי שהוא היחיד האופציונלי... אשמח לשמוע את עמדתך בעניין.

תודה רבה רבה על העזרה!

לקביעת תור
    סגירה
    סלקל, מזרן ובייבי סנס

הוספת תגובה

• סלקל, מזרן ובייבי סנס - תגובה

קובי סופר
    02/08/2015

שלום שי,

1. סלקל- ראיתי שאתה ממליץ על קייפיט של צ׳יקו אבל נראה לנו שאולי כן נרצה לחבר את הסל קל לעגלה מדי פעם ולכן השיקול של סלקל משפיע גם על בחירת העגלה. אנחנו מתלבטים בין עגלת פג פרגו בוק פלוס ספורטיבו לבין הממבה. להבנתי ניתן לרכוש עם הפג רק את הסלקל שלהם, האם זה נכון שאין אפשרות למתאמים אחרים? מה דעתך על הסלקל שלהם? האם יש דגם ספציפי שעדיף בסלקלים של פג?
    איזה סלקל היית ממליץ לחבר לממבה ומה דעתך עליו בהשוואה לסקל של פג?
    מה עמדתך לגבי בסיס בשני המקרים?

לפג קיים מתאם לסל קל סייבקס, אני לא יודע אם היבאן מייבא אותו כיום.
    הסייבקס גם מתחבר לממבה ולאחר הקייפיט סל קל סייבקס אטון 3 הוא הסל קל שאני הכי ממליץ עליו.
    גם הפג קיבל דירוג בטיחותי גבוהה כמו הסייבקס אך הבסיס האמריקאי של סייבקס טוב יותר מאלו של הפג. בנושא הבסיס אני ממליץ לרכוש עם בסיס מכיוון שהבסיס מצמצם משמעותית את האפשרות לטעות בהתקנת סל קל ללא בסיס. למעשה 75% מההורים בממוצע מתקינים לא נכון סל קל ללא בסיס. מעבר לנוחות החיים יש כאן יתרון בטיחותי חשוב.

2. קצת הלכתי לאיבוד עם בחירת מזרון למיטה ולעריסה, הבנתי שיש סוגים כמו מזרון נושם, לא נושם, דו כיווני, וכו׳. מה עמדת והמלצתך בנושא?

בעריסה אין יותר מדי חוכמות, מזרן בעובי 4 ס"מ הוא מזרן דק מאוד שאינו מאפשר להגיע למצב חנק עקב הדקות שלו. למיטה המזרנים עבים יותר והמזרנים הנושמים הם המומלצים, חשוב לא לטעות בין בד רשת שמוכרים בחנויות מתארים כנושם אך הדבר לא נכון, מזרן נושם הוא מזרן ללא ספוג ועם סיבים או כמו הנומו עשוי כולו רשת. מעבר לצמצום המשעמותי של סכנת חנק הם נוחים יותר לשינה ולא מוזרק בהם חומר נגד אש שנחשב כלא בריא.

3. בייבי סנס- קיבלנו מחברים בייבי סנס רגיל אבל אנחנו שוקלים לקנות את החי-שן סנוזה. האם הוא עדיף? אתה ממליץ עליו?
    ייתכן וניקח עריסה מתחברת ואז הבנתי שהוא היחיד האופציונלי... אשמח לשמוע את עמדתך בעניין.

אני לא מכיר את החי-שן, ממליץ מאוד להשתמש רק בבייבי סנס שהוא המוצר הותיק בעולם, יש לו אישור משרד הבריאות ומכיוון שהחברה ישראלית יש מעבדה ושירות לקוחות מעולים בישראל.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארמדילו פליפ או ג'ואי כרום? מה עדיף
    מאי
    02/08/2015

ראיתי את עגלת ארמדילו פליפ של מאמס אנד פאפס ואהבתי וכן את ג'ואי כרום אך פחות.
    הפער במחיר הוא מעל אלף שקלים האם מבחינת איכות זה מצדיק?
    מה השינויים המהותיים בינהם? (איכות בדים , חוזק שלדה נסיעה ועוד ....)
    ואם אלך על ארמדילו פליפ זה נכון שגלגלי ה xt נוסעים טוב יותר מהרגיל? ולכן עדיף להוסיף את הפער ולרכוש את הxt?

הוספת תגובה

• ארמדילו פליפ או ג'ואי כרום? מה עדיף - תגובה

קובי סופר
    02/08/2015

שלום מאירה,

הפליפ מציעה בדים איכותיים יותר, גגון גדול יותר, רשת לאיוורור באמבטיה (בXT יש גם בטיולוןׂ), כמובן שיש גם יתרון בקיפול ובגודלו. מכאן את צריכה להחליט עם היתרונות האלו שווים לך את ההפרש. בXT יש גלגלים יותר גדולים וזה יתן לך נוחות הליכה רק בשטח קשה יותר כמו כורכר, דשא או חצץ. בהליכה עירונית כמעט ולא תרגישי הבדל.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה לילד ראשון
    טל
    02/08/2015

שלום,
    רציתי להתייעץ בקשר לעגלה. רוצים עגלה משולבת, לילד ראשון, מתכננים להשתמש בה עוד הרבה ולכן המחיר מהווה פחות בעיה, העיקר שתהיה נוחה פרקטית ועמידה.

אלו הדרישות שלנו:
    - אנחנו גרים בקיבוץ ולכן מחפשים משהו שידע לעבור היטב גם שבילים פחות סלולים, מדרגות פה ושם (לא משהו בשגרה).
    - מבחינת קיפול- יהיה נחמד שתתקפל בקלות ושתהיה קלת משקל, אבל עניין האחסון פחות מטריד אותנו, לא קריטי שתתקפל קטן כי לא תבלה הרבה מקופלת או בבגא'ז.
    - מעדיפים שתהיה אמבטיה נוחה לתינוק (לידה צפויה באוקטובר), מבחינת טיולון- נראה לי עדיף שיהיה לשני הכיוונים אך אשמח לשמוע את דעתך כמה זה חשוב.
    - כדאי גם שיהיה ריפוד איכותי ושניתן לכבס.
    - נרצה שיתחבר אליה סלקל טוב ובטיחותי

באופן אישי התחברתי לדגמים פג פרגו אך הם מעט יקרים. אשמח לשמוע את דעתך על הדגמים שלהם- האם שווים את ההשקעה מבחינת עלות-תועלת? והאם יש דגמים אחרים שאתה ממליץ?

תודה רבה,
    טל.

לקביעת תור
    סגירה
    עגלה לילד ראשון

הוספת תגובה

• עגלה לילד ראשון - תגובה

קובי סופר
    02/08/2015

שלום טל,

בתור מי שגר במקום די זהה לתיאור שלך ואם אותם צרכים אני ממליץ על עגלת הרטן רייסר ג'י טי (גילוי נאות, אני היבואן של העגלה). זו העגלה שהכי בנויה לעבור שטח אינו סלול, יש לה מערכת בלומי זעוזועים שלא קיימת באף עגלה, הגלגלים הם כמו צמיג רכב. זו העגלה המרופדת ביותר שיש עם הבד האיכותי ביותר שיש, הטיולון דו כיווני והוא הטיולון הרחב והארוך ביותר שיש. יש לה מסנן UV בגגונים ובכיסוי האמבטיה. העגלה מיוצרת בגרמניה. החיסרון הוא שבדיוק כמו הפג היא לא זולה אך עדיין זולה יותר מהדגמים היקרים יותר של פג (כמו הפופ אפ לדוגמא).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

טל
    02/08/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בנוגע לעגלה
    מאיה
    02/08/2015

שלום רב,
    בעוד כחודשיים אני צפויה ללדת את בתי הבכורה. יש לי מספר התלבטויות בנוגע לעגלה. קיבלתי מגיסתי עגלת אחים (שניתן להשתמש בה גם לתינוק יחיד..) של פיל אנד טדס דגם ספורט. הבנתי שאין אפשרות לחבר אמבטיה לעגלה זו ואני מתלבטת האם אמבטיה הינה עד כדי כך חשובה? באופן כללי מה חוות דעתך על עגלה זו?

רב האנשים הצליחו לשכנע אותי לקנות עגלה חדשה עם אמבטיה ואני מתלבטת בין שלושה דגמים:
    1. ג'ואי כרום
    2. ברייטקס 4 גלגלים
    3 טאי טאי של ביבה

אשמח לעזרה והבהרות שייסעו לי להחליט.

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בנוגע לעגלה

הוספת תגובה

• התלבטות בנוגע לעגלה - תגובה

קובי סופר
    02/08/2015

שלום,

אפשר להסתדר ללא אמבטיה בפיל אנד טדס אך כמובן שיהיו לכך חסרונות.

מכל העגלות שרשמת הכרום לדעתי עדיפה, הטיולון שלה דו כיווני, שינוי המצבים נעשה בעזרת לחצן ולא שרוך ויש לטיולון שלה תמיכה טובה יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

מאיה
    02/08/2015

תוכל להסביר את החסרונות לעגלה ללא אמבטיה.?
    שמעתי מכל מיני גורמים אבל חשוב לי לשמוע חוו"ד מקצועית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

קובי סופר
    03/08/2015

שלום מאיה,

עגלות ללא אמבטיה לא יכולות להגיע לזווית שכיבה שטוחה, הן פתוחות יותר (חיסרון בחורף), התינוק לא מולך (בחלק מהעגלות), התינוק צריך לשכב על הרצעות (בחלק מהעגלות), צריך לחגור תינוק בעוד שבאמבטיה אין צורך.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה שאלות לאחר ביקור בשילב ומוצצים
    אסף
    30/07/2015

קובי שלום,

אשתי ואני תיכף בחודש שמיני וביקרנו היום בשילב ומוצצים ויצאנו מאוד מבולבלים מההיצע הרב. נשמח לעזרתך במספר שאלות:

עגלה:
    פחות מעניין אותנו המחיר, אלא חשוב לנו באמת שתהיה עגלה נוחה ופונקציונלית - הכי חשוב שתהיה נוחה לתינוק, שתהיה קלה, נוחה לקיפול, גלגלים איכותיים ואמינה באופן כללי.
    השאלה על איזו עגלה הייתה ממליץ ללכת? האם העלייה בטווח המחירים אכן מביאה איתה שינוי משמעותי באיכות, או שניתן את אותה איכות לרכוש גם במחיר נמוך יותר? או במילים אחרות - מה היתרונות של עגלות ה- 4,000-5,000 ש"ח לעגלות של 2,000-3000 ש"ח?

סלקל:
    אין לנו איזופיקס ברכב - מה המלצתך בנושא בסיס וסלקל? שוב, הכי חשוב שיהיה בטיחותי ונוח לתינוק, כאשר כדאי גם שיוכל להתחבר לעגלה.

מזרן למיטה:
    הראו לנו 4 סוגים של עמינח בטווחים של 600-1,000 ש"ח - מה חשוב שיהיה במזרן? יש לך המלצה?

תודה מראש,
    תמרה ואסף

הוספת תגובה

• כמה שאלות לאחר ביקור בשילב ומוצצים - תגובה

קובי סופר
    02/08/2015

שלום אסף,

לגבי עגלות, ברוב המקרים פער המחיר מוצדק ומקבלים מוצר איכותי יותר ברמת החומרים והבדים, פרקטי ונח יותר. לפני שמתעסקים במחיר לדעתי יהיה לכם יותר נכון אם תגדירו דרישות מהעגלה ופרמטרים חשובים יותר או פחות, לדוגמא: נוחות הליכה, נוחות קיפול, נוחות לתינוק, גודל קיפול וכו'. אין עגלה שתכיל את הכל ולכן חשוב לעשות סדר מהחשוב לפחות חשוב. יש לקחת בחשבון שברשתות שהלכתם אליהם יש עגלות בלעדיות ולכן האינטרס של כל רשת להמליץ ולשבח את המוצר שלה ומנגד לספר אגדות על המוצר המתחרה.

לגבי סל קל, סל קל צ'יקו קייפיט הוא הסל קל המומלץ ביותר לדעתי. החיסרון המרכזי שלו שהוא לא מתחבר למרבית העגלות בשוק.

מזרן למיטת תינוק, כל המחקרים הרפואים מוכיחים שהמזרן היקר ביותר (הנושם עם הסיבים) הוא הטוב ביותר ומצמצם משמעותית את סכנת החנק בשנה הראשונה לחיי התינוק. לכן המזרן של עמינח שנמכר בשילב או של בייבי טק הם המומלצים. גם מזרן נומו מומלץ אך בשלב זה אין לא אישור מכון תקנים ולכן עליו אני פחות ממליץ.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוגע לעגלה

אסף
    02/08/2015

היי קובי,
    קודם כל תודה רבה על התשובה המפורטת.

מבחינת סדרי עדיפויות במאפייני העגלה:
    1) נוחות ובטיחות לתינוק.
    2) פשוטה לקיפול.
    3) קלת משקל.

לגבי העגלות שראינו היו אינגליזינה זיפי פרו וטרילוג'י, בייבי ג'וגר סיטי מיני, פג פופ אפ ובוקלט לייט, מאמאס אנד פאפאס ארמדילו וג'ואי כרום.
    מבין עגלות אלו, על מי היית ממליץ? האם יש לך המלצות אחרות על עגלות שלא כתבנו?

תודה,
    אסף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוגע לעגלה - תגובה

קובי סופר
    03/08/2015

שלום אסף,

ע"פ הדרישות שלכם לדעתי הארמדילו תתאים לכם, כמו כן הפופ אפ גם תתאים, היא כבדה יותר ויקרה יותר מהפליפ אך איכותית וחזקה יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה