פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות על עגלה של פג
    נעמה
    31/08/2015

רציתי לשאול לגבי עגלה של פג.
    לפי מה שנראה לי כרגע אנחנו מעוניים לקנות עגלה של פג ומצאתי ביד 2 עגלה
    מדגם פלקו סוויץ.
    בגלל שזה דגם קצת ישן אז אני לא מצליחה למצוא עליה באינטרנט.
    אתה יכול אולי להגיד לי אם יש הבדל משמעותי בינה לבין דגמים חדשים יותר כמו בוק פלוס.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות על עגלה של פג

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות על עגלה של פג - תגובה

קובי סופר
    31/08/2015

שלום נעמה,

יש הבדלים עצומים בנוחות הליכה, בסל החפצים והנגישות אליו, בתמיכה לגב התינוק, בנוחות קיפול ובתפעול. הסוויץ הוא לא מהדגמים המוצלחים של פג פרגו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות לגבי עגלה
    דורית
    31/08/2015

היי קובי,

אנחנו מתלבטים בין 3 עגלות: אינגליזינה טרילוג'י, פג פרגו פופ אפ וסייבקס פריאם.

אני רוצה עגלה איכותית יציבה ועמידה שתחזיק בהמשך לעוד ילד אחד או שניים.
    גלגלים חזקים.
    קיפול נוח.

על מה אתה ממליץ?

לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות לגבי עגלה

הוספת תגובה

• התלבטות לגבי עגלה - תגובה

קובי סופר
    31/08/2015

שלום דורית,

על הטרילוג'י אני פחות ממליץ. יש לה קיפול מטריה קטן וזה היתרון היחידי שלה. בגלל היתרון הזה יש מספר חסרונות שהם: סל חפצים קטן ולא נגיש. תמיכה חלקית בגב התינוק, פחות נוחה להליכה.

הפריאם היא דגם חדש שמגיע מחברה טובה.

הפג מיוצרת באיטליה (כמו האינגלזינה) ולכן איכות ההרכבה טובה יותר מזו של הסייבקס, הפג נוחה יותר לקיפול והמושב טיול שלה רחב יותר מהסייבקס.

עוד 2 עגלות שאני ממליץ. איי בי סי דיזיין ממבה פלוס (דומה לפריאם אבל זולה יותר ולדעתי יותר נוחה להליכה ותפעול). כמו הפריאם מדובר בחברה גרמנית אבל העגלה מיוצרת בסין.

הרטן רייסר ג'י טי, חברה גרמנית שמייצרת בגרמניה, איכות ההרכבה והחומרים ברמה גבוהה יותר מכל העגלות שצויינו כאן. ממליץ לבדוק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות לגבי עגלה

דורית
    01/09/2015

תודה רבה קובי עזרת מאוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזרון למיטת תינוק
    הדס
    30/08/2015

היי קובי..
    רציתי לדעת על איזה מזרון אתה ממליץ למיטת תינוק.
    הייתי בשילב והמליצט לנו על גרינלנד של קינג קוייל שעולה 1000 שח... נראה לי קצת יקר.
    יש מזרון שהיית ממליץ עליו ? והאם מדובר על מידות סטנדרטיות של מזרונים או שלכל מיטה מתאים מזרון אחר ?
    תודה ולילה טוב

לקביעת תור
    סגירה
    מזרון למיטת תינוק

הוספת תגובה

• מזרון למיטת תינוק - תגובה

קובי סופר
    31/08/2015

שלום הדס,

אני ממליץ על מזרן נושם, דווקא הגרינלד הוא לא כזה. האימג'יין שלהם כן אבל הוא יקר יותר מהגרינלנד. יש גם מזן נושם של בייבי טק ובייבי גב, הם יותר זולים ועושים את העובדה בדיוק כמו העמינח. כמובן שיש בשוק עוד מזרנים נושמים, לרובם אין תו תקן ולכן אני ממליץ לפני כל רכישת מזרן לוודא מול מכון התקנים שלמוצר אכן יש תו תקן.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דגמי מזרונים

הדס
    31/08/2015

תודה על התשובה.
    האם אתה יכול להמליץ לי על דגמים ספציפיים ?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דגמי מזרונים - תגובה

קובי סופר
    01/09/2015

שלום הדס,

ממה שאני מכיר דגם האימג'ין של עמינח או המזרן הנושם של בייבי גב (איירוואי) ובייבי טק הם המומלצים ביותר. לכולם יש תו תקן וכולם מזרנים נושמים ולא מזרנים עם בד נושם (יש הבדל עצום).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלקל ופגוש לעגלת ארמדילו XT
    ענבל
    30/08/2015

שלום קובי,
    אנחנו מתכננים לרכוש עגלת ארמדילו פליפ XT ואשמח לייעוץ ועזרה בשני דברים:
    1) סלקל-
    א. מעוניינים בסלקל שיתחבר לעגלה (בעזרת מתאמים) במחיר של עד כ-600 ש"ח, מהי המלצתך?
    ב. ב'מוצצים' נאמר לנו שהסלקל של ג'ואי יכול להתחבר גם לעגלה, מקריאה בפורום ראיתי שלא ציינת אותו. האם הוא יכול להתחבר לעגלה זו? והאם אתה ממליץ עליו?
    2) פגוש לעגלה- מאוד מאוד חסר לנו שאין פגוש אבל המפרט של העגלה מאוד מתאים לצרכים שלנו ואיננו רוצים לוותר עליה בגלל פרט זה. שמעתי על פגוש אוניברסלי, האם אתה מכיר אופציה כזאת? האם באמת הוא אוניברסלי ויוכל להתחבר גם לדגם הארמדילו?
    והיכן ניתן לרכוש פגוש כזה?

תודה רבה על התשובות המפורטות והעזרה שאתה נותן בפורום! זה כל כך מסייע.

הוספת תגובה

• סלקל ופגוש לעגלת ארמדילו XT - תגובה

קובי סופר
    30/08/2015

שלום סיגל

1) סלקל-
    א. מעוניינים בסלקל שיתחבר לעגלה (בעזרת מתאמים) במחיר של עד כ-600 ש"ח, מהי המלצתך?
    ב. ב'מוצצים' נאמר לנו שהסלקל של ג'ואי יכול להתחבר גם לעגלה, מקריאה בפורום ראיתי שלא ציינת אותו. האם הוא יכול להתחבר לעגלה זו? והאם אתה ממליץ עליו?

אני ממליץ (בסדר יורד מהמומלץ לפחות מומלץ) על סל קל סייבקס או לחלופין בי סייף. גם סל קל בבה קונפורט יכול להתחבר והוא מומלץ. על ג'ואי (יכול להתחבר לעגלה) אני פחות ממליץ כי הדירוג שלו נמוך משמעותית מהסל קלים שציינתי. גם סל קלי מקסי קוזי מתחברים אך הם חורגים מהתקציב.

2) פגוש לעגלה- מאוד מאוד חסר לנו שאין פגוש אבל המפרט של העגלה מאוד מתאים לצרכים שלנו ואיננו רוצים לוותר עליה בגלל פרט זה. שמעתי על פגוש אוניברסלי, האם אתה מכיר אופציה כזאת? האם באמת הוא אוניברסלי ויוכל להתחבר גם לדגם הארמדילו?
    והיכן ניתן לרכוש פגוש כזה?

לא מכיר שקיים מוצר כזה. הדבר היחיד שיכול להתאים זו קשת צעצועים לעגלה שמתחברת עם קליפסים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזרנים ורהיטים לתינוק
    מבולבלת
    30/08/2015

היי,
    רציתי לברר כמה דברים לגבי רהיטים לחדר התינוק ומזרנים לעגלה, עריסה ומיטה.
    לגבי ריהוט - בדקנו בכמה חנויות ובכולם מוכרים רהיטים של שניר בבה. בחנויות ובאתר מציינים שהמוצרים נושאים תו תקן. אמרו לנו שכל המיטות עשויות עץ מלא. אשמח לאישור שהמוצרים אכן מאושרים ,מומלצים ונושאים תו תקן.
    לגבי מזרונים:
    1. לעגלה - האם יש צורך ברכישת מזרון נפרד לאמבטיה של מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ XT או שהמזרון שמגיע עם האמבטיה מספיק?
    2. למיטה - ראינו מזרון נושם של בייבי גב (מזרון מסיבי פלסטיק, Airways). למוצר תו תקן. האם המזרון מוצלח ומומלץ? אם לא, מה עדיף ולמה?
    3. לעריסה - קיבלנו במתנה עריסה ולעריסה מזרון דק מכוסה פלסטיק. ראיתי המון כתבות בדבר חשיבות "מזרון נושם". האם הגיוני שזה המזרון שמסופק עם עריסה? האם הוא מספק ובטיחותי או שצריך לרכוש מזרון אחר?
    תודה רבה מראש!!!

לקביעת תור
    סגירה
    מזרנים ורהיטים לתינוק

הוספת תגובה

• מזרנים ורהיטים לתינוק - תגובה

קובי סופר
    30/08/2015

שלום,

לגבי תקנים אני לא הכתובת. יש מכון התקנים, ניתן ליצור איתם קשר טלפוני או דרך דף הפייסבוק ולוודא למה יש תקן או אין. לגבי שניר ידוע לי שהיה להם אישור של המכון אך הוא לא בתוקף (שוב אני לא ממליץ במקרה הזה להסתמך על הידע שלי ולוודא מול מכון התקנים). לגבי בייבי גב, זה מיוצר ע"י חברת בייבי טק שלכל מוצריה יש תו תקן (שוב אני לא ממליץ במקרה הזה להסתמך על הידע שלי ולוודא מול מכון התקנים).

1. לעגלה - האם יש צורך ברכישת מזרון נפרד לאמבטיה של מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ XT או שהמזרון שמגיע עם האמבטיה מספיק?

לדעתי אין צורך. כן מומלץ לשים סדין על המזרן שמגיע עם המוצר.

2. למיטה - ראינו מזרון נושם של בייבי גב (מזרון מסיבי פלסטיק, Airways). למוצר תו תקן. האם המזרון מוצלח ומומלץ? אם לא, מה עדיף ולמה?

אני ממליץ על מזרן נושם והוא אכן עונה להגדרה ב- 100% ולכן אני ממליץ עליו.

3. לעריסה - קיבלנו במתנה עריסה ולעריסה מזרון דק מכוסה פלסטיק. ראיתי המון כתבות בדבר חשיבות "מזרון נושם". האם הגיוני שזה המזרון שמסופק עם עריסה? האם הוא מספק ובטיחותי או שצריך לרכוש מזרון אחר?

התקן לא דורש מזרן נושם. התקן דורש ספוג לא דליק, צפוי לא חדיר לנוזלים וכו'. מכיוון שעד גיל 3 חודשים התינוקות לא יודעים להתהפך לבד על הבטן והמזרן מאוד דק הסכנה לחנק קטנה אבל עדיין, אם יש אפשרות לרכוש מזרן נושם גם לעריסה הייתי ממליץ. מיוצר מוצר כזה וכוונתי באם יש אפשרות היא לעניין הכלכלי כי מדובר במזרן שעולה כמעט פי 10! מהמזרן הרגיל.
    היות וזה לשלושה חודשיים 99% מההורים לא ממהרים לרכוש אותו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שניר

מבולבלת
    30/08/2015

לא מוצאת על זה מידע באתר של מכון התקנים אבל שלחתי אליהם שאלה בעניין.
    יש מזרון מומלץ לעריסה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת לגבי שידת החתלה

מבולבלת
    30/08/2015

אמרו לנו שכל השידות אשר אין להם מעקות אינן עומדות בתקן אך שאין צורך במעקה כזה שהרי בכל מקרה צריך להיות עם התינוק כל הזמן ומעקה כזה יכול לפגוע את הילד. האם זה נכון?
    האם משנה אם השידה עשויה ממלמין או מ MDF?
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת לגבי שידת החתלה - תגובה

קובי סופר
    30/08/2015

שלום,

התקן לשידת החתלה דורש מעקה מסביב לשידה ומעצורים למגירות. מכיוון שהראש הישראלי חכם היצרנים קוראים לשידות שידות אחסנה ובכך מתחמקים מלהעביר תקן את המוצר. כמעט ולא משנה עם השידה עשויה מלמין או MDF. בגדול MDF הוא חומר חזק ועמיד יותר לאורך שנים ולכן הוא יותר יקר אך עדיף.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדכון לגבי שניר

מבולבלת
    30/08/2015

שניר שלחו אליי עותק מאישור מכון התקנים שלהם אשר ניתן להם בדצמבר, 2012. לטענת החברה (מבירור שלי ושל החנות בה רכשתי את הריהוט), היות ואין שינוי במפרט המיטה, אין צורך באישור מחודש והאישור תקף לכל המיטות שמיוצרות בהתאם למפקט שאושר. מכון התקנים לעומת זאת טוען שלא מכיר את שניר כיבואן מאושר.
    החלטנו לא לקחת סיכון ולבטל את ההזמנה שעשינו, תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לעגלה
    יעל
    28/08/2015

שלום,
    אשמח לקבל המלצה על עגלה עם אמבטיה מתקפלת, טיולון לשני כיוונים עם שכיבה (רצוי 180) וכמובן שעגלה לא תהיה יקרה.
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לעגלה

הוספת תגובה

• המלצה לעגלה - תגובה

קובי סופר
    30/08/2015

שלום יעל,

עגלות מומלצות בהתאם לדרישות מהכי זולה להכי יקרה (ההמלצה שלי לרכישה היא הסדר ההפוך מהיקרה ביותר לזולה): ג'ואי כרום, פג פרגו בוק ספורטיבו, איי בי סי דיזיין ממבה פלוס והרטן רייסר ג'י טי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת תינוק
    ענבל
    27/08/2015

היי לכולם,
    עתידה ללדת בתחילת נובמבר, אשמח לקבל המלצות על עגלה נוחה לקיפול, קלה, בטיחותית: ארבעה גלגלים ,ידית אחת ובמחיר טוב (:
    בנתיים ראינו את:

1. בוגבו בי - נראת קלילה ונוחה, בעיקר הטיולון נראה לי ממש נוח חוץ מזה שאמרו לי משהו על זה שהזווית היא רק בשכיבה ולא בישיבה (?), ומרגיש לי שהאמבטיה שלה מעט קטנה.
    2. אינגליזינה טרילוגי - גם נראת קלה ונוחה, (בעיקר לקיפול), גודל אמבטיה נראה ממש טוב, מה שכן אני לא סגורה לגבי הטיולון שנראה לי מעט קטן או מסורבל.
    3. בייבי גוגר סיטי מיני - פחות התחברתי (:
    4. פג פרגו - הסתכלתי עליה במהירות ברחוב... אין לי מספיק פרטים..

קיצר אשמח לקבל הכוונה ועזרה בנושא.
    המון תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    עגלת תינוק

הוספת תגובה

• עגלת תינוק - תגובה

קובי סופר
    27/08/2015

שלום ענבל,

הבוגבו היא עגלה מעולה ואין לחשוש מאמבטיה הקטנה. הגודל שלה מטעה והיא לא קטנה בהרבה מאמבטיות שנראות גדולות, כמו כן הטיולון מתאים מגיל לידה ככה שאין בעיה לעבור אליו לפני גיל חצי שנה. הטיולון של הבי נשכב ישר בעוד שלדגם הקמיליון טיולון סטטי בו ישבן התינוק נמצא כלפי מעלה יחד עם הרגליים, יכול להיות שמזה נוצר לך בילבול. כמובן שדגם הבי3 עדיף.
    אינגלזינה, איני יודע איזה דגם ראית ככה שקשה לי לתת חוות דעת.
    בייבי ג'וגר אני מבין אותך היטב, לא מהמומלצות שלי
    פג פרגו, עגלה מעולה, קצת כבדה אבל לדעתי אין מה לחשוש מהמשקל.
    מאוד רצוי להכין לעצמך רשימה עם סדר עדיפיות ודרישות מהעגלה ככה יהיה לך יותר קל להחליט, כמו כן להחליט על תקציב מקסימלי שאותו תרצו להשקיע בעגלה.
    אני ממליץ לך לבדוק גם את הארמדילו פליפ של מאמאס אנד פאפאס והרטן רייסר ג'י טי, שתיהן בסגנון אחר אחת מול השנייה, לכל אחת יתרון עצום אחר אבל שתיהן מעולות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה קובי על התשובה המפורטת! לגבי

ענבל
    27/08/2015

האינגליזינה - ראיתי את הדגם של הטרילוג'י (כתבתי גם בהודעה הקודמת) - האם אתה מכיר ?

לגבי המאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ, ראיתי שאתה ממליץ עליה לא מעט, מה ההבדל בינה לבין הדגם של הxt? (מבחינת משקל, בטיחות נוחות וכו)

אשמח לבדוק את שתיהן.. (רטן וארמדילו פיליפ..) באיזה רשתות הן נמכרות?
    איך החיבור שלהן לסל קל? האם הן באות עם סל קל של אותה החברה או שצריך להתאים של חברה אחרת ואם כן על מה אתה ממליץ?

המון תודה על העזרה שלך וההכוונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה קובי על התשובה המפורטת! לגבי - תגובה

קובי סופר
    30/08/2015

שלום ענבל

האינגליזינה - ראיתי את הדגם של הטרילוג'י (כתבתי גם בהודעה הקודמת) - האם אתה מכיר ?

כנראה פיספסתי. על הטרילוג'י אני פחות ממליץ ובכלל על כל עגלה בעלת קיפול מטריה. למעשה מעבר ליתרון היחיד של הקיפול הקטן ישנם 4 חסרונות עיקריים.
    1. סל חפצים קטן
    2. אין גישה לסל
    3. העגלות מורכבות מהמון ניטים מה שגורם להן להיות רופפות, אין בעיה של חוזק והן לא יתפרקו אך חשים זאת בהליכה וזה מפחית משמעותית את נוחות הניוד.
    4. בגב הטיולון אין תמיכה מלאה וישנם חורים בחלקים מסויימים.

לגבי המאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ, ראיתי שאתה ממליץ עליה לא מעט, מה ההבדל בינה לבין הדגם של הxt? (מבחינת משקל, בטיחות נוחות וכו)

בפליפ XT יש גלגלים יותר גדולים, ידית דמוית עור אשר מתכווננת בגובה. בגלל כל אלו היא כבדה יותר בקילו מהגרסא הרגילה.

אשמח לבדוק את שתיהן.. (רטן וארמדילו פיליפ..) באיזה רשתות הן נמכרות?
    איך החיבור שלהן לסל קל? האם הן באות עם סל קל של אותה החברה או שצריך להתאים של חברה אחרת ואם כן על מה אתה ממליץ?

הרטן נמכרת באופן בלעדי ברשת בייבי קלאב. מאמאס אנד פאפאס נמצאות ברוב החנויות בישראל. במאמאס אנד פאפאס הסל קל מתחבר בעזרת מתאם שיש להרכיב לפני חיבור הסל קל לשלדה. בהרטן המתאם מורכב באופן חד פעמי לשלדה ומתקפל כאשר אין סל קל ונפתח כשרוצים לחבר סל קל (הרבה יותר נח). בכל מקרה על מתאמי 2 החברות מתחברים הסל קלים הטובים ביותר כיום: סייבקס, מקסי קוזי, בי סייף ובבה קונפורט. בהרטן מקבלים את המוצר עם סל קל מתנה במאמאס אנד פאפאס רוכשים אותו והמתאם לחוד. לגבי המלצה, קודם ללכת ולראות אם הן עונות לדרישות שלך. מדובר ב- 2 סגנונות שונים לחלוטין.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך - הרטן וארמדילו

ענבל
    30/08/2015

אז הייתי היום בביבי קלאב ולפי המלצתך ראיתי את ההרטן ואת הארמדילו פיליפ xt.
    ניסיתי את שתיהן... הן באמת שונות האחת מהשניה.
    הרטן- האמבטיה שלה נהדרת וגם הגובה של העגלה והבדים איכותיים אך הטיולון הרגיש לי מאוד מסורבל, וגם היא נראתה לי מעט כבדה. (לא ידעו להגיד לי שם כמה היא שוקלת... תקן אותי אם אני טועה)
    ארמדילו - אמבטיה מעט מעט קטנה לעומת ההרטן אך היא נוחה, קלילה, אהבתי מאוד את הטיולון הקומפקטי, את הקיפול וגם את העיצוב.
    ואם עד היום התלבטתי על הבוגבו בי - אז הבנתי שהיא ממש נמוכה עבורי.

בקיצור נראה לי שאני הולכת על הארמדילו פיליפ xt...
    תוכל לומר לי מה החסרונות שלה ? (חוץ מהאמבטיה המעט קטנה).
    איך זה שהמחיר שלה סביר? עכשיו בביבי קלאב ב2540 ש״ח עד ה4.9. (איפה הקאצ׳??)
    מבחינת סלקל, מה מתחבר אליה?

המון תודה אתה ממש עוזר לנו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך - הרטן וארמדילו - תגובה

קובי סופר
    31/08/2015

שלום ענבל,

לגבי ההרטן, היא יותר כבדה מהארמדילו XT ב 2.5 קילו. שוקלת 12.5 לעומת 10. אני דווקא לא חושב שהטיולון מסורבל אלא להפך, זה הטיולון הכי רחב והארוך שקיים בשוק והיחיד שנשכב ל180 מעלות, הוא מרופד בנדיבות יתר ולכן זה נראה לך מסורבל מעט.
    הפליפ לעומת זאת יותר קלה בגלל שהטיולון יותר צר, טיפה יותר קצר, פחות מרופד, אין מעקה ופחות מצבי שכיבה ישיבה, כל אלו מפחיתים משקל. האמבטיה נמוכה כמעט כמו הבי.

לגבי פליפ XT מחירה היה 3500 אבל מבצעי סוף שנה הורידו את המחיר ל 2990 ש"ח. מכיוון שבייבי קלאב נותנים כרגע 15% הנחה ויש כפל מבצעים (דבר חריג אלהם) אז המחיר מצחיק וכדאי לחטוף! מה שכן הקאטץ לפי הבנתי שאת צריכה לשלם ולקחת את המוצר הביתה, לרוב הישראלים אמונות טפלות, אני לא רואה בזה בעיה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממשיכה להתלבט

ענבל
    15/09/2015

היי קובי...
    אז לאחר מחשבה ובדיקה מחודשת של הארמדילו פליפ xt, מרגיש לי שהאבטיה מעט קטנה עבורנו... וגם נמוכה (היות וזה גם ילד חורף...) לכן חושבת לבדוק שוב את ההרטן לעומת הפג פרגו... (בעיקר בגלל גודל האמבטיה, העמידות והגובה )
    וזה מוביל אותי לשאלות הבאות:
    האם תוכל להגיד לי מה ההבדל ביניהן מבחינת משקל?
    איזה דגם הכי מומלץ לדעתך של כל חברה? (או שלפי הקריטריונים המחודשים שלי עולה לך בכלל המלצה על חברה אחרת? )
    יתרונות/חסרונות של כל דגם? (קיפול, סל, בדים, טיולון, מצבי שכיבה וכו..)
    ואיזה סל קל מתחבר לכל אחד מהדגמים שלדעתך הכי מומלצים...

מקווה שלא סיבכתי אותך עם יותר מידי שאלות...
    תודה רבה ושנה טובה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממשיכה להתלבט - תגובה

קובי סופר
    16/09/2015

שלום ענבל,

האם תוכל להגיד לי מה ההבדל ביניהן מבחינת משקל?

תלוי בדגם ובשלדה של הפג. הפופ אפ עם שלדת S (הדגם שאני הכי ממליץ עליו) שוקלת 10.7 ק"ג משמע שההרטן שוקלת 2 ק"ג יותר.

איזה דגם הכי מומלץ לדעתך של כל חברה? (או שלפי הקריטריונים המחודשים שלי עולה לך בכלל המלצה על חברה אחרת?

בגדול, אם התקציב הוא לא חלק מהשיקול אלו ה- 2 הכי מומלצות לדעתי.

יתרונות/חסרונות של כל דגם? (קיפול, סל, בדים, טיולון, מצבי שכיבה וכו..)
    ואיזה סל קל מתחבר לכל אחד מהדגמים שלדעתך הכי מומלצים...

כפי שהבנת היתרון של הפג הוא במשקל, היא גם קצת יותר קלה לקיפול.
    מצד שני בהרטן הטיולון מתכוונן ל 5 מצבי שכיבה, משכיבה שטוחה ועד ישיבה 90 מעלות. בפג אין שכיבה מלאה. מושב ההרטן רחב וארוך יותר מהפג, הרבה יותר מרופד מה שמספק נוחות ותמיכה לתינוק באופן מושלם. בגגון של הרטן יש כיסי אחסון והוא מסנן UV, כמו כן הבדים הם בדים שאינם מתחממים מהשמש או מחום גופו של התינוק מה שמצמצם הזעה. להרטן בולמי זעזועים איכותיים יותר מאחור ויש גם לגלגלים הקדמיים מה שאין בפג. בשתי העגלות הסל גדול. להרטן מתחברים כל סוגי הסל קלים כולל הקיי פיט של צ'יקו שהוא לדעתי הסל קל הטוב ביותר כיום. לפג מתחבר רק הסל קל של פג (קיים מתאם לסייבקס אך הוא לא מיובא לארץ והעגלות נמכרות עם סל קל פג).
    לסיכום: התוספת משקל הוא גם תוספת ביתרונות שציינתי ולכן השאלה האם המשקל שווה את היתרונות. זה כבר שאלה של איזור מגורים, סוג רכב וכו'. לדוגמא בבניין עם מעלית ורכב עם תא מטען עגלה כבדה לא תהווה בעיה. כמובן שלמשקל יתרון נוסף של יציבות העגלה עם תיק וחוזק המוצר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קניית עגלה ראשונה
    לימור
    27/08/2015

הי קובי,

דבר ראשון רציתי להגיד לך כל הכבוד על התשובות המפורטות שאתה נותן כאן בפורום. קראתי הרבה ולמדתי המון..

רציתי לשאול-

אם מחיר לא היה שיקול, איזו עגלה היית אומר שהיא מס 1?

הכי טובה ואיכותית?

תודה רבה,

לימור

לקביעת תור
    סגירה
    קניית עגלה ראשונה

הוספת תגובה

• קניית עגלה ראשונה - תגובה

קובי סופר
    27/08/2015

שלום לימור,

אני קצת משוחד כי אני היבואן של העגלה אבל לדעתי, עגלת הרטן היא העגלה הכי טובה שאפשר לרכוש עבור התינוק. היא מיוצרת בגרמניה, ביתי השנייה יושבת בה עד היום והיא בת שנתיים וחצי (לא מוכנה לשבת באף עגלה שנשארה מאחיה הגדול ויש כמה). הבדים הכי איכותיים (לא מתחממים ומונעים הזעה ולא מתקררים, מסנני UV), הטיולון הכי רחב והכי ארוך, היחידה שהטיולון שלה נשכב למצב שטוח. בולמי זעזועים וגלגלים ברמה הכי גבוהה שיש, ניתן לטייל איתה בכל שטח. מרופדת בנדיבות. לסיכום כשאני רואה איך ביתי יושבת בעגלה לעומת איך שבני הבכור ישב בעגלות שלו אני חש שיש הבדל עצום באיכות ובנוחות ואפילו בבטיחות. לכן אם אין שיקול כספי זו המלצתי. כמו כן חשוב לי לציין שיש מצבים בהם צריך להתאים מוצר ללקוח, כלומר אם ניקח את המוצר הכי טוב בעולם לא בהכרח הוא יתאים לאדם מסויים, לכן רצוי להכין רשימת דרישות של הדברים החשובים לך ביותר בעגלה. אני לדוגמא גר במושב לכן נוחות הליכה והנוחות לתינוק היו הדברים החשובים לי.
    אם יש שאלות נוספות אל תהססי לשאול.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה משולבת עם טיולון שניתן להשכיב
    דניאלה
    25/08/2015

רציתי לשאול לאיזה עגלה משולבת יש טיולון שניתן להשכיב על הבטן. משמע טיולון שנשכב ל180 מעלות

הוספת תגובה

• עגלה משולבת עם טיולון שניתן להשכיב - תגובה

קובי סופר
    26/08/2015

שלום דניאלה,

יש כיום רק 2 עגלות בשוק שהטיולון ממש נשכב למצב שטוח. שתיהן לא מהזולות.

איי בי סי דיזיין ממבה פלוס והרטן רייסר ג'י טי. שתיהן נמכרות יחד עם אמבטיה ולא רק כטיולון. אם את מחפשת מוצר שהוא רק טיולון אז יש את הולקו זי או ביבה טאי טאי. הן אינן נשכבות למצב ישר אך מאוד מאוד קרוב ולכן ניתן להשכיב בהן על הבטן.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טורנדו מול פג פרגו בוקלט
    מירב
    25/08/2015

שלום,

מעוניינת לקבל אתהמלצתך לגבי שתי עגלות אלו ומי מהן עדיפה ?

חשוב לי שתהיה עגלה יחסית גבוהה ונוחה לקיפול במחיר של עד 2500 שח.

אשמח להמלצות נוספות במידה ויש.

המון תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    טורנדו מול פג פרגו בוקלט

הוספת תגובה

• טורנדו מול פג פרגו בוקלט - תגובה

קובי סופר
    26/08/2015

שלום מירב,

אני לא אוהב את הטיולון של הבוקלט בכלל ואיני ממליץ עליה.
    עגלה גבוהה במחיר כזה היא הג'ואי כרום שעונה באופן מעולה לדרישות שלך. בין הפג לטורנדו, הטורנדו עדיפה אך גם עליה אני נוטה שלא להמליץ מכיוון שהיא רחבה מאוד בגלגלים האחוריים, דגמי הולנסיה של איה בייבי טובים יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה ובהמשך לתשובתך...

מירב
    30/08/2015

במה בדיוק דמי ולנסיה טובים מהטורנדו ?

מה ההבדלים במחיר ?

ובנוסף, כנראה שנשכיר עריסת פלסטיק.

ישנו מזרן נושם שמתאים לעריסה והוא של בייבי כל והוא מזרן נושם - האם אתה מכיר ? שמעת ? ממליץ ?

תודה מראש !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה ובהמשך לתשובתך... - תגובה

קובי סופר
    30/08/2015

שלום מירב,

הטורנדו מאוד רחבה בגלגלים האחוריים מה שמקשה על מעבר במעברים צרים. היא ברוחבה כמו עגלת תאומים. מכיוון שאת קונה עגלת יחיד עדיף שלא תהיה רחבה מ- 60 ס"מ על מנת שיהיה לך קל יותר בהתניידות במקומות צרים וצפופים, גם בתא המטען יש לכך חשיבות. אני לא חושב שיש פער גדול במחיר ולכן אני ממליץ יותר על הולנסיה.

לעריסות פלסטיק אין תו תקן ולכן אני לא ממליץ להשכיר עריסה כזו.
    לגבי המזרן, רצוי לבדוק מול מכון התקנים שליצרן זה יש תו תקן למזרן. אני לא מכיר את היצרן.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לעריסת פלסטיק

אני
    26/02/2016

הציעו לנו לקחת ממשפחה. לטענתם לעריסה יש תו תקן - ממה שזכור לי העריסה די ישנה - יכול להיות שהיו עריסות פלסטיק עם תו תקן בעבר? כדאי בכלל?
    בילדה הראשונה הייתה לנו עריסה מעץ שלקחנו מחברה.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לעריסת פלסטיק - תגובה

קובי סופר
    26/02/2016

שלום,

היו בעבר עריסות עם אישור מכון התקנים אך זהו לא תו תקן. אישור זה אומר שהמוצר נבדק וקיבל אישור אבל רק העריסה שנבדקה, כלומר היצרן יכול לייצר משהו אחר ממה שנבדק. תו תקן אומר שהיצרן חשוף לבדיקות פתע ובדיקות יזומות של מכון התקנים במשך השנה, זאת על מנת לוודא שמה שמיוצר תואם למה שנבדק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקיצור נוותר, וגם

אני
    26/02/2016

העריסות של יד שרה עם תו תקן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקיצור נוותר, וגם - תגובה

קובי סופר
    28/02/2016

כן, הן של רהיטי טל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת מאמאס אנד פאפאס
    מבולבלת
    25/08/2015

שלום רב,
    התחלנו לחפש עגלה וסלקל וככל שאנחנו מחפשים יותר, אנחנו מבולבלים יותר... אשמח לעזרה!
    אני נוהגת באוטו קטן מאוד (קיה פיקנטו) אז אנחנו מוגבלים מבחינת העגלות שיכולים לקנות היות ורובן לא נכנסות לבגאז' הרכב. ראינו כמה עגלות שאהבנו: פג פרגו פופ אפ (אבל המחיר הגבוה מרתיע אותנו), ביבה טאי טאי (אבל הטיולון אינו דו כיווני) ומאמאס אנד פאפאס מדגם ארמדילו XT. חיפשנו המלצות באינטרנט לגבי המאמס אנד פאפאס ולא מצאנו כלום מהארץ... היתרונות מבחינתנו הן שהעגלה יחסית קלה, קטנה ונוחה לקיפול ביד אחת, הקיפול פנימה כך שבד העגלה לא מתלכלך והידיות מתכווננות. החסרונות - האמבטיה נמוכה מאוד (שנינו גבוהים), אי אפשר לחבר אליה סלקל (אפשר לרכוש מתאמים שמתאימים לחלק מהסלקלים וצריך כל פעם לנתק ולחבר את המתאמים אם רוצים לחבר את הסלקל) ואין לה "פגוש". כמה שאלות לגבי הארמדילו:
    1. אתה יכול לתת המלצה/דיס-המלצה לגביה?
    2. כמה חשוב גובה האמבטיה? אמרו לנו שהיות ומשתמשים בה רק כמה חודשים, חבל לבחור עגלה לפי גובה האמבטיה אבל אנחנו צריכים ממש להתכופף כדי להגיע אליה.
    3. כמה חשוב שהסלקל יתחבר לעגלה? הבנו שגם ככה אסור לתינוקת לשכב בסלקל מעל 45 דקות אז אני לא בטוחה כמה זה משנה וכמה באמת צריך את זה... אתה יכול להמליץ על סלקל?
    4. כמה חשוב שהטיולון יהיה דו כיווני?
    5. אתה יכול להמליץ על עגלה אחרת שעונה על הצרכים שלנו ויכולה להתאים?
    המון תודה מראש על העזרה!

לקביעת תור
    סגירה
    עגלת מאמאס אנד פאפאס

הוספת תגובה

• עגלות נוספות

מבולבלת
    25/08/2015

קיבלנו המלצות גם על הג'ואי כרום, בוגבו B3 ומוצי.
    אשחמ לשמוע האם הן מומלצות לנו יותר מהארמדילו ולמה.
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת מאמאס אנד פאפאס - תגובה

קובי סופר
    26/08/2015

שלום,

1. אתה יכול לתת המלצה/דיס-המלצה לגביה?
    מאוד ממליץ עליה, בייחוד לדרישות שלך היא מותאמת.

2. כמה חשוב גובה האמבטיה? אמרו לנו שהיות ומשתמשים בה רק כמה חודשים, חבל לבחור עגלה לפי גובה האמבטיה אבל אנחנו צריכים ממש להתכופף כדי להגיע אליה.
    יש יתרון לאמבטיה גבוהה ואין ספק שזה מקל על החיים, מצד שני אמבטיה גבוהה יוצרת עגלה גדולה יותר וכבדה יותר. יש גם לקחת בחשבון שהאמבטיה הגבוהה היא לתקופה מאוד קצרה של מקסימום 6 חודשים, לאחר מכן רוב הטיולונים יושבים באותו הגובה ככה שלא הייתי פוסל עגלה בגלל הגובה.

3. כמה חשוב שהסלקל יתחבר לעגלה? הבנו שגם ככה אסור לתינוקת לשכב בסלקל מעל 45 דקות אז אני לא בטוחה כמה זה משנה וכמה באמת צריך את זה... אתה יכול להמליץ על סלקל?
    הבנתם נכון, מומלץ כמה שפחות עד בכלל לא. דווקא כל הסל קלים שמתחברים לארמדילו הם הסל קלים המומלצים ביותר: בי סייף, בבה קונפורט ודגמי הסייבקס שהכי מומלצים.
    עוד סל קל מומלץ הוא צ'יקו קייפיט 30 אך הוא לא מתחבר כמעט לאף עגלה.

4. כמה חשוב שהטיולון יהיה דו כיווני?
    חשוב מאוד, לא הייתי מוותר על זה. מחקר ענק שנעשה הוכיח שילדים שהיו מול ההורה גם בתקופת הטיולון היו יותר חכמים, ישנו יותר טוב בלילות והקשר עם ההורה לאורך השנים היה חזק יותר.

5. אתה יכול להמליץ על עגלה אחרת שעונה על הצרכים שלנו ויכולה להתאים?
    כפי שציינת בי 3 גם מתאימה לדרישות שלך אך היא יקרה. המוצי כבדה וקצת מסורבלת לרכב שלך. הכרום כמו המוצי רק יותר קלה.

לדעתי הארמדילו והבי הן האופציות הטובות ביותר לדרישות שלך.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלקל

מבולבלת
    26/08/2015

תודה רבה על התשובה המפורטת! שאלה נוספת לגבי הסלקל בעקבות תשובתך:

האם עדיף לרכוש את הצ'יקו קייפיט 30 (שלא מתחבר לעגלה) או את אחד הדגמים המתחברים לעגלה (להבנתי יתחברו רק עם מתאם בכל מקרה) ואם ההמלצה היא לאחד הדגמים המתחברים לעגלה, איזה מהם מומלץ?
    אם זה רלוונטי, אין לי ברכב אפשרות לחיבור איזופיקס ואנחנו מעוניינים ברכישת בסיס קבוע לרכב שיחובר באמצעות חגורה ועליו נרכיב את הסלקל.

שוב תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלקל - תגובה

קובי סופר
    26/08/2015

שלום,

אני אישית ממליץ על הקייפיט ולוותר על החיבור לעגלה. אם בכל זאת את רוצה לחבר אז סייבקס אטון 3 הוא המומלץ. לשני הדגמים יש אופציה לחבר את הבסיס עם החגורה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!!

מבולבלת
    30/08/2015

קנינו את המאמאס אנד פאפאס ואת הקייפיט :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה חשוב לשים לב כשקונים מיטת תינוק
    רוני
    25/08/2015

הוספת תגובה

• למה חשוב לשים לב כשקונים מיטת תינוק - תגובה

קובי סופר
    25/08/2015

שלום רוני,

האמת שאין מה לבדוק מסיבה פשוטה, בגלל התקן כל המיטות זהות. כלומר גם המיטה הכי זולה זהה למיטה היקרה ביותר, ההבדל היחיד הוא העיצוב החיצוני.
    מה שכן אני ממליץ, לוודא מול מכון התקנים שיש תקן או אישור לחברה ולדגם שתבחרו לקנות.
    יותר חשוב לשים לב שקונים מזרן איכותי, אני ממליץ על מזרן נושם (הם יקרים אך עדיף מזרן יקר ואיכותי מאשר מיטה יקרה ויפה עם מזרן זול). גם כאן, לוודא שיש תו תקן למוצר, יש המון מזרנים בשוק ללא תו תקן או אישור מכון התקנים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

רוני
    25/08/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה במציאת עגלה
    טל
    24/08/2015

שלום,
    עשינו סקירה של מספר עגלות, ומצאנו את הפרמטרים שחשובים לנו בעגלה, והגענו לעגלת פג פופ אפ 51, אבל היא מאוד יקרה ומרגישה קצת כבדה.
    היינו שמחים לקבל עזרה לעוד אופציות לעגלות שעונות על הקריטריונים הבאים:
    1) טיולון ל-2 הכיוונים עם שכיבה 180 או קרוב מאוד.
    2) עגלה עם בולמי זעזועים וגלגלים אחוריים גדולים (אבל לא מאסיביים מדי).
    3) עגלה צרה (51 מעולה, ולצערנו כל שאר העגלות שראינו קפצו ל59, האם יש משהו באמצע?), שממבט אחורי לא נראית מגושמת.
    4) קיפול קל, וקומפקטי (לרכב יונדאי I-20).
    5) אמבטיה מתקפלת (חשוב לנו גם עבור אחסון, וגם עבור נסיעות)
    6) טיולון עם פגוש
    7) קלה ככל שאפשר בהתחשב בשאר הפרמטרים
    8) סל גדול
    9) אמבטיה ממוצעת +

בין הדגמים שכבר ראינו:
    1) הרטן (מאוד אהבנו, אבל כבדה מאוד, ולא קומפקטית בקיפול)
    2) ג'ואי כרום - קלה אבל רחבה ומגושמת במראה האחורי, ובנוסף לא קומפקטית בקיפול
    3) פג פרגו קומפלטו - האמבטיה לא מתקפלת וקצת חששנו מהטיולון (אולי לא בצדק)
    4) ארמדילו פליפ - אין פגוש לטיולון, ודי לא אהבנו את המראה מאחורה, אבל זה פחות חשוב
    5) בוגבו (לא זוכר דגם) - הטיולון לא נראה לנו נוח, סל קטן ועיצוב לא לטעמנו

האם יש אלטרנטיבות נוספות לפג 51, שעומדות בקריטריונים הללו? האם באמת רק במוצצים ניתן להשיג את השילדה של הפג 51?

תודה רבה מראש!
    טל.

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה במציאת עגלה

הוספת תגובה

• ועוד לגבי שילדה 51

טל
    24/08/2015

האם הבלעדיות של מוצצים לשילדה הנ"ל היא מוגבלת בזמן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה במציאת עגלה - תגובה

קובי סופר
    25/08/2015

שלום טל,

לצערי אין עגלה שתכיל את כל הדרישות. אם רוצים לקבל את הטוב ביותר צריך להתפשר על מוצר כבד מהממוצע. אם מתפשרים על משקל אז מתפשרים על דברים אחרים כמו: מושב צר, פחות ריפוד, גלגלים קטנים, חוסר בבולמי זעזועים או בולמים קשים וכו'. רוב העגלות רוחבן יהיה באיזור ה- 58. כל עוד רוחב העגלה לא עובר את ה- 62 ס"מ העגלה תעבור בכל מעבר. כמובן שזה מקנה יותר יציבות לעגלה.

בין הדגמים שכבר ראינו:
    1) הרטן (מאוד אהבנו, אבל כבדה מאוד, ולא קומפקטית בקיפול)
    דוגמא נפלאה לשיא האיכות עבור התינוק וזה בא על חשבון המשקל. הגודל סביר והיא נכנסת ברוב הרכבים (גם בI20) תמיד אפשר להפריד בין מושב הטיול לפני הקיפול, גם המשקל יתחלק וגם ההכנסה לרכב תהיה יותר קלה. היחידה שהטיולון שלה נשכב ממש ל- 180 מעלות.

2) ג'ואי כרום - קלה אבל רחבה ומגושמת במראה האחורי, ובנוסף לא קומפקטית בקיפול
    הגודל סביר, יש יותר קטנות, נכנסת לכל רכב. מוצר זול שביחס למחיר נותן תמורה מעולה. אם יש תקציב אז ברור שמוצרים יקרים כמו אלו שציינת הרבה יותר טובים.

3) פג פרגו קומפלטו - האמבטיה לא מתקפלת וקצת חששנו מהטיולון (אולי לא בצדק)
    הטיולון זהה לזה של הפופ אפ ככה שלא מובן לי החשש. החיסרון של הטיולון שהוא לא נשכב למצב ישר או ממש קרוב, לא הכי מרופד שיש וכפי שהיית מצפה מעגלה יקרה.

4) ארמדילו פליפ - אין פגוש לטיולון, ודי לא אהבנו את המראה מאחורה, אבל זה פחות חשוב
    דוגמא טובה למוצר קל ופרקטי אך כפי שציינתי זה בא על חשבון דברים אחרים.

5) בוגבו (לא זוכר דגם) - הטיולון לא נראה לנו נוח, סל קטן ועיצוב לא לטעמנו
    ראיתם דגם בי 3, מאוד דומה לפליפ ולמה שכתבתי לגביה.

סך הכל ראיתם את רוב העגלות שאני ממליץ עליהן ככה שאין לי עוד משהו להוסיף. אפשר לראות את האיי בי סי דיזיין ממבה פלוס שעונה לדרישות מלבד המשקל, רוחב 60 ס"מ. היא נמכרת במעט מאוד חנויות בשלב זה.

שלדה 51 ס"מ בלעדית למוצצים. אין לי מושג עד מתי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה - המשך שאלה

טל
    25/08/2015

אם נשנה את הפרמטרים לעגלה, ונגביל את התקציב לעד 3,000 ש"ח, על איזו עגלות כדאי לנו להתמקד כך שהן יתנו את מירב הדרישות, שהן:
    1) העגלה תהיה קלה (יחסית. משהו כמו הג'ואי כרום)
    2) קומפקטית בקיפול (אנו נוסעים הרבה, עם מזוודות, ולכן חשוב לנו מאוד שהעגלה תשאיר מקום לאחר הקיפול בבגאז')
    3) רוחב סטנדרטי, כלומר לא עולה על 60 ס"מ.
    4) טיולון דו-כיווני
    5) פגוש בטיולון
    6) בולמי זעזועים סבירים (השימוש בעגלה יהיה כולו בשטח עירוני בנוי, צריך משהו בסיסי ביותר)

תודה רבה על העזרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הערה לסעיף 2

טל
    25/08/2015

בנסיעות עם מזוודות הרכב הוא עם בגאז' גדול (סקודה ראפיד)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה - המשך שאלה - תגובה

קובי סופר
    26/08/2015

שלום טל,

בתקציב הזה אני ממליץ על: ג'ואי כרום, מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ או פליפ XT וגם דגם הסולה שלהם. דגמי הפליפ יקלו עליכם כי הם מתקפלים לגודל מאוד קומפקטי. אם הולכים על הכרום, דגם 2015 עם הגלגלים הקטנים הוא גם קל יותר וגם קטן יותר בקיפול ויכול להיות אופציה טובה עבורכם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! לגבי הכרום 2015

טל
    26/08/2015

ראינו את הג'ואי כרום בבייבי קלאב פ"ת, בתצוגה. האם הוא הדגם של 2015?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! לגבי הכרום 2015 - תגובה

קובי סופר
    26/08/2015

שלום טל,

עד כמה שידוע לי זה לא דגם 2015, דגם 2015 הגיע רק לאחרונה לארץ. מה שכן אין הבדל בכלל במוצר למעט קוטר גלגל אחורי קטן יותר, זה גם מפחית כקילו ממשקל העגלה. מה שכן זה גם יכול לגרום לחוסר יציבות עם תיק כבד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

טל
    26/08/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! - תגובה

קובי סופר
    27/08/2015

שלום טל,

חשוב לציין שכתבתי לך על דגם 2015 על סמך תמונה שראיתי. היום ראיתי פיזית את הדגם ואני חייב לומר שאני ממליץ על הדגם הקודם (עם הגלגל הגדול יותר) מכמה סיבות.
    1. ג'ואי ביטלו את בולמי הזעזועים בדגם 2015, אחד היתרונות הגדולים של העגלה ובכלל פרט חובה בכל עגלה.
    2. חומר הגלגל הוא פלסטיק בניגוד לצמיג גומי בדגם הקודם, זה מקנה נוחות הליכה טובה יותר.
    3. שילוב של גלגל גדול ואיכותי עם בולם זעזועים יקנה נוחות הליכה הרבה יותר טובה
    4. יציבות, כפי שציינתי בתשובתי הקודמת.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלקל לעגלת ארמדילו פליפ
    ענבל
    23/08/2015

שלום קובי,
    אנו עוד מתלבטים בין דגם הארמדילו פליפ לדגם פליפ XT,
    אך ככל הנראה נרכוש אחד מהם.
    רציתי לדעת-
    א. אילו סלקלים מתחברים לכל אחד מהדגמים?
    ב. על איזה סלקל אתה ממליץ?
    אציין כי הסלקל ישמש את תינוקנו לנסיעות ברכב (ז"א שאנחנו לא מתכוונים לקנות כסא בטיחות לרכב בשלב זה).

מודים לך מאוד!

לקביעת תור
    סגירה
    סלקל לעגלת ארמדילו פליפ

הוספת תגובה

• סלקל לעגלת ארמדילו פליפ - תגובה

קובי סופר
    24/08/2015

שלום נטלי,

לדגמי הפליפ מתחברים הסל קלים הבאים: בבה קונפורט, סייבקס, מקסי קוזי, בי סייף וג'ואי.
    הסייבקס אטון 3 קיבל את דירוג הבטיחות הגבוהה ביותר מבין כל הדגמים והחברות ולכן זו המלצתי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון ג'ואי
    בתאל
    23/08/2015

שלום,
    אני מעוניינת לרכוש את טיולון הג'ואי הפרימיום החדש.
    ראיתי שהוא לא כל כך קל אך מצד שני אולי זה יתרון ליציבות הטיולון?
    באופן כללי. האם הטיולון הזה מומלץ?
    ראיתי מצד שני את דגם הלייטוואי של צ'יקו שהוא יותר קל ומגיע עם ריפוד נשלף אבל אהבתי יותר את הג'ואי.
    אשמח לקבל חוות דעת.

תודה !

לקביעת תור
    סגירה
    טיולון ג'ואי

הוספת תגובה

• טיולון ג'ואי - תגובה

קובי סופר
    24/08/2015

שלום בתאל,

לדעתי הג'ואי מוצלחת יותר, הגלגלים יותר טובים מה שמקנה נוחות הליכה טובה יותר, הג'ואי רחבה יותר והגגון הרבה יותר מוצלח. המשקל סביר ובהחלט נותן יציבות נוספת לעגלה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה