מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התייעצות לגבי עגלהיערה01/10/2015
היי!
רציתי להתייעץ לגבי עגלה ואולי לקבל המלצה נוספת על עגלות בסגנון.
זה הילד הראשון שלנו, כך שאנחנו בונים על העגלה לאורך זמן.
חשוב לי מאד שהעגלה:
-תהייה דו כיוונית בטיולון (-חשוב לי מאד)
-קלה יחסית
-הבדים ניתנים לשליפה ולכביסה
-מצב שכיבה של 170/180 מעלות
-קיפול נוח
-אני 1.60 ובעלי 1.84 כך שחשוב שלשנינו יהיה נוח
-לא מאד יקרה (בסביבות 3000 שח)
שתי העגלות שאנחנו מתלבטים עליהן כרגע הן ג'ואי כרום ואינגלזינה טרילוג'י (שכרגע נמצאת במבצע בשילב).
שאלתי היא- האם לאינגלזינה מספיק יתרונות כדי להוסיף עליה עוד 1400 ש"ח (יחד עם סלקל) לעומת הג'ואי?
והאם יש עוד עגלות בסגנון ובמחיר שיכולות להתאים וכדאי לנו לבדוק?
ועוד שאלה- האם באמת יש צורך בסלקל או אפשר להסתפק בכסא בטיחות מגיל אפס?
תודה מראש ומועדים לשמחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התייעצות לגבי עגלה - תגובה
קובי סופר01/10/2015שלום יערה,
באמת אחת העגלות שאני הכי ממליץ עליהן היא הכרום. היא עונה לכל הדרישות ואפילו זולה מהתקציב.
על האינגלזינה אני פחות ממליץ. הבדים יותר איכותיים מהכרום והיא מיוצרת באיטליה, הקיפול יותר קטן ונח אבל, היא פחות נוחה להליכה, הסל קטן ולא נגיש, העגלה רופפת בגלל מנגנון הקיפול שלה, זה לא משפיע על חוזק המוצר אך זה מפריע בהליכה. אין תמיכה מלאה לגב התינוק בטיולון, עקב מנגנון הקיפול יש שקעים בצד המושב בחלק שבו גב התינוק אמור להיות. הדגם החדש שנקרא קוואד כבר מוצלח בהרבה אבל יקר משמעותית מהתקציב. כמו כן הסל קל של אינגלזינה לא מומלץ בכלל.
עוד עגלה מומלצת היא מאמאס אנד פאפאס סולה 2.
כסא בטיחות במקום סל קל. אני לא ממליץ לדלג על סל קל. סל קלים יותר שוכבים ונוחים לתינוק, ניתן לשלוף אותם מהרכב יחד עם התינוק ולרוב הם נרדמים בניסעות ולעיתים זה דבר מאוד נוח. כמו כן אם תרכשו כסא מראש תאלצו לרכוש מושבים יקרים כמו הצ'יקו נקסטפיט. אם תעשו זאת לאחר הסל קל תוכלו לרכוש מושבים במחירים יותר סבירים.
ככה שלרוב גם מבחינת חיסכון זה לא עוזר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות לגבי עגלה.שרון30/09/2015
שלום,
מתלבטת בבחירת העגלה בינתיים ממה שראיתי מאוד התחברתי למאמס אנד פאפס ארמדילו אך הפריע לי שאין ידית הגנה בטיולון . בעלי מאוד אהב את הג'ואי כרום.
אני מחפשת עגלה שתהיה יציבה נוחה לתפעול ,לא כבדה יותר מידי וכמובן שתהיה נוחה לתינוק. התקציב הוא עד 3000 ש"ח
אשמח לשמוע את ההמלצות שלך, והיתרונות והחסרונות של כל עגלה.
תודה רבה,
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטות לגבי עגלה. - תגובה
קובי סופר01/10/2015שלום שרון,
האמת שאתם מתלבטים לגבי 2 מהמומלצות שלי בתקציב שלכם. אני ממליץ לך לנסות ללכת עם כל אחת מחוץ לחנות, עדיף עם משקל בתוכן. לנסות לקפל ולבדוק ברכב, לנסות לתפעל (לשנות מצבים, להוציא אמבטיה, טיולון וכו') וככה לקבל החלטה מושכלת. כמו כן בעניין המעקה, ניתן להוסיף צעצוע/קשת לעגלה שמשמש תחליף למעקה. רוב ההורים חושבים שהמעקה מוסיף בטיחות לעגלה אך ההפך הוא הנכון. בדיקה שנעשתה באירופה הוכיחה שלפחות 30% מההורים לא חוגרים את התינוק שלהם כי הם בטוחים שהמעקה יגן על התינוק (דבר שאינו נכון), לעומת 100% שחוגרים את התינוק בעגלה ללא מעקה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיולוןפיצוש29/09/2015
שלום קובי,
האם בוגבו בי 3 מומלצת כטיולון?
באופן כללי- מה ההמלצה שלך לטיולון? מה הקריטריונים שיש לשים אליהם לב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיולון - תגובה
קובי סופר01/10/2015שלום,
מומלצת מאוד אך גם יקרה פי 3 מהטיולונים המובילים. לכן הכל שאלה של תקציב, אם יש אז מדובר באחד הטיולונים הכי טובים שאפשר לרכוש, כמו כן אם מתוכננים עוד ילדים בעתיד ניתן יהיה לרכוש לה אמבטיה בעתיד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה דעתך על יויו?
פיצוש01/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ומה דעתך על יויו? - תגובה
קובי סופר01/10/2015שלום,
גם טיולון מעולה, הבוגבו תהיה יותר נוחה לתינוק בגלל שהיא נשכבת למצב ישר, כמו כן הדו כיווניות זה יתרון אדיר אבל מכיוון שהיויו עולה כמעט מחצית מהבוגבו, והיא גם קלה יותר זו גם קנייה מעולה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפים, המלצות ומידע כלליכמעט הורים28/09/2015
שלום, אני בע"ה עתידה ללדת בינואר. יודעת שקצת מוקדם לברר אבל מאוד מתרגשת אז סתם קוראת ומחפשת מידע. אבקש הסבר על הפריטים כגון: אמבטיה, עגלה, סל קל והנחיצות של כולם. אנו גרים בבניין עם מעלית אבל אני אהיה זו שאצטרך להתמודד עם היציאות מהבית ולכן מחפשת נוחות לי ולילד כמובן.
טיולון זה לקראת גיל שנה- אז עדיף לקנות כבר עם ערכת הלידה?
מתלבטת בין פג לבין אינגליזינה-לא מבינה בהן כלום, אך זוהי המלצת הרוב.
סורי על ההודעה הארוכה, כל מידע יתקבל בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפים, המלצות ומידע כללי - תגובה
קובי סופר28/09/2015שלום,
כדי לעשות סדר בראש עלייך להגדיר דרישות מהמוצר מהחשוב לפחות חשוב.
לדוגמא: מחיר, משקל, עיצוב, נוחות תפעול, נוחות קיפול, גודל קיפול (בהתאם לתא המטען של הרכב), נוחות הליכה (בהתאם לאיזור מגורייך) וכו'. ברגע שתעשי סדר בראש יהיה לך יותר קל להחליט. פחות הייתי הולך ע"פ המלצות מכיוון שלכל אחד דרישות שונות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לגבי עגלהליטל27/09/2015
קראתי הרבה מהתגובות ביחס לכל מיני עגלות שהתלבטתי לגביהן ובכל זאת מתקשה להגיע להחלטה- מחפשת עגלה קלה (קומה 2 ללא מעלית), אמבטיה רחבה (לידה בתחילת נובמבר), קיפול נוח ותמיכה טוב לגב, איזה עגלות מומלצות? בטווח מגוון של מחירים (כי אם יהיה יקר מדי אולי אשקול לקנות יד 2),
המון תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המלצה לגבי עגלה - תגובה
קובי סופר28/09/2015שלום ליטל,
בדרך כלל העגלות הקלות מציעות פחות. כלומר כדי שיהיו קלות היצרן עושה מושב צר יותר, פחות תומך, אמבטיה קטנה יותר וכו', זה יוצר ניגוד בדרישה שלך. לכן אני ממליץ לך להתפשר לגבי גודל האמבטיה ואני ממליץ לך על עגלות כמו מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ או בוגבו בי 3.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה!
ליטל28/09/2015האמת שתיארתי לעצמי שכנראה לא אמצא הכל בעגלה אחת ואלו העגלות שאני אכן מתלבטת לגביהן,תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פגם בייצור העגלהלירון27/09/2015
היי קובי,
האם זה נכון שיש פגם בעגלות ארמדילו פליפ xt שלאחר תקופה קצרה הגלגלים האחוריים כבר לא יציבים וצריך להחליף אותם? נאמר לי שיש פגם בייצור העגלה והחלק האחורי של שלדה יוצא מאיזון והגלגלים האחוריים לא נוסעים חלק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פגם בייצור העגלה - תגובה
קובי סופר27/09/2015שלום טל,
לא שמעתי על דבר כזה. בכל אופן יש אחריות ארוכה למוצר זה ובמקרה הצורך היבואן מחליף חלקי עגלה תקולים ללא עלות. ישנן הרבה עגלות שחוות בעיות בגלגלים, זה לאוו דווקא בגלל פגם בייצור, זה נובע מהחום הישראלי. כאשר המוצר באריזה במחסן לוהט או כאשר העגלה נשארת בתא מטען לוהט, החום גורם לגומי של הגלגלים להתעוות ולאבד את צורתו הרגילה. כמו כן גם בזמן שימוש החלק שיש לו את הבלאי הגבוהה ביותר בכל העגלות הוא הגלגלים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
לירון27/09/2015זה לא פגם בגלגלים זה פגם בשילדה, באיזון שלה שגורם לגלגלים ולעגלה לנסיעה לא יציבה...גם לאחר שמחליפים גלגלים התקלה חוזרת לאחר תקופה קצרה...שמעתי על זה מכמה אנשים שרכשו את העגלה...אתה מכיר אדם שבשימוש עם העגלה מעל מס חודשים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך... - תגובה
קובי סופר28/09/2015שלום טל,
אני לא נתקלתי בתופעה זו. נתקלתי בכמה הורים עם עגלה זו וכששאליתי לגבי שביעות רצונם רובם הביעו שביעות רצון מרובה מהמוצר. כמו כן לא נתקלתי על ביקורות כאלו בחו"ל ולא יצאה הודעה כזו מהיובאן או מהיצרן מאמאס אנד פאפאס. כפי שציינתי בהודעתי הקודמת, למוצר יש אחריות, ליבואן יש מעבדת שירות, אם התקלה בשלדה מומלץ למסור את העגלה ליבואן כי החלפת גלגלים לא תעזור במקרה כזה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנשא בייבי ביורן weאני123426/09/2015
האם המנשאים של בייבי ביורן מצדיקים את המחיר?
שואלת ספציפית לגבי מנשא we.
כתוב עליו שמיועד מגיל לידה/3.5 קג ועד גיל 3 שנים/13 קג.
אך לא כתובה בו האופציה של נשיאת התינוק עם הפנים כלפי חוץ.
האם זהו מנשא שניתן לשאת בו את התינוק רק עם הפנים כלפי ההורה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מנשא בייבי ביורן we - תגובה
קובי סופר26/09/2015שלום,
לדעתי מדובר במנשאים הכי טובים שיש והמחיר מוצדק. ניתן קצת להוזיל אם רוכשים בחו"ל.
דווקא הWE לדעתי פחות מוצלח ואין לו את האפשרות לשים תינוק כלפי חוץ. לדעתי דגמי המירקל הם הדגמים המוצלחים ביותר של החברה, אין להם את האופציה לנשיאה על הגב אך לדעתי זה לא רלוונטי, מי שירצה לשאת תינוק על הגב עדיף לו שירכוש מנשא יעודי למטרה זו. גם במשקל הם לא עד 15 ק"ג אך לדעתי אף הורה לא סוחב תינוק שהוא כבר מעל 10 ק"ג בשל המשקל הכבד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואיך האוריג'ינל?
אני123427/09/2015מה החסרונות שלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפשוט העניין הוא כזה...
אני123427/09/2015קיבלנו במתנה מנשא we שנקנה ברשת שילב.
העלות שלו 590 שקלים. לא השתמשנו בו עדיין ויש עוד שבועיים לתוקפו של הפתק החלפה. האם שווה להוסיף כ 250 שקלים ולשדרגו למיריקל?
מהאוריגינל ירדתי כי קראתי שהוא לא נוח לגב ההורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פשוט העניין הוא כזה... - תגובה
קובי סופר27/09/2015שלום,
לדעתי כדאי. כמובן שהכי מומלץ זה לגשת עם התינוק ולמדוד יחד איתו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המידע.ה we שודרג למיריקל
אני123427/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות על עגלת oyster2מאיר24/09/2015
שלום,
נשמח לקבל את חוות דעתך על עגלת oyster2.
(יתרונות וחסרונות) אנחנו משיגים אותה ב3000 שח. האם היא שווה את המחיר או שאתה ממליץ על עגלה אחרת?
בארץ ממליצים על האמבטיה של oyster הקודמת
האם עדיף לקנות אותה או את האמבטיה החדשה? לטעמי החדשה הרבה יותר יפה.
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התייעצות על עגלת oyster2 - תגובה
קובי סופר25/09/2015שלום מאיר,
סך הכל עגלה מעוצבת במחיר סביר, אני לא חושב שיש הבדל עצום בין האמבטיות ולכן לכו על מה שאהבתם יותר בעיצוב. לדעתי עגלה כמו סולה MTX יותר יעילה ועדיין יש לה מראה מעוצב ועדכני.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין קוואד לארמדילוהילה24/09/2015
היי,
אני מתלבטת בין האינגלזינה דגם קוואד לבין המאמר אנד פאפאס דגם ארמדילו פליפ xt. חשוב לי שהעגלה תהיה נוחה ובטיחות לתינוק ככל הניתן, יציבה, עמידה לשנים ( לילדים הבאים) וקלה. אשמח אם תוכל לסייע לי ביתרונות וחסרונות של כל עגלה. חשוב לציין שהחיבור סל קל לעגלה אינו משמעותי מבחינתי ולא יהווה פרמטר בהחלטה. אם יש אופציות נוספות לעגלות אחרות בהחלט אשמח לשמוע. תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטות בין קוואד לארמדילו - תגובה
קובי סופר24/09/2015שלום הילה,
ההתלבטות היא בין 2 עגלות שונות לגמרי. הארמדילו היא עגלה עירונית, קלת משקל, קלה וקומפקטית בקיפול ויותר נוחה להורה. הקוואד יותר נוחה להליכה ובנויה להליכות קשות מהרגיל, היא מיוצרת באיטליה ולא בסין כמו הארמדילו, אי לכך הבדים ואיכות ההרכבה והחומרים יותר איכותיים, כמו כן היא יותר עמידה לאורך שנים. מצד שני המשקל יותר כבד והקיפול יותר גדול וטיפה מסורבל. כמובן שגם המחיר יותר יקר. לכן את צריכה להחליט אילו פרמטרים חשובים לך, יעזור לך להחליט איזור מגורייך, האם יש צורך בעליית מדרגות, סוג הרכב וגודל תא המטען. אם כל אלו לא יכולים להוות בעייה ברכישת האינגלזינה ואת יכולה להתמודד עם המשקל אז הייתי ממליץ עליה יותר. כמו כן שווה לבדוק את עגלות הרטן או דגם ממבה פלוס של איי בי סי דיזיין אשר מאוד דומות לקוואד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיולוןפיצוש22/09/2015
שלום,
האם היית ממליץ על ארמדילו פליפ כטיולון לילד גדול (9-10 חודשים), או שעדיף טיולון של מקלרן או טיולון באותו סגנון?
אני מחפשת טיולון שכבר ישרת אותי עד שהילד יתחיל ללכת ולא אצטרך יותר עגלה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיולון - תגובה
קובי סופר22/09/2015שלום,
המקלארן תעשה זאת טוב יותר. הפליפ תהיה לך טובה בעיקר לחודשים הקרובים בהם תוכלי לראות את התינוק מולך. מצד שני לטווח הארוך המקלארן יותר קלה, יותר קטנה בקיפול ככה שזה מקל כשהתינוקות כבר גדולים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין עגלות:מוציליה21/09/2015
שלום קובי!
קיבלנו המלצה לפנות אליך. אנחנו לפני לידה ראשונה מתלבטים בין המוציigo2015 לבין האורבו 2 של מאמאג אנד פאפאס לבין הסטוקיי-
הדגם הגבוה עם המקל היחיד.
חשוב לנו שהעגלה תהיה יציבה, נוחה לתינוק וגם לנו בשימוש היומיומי ונשמח לשמוע יתרונות וחסרונות
אהבנו בסטוקי שהיא גבוהה- אבל מצד שני התלבטנו לגבי המעט סרבול ומאסיביות שלה ולגבי הטיולון האם הוא נוח כי הוא לא נשכב ל180 אלא פשוט מושב כזה שרק ניתן להשכיב אבל הוא עדיין בצורץ מושב. אולי זה לא קריטי? .
במוצי- אהבנו שהיא נראץ יציבה והאמבטיה קלה, נוחה די לקיפול ואפשר גם לקפל ען הטיולון. היא הייתה נראת לנו קצת רחבה ומעט כבדה.
האורבו2- נראהה לנו הכי 2לילה ונוחה לשימוש אבל מצד שני מאוד נמוכה והגלגלים שלה ממש קטנים שחששנו שה לא ממש יציב- לאם לא נוסעים על משהו חלק. אבל בניגוד לסטוקי- הטיולון שלה ושל המוצי נשכבות ממש לכמעט 180 מעלות שזה נראה נוח.
בקיצור- מה אתה ממליץ מבין כולם?? נשמח לדעץ מה אץה חושב מנסיונך ומהידע שלך, אולי זה יעשה לנו קצץ סדר בהתלבטות. כי אנחנו די חדשים בתחום. תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטות בין עגלות:מוצי - תגובה
קובי סופר22/09/2015שלום ליה,
מבין שלושת העגלות הייתי ממליץ על המוצי.
על הסטוקי איני ממליץ, גם בגלל הסיבה שציינת (זווית הטיולון) אך גרוע מכך וזה משהו שהמוכרנים לא מראים, כשהטיולון פונה לכיוון הנסיעה (וכך זה רוב זמן השימוש בו) בגלל המוט הטיולון לא נשכב, אפשר טיפה להטות אך לא מעבר. מעבר לכך היא לא נוחה לקיפול ומצריכה פירוק של הטיולון.
האורבו של מאמאס אנד פאפאס טובה מאוד מבחינת הנוחות לתינוק אבל הגלגלים שלה קטנים ולא נוחים להליכה, מעבר לכך יש להם בלאי גבוהה מהממוצע. דווקא הייתי ממליץ יותר על הסולה 2 או MTX שלהם.
המוצי נוחה יותר הליכה מבין ה- 3 שציינת, יש לה שכיבה כמעט ישרה בטיולון והיא גבוהה.
אני ממליץ לך לבדוק עוד 2 עגלות שעונות לדרישות שלך לדעתי אפילו טוב יותר מבין ה- 3 שציינת. הרטן רייסר ג'י טי או איי בי סי דיזיין ממבה פלוס.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין מוצי איגו לבוגבו ביChaya21/09/2015
שלום, אנו עומדים לפני לידה ראשונה בעזרת השם.
גרים באזור עירוני, יש מדרגות לבניין להרבה הליכה באזור.
חשוב לי עגלה נוחה ובטיחותית לתינוק.
אנחנו רוצים להשתמש עם האמבטיה בתור עריסה בחודשים הראשונים.
על מה היית ממליץ?
חשוב לציין שאחד הדברים שמאוד מצאו חן בעיני בשני הדגמים הללו, זה שחושב הכסא נשכב לגמרי (להבדיל מהבטגבו כמיליון למשל)
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטות בין מוצי איגו לבוגבו בי - תגובה
קובי סופר22/09/2015שלום חיה,
אם הבנתי נכון את צריכה לעלות מדרגות עם העגלה?
אם כן הבוגבו תתאים לך יותר, היא שוקלת כמעט חצי מהמוצי, יותר קטנה בקיפול ובהליכה בעיר אין כל הבדל. שתיהן מומלצות בגלל שהטיולון שלהן נשכב למצב שטוח.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארמדילו פיליפ XTאתי21/09/2015
קובי שלום
אחרי לבטים רבים וסקר שוק לא קטן, בחרתי בדגם הארמדילו של מאמס אנד פאפס.
עכשיו אחרי סיבוב נוסף בכמה חנויות אני ממש מתלבטת האם שווה להוסיף עוד קצת ולשדרג לדגם הארמדילו XT...
תוכל להסביר על היתרונות והחסרונות של הדגם XT? (לעומת הארמדילו ה"רגיל")
תודה מראש,
אתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ארמדילו פיליפ XT - תגובה
קובי סופר22/09/2015שלום אתי,
בXT מקבלים ידית דמוית עור, ידית מתכווננת וגלגלים יותר גדולים לאלו שילכו בדרכים טיפה יותר קשות מהעיר. כמו כן כל התוספות האלו מוסיפות גם קילו למשקל וגם כמה שקלים למחיר. לכן את צריכה להחליט האם התוספות האלו הכרחיות לך והאם שווה עבורן לקבל קילו יותר במשקל ולשם יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות נוספת - סלקל
אתי22/09/2015תודה על תשובתך, זאת בדיוק ההתלבטות שלי :)
זקוקה להתייעצות נוספת לגבי רכישת סלקל
לגבי סייבקס - האם קיימים הבדלים משמעותיים מבחינת בטיחות בין דגם אטון 1 לאטון 3? (יש הבדל משמעותי במחיר)
ובהשוואה בין סייבקס אטון 1 לבין סלקל ביסייף דגם איזיגו, מה יותר מומלץ?
תודה וחתימה טובה
אתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
התייעצות נוספת - סלקל - תגובה
קובי סופר22/09/2015שלום אתי,
בגדול אטון 3 או 4 שמחליף אותו בקרוב הוא בטיחותי ביותר שמתחבר לעגלה ולכן מומלץ יותר מבין הדגמים שציינת. בי סייף ואטון 1 עדיים בטיחותיים מספיק עם דירוג של 4 כוכבי בטיחות ושווה לשקול אותם בגלל פער המחיר המשמעותי בינם ל- 3.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביבה טאי טאילירון21/09/2015
היי קובי.
אני מחפשת עגלה עד רוחב של 56-7 ס"מ, שתוכל להתאים לתינוק גבוה (אמבטיה גדולה) והורים גבוהים ושתהיה קלה לקיפול.
האם טאי טאי תהיה הבחירה הנכונה?
אשמח לשמוע עוד המלצות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביבה טאי טאי - תגובה
קובי סופר22/09/2015שלום לירון,
הטאי טאי אכן עונה לדרישות שלכם. כמו כן אפשר גם לבדוק את עגלת ולקו זי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. מה בנוגע לפיליפ XT?
שני08/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה. מה בנוגע לפיליפ XT? - תגובה
קובי סופר08/10/2015שלום שני,
זו ליגה אחרת, איכות וגימור ברמה יותר גבוהה וטיולון דו כיווני.
אם התקציב מאפשר הייתי ממליץ עליה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמבטיית פופ אפטלי19/09/2015
האם ידית הנשיאה של אמבטיית פג פרגו בוק פלוס פופ אפ מיועדת לנשיאת האמבטיה עם התינוק בפנים?
במדריך למשתמש לא מצאנו איסור לעשות זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אמבטיית פופ אפ - תגובה
קובי סופר20/09/2015שלום טלי,
אכן מיועדת לנשיאת התינוק עד גבול המשקל המקסימלי המצוין בחוברת לשימוש בה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)