פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סלקל- התלבטות
    מאיה
    22/08/2015

שלום קובי,
    החלטתי לרכוש את עגלת ג'ואי כרום ואני כעת מתלבטת לגבי סלקל מתאים.
    ההתלבטות היא בין ג'ים של ג'ואי או סלקל אטון של סייבקס.מה עדיף?
    אולי יש לך המלצה אחרת לגבי סלקל המתאים לג'ואי כרום?

תודה רבה מראש
    מאיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סלקל- התלבטות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סלקל- התלבטות - תגובה

קובי סופר
    24/08/2015

שלום מאיה,

האטון של סייבקס מומלץ יותר, דירוג הבטיחות שלו גבוהה משמעותית מהדירוג של הג'ם. כמו כן אם אפשר להתאמץ ולרכוש אטון 3 אז זו הקנייה הכי נכונה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאמאס אנד פאפאס - אורבו 2
    דיקלה
    22/08/2015

קובי שלום,
    היום ראיתי את העגלה הזאת וממש ממש אהבתי.
    לא מצאתי באף מקום המלצות או דיס המלצות עליה.
    האם זה דגם טוב לדעתך?
    (איכות, יציבות, קיפול, עמידות, נוחות, קלות...)
    האם שמעת על לקוחות מרוצים או לא מרוצים?
    מהם החסרונות שלה?
    תודה מראש ושבת שלום :-)

לקביעת תור
    סגירה
    מאמאס אנד פאפאס - אורבו 2

הוספת תגובה

• המשך

דיקלה
    22/08/2015

אני גם לא מכירה את החברה-האם היא נחשבת לטובה?
    ראיתי כאן הרגע שהמלצת למישהי על דגם ארמדילו שלהם.
    מה ההבדלים בין זה לבין אורבו 2?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה ההבדלים בין הארמדילו XT לרגיל?

דיקלה
    22/08/2015

ולאורבו 2.
    מצטערת על הפגזת השאלות, אבל ממש מתלבטת ולהוטה לסגור (אוטוטו בחודש 9).
    גם מבחינת בעיות נפוצות ופונקציונליות.
    המון תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאמאס אנד פאפאס - אורבו 2 - תגובה

קובי סופר
    24/08/2015

שלום דיקלה,

על האורבו אני לא ממליץ בכלל מכיוון שיש לה גלגלים מאוד קטנים שמוברגים לשלדה, בניגוד לעגלות רבוץ שבהן הגלגל מחובר בעזרת לחצן. בנוסף הגלגלים הקדמיים קטנים ויש להם תקלה שגורמת להם להינעל לבד בזמן הליכה, דבר מעיק שאפשר לפתור ע"י תיקון. שורה תחתונה זו עגלה מאוד לא נעימה להליכה ולכן איני ממליץ עליה. דווקא הסולה אשר זולה יותר הרבה יותר מוצלחת.
    דגמי הפליפ הם הדור החדש של מאמאס אנד פאפאס הם תוכננו ועוצבו על מנת לענות על רוב החסרונות שהיו לסולה ולאורבו בפרט. הן יותר נוחות להליכה מהאורבו, יותר קלות לתפעול וקיפול והרבה יותר קטנות בקיפול אי לכך אני ממליץ עליהם יותר.
    מבחינת יציבות על הדגמים יציבים ודי אמינים (למעט האורבו).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סייבקס האגיס או cam פלודיו ארט?
    מירית
    21/08/2015

קובי שלום,
    אני מתלבטת בין עגלת סייבקס האגיס לבין cam פלודיו..
    חשוב לי עגלה פרקטית, קלה, נוחה ובין היתר יפה שתשרת אותי גם לילד הבא.
    זוהי עגלה ראשונה ולכן אנו חסרי ניסיון.

תודה רבה,
    מירית

הוספת תגובה

• סייבקס האגיס או cam פלודיו ארט? - תגובה

קובי סופר
    21/08/2015

שלום מירית,

מדובר ב- 2 מוצרים שונים לחלוטין. לדעתי הקאם איכותית בהרבה מלבד הסל קל שלה. בסגנון של הסייבקס אני ממליץ לך לבדוק את ביבה טאי טאי או ולקו זי אשר יותר מוצלחות.
    בסגנון של הקאם הייתי ממליץ לבדוק את הארמדילו פליפ של מאמאס אנד פאפאס.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוגבו בי 3
    אני
    21/08/2015

ראיתי אתמול את העגלה, הייתי עם חברה שלה תינוק בן 3 חודשים והוא יחסית קטן.
    אין מצב שהוא נכנס באמבטיה של הבי. זו עגלה שניה שלי, בראשונה הייתה אמבטיה ואני מודעת לכל היתרונות, אבל כבר מבינה שאפשר גם בלי - אני לא בונה על זה שהבייב שלנו יחיה בתוך העגלה. בנוסף, בעלי וכל משפחתו גבוהים במיוחד, כך שאני ממש לא חושבת שתהיה אמבטיה שתשמש אותנו להרבה זמן.
    עד כמה זה נורא להיות עם הבי בלי אמבטיה?
    ראיתי שיש להם שק שינה - מניחה שזה יכול לעשות את העבודה מבחינת עיטוף הבייב. ממליץ?
    דבר נוסף - פעם היה להם סוג של כיסוי רגליים עם כמו כובע לאיזור הראש. אולי אוכל להביא מחו"ל - האם לדעתך זה יותר יעיל מהשק שינה? מה שנקרא Bugaboo High Performance Footmuff. האחרון פשוט נראה לי יותר ארוך, אולי ישמש ליותר זמן + לחורף הבא במידת הצורך, כשהבייב כבר יותר גדול ולא יוכל להיכנס לשק שינה.
    הסיבות שאנחנו ככ רוצים את הבי - קלות, נוחות (גם לבייב), קומפקטיות, אמינות המוצר, מושב מתארך, ידית מתארכת, מושב דו כיווני, ובטוח לא נזדקק לטיולון נוסף (כשברוב העגלות המאסיביות עוברים לטיולון קליל יותר).
    בעלי פשוט ממש ממש גבוה - ידית גבוהה זה הכי חשוב (חבל שהבי לא יותר גבוהה), והמושב המתארך נשמע לי מצויין לבייב ארוך... ומצד שני אני ממש קטנה ונמוכה... אז עגלה כמו הרטן שהיא בין הגבוהות והארוכות - לדעתי אני אסתבך איתה... והיא כבדה...
    ודבר אחרון - האם ידוע לך אם אמורה לצאת גירסה חדשה לבי? אני יודעת שזו יחסית חדשה.

לקביעת תור
    סגירה
    בוגבו בי 3

הוספת תגובה

• תוספת

אני
    21/08/2015

אנחנו גרים בירושלים, לכן שוקלים את השק שינה המאסיבי יותר, הוא גם יותר מחמם, ומאמינה שנשתמש בו הרבה - מעבר לתקופת החורף, הלילות קרירים ברוב השנה, אחרהצ כבר מתחיל מזג האוויר להשתנות החל מאוקטובר נובמבר ועד מאי. וכמובן שבשנים האחרונות כל שנה יש שלג, לפחות פעם אחת... השנה החורף היה קפוא במיוחד גם בלי שלג...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוגבו בי 3 - תגובה

קובי סופר
    21/08/2015

שלום,

הבי 3 היא הגרסא החדשה שיצאה רק לפני כחצי שנה. בוגבו נוהגים לערוך שינויים אחת לכמה שנים טובות כך שלא נראה באופק משהו חדש.
    לגבי השק שינה, באופן מדהים הבי נמכרה תמיד עם שק השינה הזה מגיל לידה, ללא האמבטיה, האמבטיה לבי יצאה רק לפני כשנה, ככה שקרוב ל- 5 שנים הורים בכל רחבי העולם קנו בי והשתמשו בה עם שק השינה. אין ספק שהאמבטיה הקפיצה במאות אחוזים את מכירות הבי בעולם, אך יעידו על כך המון אמהות שהשק שינה לא כזה נורא. לכן אין בעיה לרכוש עם שק השינה, הוא גם מיובא לארץ ובשק השינה יש את המגן ראש שציינת.

בהשוואה להרטן זה בעצם 2 הפכים, מעבר לאמבטיה אשר הרבה יותר גדולה גם הטיולון יותר ארוך ורחב, ברור שלתינוק יהיה יותר נח בהרטן אבל נוחות לתינוק תמיד באה על חשבון נוחות להורה. את צריכה לבחון אחת מול השנייה כי ההרטן כבדה באופן משמעותי מהבי, לא תרגישי זאת בהליכה אלא רק בהרמה, כלומר אם יש מעלית ואין מדרגות לעלות ואם יש רכב אז המשקל של ההרטן לא יבוא יותר מדי לידי ביטוי. לסיכום הבי היא אחת העגלות היותר חכמות מבחינת שילוב בין נוחות להורה עם נוחות לתינוק אבל נתנו יותר דגש להורה, ההרטן בדיוק ההפך, שילוב נפלא בין 2 העלומות רק שמרוב שדאגו לתינוק נוספו כמה ק"ג. את צריכה לראות אחת מול השנייה, ללכת איתן, לנסות לתפעל (לקפל ולפתוח, להוציא ולהרכיב טיולון ואמבטיה, לשנות מצבים וכו'), לקפל ולראות ברכב ואז לקבל החלטה מושכלת.

בתור אחד שהתשמתש בשני המוצרים אני אהבתי יותר את ההרטן.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת ג'ואי כרום וסלקל של סייבקס.
    איילת אלישיב
    21/08/2015

שלום קובי,
    הזמנו, עפ"י המלצתך כאן, עגלת כרום של ג'ואי. יש לנו סלקל של סייבקס.
    עפ"י מה שהבנתי ממך הסלקל מתחבר לעגלה הזאת. נכון?
    איך? איפה קונים מתאמים?
    קנינו את העגלה ב"מוצצים".

תודה!
    איילת.

הוספת תגובה

• עגלת ג'ואי כרום וסלקל של סייבקס. - תגובה

קובי סופר
    21/08/2015

שלום איילת,

המתאמים של הכרום מגיעים בתוך אריזת העגלה, אם לא קיבלתם דרשו אותם מהחנות בה רכשתם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת עגלה
    שחר
    20/08/2015

שלום קובי.
    אני חייבת לקנות עגלה בימים הקרובים ועדיין לא סגורה על עגלה אשמח שתעזור לי .
    אני מחפשת עגלה קלה, מתקפלת בקלות,נוחה לילד ומרווחת ,כמובן נוחה גם להורה ושיהיה יפה.
    יש 3 עגלות בניתיים שאהבתי
    מאמס אנג פאפס ארמדילו xt
    פג פרגו בוק פלוס
    בוגבו בי 3
    מה היית ממליץ? ואם יש סוג אחר אשמח לדעת
    תודה רבה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    בחירת עגלה

הוספת תגובה

• בחירת עגלה - תגובה

קובי סופר
    21/08/2015

שלום שחר,

שלושת העגלות שציינת נהדרות, כל אחת בדרכה שלה.
    אני מציע לך להכין רשימת דרישות של דברים חשובים לכם בעגלה ומהחשוב לפחות חשוב. לאחר מכן ללכת למקום בו נמכרות שלושת העגלות, לנסות ללכת עם העגלות מחוץ לחנות, לנסות לקפל, לתפעל, לבדוק ברכב ולקבל החלטה. ממליץ לעשות זאת לבד לאחר הדרכה ולא לראות איך המוכרים בחנות עושים זאת.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפשת המלצה לעגלה
    שירה
    20/08/2015

שלום!

אני מחפשת המלצה לעגלה שתתאים לקריטריונים שלי:
    * עגלה קלה!! - אני מאוד רזה וקשה לי לסחוב כבד.
    * נוחה לפתיחה וקיפול- ביד אחת.
    * לא מסורבלת.
    * שתחזיק להרבה זמן. כמה שנים! שלדה טובה וחזקה.
    * ריפוד ניתן להורדה לכביסה.
    * 4 גלגלים- לא גלגלי אויר.
    * ידית אחת.
    * עגלה לא רחבה.. שאוכל להכנס איתה למוניות שירות ולעבור איתה במקומות צרים.
    * עגלה יפה.

תודה רבה מראש!

לקביעת תור
    סגירה
    מחפשת המלצה לעגלה

הוספת תגובה

• מחפשת המלצה לעגלה - תגובה

קובי סופר
    21/08/2015

שלום שירה,

העגלה הכי מושלמת לדרישות שלך היא הארמדילו פליפ של מאמאס אנד פאפאס.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 2 שאלות

שירה
    22/08/2015

תודה רבה על התשובה!

באמת חשבתי על הארמדילו פליפ של מאמאס אנד פאפאס.
    א. ראיתי שהיא שוקלת 10 ק"ג, זה לא הרבה?

ב. אפשר בבקשה הצעה לעגלה לפי הקריטריונים שלי רק זולה יותר?

תודה רבה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 2 שאלות - תגובה

קובי סופר
    24/08/2015

שלום שירה,

דגם הפליפ שוקלת: 9 ק"ג דגם הפליפ XT שוקלת: 10 ק"ג.
    בכל אופן זה משקל מאוד סביר וממש לא כבד. כמו כן ישנו היתרון שניתן לנתק את הטיולון ואז המשקל מתחלק לשניים.

עוד עגלות מומלצות הן ולקו זי או ביבה טאי טאי, לצערי הן לא מתקפלות ביד אחד אך לדעתי זה לא חיסרון, אני לא מכיר הורים שמקפלים עגלה עם תינוק על הידיים. הן קלות מאוד (8 ק"ג ולקו, 6.8 ק"ג ביבה), מתקפלות בקלות למימדים מינמליים ונוחות להליכה. שתיהן נעמדות לאחר הקיפול וכמו בפליפ הבדים מכונסים כלפי פנים מה שיהיה סטרילי וישמור עליהן מפני לכלוך וקרעים.
    חיסרון נוסף בהשוואה לפליפ, הטיולון לא דו כיווני.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי ג'ואי כרום

שירה
    24/08/2015

תודה רבה על התשובות!
    ועל ההמלצות!
    אתה עוזר לי מאוד!

מה לגבי העגלה ג'ואי כרום?
    היא עונה לדרישות שלי?
    אם לא, במה לא?
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי ג'ואי כרום - תגובה

קובי סופר
    24/08/2015

שלום שירה,

היא די רחבה, מתקפלת ב- 2 ידיים והמשקל 9.7. יש דגם עם גלגלים קטנים ששוקל קילו פחות אך עדיין הרוחב וגודל הקיפול נשארים זהים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סייבקס אוניקס
    ליאת
    20/08/2015

היי אשמח לקבל תגובות על הסייבקס אוניקס.

לקביעת תור
    סגירה
    סייבקס אוניקס

הוספת תגובה

• סייבקס אוניקס - תגובה

קובי סופר
    21/08/2015

שלום ליאת,

מדובר בטיולון נפלא, נח להליכה וקיפול, גגון עצום, מרופד היטב, מנגנון רצועות ייחודי ונח לתפעול, טיפה כבדה בהשוואה למוצרים מתחרים אך עדיין לא באופן נוראי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יציבות

ליאת
    21/08/2015

זה נכון שיש לו בעיה של יציבות? שחלוקת המשקל לא מאוזנת ואי אפשר לתלות עליו תיק נופל לאחור...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יציבות - תגובה

קובי סופר
    24/08/2015

שלום ליאת,

אין אף טיולון שישאר יציב עם תיק כבד וללא תינוק. לא מומלץ בכלל לתלות תיק על טיולון.
    זו לא בעיה ספציפית בסייבקס אלא ברוב טיולוני המטריה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה קטנה

ליאת
    24/08/2015

תודה רבה התלבטתי הרבה ביו הסייבקס אוניקס לגוי בריסק פרימיום. יש העדפה אולי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה קטנה - תגובה

קובי סופר
    24/08/2015

שלום ליאת,

שני הטיולונים נפלאים. אני אוהב יותר את הסייבקס מכמה סיבות: יותר קל לחגור תינוק, יותר קל לכוונן את אורך הרצועות, הסייבקס יכולה לשאת תינוק עד משקל 22.5 ק"ג בעוד שאר הטיולונים, כולל הבריסק יכולת לשאת עד 15 ק"ג. הבדים של הסייבקס יותר איכותיים והגגון מסנן UV. חסרונות: מחיר, משקל טיפה יותר כבד והמנגנון קיפול של הבריסק הרבה יותר ידידותי לעומת כל הטיולונים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך. עזרת לי מאוד!!!

ליאת
    24/08/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות
    נתנאל
    20/08/2015

שלום. אני מחפש עגלה (+סלקל+טיולון ),שתיהיה נוחה לקיפול עם ידית נשיאה וקלה בעלת 4 גלגלים שתישאר גם לילדים הבאים סביב 2500-3500, ראיתי שיש את הגרקו איבו(שהיא ללא ידית אחיזה לאחר קיפול) רציתי לדעת האם היא חברה טובה וחומרים טובים? או האם יש עגלות אחרות יותר מומלצות?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

• התייעצות - תגובה

קובי סופר
    21/08/2015

שלום נתנאל,

הגרקו איבו טובה ועונה למרבית הדרישות שלך. אני ממליץ לך גם לבדוק את הג'ואי כרום ומאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורבו 2
    טוני
    19/08/2015

ייעצת לי פה על הפג 51 לפני כמה ימים והבנתי שאתה מבין הכי טוב ושכדאי לשאול אותך.
    לא אהבתי את הפג 51.. היא ארוכה בטירוף וגם כשנכנסה לבגאז היא תפסה לי ממש את כולו ולא השאירה מקום לגפרור (מאזדה 3). לא משנה שהקטינו את רוחב השלדה, זו עדיין אחת העגלות המסורבלות לדעתי.

נדלקתי בחנות על האורבו 2. אני כבר שנים דלוקה על הסולה אבל היא לא נכנסת לי במעלית. אני יודעת שיש לאורבו גלגלים קטנים ושהם לא משתחררים מאחורה.. השאלה כמה זה באמת משפיע על העבירות של העגלה?
    האם נוח ללכת איתה?? אני מחפשת לרחובות תל אביב ולפארקים- לא הליכה קשה מידיי.. אם אפשר אולי בהשוואה לבוגבו בי כי אותה אני מכירה
    חשוב לציין שלא אכפת לי עמידות לילד הבא- רק לילד הזה כרגע אז חושבת על משהו כמו שנה וחצי שנתיים של שימוש.

לקביעת תור
    סגירה
    אורבו 2

הוספת תגובה

• אורבו 2 - תגובה

קובי סופר
    19/08/2015

שלום טוני,

לצערי זהו פרט חשוב מאוד, כשמצברים חול, אבק ולכלוכים אחרים לא ניתן לנקות ולאט לאט הגלגל נשחק. גם הגלגלים הקדמיים לא הכי נוחים ויש תקלה חוזרת בהם שהם ננעלים מעצמם למצב ישר. זו תלונה שחוזרת בישראל ובעולם. אם אהבת את האורבו אז בוגבו בי 3 שדי מזכירה אותה הרבה יותר עמידה ופרקטית. קצת יותר יקרה אבל איכות החומרים עושים את ההבדל בנוחות ההובלה והאמינות. כמו כן היא קלה יותר מהאורבו בקילו וחצי וגם קטנה יותר בקיפול מהאורבו ומהפג.
    רוחב האורבו 55 ס"מ. רוחב הבי 3 הוא 53 ס"מ.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין 2 עגלות
    תמי
    19/08/2015

שלום רב,

אני כרגע בשלב של רכישת עגלה וכרגע צמצמתי את הבחירה שלי ל-2 עגלות נבחרות, הובגבו בי והמאמס אנד פאפס ארמדילו. אבקש לדעת על מה אתה ממליץ יותר היות ורוב הזמן שלי אני בשטח עירוני ויש לציין כי אני גרה בחו״ל אז יש לי המון נסיעות לחו״ל.
    אשמח אם תציין את היתרונות של כל אחת מהן לעומת החסרונות כדי שיהיה לי יותר קל להחליט. תקציב לא מהווה שיקול בבחירת עגלה כעת כך שאם יש דגם אחר של עגלות שהיית ממליץ עליו יותר הייתי שמחה לשמוע על כך.
    חברה שלי המליצה לי על המוצי אבל אני טרם התרשמתי ממנה אישית ולכן לא הכנסתי אותה למערכת השיקולים שלי.

תודה מראש על תשובתך.

לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין 2 עגלות

הוספת תגובה

• התלבטות בין 2 עגלות - תגובה

קובי סופר
    19/08/2015

שלום תמי,

היות וציינת ניידות רבה ונסיעות רבות לחו"ל אז אני חושב שהמוצי לא תאמת נתונים אלו. היא כבדה ומסורבלת ובנויה להליכות מעבר לתחום העירוני.

הבי 3 קלה יותר בחצי קילו מהפליפ, מתקפלת יותר קטן וצרה יותר ברוחב הגלגלים מה שמקל במעברים צרים ויוצר קיפול קטן יותר. הבי 3 נוחה יותר להליכה בעקבות מערכת בולמי זעזועים טובה יותר.

הפליפ מתקפלת יותר בקלות (יד אחת), זולה יותר, יש גרסאת XT להליכות מעבר לעיר (אבל גם כבדה יותר), יש גגון נפרד לאמבטיה וגגון נפרד לטיולון, יותר קל לחבר אמבטיה וטיולון לשלדה (וכנ"ל לשלוף).

לסיכום, אני מציע לבדוק אחת מול השניה, ללכת איתן מחוץ לחנות עם משקל, לנסות לקפל, לתפעל ולבדוק ברכב ולקבל החלטה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין עגלות
    שחר
    18/08/2015

שלום,
    רציתי להתייעץ אני קצת מתלבטת בין עגלת פג פרגו בוק פלוס לבין בוגבו בי 3
    אני רוצה עגלה קלה,נוחה לתפעול, ומרווחת לילד.
    אהבתי את הבוגבו אבל האמבטיה נראית לי צרה מאוד ולא נוחה לילד לעומת הפג פרגו שהיא די מרווחת ואפשר להשכיב את הילד על הבטן בנוחות. מבחינת טיולון הפג קצת מגושמת לעומת הבוגבו שנראית קלילה יותר יש אומרים שבבוגבו הטיולון פתוח מדי והילד נזרק לצדדים.
    אשמח לחוות דעת שלך בעניין העגלות.
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין עגלות

הוספת תגובה

• התלבטות בין עגלות - תגובה

קובי סופר
    19/08/2015

שלום ליהי,

אכן הפג בנויה יותר נכון ומרווח לתינוק ולכן מבחינת התינוק לדעתי היא עדיפה, מצד שני הבי יותר פרקטית להורה מבחינת משקל, גודל קיפול, עבירות ועדיין אין שם התפשרות טוטאלית על נוחות התינוק. האמבטיה של הבי סבירה בגודלה והטיולון מתאים מגיל לידה ככה שגם במקרה הכי גרוע, והתינוק גדול מדי לאמבטיה, אפשר לעבור לטיולון טיפה מוקדם מהרצוי ללא חשש.

אני ממליץ לבחון אחת מול השנייה, לנסות ללכת איתן מחות לחנות עם משקל, לנסות לקפל, לתפעל, לבדוק ברכב ולקבל החלטה מושכלת.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלות סקייבקס
    דיקלה
    18/08/2015

שלום,
    אשמח לדעת מה ההבדלים בין סייבקס פריאם לסייבקס אייריס.
    אני מעוניינת גם בהמלצות או דיס-המלצות עליהן.
    ההבדל העיקרי שראיתי הוא בשכיבה בטיולון שבפריאם זאת שכיבה מוחלטת (כולל רגליים ישרות) ונראה לי שיש הבדל גם במשקל.
    האם יש עגלה אחרת מומלצת לפי הפרמטרים:
    עגלה משולבת (סלקל, טיולון, אמבטיה)
    קלות נסיעה וניווט ויציבה (עם גלגלים איכותיים)
    קלה במשקל יחסית וקלה לקיפול
    צילון גדול עם פתחי אוורור
    שטח אחסון גדול
    מצב שכיבה 180 בטיולון
    תודה מראש :-)

לקביעת תור
    סגירה
    עגלות סקייבקס

הוספת תגובה

• עגלות סקייבקס - תגובה

קובי סופר
    19/08/2015

שלום דיקלה,

די ענית לעצמך, ממליץ על הפריאם ולא על האייריס בגלל השכיבה.
    עגלות דומות שעונות לדרישותייך (לפחות לרוב).
    פג פרגו בוק פלוס
    הרטן רייסר ג'י טי

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סייבקס

דיקלה
    19/08/2015

תודה קובי על תשובתך.
    מה המטרה של יצירת טיולון עם שכיבה שכזו כמו באייריס.
    ראיתי את זה בעוד כמה עגלות.
    יש לזה תועלת/סיבה?
    זה ההבדל היחידי בין 2 העגלות וזה שהפריאם יותר כבדה?
    אגב, עד כמה היא יותר כבדה?
    האם משתמע מכך שהיא גם יותר יציבה?
    המון תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סייבקס - תגובה

קובי סופר
    21/08/2015

שלום דיקלה,

אין לי הסבר לכך, דעתי האישית היא שזה חיסכון בכסף.
    הפריאם כבדה אך אפשר להתמודד אם המשקל, כמו כן תמיד אפשר להפריד חלקים לפני הקיפול.
    ברור שמוצר כבד הוא מוצר יציב ועמיד יותר לאורך שנים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת סייבקס
    הריונית
    18/08/2015

שלום, אשמח לקבל חוות דעת לגבי עגלת סייבקס?
    ומה ההבדל בין האגיס? לאייריס? מה מומלץ?

לקביעת תור
    סגירה
    עגלת סייבקס

הוספת תגובה

• עגלת סייבקס - תגובה

קובי סופר
    18/08/2015

שלום,

סייבקס הגיס היא עגלה מקבילה לבייבי ג'וגר סיטי מיני, עשויה מחומרים איכותיים יותר (בעיקר הבדים), קלה יותר מהבייבי ג'וגר ומתקפלת כמעט באותו פטנט קיפול, בהשוואה לבייבי ג'וגר אני חושב שהיא עדיפה. מצד שני בסנגנון הזה ובטווח המחיר הזה יש את הביבה טאי טאי ו-ולקו זי אשר מוצלחות יותר.

האייריס דומה ברעיון לאייריס אבל יש לה טיולון דו כיווני, מכיוון שטיולון זה לא יודע לשכב ישר אני פחות ממליץ על דגם זה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות עגלה
    רוני
    17/08/2015

שלום,
    נשמח לייעוץ לעגלה.

הדברים שחשובים לנו בעגלה-
    קלה לקיפול (ביד אחת)
    עם סלקל שמתלבש על הטיולון
    נוחה לנסיעה באוטובוסים
    קלה במשקל אבל לא מתהפכת בקלות
    עבירות טובה של הגלגלים בסיבובים ופניות חדות
    שכיבה של הטיולון מגיע ל180
    מתנקה בקלות

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות עגלה

הוספת תגובה

• התייעצות עגלה - תגובה

קובי סופר
    19/08/2015

שלום רוני,

העגלה שתתאים הכי הרבה לדרישות שהצבת היא הארמדילו פליפ של מאמאס אנד פאפאס.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה