פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מתלבטת על טיולון
    אלה
    22/07/2015

היי קובי,

לפני עשרה חודשים רכשתי בזכות המלצתך את הפג פרגו פופ אפ ואני מרוצה ממנה מאוד.
    הבן שלי בן עשרה חודשים ואני מעוניינת לעבור לטיולון.
    שמעתי המלצות רבות על המקלרן, היו יו והג'ואי.
    אשמח לשמוע את דעתך-
    האם המקלרן מצדיקה את המחיר שלה?
    האם יש הבדל גדול בין הטיולונים שהזכרתי? מה עדיף לדעתך?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתלבטת על טיולון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתלבטת על טיולון - תגובה

קובי סופר
    23/07/2015

שלום אלה,

המקלארן מעולות אך הג'ואי שהזכרת עושה כמעט את כל מה שהמלקארן יודעת לעשות בחצי מחיר. היויו נותנת יתרון אחד שזה גודל הקיפול המאוד קומפקטי היא גם מאוד קלה. החיסרון שהשכיבה לא ישרה כמו בשני הדגמים שציינת אך בגיל כזה זה לא חיסרון גדול אם בכלל.

אין לי המלצה ספציפית, סך הכל אני יודע שכולם מרוצים מהדגמים שציינת, אני מציע לבדוק כל אחת עם התינוק (לראות מה נוח), לנסות לקפל, לבדוק ברכב (ביויו אין צורך), לנסות לתפעל (לחגור תינוק, לשנות מצבים וכו'). ולקבל החלטה מושכלת.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון
    ג'ול
    22/07/2015

שלום,
    אני מחפשת להעביר את הקטנטן לטיולון. הוא בן חצי שנה, כרגע באינגלזינה זיפי פרו וצפוף לו גם ברוחב וגם באורך.
    לכן אני מחפשת טיולון שיהיה מספיק מרווח ושניתן יהיה להשכיב אותו.
    ראיתי את הצ'יקו Liteway ואת ג'ואי בריסק(מקווה שאני לא טועה בשם)
    מה ההבדל בינהם? יש המלצה על אחד מהם? או על טיולון אחר?

תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    טיולון

הוספת תגובה

• טיולון - תגובה

קובי סופר
    22/07/2015

שלום ג'ול,

שני הטיולונים מצויינים ונותנים תמורה מצויינת לכסף, אם יש לך בעיית גודל הבריסק טיפה יותר רחבה, היא גם נוחה יותר לקיפול והליכה, מצד שני היא יותר כבדה.
    אני ממליץ להושיב את התינוק בכל אחת מהן, לנסות ללכת איתן, לנסות לקפל ולתפעל ולקבל החלטה.
    הייתי גם ממליץ לבדוק את הסייבקס אוניקס אשר מאוד מרווחת.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נבינגטון קדאט
    רעות
    21/07/2015

שלום,
    אנחנו מחפשים עגלה טובה (כמובן ביחס למחיר..) ויחסית בזול (סביב ה2,000 ש"ח), במהלך החיפושים באינטרנט נתקלתי בעגלת נבינגטון קדאט. אבל מלבד המלצה שראיתי עליה פה בפורום מצאתי מעט מאוד ביקורות שגם בהן לא ממש צויינו הייתרונות והחסרונות של העגלה..
    אשמח לשמוע עליה קצת יותר והאם היא מומלצת באופן כללי? האם יש עגלה מומלצת יותר בערך במחיר הזה?

לקביעת תור
    סגירה
    נבינגטון קדאט

הוספת תגובה

• ג'ואי כרום

רעות
    21/07/2015

אשמח לשמוע כנ"ל על הג'ואי כרום.. והאיכות שלהן לעומת הסולה של מאמס אנד פאפס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ג'ואי כרום - תגובה

קובי סופר
    22/07/2015

שלום רעות,

שלושת העגלות שציינת כולן עגלות מעולות ביחס לתמורה ותועלת. הן גם די זהות בתכונות ובטווח המחיר. לכל אחת מהן יש יתרון מאוד קטן על השנייה או להפך. מה שאני מציע זה פשוט ללכת למקום בו תוכלו להשוות אחת מול השנייה, תנסו לקפל אותן יחד עם הטיולון, לתפעל אותן, לבדוק ברכב, ללכת איתן כשיש משקל ועדיף מחוץ לחנות. ככה תראי איזו מהן מתאימה ונוחה לך יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התחבטות בין עגלות
    אלונה
    21/07/2015

היי
    רציתי לדעת מה ההבדל בין גרקו איבו, לבין איבו xt החדשה?
    זהו הריון ראשון, הלכתי לאיבוד. האם עגלות אלו נחשבות לטובות? קלות? גרה בעיר, הרבה ברגל. אך אני קטנה, לא אןכל להסתדר עם עגלה מסורבלת. שום מה כל עגלה נראית לי ארוכה .מה ההבדל בין עגלות אלו לבין ההיצע?
    רב תודות.

לקביעת תור
    סגירה
    התחבטות בין עגלות

הוספת תגובה

• התחבטות בין עגלות - תגובה

קובי סופר
    22/07/2015

שלום אביב,

הגרקו איבו היא עגלה עירונית ובסיסית, לעומתה הXT תוכננה גם לשטח קשה יותר מהעירץ הXT כבדה משמעותית מהאיבו הרגילה, טיפה יותר גדולה בקיפולץ אם אינכם מתכננים לעשות טיולי שטח עם העגלה הייתי מציע ללכת על האיבו הרגילה. סה"כ היא עגלה נוחה להליכה, די קלה וקלה לתפעול, הקיפול הוא ממוצע ואין מה לעשות, עגלות הן דבר די גדול ואלו שמתקפלות קטן מביאות עם הקיפול הקטן המון חסרונות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עדיף? רהיטי טל או רהיטי סגל?
    טל
    20/07/2015

מה ההבדלים מבחינת תו תקן ומה מהם מחזיק יותר לאורך שנים? ( שידה ולול כמובן )
    תודה רבה

הוספת תגובה

• מה עדיף? רהיטי טל או רהיטי סגל? - תגובה

קובי סופר
    21/07/2015

שלום טל,

למעשה אין הבדל למעט העיצוב.

דרישות מכון התקנים זהות לגבי כל היצרנים ולכן כל המיטות עשויות מעץ מלא, לכולן סולם אחד קבוע ואחד עולה יורד, בכולן לוח המזרן יורד ל- 3 גבהים לפחות, גודל המזרן זהה בכל החברות (למעט משכל אשר המיטות שלהם קטנות יותר). אי לכך אין כל הבדל.
    ההבדל העיקרי הוא העיצוב.

לגבי שידות, גם כאן אין הבדלים בין החברות. 2 החברות מייצרות שידות מלמין זולות ושידות MDF יקרות יותר. כמובן שחומר הMDF הוא חומר טוב ועמיד יותר לאורך שנים ולכן עדיף לרכוש שידת MDF.

לגבי תקנים: לרהיטי טל יש תו תקן בעוד שלסגל יש אישור מכון תקנים. תו תקן יכול לקבל רק מי שמייצר בישראל, היות וסגל מייבאים את המוצר הם יכולים לקבל רק אישור של מכון התקנים. בכל אופן המוצרים עברו את אותה בדיקה וההבדל היחיד בין אישור ותו תקן הוא, שחברת טל חשופה לבדיקות וביקורות (כולל ביקורות פתע) במפעל. סגל מצד שני חשופים לבדיקת כל משלוח שנכנס לארץ. שורה תחתונה בשני המקרים אין הבדל גדול ולכן לכו ע"פ מה שאהבתם במראה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת ivvi של Nuna
    שי
    20/07/2015

שלום,
    אשמח לחוות דעתך לגבי העגלה דגם ivvi של Nuna.
    היא נראית מעולה ולא מצאתי עליה שום חוות דעת.
    אם אתה יכול גם להשוות אותה לכרום של ג׳ואי ולסולה 2 של מאמאס אנד פאפאס זה יכול מאוד לעזור.
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    עגלת ivvi של Nuna

הוספת תגובה

• עגלת ivvi של Nuna - תגובה

קובי סופר
    21/07/2015

שלום שי,

מדובר במוצר חדש גם ברמה עולמית ולכן אין יותר מדי ביקורות. אני אישית לא אהבתי את העגלה, היא מאוד כבדה ומסורבלת. הגגון קצר ולדעתי יש אלטרנטיבות טובות יותר.

הכרום וסולה הן יותר בייסיק (לטוב ולרע), הן יותר קלות במשקל, יותר קלות לקיפול, יותר קומפקטיות ולכן יש להן יתרון ברמת התפעול היומיומי. האייבי יותר מרופדת, הבדים איכותיים יותר אך לדעתי זו עדיין לא קנייה טובה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד כמה התייעצויות

שי
    21/07/2015

הי קובי,
    ראינו עוד כמה אופציות ואני אשמח לשמוע את חוות דעתך, בהנחה שאנחנו מחפשים עגלת ״פרברים״ :) שצריכה להיות נוחה בעיקר לתינוק ולהליכה אבל גם סבירה להתניידות באוטו...

1. Mamaba של ABC design- בעלי מאוד אהב אותה ומאוד התרשמנו אבל נראה לי שאולי הידית קצת גבוהה לי גם במצב הכי נמוך (אני קצת פחות מ1.60), אני לא בטוחה. עוד דבר שלא הצלחתי להבין אם יותר נוח לתינוק או פחות הוא העניין של השכיבה האנכית.
    2. נבינגטון קאדט.
    3. Britax- affinity - אותו עניין עם השכיבה האנכית רק שפה יש להם גם איזה כרית שנכנסת ופותרת את זה.
    4. ספורטיבו של פג עם שלדה S- יקרה ב1000-2000 ש״ח מהשאר, לא הצלחנו להבין כמה זה שווה את זה באמת.
    5. כמו שאמרנו גם הסולה והכרום בתוך ההתלבטות.

הבנתי שאתה מאוד ממליץ על הארמדילו אבל אני לא בטוחה שתתאים לנו.
    עוד עגלות שאולי יכולות להיות אופציונליות אבל עוד לא יצא לנו לראות:
    אויסטר 2, אופה בייבי, מוצי והרטן (שתי האחרונות נראות לנו קצת יקרות מדי, למרות שמאוד התלהבנו מהרטן רייסר שהמלצת עליה).
    פתוחים לעוד הצעות אם נראה לך שיש עגלות אחרות שיכולות להתאים.

תודה על הסבלנות:)
    שי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד כמה התייעצויות - תגובה

קובי סופר
    22/07/2015

שלום שי,

1. Mamaba של ABC design- בעלי מאוד אהב אותה ומאוד התרשמנו אבל נראה לי שאולי הידית קצת גבוהה לי גם במצב הכי נמוך (אני קצת פחות מ1.60), אני לא בטוחה.
    עוד דבר שלא הצלחתי להבין אם יותר נוח לתינוק או פחות הוא העניין של השכיבה האנכית.

אני לא ממליץ, המושב שלה לא נשכב ישר ויש לו שקע, לדעתי זה פחות נח לתינוק, לא ניתן להשכיב על הבטן או לחתל בעגלה. כמו כן היא רחבה מאוד ומאוד קשה לקיפול.

2. נבינגטון קאדט.

עגלה נחמדה, מחיר אטרקטיבי ביחס לתמורה ושווה בדיקה.

3. Britax- affinity - אותו עניין עם השכיבה האנכית רק שפה יש להם גם איזה כרית שנכנסת ופותרת את זה.

עם אותו חיסרון ענק של הממבה, לא ממליץ וגם היו תגובות שליליות של כאלו שרכשו בפורום זה בעבר.

4. ספורטיבו של פג עם שלדה S- יקרה ב1000-2000 ש״ח מהשאר, לא הצלחנו להבין כמה זה שווה את זה באמת.

פג עגלה איכותית, מיוצרת באיטליה ולא בסין, החומרים איכותיים, מדובר במוצר שישרוד יותר מהעגלות הזולות ובשל כך המחיר. ממליץ מאוד אם נח מבחינת המחיר.

5. כמו שאמרנו גם הסולה והכרום בתוך ההתלבטות.

עגלות שנותנות בסך הכל מה שמחפשים ובמחיר מצויין ולכן שוות בדיקה.

אפפה בייבי מאוד דומה לאיי בי סי דיזיין ככה שאני לא ממליץ.
    מוצי צימצמו את רוחב השלדה וזה בה על חשבון מושב התינוק שנעשה צר, כמו כן לא נשכבת למצב ישר והגגון בעייתי לישראל.
    הרטן, כמו שציינתי בפג, איכות ברמה אחרת אך יש לזה תג מחיר בהתאם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסא בטיחות מגיל 0 או סלקל
    שלי
    20/07/2015

מתלבטת האם לרכוש כסא בטיחות מגיל 0 או סלקל? מה עדיף?
    האם יש יתרון לסלקלים על פני כיסאות בטיחות?

לקביעת תור
    סגירה
    כיסא בטיחות מגיל 0 או סלקל

הוספת תגובה

• כיסא בטיחות מגיל 0 או סלקל - תגובה

קובי סופר
    20/07/2015

שלום שלי,

לסל קל יש 3 יתרונות:

1) ניתן לשלוף מהרכב יחד עם התינוק במקום לטרטר או להעיר תינוק ישן.
    יחד עם זאת צריך לזכור שזווית הסל קל אינה בריאה לתינוק בשהייה ממושכת.

2) זווית הסל קל יותר שוכבת מזווית הכסאות. היחיד שמגיע לזווית קרובה או זהה לזו של הסל קל הוא הצ'יקו נקסטפיט.

3) כפי שציינתי הנקסטפיט הוא המלצתי אם מוותרים על הסל קל ומדובר במושב מאוד יקר. יש סיכוי שתרכשו סל קל ומושב בטיחות ברמה גבוהה ועדיין תשלמו פחות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה משולבת יד שנייה
    Kineret
    19/07/2015

שלום,

אני לא יודעת אם זה המקום אבל אשמח לעזרה.. (:
    אני מתעניינת ברכישת עגלה משולבת יד שנייה, אין לי כרגע עגלה ספציפית על הכוונת..
    לקראת ילד ראשון. לא מבינה בזה הרבה..

מחפשת עגלה שכוללת סלקל, אמבטיה וטיולון, קלה פיזית, וקלה לקיפול, נוחה בטיחותית ונעימה לתינוק וגם לי.

האם יש סוג עגלות עמידות וטובות, שמומלצות יותר לרכישה ביד שנייה?
    והאם יש מחיר מומלץ ממוצע?
    מה חשוב לבדוק כשרוכשים ביד שנייה?
    האם יש חנויות מומלצות במרכז שלהם מחירים זולים ומוצרים איכותיים?..

תודה רבה!
    (:

לקביעת תור
    סגירה
    עגלה משולבת יד שנייה

הוספת תגובה

• עגלה משולבת יד שנייה - תגובה

קובי סופר
    19/07/2015

שלום כינרת,

לגבי מחירי יד 2 לא אוכל לעזור כי איני מכיר את השוק הזה.
    ברכישת עגלת יד 2 עם סל קל מומלץ לוודא שהסל קל לא עבר תאונה, אין דרך לאמת זאת אך ורק להסתמך על מילתו של המוכר. עגלות מומלצות: מאמאס אנד פאפאס סולה 2, פג פרגו בוק פלוס, הרטן. (רשמתי מהזולה ליקרה, ככל שעולים במחיר רמת המוצר טובה יותר מה שאומר שהעגלה תחזיק לך ליותר שנים).
    בקניית עגלת יש שנייה יש לבדוק את תקינות הגלגלים, תקינות מנגנון הקיפול, תקינות רתמות החגירה של התינוק, האם קיים יבואן למוצר שיכול לתת שירות במקרה של תקלה, איכות הבד (שאינו דהוי או קרוע), תקינות התלבשות מושב הטיולון/אמבטיה/סל קל.

יש המון חנויות בישראל שמתחרות אחת בשנייה, כמו כן דגמי 2016 צפויים להגיע לישראל בעוד כ- 5 חודשים מה שאומר שבחודש חודשיים הקרובים תחל הורדת מחירים של מרבית המותגים עקב רצון לנקות מחסנים, לכן אולי כן כדאי לבדוק בחנות אחת או שניים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

Kineret
    19/07/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות מהכיס
    לירז
    18/07/2015

קובי שלום,

יש לי שאלה קצת שונה..
    אני מאוד אהבתי את הארמדילו פליפ xt ואת האורבו 2 של מאמאס אנד פאפאס..

העניין הוא שיש לי אופציה לרכוש את האורבו 1 (שכבר לא נמצאת בחנויות) סגורה, חדשה באריזה ממלאי ישן ובמקרה נשארה (חנות של אבא של חברה) והוא מעוניין למכור לי אותה ב-1500 שח.

הארמדילו פליפ xt עולה כפול כפי שאתה בטח יודע...

מה המלצתך בהתחשב במחירים..

מראש הייתי מוכנה להוציא בסביבות ה- 3000 שח.
    השאלה היא האם אורבו 1 חדשה באריזה סגורה ב 1500 היא מציאה??

תודה רבה!!!

לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות מהכיס

הוספת תגובה

• התלבטות מהכיס - תגובה

קובי סופר
    19/07/2015

שלום לירז,

לצערי האורבו אינה מציאה, המחיר בהחלט אטרקיטבי אבל באורבו 1 הגלגלים היו יותר קטנים מהאורבו 2 שגם בה הגלגלים לא להיט. הסל היה קטן מאוד אבל הגלגלים הם החיסרון הגדול. בנוסף הגלגל הקידמי מוברג לשלדה ולא נשלף כמו באורבו 2 וזה יצר תקלות רבות כשנכנס חול למכלול הגלגל. שורה תחתונה - אני לא ממליץ, האורבו 1 קיבלה ביקורות רעות במהלך חיה הקצרים ולא סתם מאמאס אנד פאפאס יצרו את האורבו 2 שפתרה חלק נרחב מהבעיות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גגון לארמדילו פליפ
    שירלי
    18/07/2015

היי קובי, רכשנו בעצתך את הארמדילו פליפ, רציתי לדעת כיוון שלא התחברתי לצבעים בארץ, מהיכן אני יכולה להזמין את הגגון בצבע קורל שנמכר בחו״ל. אשמח לעזרתך אם אתה יודע, חשוב לי מאוד. תודה רבה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    גגון לארמדילו פליפ

הוספת תגובה

• גגון לארמדילו פליפ - תגובה

קובי סופר
    19/07/2015

שלום שירלי,

אני לא יודע היכן לרכוש בחו"ל, ממליץ לך ליצור קשר עם היבואן:
    מ.ה מייה 2010 בע"מ
    ת.ד 265 ד.נ גליל מערבי קיבוץ מצובה 22835
    טלפון:04-9858901
    פקס: 04-9858902

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לעגלה- איזה דגמים לחפש
    הילה
    16/07/2015

שלום, אני מחפשת עגלה שתהיה קלה ונוחה לקיפול, שתשמש לכמה ילדים ואפשר גם לחבר עליה סלקל וכמובן עם אמבטיה וטיולון, ואולי עוד דברים שחשובים בעגלות, אין לי מושג ממה להתחיל. אשמח לקבל המלצה איזה חברות ודגמים כדאי ללכת לבדוק. מחיר לא בעיה.
    תודה מראש על ההמלצות

הוספת תגובה

• המלצה לעגלה- איזה דגמים לחפש - תגובה

קובי סופר
    16/07/2015

שלום הילה,

אני ממליץ שתרשמי לי מה הדברים היותר חשובים לך בעגלה ומה פחות חשוב, קשה להמליץ על עגלה מבלי לקבל מידע מלא.
    לחלופין אוכל להמליץ לך על מספר דגמים בהתאם לטווח המחיר.

עד 2000 ש"ח אני ממליץ על ביבה טאי טאי
    עד 3000 ש"ח אני ממליץ על מאמאס אנד פאפאס סולה 2, ג'ואי כרום או נבינגטון קדט.
    עד 4000 ש"ח אני ממליץ על מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ
    מעל 4000 ש"ח אני ממליץ על בוגבו בי 3, פג פרגו בוק פלוס והרטן רייסר ג'י טי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין 3 דגמים
    רעות
    16/07/2015

שלום,

אנחנו מתלבטים מאד בין 3 דגמים של עגלה- סיטי מיני/ בי אג'יל של ברייטקס וטאי טאי של ביבה.
    מבחינת כל הביצועים- טאי טאי לוקחת- מתקפלת פנימה, גגון גדול (לעומת ברייטקס), הכי קלה (!!), טיולון נשכב עד הסוף (לעומת סיטי מיני), רגלים בטיולון עולות לשכיבה (לעומת הסיטי מיני).
    אבל- היא נראית לנו לא איכותית מבחינת הבדים שלה, המעצורים של העגלה הבסיס של האמבטיה.. וראינו את גדם 2015 ש"חידשו" את הבדים.. גם לא ברור לנו כמה הבדים יוצאים לכביסה כשצריך..

האם יש סיבה לחשוש?
    כי הברייטקס והסיטי מיני מבחינת בד נראות יותר איכותיות שישמרו ליותר שנים.. אבל מתקפלות החוצה ויותר כבדות.

נשמח להכוונה בעניין זה..
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין 3 דגמים

הוספת תגובה

• התלבטות בין 3 דגמים - תגובה

קובי סופר
    16/07/2015

שלום רעות,

אני תמיד ממליץ על הטאי טאי, גם בגלל המשקל, גם בגלל הקיפול שהבד מכונס פנימה, גם בגלל הרוחב הצר של הגלגלים ודווקא בגלל הבדים הטובים (בדגמים החדשים), דגמים אלו נמכרים מעל לשנה וממה שאני יודע הרוכשים מרוצים ולא הביעו תלונה, דווקא בג'וגר אני נתקל בתלונות על בד אטום שגורם להזעה, בברייטקס לא נתקלתי בתלונות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כרום החדשה
    בתאל
    15/07/2015

איי איי..
    ראיתי שבסוף הגיעה הכרום החדשה לארץ. קצת התבאסתי כי חודשיים לפני רכשתי את הכרום הרגילה :( (פחדתי שהאפור יצא מהמלאי)
    1. האם היא מגיעה גם עם כיסוי לרגליים או שצריך לרכוש בנפרד כמו בקודם?
    2. האם דגם הDLX קיים גם בצבע האפור הישן (stone) אני מאד אוהבת את האפור הזה אבל האפור במוצצים כהה בשבילי.
    3. מה המשקל האמיתי שלה? באתר של ג'ואי ראיתי שהיא יותר כבדה מהכרום (11.80 kg) ובחנות אומרים לי שהיא קילו פחות מהכרום הרגילה שהיא 9.5 ק"ג. האמנם?

אכן ראיתי שהגגון באמת יותר ארוך ויש 5 מצבי שכיבה שהשכיבה יותר שטוחה אבל תאכלס הצבע של החדש לא לטעמי והאם יש הבדל משמעותי בדגם המשופר לעומת הישן? אני ממש בבאסה שלא חיכיתי.

תודה קובי!

לקביעת תור
    סגירה
    כרום החדשה

הוספת תגובה

• כרום החדשה - תגובה

קובי סופר
    15/07/2015

שלום בתאל,

אין הבדל גדול בין 2 הדגמים, נתוני האתר הם הנכונים ולא נתוני החנות, מן הסתם ככל שמוסיפים יותר דברים לעגלה אז המשקל עולה. לא רואה סיבה לשדרג אלא אם הפער במחיר מאוד קטן והשינויים קריטיים עוברכם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוגבו בי או איי קנדי
    אני
    15/07/2015

בוקר טוב!

בגדול אני נעולה על הבוגבו בי, אבל אני מבינה שזו הכי דומה לה. אשמח לשמוע המלצות, מה יותר טוב, מה משתיהן עדיפה.
    למה רצינו את הבוגבו בי - אנחנו רוצים משהו קליל ונוח, שככל הנראה לא נזדקק לקנות טיולון בהמשך. חברה טובה, אמינה, חזקה, כזו עם שירות בארץ.
    מבחינת מחיר אין שיקול, אבל אשמח לדעת מה מחיר הקנדי.
    ידית גבוהה זה מאוד חשוב. בטיחות ונוחות.
    טיולון דו צדדי כמובן, שכיבה ישרה ולא רגליים וטוסיק למעלה.
    מבחינת סלקל - משהו טוב מאוד שאפשר לחבר (לבי חשבנו על הנקספיט - דעתך? פשוט האטון יותר מידי יקר ואני לא רואה הצדקה לכך, צ'יקו לא פחות טובים. גם לפי אבי ורון).
    מבחינת אמבטיה - אני לא סגורה על זה שאני בכלל רוצה. הייתה לי בילדה הראשונה, מניחה שזה הרבה יותר טוב - אבל אני לא חייבת. במיוחד אם יש עגלה שממש נשכבת (ככה נראית הקנדי). האם בכלל אפשר לחבר לקנדי אמבטיה כלשהי? צפויה להגיע מתישהו?
    החשש הגדול זה שקנדי זה משהו שפחות מוכר בארץ - מי היבואן?
    לבוגבו יש חנות פה, הן לא הולכים לשומקום (לפחות לפי ניסיון השנים האחרונות) וזה משהו שחשוב כי בכל זאת לא מדובר במוצר זול או זמני מאוד.
    וכמובן - מקווים שהעגלה תשרת כמה שיותר ילדים!

לקביעת תור
    סגירה
    בוגבו בי או איי קנדי

הוספת תגובה

• בוגבו בי או איי קנדי - תגובה

קובי סופר
    15/07/2015

שלום,

האיי קנדי עולה 200 ש"ח פחות מהבי לכן אין הבדל משמעותי במחיר.
    האיי קנדי מיובאת לארץ ע"י רהיטי טל, חברה שפועלת בשוק מוצרי התינוקות הישראלי כבר קרוב ל- 40 שנים, ככה שמבחינה זו אין מה לדאוג.

בין שתי העגלות לדעתי הבי מוצלחת יותר, היא יותר קלה, יותר נוחה לקיפול, מלבש עליה הסל קל של צ'יקו, לאיי קנדי רק הסייבקס/מקסי קוזי/בי סייף/בבה קונפרט מתלבשים (גם לבי הם מלבשים). לבי יש אופציית אמבטיה, גם אם את לא חושבת שזה הכרחי אולי בעתיד תשני את דעתך ולכן טוב שיש את האופצייה, באיי קנדי אין את האופצייה, היצרן הצהיר שבעתיד תהיה אבל אין זמן משוער.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

אני
    15/07/2015

כמובן שנשארת עם הבי.
    וכן, אין לדעת אם בעתיד ארצה אמבטיה. בגדול אני נוטה לרצות אמבטיה.
    תודה רבה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזופיקס של פג וכסא בטיחות
    שרה
    14/07/2015

היי קובי,
    יש לנו איזופיקס של הסלקל של פג והילד עוד מעט בן שנה. השאלה היא אם יש איזה כסא מומלץ שמתחבר לאיזופיקס הזה
    תדה

הוספת תגובה

• איזופיקס של פג וכסא בטיחות - תגובה

קובי סופר
    15/07/2015

שלום שרה,

על בסיס של פג יתלבש רק מושב של פג, לדעתי מושב זה אינו מיובא לארץ. בכל אופן אני ממליץ לא להתמקד בבסיס אלא לרכוש כסא ברמת בטיחות גבוהה כמו: צ'יקו נקסט פיט או אוונפלו טריומף אשר מתחברים לאיזופיקיס ואינם מצריכים בסיס.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה