מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מתלבטת ...מנאר05/04/2014
שלום,
אני מנסה לקנות עגלה אבל אני מאוד מתלבטת בין העגלות אני מחפשת עגלה בתקציב שכולל הכל 3500 ש"ח , נוחה לקיפול, וקלה לאחיזה.
ההתלבטות הינה בין :
BREVI רק שהבעיה שלה שהיא כבדה
MAMBA ABC
CAM MINU SPORT
GRACO
הבעיה שאני גם מחפשת שהבד יהיה טוב ומאוד אהבתי את ה- PEG PEREGO אבל היא יקרה . לכן מבין הנזכרים לעיל מה הכי מומלץ? וכפי שקראתי גם גרקו מומלצת אבל עוד לא בדקתי אותה מבחינת בד .. לכן רציתי עזרה לבחור מבין המוצרים האלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתלבטת ... - תגובה
קובי סופר06/04/2014שלום מנאר,
אם בד הוא נושא חשוב מבחינתך, לצערי הגרקו תאכזב אותך בהשוואה לעגלות שציינת.
לדעתי הממבה של איי בי סי היא הטובה מכולן. המינו ספורט לא נוחה בהליכה, יש לה סל קטן וקיפול מסורבל כאשר מקפלים את השלד עם הטיולון.
הברווי כפי שציינת כבדה.
הממבה מספקת את הבדים האיכותיים ביותר, בדים נושמים, בדים מסנני UV וריפוד נדיב.
היא נוחה בהליכה, משקלה סביר וסה"כ הורים רבים מרוצים ממנה.
אם אהבת את הקאם ממלית לך לבחון גם את הדינמיקו שלהם, כאן מדובר בדגם הרבה יותר מוצלח מהמינו ומחירה ממש בטיפה יקר יותר מתקציבך אך היא כוללת גם המון דברים אשר לא נכללים בדגמים שציינת (למעט המינו).
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםג'04/04/2014
אשמח אם תתקבל השוואה בין העגלות ברייטקס אפיניטי וג'ואי כרום - כול הפריטים כלולים בעסקה סל שכיבה, טיולון, סל-קל ומתקן/מתאם ומחיר בהערכה גסה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום - תגובה
קובי סופר06/04/2014שלום,
מדובר בעגלות שונות לחלוטין כאשר הברייטקס עולה יותר מכפול לעומת הג'ואי.
אני אישית לא מחבב את הברייטקס אפיניטי מכמה סיבות: לעגלה גלגלי אויר וכאן מדובר בכאב ראש בלתי נגמר המצריך לנפחם אחת לכמה שבועות, זה עוד מבלי שדיברנו על פנצ'רים.
לטיולון אין מצב שכיבה שטוח (לדעתי האישית זהו חסרון).
במחירה יש עגלות הרבה יותר איכותיות.
הג'ואי זולה מאוד ונותנת תמורה מעולה לכסף. סה"כ היא עונה על מרבית הדרישות של מרבית הלקוחות.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טאי טאי או ג'ואי כרום?אורית02/04/2014
בהתעלם מן האפשרות להפוך את הטיולון, מהי העגלה העדיפה?
שתיהן באות עם אמבטיה וללא סלקל (סלקל זהה להתאמה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טאי טאי או ג'ואי כרום? - תגובה
קובי סופר02/04/2014שלום אורית.
אכן הסל קלים זהים ויורדים מן המשוואה.
לדעתי החסרון הגדול של הטאי טאי הוא סל השכיבה שלה, הוא ברמה נמוכה, מתחבר על הטיולון בעזרת מתאם שיש לחבר ולפרק כל פעם מחדש לפני הקיפול ולאחר הפתיחה.
ידוע לי שמתוכננת אמבטיה חדשה אך ייקחו כמה חודשים עד אשר תגיע לארץ.
לדעתי הטאי טאי יותר נוחה בהליכה (לא בצורה משמעותית), היא קלה יותר וקומפקטית יותר.
מצד שני בג'ואי נקבל מושב טוב יותר לתינוק, בדים איכותיים יותר, סל חפצים גדול יותר, ידית אחיזה מתכווננת ונעימה יותר למגע, חיבור הסל קל קל יותר וכמו שציינתי גם האמבטיה.
אני דווקא מיחס חשיבות מאוד גדולה לטיולון דו כיווני.
מחקרים בעולם הוכיחו שכאשר תינוק רואה את ההורה הוא צובר ביטחון רב יותר, הקשר עם ההורה חזק יותר מול תינוקות שהיו בטיולון חד כיווני. כמוכן תינוקות רבים חווים חרדת נטישה בגילאי חצי שנה בממוצע, בדיוק הזמן בו עוברים מאמבטיה לטיולון.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - ג'ואי כרום
אורית03/04/2014קובי, המון תודות על התשובה המפורטת.
מהמידע שמסרו לי בחנויות הבנתי שיש מספר יבואנים (במבינו, דוורון) - שכל אחד מהם נותן שנות אחריות שונות, משנה ועד שלוש.
האם יש הבדל בין היבואנים? האם באמת כולם יבואנים רשמיים? האם יש הבדל מבחינת האחריות והשירות שנותנים לעגלה? האם מספר שנות האחריות זה מדד חשוב במוצר מסוג זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - ג'ואי כרום - תגובה
קובי סופר06/04/2014שלום,
את ג'ואי יבאו בעבר דוורון אך כיום ג'ואי מיובאת ע"י במבינו קינג.
לדוורון כבר מזמן אין דגמים של ג'ואי והאחריות לעגלות ניתנת ע"י במבינו קינג.
מניסיוני אין הרבה הבדל בין היבואנים השונים בארץ, לכולם יש מעבדת שירות אשר יודעת לתקן כל תקלה אשר תיווצר בעגלותיהם. בנוסף לא הייתי מייחס חשיבות לזמן האחריות. כל יבואן רוצה שיישאר לו שם טוב, בעיקר כיום בעידן האינטרנט ולכן הם מחפשים להעניק את השירות הכי טוב שיש, גם לאחר תוקף האחריות, רק לעיתים נדירות אנו נתקלים במקרים של חיוב על תיקון, גם זה לרוב עקב גרימת נזק שנוצר ע"י הלקוח בשימוש ממש בלתי סביר.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדים של ג'ואיגיטי01/04/2014
היי
לגבי הבדים של הג'ואי כרום. מיששתי אותם והם מרגישים לי קצת פלסטיקיים כאלה. במיוחד של האמבטיה מבפנים.
זה הסדר או שהאיכות של הבדים אכן ירודה יותר. הבייבי לא יזיע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדים של ג'ואי - תגובה
קובי סופר02/04/2014שלום,
בדי הג'ואי הם בדים סבירים ביחס למחירה. עגלות אשר נמכרות באותו מחיר של הג'ואי או אפילו בכמה מאות שקלים יותר, מציעות איכות בדים ברמה ירודה ביחס לג'ואי.
בכל אופן תמיד ניתן לרכוש ריפודית נוספת אשר עשויה 100% כותנה ולחברה לכל עגלה, ובכך נבטיח שהתינוק לא יזיע בעגלה, ישב בנעימות וגם נמנע לכלוכים וכתמים על בדי העגלה.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריפודית
גיטי03/04/2014ריפודית לאמבטיה? למזרן? לקירות?
היכן אפשר לקנות ומה המחיר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ריפודית - תגובה
קובי סופר03/04/2014שלום,
בכל חנות למוצרי תינוקות ניתן לרכוש את הריפודיות, גם לאמבטיה וגם לטיולון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת גואי מתלבטת
ליאל06/04/2014שלום, אני מתלבטת בקניית עגלת גואי לבין עגלת איזי בייבי.
אני מחפשת עגלה שמשלבת את שלושת המצבים:טיולון,אמבטיה וסל קל. המחיר עד 2500 ש"ח.
האם עד כמה העגלות האלו איכותיות? והאם יש עגלות אחרות טובות יותר במחיר הזה?
אשמח לקבל מידע בנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עגלת גואי מתלבטת - תגובה
קובי סופר06/04/2014שלום ליאל,
לדעתי הג'ואי כיום נותנת את התמורה הטובה ביותר לכסף, בוודאי שאם משווים אותה לאיזי בייבי.
האמבטיה טובה וגבוהה. לטיולון שכיבה שטוחה בניגוד לאיזי בייבי.
הגלגלים איכותיים ויש לכל גלגל בולם זעזועים בנפרד (דבר הקיים רק בעגלות שעולות כפול מהג'ואי).
מתחברים לג'ואי מספר סוגי סל קלים, כולם ברמת בטיחות גבוהה.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת טאי טאינעמה31/03/2014
רציתי לשאול אם זה נכון שעגלת טאי טאי מתאימה לילדים עד 15 ק"ג, האם אאלץ להחליף עגלה כשהילד יהיה בערך בן שנה וקצת? זה נכון לכל המשולבות או שיש בעיה ספציפית עם הטאי טאי
דבר נוסף, אני שוקלת לקנות מתאמים לסל קל של בי סייף, כמה עולה מתאם כזה? אני לא מצליחה למצוא שום מידע באינטרנט על קניה/ השכרה ויד שניה.
האם התמיכה לגב שמציאה הטאי טאי מספקת?
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלת טאי טאי - תגובה
קובי סופר01/04/2014שלום נעמה,
הטאי טאי או למעשה כל עגלה שעוברת מכון תקנים מוגדרת עד 15 ק"ג ע"פ דרישות מכון התקנים. 15 ק"ג הוא משקלם של ילדים בגיל 3 שנים בממוצע. אי לכך אין כל צורך ברכישת עגלה נוספת, למעשה גם הטיולונים מוגדרים עד 15 ק"ג.
מחיר המתאמים הוא בסביבות ה- 100 ש"ח.
העגלה מספקת תמיכה מעולה לגב.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזרני פנגהמבולבלת31/03/2014
היי,
רציתי לרכוש מזרן של חברת פנג אבל כבדקתי האם למזרני פנג יש תו תקן גיליתי להפתעתי כי נפסל התקן של כל מזרני פנג (כל הגדמים ולא רק של דגם יסמין) והתקן אינו מופיע יותר באתר מכון התקנים.
האם זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מזרני פנג - תגובה
קובי סופר31/03/2014שלום,
נכון לעכשיו זה נכון. עד כמה שידוע לי לכל הדגמים (או לפחות לרובם) היה תקן בעבר.
היות וצריך לחדש את התקן מדי שנה ופנג לא עשו זאת המזרנים נפסלו.
מכון התקנים גם פרסם הודעה בנושא.
כמו שכתבת יש רשימה מעודכנת באתר מכון התקנים, הייתי ממליץ לרכוש מזרן ע"פ רשימה זו ולא לקחת סיכון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת אחיםאני23/03/2014
שלום!
מתכננים ילדים צמודים, בתקווה שאכן יצא.
ראיתי שיש עגלות שהן יחיד שניתן להוסיף להן בעתיד עוד מושב.
האם שווה מלכתחילה לקנות עגלה כזו?
אני יודעת שיש טרמפיסט, אבל אני מניחה שזה לא תמיד נוח - בחורף, כשהילדים עייפים אם חוזרים מאוחר וכו'.
יש משהו מומלץ? ראיתי פיל אנד טד וברייטקס דואל
ומה לגבי מחירים פחות או יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באגי פוד
אני23/03/2014אני עכשיו רואה שיש דבר כזה. כמה שאלות:
האם זה רק לחברת באגי פוד?
האם זה שווה ונותן מענה טוב לעניין?
יש מצבי ישיבה בבאגי פוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
באגי פוד - תגובה
קובי סופר24/03/2014שלום ענבל,
הבאגיפוד מתתבר למרבית העגלות הקיימות בשוק. 2 החסרונות העיקריים שלו הם: 1. אין לו גגון. 2. המושב במצב ישיבה ואינו ניתן להשכבה. בנוסף מדובר במוצר לא זול.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עגלת אחים - תגובה
קובי סופר24/03/2014שלום ענבל,
עגלות האחים הם למעשה עגלות תאומים או עגלות יחיד משודרגות, בכל אופן יש לקחת בחשבון שאלו עגלות מאוד כבדות, מגושמות, מאוד קשה להיכנס איתן למקומות צרים (בעיקר מעליות) וכמובן להכניסן לתא המטען של הרכב.
אכן כמו שרשמת, לא מדובר בעגלות נוחות, אבל אלו הדברים שיש להתפשר בהם כשיש הפרש קטן בין אחים.
הברייטקס לא מיובאות כרגע לארץ עקב חוסר הצלחה.
הפיל אנד טדס מאוד מומלצות אך גם איתן יש הרבה חוסרים בדרך כלל.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אז אתה לא ממליץ? - תגובה
קובי סופר25/03/2014שלום ענבל,
הדואל הייתה מאוד יקרה, רוב האנשים מעדיפים שלא להשקיע סכום גבוהה לעגלה שתשרת לתקופה די קצרה. רובם כבר רכשו עגלה יקרה לילד הראשון ולכן לא זקוקים לעגלה יקרה נוספת, אלא רק לפתרון לאח הגדול. הפתרונות הפופולאריים הם: טרמפיסט עמידה שמתחבר לרוב העגלות או קניית עגלת תאומים זולה. הבאגי פוד על אף מחירו היקר יחסוך לכם הרבה כסף לעומת הברייטקס או הפיל אנד טדס.
לגבי העתיד, יצרני העגלות כל הזמן חושבים על פתרונות מסוג זה מכיוון שבכל העולם יש דרישה לכך.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה חמה
יעל25/03/2014ממליצה בחום על עגלת Mountain Buggy DUET מאונטיין באגי דואט. רכשתי לאחרונה אחרי התייעצות כאן עם קובי [חפשי בסביבות תחילת מרץ התכתבנו כאן]. ומספר דילמות לא פשוטות ביניהן הצורך בעגלה צרה במיוחד בשל מעלית פיצית.
העגלה פרקטית ונוחה מאד, יש לי בת 9 חודשים ובע"ה עוד כשלושה חודשים עוד לידה בדרך וההפרש יהיה שנה כך שחיפשתי עגלת תאומים זו לצד זו.
היתרון הוא שעד שאחבר את האמבטיה או הטיולון השני אפשר לשים בצד אחד תיק מדליק כזה לקניות [סגנון שקית איקאה] שרכשתי באמאזון בעלות מגוחכת והעגלה לא הכי יקרה יחסית לתאומים. שימי לב רק שיצא דגם חדש לאחרונה שהגלגלים מוקצפים ולא גלגלי אוויר עם פנימית וזה עדיף כמובן.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!!!
אני26/03/2014איזה כיף של המלצה :)
תגידי, זה לא היה מוזר להסתובב עם עגלה כזו עם ילד אחד?
חשבת למשל איך זה יהיה להמשיך להסתובב עם עגלה כזו אם לא היה יוצא הפרש צמוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה!!! - תגובה
קובי סופר27/03/2014שלום ענבל,
המאונטיין באגי היא בהחלט אופצייה טובה (קצת יקרה) אבל היתרון שלה הוא שרוחב הגלגלים הוא 63 ס"מ, ככה שזה רוחב זהה למרבית עגלות היחיד.
לכן הפתרון שהציעה יעל (עם הסל) הוא פתרון נפלא (אפילו אני לא חשבתי עליו).
כמו שהמלצתי ליעל בזמנו, אם מזדמן לך להגיע לצפון, ניתן להגיע לדוורון יבואני פיל אנד טדס ומאונטיין באגי ולהתרשם מהדגמים. לדעתי הפיל אנד טדס עגלת אחים מצוינת כמו גם המאונטיין באגי, שתיהן שונות מאוד אחת מהשנייה ככה שבטוח שאחת מהן תתאים לצרכים שלך.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלת נורא עזרה בדחיפותאתי18/03/2014
היי
הריון ראשון ואני נורא מבולבלת
במקרה ממשפחה כולם ילדו עכשיו וכול אחד רכש מותג אחר של עגלה
פג פרגו- נאמר לי שהיא מצויינת אבל הסלקל שלהם לא תקין, וגיסי רכש סילבר
ברווי- מוגשמת מידי בשבילי וגדולה
מוצי- מצויינת אבל יקרה
אתמול התחלתי לעשות השוואות
והמילצו לי על:
Easy Baby ו Mamas & Papas ( שהסבירו לי שהיא כמו המוצי, והסגירה שלה קלה )
ראיתי שאם ממליצים על עוד עגלות
חשוב לי שהטיולון יהיה דו כיווני ושהסגירה תהיה קלה ונוחה
אני צריכה עזרה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מבולבלת נורא עזרה בדחיפות - תגובה
קובי סופר18/03/2014שלום אתי,
קודם כל לפג פרגו יש סל קל חדש בכל דגמי 2014, הסל קל קיבל את הדירוג הבטיחותי הגבוהה ביותר שאי פעם סל קל קיבל. אז אם רוצים סל קל טוב אז פג פרגו הוא הסל קל הטוב ביותר כיום.
אני דוקא לא ממליץ על מאמאס אנד פאפאס ובטח שלא על איזי בייבי בהשוואה לפג פרגו.
פג פרגו בוק פלוס היא בין העגלות הבודדות אשר מספקות איכות ונוחות עם תפעול וקיפול קלים.
אם את מחפשת עגלה בסטייל של המוצי ולא יקרה, אני ממליץ לבדוק את הג'ואי כרום אשר מאוד איכותית לדעתי גם ממאמאס אנד פאפאס ואיזי בייבי ומחיר מאוד מאוד סביר.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העזרה
אתי18/03/2014היי,
האם יש לגו'אי כרום מספר דגמים?
מה טווח המחירים?
האם יש אותה ברוב החנויות?
ומה לגבי סלקל תואם?
האם ממולץ לקחת סלקל שמתלבש על העגלה או מספיק לרכב או שזה אותו דבר ואני מתבלבלת ?
מה דעתך לגביי אינגליזינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על העזרה - תגובה
קובי סופר18/03/2014שלום אתי,
הג'ואי כרום צריכה להימכר במרבית החנויות.
יש סל קל מקורי תואם שהוא סל קל מצוין, כמו כן יש גם אופציה לסל קלים אחרים כמו: סייבקס, בי סייף ומקסי קוזי, ככה שיש סל קלים מעולים אשר מתחברים עליה.
אני באופן אישי לא אוהב את העגלות של אינגלזינה אשר טיפה מיושנות, הן מתקפלות לקיפול מטריה אשר קטן ולא תופס מקום, אך זה בא על חשבון נוחות הליכה אשר פחות טובה, סל קטן וחופש בצרים אשר גורם לעגלה להתנדנד, גם כחדשה אבל מרגישים זאת יותר לאורך השימוש.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצות לעגלות
אתי19/03/2014היי,
יש לך עוד המלצות לעגלות משולבות כולל סל קל ( אני פשוט רוצה להיות מוכנה שאני מתחילה לברר מחירים)
טווח מחיר עד 3500 ש"ח, לא ענקיות ומוגשמות כמו הברווי וקלות לפתיחה וסגירה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המלצות לעגלות - תגובה
קובי סופר19/03/2014שלום אתי,
כמו שציינתי, הגו'אי כרום מאוד מומלצת ואפילו מתחת לתקציב שלך.
אפשר לקחת בחשבון גם את הגרקו איבו, נבינגטון קדט, דוקטור בייבי מקס, איה בייבי ולנסיה ואם מתאמצים קצת מעל לתקציב אז אפשר ללכת על פג פרגו בוק פלוס משנת 2013, גם פג פרגו סוויץ תיכנס לתקציב אבל היא בעלת 2 ידיות אחיזה, דבר שאני פחות ממליץ עליו.
אם אהבת את הברווי ופחות את הסירבול, לברווי יש דגם נוסף הרבה יותר פרקטי, קל וסופר קל לקיפול שנקרא קריסטל.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאמת סל קל לעגלת טאי טאיתחיה17/03/2014
קיבלתי מאחותי כסא תינוק לרכב של חברת בייבי סייף, האם המושב מתאים להרכבה על עגלת טאי טאי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התאמת סל קל לעגלת טאי טאי - תגובה
קובי סופר18/03/2014שלום תחיה,
הסל קל של בייבי סייף אינו מתאים לטאי טאי.
סל קלים תואמים: ג'ואי, בי סייף, סייבקס, מקסי קוזי.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פג פרגושירן16/03/2014
שלום. ברצוני לברר לגביי הפג פרגו. אני מעוניינת לרכוש רק את הטיולון ולהשתמש בו מגיל לידה. אני מאוד מבולבלת. מה ההבדל בין:
דגם הבוק
דגם הבוק קלאסיקו
דגם הבוק פלוס.
מה המשקל של כל אחת מהטיולונים?
מה המחיר?
היכן ניתן לרכוש רק את הטיולון?
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פג פרגו - תגובה
קובי סופר17/03/2014שלום שירן,
לבוק יש 2 דגמים. בוק ובוק פלוס. בכל אחד מהדגמים יש 2 גרסאות בד. גרסאת קלאסיקו וגרסאת קומפלטו. ההבדל שבגרסאת הקומפלטו הבד עבה ואיכותי יותר, יש כסוי חורף לטיולון + ניילון גשם.
דגם בוק,
דגם זה הוא טיולון בעל שכיבה מלאה הפונה לכיווון הנסיעה בלבד, משקלו 9 ק"ג.
דגם בוק פלוס,
דגם זה בדרך כלל נמכר כמודלר עם אמבטיה וסל קל. ניתן לרכוש את הדגם גם רק כטיולון.
לא בכל חנות יסכימו לפרק את הערכה ולכן מומלץ לוודא מראש באילו מקומות כן ניתן לרכושו רק כטיולון (אצלנו בבייבי קלאב לדוגמא כן ניתן לרכוש רק טיולון).
מדובר בטיולון דו כיווני, משקלו 10.3 ק"ג.
אלו ההבדלים העיקריים בין הדגמים. בשאר הדברים והפונקציות מדובר בעגלות די זהות.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פג פרגוטל14/03/2014
היי
יש לי את הפג פרגו בוק פלוס ואני מרוצה ממנה מאוד מאוד.
לאחרונה אני שמה לב כי העגלה בזמן נסיעה, רועדת, פחות יציבה,
מיטלטלת לצדגים בקלות בעת נסיעה.
לא יודעת. מה קרה אבל הנסיעה פחות חלקה מבעבר.
בקלות רבה, על ידי אחיזה בידית, אני מנדנדת את העגלה לצדדים והיא אינה יציבה כבעבר.
למה זה ככה ומה ניתן לעשות?
בני בן חצי שנה, העגלה נקנתה לפני 8 חודשים.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - הי קוביאני11/03/2014
בהמשך לשאלות על עגלה עם ידית גבוהה - האם יש טיולון עם ידית גבוהה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה ו...
אני11/03/2014אתה יודע להגיד לי מה הגובה המקסימלי של כל אחת מהן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אני11/03/2014גובה הידית של הבוגבו מגיעה ל 115? באמת?
כי זכור לי שראיתי פחות...
בכל אופן - אני יודעת שהיא מאוד יקרה...
השאלה היא - האם לא שווה לקנות אותה מהתחלה ועד שלא צריך כבר עגלה.
הרי בשלב כלשהו כולם עוברים לטיולון... ואם העגלה הזו יקרה אבל חוסכת קנייה נוספת אולי זה שווה, בהנחה שהיא אכן שווה מבחינת מה שהיא נותנת.
ואולי אתה יודע... המושב שלה מאוד נמוך - יש אפשרות הגבהה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
קובי סופר12/03/2014מנסיון אישי, הבי פלוס מעולה, למרות מחירה היא בהחלט שווה את התמורה.
אם הייתה לה אמבטיה זו בהחלט הייתה יכולה להיות עגלה מעולה.
החסרון שהיא מתאימה ללידה אבל לא באופן מושלם. השכיבה לא ממש שטוחה ורק מגיל 3 חודשים זה כבר מצב טוב לתינוק. לדעתי מכיוון שהשימוש בחודשים הראשונים הוא מינימלי, אז בהחלט אפשר לשקול קנייה שלה. המושב מאוד נמוך, אך מעולם לא חשתי בחיסרון או אי נוחות. בטח כיום שיש לי ילד בן שנתיים + שכבר עולה ויורד לבד מהעגלה :)
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוגבו בי
אני12/03/2014ראיתי שיש להם סל שכיבה, אני בטוחה שזה לא כמו אמבטיה, אבל השאלה אם זה משהו שקצת משטיח את העגלה? או האם יש משהו אחר שאפשר לשים - כמו סל שכיבה רך של עגלה אחרת?
ועוד דבר - אני רואה שבאתר שלהם רשום אחריות שנתיים עולמית. זה אומר שאני יכולה גם להביא את העגלה מחו"ל ותהיה עליה אחריות בארץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בוגבו בי - תגובה
קובי סופר12/03/2014השק שינה רק מכסה מקור/רוח אך לא משנה את זוית השכיבה.
בנושא אחריות מומלץ להתקשר ליבואן בוגבו ישראל, לדעתי השירות יהיה כרוך בתשלום.
שק שינה - תגובה
קובי סופר12/03/2014זה אכן שק שינה, לבי פלוס אין סל שכיבה.
למרות שזה נראה כמו סל שכיבה זה בסך הכל שק שינה. שוב הזוית לא משתנה מכיוון שאין לשק שינה תמיכה קשיחה. כולו עשוי מבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוגבו בי
אני12/03/2014זה הטיולון היחיד שמתהפך? לכיוון הנסיעה ולכיוון ההורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושאלה אחרונה...
אני12/03/2014הבוגבו בי - מצב שכיבה מגיעה לכמה מעלות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'ואי כרום
אני13/03/2014בהחלט הולכת לבדוק!!!
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיבואן
אני13/03/2014מי היבואן של ג'ואי כרום?
או לחילופין - יש לך מושג היכן ניתן לראות את העגלה בירושלים? אנחנו בימים אלו מתגוררים בבירה... למרות שנשמח לבצע את הרכישה שוב בבייבי קלאב :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יבואן - תגובה
קובי סופר13/03/2014העגלה נמכרת גם במוצצים, עד כמה שידוע לי יש להם סניף בירושלים.
אנו תמיד שמחים לראות לקוחות חוזרים :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיפול עגלת גואי כרום
ליאל26/04/2014רכשתי את עגלת גואי כרום אבל אני לא מצליחה לקפל אותה. איך עושים זאת? האם אפשר לקפל את העגלה כשהסל קל מחובר אלייה. ?
אשמח לתגובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קיפול עגלת גואי כרום - תגובה
קובי סופר27/04/2014שלום ליאל,
לא ניתן לקפל את העגלה עם הסל קל.
הקיפול מאוד פשוט. יש 2 לחצנים משני צידי העגלה, הלחצנים ממוקים בידית האחיזה, יש למשוך אותם כלפי מעלה ולהעביר את בזמן הלחיצה את ידית העגלה קדימה, לאחר מכן העגלה תתקפל.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרה לגביי 2 עגלותים07/03/2014
סוף סוף הגעתי לרשימה הסופית של 2 עגלות :)
ההתלבטות בין uppababy vista
לבין silver cross wayfarer
מה שכן לסילבר קרוס יש סלקל שלא דורש מתאמים לפי מה שהבנתי, ואילו לויסטה זה סלקל של אטון ולהוציא כל פעם את הסלקל שרוצים להרכיב אמבטיה נראה מסובך
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראיתי מה שכתבת על הממבה החדשה
ים07/03/2014מה ההבדל בינה בין והטריטק פלוס? חוץ משיש לה 3 גלגלים, ומן הסתם היא פחות יציבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בבקשה עזרה לגביי 2 עגלות - תגובה
קובי סופר09/03/2014שלום ליטל,
קודם כל גם בסילבר קרוס צריך להוציא את האמבטיה על מנת לחבר את הסל קל.
מה שכן בסילבר קרוס הסל קל מתחבר לשילדה באופן אוטמטי בעוד שבאפפה בייבי יש לחבר מתאמים לשילדה ואז לחבר את הסל קל.
היתרונות באפפה בייבי הם א. שיש לך אפשרות לבחור מבין כמה סל קלים אשר מתחברים לעגלה בעוד לסילבר קרוס את מוגבלת בבחירת הסל קל. ב. הסל קלים אשר מתחברים לאפפה בייבי נחשבים ברמה בטיחותית גבוהה יותר מאשר הסל קל של סילבר קרוס. החיבור מאוד קל ופשוט גם באפפה בייבי.
לגבי הממבה פלוס. עגלה זו תגיע רק באזור חודש מאי. הטריטק פלוס תגיע במהלך חודש אפריל. אין הבדל משמעותי בין הדגמים. מקבלים את אותה אמבטיה ואותו טיולון.
ההבדל הוא בשילדה. בטריטק יש שילדת 3 גלגלים יותר קלה במשקל ויותר נוחה בנסיעה. עניין היציבות הוא דעה קדומה, מעולם לא שמעתי על עגלת איי בי סי דיזיין שהתהפכה. העגלות עוברות את מכוני התקנים הכי מחמירים בעולם ואין כל סיבה לחשוש, מעבר לזה שבטריטק הגלגל הקדמי הוא גלגל כפול ולמעשה מספק יציבות נוספת ממש כמו בעגלת 4 גלגלים.
כמובן שצריך לחכות להגעה שלהן ולהתרשם מהן פיזית, אני די בטוח שברגע שתתרשמו תבינו שמדובר בעגלה ברמה אחרת ממה שראיתם עד עכשיו.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל לא ישארו עגלות של הממבה אם כך
ים10/03/2014אפשר לשריין מעכשו דגם וצבע?
אני צריכה את זה לאוגוסט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אבל לא ישארו עגלות של הממבה אם כך - תגובה
קובי סופר11/03/2014אם כוונתך לממבה הרגילה, אז הממבה ממשיכה להימכר כרגיל. מומלץ להזמין את הממבה הרגילה מראש מכיוון שבאפריל מחירה יעלה. ככה למעשה את משריינת את מחיר המבצע.
אם התכוונת לממבה פלוס, אז מומלץ להתרשם ואם אהבת להזמינה מכיוון שיגיעו כמויות קטנות מאוד בשלב ראשון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טאי טאי או גרקו איבו????שירן05/03/2014
שלום רב,
רני מאוד מתלבטת בין טאי טאי לגרקו איבו.. וחייבת כבר לקבל החלטה. הכל נשמע מושלם בגרו חוץ מהגלגלים. הבנתי שהם עשויים מגומי מוקצף. ממה עשויים הגלגלים של טאי טאי. ובקיצור- האם הגלגלים של טאי טאי נוחים/טובים יותר/ עשויים מחומרים איכותיים יותר??
מענה על שאלות אלו יפתור לי את הבעיה.
מודה מראש על המהנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טאי טאי או גרקו איבו???? - תגובה
קובי סופר05/03/2014שלום שירן,
הטאי טאי יותר קלה ב- 2.5 ק"ג, דבר שמשפיע מאוד על נוחות ההליכה, לשתיהן גלגלים שעשויים מאותו חומר אבל הבדל המשקל, גובה הידית של הטאי טאי גורמים לנוחות הליכה טובה יותר. לשתיהן אין בלאי גדול בגלגלים וסה"כ שתיהן איכותיות.
אם חשובה לך נוחות הנסיעה הטאי טאי מעולה, אם חשוב לך לראות את התינוק מולך אז הגרקו נותנת את האופצייה הזו. תחליטי מה חשוב לך יותר וזו צריכה להיות ההחלטה שלך.
השבוע גם צריכה להגיע הג'ואי כרום ששווה לבדוק אותה, היא אבל מגיע עם אמבטיה.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברייטקסאני03/03/2014
אני מחפשת עגלה עם ידית גבוה, ראיתי שיש ברייטקס שמגיעה לגובה 1.15.
האם יש המלצות על העגלה?
אנחנו חייבים ידית גבוה כי בעלי עבר את ה 2 מטר...
מצד שני רוצים גם עגלה נוחה.
אני רוצה עגלה שתתאים מגיל לידה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ברייטקס - תגובה
קובי סופר03/03/2014שלום עדן,
יש את הברווי אובו החדשה שלה יש את הידית הגבוהה ביותר 119, כמובן שהידית מתכווננת וניתן להתאים את הגובה בהתאם לגובה הרצוי.
עגלה מעולה שעברה שדרוג רציני לעומת הדגם הקודם. כרגע גם במחיר מעולה.
יש גם את הממבה של איי בי סי שלה יש ידית בגובה 115, גם היא עגלה מעולה ובמחיר מאוד סביר כנ"ל האפפה בייבי אשר במימדים של האיי בי סי, אך האיי בי סי קצת יותר איכותית לדעתי.
לגבי ברייטקס, אם תרשמי באיזה דגם מדובר אוכל לענות יותר בהרחבה.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אני03/03/2014הסמארט כמובן.
ראיתי שיש גם דואל, שמגיעה ל 1.20, אבל הבנתי שהיא עדין לא בארץ.
ומכל הדגמים שרשמת, על מה אתה ממליץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
קובי סופר03/03/2014שלום עדן,
הבי דואל מקבילה לאיי בי סי דיזיין ממבה שעליה אני ממליץ, רק שהממבה יותר פרקטית מכיוון שהיא מתאימה לתינוק אחד ולא לשניים, דבר שהופך את הדואל לכבדה.
עוד יתרון של הממבה הוא בכך שאין לה סרן אחורי, ככה שמי שגבוהה לא יתקל עם רגליו בסרן ויסבול מחוסר נוחות, דבר שמתסכל במיוחד גבוהים. היא תוכננה תוך כדי מחשבה על הגבוהים, בנוסף מכיוון שמדובר בחברה גרמנית ירדו לפרטים הקטנים ומדובר במוצר מאוד איכותי ובמחיר מאוד סביר: 2990 ש"ח.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה דגם הברווי אובו?
אני03/03/2014אני מחפשת באתר שלהם ואני לא מוצאת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסטריטי
אני03/03/2014בזמנו כשהילדה שלי נולדה קניתי את הסטריטי - אצלכם בבייבי קלאב.
הבעיה שהיא ממש ממש נמוכה ולצערי אני נאלצת להיפרד ממנה.
אבל זה הסגנון שאני מאוד אוהבת.
שכיבה מלאה - כולל רגלים וטוסיק, קיפול נוח, עגלה קלה, חיבור נפרד לסלקל ואמבטיה (בלי שנותר חלק כלשהו של הטיולון)
אני מבינה שאין אחת כזו גבוהה... אז...
אם עולה על דעתך משהו אשמח לשמוע!
אגב - ה ABC רשום שמגיעה ל 1.10 והברווי ל 1.16 (שזה הרבה יותר טוב :) )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סטריטי - תגובה
קובי סופר03/03/2014הסטריטי החדשה היא 1.10. אולי שווה לבדוק, אולי ניתן גם לרכוש רק שילדה.
המידות שרשמת הן במצב ידית פנימי כלומר לא פתוחה, אך גם זה מצב גבוהה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
אני04/03/2014בהחלט אבדוק!
זה הטלפון של היבואן? של מי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה! - תגובה
קובי סופר04/03/2014המספר של יבואן בבה קונפורט בישראל.
יש להם גם שלדים שונים של עגלות, דגמים חדשים כמו האלאה והלולה החדשה.
בשלדים אלו האמבטיה והסל קל שלך יתחברו אך תאלצי לרכוש שלד + טיולון, מכיוון שמדובר בטיולונים שונים. אני ממליץ לבחון גם אופציה זו מכיוון שהן יותר גבוהות.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלאה
אני04/03/2014חשבתי על זה, על העגלה הזו כי היא באמת גבוהה ובדקנו אותה.
אבל נאמר לי שאין מצב להזמין רק שלד+טיולון, שזה חייב להיות הכל.
אני אנסה את היבואן.
מי מיבא אותם היום? בזמנו זה היה בייבי סייף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אלאה - תגובה
קובי סופר04/03/2014היבואן כיום נקרא egst. למיטב ידעתי זה נמכר כסט אבל תמיד שווה לנסות.
האלאה עגלה מצויינת, קצת יקרה אבל בהחלט שווה את המחיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו...
אני03/03/2014אני אוהבת שהטיולון נשכב כולו, ולא שהגב יורד והטוסיק והרגליים עולים...
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לכל השאלות
אני09/03/2014אתה מכיר טיולון עם ידית גבוהה יחסית?
גם עדיפות לשכיבה מלאה או כמה שיותר לפחות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)