פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• גרקו איבו
    שאלת עגלות
    11/12/2013

שלום,

עשיתי הזמנה של עגלת גרקו איבו. בבלוג שלכם ראיתי שהולכת לצאת עגלת גרקו איבו XT. רציתי לשאול מתי היא תגיע לארץ והאם השינויים יהיו מהותיים במיוחד מבחינת הגלגלים.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרקו איבו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרקו איבו - תגובה

קובי סופר
    11/12/2013

שלום,

בשלב זה לא ידוע אם הXT תגיע לארץ. היא מיועדת לשוק הרוסי בעיקר. זה נובע בעיקר מעבירות טובה יותר. היא יועדה להליכות בשטח שהוא מעבר למדרכה רגילה ואפילו על שלג. בכל אופן לדעתי הגרסא הרגילה עושה את העבודה היטב למדינה שלנו. במידה והXT תגיע לארץ אנו נעדכן גם בבלוג שלנו.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוק פלוס לעומת אפפה בייבי
    סשה
    03/12/2013

שלום,
    מדובר על עגלה לילד ראשון. שתי העגלות נראות טובות ופלוס מינוס אותו מחיר
    כאשר מחשבים טיולון+אמבטיה+סל קל עם בסיס לרכב.
    אך עדיין קשה להחליט בין השתיים. אשמח לקבל את עזרתך בבחירה.

תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה
    בוק פלוס לעומת אפפה בייבי

הוספת תגובה

• בוק פלוס לעומת אפפה בייבי - תגובה

קובי סופר
    04/12/2013

שלום סשה,

מדובר ב- 2 עגלות איכותיות אשר נותנות כל אחת מענה שונה לצרכים שונים.

האפפה בייבי לדוגמא נותנת נוחות נסיעה, עיצוב ייחודי וקיפול די קומפקטי.
    הבוק מצד שני נותנת פרקטיות כמו משקל קל יותר, נוחות תפעול כמו קיפול קל ביד אחת לכן הייתי ממליץ שתעשו לעצמכם שיקול לגבי מה הייתם רוצים לקבל מהמוצר, אילו יתרונות חשובים לכם יותר ומה פחות. תנסו בחנות "להתעסק" עם העגלות כמו ללכת איתן (מומלץ עם משקל בפנים) ואפילו מחוץ לחנות, להתנסות עם הקיפול וכמובן להכניס לתא המטען של הרכב. אני מאמין שככה תקבלו החלטה יותר בקלות.
    אם אהבתם את האפפה בייבי אני ממליץ בחום לבדוק גם את האיי בי סי דיזיין ממבה, מדובר בעגלה זהה אך עם בדים איכותיים יותר.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון מגיל לידה
    אורטל
    02/12/2013

היי קובי,
    אשמח לקבל את חוות דעתך לגבי טיולון מגיל לידה.
    יש לי תינוק בן חמישה חודשים ועגלה של מוצי ששירתה אותי גם עם ה"גדולה" שלי בת השנה וחצי :) המוצי אומנם איכותית מאוד אבל כבדה ומסורבלת לכן החלטתי לרכוש טיולון שישמש אותי גם לילד הבא בעז"ה. מה שחשוב לי הוא שהטיולון יהיה קל ופרקטי עם קיפול מהיר ונוח. מגן שמש רחב עם כיסוי מירבי וכמובן נסיעה נוחה. אפשרות לשני כיווני נסיעה-יתרון.. כרגע ההתלבטות היא בין:
    1. טאי טאי מבית ביבון
    2. בבה קונפורט
    3. גרקו איבו

על מה אתה ממליץ? והאם יש אופציה נוספת שתוכל להמליץ עליה? (כרגע אין מגבלת תקציב)

תודה !!

לקביעת תור
    סגירה
    טיולון מגיל לידה

הוספת תגובה

• טיולון מגיל לידה - תגובה

קובי סופר
    02/12/2013

שלום אורטל,

אני אישית הכי ממליץ על הביבה טאי טאי, אני מאוד אוהב את נוחות ההליכה שלה, משקלה הקל והקיפול הקל לביצוע והקומפקטי.
    אני לא חושב שיש משהו ברמה שלה בטווח המחיר הזה. האמת שגם עגלות יקרות יותר לא יתנו לך את אותה הרמה. היחידה שאני ממליץ עליה בנוסף היא הפג פרגו בוק אבל כאן כבר מדובר בעגלה כבדה יותר, אבל איכותית וחזקה יותר יותר.
    האיבו מצויינת ויש לה יתרון בטיולון אשר הוא דו כיווני, אם זה פחות חשוב לך אז הטאי טאי עדיפה בכל פרמטר.
    אם אין בעיית תקציב שווה לשקול גם את הבוגבו בי פלוס וגם בייבי זן יויו (שלה אין שכיבה מלאה).

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון מגיל לידה

אורטל
    03/12/2013

תודה רבה קובי על התשובה המפורטת!

טיולון נוסף שקיבלתי המלצה עליו אתמול הוא המקלארן, שאהבתי מאוד את העיצוב שלו. אם ההתלבטות היא בינו לבין הטאי טאי מה עדיף לדעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון מגיל לידה - תגובה

קובי סופר
    03/12/2013

שלום אורטל,
    המקלארן מצויינות גם הם. אני תמיד מעדיף טיולון/עגלה בעלת ידית אחיזה שלמה והמקלארן עם 2 ידיות.
    כלומר, הטאי טאי תהיה נוחה יותר לניוד ממקלארן, בנוסף הסל קטן מאוד במקלארן. עוד דבר שחסר לי במקלארן הוא מעקה, מנסיוני תינוקות/ילדים מאוד אוהבים לאחוז בו וזה מקנה להם וגם לנו תחושת ביטחון.
    כמובן שהיתרון הגדול של המקלארן הוא הקיפול אשר קטן יותר.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון מגיל לידה

אורטל
    04/12/2013

ממש תודה עזרת לי מאוד!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטרפת לשאלה לגבי טיולון מגיל לידה

שירן.ח
    04/12/2013

האם הבוגבו בי פלוס עדיפה מכל היתר?
    מהמפרט שלה עולה כי היא שוכבת רק עד זוית של 165- האם זה מתאים לתינוק?
    מה משקלה ביחס לטיולונים האחרים שציינת?
    ובכלל, איזה טיולון הכי מומלץ מגיל לידה מבחינת משקל, קיפול וכיוון הנסיעה?

תודה רבה וחנוכה שמח!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטרפת לשאלה לגבי טיולון מגיל לידה - תגובה

קובי סופר
    04/12/2013

שלום שירן,

אם התקציב מאפשר אני בהחלט ממליץ על הבי פלוס, מדובר בטיולון נפלא אשר מתאים מגיל לידה. השכיבה לא מושלמת אך גם לא בעייתית, ניתן גם לחבר סל קל ולהוסיף שק שינה לתינוק בן יומו. מלבד חסרון המחיר מדובר בטיולון שנותן רק יתרונות, משקל קל, נוחות נסיעה מדהימה, מעוצב, קל ליקפול ובעל קיפול קטן, סל ענק ועוד.

אם התקציב לא מאפשר לרכוש בי פלוס אז הטאי טאי נותנת את מרבית היתרונות מלבד החיסרון שהטיולון לא דו כיווני.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות לגבי טיולון
    מיכל
    27/11/2013

קובי ערב טוב,

מעוניינת לרכוש טיולון קליל ויעיל לתינוק בן 8 חודשים (שיתאים עד גיל 3).
    יש לנו כרגע את הגראקו איבו והיא אכן נוחה וקלה במשקל, אך רעש הגלגלים מפריע לי, וגם הגודל (היא קטנה יחסית לקטגוריה, אבל אני מחפשת משהו קטן וקומפקטי יותר, קיפול מטריה).
    יוצא לי לעשות עם התינוק נסיעות ארוכות ברכבת פעם-פעמיים בשבוע ואשמח לטיולון נוח. הפרמטרים שחשובים לי הם: קיפול קומפקטי וידית נשיאה, שכיבה מלאה (או כמעט מלאה), צלון יעיל, עבירות טובה ושקטה, טיולון שיהיה עמיד ויחזיק מעמד לילדים הבאים ב"ה :)
    שני הטיולונים שהכי התרשמתי מהם הם צ'יקו לייט וואי וגו'י בריסק (Joie brisk). אני לא מעוניינת להשקיע אלפי שקלים, אלא עד 600 ש"ח פלוס מינוס.
    לא מצאתי חוות דעת על הבריסק בכלל. אתה מכיר?
    איזה טיולונים עונים על הדרישות שלי???

תודה!

מיכל

לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות לגבי טיולון

הוספת תגובה

• התלבטות לגבי טיולון - תגובה

קובי סופר
    29/11/2013

שלום מיכל,

סה"כ את מתלבטת בין 2 הטיולונים שנותנים את התמורה הכי טובה לכסף כיום.
    אני ממליץ יותר על דגם הלייטוואי רק בגלל הגגון. לשני הטיולונים יש גגון קטן אבל בצ'יקו ניתן לשחק עם הגגון קדימה/אחורה בהתאם לשמש. בג'ואי לא ניתן וחייבים לרכוש שמשיה או תוספת הצללה.
    אין משהו אחר באותה רמת מחיר שאני ממליץ עליו יותר. הבא בתור ברמה גבוהה זה כבר הסייבקס אך מחירה כמעט כפול מהשניים שאת מתלבטת.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת בבה קונפורט דגם לולה החדש
    חגית
    25/11/2013

שלום,
    רציתי לקנות את העגלה הזו, מאוד אהבתי אותה בחנות.
    האם היא עגלה מומלצת וכדאי לקנות אותה? האם יש עליה ביקורות טובות?
    כי היא די יקרה...

תודה.

הוספת תגובה

• עגלת בבה קונפורט דגם לולה החדש - תגובה

קובי סופר
    17/12/2013

שלום חגית,

מדובר בעגלה מאוד חדשה לא רק בארץ אלא בעולם, אין ביקורות עליה ויהיה מאוד קשה למצוא. למעשה מי שיתן את הביקורת הם ההורים הראשונים שירכשו אותה.
    בדרך כלל בבה קונפורט חברה מעולה ולרוב הדגמים שלהם מצויינים, דווקא הלולה הקודמת לא הייתה מוצלחת אבל כאן מדובר בשינוי משעמותי שאמור לפתור את חסרונות הדגם הקודם.
    המחיר יקר מכיוון שמדובר במודל חדש, סביר להניח שהמחיר ירד בעוד כמה חודשים.
    הייתי ממליץ לבחון את דגם האלאה שלהם שכבר ותיק וזוכה לביקורות מעולות.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין עגלות
    רונית
    24/11/2013

שלום וברכה,
    אנחנו מתלבטים בין מספר עגלות. אנחנו בעיקרון מעוניינים בטיולון שמתאים מגיל לידה וכן בסלקל. רצוי שמתלבש על העגלה. חשוב שיהיה קל לקפל וקל לסחוב.
    האפשרויות הן:
    1. גרקו אבו ללא האמבטיה.
    2. צ'יקו קורטינה
    3. מגנום ד"ר בייבי
    אשמח לקבל המלצה.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין עגלות

הוספת תגובה

• הערה לגבי המגנום

סיון
    25/11/2013

אין לה משענת לרגליים (כשתינוק גדול נרדם בעגלה, אין לרגליים על מה להישען כשהן ישרות.)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין עגלות - תגובה

קובי סופר
    26/11/2013

שלום רונית,

הגרקו איבו מצויינת ומאפשרת לך לראות את התינוק מולך בניגוד לשתיים האחרות.
    אני אישית הכי ממליץ על הקורטינה במידה ולא מפריע לך שהתינוק לא יהיה מולך.
    הקורטינה עגלה אמינה, איכותית, נוחה להליכה וקיפול ומגיע עם סל קל נפלא.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה ללידה ראשונה
    שירן.ח
    23/11/2013

שלום!
    אני אמורה ללדת בסוף ינואר בע"ה. מבחינתי הכי חשוב בעגלה זה המשקל, אפשרות לשני כיווני נסיעה וקיפול.

התרשמתי מהבוק פלוס, אך אינני יודעת מה משקלה עם הטיולון. דבר שני, הטיולון מתקפל רק כשהוא בכיוון אחד (למה?!) וזה נראה לי כמו חיסרון.
    מצד שני, ישנה הבייבי ג'וגר ורסה, שמאפשרת נסיעה בשני הכיוונים ואף מתקפלת בשני הכיוונים. כמה שוקלת העגלה הזו עם טיולון?
    ובכלל מה עדיף?

בכל מקרה, אם יש טובות יותר, אשמח להצעות נוספות של עגלות העונות על ציפיותיי (כרגע, ללא מגבלת מחיר).

תודה רבה ושבוע נפלא!

לקביעת תור
    סגירה
    עגלה ללידה ראשונה

הוספת תגובה

• עגלה ללידה ראשונה - תגובה

קובי סופר
    24/11/2013

שלום שירן,

הבוק שוקלת 10.2 ק"ג יחד עם הטיולון. הורסה שוקלת 11 ק"ג.
    את הבוק פלוס ניתן לקפל יחד עם הטיולון כשהוא פונה לכל כיוון, הקיפול סביר אבל יש רכבים שהעגלה לא נכנסת אליהם. ניתן בעתיד לרכוש מושב טיולון פרטיקו אשר יפחית את משקל העגלה ל- 7.5 ק"ג ויקטין את מימדי הקיפול. מחיר המושב: 600 ש"ח.

אני מבין השתיים ממלית על הבוק מכמה סיבות.
    האמבטיה של הבוק יותר איכותית. יותר גדולה (משמעותית), מתכווננת למצבים, יש פתח איוורור (בגרסא היקרה יותר) המאפשר להשכיב תינוק על הבטן וגורם לתינוק להרים ראשו ולהסתכל החוצה. הדבר מפתח גם את חגורת הכתפיים וגם את חוש הסקרנות.
    האמבטיה גם אטומה יותר לרוח, הבד איכותי יותר וגם מונע התחממות בקיץ.
    הטיולון של הבוק נשכב למצב שכיבה שטוח בעוד שבורסה המצב מאונך כאשר ישבן התינוק כלפי מעלה, זה אומר שבבוק יהיה ניתן להשכיב גם על הבטן וגם על הגב (בורסה רק על הגב) בטיולון של הבוק ניתן להשתמש בכל גיל (גם מלידה) בעוד שבורסה רק מגיל חצי שנה, זה אומר שאם לתינוק צפוף באמבטיה של הורסה (וכמו שציינתי מדובר באמבטיה צרה) לא יהיה ניתן להשתמש בטיולון לפני גיל חצי שנה. בבוק גם יש סגירת חורף לרגליים בטיולון, אם תעברו במהלך החורף לטיולון או שקריר בערבים ניתן לכסות את הטיולון שיהיה סגור כמו האמבטיה.
    ויתרון מאוד חשוב של הפג זוהי ארץ היצור איטליה לעומת סין בבייבי ג'וגר.
    היתרון שהעגלה עשויה מחומרים איכותיים יותר, יש בקרת איכות רצינית יותר למוצר ויכולת מעקב על הליך היצור.
    אני יכול להמליץ גם על בבה קאר או קאם אשר באותה רמת איכות של הפג אך הן כבדות יותר, לכן אני חושב שהבוק פלוס עונה על כל הדרישות שלך.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהו מושב הפרטיקו?

שירן.ח
    24/11/2013

תודה רבה על תשובתך!
    האם המושב הזה כבר נמכר בארץ?
    מה זה בעצם אומר- זה טיולון חדש? זה משהו שיחליף את הבוק פלוס? האם עדיף לחכות לפרטיקו כדי להימנע משידרוג הבוק פלוס ולקנות ישירות את המוצר הקל יותר?

שוב תודה על המענה המפורט והאדיב!
    שירן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהו מושב הפרטיקו? - תגובה

קובי סופר
    24/11/2013

היי שירן,

המושב הוא שדרוג לפג בוק פלוס ולא תחליף. מדובר גם במושב פשוט בהרבה לעומת מה שמקבלים בבוק פלוס. מגיל שנה והלאה כבר אין צורך במושב משוכלל ולכן הפרטיקו לדעתי הוא שדרוג מצוין בהתחשב גם במחירו הזול (טיולון בסטנדרט הבסיסי נמכר במחירים כאלו פחות או יותר). המושב מתחבר על שלדת הבוק פלוס במקום הטיולון הקיים. המושב נמכר רק אצלנו בבייבי קלאב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• Infanti עגלת תינוק יוניוואן
    שירן
    21/11/2013

שלום אני מתלבטת ביו 2 עגלות

עגלה Easy Baby Smart light או עגלת Infanti עגלת תינוק יוניוואן הייתי רוצה לדעת איזה מתקפלת יותר קטן עם הטיולון מחובר זה חשוב לנו ואיזה יותר קלה ואם זה הפרש מאוד גדול בקילו בעלי אהב יותר אל האינפנטי כי בחנות הראו לו שהיא מתקפלת עם הטיולון וששאלנו על הסמארט לייט נאמר לנו שהיא לא מתקפלת עם הטיולון למרות שבאתר כתוב שכן

לקביעת תור
    סגירה
    Infanti עגלת תינוק יוניוואן

הוספת תגובה

• Infanti עגלת תינוק יוניוואן - תגובה

קובי סופר
    21/11/2013

שלום שירן,

היוניוואן לא הייתה עגלה מוצלחת, עד כמה שאני יודע היבוא שלה הופסק, בכל אופן אני לא ממליץ.
    סמארטלייט אינה מתקפלת עם הטיולון. בעבר היה דגם דומה שכן אבל נכון להיום יש לפרק את המושב לפני הקיפול. האיזי בייבי קלה יותר בקילו.
    נסי לראות את איה בייבי מקס או מקס ספיריט וגם איזי בייבי ראנר אשר בתקציב שלך ועונות על הדרישות שלך.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המענה המהיר

שירן
    23/11/2013

ומה לגבי האיזי בייבי סקיי xl גם ממנה התרשמנו כי המקס ספיריט גדולה ומגושמת ראינו גם את הולנסיה ולא אהבתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המענה המהיר - תגובה

קובי סופר
    24/11/2013

היי שירן,

האיזי בייבי סה"כ עגלה טובה למעט החסרון שצריך לפרק את הטיולון לפני הקיפול.
    אם את יכולה לחיות עם זה בשלום אז מדובר בעגלה טובה שעונה על רוב דרישותייך.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה
    מוניק
    19/11/2013

אשמח להמלצתכם על עגלה מגיל לידה...אינני בעלת רכב, השימוש יהיה אוטובוסים והליכה רגלית . מצאו חן בעיניי: עגלת במבלרייד האמריקאית, פג פרגו בוק וממבה איי.בי.סי דיזיין. תודה

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה

הוספת תגובה

• המלצה - תגובה

קובי סופר
    20/11/2013

שלום מוניק,

אני ממליץ בעדיפות ראשונה את הפג בוק שהיא גם האופציה היקרה, איי בי סי דיזיין ממבה תיתן לך תמורה נפלאה לכספכם, עגלה מצוינת במחיר מצחיק נכון להיום.
    לגבי במבלרייד פחות הייתי ממליץ מ-3 סיבות עיקריות: 1) יש לעגלה גלגלי אויר מה שיגרום לפנצ'רים ויצריך ניפוח וטיפול שוטף בהם. 2) יש לה 3 גלגלים נכון להיום מה שמפחית מיציבות העגלה (צריכה לצאת גירסאת 4 גלגלים אך לדעתי זה לא יהיה בקרוב). 3) אין לה טיולון דו כיווני, מנסיון שלי עד גיל שנה הלכתי כפני התינוק היו כלפיי, לדעתי זה דבר שאסור לוותר עליו בעגלה.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מוניק
    20/11/2013

תודה על התגובה המהירה...מתכננת להגיע אליכם בעקבות המלצות רבות. לגבי הפג..אני מבינה שהיא מגיעה עם סלקל, דבר שאין לי בו צורך כלל, כאמור אינני בעלת רכב. האם ניתן להפחית מהמחיר הכולל של העגלה? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

קובי סופר
    20/11/2013

שלום מוניק,

בהחלט ניתן לרכוש ללא סל קל, ההפחתה היא של 500 ש"ח.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שוב, שמחתי לשמוע

מוניק
    21/11/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת מנהטן
    שירן
    13/11/2013

שלום רציתי לדעת אם מישהו מכיר את העגלה מנהטן ואיך היא?ראינו אותה ומאוד התרשמנו ממנה

לקביעת תור
    סגירה
    עגלת מנהטן

הוספת תגובה

• מנהטן timberlike

שירן
    13/11/2013

הכוונה מנהטן timberlike

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנהטן timberlike - תגובה

קובי סופר
    14/11/2013

שלום קרן,

המנהטן הובאה באופן חד פעמי לארץ, העגלה לא איכותית ולא זכתה להצלחה, אי לכך הופסק היבוא שלה, זה אומר שבעתיד יהיה קשה להשיג שירות או חלקים עבורה. במחירים שלה עדיף ללכת על איה בייבי מקס ספיריט.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת אויסטר מקס
    רבקה
    07/11/2013

היי, אפשר לקבל חוות דעת עליה?

לקביעת תור
    סגירה
    עגלת אויסטר מקס

הוספת תגובה

• עגלת אויסטר מקס - תגובה

קובי סופר
    07/11/2013

שלום שני,

מדובר בעגלה אשר מיוצרת במפעל לרדו בסין, העגלה שווקה בעבר גם תחת השם ביבה היפי, המקס עוצבה יותר, יש לה שילדת ניקל ואפשרות לחבר מושב אח, דברים שמיחדים אותה לעומת ההיפי אך לא מצדיקים את מחירה היקר.

במחיר שלה יש את הפג פרגו בוק פלוס, קאם דינמיקו ואפילו בבה קאר אשר מיוצרות באירופה ולא בסין.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אני מעוניינת בעגלת יחיד בלבד

שני
    08/11/2013

אז הביבה היפי יכולה להתאים לי אם היא דומה לאויסטר מקס?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אני מעוניינת בעגלת יחיד בלבד - תגובה

קובי סופר
    08/11/2013

שלום שני,

קודם כל האויסטר מקס היא גם עגלת יחיד אם כי מכיוון שהיא מיועדת לשניים היא כבדה יותר מעגלה ממוצעת.

לצערנו ההיפי כרגע לא מיובאת לארץ. יש את עגלות אפפה בייבי אשר נמכרות במחיר סביר ונותנות תמורה מצויינת למחירן כנ"ל גם עגלות איי בי סי דיזיין ממבה.
    עוד עגלות מומלצות הן איה בייבי ולנסיה וגרקו איבו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות - עגלת סילבר קרוס
    TEREZ
    05/11/2013

רציתי לשמוע את דעתכם בנוגע לעגלת סילבר קרוס wayfarer / surf אשמח אם תתיחסו להבדלים בין הדגמים, אכות הריפוד, נוחות הקיפול ומחיר משוער. איך העגלה ביחס לעגלת הפג בוק

הוספת תגובה

• התייעצות - עגלת סילבר קרוס - תגובה

קובי סופר
    05/11/2013

שלום,

לגבי הסרף שהיא עגלה ותיקה בארץ אני יכול לומר שהבד איכותי אבל מתאים לאקלים הקר של בריטניה ולא לארץ, הטיולון מצריך פרוק לפני קיפול העגלה ולא נשכב לשכיבה שטוחה.

הwayfarer היא עגלה מאוד חדשה כך שאין מידע לתת עליה כעת, הריפוד זהה לסרף ויש לה גלגלים קטנים כך שסביר להניח שלא תהיה נוחה להליכה בשטח כורכר, דשא, חצץ וכו'.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות
    רונה
    05/11/2013

שלום וברכה,
    ראשית-כל הכבוד לכם על הפורום. נתקלתי בו לראשונה,והתרשמתי מהנכונות לייעץ באופן מקצועי ומפורט.
    1. רציתי לברר-לפני כ-12 שנה, רכשתי עגלה נהדרת של חברת MONBEBE
    עכשיו, אני מחפשת שוב, ונראה שהחברה פשוט נעלמה.
    האם ידוע לכם משהו? אולי שינו שם?
    אשמח לתשובה.
    2. כמו כן, אני מחפשת עגלה (כלומר טיולון מגיל 0) + סלקל שמתלבש על השלד.
    התקציב הוא סביבות 2000 ש"ח
    כמו כן, אנחנו נוסעים במזדה 5 שתא המטען שלה קטן וצר, ולכן מחפשים משהו שמתקפל קומפקטי ונכנס טוב לרכב.
    אשמח אם יש לכם הצעה /ות מתאימות.
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    שאלות

הוספת תגובה

• שאלות - תגובה

קובי סופר
    05/11/2013

שלום,

מונבבה נרכשו לפני מספר שנים ע"י קונצרן מוצרי התינוקות האמריקאי שנקרא דורל. דורל החליטו למזג את מונבבה יחד עם חברת בבה קונפורט הצרפתית אשר גם היא נרכשה ע"י דורל. לכן מונבבה לא קיימת.

עגלה מומלצת עד 2000 אין הרבה לצערי, לדעתי ביבה טאי טאי אשר נכנסת לתקציב תתאים לך. חוץ מהחיסרון שהאמבטיה קטנה ולא הכי מעוצבת וגם יושבת בתוך הטיולון ולא על שלד ערום מקבלים ים של יתרונות: עגלה סופר קלה רק 6.6 ק"ג. קיפול קטן מאוד, נוחות הליכה מדהימה, סל ענק, שכיבה מלאה, גגון ענק ועוד. היא נמכרת מעל לשנה בארץ וזוכה לביקורות מצוינות.

אם תוכלו למתוח את התקציב אני ממליץ על בבה קונפורט סטריטי (אותה חברה שהתמזגה עם מונבבה), מחירה 3200 ש"ח אבל מדובר בעגלה הכי פרקטית שיש אם הקיפול הכי קטן שיש. נוחה להליכה, לתפעול בעלת טיולון דו כיווני וסל קל מצוין שהוא פרי פיתוח של מקסי קוזי.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתלבטת בין מספר עגלות
    היי
    03/11/2013

היי
    אני מתלבטת בין מספר עגלות ואשמח לשמוע טיפים.
    אני מתגוררת בבית קרקע בלי מעלית כך שלא יהיו מדרגות בבית. יש לי רכב עם תא מטען קטן (דייהטסו סריון)
    אין מגבלות תקציב כלשהם אך לא רוצה להוציא סתם בשביל להיות עם הדגם הכי מפואר.
    חשוב לנו שיהיה קיפול נוח.

ההתלבטות היא בין הדגמים הבאים (פחות או יותר לפי הסדר הזה):
    1. פג פרגו בוק פלוס.
    2. בוגבו קמיליון 3.
    3. בייבי ג'וגר VERSA.
    4. ברייטקס AFFINITY.

אשמח לשמוע אם יש הצעות אחרות שברחו מהעין.

תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    מתלבטת בין מספר עגלות

הוספת תגובה

• מתלבטת בין מספר עגלות - תגובה

קובי סופר
    04/11/2013

שלום,

אני באופן אישי ממליץ על דגם הבוק, עד היום כל מי שרכש מאיתנו את העגלה מרוצה.
    בנוסף היא היחידה מבין כל ארבעת הדגמים שציינת שיש לטיולון שלה שכיבה שטוחה, בעוד שלשאר יש שכיבת עירסול שישבן התינוק כלפי מעלה, זה אומר שבפג תוכלו להשכיב על הבטן, לחתל בעגלה ולתת לתינוק לישון בעגלה, בעגלות עם תנוחת עירסול מומלץ לא להשכיב יותר משעתיים בעגלה.

אני גם ממלית לך לבדוק את עגלות בבה קונפורט, הן איכותיות ויש להן קיפולים נורא קטנים המקלים על החיים בעיקר כשיש רכב עם תא מטען קטן.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי פג פרגו בוק

היי
    04/11/2013

תודה על התגובה!
    האם אפשר לדעתך להסתפק בדגם הפג פרגו בוק שהמלצת?
    או שכדאי להשקיע את האקסטרה מחיר בשביל הפג פרגו בוק פלוס?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוגבו קמיליון 3 או בייבי ג'וגר ורסה
    אור
    03/11/2013

איזו עגלה עדיפה מבין שתי העגלות?
    אנחנו חיים בעיר (ולא במושב), הולכים הרבה מאוד ברגל (ונלך גם עם העגלה), ממעטים לנסוע ברכב (אך תא המטען שלנו בגודל סביר ביותר), אין לנו צורך להעלות את העגלה במדרגות. אנחנו לא מטיילים בשטחים חוליים ולא הולכים לים. ביני לבין בעלי יש הפרשי גובה של 25 ס"מ. אין לנו מגבלת תקציב ואנחנו יכולים להרשות לעצמינו את הבוגבו, אבל תוהים אם יש צורך והאם הבייבי ג'וג'ר ורסה היא מתחרה ראויה. הבנתי שעכשיו שתי העגלות יכולות להיות לשני הצדדים, לשתיהן יש מעצור יד ולשתיהן יש שליטה בהארכה של הידית. במה הבוגבו עדיין יכולה להיות יותר חזקה מהבייבי ג'וגר החדשה? מה עדיין מצדיק רכישה שלה?

הוספת תגובה

• בוגבו קמיליון 3 או בייבי ג'וגר ורסה - תגובה

קובי סופר
    03/11/2013

שלום אור,

עגלות רבות נראות זהות ובעלות אותם פיצ'רים, אבל בסין ניתן לייצר מוצר ברבע מהעלות של מוצר זהה אשר יראה זהה אבל זה לא מבטיח את אותה איכות. מהידע שלי בוגבו משקעים על המוצר שלהם סכומי עתק על החומרים היקרים והאיכותיים ביותר שיש וזה כולל בדים (בבייבי ג'וגר מדובר בבד הכי פשוט וזול), סוג הגלגל, המתכת והפלסטיקה. הדברים לא רק מבטיחים נוחות טובה יותר לתינוק אלא גם אמינות טובה יותר ואורך שנים גבוהה למוצר, כלומר אם מדובר בתינוק ראשון הבוגבו בוודאות תוכל לשרת גם לילד השלישי והרביעי, לגבי הבייבי ג'וגר, זהו דגם חדש אבל בהתבסס על דגמים קודמים שלהם לא מדובר באורך חיים זהה לבוגבו.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייבת עזרה עם עגלות

ליבי
    15/01/2014

מתלבטת בין גוגר ורסה , אינגליזינה טרילוגי או הבוק של פג פרגו.. איזה הכי קלה ? ומתקפלת הכי קטן? כמו כן מב הרוחב שלהן? המון תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייבת עזרה עם עגלות - תגובה

קובי סופר
    16/01/2014

שלום ליבי,

הורסה לא נשכבת למצב שטוח ולכן איני ממליץ עליה. כמוכן היא גם כבדה יותר מכולן.

האינגלזינה היא היא קטנה בקיפול, במימדים וגם הכי קלה אבל וזה אבל גדול, כל הדברים האלו באים על חשבון נוחות הנסיעה, מאוד קשה להתנייד איתה, גם בגלל שיש לה 2 ידיות אחיזה, אפילו אינגלזינה הבינו זאת ובמהלך השנה יצא דגם בעל ידית אחיזה שלמה.

הבוק היא השילוב המושלם בין נוחות להורה, נוחות הליכה, קיפול ותפעול לבין נוחות לתינוק.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה