מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- איך מנקים את הפג בוק ???גילתונית08/01/2014
אני כרגע בשלב הטיולון, יש לי את הטיולון בצבע geo וכשהנסתי לבגז התלכלכך הגגון בשחור מהאוטו.
איך מנקים את זה :(
אני שונאת עגלה מלוכלכת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איך מנקים את הפג בוק ??? - תגובה
קובי סופר08/01/2014שלום,
יש חוברת הוראות אשר בה ניתן למצוא הוראות פירוק הבד.
אם לא הסתדרתם יש 2 פתרונות:
1) להתקשר לחברת פופיק ולקבל הסבר טלפוני
2)להגיע לחנות שממנה נרכשה העגלה, מרבית החנויות ידעו לתת לך את השירות ולפרק את הבד מהטיולון.
בברכה,
קובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בייבי גוג'ר 4 גלגלים התלבטות!!!גילתונית08/01/2014
שלום רב,
יש לי תונוקת בת 9.5 חודשים.
ברשותי עגלת פג בוק פלוס שאני סופר מרוצה ממנה!!!
מבחינתי זו ה-עגלה!
אני זקוקה לעגלה נוספת, אם היית יכולה לקנות עוד פג רק במצב טיולון היתי קונה אבל צריכה אופציה להכניס 2 עגלות ברכב.
ראיתי את הבייבי גוגר 4 גלגלים.
אשמח לקבל המלצות או חסרונות עליה ואם תוכל להמליץ לי על טיולונים נוספים (יכול להיות גם עגלה שהיא במצב טיולון כמו הפג בוק) אבל יותר קטנה.
קצת חשוב לי שהשכיבה לא תהיה בזוית כמו בבוגבו...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בייבי גוג'ר 4 גלגלים התלבטות!!! - תגובה
קובי סופר08/01/2014שלום,
אם את מרוצה מהבוק פלוס, ואת רוצה טיולון נוסף קטן יותר, אני ממליץ לרכוש את הבוק (לא בוק פלוס כי יש הבדל), היא זהה לגוגר רק שיש לה את האיכויות של פג שאין בג'וגר.
אני באופן אישי לא מת על הבייבי ג'וגר, הבד זול ולא איכותי, המושב לא יציב בגלל שיש צורך בשינוי מצבים עם שרוך, אין כיוונון לרגליים והרגליים של התינוק זרוקות למטה, בעיקר במצב שכיבה. הבוק מתקפלת לאותם מימדים של הסיטי מיני.
עוד עגלה מומלצת (במידה והפג יקרה) היא ביבה טאי טאי.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזה עגלת פג בוק?
גילתונית09/01/2014זה טיולון חדש של פג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אהבתי כל כך את הביבה
גילתונית09/01/2014אין על הבוק אבל אני צריכה משהו עם קיפול יותר קטן בשביל שאוכל להכניס 2 עגלות באוטו , יש לי יונדאי ix35 .
יש לי עדיפות לעגלה עם ידית 1 .
בהתחלה חשבתי על ההמקלראן אבל אני חושבת שבמחיר שלה אני יכולה למצוא משהו יותר טוב ועם ידית 1.
אני אשמח לקבל המלצות נוספות מממך.
אגב
מה המחיר של בייבי גוגר 4 גלגלים?
ומה המחיר של הבוק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא אהבתי כל כך את הביבה - תגובה
קובי סופר09/01/2014שלום,
הבוק יושב על אותה שילדה של הבוק פלוס, מה שמבטיח את אותם יתרונות. ההבדל שהטיולון לא נשלף והוא לא דו כיווני, לכן הקיפול זהה בגודלו לבייבי ג'וגר. מחירה סביב ה 2000 ש"ח.
כמו שצינתי אם המחיר יקר אז הביבה טאטאי גם היא מומלצת בוודאי שיותר מהבייבי ג'וגר.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות לגבי כסא בטיחותמיכל06/01/2014
אבי שלום,
אנו מעוניינים לקנות כסא בטיחות לרכב. המליצו לנו על דגם של גרקו שנקרא "ארגוס", דגם חדש בארץ, שמחליף את דגם הנאוטילוס (יש לי אפשרות להשיגו במחיר אטרקטיבי)... האם אתה מכיר את הדגם? האם מומלץ?
במידה ולא- איזה כסאות בטיחות מומלצים באותו סדר גודל של מחיר?
תודה!
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטות לגבי כסא בטיחות - תגובה
קובי סופר08/01/2014שלום מיכל,
הארגוס מאוד מומלץ, יש לקחת בחשבון (על אף שההוראות מציינות שהוא מתאים מגיל שנה) שהמושב מתאים מגיל שנתיים, למושב אין מצבי שכיבה שזה בעייתי לתינוקות שלא הגיעו לגיל שנתיים.
עוד מוצר טוב זהו האוונפלו סקיור 400, אשר שווה ערך ברמה הבטיחותית, יתרונו הוא שההתקנה שלו קלה יותר. מתאים למי שהמושב לא יהיה קבוע ברכב.
אם התינוק לא הגיע לגיל שנתיים המושבים המומלצים ביותר הם של חברת אוונפלו או ברייטקס.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
מיכל02/02/2014מצטערת שאני מקשה. קראתי את תשובתך והחלטתי לוותר על הארגוס כי הקטן שלנו רק בן שנה עוד מעט. אני שומעת המון המלצות על אבנפלו וברייטקס, אבל מצד שני יש לי עדיין לבטים. יש לי אפשרות להשיג הנחה משמעותית לאחד מהמותגים של אינפנטי/דיסני/גרקו/צ'יקו ולכן אשמח להמלצה לכסא בטיחות מומלץ (מגיל לידה או מגיל שנה) של אחד מהמותגים הללו.
כמו כן, שמעתי המלצות על הקוסקו סנרה שמדורג עם 5 כוכבי בטיחות. מאחר ויצטרף בקרוב עוד בייבי ונצטרך לשים שני כסאות בטיחות ברכב (ואולי אמא שתשב בין השניים), דווקא מתאים לי כסא שהוא לא סופר רחב. מה דעתך על הקוסקו?
תודה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלת המשך - תגובה
קובי סופר02/02/2014שלום מיכל,
אכן אבנפלו מומלצים וכנ"ל ברייטקס. אבנפלו טיפה יותר ממומלצים שכן הם מספקים רמת בטיחות זהה לברייטקס וגבוהה מהברייטקס בדגם הטריומף, כל זאת במחיר זול יותר מברייטקס.
לגבי המותגים שכתבת, כולן ברמה בסיסית ומטה מלבד הצ'יקו. לצ'יקו יצא מושב חדש שנקרא נקסטפיט. מודבר במושב יקר מאוד אך גם מאוד איכותי וברמת בטיחות גבוהה.
קוסקו סנרה מאוד מומלץ, כמו הטריומף זכה לציון בטיחותי של 5 כוכבים. יש לקחת בחשבון שהמושב מאוד מאוד בסיסי, לא מרופד מספיק ומתאים עד משקל 18 ק"ג בעוד שהמושבים המתקדמים יותר מתאימים עד משקל 30 ק"ג. הוא נרכש המון כמושב נוסף ולא כמושב העיקרי, אך בהחלט הוא צר ויאפשר בעתיד להכניס מושב/סל קל נוסף ולך מקום בינהם.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיסא בטיחותצפנת05/01/2014
שלום,
אני מעוניינת לקנות כיסא בטיחות לבתי בת השנה. אני מעוניינת לרכוש כיסא בטיחות.
אני רוצה לנסות ולמצוא את הכיסא שיענה על רוב הצרכים:
1. שיהיה ניתן להרכיב אותו לאוטו גם נגד כיוון הנסיעה.
2. שיהיה לו מספר מצבי ישיבה ואפילו שכיבה.
3. שיחזיק כמה שיותר זמן (מבחינת משקל) שלא נצטרך להחליף אחרי שנה שנתיים.
4. שיהיה ניתן להסיר את הכיסוי לניקוי בלי לשבור את הראש אח"כ על מנת להחזיר את הכיסוי.
טווח המחירים גמיש!
לתשובתכם אודה מאוד
תודה מראש
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כיסא בטיחות - תגובה
קובי סופר06/01/2014שלום צפנת,
כשמדובר במושב בטיחות אני קודם כל מתייחס לבטיחות. המושבים שמספקים את רמת הבטיחות הגבוהה ביותר ההם המושבים האמריקאים, בעיקר אוונפלו ובריטקס.
אני אישית ממליץ על מושבי אוונפלו אשר זוכים לדירוג גבוהה מזה של ברייטקס וגם זולים יותר. יש דגמים שהם עד 30 ק"ג ויש דגמים שהם עד 45 ק"ג. יש להם מספר מצבים, אך השימוש בהם הוא לזוית ההתאמה הבטיחותית ביותר ולא בשביל נוחות. ניתן להרכיבם כנגד כיוון הנסיעה, הריפוד נשלף בקלות ללא צורך בפירוק רצועות או המושב מהרכב.
ההתקנה מאוד קלה, בעיקר לרכב בעל עוגני איזופיקס.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה גבוההאני04/01/2014
שלום!
בעלי מתנוסס לגובה של 2 מטר... איזו עגלה ו/או טיולונים מומלצים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלה גבוהה - תגובה
קובי סופר04/01/2014שלום עדן,
לדעתי האיי בי סי דיזיין ממבה תתאים מאוד, יש לה גם ידית טלסקופית מאוד גבוהה, המושב והאמבטיה יושבים מאוד גבוה וגם אין סרן אחורי שגבוהים בדרך כלל נתקלים בו עם הרגליים. העגלה הונדסה בעיקר למען אנשים גבוהים.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
אני04/01/2014הבעיה מבחינתי זה שהטיולון במצב שכיבה או ישיבה מתכוונן ביחד עם הרגליים ולא בנפרד, כך שהרגליים תמיד מכופפות.
יש לך המלצות נוספות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחידוד
אני04/01/2014לא משנה לנו טיולון או עגלה - העיקר שיהיו גבוהות
וגם המחיר לא כזה משנה כי אנחנו קודם רוצים לבדוק את עניין הגובה לבעלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עוד שאלה - תגובה
קובי סופר04/01/2014שלום עדן,
היחידות שאני יכול לחשוב עליהן עם ידית גבוהה וטיולון בעל שכיבה מלאה הן:
עם אמבטיה:
עגלות איה בייבי
קאם דינמיקו
אם יש זמן עד פבואר אפשר לחכות לאיי בי סי דיזיין טריטק פלוס.
ללא אמבטיה:
בוגבו בי פלוס (המושב נמוך אך הידית מאוד גבוהה).
מקלארן טכנו XT או XLR (שיותר מתאימה מלידה).
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין abc ממבה לבין בוק פלוסיוגב02/01/2014
שלום.
רצינו לדעת מה עדיף מבין שתי עגלות אלו, ומדוע?
וגם מה הבדל המחירים ביניהם? (פחות או יותר)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטות בין abc ממבה לבין בוק פלוס - תגובה
קובי סופר02/01/2014שלום,
לגבי מחיר הם די זהות. הבוק נמכרת בלא יותר מ- 4000 ש"ח (אלא אם רוצים בדי סופט שעולים קרוב ל 5000 ש"ח). הממבה נמכרת ב- 3000 ש"ח אך לא כוללת סל קל, תיק וכיסוי חורף לטיולון, דברים שכלולים בפג. אז כשמוסיפים לממבה את אותם הדברים מגיעים למחיר די דומה. לגבי המחיר של שתיהן, מדובר במחיר מבצע של סוף שנה, המבצעים ימשכו עד פבואר, לאחר מכן גם הפג וגם הממבה ימכרו ב- 1000 ש"ח יותר.
מדובר בשתי עגלות מאוד איכותיות, נוחות להליכה, מפנקות ואמינות, לשתיהן סל ענק. אני אישית קצת יותר אוהב את הפג, אך לכל אחד צרכים שונים, לדוגמא הקיפול של הממבה קטן יותר ויש המון רכבים שאיתה קל יותר להסתדר. לכן אני הכי ממליץ לגשת לחנות שמחזיקה את שתיהן, ללכת איתן בחנות, מחוץ לחנות, אפילו לשים משקל כבד בתוך העגלה, לנסות לקפל, להכניס לרכב ואז להחליט מי מהשתיים נותנת לכם יותר פלוסים.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בייבי ג'וגראילנית30/12/2013
שלום,
קיבלתי פה המלצה בזמנו על עגלת סטריטי פלוס Bebe Confort ואכן רכשנו את העגלה אבל אנחנו מאוד לא מרוצים. הגלגלים שלה קטנים ומתקשים לעבור כל עלייה קטנה במדרכה ובנוסף כל החלקים של העגלה מצועצעים והגגון כל הזמן מתפרק, בקיצור החלטנו לקנות עגלה נוספת - בייבי גוגר.
רציתי לשאול מה הדגם המומלץ של בייבי ג'וגר? תינוקת בת 5 חודשיים, גרה בעיר.
תודה,
אילנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בייבי ג'וגר - תגובה
קובי סופר30/12/2013שלום אילנית,
הדגם הכי מוצלח ומומלץ של בייבי ג'וגר הוא הסיטי מיני, עדיף 4 גלגלים בשל היציבות.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רציתי לדעת איזה עגלה עדיפה סטוקיאלכס29/12/2013
סטוקי קרוזי או פג פרגו בוק פלוס ומה המחיר שלהן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רציתי לדעת איזה עגלה עדיפה סטוקי - תגובה
קובי סופר30/12/2013שלום אלכס,
לדעתי הבוק פלוס עדיפה על הסטוקי, בעיקר בגלל מושב הטיולון שבפג פרגו נשכב לשכיבה שטוחה, בסטוקי אין שכיבה ישרה ולכן לא ניתן להשכיב על הבטן, בנוסף לא מומלץ לשכב בזוית זו יותר משעתיים רצוף.
החלק שישמש אתכם רוב הזמן הוא הטיולון ולכן הפג עדיפה.
ההורים שרוכשים סטוקי רוכשים אותה בעיקר בגלל העצוב שלה ולא בשביל משהו אחר.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אבל ידוע לך מה המחיר של
אלכס30/12/2013סטוקי קרוזי והבור פלוס מודולר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש אפשרות לרכוש את הפג פרגו בוקעפר29/12/2013
ללא אמבטיה ?
האם הטיולון שלה מתאים מגיל לידה ? ומה משקל שילדה עם טיולון ?
כמה הפחתה תהיה במחיר במקרה כזה ?
תודה מראש !
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם יש אפשרות לרכוש את הפג פרגו בוק - תגובה
קובי סופר29/12/2013שלום מיכל,
ישנה אפשרות כזו, ההפחתה היא באזור ה- 1000 ש"ח. לא בכל חנות יש את האופצייה הזו. אצלנו לדוגמא אין אפשרות לרכוש ללא אמבטיה.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ! מנסיונך האם היא עדיפה על גרק
עפר29/12/2013על גרקו EVO ?
זו ההתלבטות העיקרית שלנו כרגע כאשר השיקול הוא טיולון מתהפך, משקל, איכות גלגלים ונוחות קיפול.
כאמור, מדברים על רכישת טיולון בלבד ללא אמבטיה.
תודה !
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה ! מנסיונך האם היא עדיפה על גרק - תגובה
קובי סופר30/12/2013שלום מיכל,
הבוק איכותית יותר מהגרקו בכל פרמטר. החיסרון העיקרי הוא המחיר והקיפול של מתאים לכל רכב. אם אפשר לחיות בשלום עם 2 חסרונות אלה אז בהחלט תהנו מהעגלה.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה המחיר של הבוק ?
ליבי15/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מה המחיר של הבוק ? - תגובה
קובי סופר16/01/2014שלום,
הבוק פלוס כטיולון עולה 2499 ₪. הבוק שאצלה הטיולון לא מתהפך עולה 1990 ₪.
כרגע יש מחסור במלאי ברוב החנויות בדגם הפלוס.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין עגלותמיכל28/12/2013
ערב טוב ושבוע מצוין
אנחנו רוצים לקנות עגלה בלי אמבטיה, כלומר טיולון שנשכב 170-180 עם רגליים מתיישרות. חשוב לי גם שהטיולון יהיה דו"צ כדי שכשהתינוק יהיה קטנטן אני אוכל לראות אותו כמו שצריך.
ה 4 היחידות שראינו שעונותעל זה זה : גרקו איבו,מקס ספיריט, מדריד ופג איזי דרייב.
הפג כבדה יחסית לשאר (10-11 קילו) והטיולון שלה יחסית ממש קצר אז נראה שנוותר.
בין ה 3 האחרות,מה עדיף על מה ?
קראתי שהגלגלים של הגרקו מפלסטיק (של השאר לא?) ונוטים לחרוק, אתה מכיר את הנושא ?
יש עוד עגלות שעונות על הנל ופספסנו ? (טאי טאי וצ'יקו טיולון לא מתהפך :(
תקציב לא ממש משנה כרגע
תודה מראש
התלבטות בין עגלות - תגובה
קובי סופר29/12/2013היי מיק,
אין הרבה אופציות בשוק לדרישה שלך, סקרת את רובן.
האיבו לדעתי הכי מוצלחת מכולן, הגלגלים שלה בכלל לא בעייתיים, בעיקר אם אין הליכות על כורכר, חצץ וחול.
האיזי דרייב מעולה אך לא נוחה לתפעול, המקס ספיריט ענקית בקיפול ועשויה מבד לא איכותי והמדריד מאוד מיושנת ולא נוחה להליכה.
אופצייה יקרה היא גם הבבה קאר איי 3, היא מגיעה ללא אמבטיה ועם טיולון דו כיווני, על הטיולון יש ערכה שהופכת את הטיולון לאמבטיה, החסרונות הם מחיר ומשקל כבד יחסית.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה !! חשוב לי להבין-
עפר29/12/2013יופי הוא השיקול האחרון שלנו כרגע
מדריד - במה מתבטא עובדת היותה מיושנת ?
פד - מה הכוונה לא נוחה לתפעול ?
חשוב לנו נוחות קיפול, נוחות הטיולון (נראה שהטיולון של הגרקו צר יותר משל האחרים ? אך ארוך מזה של פג, השאלה היא מה חשוב יותר והאם לא צר מידי ?), איכות גלגלים ומשקל
תודה מראש
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב מה עם צ'יקו טיור טור 4?
עפר29/12/2013לא ראיתי במציאות אבל אני רואה באינטרנט, אם בכלל משווקת עדיין
פרט למשקל (כמו הפג, סביב ה 10 קילו), ני רואה שטיולון מתהפך ו7שכיבה 180
מכיר ?
יש לה יתרונות על הגרקו/מדריד ?
תודה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אגב מה עם צ'יקו טיור טור 4? - תגובה
הטריו 4 לא משווקת כבר קרוב ל 3 שנים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה !! חשוב לי להבין- - תגובה
המדריד מיושנת בגלגלים שלה, הדבר גורם לחוסר בנוחות ההליכה, בנוסף עם כל שינוי צד בידית יש לנעול ולפתוח את הגלגלים בהתאם למיקום הידית.
הפג שלגביה התעניינת (איזי דרייב) לא נוחה בתפעול, הכוונה שהקיפול שלה מאוד מסורבל ולא נח. אפשר ללכת על הבוק שבה נוחות ההליכה והתפעול היא ברמה הכי גבוהה שיש.
הגרקו לא מצטיין ברוחב הטיולון אך לרוב אין זו בעיה (עגלות תאומים צרות בעוד 6 ס"מ לפחות) לכן אני לא רואה בזה חסרון. הגלגלים סבירים כל עוד לא עושים הליכות בכורכר, חצץ, חול וכו'. המחיר שלה מאוד סביר ובהפרש שחוסכים לעומת הפג אפשר לקנות טיולון (דבר שתעשו בכל מקרה, לא משנה באיזו עגלה תבחרו).
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה פשוט נהדר !!! המון תודה
עפר30/12/2013אולי נשקול את הפג פרגו בוק ללא אמבטיה,
למרות שלא בטוחה שההפרש במחיר שווה את היתרונות שלה, מה דעתך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אתה פשוט נהדר !!! המון תודה - תגובה
קובי סופר30/12/2013תודה מיכל,
אני מאוד אוהב את הבוק וחושב שאם זה אפשרי מבחינה כלכלית היא שווה את זה.
מצד שני הגרקו תעשה עבודה מעולה וכמו שציינתי ממילא קונים טיולון בשלב כזה או אחר.
סך הכל הגרקו תעשה את העבודה והיא עונה לך על כל הדרישות.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין שתי עגלותים22/12/2013
שלום,
מתלבטת בין הברייטקס איפינטי לבין
silver cross wayfarer
ראיתי את שתיהן והן עולות על הדרישות שלי
אבל עדיין לא יודעת מה להחליט
התלבטות בין שתי עגלות - תגובה
קובי סופר23/12/2013שלום ימית.
מבין השתיים הייתי יותר ממליץ על הסילבר קרוס.
הסיבות: לברייטקס גלגלי אויר מה שדי מעצבן להתעסק איתו, בגלל פנצ'רים ובלי קשר יש צורך לתחזק באופן של אחת לכמה שבעות, כלומר לנפח.
סיבה נוספת הוא מושב הטיולון. בבריטקס יש שכיבה לא ישרה בעוד שבסילבר כן יש.
אז אם נסגרת על השתיים האלו, הסילבר קרוס תהיה בחירה נבונה יותר.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה אם אפשר בבקשה
ימית25/12/2013מה ההבדל בין כל הדגמים של עגלות ביבה?
ראיתי שיש ביבה עלית, היפי, וביבו
מהו הדגם הכי חדש והכי מומלץ?
והאם לכולם יש צאלון גדול והגנה מפני קרינה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה ועוד שאלה אם אפשר בבקשה - תגובה
קובי סופר25/12/2013שלום ימית,
עגלות ביבה אינן מיוצרות עוד. אכן היו להן צאלונים מצויינים בכל הדגמים. ביבה החליטו במקום לייצר עגלות לייבא את מותג אפפה בייבי המאריקאי, העגלות זהות לביבה ביבו, וגם להן יש צאלונים מצויינים נגד השמש. כמובן שהאפפה עשויה מחומרים איכותיים יותר מביבה ועוברת בקרת איכות רצינית יותר. מדובר באחת העגלות הנמכרות ביותר בארה"ב ובהחלט הייתי ממליץ לשקול אותה כאופצייה.
בברכה,
קובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת פג פרגו book pop upרוני19/12/2013
שלום,
אשמח להתעדכן מתי צפויה להגיע לארץ עגלת פג פרגו book pop up
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - מתלבטת בין עגלותסופי16/12/2013
שלום, אני מתלבטת וצריכה עזרה לקראת לידה ראשונה בסוף ינואר בין העגלות הבאות:
1.בייבי ג'וגר סיטי מיני
2.פג פרגו בוק סופט-
3.סילבר קרוס-surf
אציין שאני גרה במקום בו השבילים לא ממש מסודרים ויש מקומת ללא מדרכות ולכן צריך בולמים טובים, כמו כן צריך שהעגלה תיכנס לרכב ( פגו 206)..
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתלבטת בין עגלות - תגובה
קובי סופר17/12/2013שלום סופי,
לדעתי מבחינת איכות הבוק היא האיכותית מכולן. הסילבר קרוס פחות איכותית, מאוד מסורבל לקיפול, המושב של הטיולון לא מגיע לשכיבה שטוחה ויש צורך לפרקו לפני הקיפול. הסל שלה נורא קטן, יש סל בתוספת שגם חייב לצאת לפני הקיפול. הגלגל הקידמי שלה נורא קטן מה שלא יתאים למשהו שהוא לא מדרכה ישרה.
הבייבי ג'וגר היא הכי פרקטית ואידאלית לרכב קטן, אבל עדיין הבדלי האיכות בינה לבוק הם שמיים וארץ. כמו שפתחתי את ההודעה, הבוק היא הכי איכותית לתינוק, הטיולון שלה דו כיווני ובעל שכיבה שטוחה. החיסרון היחיד הוא קיפולה שקצת גדול אבל לדעתי, בשביל הנוחות של התינוק שווה קצת להתפשר על הנוחות שלנו.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לגבי עגלה וסלקלשגית16/12/2013
שלום,
אשמח להמלצה בנוגע לעגלה הכוללת אמבטיה וטיולון.
אני נמוכה יחסית כך שחשוב לי שתהיה עם ידית מתכווננת ונוחה לקיפול וכן שהאמבטיה לא תהיה קטנה וצרה. ראיתי את הדגם של אנגליזנה טרילוג'י ואשמח אם תוכל להתייחס בתשובתך גם לדגם הזה.
לעניין סלקל עם עם בסיס, מה דעתך על 30 chicco keyfit או Graco Logico S ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המלצה לגבי עגלה וסלקל - תגובה
קובי סופר17/12/2013שלום שגית,
מבחינת עגלות: לדעתי האינגלזינה תתאים שלך אך דוקא דגם האביו ולא הטרילוג'י. אני לא ממליץ על עגלות בעלות 2 ידיות. בנוסף הייתי ממליץ לבחון את בבה קונפורט סטריטי פלוס ואת הברווי קריסטל. שתיהן עונות בדיוק לצרכים שלך.
לגבי סל קלים. ההתלבטות מעולה מכיוון שמדובר ב- 2 הסל קלים הטובים ביותר שקיימים בשוק כיום. אני קצת יותר אוהב את הקייפיט של צ'יקו, גם בגלל שיש לו התקן איזופיקס. בנוסף יותר קל לחגור את התינוק לעומת הגרקו. אבל מבחינת בטיחות שניהם ברמת הבטיחות הכי גבוהה.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלקל או מושב בטיחות? וגם עגלהTry15/12/2013
שלום יש לי 2 נושאים
1. אחריי שחקרתי ראיתי שהכי נוח לי עם עגלה של mamba abc design או עגלה של uppababy vista. האם יש הבדלים באיכות? אולי מושב נושם יותר או פחות? האם שוות? מה אמין יותר? והאם לשתיהן אפשר לחבר סלקל שהוא לא של החברה ?
2. האם עדיף מושב בטיחות או סלקל? חוץ מזה שצריך להעיר את הילד מה היתרונות של כל אחד מהם ומה עדיף?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סלקל או מושב בטיחות? וגם עגלה - תגובה
קובי סופר17/12/2013שלום,
האיי בי סי דיזיין ממבה ואפפה בייבי ויסטה הן עגלות מאוד זהות. הן באות מאותו מפעל וכל חברה מתאימה את המוצר לצרכי השוק העיקרי בו נמכר המוצר. האפפה בייבי קצת יותר מעוצבת והייטקית מצד שני בממבה הקפידו על בד איכותי יותר + הד מאורר (נושם) באמבטיה ובטיולון, בנוסף בהתאם לתקן הגרמני כל הבדים מסנני UV. בממבה הקפידו גם על עיצוב נקי יותר עם פחות ריתוכים בשילדה. לממבה מתאים רק סל קל של איי בי סי דיזיין, בויסטה ניתן לחבר סל קלים רבים כמו: ג'ואי, סייבקס, בי סייף ועוד.
לשתי העגלות מנגנון קיפול לא הכי ידידותי, בממבה ניתן להסתגל למנגנון יותר בקלות.
העדפה של כסא בטיחות על פני סל קל לדעתי לא נכונה.
היתרון הוא בחיסכון הכספי אבל יש 2 חסרונות: 1. את הסל קל ניתן לשלוף מהרכב עם התינוק, במידה והתינוק ישן לא צריך להעיר אותו, בעיקר כשמגיעים לבית, ככה אפשר להגיע עד מיטת התינוק עם הסל קל ומשם להעביר למיטה מבלי להעיר את התינוק.
2. מושבי הבטיחות אינם מספקים זוית שכיבה טובה כמו זו שבסל קלים, לכן תינוקות קטנים שלא מחזיקים את הראש יציב הדבר מהווה בעיה.
אני לא ממליץ לעבור לכסא בטיחות לפני גיל שנה עקב החסרון הזה.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)