פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מחפשת עגלה
    חיה
    29/10/2013

מחפשת המלצה לעגלה במחיר סביר (עד 2500-3000), רוחב סטנדרטי, חשוב לי קיפול ביד אחת, בולם זעזועים טוב ועליה נוחה במדריגות. מדובר על עגלה ללידת תינוק (לא טיולון) תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחפשת עגלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחפשת עגלה - תגובה

קובי סופר
    29/10/2013

שלום חיה,

על פי הנתונים והדרישות שלך, אני ממליץ על גרקו איבו שתענה על כל הדרישות האלו ומתאימה גם לתקציב.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה עגלה עדיפה
    שירן
    20/10/2013

אני קוראת כאן שגם הביבו עלית מאוד מומלצת האם היא עדיפה על האיה בייבי ולנסיה שבעלי מאוד נדלק עליה?.

לקביעת תור
    סגירה
    איזה עגלה עדיפה

הוספת תגובה

• איזה עגלה עדיפה - תגובה

קובי סופר
    21/10/2013

שלום שני,

2 העגלות הן באותו סטנדרט לכן קשה להשוות בין שתיהן. הדרך היחידה להחליט היא להתנסות איתן, לקפל, ללכת, לבדוק ברכב ולהחליט.
    יש לקחת בחשבון שאת הביבו עלית יהיה קשה להשיג מכיוון שמכירתה הופסקה עקב התחלת מכירת אפפה בייבי (עגלה זהה רק של חברה אמריקאית והיא יקרה יותר).
    אין מה לדאוג מבחינת אחריות וחלקי חילוף מכיוון שהאפפה זהה לביבו.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפפה בייבי ויסטה
    רבקה
    20/10/2013

האם היא טובה יותר מביבו עלית? אני מתלבטת בין שתיהן והאפפה בייבי יקרה יותר, האם כדאי להשקיע בה לעומת הביבו עלית?

לקביעת תור
    סגירה
    אפפה בייבי ויסטה

הוספת תגובה

• אפפה בייבי ויסטה - תגובה

קובי סופר
    20/10/2013

שלום שני,

לדעתי הביבו עלית טובה יותר. היא קלה יותר במשקל, רוחב הגלגלים שלה צר יותר 60 ס"מ לעומת 66 ס"מ, הדבר המקל בהליכה במעברים צרים. יש לטיולון שכיבה מלאה, שתיהן מיוצרות באותו מפעל ומיובאות ע"י אותו יבואן כך שהשרות והאחריות זהים.
    כמובן שגם היתרון במחיר הוא יתרון גדול.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לעגלות
    שירן
    20/10/2013

שלום אני צריכה ללדת עוד חודשיים בעז"ה והלכתי לאיבוד בקשר לעגלות יש כמה עגלות שאהבתי ואני לא יודעת איך מחליטים אני רוצה עגלה יציבה אבל קלת משקל שנוסעת טוב גם על מדרכות לא כלכך חלקות והכי חשוב שיהיה נוח לילד 3 הדגמים שאהבתי הם
    1.אייה בייבי ולנסיה
    2 אפפה ויסטה
    3 אייזי בייבי סקי
    אשמח לקבל חוות דעת מקצועית לגבי העגלות

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לעגלות

הוספת תגובה

• המלצה לעגלות - תגובה

קובי סופר
    20/10/2013

שלום עדי,

כדי להחליט על עגלה צריך להתנסות איתה, ללכת איתה, לנסות לקפלה, להכניס לרכב וכו' ואז לקבל החלטה, כמובן שגם לתקציב יש חלק מכריע.

מבין שלושת העגלות האפפה בייבי היא יותר איכותית וגם עולה יותר בשל כך. אני ממליץ גם לבדוק את איי בי סי דזיין ממבה אשר דומה לאפפה בייבי אבל נותנת בדים איכותיים יותר.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני ממליצה לך על ולנסיה

קרן
    14/11/2013

באפפה ויסטה אין שכיבה בטיולון וממש לא נוח לתינוק לדעתי
    הולנסיה אין תקלות ושכיבה מלאה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת BG-1 Baby Gold
    שירן
    20/10/2013

מישהו מכיר את העגלה BG-1 Baby Gold ראיתי אותה באתר והייתי רוצה לדעת המלצות

לקביעת תור
    סגירה
    עגלת BG-1 Baby Gold

הוספת תגובה

• עגלת BG-1 Baby Gold - תגובה

קובי סופר
    20/10/2013

שלום קרן,

מדובר בעגלה סינית מאוד פשוטה, עשויה מחומרים זולים ולא איכותית.
    בנוסף היבואן עלום שם ולכן צריך לבדוק את העניין לעומק בשל טיב השירות והאחריות.
    דבר נוסף וחשוב, הטיולון שלא נשכב לשכיבה שטוחה, מדובר בטיולון שזוית הרגליים מוטה כלפי מעלה ולכן לא ניתן להשכיב על הבטן.

במחירים שלה הייתי ממליץ על גרקו איבו, איה בייבי מקס או ולנסיה.
    עגלות מוצלחות שנמכרות כמה שנים בשוק הארצי והעולמי. 2 היבואנים קיימים מעל ל- 20 שנים מה שיבטיח אחריות ושירות תקינים.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה שמתקפלת לסריון -ללא הגבלת מחיר
    מתלבטת
    20/10/2013

היי,
    אני אשמח לקבל המלצה לעגלה שמתקפלת לתא מטען קטן (דייהטסו סריון).
    התחלתי לעשות סקר שוק וכמובן שקפצתי ישר על המוכרים, אבל חשבתי להתעניין פה...
    בינתיים הסתכלנו בשילב על הבוגאבו קמיליון ועל ה B AGILE של ברייטקס, ולמען האמת התרשמנו שהברייטקס יותר פרקטית.

אין הגבלת מחיר וחשוב לי מאוד לקבל את הטוב ביותר אבל בלי פוזות ולא חשוב לי מותגים.

מה שכן חשוב לי זה:
    1. שיתקפל לתא מטען של סריון.
    2. נוחה לתפעול עם ידית אחת.
    3. חשוב לי שיהיו 4 גלגלים ליציבות, ונראה לי שעדיף לפחות 2 גלגלים גדולים עם מילוי אויר.
    4. שיהיה ניתן לשלב אמבטיה, טיולון וסל קל.
    5. קיפול נוח קטן ומהיר.

אשמח לכמה שיותר המלצות.

תודה רבה!

הוספת תגובה

• עגלה שמתקפלת לסריון -ללא הגבלת מחיר - תגובה

קובי סופר
    20/10/2013

שלום דנה,

עגלות מומלצות לסיריון הם בעיקר עגלות בבה קונפורט סטריטי פלוס ואלאה. שתי העגלות מתקפלות למימדים קטנים ויאפשרו את הכנסת העגלה לרכב בקלות. האלאה מומלצת יותר עם חשובים לך גלגלים גדולים ונוחות הליכה.

עוד עגלות מומלצות שיכנסו לסיריון (אבל הן מאוד גדולות בקיפול וההכנסה תהיה קצת מסורבלת): קאם דינמיקו, איי בי סי דיזיין ממבה, אפפה בייבי ויסטה וגרקו איבו.

אני באופן אישי ממליץ להתרחק מבריטקס. בריטקס בי אג'ייל היא עגלה נוראית, עגלה שנמכרה באזור 3000 ש"ח וכיום נמכרת ב- 1350 ש"ח! אמבטיה וטיולון, זה אומר הכל לדעתי. העגלות סובלות מתקלות רבות במנגנון הרצועות לכיוון המצבים, מרבית הרוכשים התאכזבו.
    כמו כן יש לעגלה טיולון חד כיווני והתינוק לא יכול להיות מולכם. לא ניתן לכוונן את מדף הרגליים ורגליי התינוק תמיד יהיו שמוטות כלפי מטה. זו עגלה בעלת קיפול קסמים שמוכר אותה אבל זה בא על חשבון נוחות התינוק.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוגבו קמיליון או בבה קאר איפ אופ?
    לורין
    17/10/2013

איזו עגלה טובה יותר לדעתכם?
    אין לנו צורך לסחוב את העגלה במדרגות. תא המטען סביר (דייהטסו טריוס-ג׳יפ). גרים בעיר עם מדרכות לא הכי נוחות (אז חשוב גלגלים טובים). חשוב לנו שאפשר יהיה לקפל יחסית בקלות ולהושיב לשני הכיוונים- הבנתי שזה נכון לשתי העגלות הנ״ל. אז איזו לבחור? האם שתיהן מיוצרות באירופה או שמישהי מהן כבר עברה לייצור בסין?

הוספת תגובה

• בוגבו קמיליון או בבה קאר איפ אופ? - תגובה

קובי סופר
    17/10/2013

שלום לורין,

הבוגבו תמיד יוצרה בסין. בבה קאר מיוצרת בפורטוגל.
    דוקא אם נוחות הליכה חשובה לך אז הבוגבו מנצחת בגדול, בגלל משקלה הקל ומערכת גלגלים ובולמי זעזועים מצויינים מקבלים נוחות הליכה מושלמת. אם המדרכות לא מושלמות אז דגם הבאפולו החדש של בוגבו תהיה הבחירה היותר נכונה.
    בבה קאר הן עגלות יוקרה מעוצבות ואיכותיות אך הן פחות נעימות בנסיעה בטח בהשוואה לבוגבו.
    אז אני אישית ממליץ ללכת לכיוון הבוגבו.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת, בבקשה.

לורין
    17/10/2013

ראשית, תודה רבה על המענה המהיר!
    האם באמת יש יתרון לרכישת עגלה מהיקרות יותר (בוגבו קמיליון למשל)? האם לדעתך בוגבו היא אכן טובה יותר מעגלות שמחירן כ1000-2000 ש״ח פחות? אין לנו מגבלת תקציב, אבל לא בא לנו גם סתם לזרוק כסף על ״שם״ של עגלה, אם יש עגלות זולות יותר אך טובות באותה מידה.
    אם לדעתך יש עגלות שמתחרות באיכותן בבוגבו, אשמח לשמוע שמות ספציפיים.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת, בבקשה. - תגובה

קובי סופר
    20/10/2013

שלום לורין,

לרוב יש הצדקה למחיר עגלה יקרה, מקבלים איכות בד טובה יותר, איכות נסיעה טובה יותר והכי חושב מוצר אמין עם אורך חיים גבוהה. בטכנולוגיה של היום אפשר ליצר 2 עגלות זהות מבחינת מראה כאשר על אחת ישיקעו 1$ (לצורך העניין) ועל אחת 10$ שיגולמו באיכות החלקים. לכן יש הצדקה. מצד שני בעיקר כעת כשאנו בסוף שנה יש הרבה עגלות שהן במחירים מצחיקים לעומת מחירן בתחילת השנה. לדוגמא איי בי סי דיזיין ואפפה בייבי. שתי עגלות ברמה הכי גבוהה שיש, האפפה בייבי נמכרת כיום בכמויות גדולות יותר מאשר בוגבו בארה"ב ואותו דבר איי בי סי דיזיין בחלק ממדינות אירופה. אז כאן לאור מדיניות בוגבו ישראל של מחיר אחיד ויקר למוצר, אפשר למצוא עגלות באותה רמה ובכמעט חצי מחיר. אז זו תקופה מאוד טובה להזמין עגלות לפני לידה. המחירים יעלו (וסביר שיהיו יקרים יותר מתחילת שנה שעברה) בינואר/פבואר.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פג פרגו-סדר בדגנים
    מיכל
    14/10/2013

שלום קובי, איזו עגלה של פג אתה ממליץ? מבחינת בד, שתהייה לשני הכיוונים, משקל קליל יחסית, ושהמוט אחיזה יהיה ישר אני מעדיפה לא חצוי ולא אלכסוני..(אני צריכה את כל המושבים) תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    פג פרגו-סדר בדגנים

הוספת תגובה

• פג פרגו-סדר בדגנים - תגובה

קובי סופר
    15/10/2013

שלום מיכל,

לפג יש 2 דגמים עם ידית אחיזה שלמה.

1) סוויץ איזי דרייב
    2)בוק פלוס.

בשני המקרים מקבלים את אותה אמבטיה, אותו טיולון ואותו סל קל, השוני הוא בשילדה בלבד.
    בדגם האיזי דרייב מקבלים שלד אשר מתקפל לקיפול מטריה בעוד בבוק הקיפול הוא כמו ספר/מזוודה.

היתרונות של הבוק הם בנוחות ההליכה, סל גדול יותר, הקיפול נעשה ביד אחת ובפעולה אחת לעומת מספר פעולות בשתי ידיים בדגם האיזי דרייב.
    אם אין בעיה של תא מטען קטן אני ממליץ על הבוק כי מלבד החיסרון של גודל הקיפול (וזה לא חיסרון מכיוון שלמרבית הרכבים העגלה נכנסת) יש לה רק יתרונות.

ידית האחיזה של הבוק ארגונומית ולא ישרה, הסיבה: זו התנוחה הטבעית של היד שלנו, לכן כאשר נטייל עם עגלה למשך זמן ממושך היד פחות תתעייף, זוהי זוית אשר נלקחה מעולם הרכיבה על אופניים והורים רבים לא מייחסים לכך חשיבות אבל זה יתרון ענק שאין באף עגלה לדעתי.

לגבי בדים: יש 2 גרסאות בד, בד קלאסיק ובד קומפלטו/סופט אשר יותר איכותי. לדעתי אפשר להסתפק בבד הקלאסיק, לחסוך 1000 ש"ח ולרכוש ריפודית איכותית לעגלה בכמה גרושים. רק אם ממש אהבת צבע מסוים בבד היקר אז אולי שווה להוסיף, זה כבר עניין של טעם, בכל זאת בדי הקומפלטו יותר יפים ומיוחדים.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון לגיל 3 ומעלה
    נעה
    13/10/2013

אבקש המלצה על טיולון לגיל 3 ומעלה , כלומר עד 20 ק"ג

לקביעת תור
    סגירה
    טיולון לגיל 3 ומעלה

הוספת תגובה

• טיולון לגיל 3 ומעלה - תגובה

קובי סופר
    13/10/2013

שלום נעה,

אין בישראל טיולון אשר מוגדר מעל ל- 15 ק"ג.
    מכון התקנים בודק ומאשר עגלות וטיולונים עד 15 ק"ג ולא יותר, אלא אם היצרן/יבואן יצהיר אחרת מה שבדרך כלל לא נעשה.
    לכן אין טיולון אשר עונה לדרישותייך.
    רוב העגלות והטיולונים יכולים לשאת משקל של עד 100 ק"ג אבל הם לא אושרו או נבדקו במכון התקנים ולכן האחריות בשימוש כזה מוטלת על ההורה בלבד.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוק פלוס
    שירן
    09/10/2013

היום הייתי בחנות תינוקות וראיתי אותה היא לא הייתה ניראת מספיק מסיבית כולה התנדנדה מצד לצד דיי התבאסנו נצטרך להמשיך לחפש כנראה :0

לקביעת תור
    סגירה
    בוק פלוס

הוספת תגובה

• בוק פלוס - תגובה

קובי סופר
    10/10/2013

שלום שירן,

נראה לי שהיית בחנות לא מקצועית, הבוק ממש לא מתנדנדת ומאוד יציבה, בכל אופן לא חסרות עגלות בשוק ואני בטוח שתמצאו משהו שמתאים לדרישות שלכם.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התבלבתי! זקוקה לייעוץ לגבי עגלות
    TEREZ
    08/10/2013

זקוקה לעיצה מקצועית.
    מחפשת עגלת תינוק ללא אמבטיה, המתאימה מגיל 0. מתלבטת כרגע בין ביבה ביבון טאי טאי לבין פג פרגו בוק ובוגבו בי פלוס. הפרמטרים החשובים עבורי:
    עגלה קלה ונוחה לקיפול, יכולה להיכנס לתא מיטען קטן יחסית (סוזוקי סוויפט),
    בעלת שכיבה מלאה שתתאים לתינוק מזמן לידה מעוצבת יפה ואיכותית
    כמו כן, לא ברור לי מה ההבדל בין פג בוק קלסיקו לפג בוק קומפלטו.
    ושאלה אחרונה: יש לי אפשרות לרכוש את העגלה בארה"ב. האם ההבדלים במחיר משמעותיים?
    דרך אגב, החכמתי רבות מהפורום היעיל והמקצועי. תודה!

הוספת תגובה

• התבלבתי! זקוקה לייעוץ לגבי עגלות - תגובה

קובי סופר
    08/10/2013

שלום,

קודם כל ההבדל בפג בוק קלאסיקו לקומפלטו, בקומפלטו הבד איכותי יותר ומקבלים כיסוי חורף לרגליים וניילון גשם, ההפרש מאוד קטן לכן הקומפלטו מומלצת יותר.
    הביבה טאי טאי היא עגלה מעולה, קלה מאוד, נוחה להליכה ובעלת קיפול קטן, לדעתי הפג עדיין טובה יותר וההפרש מחיר לא גדול ולכן עדיין אני ממליץ על הפג, גם בזכות בד איכותי יותר, תמיכת גב טובה יותר ושינוי מצבי שכיבה בעזרת לחצן ולא שרוך.
    הבוגבו בי נותנת יתרון אחד ענק על השתיים הקודמות, המושב שלה ניתן להרכבה עם הפנים אלייך, לדעתי דבר חובה בכל עגלת תינוק אשר אמורה לשמש מלידה, תמיד חייב להיות קשר עין בינך לתינוק בן יומו. כמובן שהבי פלוס יקרה יותר אבל מדובר בעגלה נפלאה, קלה, נוחה להליכה, מעוצבת ובעלת קיפול קטן, זו גם המלצתי מבין שלושת העגלות.

בקשר לרכישה בארה"ב. ההפרשים בדרך כלל לא גדולים והבעיה המרכזית היא האחריות, היבואנים בארץ מקשים מאוד על רוכשי העגלות מחו"ל, חלקם מתקנים את העגלות, חלקם לא וחלקם גובים מחירי תיקון שערורייתיים לכן אני ממליץ לוותר על אופציה זו, מה שגם שהרבה פעמים אנו נתקלים בעגלות שבורות שחזרו מטיסה.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה נוספת

TEREZ
    10/10/2013

ביררתי מחירים ועגלת פג בוק קומפליטו (הבד האיכותי) מתהפכת לשני כיוונים מחירה 3000 שח. עגלה זהה מדגם הקלסיקו מתהפכת לשני כיוונים מחירה 2500. האם המחיר סביר או שמומלץ לחפש עוד... אני גרה באזור מרכז אשמח אם תוכלו להמליץ על חנויות זולות יותר. כמו כן, אשמח לשמוע חוות דעת על עגלת בריטקס בי אגייל, ומהי העלות הממוצעת.
    תודה מראש, תרז

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה נוספת - תגובה

קובי סופר
    10/10/2013

שלום,

המחיר סביר, בריטקס בי אג'ייל היא עגלה נוראית, עגלה שנמכרה באזור 3000 ש"ח וכיום נמכרת ב- 1350 ש"ח אמבטיה וטיולון, זה אומר הכל לדעתי. העגלות סובלות מתקלות רבות במנגנון הרצעות לכיוון המצבים, מרבית הרוכשים התאכזבו.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה עזרת לי מאוד!

TEREZ
    11/10/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסקוב 26 חולון
    מיכל
    07/10/2013

רציתי לדעת עד איזה גיל/ משקל ניתן להשתמש בסל קל של פג פרגו- בוק פלוס בתור כיסא בטיחות לאוטו?

לקביעת תור
    סגירה
    לסקוב 26 חולון

הוספת תגובה

• לסקוב 26 חולון - תגובה

קובי סופר
    08/10/2013

שלום,

הסל קל מוגדר עד 13 ק"ג, זה גיל ממוצע של שנה, אך בחורף עם מעיל וביגוד עבה פחות נח לתינוקות (ההמלצה לחגור ללא מעיל) ולכן אפשר כבר בגיל 6-8 חודשים לעבור למושב בטיחות, חובה שהמושב יהיה ניתן לחגירה נגד כיוון הנסיעה, עד גיל שנה זה חובה ע"פ החוק לתינוקות להיות בניגוד לכיוון הנסיעה, ההמלצות העולמיות מדברות על עד גיל שנתיים.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתלבטת בין 2 עגלות
    ענבר
    07/10/2013

אני מחפשת עגלה לא כבדה, נוחה ושמתקפלת בקלות ומתלבטת בין הברייטקס בי אג'יל( 4 גלגלים) לבין האינגליזינה טרילוג'י.
    אשמח לדעת מהן היתרונות והחסרונות של כל עגלה ואיזו עגלה תתאים לי יותר?

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    מתלבטת בין 2 עגלות

הוספת תגובה

• מתלבטת בין 2 עגלות - תגובה

קובי סופר
    08/10/2013

שלום ענבר,

שתיהן עונות על הצרכים שלך, לדעתי רק התנסות איתן פיזית יכולה להכריע, האינגלזינה יקרה משמעותית כיום (ברייטקס נמכרת כעת ב- 1350 ש"ח אמבטיה + טיולון) לכן אם החלטת על אינגלזינה פשוט תראי אם ההפרש כדאי לכם.
    אני ממליץ לך גם לבדוק את בבה קונפורט סטריטי פלוס, ביבה טאי טאי ופג פרגו בוק פלוס.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פג פרגו בוק פלוס
    נעמי
    07/10/2013

בוקר טוב,
    שמעתי המלצות על העגלה אך עדיין לא ראיתי אותה במציאות-
    האם היא יכולה להתאים לאנשים גבוהים מבחינת גובה האמבטיה והטיולון?
    מה טווח המחירים שלה ללא סלקל?
    כעיקרון אני מחפשת עגלה גבוהה הכוללת אמבטיה וטיולון עד 2500 ש"ח.
    האם היא יכולה להתאים?

לקביעת תור
    סגירה
    פג פרגו בוק פלוס

הוספת תגובה

• פג פרגו בוק פלוס - תגובה

קובי סופר
    07/10/2013

שלום נעמי,

לתקציב היא לא תיכנס, מחירה כרגע במבצע נע סביב ה- 4000 ש"ח והוא כולל סל קל, לא ניתן להפריד את הסל קל מהחבילה וגם חנויות שכן יפרידו לא יזכו אותך ביותר מ- 500 ש"ח.
    גובהה סביר אך לא גבוהה, אם כי גם אנשים גבוהים מאוד הסתדרו אתה ולא מתלוננים על גובהה.

עגלות שכן בתקציב: ביבה ביבו עלית/אפפה בייבי ואיי בי סי דיזיין (טיפה יקרה יותר), מדובר בעגלות מאוד גבוהות, גם הסל שכיבה, גם הטיולון וגם ידית האחיזה אשר מתארכת. לדעתי הם יספקו את כל הדרישות שלך ופחות הוא יותר גם בהתאם לתקציב שלך.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לעגלות שציינת

שני
    07/10/2013

אתה יכול לפרט על היתרונות שלהן?

המחיר של עגלת פג שציינת הוא לדגם היותר איכותי?

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לעגלות שציינת - תגובה

קובי סופר
    08/10/2013

שלום נעמי,

הפג שציינתי מדברת על גרסאת הבוק פלוס עם הבד הזול, לדעתי לא שווה להוסיף 1000 ש"ח על אותו דגם עם בד יקר, פשוט רוכשים מזרן עגלה בעלות של 50 ש"ח ואז מקבלים בד איכותי.

איי בי סי דיזיין וביבה ביבו עלית/אפפה בייבי, הן עגלות שעונות על כל מה שביקשת.
    מחיר שפוי, גבוהות, נוחות להליכה, איכותיות, חזקות ואפילו מעוצבות. הן נותנות תמורה מצוינת למחיר ומחזיקות שנים. המשקל שלהן סביר והקיפול סביר ונכנס ל- 99% מהרכבים.
    שוב הן עונות בדיוק לכל מה שחיפשת בשאלתך הראשונה ולכן המלצתי עליהן.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איה בייבי ולנסיה
    שירן
    29/09/2013

שמעתי על העגלה של איה בייבי ולנסיה ורציתי לדעת אם מישהו מכיר את העגלה ואם היא באמת טובה אני כלכך מתלבטת לגבי עגלות כי נכוותי בעבר ולא רוצה שזה יקרה שוב...

לקביעת תור
    סגירה
    איה בייבי ולנסיה

הוספת תגובה

• איה בייבי ולנסיה - תגובה

קובי סופר
    29/09/2013

שלום,

מדובר בעגלה טובה, אך כדי שלא תכווי שוב, תתנסי עם העגלה בחנות, לכי איתה (שמי משקל של 10 ק"ג בעגלה), צאי מחוץ לחנות, עלי ותרדי מדרכות, נסי לקפלה (יש לה קיפול גדול) ובדקי בתא המטען של הרכב אם היא נכנסת יחד עם הטיולון. טיפים והמלצות זה דבר טוב אבל בסופו של דבר את זאת שתלכי עם העגלה, לכן חשוב לעשות בדיקה יסודית.

בהצלחה,
    קובי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה