מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היריון? הפלה ? מה זה בדיוק?דניאלה02/06/2009
שלום
וסת אחרונה 18/4 , 3 ימים לאחר איחור עשיתי בדיקת הריון ביתית וגיליתי שאני בהריון, בשבוע חמישי התחיל דימום שנמשך כמה ימים וביום השני של הדימום אף לווה בכאבי בטן תחתונה לא רציניים אך עדיין משהו שהטריד ביום השלישי לדימום (הדימום התחיל ביום הראשון בערב) הייתי אצל רופאת נשים לראשונה שעשתה לי בדיקות דם ואולטרסואנד, באולטרסאונד לא נצפה שק היריון וגם לא הריון חוץ רחמי, בבדיקות הדם ההורמונים היו חלשים מאוד כך שהרופאה אמרה שמדובר בהריון צעיר שלא התפתח וכנראה נפל. הדימום פסק לחלוטין ויש לי בדיקת דם ואולטרסאונד בעוד 3 ימים (כ-10 ימים מהבדיקה הראשונה), עד אז אני שוברת את הראש האם זה הריון צעיר שלא התפתח ונפל כמו שהרופאה טוענת או שיש עוד סיכוי.
גם בבדיקת הריון שעשיתי 5 ימים לאחר הבדיקה הרפואית עוד הראתה שיש הריון.... למישהו יש מושג או חוות דעת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כניראה שההריון לא תקין ונפל
ד''ר יואב פלד03/06/2009רק לבדיקות הדם פתרונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר יואב פלד
דניאלה05/06/2009ראשית תודה על התשובה
אתמול לאחר שהייתי אצל הרופאה ואחרי תוצאות בדיקות דם היא עדכנה אותי שאין הריון.
אבל היא לא ענתה לי על שתי שאלות שאולי את ה תוכל לעזור.
1. באותו בוקר שהלכתי אליה עשיתי בדיקת הרין, והיא יצאה חיובית, מדוע זה קורה? וכמה זמן זה נמשך ?
2. האם הדימום שהיה בעצם נקרא מחזור וממנו אני סופרת שוב 28 ימים סדירים למחזור הבא?
אם כן, האם יש מצב שאני מרגישה שוב את הביוץ?
אם לא , מתי אני אמורה לקבל שוב מחזור? מרגע הדימום
תודה רבה
דניאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות חלבון עוברי לא תקינותשרון02/06/2009
שלום רב
בצעתי בדיקת חלבון עוברי בשבוע שעבר (בעת הבדיקה הייתי בשבוע 17)
כיום אני בשבוע 18 ולהלן תוצאות הבדיקה שעל פי הבנתי יצאו ממש לא טובות:
AFP 1.19 MOM
IU\ML 52.2
hcg 2.61 mom
69.5 iu\ml
u-e3 0.98
1.18 ng\ml
סיכון לפי הגיל והבדיקות: 1:269
סיכון לפי גיל 1:445
יש לציין שאני בת 34.5 עם שני ילדים בריאים.
ברור לי שאני הולכת מחר לרופא המטפל אבל אודה לכם אם תתנו לי מעט אינפורמציה על הנתונים הללו ואם זה מצריך אותי לעשות בדיקת מי שפיר
ד"א עד כה כל הבדיקות יצאו תקינות קרי שקיפות עורפית וסקירת מערכות מוקדמת...איזה פחד....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בצעי מי שפיר
ד''ר יואב פלד03/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צרבתמיכל02/06/2009
האם אפשר ליטול טאמס נגד צרבת בהריון.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
ליזי02/06/2009זה מה שנתנה לי הרופאה נגד צרבות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שליית פתחליאת02/06/2009
שלום רב,
שבוע 20 סקירת מערכות מוקדמת אובחנה שליית פתח חלקית.
לפני שבוע ביקור במיון - הרופא הגדיר שלייה נמוכה האם הכוונה לשליית פתח או ישנו הבדל?
אמורה לנסוע לאילת בעוד שבוע וחצי ואציין שאני יוצאת מחיפה. הרופא שלי המליץ שלא לנסוע והתייעצות עם רופא אחר גרמה לי להבין שאין שום סיבה שלא. מה עליי לעשות? מה הסכנות הכרוכות בנסיעה ארוכה כזאת במצב של שליית פתח?
אודה על מענה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מענה
ליאת05/06/2009
בבקשה תענו על שאלתי - תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה - זקוקה לתשובה דחופה
ליאת07/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיים רצף
ד''ר יזהר בן שלמה07/06/2009בין שליה המכסה חלקית את הפתח, לבין שליה שנמצאת קרוב אליו (נמוכה). אם ההגדרה היא שזאת רק שליה נמוכה, אין סיבה להתנזר ממנעמי החיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגתיונית02/06/2009
השתמשתי פעמיים בערכת ביוץ ועדיין לא נקלטתי, האם יש בעיה?
ועוד שאלה- מה הבטא הזה שכולם מדברים עליו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא היא בדיקת דם להריון
ליזי02/06/2009בטא בודקים אם יש סימן להיות איחור בוסת בודקים בטא עם היא גבוהה יש הריון נראה לי מעל 25 תקנו אותי אם אני טועה אבל לפי דעתי מעל 25 יש הריון ואז בודקים כל כמה ימים עם יש עלייה וכול......בהצלחה קצת סבלנות יהיה הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו לי בבקשה
יונית04/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודאגת.
ד``ר איילון לחמן04/06/2009ליונית שלום.
רק לידיעתך שהזמן הממוצע לכניסה להריון ,ללא טיפולים,הינו שנה.לכן אפשר לצאת מהלחץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמעט שנה
יונית07/06/2009אנו מנסים כמעט שנה(פחות חודש) המחזור החל להיות סדיר לאחר 4-5 חודשים ורק עכשיו ניסינו עם ערכת ביוץ(זו הפעם השניה) , האם יש בעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תשובה..
יונית07/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכדור אצלך (שוב)
ד''ר יזהר בן שלמה07/06/2009אתחיל מהסוף - אם הפסקת ההריון היא מבחינתך לא אפשרות, הפסיקי את כל ההליכים של בירור גנטי (דיקור).
אם את כן עשויה לשקול הפסקת ההריון, בצעי את הדיקור, כמו שהמליץ לך הרופא המטפל. אף אחד לא יודע מה השפעתו ארוכת הטווח של מתח אמהי בלתי נסבל לאורך רוב ההריון. נראה ששווה במקרה כזה לבצע את הדיקור, שסיכונו הוא 1:200 לאיבוד ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה לי שנתת לי תשובה של מישהי אחרת
טל08/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה- בחילותטלטל02/06/2009
שלום רב,
אני אחרי טיפולים בשבוע 8
הבחילות וההקאות התחילו לפני שבוע והפסיקו לאחר יומיים
אני ממש בלחץ. האם זה מעיד על משהו לא תקין?
אתמול הייתה לי הפרשה קלה חומה (פעם אחת ממש טיפה)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה לפני יומיים ולא אחרי
טלטל02/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר..קרן02/06/2009
ניתן לשים מחטב בשבוע 16?
משהו שלא ימחץ את הנשמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה זה חשוב
קרן03/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה מחטב ????
ד''ר יואב פלד03/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות עזרהאור01/06/2009
בבקשה עזרה.
האם הערכים תקינים
בת 33 הריון ראשון שבוע 26 בדיקות נערכו שעה אחרי העמסת סוכר של 50
קובץ מצורף
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר תגובה
אור02/06/2009צ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תגובה
אור06/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאור
אחת שיודעת קצ06/06/2009היי אור
אייני רופאה
אך בגדול בדיקותייך נראות תקינות
לימפוציטים נמוכים מראים כי גופך צריך לחדש את המאגר הרי ישנה התמודדות יומיומית עם אלמנטים וירלים כאלו ואחרים- שינוי רמת הלימפוציטים קורית כל הזמן-לכן תקין
נאטורופילים גבוהים יכלולים להעיד על התמודדות עם חיידק כלשהו, למרות שהעלייה המספרית נראית זניחה.
ההמוגלובין שלך צריך חיזוק, הוא נמוך אך לא ברמה רצינית כלל, עיצתי נסי ליטול את תוספי הברזל באם את לוקחת (באם לא כדאי לך להתחיח) בסמיכות למזונות עשירים בויטמין C כגון גמבה, קיווי, ברוקולי וכד. כך הספיגה תהיה מקסימלית
בדיקות השתן שלך נראות תקינות לחלוטין
שוב אני מזכירה שאיני רופאה
המון בריאות
(0:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדיקה החשובה חסרה
ד''ר יזהר בן שלמה07/06/2009רמת הסוכר, שצריכה להיות נמוכה מ-140 חסרה.
השאר תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרבידול נגד בחילותמירב01/06/2009
מה המינון המומלץ לגרבידול נגד בחילות?
כמה פעמים ביום מותר לקחת?
האם יש תרופות נוספות שניתן לקחת נגד בחילות ללא מרשם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה השאלה
מירב02/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סחרחורת ועיפות בהריוןשוש01/06/2009
רציתי לשאול , אני בחודש תשיעי שבוע 36 ומאתמול אני מרגישה עיפות, חולשה וסחרור.... ממה זה נובע? מלחיץ? אתמול הלכתי ברחוב ופתאום הרגשתי לכמה שניות כאילו הרצפה בורחת לי מתחת לרגליים... חוסר יציבות כזאת..... וזה מלחיץ אותי.... ממה זה נובע? זו תופעה נורמלית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי?
רחלי05/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושוב.... למה לא עונים לי?
רחלי07/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשושי יקרה
ליזי08/06/2009הייתי ממליצה לך לערוך בדיקות ולגשת לרופא טבעי שבהריון וגם בסוף להיות עייפים אבל עצה שלי לדבר עם רופא המשפחה או הנשים שלך בהצלחה ולידה קלה ביותר.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שושי
עדי09/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסחרחורת
ד``ר איילון לחמן08/06/2009לשוש שלום.
בהחלט שווה לגשת לרופא המטפל,לחזור על לחץ הדם ואולי גם על בדיקות הדם.דברים חריגים בהריון לא להזניח.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. בבקה להתיחס שנית....
רחלי09/06/2009הייתי אצל הרופא. בדיקות הדם תקינות המוגלובין 12.5 ובדיקות שתן תקינות הלחץ דם שלי אצל הרופא תמיד עולה- מלחץ נפשי והיה 143/86 שזה בערך מה שיש לי כל פעם אצל הרופא. יש לי תסמונת החלוק הלבן.... שאלתי את הרופא לגבי הסחרחורות והוא אמר שזה משינויים במשך היום בלחץ דם... הוא היה נראה רגוע ולא התיחס לזה יותר מידי. אבל רציתי לשאול אם זו תופעה נורמלית להריון- חודש תשיעי. וממה זה נובע השינויים האלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הערכת משקליעל01/06/2009
שלום ד"ר,
בשבוע 28.1 ביצעתי אולטרסאונד הערכת משקל בגלל סוכר קצת גבולי
להלן התוצאות:
BPD - 73 מ"מ מתאים לשבוע 29.3
- Head cir 272 מ"מ מתאים לשבוע 29.5
מתאים לשבוע NA
- AB.Cir 232 מ"מ מתאים לשבוע 27.4
יחס - HC/AC 1.17
Femur len - 57 מ"מ מתאים לשבוע 29.6
גיל הריון US- 29.1
משקל ילוד- 1273
האם תקין?
אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הערכת משקל
ד''ר שמואל פנסקי01/06/2009נראה שהערכים בנורמה (בתשובה שקיבלת צריכים להיות מצויינים טווחי הנורמה. בסוכרת המדד המושפע הינו הקף הבטן אשר אצלך אינו גבוה כלל ועיקר, השפעת סוכרת לגבי משקל העוברמתגלה בשלבים מאוחרים יותר משבוע 28 בצוע מדדים בשבוע 32-33 יהיה ראוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף מאודמיטל01/06/2009
שלום, אני בשבוע 25 יש לי פטריה מאוד חזקה למעלה משבועיים קיבלתי 3 סוגי טיפול של נרות היות ושום דבר לא עזר - מאגיסטן, גינו פברל וגינו דקטרין בליווי משחות
רק אמש לקחו תרבית ולבינתיים אני מאוד מאוד סובלת
מה עושים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף מאוד
ד''ר שמואל פנסקי01/06/2009אולי הסיבה אינה פטרייה , הכי נכון יהיה להיוועץ ברופאך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהו הזמן המינימאלי שיש להמתיןטל01/06/2009
מהו הזמן המינימאלי שיש להמתין לאחר לידה בניתוח קייסרי לפני כניסה להריון חדש. גילי 43.תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדר"כ שנה וחצי עד שנתיים
טליה01/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהו הזמן המינימאלי שיש להמתין
ד''ר שמואל פנסקי01/06/2009ישנן עבודות מחקר לא רבות שמצאו שאם מתבצע נסיון לידה נרתיקי לאחר ניתוח קיסרי בפחות משנתיים בינהם, גדל הסכון לקר הרחם פי 3 לערך (הסכון הבסיסי לקרע הינו כחצי אחוז = אחת למאתיים נסיונות לידה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיל היריון עפ"י ערכי בטאאריאלה31/05/2009
האם ניתןלדעת את גיל ההיריון עפ"י ערכי הבטא?אם כן, מהו גיל ההיריון אם:
ביום הראשון היה לי 1313 ולאחר יומיים היה 2556.
לתשובתך אודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל היריון עפ"י ערכי בטא
ד''ר שמואל פנסקי01/06/2009את בערך בשבוע החמישי מהיום הראשון לוסת האחרון . עליית ההורמון נאותה , בהצלחה
בעוד כשבוע ניתן יהיה לראות דופק עוברי ב אולטראסאונד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקה לחניכייםחסוי31/05/2009
האם ניתן לקחת אנטיביוטיקה לטיפול בדלקת חניכיים או לטיפול שיניים(בשבוע 13)?ואם כן איזה.תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה
חסוי31/05/2009האם דלקת חניכיים יכולה להיות מסוכנת לעובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)