מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשש להיריוןיעל31/05/2009
שלום , לא יודעת אם אני פניתי לפורום הנכון ואודה על תשובה כי פניתי לפורום פריון ןהפריה חוץ גופנית ולא ענו לי כי אני מטופלת פוריות
קיבלתי מחזור ב 6/5 אני אחרי צילום רחם תקין לחלוטין טווח בין מחזור למחזור 29 ימים מעקב זקיקים ביום 14 תוצאות שהתרחש ביוץ שאני מקבלת מחזור לא מרגישה בשום תופעות בכלל
לאחרונה אני מרגישה התכווצות בבטן שקיימתי יחסי מין לפני שבוע י ראיתי טיפות דם ובבוקר זה נעלם ומחר גם זה קרה מחר ואני מאוד מודאגת ונא לציין שיש לי הפרשות מוגברת יותר מדי מהרגיל
השאלות :
האם זה מעיד שיש הריון והטיפות שראיתי לפני שבוע מעיד שהיתה השרשה או שיש דלקת?
האם יש קשר לצילום הרחם וטיפות הדם שמפיעות אחרי קיום יחסי מין ?
מתי כדאי לעשות בדיקת היריון ביתיתי באיזה יום ומה התופעות הראשונאת שמעידות על היריון.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים
יעל01/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה הרגעהיעל31/05/2009
שבוע 13+5, שקיפות עורפית טובה.
מאז תחילת ההריון מתנפחת לי מאוד הבטן אחרי כל דבר שאני אוכלת (אמרו לי שזה נורמלי), בשלושת השבועות האחרונים יש לי כאבי ראש כמעט כל היום, לפעמים חלשים ולפעמים יותר קשים+בחילה (גם זה אמרו לי שנורמלי).
הבעיה, היום התחלתי גם להיות מאוד צמאה (אני שותה המון, מאז שאני זוכרת את עצמי, הרבה יותר מכל הסובבים אותי).
יש לי תור לרופא רק עוד שבועיים וחצי, להקדים?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעל
ג'וווווו31/05/2009הכי נורמאלי בעולם !
אני לא רופאה אבל אני בשבוע 17
וכל פירור שאני אוכלת הבטן מרגישה נפוחה מאוד
וכאבי הראש מלווים אותי ביום יום ,שעה שעה ...
אין לך מה לדאוג תופעות מאוד נורמאליות!
שיהיה לך בהצלחה
ובע"ה שתצאי בידים מלאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
יעל31/05/2009אני מקווה שכאבי הראש יעברו לנו מהר :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום קל יומיים אחרי איחור הוסתרחלי31/05/2009
דר' נכבד,
אודה לכם שתענו לי על שאלה זו, זה דחוף מאד!!!
ביום חמישי ה28.5.09 הייתי אמורה לקבל מחזור, לא קיבלתי, ביום שישי הכל היה בסדר עדיין ולא היה שום דימום, ביום שבת היה לי כתם אדום בתחתוניתף במהלך היום לא היו לי כתמים אדומים, אם היו אז היו קלים. היום יש דימום קל.
בעלי ואני קיימנו יחסים על מנת להרות...
האם הדימום הזה קשור להשתרשות העובר ברחם וזה דימום תקין, ואני בהריון?
תודה מראש,
רחלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לשאלה הקודמת
רחלי01/06/2009דר' שלום!!
היום הייתי אצל רופאת נשים הבדיקת שתן הייתה שלילית :-( עשו לי גם בדיקה של דלקת ואמרו לי יש לי דם בשתן, האם יכול להיות שהדימום שאני רואה בפד הוא בגלל הדימום בשתן והאם הבדיקה הייתה שלילית מפני שהורמון ההריון שלי עדיין נמוך...
יש לי ביום שישי תור אצל רופאת המשפחה לגבי הדלקת, ושבוע הבא אעשה בדיקת דם לגילוי ההריון.
אודה לך על תשובתכם,
רחלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם שלילית והופעת המחזור
רחלי02/06/2009דר שלום רב!
היום בבוקר עשיתי בדיקת דם וההריון יצא שלילי, למרות שכביכול היה לי איחור של 5 ימים.
המחזור היה אמור להופיע ב28.5, אך בסופו של דבר בא היום- ה2.6, זאת אומרת מחזור של 33 ימים כי המחזור הקודם היה ב30.4.
אודה לך על המלצתך לכיצד לעקוב מתי צריך להיות לי הביוץ, ממתי להתחיל את הבדיקה עם המקלות לזיהוי מחזור? בדרך כלל הוא סדיר 28 ימים, הפעם הוא בא אחרי 33.
דרך אגב אני בת 25 ו4 חודשים בעלי בן 27.
תודה מראש,
רחלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון?שולה31/05/2009
הנקתי ברציפות עשרה חודשים. פתאום התחיל דימום ב 8/5 אז הפסקתי עם הכדוריםב 10/5
הדימום התחזק לכשבוע. מאז קיימתי מספר פעמים יחסים. האם היה ביוץ וייתכן ונקלטתי?עוד לא היה לי דימום מאז....
פשוט שמעתי שלוקח הרבה זמן עד שמקבלים ווסת לאחר סרזט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענו לי בבקשה
שולה31/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי?????.
שולה01/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
שולה02/06/2009תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסים לאחר דליפה של מי שפירא31/05/2009
שבוע 36+4 אתמול בלילה הייתי במיון עקב תחתונים לחות וחששתי לדליפת מי שפיר
נאמר לי לאחר הבדיקות במיון שכמות המים תקינה 13.5 14.5 . נעשתה גם בדיקה ואגינאלית שנדרשתי להשתעל והרופאה אמרה שלא נראה שיוצאים מים.
בנוסף בבדיקה ידנית, צוואר הרחם סגור. ספירת דם תקינה.
השתחרתתי עם המלצות לסונר נוסף כדי לבדוק שהמים לא יורדים בכמותם.
אני משוכנעת שהלחות היתה עם ריח של זרע. ולא זיעה או שתן.
שאלתי היא האם מותר לקיים יחסים במצב כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בודאי
ד''ר יואב פלד31/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות CMV האם יש בעיהטליה31/05/2009
להכנס להריון?
כמה זמן צריך להמתין עד להריון ?
1 - IU/ml 6.4 יש נוגדנים CMV IgG
2 - AU/ml NEGATIVE CMV IgM
3 - U/ml 177 יש נוגדנים EBV VCA_IgG
4 - U/ml 25 יש נוגדנים EBV.EBNA
5 - U/ml 10 EBV VCA IgM
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה אשמח לתגובה
טליה31/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה לא נענה
טליה01/06/2009מקפיצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל בסדר את מחוסנת
ד''ר יואב פלד01/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ועוד שאלה קטנה
טליה01/06/2009מחוסנת מה זה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלותשרי31/05/2009
בוקר טוב,
יש לי 2 שאלות
1- האם גודל הבטן משקף מה יהיה גודלו של העובר? אני בשבוע 28 והבטן שלי קטנה ואני חוששת שיצא לי עובר קטן... האם יש קשר ?
2- האם משחת פרוקטו-גלובנול לטיפול בטחורים מותרת לשימוש בזמן ההריון?
תודה רבה ושבוע נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הלוו'??? מישהו?
שרי01/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא רופאה אבל בינתיים
ליזי01/06/2009הרופאים שלנו קצת עסוקים חכי לתשובה יותר מדוייקת אבל בשביל הרגיעה
1. אין קשר לגודל העובר והבטן נכון שעם בטן קטנה לא יהיה 5 קילו אבל זה נורמלי ויכול לצאת עובר גם 3 קילו וז נורמלי
2. מותר משחה היא חיצונית ולא מגיע לעובר
זה בשב יל שתהיי רגועה והרופאים בטוח יענו יותר בהרחבה
הרבה הצלחה ואל דאגה יש נשים שלא רואים בטן גם אחרי כניסה לתשיעי יולדות תינוק נורמלי לחלוטין בהצלחה..........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לליזי...
שרי03/06/2009ליזי תודה רבה. האם את אחות?
עוד שאלה, האם יש קשר בין תזונת האם לגודל הבטן?
אני פשוט בקושי אוכלת(פרוסה בבוקר ועוד סנדוויץ בצהריים...) אבל אני מטבעי מלאה ויש לי עודפים.( גובה 1.68 , משקל 87 ק"ג)
השאלה אם האמא לא אוכלת איך העובר מקבל אוכל? הלא ברגע שהאמא אוכלת הילד אוכל גם לא?
אשמח לתשובה מפורטת...
תודה רבה ויום נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההידע הוא ניסיון
ליזי03/06/2009מקוה שאוכל לענות לך בכלליות הרופאים אומרים לשמור על תזונה נכונה את יודעת פחמימות חלבונים יש מתכונים מיוחדים ובריאים אבל האמת לפעמים אחרת יש נשים אכלניות יותר ומסודרות יותר ויש נשים שלא אכלניות כמונו..... מלאות ולא אכלניות ברוך השם הבאתי 5 ילדים ללא אוכל מסודר..... וללא שתיה מרובה כי פשוט לא יכולתי ואחות בקופת חולים אמרה לי כל הזמן את יכולה ללדת מוקדם את יכולה ללדת מוקדם תיזהרי וילדתי את כולם בחודש תשיעי מה אני אגיד לך צריך להשתדל לעשות ולאכול ולשתות בריא אבל אני מאמינה שלכל אחת יש יתרונות וחסרונות קושי אוקלות מסויימת ואני מאחלת לכן הרבה הרבה הצלחה איך פעם ילדו היה כל יום בשר ועוף? היה שפע כמו היום ונולדו ילדים בריאים וגם לא אבל שוב העולם מתקדם ויש חדושים ושיפורים ועדיף לשמוע בכל המנוסים עדיף............... בהצלחה מה השבוע שלך להריון...אולי נוכל ליצור קשר ביננו אשמח מאד אני בשבוע 15 ואת?אשמח להכיר ולשתף ביחד חוויות וניסיונות בחיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה1-- לא 2-- כן
ד''ר יואב פלד03/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות קרישיות יתרמש31/05/2009
אני בשבוע 16 להריוני. היו מס' דימומים קטנים כנראה בשל היפרדויות שיליה שלא ניתן לראותן ב US
לפני הריון זה היו שני הריונות שנסתיימו בהפלה טבעית בשבועות 8 ו- 5
לפני ההריון הנוכחי ביצעתי חלק מבדיקות הקרישתיות אך הרופא שלי המליץ ל לא לבצע את כולן. הבדיקות יצאו תקינות.
שאלותי:
1. האם דימומים כאלו יכולים להיות גם מבעית קרישתיות יתר?
2. האם ניתן להשלים את הבדיקות בזמן ההריון?
3.האם ניתן לראות קרישי דם ב US?
4. האם ייתכן שבעית קרישתיות יתר שגרמה להפלות בשלבים מוקדמים תגרום לכך בשלבים מאוחרים?
אני מצטערת עכשיו שלא בחרתי לבצע את כל הבדיקות כי כעת אני מפחדת ממה שיקרה בשלבים היותר מאוחרים.
מחכה לתשובה.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה את השאלה שלא נענתה
מש01/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות קרישיות יתר
ד''ר שמואל פנסקי01/06/2009ניתן לבצע בדיקות לקרישיות יתר גם בהריון אך בחלקן הערכים משתנים בהריון כך שמידת הדיוק באבחנה יורדת. קרישיות יתר יכולה להביא לסיבוכים גם בשלבים מתקדמים של ההריון.
דימום בתחילת הריון שכיח וברוב המיקרים אינו קשור לבעיית קרישיות היתר.
מאחל לך הריון תקין ללא סיבוכים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מש01/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלת..יונית31/05/2009
שלום,
השתמשתי בערכת ביוץ החודש,
הייתי אמורה לקבל ביום שישי האחרון, אולם מיום חמישי יש לי דימומים קלים וכאבים בצד ימין,
מה זה אומר? האם לגשת לרופא?האם יש הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בצעי בדיקת הריון ביתית
tuly8231/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן, בדיקה ביתית טובה לך
ד''ר יזהר בן שלמה31/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ההשלכות של טריוויד בהיריון?אריאלה31/05/2009
נטלתי טריוויד ממש בשבוע שבו התבצעה ההפריה. שאלתי היא: האם עלול להיגרם נזק כלשהו לעובר בעקבות כך? או שאם היה קורה זה היה מתבטא בהפלה?
אגב, התייעתי עם המרכז הטרטולוגי-והם אמרו לישה- 20 יום הראשונים "זה הכל או כלום"...
מה דעתך בנדון.
האם , לפי מיטב ידיעתך, היו מקרים שנשים ילדו ילדים לאחר נטילת טריוויד בהיריון?
לתגובתך אודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא היית בהריון
ד''ר יזהר בן שלמה31/05/2009הימים שבהם הופרתה הביצית אינם קרויים הריון. מקובל בספרות הרפואית, שנזקים לעובר הצעיר בשלב כל כך מוקדם גוררים את המצב של "הכל או לא כלום". כלומר, אם ההריון ממשיך, הוא תקין. יתר על כן, אפקטים גורמי מומים של תרופות משפיעים בעת יצירת האיברים בעובר. העובר ביימים שאחרי ההפריה עדיין אינו בשלב של יצירת איברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקיפות עורפיתיעל30/05/2009
היי,
אני אמורה לבצע בדיקת שקיפות עורפית עוד שבוע, התור נקבע לטכנאית רנטגן- אך אני קוראת הרבה בפורומים השונים שהבדיקה בוצעה ע"י רופא.
אני יודעת שהטכנאית הזו נחשבת מצויינת (אנחנו עובדות באותו מוסד) אך עדיין חוששת מעט , האם תוכלו לומר לי האם יש חובה שהבדיקה תתבצע דווקא ע"י רופא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין חובה לבצע את הבדיקה כלל
ד''ר יזהר בן שלמה31/05/2009ולכן אין גם תקן מחייב. נראה לי שבכל מקרה, רופא יבדוק את התמונות ויאשר את הממצא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שטף דם בשליהשירה30/05/2009
שלום
אני בשבוע 21 . לאחר דימום קל מאוד ללא כאבים נמצא בבדיקת האולטרה סאונד דימום בתוך השליה. הדימום אינו במיטת השליה ממש (ולכן זו לא היפרדות שליה) אלא בשטח שפונה לעובר. באולטרה סאונד נמדד שטח הדימום כ4*1.5 ס"מ.
נשלחתי לשמירה ל10 ימים ואח"כ אני אמורה לעשות שוב אולטרה סאונד כדי לראות מה מצב הדימום. בגלל בעיית קרישה והפלות קודמות לקחתי עד כה 40 מ"ג קלקסן ביום, וכעת הורידו לי את המינון ל20 מ"ג ליום (אני שוקלת בסביבות ה60 ק"ג).
שאלותיי:
מה המשמעות של דימום בגודל כזה? האם הוא עלול להפריע לחילוף החומרים של העובר או לסכן את ההריון באופן אחר? מה הסיכוי שהוא יעלם או יספג? מה הסיכון שהוא יגדל? האם צריך שמירת הריון?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות לרופא המטפל
ד''ר יזהר בן שלמה31/05/2009רוב שאלותיך ראוי שיופנו לרופא שיושב ממש מולך, כשבידו כל האינפורמציה על עברך ועל התמונה הממשית כעת.
לי קשה מאד דרך האינטרנט לדעת מהו מצבך לאשורו, ולתת תחזיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השמנה בתחילת ההריוןא30/05/2009
אני בחורה יחסית רזה באופן רגיל. נמצאת בשבועות הראשונים להריוני (שבוע 8), וכבר יצאה לי בטן קטנה. האם הדבר הגיוני ותקין? (במשקל לא העלתי באופן משמעותי).
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקין
ד''ר יזהר בן שלמה31/05/2009בשל הורמוני ההריון, הגוף צובר נוזלים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דליפת מי שפיר??א30/05/2009
אני בשבוע 36...
אתמול בצהריים שמתי לב שהתחתונים (מעבר לתחתונית) רטובים....ולא בריח של שתן...לדעתי גם לא -זיעה...הרטיבות הפסיקה והתחתונים התייבשו והיום בצהיים זה קרה שוב....
לא רטיבות רצינית, רק ברמה של תחתונים לחות...האם תקין??
יתכן שזה מי שפיר?? יכול להיות שיש לזה ריח של זרע...אני לא יודעת בדיוק באיזה ריח מדובר, אז קשה לי להחליט.
האם דורש בדיקה? האם מראה על לידה בקרוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הייתי הולכת להיבדק ליתר בטחון
tuly8231/05/2009מכיוון שאין ריח של שתן ולא נשמע לי הגיוני שהפרשות רגילות יעברו דרך התחתונית לתחתונים - אז יש סיכוי שאולי זה מי שפיר... (אבל זו דעתי האישית והלא מוסמכת)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספק מסוג זה דורש בדיקת רופא
ד''ר יזהר בן שלמה31/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להריון לאחר הוצאת מירנהחנה30/05/2009
יש לי התקן מירנה אחרי כמה זמן מההוצאת שלו אני יכולה לנסות להכנס להריון ובאילו תאריכים הביוץ ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיד
ד''ר יזהר בן שלמה31/05/2009ואם יהיה איחור של חודש, בדקי בדיקת שתן להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)