מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סכרת הריוןשירן20/09/2011
שלום עשיתי העמסת סוכר לא בצום 50 מג' יצא לי 168 - שלחו אותי לבצע 100 מג' בצום -
תוצאות-
בצום- 83
60 דק' - 180
120 דק' - 114
180 דק' - 57
יש לציין כי אני בשבוע 27 ויש לי שלישייה
האם יש לי סכרת - יש לי תור לרופא רק עוד שבוע ואני ממש מודאגת , תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל תהיי מודאגת, אין לך סכרת הריון
ויקה20/09/2011לי היו ערכים פחות או יותא כמו שלך, אחרי שעה גם לי יצא 180 ושאר הנתונים ניו אף טיפה גבוהים משלך וכל הרופאים פה אחד אמרו שאין לי בכרת הריון.
יש ערכים תקינים באינטרנט, את יכולה לראות בעצמך.
שיהיה לך הריון קל ושתלדי את השלישיה בזמן שלהם בלידה קלה ותחזרי הביתה עם ידיים מלאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה יקירה
שירן20/09/2011תודה מאמי הרגעת אותי ... וואו אני כבר מתה לאכול שוקולד ... אחרי שבוע, איזה כיף ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסכרת הריון - תגובה
ד``ר איילון לחמן20/09/2011שלום.
אכן הערכים תקינים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון??אביבה19/09/2011
שלום רב , עשיתי היום בדיקת דם להריון לבדוק אם אני בהריון. יש לי איחור של יום והתןצאה יצאה 808 האם זה הריון ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכן את בהיריון
מאיה20/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון?? - תגובה
ד``ר איילון לחמן20/09/2011שלום. אכן כן. כל תוצאה מעל 25 נחשבת חיובית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שק הריוןאורחת19/09/2011
שלום,
וסת אחרונה 11.8, ביוץ התקיים ב- 28.8 (ביום ה-18 של המחזור, לאחר טיפול באיקקלומין), כרגע אמורה להיות שבוע 5+4. בטא מאתמול- 3286. בבדיקת אולטראסאונד שנערכה היום נראה "שק הריון תוך רחמי בגודל 8*5 מ"מ".
טרם נצפה שק חלמון והד עוברי.
האם זה תואם לגיל ההריון ותקין? לא קטן מדי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שק הריון - תגובה
קשה בדיוק לקבוע אבחנה על סמך בדיקה אחת. אבקשך לחזור על הבדיקה לאחר מספר ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עובר על הגוף שלי???מבולבלת19/09/2011
שלום,
בחודשים האחרונים התחילה לי תופעה מוזרה של דימום קל בין המחזורים.
עד עכשיו היה זה דימום קטנטן מלווה בהפרשה צמיגית מאוד (בצבע חום) ולכן ייחסתי את זה לביוץ (שעדיין מוזר לי שרק בגיל 30 הביוץ התחיל להראות סימנים, עד עכשיו לא הייתי מודעת לקיומו).
היום, כ10 ימים לאחר הוסת האחרונה זיהיתי דימום ממשי, ממש כמו תחילתה של וסת. בנוסף יש לי כאבי בטן דמויי כאבי מחזור. מה זה יכול להיות? אני מתחילה לדאוג!
בבקשה, עזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עובר על הגוף שלי??? - תגובה
התשובה מאד פשוטה,אנא גשי להיבדק אצל רופאך הגינקולוג שיבדוק ויאבחן מצבך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה בבקשהאנונימית2419/09/2011
אני בשבוע 11+5 ועשיתי בדיקות דם בתוצאות מופיע לי 2 דברים שאני חוששת לגביהם:
1.CMV IGG- חיובי- 134.5
CMV IGM -שלילי
מה זה אומר? זה מלחיץ!!!!
2. והדבר השני הוא:
BLOOD GROUP+RH רשום לי A RH NEGATIVE מה זה אומר?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי...אני חייבת לדעת
אנונימית2420/09/2011האם הכל בסדר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריכה עזרה בבקשה - תגובה
בדיקת הCMV מראה שפעם עברת המחלה והיום את מחוסנת.סוג הדם מראה שאת עם A שלילי. זהו סוג דם יחסית נדיר. מצריך מעקב בהריון וזריקת חיסון בשבוע ה-28.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקיפות עורפיתרגינה19/09/2011
אני אמרוה לעשות שקיפות עורפית בשבוע 12+3.
שאלה: האם "מתחשבים" בכך שעשוי להיות שוני במדדים של השקיפות העורפית בין שבוע 11 ל 13 ? (כלומר העובר גדול יותר בשבוע 13).
מקווה ששאלתי מובן :-)
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה לקבל תשובה, אם אפשר. תודה
רגינה22/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשקיפות עורפית - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור23/09/2011ערב טוב
טבלאות החישוב של הסיכון ומדידית השקיפות העורפית לוקחות בחשבון את גיל ההריון
כך שלך מבוצע חישוב לפי גיל ההריון
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספורט בשבוע 27 - שאלה לרופאיםויקה19/09/2011
שלום,
אני בשבוע 27 + 4 ימים. לפני ההריון לא עסקתי בספורט.
אמרו לי (לא רופאים) להתחיל לעשות הליכות בכדי להקל על הלידה.
לכן התחלתי לעשות הליכה על הליכון בקצב הליכה טיפה מהירה למשך כ 35-40 דקות. בעקרון לא מרגישה קצב לב עולה או משהו. אבל מרגישה כאילו שהעובר מתחיל ללחוץ לי למטה במהלך ההליכה. מרגישה גם את הבטן כבדה.
האם עליי להפסיק לעשות הליכות על הליכון? האם בגלל שהגוף שלי לא רגיל לספורט יש סכנה כלשהו להריון?
והאם זה נכון כי הליכה מקלה על לידה?
אודה לעצה, בינתיים הפסקתי ללכת על הליכון מפחד שמה אני עלולה להזיק לעובר חלילה ולגרום לצירים מוקדמים או משהו כזה.
יש לציין שאני סובלת גם מקרסוליים נפוחות במהלך היום והערב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה למענה
ויקה20/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי?
ויקה22/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספורט בשבוע 27 - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור22/09/2011ערב טוב
ספורט לא מזיק להריון
ספורט מתון מועיל לאם ולהריון
הדבר היחידי שיש לעשות זה למדוד בעל קול וגינאלי את אורך צוואר הרחם
אם הצוואר קצר מ 25 ממ אז יש סכנה ויש להפסיק הספורט.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרירן בהריוןסיון18/09/2011
שלום לכם,
לפני 9 חודשים עברתי בהצלחה ניתוח לפרוסקופיה לכריתת שרירנים ברחם.
המנתח דיווח כי הוציא את כל השרירנים שהיו.
כיום אני בהריון בשבוע 17+1.
עקב כאבים חזקים מאד בבטן התחתונה ביקרתי במיון ושם אובחן לי (לצערי)
שרירן סובסרוזי, בגודל 3 ס"מ, בקידמת דופן שמאלית תחתונה של הרחם.
הדיאגנוזה היתה כי הכאבים החזקים נובעים מגדילה ונמק של השרירן.
1. האם תהליך הנמק והכאבים בגינו צפויים ללוות אותי בהמשך כל ההריון ? או-
2. שסביר יותר שבגין הנמק השרירן יפסיק לגדול ולהציק בהמשך ההריון ?
3. האם לאור סוג השרירן המצויין, מיקומו וגודלו עלולים להגרם שיבושים בהריון (כגון צירים מוקדמים וכו' ?)
4. האם קיומו של השרירן הנ"ל מחייב יותר מנוחה ומגביל אותי בפעילות גופנית בהריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתן לקבל תשובה על שאלתי ?
סיון21/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרירן בהריון - תגובה
ד``ר אריה לידור22/09/2011שלום לך
לשרירן שציינת לא תהיה השפעה על מהלך הלידה או התפתחות העובר והתקדמות ההריון. יחד עם זאת ייתכן ותמשיכי לחוש בכאבים הנובעים הן משום צמיחה אפשרית שלו והן משום שינויים נמקיים שיכולים להמשיך . לצערי לא אוכל לבשר לכן ששרירן זה יעלם במהלך ההריון ולכן דרוש המשך מעקב אולטרהסאונד אחר גודלו
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- GBSמישהי18/09/2011
1. ראיתי שעניתם לפני כמה ימים למישהי שלא נהוג לבצע בדיקת GBS לכלל האוכלוסייה, אלא רק לנשים בסיכון גבוה. אשמח לדעת מה מגדיר אשה כבעלת סיכון גבוה לנשאות של החידק.
2. בבדיקה שהרופאה שלי שלחה אותי אליה התברר שאני אכן נשאית של GBS, ולכן קיבלתי אנטיביוטקיה לווריד בתחילת הלידה שלי, לפני כשבועיים. האם יש צורך לבדוק האם התינוק נדבק בכל זאת בחידק? אני לא רואה בטפסי השחרור שלו מבית החולים (איכילוב) שהוא נבדק, אבל אולי לא מציינים את זה? אם הוא חו"ח נדבק, יש מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה לתגובה. תודה
מישהי20/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהGBS - תגובה
בטוח שהעובר נבדק.אם אין לו סימני מחלה אין צורך לדאוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התכווצות בבטןיאנה18/09/2011
שלום רב!
שאילתי היום היא: האם התכווצויות בבטן תחתונה היא מצב תקין/רגיל לשבוע 25? כוונה להתכווצות פעמיים עד 4 פעמים ליום לפעמים ארוכה שנתפס כל הבטן ומשתחרר אחרי זמן מה??????????
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התכווצות בבטן - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ18/09/2011צירים מדומים
שכיחים ומקובלים בהריון תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון שבוע 9אני18/09/2011
שלום לרופאי הפורום!
אני יודעת שהשאלה שלי היא מצחיקה אבל.... הריון ראשון הסתיים בשבוע 8-9 - סיבה מולה חלקית. הריון הבא - ללא בעיות,עבר טפו טפו טפו - לכל אחת אני מאחלת הריון כזה ולידה כזאת קלה !!! יש לי ילדה מקסימה שעוד מעט בת שנתיים.
כרגע אני בשבוע 9, וסת אחרון ב 21.07 ,הייתי שבוע שעבר אצל רופא נשים שלי - נצפי שק הריון + דופק העובר, גודל העובר לפי בדיקה של הרופא 16 מ"מ - אמרה שעובר יפה!!!
הפחד שלי,ואני חושבת של כל אחד מנשים בתחילת הריון - שיש בעיה ,שזה לא התפתח,שמהו יעצור את הדופק של העובר שלי
מה היא הסטטיסטיקה של אי התפתחות בשבועות אלו לאחר שנראה דופק ושק חלמון ( רופא שלי אמרה ששק חלמון מופיע רק בהיריון תקין)
תודה וסליחה אל הטרדה ופניקה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון שבוע 9 - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ18/09/2011בשביל זה הפורום.
אם נצפה עובר ודופק תקינים
כנראה יהיה הריון תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לתשובתך המהירה!
אני18/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי לאחר הפסקת גלולותטולי18/09/2011
היי,
אני לוקחת כבר 7 שנים (בערך) גלולות "הרמונט". בשל בעיה של פטריות ודלקות חוזרות ביקרתי אצל מס' רופאים/מומחים שחושבים שאולי יש קשר בין נטילת גלולות לבעיה החוזרת...החלטנו להפסיק לחודש-חודשיים על מנת להבין האם באמת הבעיה היא מהגלולות (הורמונים). לפני כ-3 ימים הפסקתי את הגלולות (לא סיימתי את החפיסה) וכמובן שקיבלתי מחזור (כמו בכל פעם), אך רציתי לדעת אם יש איזה שהן תופעות לוואי?
אם הייתי ממשיכה עם הגלולות הייתי אמורה לקחת גלולה ביום חמישי- האם בגלל שלא אקח הגוף שלי ייקבל שוב פעם מחזור אחרי 3 ימים? מה ייקרה עם המחזור שלי...
תודה רבה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לוואי לאחר הפסקת גלולות - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ18/09/2011צפוי רק מחזור אחד
לא צריכים להיות ת.ל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה ראשונה-בבקשה תענו לי!!!!!!ליאת18/09/2011
אני בשבוע ה-7 ויש לי נשירה מאסיבית,יש לי כבר קרחות
מה לעשות?
השיער שלי איבד מהצורה,בבקשה תעזרו לי
בזמן האחרון אתם לא עונים לשאלות שלי,אני מבקשת עזרה דחוף
אני לוקחת פרנטל שזה דרך הקופה 25 מילגרם אבץ
והמצב שלי ממש לא טוב.
במצב שלי אני יכולה להישאר בלי שיער.
בבקשה תענו לי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה ראשונה-בבקשה תענו לי!!!!!! - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ18/09/2011את עושה הכול , אך כנראה הגנטיקה "מדברת".
תקווה שהשיער יחזור לאחר הלידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מטרנה גורמת לגזים אצל תינוקות?אורן18/09/2011
יש לי שאלה והשאלה היא כזאת:
האם מטרנה גורמת לגזים אצל תינוקות?
אשמח לתשובה טובה
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם מטרנה גורמת לגזים אצל תינוקות? - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ18/09/2011יכולה,
ממליץ לפנות לרופא ילדים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדווקא אצלנו הסימילאק גרם לגזים
ממושקה19/09/2011הוא גם יותר מקציף.... עברנו לאקסטרה קר שחוללה פלאים בבטן. ממליצה בחום לנסות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 38דנה17/09/2011
שלום
בשבוע 37+2 נבדקתי על ידי גניקולוג שמצא שצוואר הרחם מחוק ב-80%. כעת אני בשבוע 38+2 ואין עדיין שום סימנים ללידה מתקרבת.
האם ניתן להעריך מתי תהיה לידה מהרגע שמתגלה מחיקה של 80%?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 38 - תגובה
ד''ר גדעון נגר17/09/2011לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)