מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבוע 29נינה15/09/2011
שלום ,
רציתי לדעת האם יכול להיות שבשבוע 29 העובד נמצא ממש למטה
ואני מרגישה תזוזות מעל השלפוחית שלי?
אודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 29 - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ15/09/2011יתכן שהעובר במצג עכוז.
אם יש צירים לחצים ממליץ בדיקת רופא נשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע 29
נינה15/09/2011לא לוחץ בצורה חזקה לפעמים יש קצת לחץ כאילו אני צריכה לשירותים אבל זה עובר אחרי כמה שניות ...
והבנתי שבשבוע הזה כבר אמורים להיות קצת לחצים ברחם לא ?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח קיסרילילך15/09/2011
שבוע 28, רחם דידלפי, העובר בצד ימין, עד כה הריון תקין, לא מוגדר כסיכון, מבדיקה אחרונה אצל הרופא התגלה שהעובר במנח עכוז ולפיו סביר שלא יתהפך ועל כן יהיה קיסרי. רציתי לדעת האם יש סיכונים בניתוח קיסרי ברחם דידלפי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח קיסרי - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ15/09/2011כל מרכז רפואי יכול להתמודד עם הסיכונים המעט מוגברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניקוי פנים וקרמים בהיריוןהילה15/09/2011
שלום,
שאלה כללית - האם ישנם מנקי איפור / קרמים שאסור או כדאי להימנע מהם בזמן היריון ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניקוי פנים וקרמים בהיריון - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ15/09/2011משחות עם ויטאמין A לנגזרותיו אסורים בשימוש בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סובלת מנדודי שינה בתחילת הריוןמיקה14/09/2011
שלום,
אני ממש בתחילת הריון (שבוע 5).
בשלושת הלילות האחרונים אני הולכת לישון כשאני גמורה מעייפות, אך מתעוררת בסביבות 3 וחצי באמצע הלילה ולא מצליחה להרדם שוב. אני לא יודעת אם זה מהתרגשות שגיליתי שאני בהריון, או שזה משהו מוכר.(מחיפוש באינטרנט ראיתי נשדודי שינה נפוצים בסוף ההריון). בכל מקרה זה מאוד מלחיץ אותי כי בשלב כ"כ מוקדם בהריון אני אמורה לישון הרבה ויוצא שאני ישנה 4 שעות בלילה, ואז אני מתה מעייפות בימשך היום.
בקיצור שאלתי היא- האם זה נורמלי או שיש סיבה לדאגה? ומה עושים עם זה??
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סובלת מנדודי שינה בתחילת הריון - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ15/09/2011נורמלי ושכיח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןאפרת14/09/2011
בבדיקת הריון שביצעתי היו ערכים שהעידו על הריון. לאחר שבוע היתה עליה של הערכים אך לא מספקת מה שהעיד על הריון לא תקין. לאחר שבוע נוסף הערכים ירדו והשבוע היה זינוק למעלה.
על מה זה מעיד?
הממצאים הם מבדיקת HCG-B-QUALITATIVE
28.8 - 103
4.9 - 315
8.9 - 197
14.9 - מעל 1000
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ15/09/2011ממליץ בדיקת רופא וסונר בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירותמרים814/09/2011
אני מנסה להיכנס להריון. אני סובלת מעצירות, מה מותר לקחת? במה מותר להעזר? תודה מראש על תשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ15/09/2011לקחת רק תכדירים על בסיס טבעי או ע"י רופא המותרים בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהשירן14/09/2011
שלום אני בשבוע 26 יש לי שלישייה לאחר PGD - עשיתי בדיקת העמסת סוכר לא בצום 50 - ויצא לי 168 האחות אמרה שזה לא תקין ,
יש לי תור לרופא נשים רק עוד 3 שבועות ... האם כדאי ללכת דחוף לרופא ? האם יש לי סוכר גבוה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ15/09/2011כדאי לבקש מהרופא הפניה ל OGTT היום.
עם התשובה תחזרי אליו בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר לקחת "טאמס" לצרבת בהריון?לי14/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
האם אפשר לקחת "טאמס" לצרבת בהריון? - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ15/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי אישור אקו לב למרות ממצא אקוגנידחוף מאוד14/09/2011
שלום רב,
אני אמורה לבצע אקו לב עובר מחר בשל ממצא אקוגני בלב העובר,
הרופא הממונה במחוז שלי בכללית לא אישר בדיקה זו על אף הממצאים.
מה עליי לעשות? דחוף מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אני עשיתי ללא אישור
שירן14/09/2011איפה את גרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי אישור אקו לב למרות ממצא אקוגני - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ15/09/2011בשל השכיחות הרבה וחסרת החשיבות של הממצא,
קופות החולים לא מאשרות אקו לב באופן אוטומטי כבעבר ובצדק.
את יכולה לבצע את הבדיקה עי קרדיולוג ילדים באופן פרטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לכולם - הסתדרתי
דחוף מאוד15/09/2011בדרך די מתוחכמת פניתי למרפאה אחרת במחוז אשר כן אישרו לי את הבדיקה לשמחתי
תודה רבה לכולם :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנועות עוברנירה14/09/2011
שלום רב,
אני בשבוע 32, מהרגע הראשון שהרגשתי את העוברית התנועות היו חלשות מאוד, בשתי הסקירות הכל היה תקין וגם לפני שבועיים ביצעתי הערכת משקל ופרופיל ביופיזי וזה התאים לשבוע ההריון. בכל זאת אני מודאגת מאוד, אין לי בעיטות חזקות ובקושי אני מרגישה את התנועות ואם אני כבר מרגישה אז זה גלים בבטן. אני מודאגת אם זה יכול להעיד על משהו לא תקין. האם יש דרך נוספת לבדוק בשבוע זה? אולי בדיקה פרטית ? אין טעם ללכת לבית חולים שאני לא מרגישה כי זה כבר משהו רגיל. פעם ביום היא מראה לי שהיא קיימת אבל מאוד חלש.
בבקשה עזרתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה.. חשוב לי בבקשה תשובה...
נירה15/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדלגים עליי פעם שלישית, בבקשה חשוב
נירה17/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנועות עובר - תגובה
ד''ר גדעון נגר17/09/2011במידה ואכן בבדיקות אולטראסאונד חוזרים נצפים תנועות רבות ובנוסף נטור עוברי תקין איני רואה סיבה לדאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- CMV והריוןהילה14/09/2011
שלום
אני בהריון בשבוע 16.
לאחיין המתוק שלי יש מחלת הנשיקה עכשיו.
בתחילת ההריון עשיתי בדיקות דם ולהלן התוצאות:
CMV IgG positive >2.5
CMV IgM negative
הילד כבר חזר לגן מכיוון שכבר אין לו חום.
האם מותר לי להתקרב אליו? ואם לא אז עד מתי המחלה הזו מדבקת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
הילה15/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי?
הילה15/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירה חמורהליאת13/09/2011
שלום ,רציתי לדעת כמה אבץ מותר לקחת כשהנשירה חזקה מאוד,
יש לי כבר קרחות בראש אני צריכה עזרה מיידית.
אני לוקחת פרנטל 25 מיליגרם.
האם יש משהו יותר מומלץ למצב שלי?
לא נראה לי שהרופא עור שלי יעזור, הוא טוען שבבדיקה יש לי קצת חוסר ברזל ואני לוקחת במשך חודשים ולא רואה שיפור,הבנתי שאבץ יותר עוזר במהלך ההיריון
בבקשה תעזור לי אני נואשת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה חמורה המשך
ליאת13/09/2011יש רופאים שטוענים שנשירה היא שכיחה בהריון וחלק אומרים שהשיער מתחזק ונהיה יפה,איך זה יכול להיות שהדעות שונות?אני רואה שמיום ליום הוא יותר גרוע,אני מעוניינת לקבל תשובה על השאלות שלי
זה ממש חשוב
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תבחין מרובעבבקשה13/09/2011
בבקשה עזרו לי להבין:
תבחין מרובע הבדיקה הכוללת:
pappa-a 1.28 mlu/ml 0.41 mom
afp 42.2 iu/ ml 0.94 mom
hcg 47 iu/ml 1.79 mom
ue3 0.88 ng/ml 0.75 mom
inhibin-a 443 pg/ml 2.62 mom
nt 1 mm 0.79 mom
לפי גיל ובדיקות 1:1300
לפי גיל 1:1000
האם תקין?????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
ש15/09/2011מקפיצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדלגים על שאלות
ש15/09/2011מקפיצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתבחין מרובע - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור15/09/2011ערב טוב
הסיכון לפי גיל אחד ל 1000
הסיכון לפי גיל + בדיקות אחד ל 1300
זו תוצאה טובה לא מצויינת
מבחינה רפואית אין בעייה חריפה
ניתן תמיד לשקול בדיקת מי שפיר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוניטורשיר13/09/2011
שלום
עקב כאב בבטן עליונה - קצת מעל הפופיק - הייתי במרפאת נשים וביצעתי מוניטור.
במהלך המוניטור שמתי לב מידיי פעם ל"נפילות דופק" מ 160, 150 - ל 50,60,80,90. (בצד של התינוק)
כששאלתי את הרופא על כך הוא אמר שהמוניטור תקין ומדובר בדופק שלי ולא של העובר.
אני יודעת שיש 2 מדדים במוניטור:דופק עובר ופעילות רחמית. האם ייתכן שזה באמת היה הדופק שלי???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
שיר21/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוניטור - תגובה
ד``ר אריה לידור22/09/2011שלום לך
בהחלט ייתכן. כשמתמר זז הוא אינו קולט ורושם את דופק העובר אלא את הדופק האמהי
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלבון עוברי תבחין מרובעבבקשה13/09/2011
בבקשה תענו לי :
papa-a 1.28 0.41 mom
afp 42.2 0.94 mom
hcg 47 1.79 mom
ue3 0.88 0.75 mom
inhibin-a 443 2.62 mom
nt 1 0.79 mom
לפי גיל והבדיקות 1:1300
לפי גיל בלבד 1:1000
בבקשה תגידו לי האם תקין?????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
בבקשה14/09/2011חשוב לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענו לי
ש15/09/2011לא פייר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)