מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקות סקר ביוכימי קצת מאוחרשירה06/09/2010
שלום
אני בת 37.11
שקיפות עורפית תקינה
1.2 מ"מ
נצפה גשר אף
crl 52.4
ביצוע הבדיקה בשבוע 11+6 (לפי בדיקת ביוץ 12+2)
את בדיקת השקיפות בצעתי ביום חמישי
ולכן את בדיקת הדם לסקר ביוכימי טרימסטר 1 ביצעתי ביום ראשון.
האם הבדל של שלושה ימים הוא בעייתי?
רק אחרי הבדיקה ראיתי שמומלץ לבדוק יום יומיים אחרי השקיפות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההפרש אינו בעייתי
ד''ר עדי דוידסון07/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובר קטן יחסית לשבוע ההריוןשואלת06/09/2010
שלום רב,
אני בשבוע 5.4, ומשקל העובר ע"פ שלוש הערכות משקל בלתי תלויות הוא 2.200
בשבוע 31 העובר היה באחוזון 58 ועכשיו הוא באחוזון 16
זרימת הדם בבדיקת זרימה אחת הייתה 3.1 ובשנייה 2.8 ונאמר לי שזה תקין.
בנוסף כל תוצאות המוניטור ובדיקת כמות מי שפיר תקינות.
אמרו לי לחכות עוד שבועיים ולחזור על הבדיקות
שאלותי הן כאלה:
1. האם עלי לדאוג?
2. האם מה שאני אוכלת (סוג האוכל, כמויות) משפיע על גודל העובר?
3. האם משקל נמוך משפיע על גודלו כאדם בוגר ועל התפתחותו - הן מבחינת גודל והן מבחינות אחרות (שכליות, תונעתיות וכו)?
4. האם לגיל מבוגר יש השפעה על עיכוב בצמיחת בעובר ברחם? (אני בת 41.9)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האטה בצמיחה תוך רחמית.
ד''ר עדי דוידסון06/09/2010ירידה באחוזונים אכן מראה שקרוב לוודאי יש האטה בתפקוד של השלייה וביכולת שלה להעביר מזון לעובר.
אמנם זה לא נעים אך אין לכך פתרון והסיכון אינו גדול.
אכן מומלץ לחזור על מעקב הצמיחה בעוד שבועיים ופעם בשבוע מוניטור.
כל עוד זרימות הדם תקינות והעובר עדיין צומח אפילו אם בקצב איטי אז ממשיכים מעקב עד שבוע 37-38
בשבוע 37-38 אם יש האטה משמעותית בגדילה אז מומלץ לזרז את הלידה והתינוק יגדל בחוץ יותר טוב.
יש הרבה סיבות להאטה בגדילה ואכן גיל מבוגר הוא אחד מגורמי בסיכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה רבה
שואלת07/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צירים מוקדמיםנועה06/09/2010
שלום,
אני בשבוע 24 +, לפני קצת יותר מחודש עשיתי בדיקת מי שפיר ומאז התחילו קצת בעיות
כבר כמה דקות לאחר הבדיקה התחילו התכווצויות ברחם, לאחר ביקור במיון וקבלת נוזלים שוחררתי לביתי, במהלך החודש הזה חוויתי עוד כמה פעמים סוג של צירים שגם נראה בטוקו וגם הרגשתי אותם טוב. הפעם האחרונה הייתה לפני כשבוע ומאז אני בבית
בבדיקות במיון ראו את הצרירים ובדקו אותי שיחררו אותי לאחר שהוגדרתי כלא מאיימת
עכשיו לשאלותי,
בינתיים אני בבית במנוחה ושותה הרבה, אח"כ אפשר לחזור לפעילות רגילה ?
האם אני אוכל לצום ביום כיפור ?
יש משהו שאפשר לתת לי כנגד הכאבים האלה ? האם אני צריכה מעקב או פשוט רק לנוח ?
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צירים מוקדמים.
ד''ר עדי דוידסון06/09/2010נתחיל מהסוף. לא מומלץ לצום כי הצום מעודד צירים.
כל עוד הצירים לא גורמים לקיצור הצוואר אז הסיכון נמוך.
אם הצירים יפסקו אז ניתן לחזור לעבודה.
יש אפשרות לטפל עם פרוגסטרון זה עוזר לפעמים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות גנטיות..דחzivushh06/09/2010
מישהי עשתה בדיוקת גנטיות..? אני ממש מפחדת מזה..!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה יש לפחד? בדיקת דם
ורד06/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפחדת מהתשובה..זה מלחיץ..לא מהבדיקה
zivushh06/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדולגת כל הזמן-בדיקות דםשירה06/09/2010
לום וברכה,
תודה מראש על עבודת הקודש שאתם עושים.
אני בהריון שני שבוע 9+4 עשיתי בדיקות דם ויש לי כמה שאלות.
בדיקת טסיות יצאה נמוכה 116 וזה הרמה הכי נמוכה שהייתה לי .בהריון הקודם זה כל הזמן היה גבוה לא ירד מ150.מה אני אמורה לעשות עם זה?
CMV בהריון הקודם גם הLGG וגם הLGM היו שלילים כך שלא נדבקתי אף פעם.עכשיו קבלתי תשובה LGG חיובי,
LGM שלילי,
וAVIDITY גבולי 0.71 מה זה אומר??(זה מלחיץ)
נוגדני אדמת בהריון הקודם התברר שאין לי נוגדנים למרות שעברתי חיסון בילדות ולכן קבלתי חיסון אחרי הלידה,ושוב עכשיו יצא רמת נוגדנים שלילית איך זה יכול להיות??
המון המון תודות!אתם עוזרים ומרגיעים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי בבקר והתשובה נמחקה
ד''ר עדי דוידסון06/09/2010אז אענה שנית
טסיות 119 זה נמוך אך לא מסוכן. יש לעקוב טסיות אחת לחודש. אם יורד מתחת ל 50 צריך טיפול.
אם יורד מתחת ל 100 לא ניתן לקבל אפידורל.
לגבי CMV בין ההריונות נדבקת ואין סיכון להריון הנוכחי. אם רוצים לדעת ב 100% אפשר להוכיח זאת בניקור מי שפיר
אדמת: לרוב אם מישהי לא מחוסנת אז המצב לא משתפר אחרי חיסון. אבל אין מה לדאוג כי אדמת נדירה בארצינו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמבטיה חמהללי06/09/2010
האם מותר לעשות אמבטיה חמה בזמן ההריון?
אני בתחילת הריון בעקבות טיפולי פוריות ויש לי כאבי גב וחשבתי אולי לעשות אמבטיה חמה או בקבוק חם כדי להקל על כאבי הגב
רציתי לדעת אם זה מסוכן להריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מומלץ
ד''ר עדי דוידסון06/09/2010חום גבוה יכול לגרום למומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןורד06/09/2010
אני מנסה להיכנס להריון שני, לפני 3 חודשים הפסקתי גלולות, במשך החודשיים הראשונים וסת כל 29 יום, ביוץ זוהה פעם אחת ביום ה-17 ולא בדקתי שוב. בכל החודשים קיום יחסים יום כן יום לא מהיום ה-12 למשך שבועיים. החודש קיימנו פעם אחרונה ביום ה-23, היום היום ה-33 עדין לא קיבלתי ובדיקת הריון ביתית מראה שלילי.
מחזורים סדירים מאז ומתמיד, אם / בלי גלולות.
מדוע זה קורה? האם יש אפשרות שעדיין אי אשפר לגלות הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה (-:
ורד06/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו תופעה שכיחה
ד''ר עדי דוידסון06/09/2010כאשר מלחיצים את המערכת ורוצים להרות בכוח אז הביוץ והמחזור נעלמים
הפתרון הוא לשחרר מעט, להפסיק לעקוב, לקיים יחסים רק ספונטנית וההריון יבוא במהרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ד''ר עדי דוידסון
שירי06/09/2010אני קוראת הרבה בפורום על כך שאתה כותב שיש להירגע... אתה צודק, אבל הלוואי וזה היה כ"כ פשוט. הרצון והלחץ להרות הוא גדול, והרי אנחנו לא באמת מקיימים יחסי מין יום כן יום לא במצב רגיל (כשלא רוצים הריון). החישובים ה"מתמטיים" בלתי נמנעים בלי לשים לב סופרים ימים, בודקים ביוץ וכו'. אני מאוד רוצה להירגע ואני בטוחה שכל הבנות ה"לחוצות" היו רוצות... לא תמיד זה נשלט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקראתי את הכתבות, כ"כ נכון - תודה (:
ורד07/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלורד-מניסיון
שירי07/09/2010מניסיון אני יכולה להגיד לך, שאצלי ההריון נקלט בחודש הראשון בו הפסקתי להילחץ ולספור ימים אחרי 5 חודשי ניסיונות ולחץ, כשכבר הינו בטוחים שמשהו לא בסדר. הרופא שלי הסביר לי, שהורמוני הסטרס מונעים את ההיקלטות, כיוון שהגוף אוטומטית חושב שמשהו לא בסדר ואם כך, אז זה לא הזמן להרות.
שיהיה לך המון בהצלחה ואני בטוחה שתצליחי. :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורגזמה בהריוןמיכל06/09/2010
שלום,
אני בשבוע 16 והמיניות בשיאה (כנראה בגלל ההורמונים)
לאחרונה התחלתי לחוש אורגזמות חזקות במהלך קיום יחסים ורציתי לדעת האם זה משפיע על העובר שבבטן, וכיצד הוא מרגיש כשזה קורה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורגזמה בהריון תקין
ד''ר עדי דוידסון06/09/2010אין מניעה לחוות אורגזמות בהריון שהוא תקין, ללא דימום או כאבים.
האורגזמה גורמת למעט התכווצות של הרחם אך אין בכך כל נזק.
מחקרים מראים שנשים שקיימו יחסי מין בהריון היו להן פחות לידות מוקדמות ופחות סיבוכי הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להריון עקב גמירה מבחוץiha05/09/2010
שלום,
לפני כמה ימים קיימנו אני וחברתי יחסי מין בסיומם גמרתי על הבטן של חברתי.
לאחר מכן היא הלכה להתקלח.
כעת עלה החשש שמה חלק מהנוזל ירד עם השטיפה לאיבר המין שלה.
האם היא יכולה להכנס להריון מכך?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניעת הריון במשגל נסוג
ד''ר עדי דוידסון06/09/2010שיטה זו אינה בטוחה. אמנם הסיכון להריון יורד אך לא לגמרי
גם אם הפעם זה לא קרה. אם תמשיכו בשיטה זו זה יקרה לבטח בשלב מסוים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה בנוגע לשאלה
iha06/09/2010שלום ד"ר דווידסון,
קודם כל תודה על התגובה המהירה.
רציתי להבהיר שהחדירה (לאורך כל הזמן) הייתה עם קונדום. רק הגמירה היתה מבחוץ.
האם בכל זאת ניתן להכנס להריון מזרע שנמצא על הגוף ונשתף במקלחת וקיים סיכוי קטן שחלקו הגיע לאזור איבר המין של חברתי.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע לא עונים
iha07/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן ההבהרה חשובה
ד''ר עדי דוידסון07/09/2010אם היחסים היו עם קונדום אז השפיכה בחוץ על הגוף אינה מסוכנת.
בכל אופן ההגנה הטובה ביותר לנשים צעירות היא הגלולות או אמצעים הורמונלים דומים.
אמנם גם לגלולות יש חסרונות ולכן יש לשקול היטב מה מעדיפים בטיחות מול נוחות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך ד"ר דוידסון
iha07/09/2010תודה רבה!
עזרת לנו המון....!
פורום מעולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון בירידה....גפי05/09/2010
שלום,
בתאריך ה 12 באוגוסט עברתי הזרעה.
בדיקות הדם שביצעתי לאחר ההזרעה הן כדלקמן:
2. בתאריך 30 לאוגוסט:
a. אסטרדיול: 2922
b. פרוגסטרון: 460
c. בטא: 608
3. בתאריך 2 ספטמבר (היום):
a. אסטרדיול: 3929
b. פרוגסטרון: 422
c. בטא: 2656
בבדיקה היום בטא 7000 אבל פרוגסטרון 350!!!
כפי שניתן לראות, תוצאות הפרוגסטרון האחרונות שלי נמוכות מהתוצאות ב 30 באוגוסט.
האם זה תקין?
האם עליי לבצע בדיקת דם חוזרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה הזמן לבדיקת US
ד''ר עדי דוידסון06/09/2010אין צורך להמשיך בבדיקות דם אלא אם לאחר הבדיקה של הרופא הוא ירגיש צורך בכך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל עובר והפרשות חומות - דחוף !!!!חזרתי05/09/2010
שלום רב,
אני בשבוע 7+2, הריון שני ,לפני יומיים החלו לי הפרשות חומות מהנרתיק, היום הייתי אצל הרופא שביצע U.S וראה את הגברים הבאים :
1) דופק תקין
2) גודל עובר 6.3 מ"מ
3) לטענתו ההריון לא נראה בצורה חדה , השק לא נראה לו מלא בנוזלים, מה זה אומר?
4) הוא לא ידע להסביר לי את פשר ההפרשות החומות.
5) הוא אומר שבגדול ההתפתחות של העובר בסדר אבל ביקש לחזור אליו בעוד שבוע .
שאלותי:
1) האם גודל העובר אכן תקין לשבוע 7+2?
2) מה יכול להיות פשר ההפרשות ?
3) האם עלי לשמור על מנוחה ואולי לקבל תמיכה כלשהי של נרות או זריקות? הרופא לא אמר לי כלום למרות ששאלתי.
4) האם בגדול הממצאים נראים בסדר או לא?
אודה מאוד למענה , אני נורא מודאגת .......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשה להגיע לאבחנה לפי התיאור
ד''ר עדי דוידסון06/09/2010כנראה שגם הרופא מודאג ולכן הזמין אותך אחרי שבוע
אין תחליף מלהמתין את השבוע לתשובה סופית
המכשיר הרפואי המדוייק ביותר שלעולם אינו טועה זה ה"זמן"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגברת ההפרשות - דחוף!!!
חזרתי06/09/2010שלום רב,
לאחר הביקור אמש אצל הרופא שעשה US וראה עובר בגודל 6.3 מ"מ ודופק תקין ( אני בשבוע אתמול הייתי בשבוע 7.2), התגברו לי בערב ההפרשות , ברובן חומות מאוד עם קרישי דם חומים, ולעיתים נראה גוון אדמדם ורדרד, הדבר הבהיל אותי מאוד ולכן פניתי היום שוב לרופא, הפעם לרופא אחר כי שלי לא עובד היום ( חשוב לציין כי מכונת האולטרסאונד אצל הרופא היום חדישה הרבה יותר ורואים יותר בבירור את העובר) ולהלן הממצאים :
1) דופק לתקין
2) עובר בגודל 8.45 מ"מ - מתאים לשבוע 6.6 ( אני נמצאת היום בשבוע 7.3 לפי הווסת).
שאלותי:
1) האם הממצאים הללו מעודדים שאכן מדובר בהריון תקין למרות ההפרשות (ברמת דימומים חומים) ?
2) האם יכול להיות שעובר גדל בכ- 2 מ"מ ביממה או שאכן האולטרסאונד אתמול לא היה מדוייק כ"כ?
3) כעת לאחר הבדיקה החודרנית של ה- US היום, שוב יש לי התגברות של ההפרשות ויוצאות יותר הפרשות בצורת חתיכות דם חומות מאוד. האם ההתגברות של ההפרשות יכולות לבוא כתוצאה מהחדירה של המכשיר US לצוואר הרחם? ההפרשות אתמול גם התגברו לאחר הUS. והפעם הראשונה שהחלו לי ההפרשות היו 6 ימים לאחר קיום יחסי מין , האם יש קשר בין חדירה לנרתיק להפרשות?
מצטערת על האורך
אודה למענה מהיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
חזרתי07/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו לי בבקשה .....
חזרתי08/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע כמו הריון תקין
ד''ר עדי דוידסון07/09/2010דימופ או הפרשות דמיות בהריון מצביעות על סיכון קל נוסף להריון
אם ההפרשות מתגברות אחרי בדיקה או יחסי מין אז יתכן ומקורם בצוואר רחם רגיש למגע.
אם לא עשית פאפ בשנתיים האחרונות אז עדיף לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשר בין דימום בהריון להפרדת הדבקויו
חזרתי11/09/2010שלום רב,
שבוע 8+1 , הדימום ( דם טרי) נמשך אומנם אך הכמויות פחתו, נתמכת כבר 6 ימים ע"י אנדומטרין פעמיים ביום, אך כרגע הלכתי לשירותים ובניגוב יצא לי קריש דם די גדול (באורך של כ-2 ס"מ ורוחב 3/4 ס"מ ), אין לי כאבים מיוחדים.
לפני 5 חודשים עברתי הפרדת הדבקויות קלות ברחם (הדבקות אחת) ובצוואר הרחם (שתי הדבקויות) שנוצרו עקב גרידה שבוצעה בהפסקת הריון יזומה , ואשר כתוצאה מההדבקויות לא היה כלל מחזור לאחר ההפלה. מאז המחזור שלי כבר לא היה כפי שבעבר ( בעבר היה דימום חזק של 5 ימים ולאחר ההפלה הצטמצם ליומיים וללא דימומים כבדים).
השאלה שלי היא :
1) האם ישנה אפשרות שכל הדימומים הללו מקורם בצוואר הרחם בגלל הפרדת ההדבקויות? (בבדיקה US אחרונה לפני 6 ימים הכל נראה תקין ).
אודה למענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נראה לי שאני בהריון..zivushh05/09/2010
בדיקת בטא יצאה לי 2607.. מה זה אומר..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאפשר להגיד מזל טוב.. :-)
מיכל05/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות מהנרתיקטלי05/09/2010
היי אני בשבוע 14 להריון כל הזמן יש לי הפרשות מהנרתיק איך אני יכולה לדעת אם זה הפרשה רגילה או דלקת .יש לציין שלפני 3 שבועות סבלתי מדלקת בשתן ולקחתי צפורל במשך שבוע הייתי אצל הרופא אמרתי לו לבדוק אותי והוא אמר לי שזה בטוח דלקת ללא בדיקה ונתן לי אגיסטן לא השתמשתי כי אני מעדיפה לא לקחת תרופות בהריון וגם אני לא סובלת כ"כ האם מותר בשבוע 14 להשתמש באגיסטן 3 לילות ,ואיך אני יכולה לדעת אם זה באמת דלקת או לא ,ואם יש דלקת לא מטופלת האם היא גורמת נזק לעובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בנרתיק
ד''ר עדי דוידסון06/09/2010אם מדובר בפטרת אז אגיסטן מותר חופשי בכל שלב בהריון
דלקת בנרתיק מעלה במקצת את הסיכון ללידות מוקדמות או סיבוכי הריון דומים
אך לצערינו נשים אשר טופלו סבלו מיותר סיבוכים לעומת נשים שלא טופלו
הגישה היום בפטרת לטפל
בדלקת בנרתיק - לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת בנרתיק
טלי06/09/2010האם יש איזה בדיקה שאפשר לעשות כדי לדעת אם זה פטריה או דלקת
והאם הדלקת או הפטריה גורמים נזק לעובר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי מה שאני יודעת...
אילנה06/09/2010היי לילי
כדי לאתר דלקת צריך לעשות תרבית שתן.
אם היא שלילית ועדיין יש גירודים (ממש מציקים) והפרשות- זו כנראה פטריה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש בדיקה
ד''ר עדי דוידסון07/09/2010יש מקלון מיוחד שרופא מחדיר לנרתיק ומחליף צבע באם יש דלקת חידקית בנרתיק..
כיוון שכבר כתבתי שאין המלצה לטפל בחידקים אז אין הכרח להבדיל אם זה פטריה או חידקים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משקל העוברme05/09/2010
ד"ר שלום,
2 שאלות לי:
1. מדוע מבצעים הערכת משקל בשבוע 32 (הרי המשקל משתנה, ומה שחשוב זה המשקל בסמוך ללידה, לא?)
2. בכמה גדל משקלו של עובר (אולי באחוזים...) משבוע 32, בו נעשית הערכת משקל, ועד לשבוע 39-40?
אצלי הוערך המשקל בכ-2.150 ק"ג בשבוע 32+2
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל גם תשובה
me06/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלה טבעיתשירי05/09/2010
לרופאים שלום רב!
הפלתי הפלה טבעית ב-31/8. זה היה ממש יומיים לאחר האיחור במחזור (בדיקת ההריון הביתית הייתה חיובית, אבל לא עשיתי בדיקת דם)היה לי דימום חזק במשך 3 ימים ובבדיקה רפאוית נאמר לי שהפלתי ושהרחם נקייה ובלי סיבוכים.
השאלה שלי היא מתי לצפות לווסת הבאה ומתי יהיה הביוץ הבא (אני מנסה להרות). כמו כן, שמעתי שאסור להכנס להריון זמן מה לאחר ההפלה. מתי אפשר לשוב ולנסות?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניסיון שלי
ורד05/09/2010גם אני עברתי הפלה טבעית בשבוע 6 נדמה לי, הוסת מגיעה אחרי 4-6 שבועות, הרופאים המליצו לי לחכות למחזור ורק אז לנסות שנית... אבל לא היתה לי סבלנות וקיימנו יחסים יום כן יום לא במשך שבועיים וחצי בערך ונקלטתי והיום היא בת שנתיים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)