מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיסון שפעתlihi31/10/2009
שלום,
אני רוצה לעשות חיסון שפעת אבל אני לא בטוחה אם אני בהריון או לא.
המגע המיני ארע לפני שבועיים ואני עוד לא יודעת. האם מותר לי להתחסן? האם אפשר לחכות עוד חודש או שעוד חודש החיסון כבר לא אפקטיבי כל כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מותר לחסן בהריון
ד''ר דורון רוזן01/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשרות עוד קיימת?יואב31/10/2009
שלום
חברתי בת 39 עם ילדה בת 10.
רציתי לדעת איזו בדיקה ניתן לעשות כדי לדעת אם היא עדיין יכולה להיכנס להריון,
האם בעזרת בדיקה כלשהי ניתן לאבחן עוד כמה זמן נותר לה כדי להיכנס להריון,
והאם ניתן להאריך את הזמן כדי שבעתיד הקרוב רחוק היא תוכל להרות בעזרת טיפול כלשהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זו שאלה רחבה מדי
ד''ר דורון רוזן01/11/2009לגבי השאלה הראשונה יש בדיקות דם, פנו לרופא הנשים שלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- CMV והריוןשגית31/10/2009
ביתי בת שנתיים, חלתה לאחרונה ב- CMV. כשהייתי בהריון נעשתה לי בדיקה ל- CMV והתברר שאין לי נוגדנים לוןירוס. האם אני יכולה לנסות להיכנס להריון עכשיו, או שיש בעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CMV
ד''ר דורון רוזן01/11/2009אם נדבקת עכשיו תהיי מחוסנת בהריון הבא ואם לא נדבקת מצבך לא השתנה. הייתי מחכה כחודש לפני כניסה להריון ובודק רמת נוגדנים לפניכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להריון בזמן הנקהמיטל31/10/2009
1. האם בתקופת ההנקה המחזור נעלם?
2. האם ניתן להכנס להריון בתקופת ההנקה גם אם המחזור נעלם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנקה
ד''ר דורון רוזן01/11/2009לרוב המחזור לא חוזר לפחות בחודשים הראשונים לנקה. העדר המחזור אינו "מחסן" מפני הריון ויש להשתמש באמצעי מניעה לכל אורך תקופת ההנקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אינהביןמירי31/10/2009
שלום רב בת 28 וחצי
יצא לי ערך אינהבין 1.57 mom אני יודעת שזה תקין אך אין טווח ערכים ליד והיות וראיתי שרשמתם שזה צרילך להיות סביב 1, שאלתי היא מה הטווח האם זה גבוה מדי?או מה?עד איפה מגיע האינהבין?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה שחשוב זה הסיכון המשוקלל, אם תקין
ד''ר דורון רוזן01/11/2009לשאר אין משמעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חודשים וחצי אחרי לידהאלמונית31/10/2009
שלום,
אני חודשים וחצי אחרי לידה .
בלילות נרדמות לי כפות הידים ואני מתעוררת מזה , וזה קורה הרבה פעמים וגם כואבות לי הידים (שאף פעם לא היו חזקות במיוחד) ויש לי גם בכל תזוזה של הכתף "קנקים " , אני גם מניקה.
רציתי לדעת אם זאת תופעה שחולפת או שיש לטפל בה, ואם כן למי, אורטופד או כירורג , והאם יכול להיות שיש קשר לזה ולזריקת אפידורל שלא היתה ממש מוצלחת אצלי ועל פי חוות דעת של מרדים נוסף נאמר לי שכנראה המרדים שנתן לי את האפידורל פגע לי בעצב בגב כי כאב לי נורא ואח"כ היו לי שטפי דם ובצקות.
אשמח לקבל תשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה לא נראה קשור ללידה
ד''ר דורון רוזן01/11/2009או לאפידורל. מציע שתפני לאורטופד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסמונת התעלה הקרפלית
שגית01/11/2009זה קרה גם לי אחרי לידה. אצלי איבחנו את זה כתופעה שנקראת "תסמונת התעלה הקרפלית", והיא אופיינית בין היתר גם לנשים אחרי לידה. יש ניתוח שיכול לפתור את הבעיה. לי זה נראה היה קצת מרחיק לכת, העדפתי לחכות ותוך כמה חודשים זה באמת עבר מעצמו. זו תופעה מאד מציקה, אבל אפשר להתגבר עליה. מקווה שעזרתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 35יעלי30/10/2009
שלום,
אני בשבוע 35 להריוני ובכמה ימים האחרונים היתה לי הפרשה ורודה חומה בהירה דלילה ומועטת.
מה זה יכול לסמן?
האם זה יכול להיות הפקק הרירי? האם זה הגיוני שזה נמשך מספר ימים?
אם כן - האם זה סימן שאני אלד בימים הקרובים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול להיות אך מחייב בדיקת רופא
ד''ר דורון רוזן01/11/2009לשלומך ולשלום העובר, בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקיפות עורפיתליאת30/10/2009
שלום שמי ליאת, אני גרה כרגע בתאילאנד
אני בהריון שבוע 10\1
העיניינים קצת שונים פה, הרופאה ביצעה לי את בדיקת שקיפות העורפית בשבוע
9\5 אורך העובר כ 3 ס"מ ועובי נוזל הצוואר כ 2.7
הרופאה אמרה לי כי זה תקין
אך מחיפוש עשיר באינטרנט עלה כי בארץ כשהנוזל הוא בין 2.5 ל 3
שולחים לבירור נוסף האם זה נכון? מה המלצתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקיפות
ד''ר דורון רוזן01/11/2009בשבוע ובגודל העובר בו בוצעה הבדיקה אין לתוצאה כלשהי משמעות. שקיפות ניתן למדוד אפשטיבית מ 11 שב' מלאים, אורך עובר 45 ממ לפחות ואז להכניס לתכנה מיוחדת שנותנת הסיכון. ללא התכנה שוב אין יכולת לתת פענוח מלא אך באופן כללי מעבר 3 ממ אינו תקין. כאמור שוב לבדיקה שנעתה אין כל ערך או משמעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 6 להריוןרותם30/10/2009
היי שמי רותם ואני בשבוע ה6 להריוני.
במהלך השבועיים האחרונים יש לי מעין הפרשות חומות מועטות (כמו התחלת מחזור).הייתי באולטראסאונד אצל הגניקולוג שלי שאמר שהוא לא מייחס חשיבות לתופעה.
אשמח לשמוע חוות דעת נוספת.האם יש לי סיבה לדאגה?
תודה מראש
רותם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם העובר מתפתח
ד''ר דורון רוזן01/11/2009ויופיע דופק אכן אין להתרגש
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש סיכוי להריון?ליה30/10/2009
שלום , המחזור החודשי שלי מגיע כל 28 לחודש החודש היו לי כאבי מחזור , אך לא היה לי דימום אלא הפרשה חומה יום לאחר מכן שוב אותה הפרשה והסתיים . האם ייתכן שזהו הריון ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייתכן ויש דרך לבדוק
ד''ר דורון רוזן01/11/2009באמצעות בדיקת הריון בעוד מספר ימים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נא להתייחס לשאלהכאתיה30/10/2009
אני בת שלושים הריון שני .
אני בהריון תאומים שתי בנות שכל אחת יש לה שליה נפרדת אני בשבוע 29 לפני שבוע התחלתי להרגיש יובש בעור וקצת העור בצבע אדום בכל גופי ובמיוחד רגליים ידיים צוואר שדיים ובטן ויש לי גירודים בבטן ובשדיים האם זו תופעה נורמלית או שיש משהו לא בסדר?
שאלה נוספת לפני הריון שקלתי 69.5 ועכשיו 83 אני שוקלת האם עליה של 13.5 ק"ג מוגזמת לשבוע שאני נמצאת בו או לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מציע שתפני לרופא עור לבדיקה
ד''ר דורון רוזן01/11/2009לגבי עליית המשקל היא סבירה לתאומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרירים מתוחיםmay29/10/2009
בשבוע 14 של ההריון- אחרי פעילות שמפעילה את אזור הבטן- החל מיוגה ואפילו בפעילות יום יומית כמו לטאטא או משהו דומה אני מרגישה את שרירי הבטן העליונים נמתחים וכואבים לכמה דקות עד שעה. אפשר להמשיך בפעילות או שזה מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה- אך כבר לא רלוונטי
may29/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא גבוההמ'29/10/2009
גיליתי שאני בהריון בשבוע 6+4 והבטא יצאה 5616
היום נכנסתי לשבוע 6 ובבדיקת האולטראסאונד יש רק עובר אחד ...
אני ממש חוששת שהבטא גבוהה כי שמעתי שהיא יכולה להיות גבוהה או כי יש הריון מרובה עוברים או סיבות פתלוגיות שאני לא רוצה להרחיב עליהם
האם יש סיבה לחששות שלי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרט חשוב (אולי)
מ'29/10/2009ההריון הזה הוא לאחר הזרעה (פיורוגון ואוביטרל)
אני לא יודעת אם זה משנה את הממצאים אך רשמתי בכל מקרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בבקשהקרן27/10/2009
אני 13 יום מהמחזור ובעצם מיום ראשון יש לי מן כאבים לא מוגדרים בגב התחתון ובבטן התחתונה
מן דקירות כאלה לא כמו של לפני מחזור (בד"כ הביוץ שלי ביום ה-9 ).
האם יש מצב שזה תחילתו של הריון ? ומתי אפשר לבדוק ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבבבבקשה אני צריכה תשובה
קרן28/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת העמסת סוכר 100אור27/10/2009
שלום,
אני בהריון בשבוע 35. הופניתי לבדיקת העמסת סוכר 100גר',( למרות
שבדיקת 50 גר' היתה תקינה) עקב ריבוי מי שפיר.
אני מצרפת את התוצאות כדי לברר את תקינותן.
בצום: 78
אחרי 1 שעה: 131
אחרי 2 שעות: 153 (זו לא טעות-התוצאה הזו גבוהה מקודמתה- למרות הצום והמנוחה)
אחרי 3 שעות: 136
הערכים נמצאים בתוך גבולות הנורמה, אך השנים האחרונים נושקים לגבול,
ממה נובעת הקפיצה בשעה השנייה?
האם התוצאות תקינות?
תודה
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ...עדיין ממתינה לתשובה..
אור29/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)