מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דופק ברגל ומחלת padיוסי16/04/2007
ברצוני לדעת היכן נמצאים אזורי חישת הדופק אשר יכולים לאשר מחלת כלי דם היקפית
ומה הפרשנות לבדיקה זו כלומר עוצמת הדופק ומס פעימות תודה מראש
נב
התרשמתי מאד מהאתר שלך יוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישוש דפקים ברגלים
ד''ר ארנון קורן16/04/2007שלום רב,
ניתן למשש דפקים ב-4 תחנות בכל רגל:
דופק פמורלי-נמוש במפשעה לטראלית לקו השיער
דופק פופליטאלי-נמוש מאחורי הברך
דופק טיבאלי קדמי-נמוש בגב כף הרגל מול אצבעות 2,3
דופק טיביאלי אחורי-נמוש מתחת למלאולוס המדיאלי(בליטה פנימית בכף הרגל)
בכדי לאבחן בעיה לפי עוצמת הדפקים צריך נסיון רב.
בברכה,
דר' ארנון קורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר דפקים ברגליים חוץ מדפקים פמורל
אילנה20/04/2010מה עושים כשאין דפקים ברגליים. מה הסיכונים שנשארים במצב זה. אין לי דפקים ברגליים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר דפקים ברגל
ד''ר איגור מנביץ'21/04/2010הכל תלוי בסבל שלך-
לפעמים חולה ללא דופק\ים מתפקד ללא כל בעיה כי רמת המאמץ נמוכה(ניידות במסגרת הבית בלבד)
לפעמים חולה עם דופק\ים חלש\ים סובל מאוד כרמת המאמץ יומיומית מאוד גבוהה(רץ מרטונים)
לכן ממליץ להבדק בייסודיות ע''י רופא כירורג כלי דם
החלמה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בכפות רגלים וידיםליבי15/04/2007
אני סובלת מכאבים בכפות רגלים וידיים. בכף יד ימין לעיתים יש תחושת נפיחות ושינוי צבע (נהיית אדומה). בערב במנוחה לאחר פעילות תחושת כאבים ובערה בכפות הרגלים. ככל שאני עושה פעילות פיסית כך הכאבים בערב גדלים.
סביב כאבים אלו ואחרים נאמר לי שיתכן שיש לי פיברומאליגיה שכן בדיקות דם תקינות למעט צורך בזריקות בי 12 לעיתים. תחושתי הינה שיש לי בעיות בכלי דם. שכן סובלת גם ממגרנות לעיתים (שגם עד כמה שידוע לי קשור לשינויים בכלי דם). כפרון לפיברו הציעו לי פעילות גופנית אירובית אך ככל שאני מתאמצת הכאבים גוברים.
הכאבים מתגברים גם לפני מחזור ובמחזור ובחום.
יש במשפחת סבי רקע של מחלות כלי דם (שבץ מוחי). לציין שאיני מעשנת ולא שמנה. בת 30 אחרי שתי לידות.
נואשתי במציאת פתרון או גורם שיכול לסייע. האם יתכן שיש בדיקות לאמת את תחושותי לגבי בעיה בכלי דם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בכפות רגלים וידים
לדעתי עליך להבדק על ידי נאורולוג,ראומטולוג ורק לבסוף על ידי כירורג כלי דם.
בברכה,
דר' ארנון קורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דליות במפשעהעדי15/04/2007
שלום רב,
אני בחודש שמיני, סובלת מדליות במפשעה.
האם הדבר יכול להפריע לי במהלך הלידה, האם הורידים יכולים להיקרע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דליות במפשעה בהריון
עליך לגרוב גרבים אלסטיות מתאימות ,לפי המצב לשקול לגרוב אותם גם בלידה.לשקול טיפול בזריקות קלקסן לפני ואחרי הלידה.אשמח ליעץ לך באחת ממרפאותיWWW.MEDIKOREN.COM* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי זרימת דם מספקת לרגליםסמדר13/04/2007
שלום רב ד"ר,
אני שואלת לגבי אבי - שהוא בן 81.5. לפני כמה שבועות החל להרגיש כאבי רגלים חזקים
ביותר בזמן שכיבה. הכאבים משתנים במשך היום, והליכה או ישיבה לרוב מקלות מעט על הכאב.
אבי חולה סכרת מזה 20 שנה - מטופל בכדורים.
שאלותי הן: האם הכאבים האלה מעידים על אי זרימת דם אל הרגלים או התחלה של הסתיידות
העורקים.
מה הטיפול המומלץ ולאן/למי עליו לפנות?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי רגלים בחולה סוכרת
ד''ר ארנון קורן14/04/2007שלום רב,
כאבי רגלים בחולה סוכרת יכול לנבוע מפגיעה עצבית או מחוסר הספקת דם לרגלים.יתכנו גם כאבי רגלים מסיבות שאינן קשורות לסוכרת.החמרת כאבי רגלים דוקא בשכיבה והקלה בהליכה וישיבה מעידות על כאבי רגלים ממקור ספינלי כלומר מבעית עמוד שידרה תחתון. אביך זקוק בשלב ראשון לבדיקת אורטופד גב.
בברכה,
דר' ארנון קורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ורידים בולטים בידייםנועה12/04/2007
שלום לך דוקטור....אצלי הבעיה היא ורידים מאוד מאוד בולטים בידיים (גב היד) אני יודעת שבדרך כלל הטיפולים נעשים ברגליים ורציתי לדעת מה אפשר לעשות בשביל לטפל בזה?
חשוב לי לציין שאני צריכה טיפול ללא צלקות בכלל כי זה אזור חשוף. העור שלי מאוד בהיר והורידים שלי בולטים...זה נראה די מזעזע. אני בת 39 דרך אגב
מה אני יכולה לעשות עם זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורידים בולטים בידיים
ד''ר ארנון קורן13/04/2007שלום רב,
ורידים בגב כף היד ניתנים לטיפול באותן הטכניקות של ורידי הרגלים.גם בידיים חיבים להתחיל בבדיקת דופלקס ולאחר מכן לבצע טיפול בלייזר תוך ורידי או הזרקות לורידים או מיניפלבקטומיה לכריתתם דרך חור מחט.אנא הרשמי לאחת ממרפאותי .
בברכה,
דר' ארנון קורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרישי דםדניאל10/04/2007
שלום רב
אני בת 35, בסוף חודש שלישי להריון, ללא עבר של בעיות קרישה. לאחרונה החל לי כאב חזק בזרוע שמאל, מתחת לכתף, עד כדי קשיים בתנועה
לסבתי היה קריש ברגל בזמן הריון או אחרי לידה, ולאימי, לפני שנה, היה, כבר פעם שניה, קריש דם, והפעם בריאות (ניצלה בנס). האם ייתכן שהכאבים החזקים ביד נובעים מקריש דם? האם יש עוד סימנים, למעט הכאב, שיכולים לאשר או לדחות את האפשרות הזו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בכתף וזרוע שמאל
ד''ר ארנון קורן12/04/2007שלום רב,
בירור קרישי דם נעשה על ידי בדיקת דופלקס ורידים.העובדה שבני משפחתך סבלו מבעיה זו מעלה את הסבירות שקימת במשפחתך בעית קרישיות יתר.אני ממליץ שתעברי את בדיקת הדופלקס ובהזדמנות הראשונה תבדקי על ידי המטולוג.
בברכה,
דר' ארנון קורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח עורק לפני דיאליזהבתיה07/04/2007
אבי בן 83 עומד לעבור ניתוח לחיבור הוריד עם העורק,אם הבנתי נכון, כי הכנה לטיפול בדיאליזה,מה הסכנות בניתוח כזה,ושאלה שניה,בניתוחים קודמים היתה לו בעיה בריפוי הצלקות, בגלל הסוכר, האם גם הפעם יש סיכוי לזה והאם להודיע למנתח על המקרים.
תודה רבה,שבוע טוב וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח עורק לפני דיאליזה
ד''ר ארנון קורן08/04/2007שלום רב,
מדובר בסך הכל בניתוח קטן בהרדמה מקומית.בכל ניתוח עלולים להיות סיבוכים וזיהומים.מומלץ לתת טיפול אנטיביוטי לפני הניתוח ולנקוט בזהירות בשל גילו ומחלות הרקע שלו.
בהצלחה,
דר' ארנון קורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
בתיה11/04/2007תודה על התיחסותך המהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול הזרקות אחרי לידהיוליה04/04/2007
שלום,
אני ילדתי לפני שלושה חודשים ואני רוצהע לטפל בכל הורידים שיצאו לי בגלל ההריון. הייתי אצל רופא וקבעתי טיפול להזרקות. הוא אומר שזה בטוח לגמרי, אבל קראתי באינטרנט שיכולים להיות סיבוכים אם החומר של ההרקות עובר לורידים הגדולים וכד'.
במידה ויש התפשטות של החומר - האם זה יכול לסכן לי את ההנקה?
אני בינתיים מניקה ומעוניינת להמשילך עד גיל שנה. האם עדיף לחכות עם ההזרקות עד לסוף ההנקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בהזרקות בתקופת ההנקה
ד''ר ארנון קורן04/04/2007שלום רב,
ראשית מזל טוב!
הטיפול בהזרקות מתאים לנימים עם הפרעה אסטתית ולורידים בולטים עם הפרעה רפואית.שני המקרים מופיעים לאחר לידות.בכדי לענות לך בצורה ענינית חסרים לי פרטים אלו.
בכל מקרה לורידים בולטים המלצתי לטיפול בלייזר תוך ורידי ולא הזרקות(פרטים נוספים באתר WWW.MEDIKOREN.COM )
תקופת ההנקה מגבילה לחומרים העוברים עם חלב האם לתינוק.אינני חושב שיש מגבלה בהזרקות לנימים בתקופה זו.בכל מקרה המלצתי להתיעץ עם רופא הילדים.
בברכה,
חג שמח
דר' ארנון קורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פקקתעמית01/04/2007
שלום,
הייתי אתמול אצל רופא כלי דם בבי"ח תל השומר והוא אבחן אצלי פקקת בוריד ברגל. הוא לא ממש הצליח להסביר לו מה זה בדיוק ובמה זה שונה מקריש דם?
הוא המליץ על ניתוח אבל קבע לי לעוד יותר מחצי שנה. כמה באמת זה דחוף והאם שווה לעשות את זה באופן פרטי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצות לטיפול בפקקת
ד''ר ארנון קורן02/04/2007שלום רב,
פקקת זו מילה נרדפת לקריש דם
פקקת עמוקה לא מנתחים אלא מטפלים שמרנית עד חלוף השלב החריף
פקקת שטחית ניתן לנקז בהרדמה מקומית
לא ברורה לי הכונה בהמלצה לניתוח פקקת בעוד חצי שנה
בברכה,
דר' ארנון קורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ורידים בולטים בכפות הרגלייםמישהי30/03/2007
שלום רב,
אני בת 50, יש לי ורידים בולטים בכפות הרגליים ובעיקר הימנית.
כל דבר המפעיל לחץ על הורידים הנ"ל לרבות מגף צמודה וכ"ד מעורר כאב במקום.
האם ישנה משמעות קלינית מעבר לכאב?
בירור? טיפול?
תודה מראש, וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכוונה היא כמובן לגב כף הרגל
מישהי31/03/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורידים בולטים בגב כף הרגל
ד''ר ארנון קורן02/04/2007שלום רב,
ורידים בולטים באזור זה מהווים הפרעה אסטתית ואף יכולים לגרום לפצע שיפשןף.מומלץ לטפל בורידים באמצעות הזרקות או כריתה עדינה.
בברכה,
דר' ארנון קורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נרדמת לי הידשירי29/03/2007
בזמן האחרון נרדמת לי יד שמאל יותר מידי פעמים. מספיק תנועה קלה ושאני אשאר בה כמה דקות והיד כבר תרדם. מה זהבדיוק הנימול הזה? יכול להיות שזה מרמז על בעיה רצינית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרדמות יד
ד''ר ארנון קורן30/03/2007שלום רב,
הרדמות יד הינה הפרעה עצבית.עליך לעבור בדיקת אלקטרומיוגרפיה וCT של עמוד השידרה הצוארי.לאחר הבדיקות יעוץ אורטופד.
בברכה,
דר' ארנון קורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יד ימין קרהקרין28/03/2007
שלום,
יד ימין שלי קרה מאוד בהשוואה ליד שמאל ובכלל פרט לכך אין שינוי צבעו נפיחות או כל תופעה אחרת. התחושה היא שהיד ממש מאובנת מרוב קור והדבר מטריד ומציק.
אודה לך אם תוכל להשיב לי ממה יכול הדבר לנבוע ולאן עלי לפנות.
תודה,
קרין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יד ימין קרה
ד''ר ארנון קורן30/03/2007
שלום קרין,
עליך להבדק על ידי כירורג כלי דם בשאלת חסימה או קאוזלגיה.כמו כן מומלצת בדיקת אורטופד גב.
בברכה,
דר' ארנון קורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וריד נפוח בחלק האחורי של הרגלורד26/03/2007
שלום!
אני בת 25, אני מעשנת ולקחת גלולות (אני לא יודעת אם זה קשור) ובתקופה האחרונה התנפח לי וריד בחלק האחורי של הרגל ובאזור של הברך הוא ממש יצא החוצה וניתן להרגיש בו. גם רואים את הפס הכחול...ואני לא יודעת מה זה.
אין לי כאבים וזה לא מפריע לי. מה זה יכול להיות?? האם זה קשור לגלולות??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וריד נפוח
ד''ר ארנון קורן30/03/2007שלום רב,
וריד נפוח הינו אינדקציה לטיפול מבחינה רפואית וגם אסטתית.עליך לעבור דופלקס ורידים לצורך הבנת התופעה.יש קשר בין הורידים למערכת ההורמונלית (גלולות). אשמח לעמוד לרשותך לאחר הבדיקה.
בברכה,
דר' ארנון קורן
www.medikoren.com* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוריד נפוח וכואב לצד איבר המין ?
פלונית14/04/2011אני אשה בשנות הארבעים, לפני מספר שנים לקראת סוף הריון החל להתנפח לי וריד במפשעה (בצמוד לשפתי הפות). הוריד לא נפוח תמיד, בד"כ לאחר עמידה ממושכת ואז הנפיחות מלווה גם בכאבים.
האם ניתן לטפל בכך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוריד נפוח וכואב לצד איבר המין ? - תגובה
ד''ר איגור מנביץ'16/04/2011כנראה מקור הבעיה בורידים מורחבים שהופיעו בהריונות באיזור הפות-תופעה לא נדירה .
ניתן לטפל בהזרקת קצף בהדרכת סונר או הוצאת הוריד דרך חתכים קטנטנים של 1-2 מ''מ
ממליץ לבצע דופלקס וורידי הרגליים ולגשת עם תוצאות לכירורג כלי דם לצורך בדיקה והתאמת הטיפול .
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוריד נפוח וכואב לצד איבר המין ? - תגובה
ד''ר ארנון קורן09/05/2011שלום רב,
ניתן לטפל בוריד זה כמו בכל וריד בולט אחר.יש להקפיד בטיפול שלא יגרם נזק מקומי.בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיבור גיד באצבע קטנה ביד בניתוחאייל24/03/2007
לאחר 4 שבועות של ריפוי ועיסוק, יש כיפוף אקטיבי קטן
של האצבע,
מה ממולץ לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיבור גיד באצבע קטנה ביד בניתוח
ד''ר ארנון קורן26/03/2007שלום רב,
עליך לפנות לאורטופד כף יד
המלצתי דר' איגו גולדברג-
www.g-avgad.co.il
בברכה,
דר' ארנון קורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי צבע בכפות הידיים***22/03/2007
שלום,
אני אשה בת 50,
מזה כחודש וחצי אני שמה לב לשינויים בצבעי כפות הידיים.
כלומר לפעמים כף היד מקבלת גוון כחלחל סגלגל.
יש לציין כי התופעה מדאיגה אותי ואני מבחינה בה לעיתים קרובות.
כמו כן אינני נוטלת תרופות.
במה מדובר?
בירור? טיפול?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלוליטיס ברגל שמאל
קרן25/03/2009שלום רב.
לפני כשנתיים גילו דלקת ברגל.אחרי טיפול אנטיביוטי החליטו הרופאים שאבא שלי צריך לעבור השתלת עור.ההשתלה עברה בהצלחה,וקיבל המשך טיפול,לפני כשבוע ימים גילינו נפיחות ודלקת
באותו המקום.אבי אושפז ונמצא תחת טיפול אנטיביוטי.
ברצוני לדעת מה הסיבה שזה חזר, ומהו הטיפול היעיל ביותר בישבילו,ומהן ההשלכות.
מחכה לתשובתך.
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצלוליטיס ברגל שמאל
ד''ר ארנון קורן25/03/2009שלום רב
הגורם לדלקת איננו שונה מהגורם לפני שנתיים.מומלץ להתגבר על הבעיה בטיפול אנטיביוטי בלבד.אין לי ספק שבטיפול אנטיביוטי ממושך ניתן יהיה להתגבר על הבעיה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצלוליטיס ברגל
קרן11/04/2009שלום רב.
לפני כשבועיים אבי אושפז עקב צלוליטיס ברגל הוא מקבל טיפול אנטיביוטי דרך הוריד+ חבישות
עם משחה בשם סילברול מצבו משתפר
אך ברצוני לדעת אייך אפשר לטפל בפצע שיש לו ברגל האם הוא ייצטרך השתלה ואייך אפשר למנוע
את זה שוב
מחכה לתשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינוי צבע בכפות הידיים
ד''ר ארנון קורן23/03/2007שלום רב,
לא צינת האם השינויים קשורים למזג האויר או לשינויי חום/קור
צבע סגלגל בנוכחות קור יכל להעיד על תסמונת רנו בה קיים כיווץ כלי הדם בכפות הידיים.
עליך לבצע בדיקת פוטופלטיסמוגרפיה בטמפרטורת החדר ובמי קרח.
בברכה,
דר' ארנון קורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)