מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אפשרויות טיפול לורידים ברגלייםאורנה17/12/2007
לאחר בדיקת רופא+דופלר הממצאים ברגלי היו: דפקים פיריפרים תקינים, דליות דו צדדי, אי ספיקת ספנה מימין, קולטרלים משמאל. נאמר לי כי אפשריות הטיפול הן: ברגל שמאל זריקות, וברגל ימין אימבוליזציה, אנדו לייזר או ניתוח. במידה ואחליט על אימבוליזציה כדאי לי כבר לעשות על שתי הרגליים. שאלותי הן:
1. מהו הטיפול המומלץ לי בשתי הרגליים?
2. במידה ואחליט לא לעשות ניתוח ברגל ימין מהו הטיפול הכי מומלץ בשבילי?
3.האם טיפול האימבוליזציה עדיף על זריקות ברגל שמאל?
4. האם טיפול האימבוליזציה הוא חד פעמי? מה היתרונות והחסרונות שלו?
5. טיפול אנדו לייזר מה היתרונות והחסרונות שלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בורידים
ד''ר ארנון קורן18/12/2007שלום רב
1.רגל ימין אנדולייזר ,רגל שמאל מיניפלבקטומיה.
2.גרבים אלסטיים.
3.אמבוליזציה נעשת על ידי זריקות או אנדוליזר
4.אמבוליזציה בקצף לאי ספיקה בספנה הינו טיפול מתמשך על פני מספר חודשים במקום טיפול בודד הנמשך כשעה באנדולייזר.
5.טיפול חדשני נמשך כשעה תוצאות של כ-98% הצלחה בהרדמה מקומית שחרור מידי הביתה
בברכה
דר' ארנון קורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ורידמישהי17/12/2007
שלום,
לפני כחודשיים עברתי ניתוח של אפנדציט שהתפוצץ. מספר ימים אחרי השחרור מביה"ח חזרתי שוב עקב כאבי בטן. לאור זאת עשו לי בדיקת C.T אשר במהלכה התברר כי יש לי התרחבות בוריד הפורטלי של 3 ס"מ (במקום 1 ס"מ).
שאלתי היא מהם ההשלכות/סיכונים של ממצא זה?
האם עשויה להיות בעיה בהריון עקב המפרצת של הוריד הפורטלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרחבת וריד פורטלי
יש לחזור על בדיקת הCT ANGIO בעוד 3 חודשים ולבחון מחדש את גודל הוריד הפורטאלי.רצוי לעניין בממצא מומחה למחלות כבד.
בברכה
דר' ארנון קורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ורידים באזור הפניםא12/12/2007
ד"ר קורן שלום,
האם אתה מטפל גם בורידים בולטים באזור הפנים בצידו של המצח?
האם ישנו סיכון מוגבר בטיפול בורידים כאלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרה
א13/12/2007אין מדובר בוריד בולט מסוג אלו המופיעים בעת מאמץ, אלא בוריד כחלחל קבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורידים באזור הפנים
ניתן לטפל בורידי הפנים אך לא באזור ארובת העיניים.
בברכה
דר' ארנון קורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרביים אלסטיותמג11/12/2007
הי,
אני בסוף חוש שביעי ויצא לי וריד בולט מאוד ברגל שמאל מתחת לברך. אני מגיעה מרקע משפחתי של אמא ואבא הסובלים מורידים ברגליים שנים ממושכות).
ביצעתי בדיקה ונמצא שרק ברגל שמאל יש לי בעיה, אך הבעיה נמצאת גם בחלק העליון של הרגל (ברגל ימין נמצא צבע אחד, לא שניים).
הרופא המליץ לי על גרב אלסטית נמוכה, בטענה שגרב אלסטית מעלהברך אינה אפקטיבית בחלק העליון של הרגל (מעל הברך).
הדבר נשמע לי תמוה ולכן נגשתי לייעוץ נוסף. הרופא האחר נתן לי מרשם לגרב עד סוף הברך (AG).
כשהגעתי לחנות (ידועה בוותק ונסיון) הם גם המליצו לי על הגרב הנמוכה בטענה שהעליונה לא אפקטיבית, כמו כן שהדבק שלה משתחרר תוך מספר חודשים (היא גם ציינה בפניי שפרופסור זלוטובסקי עצמו ממליץ ל-90% ממטופליו גרביים נמוכות מתחת לברך (AD) למרות שיש להן גם ורידים בחלק העליון של הרגל).
אני מאוד מבולבלת מה לקנות. אודה לייעוצך.
מירב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרבים אלסטיים
המלצתי לגרבים אלסטיים מגובה המפשעה כאשר מקור הבעיה באי ספיקה ספנו פמורלית.
בברכה
דר' ארנון קורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחשמלותמיכל11/12/2007
שלום,
לחברתי למשרד יש בעיה: לעתים מאד תכופות כשהיא נוגעת בכל מיני דברים היא "מתחשמלת".
למשל אתמול נגעתי בה ולבשתי ז'קט מפליז וממש שמענו זרם חשמלי והרגשתי גם אני את הצריבה של ההתחשמלות.
ממה יכולה לנבוע הבעיה? לא ידענו בעצם באיזה פורום מתאים לשאול את השאלה הזאת, לכן אודה על הכוונה....
תודה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשמל סטטי
מדובר בחשמל סטטי הנובע מחיכוך בין שני גופים .אין בדבר כל בעיה.אין מקום לדאגה
בברכה
דר' ארנון קורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נימים בולטיםשרי09/12/2007
ד"ר שלום,
אני בת 26 וסובלת מקבוצת נימים מאחורי הברך שמציקים לי מאוד מבחינה אסטטית,
ממה שקראתי בפורום ובאתר, הטיפול בלייזר מעלים לגמרי את הנימים,
שאלתי היא: מה טווח המחירים לטיפול?, והאם ניתן להשתזף במקום לאחר טיפול?.
תודה מראש שרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נימים בולטים
עליך לעבור דופלקס ורידים ולאחר מכן לשקול את הטפול המומלץ
בברכה
דר' ארנון קורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי שוקייםרועי08/12/2007
ד"ר שלום,
השאלה בקשר לסבתי- כבת 80. מזה כחודש וחצי סובלת מכאבים הממוקדים באזור השוקים- בחלקן הדיסטלי ובאזור הקרסוליים. בשתי הרגליים רגישות מדיאלית ולטרלית. הכאב הופיע ללא סיפור של חבלה/מאמץ, ויתכן שמתגבר דווקא בעת מנוחה.
נשלחה לבדיקת דופלקס של הורידים: בבדיקה לא נמצאה כרגע חסימה או איספיקת מסתמים במערכת הורידים העמוקה ב-2 הרגליים. כן הודגמה אי ספיקת מסתמים ב-Sapheni-femoral Junction, ובענף של SFJ בשתי הרגליים. וריד הספון לאורך רגל שמאל לא הודגם. בנוסף לכך הודגמה אי ספיקת פרפורנטים בשוק פנימית בשתי הרגליים.
לציין שבבדיקה פיסיקלית של הרופאת משפחה- דפקים נמושו מוחלשים, וכן רגלים מבריקות.
האם לאור הסיפור הנ"ל משנע לכך שמקור הכאב הוא כלי דם או שאולי מדובר בבעיה אורטופדית דווקא? במידה ומדובר בבעיה בכלי דם המצריכה טיפול - מהו לדעתך?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי שוקיים
ד''ר ארנון קורן08/12/2007שלום רב
כאבי שוקיים וקרסוליים המוחמרים במנוחה אינם קשורים באופן מוחלט לבעיות ורידים.כאבים אלו גם לא אופיניים לחסימות כלי דם שכנראה קימות כמו אי ספיקת ורידים שאכן קימת.הייתי ממליץ על בדיקת אורטופד עם התמקדות בגב תחתון.כמו כן מומלצת בדיקת ראומטולוג.
בברכה
דר' ארנון קורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בכלי הדם - המשך שאלהנטלי06/12/2007
ד"ר ארנון שלום,
ככל הנראה לא הסברתי את עצמי נכון.
איני מטופלת בסטרואידים וגם לא טופלתי בעבר, זה עלה כאופציה ע"י הרופאה לטיפול בדלקת שיש לי.
התייעצתי גם עם רופאת עור אשר טוענת כי הבעייה היא הינה בעיית עור אלא מדובר בדלקת כלי דם המופיעה בעקבות נטילת תרופות (גלולות למניעת הריון, משכך כאבים, ויטמינים).
האם נטילת תרופות מסוג זה (לא תרופות קבועות) יכולה לגרום לדלקת כלי דם שטחיים ולהופעת נגעים חומים ברגליים?
כמו כן, חשוב לציין כי לראשונה הופיעו הנגעים במהלך הריון.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בכלי הדם
ד''ר ארנון קורן07/12/2007שלום רב
דלקת בכלי הדם השטחיים יכולה להיות טרומבופלביטיס או דלקת ורידים .אפשרות אחרת הינה וסקוליטיס -דלקת בכלי הדם העורקיים.ישנם מספר רב של מצבים או מחלות שיכולות לגרום לדלקות אלו.הטיפול בד"כ כולל טיפול במדללי דם,סטרואידים ולעיתים ניקוז כירורגי.ישנם מצבים בהם התופעות מופיעות לראשונה בהריון ולא חוזרות לאחר מכן.במצבים אחרים הכתמים הינם חלק מתהליך סיסטמי.יש מקום ליעוץ ראומטולוג וכירורג כלי דם.
בברכה
דר' ארנון קורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת כלי דם והופעת נגעים ברגלייםנטלי05/12/2007
ד"ר ארנון שלום רב,
אני בת 26 סובלת מנגעים סימטריים בכפות הרגליים מזה שנתיים וחצי. הנגעים (אדומים) הופיעו במהלך הריון ראשון לפני 2.5 שנים ומצויים עד היום. לאחר ביצוע ביופסיה האבחנה הייתה - אבחנה היסטולוגית של VENULITIS ללא ידיעה כתוצאה ממה היא נוצרה.
לפני מספר שבועות, הבחנתי בהתפשטות הנגעים למקומות אחרים (בעיקרר רגליים עד הברך). הרופאה המטפלת הסבירה כי קיים קשר הדוק בין נטילת תרופות (לרבות נטילות חד פעמיות) להופעת הדלקת. יותר מכך, קשרה את התופעה לשינוי הורמונאלי כתוצאה מנטילת גלולות למניעת הריון בתקופה האחרונה (מזה 5 חודשים, לראשונה בחיים). דבר המסביר את תחילת הדלקת בהריון והתחדשותה עם נטילת הגלולות.
הרופאה הדגישה בפני כי ניתן לטפל בדלקת רק ע"י לקיחת סטרואידים במשך 7-10 ימים (לא המליצה נכון לעכשיו).
מה משמעות האבחנה והאם ניתן לטפל בה? מבחינה אסתטית הנגעים נראים מאוד לעין.
אשמח לתשובתך בהקדם.
בברכת חג שמח,
נטלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת כלי דם והופעת נגעים ברגליים
ד''ר ארנון קורן05/12/2007שלום רב
שינויים בורידי הרגלים המטופלים בסטרואידים נחשבת למחלת עור.יש להפנות את השאלה לדרמטולוג.
בברכה
דר' ארנון קורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקות לורידיםמ04/12/2007
שלום לרופא!
מה מטרתו של הקצף שמוזרק לורידים?מה התופעות שיש לאחר הזרקות?האם אפשר לסיים בביקור אחד את כל ההזרקות?אם לא למה?מה קורה אם החומר אחרי שמזריקים לוריד?האם הוא נשאר בוריד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקות קצף לורידים
מטרת ההזרקות לורידים הינה סגירה והעלמות שלהם.החומר נשאר בדר"כ באזור המוזרק ואינוו גורם לבעיה רחוקה.לפי כמות הורידים כךמספר ההזרקות.
בברכה
דר' ארנון קורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פגיעה בשסטום ברגלדוד03/12/2007
שלום. אישתי בת 54. מזה כשלוש שנים סובלת מנפיחות בחלק התחתון של הרגל וכאבים חזקים.
לאחרונה חלק תחתון של הרגל קיבל צבע סגול והופיעו פצעים שלא ניגלדים.
בבדיקת "דופלר" שביצע לאחרונה, היתגלה ששסטום של וריד הרגל אינו פועל. בק"ח רופא למחלות
הוורידים אמר שאין מה לעשות. השאלה היא האם ניתן לטפל בבעיה, למי לפנות. הסבל מכאבים והפצעים מאוד חזק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגיעה במסתם ברגל
פגיעה במסתם ברגל גורמת לעלית הלחץ הורידי.דבר הגורם לשינויים בעור שיכולים להגרר לפצעים.יש לטפל בורידים ובמסתם וכך לעצור את התהליך ולסגור את הפצעים.על אישתך להבדק על ידי כירורג כלי דם.בברכה
דר' ארנון קורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיפוש חומר בנושא של כלי דםטל הפנר02/12/2007
ערב טוב.
אני עושה כרגע פרוייקט בנושא כלי דם והייתי מאוד שמחה לדעת היכן אני יכולה למצוא חומר בנושא? איזה ספרים יש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיפוש חומר בנושא של כלי דם
קימות אינציקלופדיות רבות באינטרנט או אתרים לפי נושאים.חסרים לי פרטים נוספים לתשובה יותר מפורטת.
בברכה
דר' ארנון קורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומר על מחלות של כלי הדם
טל הפנר05/12/2007ערב טוב
בהמשך לשאלתי על חומרים שיעזרו לי בהכנת העבודה אני צריכה שם לפרט על מחלות של כלי הדם היכן אני יכולה למצוא זאת?
בתודה מראש וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלי דם-קרסולענת02/12/2007
לאמי יש בעיית בקרסול אשר לכאורה נראית כבעיית עור.
מזה שנתיים העור בקרסול מאוד יבש, האזור מגרד ואף מתקלף. לאחר טיפול של רופאת עור באמצעות מי מלח ומשחה העור נרגע אך הבעיה חוזרת ומופיעה. היום המליצה רופאת העור לפנות לכירורג כלי דם כיוון שהעור נראה תקין.
עלי לציין שלאימי יש התחלה של סוכרת 2 והדיאטה אינה מאוזנת כך שרמות הסוכר, בבדיקות אקראיות, גבוהות מהרמה התקינה. בעבר ראתה את הקרסול רופאת סוכר וטענה שאין זה קשור לסוכר וכי יש אולי צורך בהשתלת עור, שכן באותה עת העור היה מקולף מאוד. היום העור בקרסול נראה תקין אך הבעיה קיימת והגרודים ממשיכים (בלילה אימי מקלפת 'מתוך שינה').
אודה מאוד על התיחסותך,
בכבוד רב,
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש בעור הקרסול
בחולי סוכרת קימת פגיעה בעצבי הרגלים כולל העצבים הסימפטטים.הדבר גורם ליובש בכפות הרגלים ולהופעת פצעים בעור.מומלץ לשמן את כפות הרגלים ולדאוג למניעת פצעים או זיהומים.
בברכה
דר' ארנון קורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עבודה בעמידהירון02/12/2007
שלום רב,
האם עבודה בעמידה (לבחור בן 20) מסוכנת לבריאות? האם היא יכולה לגרום לנזקים בלתי הפיכים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עבודה בעמידה
אין כל סכנה בעבודה בעמידה.מומלץ להפעיל את שרירי הרגלים לצורך שיפור הזרימה הורידית.
בברכה
דר' ארנון קורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חסימה בקרוטיס פנימי צד ימיןירון30/11/2007
שלום רב,
האם ניתן לנתח חסימה מלאה בקרוטיס פנימי כאשר זה התגלה בדופלר בעקבות ירידה משמעותית בראיה בעין ימין? ואם לא מה ניתן לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסימה בקרוטיס פנימי צד ימין
חסימה מלאה בקרוטיס הפנימי לא ניתן לנתח בשל המשכיותה אל תוך חלל המוח ואיננה בצואר בלבד.מצב זה במידה ןלא גרם לנזק איננו מהוה איום לנזק עתידי.הגוף דואג למערכת קולטראלים לעורק החסום.אין מקום לדאגה!
בברכה
דר' ארנון קורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)