מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח, הזרקות, לייזר - מה הכי טוב?ליאור22/03/2007
שלום,
יש לי בעיה בורידים ברגל שמאל ובמיוחד בוריד שמתחבר לוריד הראשי. הדם שם לא זורם טוב ולפני חמש שנים אפילו עשיתי ניתוח שכנראה לא היה מוצלח במיוחד כי הבעיה חזרה.
זה גורם לי לכאבים והייתי אצל שלוש רופאים בשביל לקבל חוות דעת לגבי המצב. אחד אמר שצריך לעשות הזרקות, השני אמר שהרקות זה מסוכן כי הוריד הפגוע מתחבר לוריד הראשי והחומר יכול לעבור לכן הוא ממליץ לעשות טיפול לייזר (שאני לא יודע כמה הוא יעיל) והאחרון אמר שאת הבעיה שלי אפשר לפתור רק בניתוח.
תשאל שלושה רופאים תקבל שלוש דעות שונות...
השאלה שלי - מה השיטה הטיפולית הכי בטוחה מבין השלוש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח לייזר תוך ורידי הוא העדיף!!!
ד''ר ארנון קורן23/03/2007שלום רב,
בהסתמך על ניסיוני שלי ועל המלצת חברת הMEDICARE האמריקאית שזוהי חברת הביטוח בארה"ב המבטחת 200 מיליון אמריקאים-ניתוח לייזר תוך ורידי הינו השיטה העדיפה לטיפול בדליות.בטכניקה זו הצלחה טיפולית של 97% מבוצעת פעם אחת במשך כ-שעה,ללא צלקות וחזרה למחרת לעבודה.
בברכה,
דר' ארנון קורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בזרימת דםגלית20/03/2007
שלום, יש לי בעיה שבתקופת החורף בעיקר, כשמזג האוויר קר, צבע הידיים שלי משתנה ומקבל גוון כחול סגול או אדום (זה משתנה במשך הזמן), כולל הציפורניים, והציפורניים אף מקבלות מרקם שונה עקב כך (על חלק מהן יש סימנים אדומים). בנוסף, האצבעות מתנפחות עקב כוויות קור. הדבר מפריע לי הן מבחינה אסטתית והן מפריע לתפקוד היומיומי מכיוון שלעיתים התופעה מלווה בגרד וקשה לי להשתמש ביד הנפוחה. הרופא אבחן את הבעיה כבעיה בזרימת דם/ בכלי דם. והשאלות שלי הן:
1. האם ניתן לעבור טיפול כלשהו על מנת לטפל בתופעה ולהעלים אותה ואם לא כיצד בכל זאת ניתן להמנע מכך או לפחות להקל ולהתגבר על זה?
2.כיצד ניתן לזרז את ההחלמה מכוויות כור שכבר קיבלתי בחורף? הנפיחות מתחילה לרדת אך האצבעות עדיין אדומות.
3. מה זה אומר מבחינה רפואית? האם בעיה בזרימת דם זה דבר מסוכן שיכול לגרום נזקים אחרים מעבר לתופעה שציינתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעת רנו שמחמירה בחורף
אתה מתאר בצורה מדויקת להפליא את תופעת רנו.זהוא ביטוי להתכוצות כלי הדם בידיים בנוכחות קור.יש לדאג לחום הידיים,לפצע פוטופלטיסמוגרפיה בשני מצבים ולהתחיל בטיפול תרופתי.
בברכה,
דר' ארנון קורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעייה דומה של בהונות סגולות בחלקן
אור28/01/2012שלום
התופעה של בהונות רגליים סגולות בקצה או רק בחלק מהקצה היא תופעה שקורית לי כל חורף למרות שאני עם גרביים ונעליים ( נעלי בית, התעמלות וכו')
לאחר מכן יש אדמומית, נפיחות מה והתמתחות של העור סביב הצפורן (הצפרניים שי בד'כ גזוזות ומסודרות) והגרד הוא בלתי נסבל האם חובה לטפל או לאבחן אצל רופא המתמחה בכלי דם אם זה מתאים לתיאור תופעת 'רנו' שתוארה לעיל הם רופא משפחה יכול להתאים טיפול תרופתי והאם ניתן להימנע מהישנות התופעה או להקל עליה כדי שלא תתפתח לגרד הבלתי נסבל (לשמחתי הנפיחות אינה רבה ובהונותי מכוסות כל היום ובנעלי התעמלות)
בברכה
אור. מ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעייה דומה של בהונות סגולות בחלקן - תגובה
ד''ר ויקטור גינזבורג28/01/2012המלצתי - להבדק על יד כירורג כלי דם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בעניין ורידיםתל אביבית20/03/2007
יש לי וריד בולט ברגל, מזה הרבה שנים. הוא לא נפוח ולא כואב, השיקול היחיד הוא:אסטטי.
האם כדאי לטפל בו כרגע או לחכות שהמצב יחמיר יותר, אם בכלל. מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וריד בולט ללא כאבים
ההמלצה לטיפול תלויה במימצאי דופלקס הורידים
כאב הוא רק סימפטום אחד
תתכן המלצה להוצאת או סתימת הוריד לפי בדיקת החולה.
ממליץ להזמינו לאחת ממרפאותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ורידים אחרי לידההלנה20/03/2007
שלום רב,
ילדתי לפני כחודשיים ומאז ההריון והלידה נשארו לי המון ורידים בולטים ברגליים. אני מרגישה גם כאבים ברגל אחרי עמידה ארוכה או כשאני קמה ממצב של ישיבה לעמידה אחרי שישבתי הרבה זמן. רציתי לדעת אם ורידים בולטים זה מסוכן בריאותית או שמדובר רק בבעיה אסתטית?
בעיקרון לא חשבתי לטפל בזה, ואני לא יודעת אם הכאבים נובעים מזה או שסתם הזדקנתי...
אשמח ליעוץ.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורידים אחרי לידה
ד''ר ארנון קורן22/03/2007שלום רב,
ורידים ונימים לאחר לידה חולפים בדר"כ בפרק זמן זה.אלו שנשארו זקוקים לעזרה להעלם.המלצתי לבדיקת דופלקס ורידים שטחיים ועכמוקים.עם הבדיקה מומלצת בדיקת כירורג כלי דם בכדי להמליץ על הטיפול העדיף.
בברכה,
דר' ארנון קורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח להעלמת ורידים ונימי דם בולטיםאולגה18/03/2007
הנני סובלת מורידים ונימי דם בולטים ברגליים אשר מפריעים לי אסתטית. אילו טיפולים קיימים היום להעלמתם לצמיתות? והאם במידה ובוצע טיפול קיימת האפשרות של ורידים חוזרים באותו המקום?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח להעלמת ורידים ונימי דם בולטים
ד''ר ארנון קורן19/03/2007אפשרויות הטיפול בורידי ונימי הרגלים רבות ואין קשר לטיפול קודם.לפני כל החלטה על טיפול בורידים ובנימים יש לבצע דופלקס בכדי להבין את הגורם לבעיה.לאחר קבלת האבחנה ניתן להמליץ על אחת השיטות:טיפול בלייזר לורידים
הזרקות חומרים סקלרוזנטים עם וללא קצף
כריתות עדינות דרך חור מחט
ועוד..................
בברכה,
דר' ארנון קורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקולטלרים-אי ספיקה
נעמי09/04/2007אימי סובלת מאי ספיקה ורידית אבחנה במכון מור בבדיקת US הומלץ על טיפול בהזרקות חומר קיצפי לניתוק הוריד החסום והמסוייד.
כתוצאה מחסימות אלה הופיע גרד חזק עד כדי דימום בנוסף לכאבים
אשמח לדעת האם זהו הטיפול היחיד המוצע היום לאבחנה זו(הטיפול מאוד יקרכ-10000 שח)
וכיצד לפנות.האשה סובלת ייסורים ואינה יכולה להרשות טיפול כ"כ יקר.
תוד רבה לתגובתך ותשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי ספיקה ורידית עם גרד
ד''ר ארנון קורן12/04/2007שלום רב,
אמך סובלת מבעית ורידים בשלב מתקדם.הזרקות קצף לורידים זוהי אחת האפשרויות לטיפול.תוכלי לקרא באתר שלי את כל מגוון אפשרויות הטיפול.רצוי לשלוט בכל אפשרויות הטיפול בכדי לדעת להתאים את הטיפול הנכון לכל אדם ואדם.
בברכה,
דר' ארנון קורן
WWW.MEDIKOREN.COM* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי ניתוח כלי דםאורן18/03/2007
עברתי לפני חודש ניתוח בכלי הדם אחרי שהיתה לי חסימה בוריד ברגל. עברתי ניתוח בהרדמה מלאה ועכשיו אני עומד לפני טיפול של הזרקות בשביל לסדר את הנימים הקטנים.
האם הטיפול של ההזרקות הוא מסוכן? הרופא שלי הימליץ לי לזהזהר כי החומר שמזריקים יכול גם להגיע בטעות לוריד הראשי ולחסום אותו, ואז אני אטרף לקחת מדללי דם כל החיים.
האם לבצע את הטיפול של ההזרקות או שיש פיתרון אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי ניתוח כלי דם
ד''ר ארנון קורן19/03/2007אינני חושב שיש סכנה בטיפול בהזרקות לורידים כאשר הפעולה מבוצעת על ידי רופא מנוסה.לנימים הקטנים זהו הטיפול המומלץ ולאחר ניתוח יש להמליץ אותו לקבלת תוצאות קוסמטיות בלבד.
בברכה,
דר' ארנון קורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרוטידיניהנגה14/03/2007
אשמח לדעת פירוש המילה.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עורקי הקרוטיס
ד''ר ארנון קורן19/03/2007עורקי הקרוטיס נמצאים בשני צידי הצואר הקדמי והינם חלק מהספקת הדם למח.ניתן לאבחן הצרויות בעורקי הקרוטיס בבדיקת דופלקס.
בברכה,
דר' ארנון קורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)