מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלה להילה - אני צריכה המלצהשירלי27/12/2011
היי חברים, עברתי ניתוח שרוול לפני חודש, ירדתי כבר 15 ק"ג, אבל יש לי בעיה עם הויטמנים.כל פעם שאני שותה אותם, יש לי בחילות שמסתימות בהקאה, וזה לא משנה אם זה לפני או אחרי אוכל.
מה עושים? אני יודעת שזה חשוב, מאחר ואני והציפורים אוכלות בערך אותו דבר..
אני אשמח להמלצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמינים
נילי27/12/2011ערב טוב,
את לא כותבת מה סוג של ויטמינים.
אני לוקחת :
סידן - "קלצימור", למציצה בטעם מנטה. גם סידן, גם נגד בחילות (אין לי בחילות)
ברזל - פריפל בטיפות כמו לתינוקות, 20 טיפות בין הארוחות, לא חלביות.
ויטמינים - 2 דובונים "מולטיויט", בטעם פטל, בצבע אדום. יש לי גם סוג אחר ללעיסה, פחות אוהבת.
אין מזה בחילות, הכל עובר חלק. כנראה את צריכה לפנות להנחיות מדויקות לדיאטנית.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה להילה - אני צריכה המלצה - תגובה
שולה זק27/12/2011את צריכה להתייעץ עם רופא המשפחה או עם דיאטנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בגדים גדוליםאפרת27/12/2011
הי חברים,
"צרות" טובות - הארון מלא בבגדים שגדולים עלי מאד (עד כה 35 ירדו) ואני לא מתכננת לחזור ללבוש אותם בגלגול הזה.
מה עשיתם עם הבגדים הגדולים? בא לי להעביר אותם למישהו שיעשה בהם שימוש טוב, הם יקרים (לליבי וגם לארנק) ובמצב מעולה
רעיונות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להלן רעיון- תגובה
שולה זק27/12/2011לארגן מפגש ולערוך בזאר של בגדים "החלפות".....
יכול להיות נחמד ויצירתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני הוצאתי הכלללל מהארון
avivit5928/12/2011והחלטתי ששום דבר לא נכנס ללא מדידה.
גם אני אחרי 37 קילו.
הכנסתי רק מה שטוב (בגדים ש"חיכו" לי ולא עלו עלי בזמנו)
את כל השאר, ואני מדברת על 4 שקיות זבל ענקיות,
העמסתי על האוטו, נסעתי לכפר סבא ותרמתי בעמותה ליד שנייה.
הם מחלקים את הבגדים או מוכרים אותם ומשתמשים בכסף למטרות טובות.
מקווה שהגיע לידים הנכונות ונהנים מכל זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זהו עברנו את זהתמר נהריה26/12/2011
איתן עבר את הניתוח בשלום ההתאוששות קשה, אבל הכול לטובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשעה טובה - תגובה
שולה זק27/12/2011העיקר אחרי.
נדבר במהלך היום
חיבוק לשניכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשעה טובה החלמה קלה ומהירה
חדווה28/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר מחג'נה
תמר נהריה27/12/2011אתה פשוט גדול מהחיים. תודה רבה על הכול אני ואיתן בעלי פשוט מאמצים אותך כמלאך שומר שלנו . נתת לנו חיים חדשים תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עשיתם עם הבגדים הגדולים?
אפרת27/12/2011הי חברים,
"צרות" טובות - הארון מלא בבגדים שגדולים עלי מאד (עד כה 35 ירדו) ואני לא מתכננת לחזור ללבוש אותם בגלגול הזה.
מה עשיתם עם הבגדים הגדולים? בא לי להעביר אותם למישהו שיעשה בהם שימוש טוב, הם יקרים (לליבי וגם לארנק) ובמצב מעולה
רעיונות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין לא נפתרנו מהבגדים אבל
תמר נהריה31/12/2011מתכוונת לתרום אותם לויצ"ו או לנזקקים אחרים. אני עדיין לא רכשתי בגדים חדשים. מחכה לקראת הקיץ. אבל הבגדים כבר נופלים ממני. גם החזיות גדולות, אפילו הנעליים, מה עושים?? חבל לקנות עכשיו כי אני עוד ירד במשקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוף סוף יש אישוריםדורית26/12/2011
אחרי הרבה בדיקות, וענינים משרדיים סוף סוף אישורי לי בביטוח ובקופת חולים את הניתוח.
מתברר שיש לי יתר לחץ דם!
פרוצדורה מתישה אבל זהו עוד חודש וקצת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוף טוב הכל טוב - תגובה
שולה זק26/12/2011בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שולה
דורית26/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני אחרי סוף סוףמיכל26/12/2011
ברוך ה' ובשעה טובה עברתי את הניתוח (טבעת) ביום רביעי. ב"ה מרגישה טוב ולא רעבה.
עד עכשיו 4 ק"ג פחות בלי עין הרע ושרק ימשיך ככה.
מישהו יודע אם מותר לי כבר ביצה רכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה - תגובה
שולה זק26/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה בהמשך התהליך
חדווה26/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני צריכה עזרה קטנה..ענת26/12/2011
אני צריכה את המס' של הפקידה של ד''ר מחאג'ה בבית חולים רמב''ם, נתתי להם מספר טלפון לזמן אותי לניתוח ולצערי הטלפון אבד... ואני לא רוצה לשגע את הד''ר לא נעים לי :\
תודה ויום טוב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחות קוראים רותי- תגובה
שולה זק26/12/201104-8541832
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח קיצור קיבהנורית25/12/2011
מה ההבדל בין ניתוח קיצור קיבה לשרוול לבין מעקפ קיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח קיצור קיבה - תגובה
שולה זק25/12/2011ניתוחי קיצור קיבה הם שם כללי לסוגי הניתוחים השונים: טבעת, שרוול, מעקף קיבה, מעקף תריסריון.
הטכניקות שונות, התוצאה דומה - קיבה קטנה (כיס) - דבר העוזר בהפחתת כמויות האוכל שניתן לאכול ומביא לשינוי הרגלי אכילה. תיכנסי לשאלות נפוצות ותמצאי שם תשובות של הרופאים לגבי הניתוחים השונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פחות מחודשיים לפני...יעל25/12/2011
חג שמח לכולם,
הרגשתי שהגיע הזמן לא רק לקרוא אלא גם לכתוב...
אני מתוכננת לעבור ניתוח שרוול בעוד פחות מחודשיים אצל ד"ר רזיאל באסותא..
החששות מתחילים להישמע בקול גדול יותר... מהניתוח, מההחלמה, ובעיקר מהשינוי שנדרש לעשות אחריו... יש לי שתי בנות קטנות, אני עצמאית בעבודה.. ובעיקר חיה כל החיים בזוגיות עם האוכל...
אשמח לקבל הצעות לדיאטניות (עם נשמה וניסיון בניתוחי שרוול) באזור הצפון (טבעון, רמת ישי, נצרת עלית, עפולה..) וכן לטיפול רגשי/קבוצת תמיכה...
כמה מפחיד זה נראה מהצד הזה של ההודעה...
תודה מראש, יעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיהיה בשעה טובה - תגובה
שולה זק25/12/2011בסמוך לניתוח או אחריו
תפני אלי, עד אז יתכן ותהיה קבוצה בתמיכת בית חולים העמק.
עד אז בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל- מוכנה לעזור
זיו25/12/2011יעל, אני חיפאית, עברתי את הניתוח לפני שלושה חודשים והחיים שלי פשוט השתנו לטובה. אני מוכנה לעזור לך ולתמוך כי זה החלק שהכי חשוב ומרגיע את החששות. שלחי לי את מספר הטלפון שלך ואצור איתך קשר. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לעשות דווקאעוברית24/12/2011
ירדתי כבר 43 קילו
אבל באה התקופה של הדווקא להרוס
ואני הורסת
אם לא אכלתי אז עכשיו אני אוכלת דברים אסורים
כאילו דווקא
להילחם נגד הפחד הזה
שכול העולם עוצר אותי לומר שאני יפה
ואני לא
כי רואים את הפנים
אבל הכול במסכות
הגוף כמו מוטציה
וכן אין ספק ירדתי לא מעט
אבל הדרך עוד ארוכה
ותקופת הביניים הזו - אני מרגישה שאינני יכולה להישאר בה יותר
ובמקום לבחור לעזוב אותה למטה
פתאום הדווקא הזה מגיע ואני עוזבת אותה למעלה מחדש
והתנודות הללו
חייבת להתעורר מהן
להבין שהרגע הזה בו אני שולטת בתהליך הפוך
הוא רגע הרסני, מיותר
אני זקוקה לעזרה של דיאטנית כנראה
אבל אין לי את הכוח לדבר על אוכל
לא רוצה לחשוב עליו, לחשב אותו, לספר עליו
הדרך ארוכה יש לי לרדת עוד 30 קילו
ונדמה שאם לא אתן לעצמי כמה סתירות ואתעורר מהדווקא הזה
הדברים פשוט יהרסו והחוויה תהיה של כישלון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי התגעגעתי אליך
לימור24/12/2011בס"ד
היי הרבה זמן שנעלמת
רוצים לאחל לך חנוכה שמח
את חסרה לנו כאן
יש הרגשה של חברותא אז טוב לשמוע ממך
שאלה אם תסכימי לחלוק
מה היה המשקל התחלתי שלך ?
נראה המון לרדת 70 ק"ג
אפשר די לאבד את הכיוון מהלחץ של 70 ק"ג
איך אבל ביום יום שלך ? ההליכה ? הסידורים הקניות הטיפול בילדה ?
את מרגישה שינוי לטובה ?
מקווה שכן תאחזי בנקודות הטובות
צעדים כמו השם שלך , צעדים של עובר ...
בסוף עוד תהייה לנו ילדה גדולה!!! ומתוקה!!
ואם חסר לך מתוק המלצה שלי תמרים יש בהם סיבים תזונתיים שעוזרים לעיכול והם מרווים את הצמא למתוק
אבל חשוב ללכת לדיטאנית
מחכה לשמוע שיר שמח ממך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה70 קילו - בכייף - תגובה
שולה זק25/12/2011אני ירדתי 70 קילו לפי מחוגי המשקל וכנראה עוד קילוגרמים(_לא מעטים) הפכו משומן לתאי שריר ועיצבו את הגוף.
מרגישים נהדר. מרגישים שו נה - יש חיים. אפשר ללכת, להתכופף, לנשום, לישון.....לחבוק עולם.
לא צריך להתייחס (אך ורק) למשקל אלא לתהליך כולו. כי כל אחד ומבנה גופו, עודף המשקל שונה מאחד לשני - כך שחשוב להתמיד בתהליך ולשנות הרגלי אכילה ואורח חיים.
חג שמח ושבוע נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
עוברית25/12/2011אאמץ את התמרים ואוסיף תאנים
הרצון למתוק הוא בשעות הכי מטורפות של הלילה
02:00-03:00
שאני מורעבת עייפה ומשום מה כסהרורית לא מצליחה להירדם
ואז הרצון למתוק כמו צעקה
יכול להיות כדי להישאר ערה
יכול להיות כי משהו שם בבדידות נזכר במתוק כנחמה
לא יודעת
בלילה אני הכי חלשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכירה את זה..
לימור25/12/2011בס"ד
אני בלילה יושבת על האינטרנט שומעת דרשה עד שאני מתעלפת מעייפות
לגבי תמרים תקחי את האלו השמנים ולא המצוקמטים כי הם יותר מתוקים
בערך 5 מאלו ורמת הסוכר מעלפת אותך וזהו החשק עובר
את הטיפ הזה גליתי באתר של שומרי משקל בפורומים מישהי שאלה איך אפשר להחליף את העוגיה ליד הקפה ואת החשק למתוק
אז מישהי ענתה לה תמרים והסבירה שיש בתמרים סיבים תזונתיים והם ממש טובים לעיכול
אני סובלת המון מעציריות אז בשבילי זה לפחות 2 ציפורים במכה ........
תמשיכי לעדכן !!!!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק תאמיני בעצמך
יסמין24/12/2011שלום לך אני אולי לא הבנאדם הנכון לתת עצות כי אני בעצמי עם משקל יתר של 50 קילו ועוד עלי לחכות כמה חודשים עד ביצוע הניתוח אבל אני מחכה בתקווה ובסבלנות למרות שהאנשים מסביבי צוחקים עלי בסתר ואני רואה וכל מה שביכולתי לעשות זה רק להתעצבן בשקט ולבכות בשקט (והשומן הזה כי כשאני מתעצבנת אוכלת וכשאני שמחה אני אוכלת וגם עוד עם הריון ולידה עוד יותר גרוע) , אבל מחכה וסובלת ורוצה לשנות ועם כל הכאב שיש בזמן שאנחנו סובלים בסוף הדרך או בקצה המנהרה יש אור עוד סבלנות קצת זמן וזה יעבור זה הסוד וצריך שנאמין בעצמנו למרות הכאב.
מקווה שעזרת לך מניסיוני האישי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתהיה לך גם הצלחה רבה
עוברית25/12/2011נשמע שיש לך כוחות לצלוח הרבה דרך
גם אם היא ארוכה
תודה7380* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואני מש התגעגעתי - תגובה
שולה זק25/12/2011S H A P O O O O
את זוקה לדיאטנית לקבל תפריט על פיו תוכלי להתנהל, לאכול נכון - כל מה שהגוף זקוק.
מה שאת צריכה מאוד..זאת קבוצת תמיכה - שלא עוסקת בענייני אוכל.
אנסה ,במקביל אליך, לברר אם יש קבוצות ואיפה של מודעות עצמית, התמודדויות עם השינוי - ללא שקילה ושיח תבשילים.
המשך יום נעים, חג שמח, ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוברית חמודה!! אל תחשבי לרגע שאת ל
ליאתול25/12/2011לבד כי את ממש לא. אני שנה בדיוק לאחר הניתוח ומה שאת מתארת עכשיו היה לי גם לפני חודש ואני מצאתי שטיפול אצל פסיכולוגית שמתמחה בהפרעות אכילה עוזר מאוד.
מה שעושים זה פשוט מחפשים מדוע אנו שמים "רגל" לעצמנו. לי זה עוזר מאוד .
מקווה שעזרתי גם לך...... אני רק בתחילת הטיפול וכבר מרגישה שיפור גדול וממשיכה לרדת לאט אבל בטוח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בטיפול אבל לא עבור הפרעת אכילה
עוברית25/12/2011ואינני יכולה להעמיס עליו בנוסף
ההנחה היא שהכול קשור להכול
אבל אני בטיפול - לא מוותרת
משתפת כי זה מאפשר לי לחשוב
לתהות, לנסות להבין מה קורה
לקבל פידבק ולהתעקש על הפרופורציות הפרספקטיבות והאלטרנטיבות שאני מציעה לעצמי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוברית תמיד אשמח לשמוע ממך...
ליאתול25/12/2011תנסי בכל דרך אפשרית להיאחז בירידה ולהמשיך אותה .
המון הצלחה בהמשך הדרך!!!
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדרך שלי ל
יגאל26/12/2011אני נעזר בילדי היקרים הם השוט שלי שהם רואים שאבא שלהם מתחיל להגזים הם מתחילים לצווח עליי וחבל לי על הזמן . { אני דרשתי מהם שיעשו זאת לפניי הניתוח} 4 חודשים וחצי 35.5 קילו פחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי שולה, אני אחרי...פלסטיקה.לי24/12/2011
היי שולה,
זאת לי מכפר סבא, מקווה שאת זוכרת...
נותחתי שרוול ב- 4/7/10 ולאחר כשנה במשקל יציב (bmi 25 ),
נותחתי לפני כמה ימים עיצוב פלג גוף תחתון ע"י ד"ר מייליק הרופא והאדם המדהים ביקום וסביבתו.
אני בשמיים, מסתכלת על הגוף שלי שאומנם תפור וחבוש אבל צובת את עצמי לוודא שאני לא בחלום...חוץ מה"סינר" הוא עשה לי עיצוב ירכיים וירים לי את הת...הנפול.
הניתוח בהחלט לא פיקניק אבל שווה ברמות.
בהזדמונות זו מאחלת לכל משתתפי הפורום חג חנוכה שמח והרבה אור.
באהבה,
לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני שמחה בשבילך - תגובה
שולה זק24/12/2011כל הכבד
הלכת לטוב שבטובים
שתפי אותנו כיצד הלך עם ההתחייבויות.
החלמה מהירה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא היה קל
לינה25/12/2011לגבי האישור מהקופה לא היה קל בכלל,
לאחר שהוכחתי שזו סיבה רפואית אישרו לי טופס 17 לאישפוז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעולה- תגובה
שולה זק26/12/2011לא אמרתי שקל אבל בסופו של דבר מקבלים כי זה בסל הבריאות. ברור שעושים קשיים אבל בסוף נותנים.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לי שמחה בשבילך שהשלמת את התהליך
חדווה26/12/2011עד סופו הלוואי עלי רציתי לשאול אותך מה היו העלויות דרך הקופה לניתוח פלסטיקה?
כמה זמן לוקח מרגע קבלת האישור ועד לישום הניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לחדווה
לינה22/01/2012סליחה על האיחור ה"קל" בתגובה,אני לא מרבה להכנס לפורום ורק היום ראיתי את הודעתך.
לא שילמתי אגורה על הניתוח הפלסטי, זה נעשה במימון מלא של קו"ח (כללית).
עשיתי את הניתוח בב"ח איכילוב לידי ד"ר בני מייליק הטוב ביקום בתחום עיצוב הגוף לאחר ירידה במשקל.בנוסף הוא אדם מדהים ונדיר :-)
מרגע שקיבלתי את האישור המיוחל עד לניתוח עצמו עברו כשלושה חודשים (לא זוכרת במדוייק).
אני מרגישה מצויין, יש לי בטן שטוחה ויריכיים מעוצבים ומחכה בקוצר רוח לקייץ ללבוש את הביקיני הראשונה של חיי (אמיתי לחלוטין!)
שיהיה לך בהצלחה רבה,לכי על זה,זה פשוט קסם.
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שולה את יכולה להסביר לי בבקשה-אולגה23/12/2011
מה ההבדל בין ירידה במשקל לירידה בהקפים? כאילו אולי זאת שאלה מטומטמת אבל בתכלס תכלס אני יודעת מה ההבדל מן הסתם...
אבל איך זה שנגיד עכשיו אני 95 קילו אבל מרגישה בגוף הרבה יותר רזה? :/
סתם מסקרן אותי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השאלה במקומה- - תגובה
שולה זק26/12/2011כשיורדים במשקל רואים את השינוי בקילוגרמים.
לא תמיד יש ירידה נראית לעיין אבל הגוף משנה היקפים - מצטמק. המשקל נשאר אותו דבר אבל בבגדים את מרגישה שהם רופפים או צריכה מידה קטנה יותר.
זאת תוצאה של הפיכת תאי שומן לשריר, שהוא כבד יותר. וגם הפיזיולוגיה של הגוף שנמצא כל הזמן בדינמיקה של שינוי.
אם תעייני בשאלות הנפוצות תמצאי שם תשובות גם של מטופלים וגם של הרופאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכל החברים - יומן מסעעופר22/12/2011
למי שמכיר או לא מכיר שמי עופר, בן 28 מאזור ירושלים.
לפני שנה וחצי עברתי ניתוח מעקף קיבה בבית החולים הדסה.
אני רוצה ביומן הזה קצת לשתף אתכם במחשבות שהיו לי לפני הניתוח כי אני יודע שרובכם (החברים שלפני) עם אותם החששות.
לפני ניתוח כמו בכל דבר לא ברור בחיים ישנם חששות - עיקר החששות שלי נבעו מחוסר ידע - לא ידעתי מה מצפה לי, לאן אלך, עד כמה מסוכן הניתוח, איך ארגיש לאחר מכן, מתי אחזור לעבודה , מי יטפל בי, מה יקרה אם הניתוח יסתבך? האם זה יכאב?
כל השאלות האלו הן ליגטימיות ויותר מזה, מי שלא שואל אותם צריך לחשוב פעמיים אם הוא מוכן לתהליך אותו הוא הולך לעבור. ניתוח זה סוג של טראומה לגוף, מהפך שלם בתוך הבטן שלנו.
אספר קצת מהזוית שלי - יומיים לפני הניתוח החלטתי לבטל הכל - כל כך פחדתי עד שאמרתי לאשתי שזה לא שווה את זה ועדיף להיות שמן חי מאשר רזה מת. אשתי הפנתה אותי מהר חזרה למקור ההשראה שלי הלא הוא הפורום הזה והגברת שולה זק. קראתי קצת והתקשרתי לשולה וגם לליאור על מנת לשתף אותם במחשבות. שולה אמרה את המשפט שאני תמיד אזכור - " שמן חי? - אין דבר כזה לאורך זמן". חברים יקרים - זה פשוט נכון, אם לא הייתי עושה את הניתוח הזה אולי הייתי חי עוד 10-15 שנה בצורה סבירה מינוס ולאחר מכן הייתי מגיע לסוף. כבר בגיל 26 הייתי במצב לא טוב בריאותית ולכן ההחלטה לעשות את הניתוח שינתה את חיי.
היום , שנה וחצי אחרי , אני 70 קילו פחות, מרגיש טוב, שוחה להנאתי , רץ , חי , נושם. בקציור - החלטה הכי טובה שקיבלתי בחיים וזאת למרות כל החששות. חברים חששות תמיד יהיו - צריך לזכור וכמו שאני אמרתי פה בעבר - שימו על המאזניים - הסיכון למות מתחת לגיל 50 למי שבמשקל חולני הוא 50%. הסיכוי לסיבוך בניתוח הוא 1-2% כאשר הסיכוי למוות בניתוח הוא 0.6%.
הרבה מנותחים מתעסקים בסטטיסטיקה - אין צורך חברים - תעשו מה שנכון לכם - מה שמרגיש לכם שלם. תצילו את עצמכם ותתחילו לחיות כמו שאני עשיתי.
מי שמרגיש שהוא צריך קצת לדבר שיבקש משולה את המספר שלי - אני תמיד שמח לעזור.
שלכם תמיד וחג חנוכה שמח,
עופר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר במבינו!!!!!!!!1 - תגובה
שולה זק22/12/2011איזה יופי....כמה מילים "שם" עזרו המון כאן.
העבתי א הסיכום לשאלות הנפוצות.
חג שמח וסופ"ש נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זהו מאחורי ...... גם אני משורוולתימית22/12/2011
היי לכולם עברתי את הניתוח ביום שני האחרון והיום אני הולכת הבייתה נותחתי על ידי ד"ר מינץ המדהים והמסור והמקצועי ואין מילים בפי להודות לו על היחס שקבלתי וגם על ידי האחות האחראית רחל שגם היא סוג של מלאך.........
מרגישה טוב שותה נוזלים לאט לאט הכאבים הולכים ונשכחים ועכשיו מתמקדים בהצלחת המתנה שקיבלתי ניתוח השרוול....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב ובהצלחה!!!! קולולולול
אולגה23/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לשולה ולמנותחי שרוול טרייםדינה22/12/2011
שלום, אני כבר מתאוששת ומתמודדת.
אבל, כל שלוק וכל ביס שאני עושה מלווים בגרפסים בלתי נגמרים, למה? מתי זה ייגמר?
ביום ראשון אני אמורה לחזור לעבודה (10 ימים אחרי ניתוח) זה יהיה פשוט נורא אם אצטרך להתמודד עם זה בנוכחות חברי לעבודה? מה קורה אתכם? עוד מישהו סובל מזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה - תגובה
שולה זק22/12/2011ברוכה הבאה
לגבי הגרפסים - תרגעי זה יעלם.
הכל עדיין בצקתי ונפתוח וכמו כן יש אוויר במערכת העיכול.
אט אט הכל יחזור לקדמותו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב!!!
אילה22/12/2011כל הכבוד שהחלטת ועשית את הניתוח .. עכשיו את מתחילה חיים חדשים ובריאים. לגבי גרפסים אל דאגה!!! זה גם משהו שהפריע לי אחרי ניתוח . אני שלוש שבועות אחרי הניתוח ואפשר להגיד שמיום ראשון אין לי בכלל.. אז בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדאי להתרגל לזה
לימור22/12/2011בס"ד
אנ י 6 חודשים אחרי ומתביישת לאכול ליד אנשים ואפילו משפחה.....
גרפסים ו.......
הנפיחות, חבל על הזמן !!!!!!!
הכרוגית שניתחה אותי התפוצצה מצחוק שאמרתי לה שאני מפחידה את עצמי ,
מותק אין ברירה השרוול קטן לא נכנס גם אוכל גם שתיה צריך אוויר שישתחרר איכשהו ועדיף כך , כי אחרת יש כאבים בבטן מגזים שלא משוחררים
תתעודדי
פגשתי מישהי שהסבירה בעבודה שזהו המצב החדש וזהו קבלו אותה כך
חמודה שהק"ג נושרים שוכחים די הרבה !!!!!!!
בהצלחה
חנוכה שמח !
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנה תשובתי לך
לימור22/12/2011בס"ד
אנ י 6 חודשים אחרי ומתביישת לאכול ליד אנשים ואפילו משפחה.....
גרפסים ו.......
הנפיחות, חבל על הזמן !!!!!!!
הכרוגית שניתחה אותי התפוצצה מצחוק שאמרתי לה שאני מפחידה את עצמי ,
מותק אין ברירה השרוול קטן לא נכנס גם אוכל גם שתיה צריך אוויר שישתחרר איכשהו ועדיף כך , כי אחרת יש כאבים בבטן מגזים שלא משוחררים
תתעודדי
פגשתי מישהי שהסבירה בעבודה שזהו המצב החדש וזהו קבלו אותה כך
חמודה שהק"ג נושרים שוכחים די הרבה !!!!!!!
בהצלחה
חנוכה שמח !
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בכלל לא מצחיק בעיניי
דינה22/12/2011להפך, זה מייאש לחלוטין. אני ממש לא רואה את עצמי אוספת את חברי לעבודה, שאיתם אני יושבת 9 שעות ביום באותו החדר, ומסבירה להם שזה המצב החדש! חברים שלי, שאני אוכלת איתם צהריים כל יום, ועכשיו אני צריכה לתקוע להם גרפסים בפרצוף?? מזעזע!
אני אפילו לא מעיזה לחשוב על נפיחות.
שום מחמאה שבעולם לא תכפר על נפיחות מול עמיתים לעבודה, באמת.
דיכאון מוחלט.
חייב להיות משהו שיעזור, לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל מה הויכוח - תגובה
שולה זק22/12/2011במשך שנותי בתחום....לא נתקלתי שתופעת הגרפסים והגזים נמשכת לאין סוף..... זו תופעה בתחילת הדרך, אחרי הניתוח וזה עובר וחולף. קורה שיש גזים וגרפסים כמו לא אדם רגיל.
התופעה חמורה ומוכרת למי שעובר ניתוח מעקף תריסריון - אך לא בניתוח שרוול מעקף רגיל וטבעת.
אתן מוזמנות לדפדף בדפי הפורום ובשאלות הנפוצות ולהיווכח שאין הדבר כך.....נולד כאן איזה פילון מנמלה.....צאו מזה.
תהנו מהניתוח ותוצאותיו
שיהיה סופ"ש נעים ו"שקט"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנחת רווחה, תודה לך שולה
דינה22/12/2011מרוב חרדות קשה לראות את הטוב. גם אני רק בהתחלה (יום 8) כך שאין ממש ממה להנות עדיין. אני גם נמנעתי עד עכשיו מלהשקל, כי אני לא רוצה להתאכזב אם הירידה לא תעמוד בציפיות (אפילו שאני מודעת לזה שעם כל הפירסומים פה, הציפיות קצת מוגזמות).
רק מייחלת לגרפסים שיעברו. אין איזה כדור שאפשר לבלוע, שעוזר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלוסק - תגובה
שולה זק22/12/2011כדאי שלושה חודשים ראשונים לקחת לוסק. זה מקל ומונע תופעות לואי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחח אני עד היום עושה גראפסים!
אולגה23/12/2011לא ביותר מידי פומבי אבל עם חברות וזה בכייף...
אפילו את החבר הזהרתי שלא יבהל מהגיהוקים למיניהם...
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשתפי מה קורה איתך כיף לקרוא ממך
לימור24/12/2011בס"ד
היי אולגה
מה שלומך אני אוהבת לעקוב אחר ההתקדמות שלך ,
מחכה לשמוע
חנוכה שמך
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיאאאא לימור! איזה חמודה את
אולגה29/12/2011רק עכשיו ראיתי את ההודעה :)
אני מתקדמת לאט לאט... לא זזה מה21 ק''מ שהורדתי בחודשיים האחרונים <אני מניחה שזה הרבה> אבל בא לי עוד ועוד וועד!!!
עם אוכל אני עדיין לא ממש מסתדרת אבל הבנתי שאם אוכלים אז אין בחילות וצרבות חחחחח... הרבה אוכל נתקע, ולפעמים משעמם אותי לאכול לאט אז אני מוותרת אחרי כמה ביסים....
האמת שהכי מוזר זה שאיך פתאום יש דברים מסויימים שכן עוברים... לפני חודש לא האמנתי בכלל שיש חיים כאלה :)
לפחות אני מרגישה טוב ויש כוח לעשות הליכות ואני מחייכת ואפילו יש חבר חדש :):):) בלי עין הרע....
מה איתך? ספרי לי קצת על עצמך.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלי עיין הרע- תגובה
שולה זק30/12/2011כל הכבוד אןלגה להשיל 21 קילו בחודשיים - הישג נפלא.
המשך ירידה מהנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל מה הויכוח - תגובה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה24/12/2011תופעת גרפסים לאחר ניתוח שרוול רואים אותה בחלק לא גדול מהמנותחים. מתרחשת לרוב בשבועות הראשונים ולאחר מכן נעלמת. תזונה נכונה ודרך אכילה נכון יכולה לצמצם את הבעיה. לרוב נגרמת עקב אכילה מהירה ובליעת אויר.
מציע לחזור לדיאטאנית ולדבר איתה על התופעה ולנסות למזער אותה בהדרכה נכונה
חג שמח ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתרון הבעיה
יגאל26/12/2011מניסיון אישי זו התשובה לבעיה תזונה נכונה ודרך אכילה נכון יכולה לצמצם את הבעיה. לרוב .לי בכל אופן זה היה הפתרון ו גם לפחות בשבועות הראשונות האתי מוציא אוויר לפניי השתיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גם אני תקועהavivit5921/12/2011
אחרי 36 ק"ג, בחודש האחרון המשקל לא רוצה לזוז
וזה מה זה מתסכל.
לא שיניתי את מה שאני אוכלת ובכל זאת..... תקוע.
אני יודעת שזה קורה לכולם, אבל חייבת לשתף מישהו בתסכול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חחחח - תגובה
שולה זק21/12/2011תבדקי היקפים....חוץ מזה ירדת יפה מאוד....הגוף נח מעט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמי יש זמן לנוח?
avivit5922/12/2011מצא לו זמן לנוח הגוף.....
שינוח כשאני נחה.
האמת, אני לא מתלוננת,
ובבגדים מרגישה שינוי עצום וגם המחמאות לא מפסיקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה טבעי
עופר22/12/2011אחרי הירידה הגדולה תמיד יש עצירה בשלב מסויים.
ירדת יפה מאוד.
תנסי לשלב קצת כושר גופני ולקצץ בדברים שהם יותר משמינים.
אין מה לעשות זה לא הוקוס פוקוס.
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלוואי עליי להיות תקועה כמוך....
מירי22/12/2011אני תקועה ב-23 ק"ג....הלוואי עליי להגיע לירידה כמוך (ולהתקע)....נסי בינתיים להתעודד מלהביט בעצמך במראה. יש מה לראות!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)