מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- זמן המתנה לניתוחיסמין20/12/2011
ערב טוב לכולם רציתי בבקשה לדעת מהו זמן ההמתנה פחות או יותר של הניתוח מתאריך מסירת כל הבדיקות אל המנתח.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמן המתנה לניתוח - תגובה
שולה זק21/12/2011הרשי לי להתחיל בהלצה...."כמה זמן נסיעה זה להרצליה מרגע עלייתי לאוטובוס?"
איזה בית חולים? איזה מנתח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודקת שולה במאה אחוז
יסמין21/12/2011רק מתוך לחץ מכל העניין אני באמת מתה כבר שיעבור הזמן ואגיע לזה אחרי כל התוצאות המדהימות שיש אני עומדת להנתח בבית חולים רמב"ם אצל מנתח ד"ר אחמד עסלייה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת בידיים טובות - תגובה
שולה זק21/12/2011התורים ברמבם לא קצרים לעיתים 3-4 חודשים.
איני יודעת איזה ביטוח יש לך ולאיזה קופה את שייכת, אבל דר' עסליה מנתח גם באלישע. כדאי לך להתעניין מה גובה ההשתתפות העצמית. שם התורים קצרים יותר.
לגבי רמבם...שבי להם על "הווריד" בלשון המעטה, תצלצלי כל יומיים שלושה ותבררי אם לא היו ביטולים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה לך שולה מקרב לב
יסמין21/12/2011מודה לך שולה על נכונתך והתחשבותך והאכפתיות להיות איתנו בכל ביס , אני שייכת לקופת חולים מאוחדת עם ביטוח עדיף , מחר אני אצור קשר לברר באלישע
ושוב תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדאי לברר - תגובה
שולה זק21/12/2011כמדומני שיש לו הסכם עם הקופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לשולה
חני21/12/2011"שבי להם על "הווריד" בלשון המעטה, תצלצלי כל יומיים שלושה ותבררי אם לא היו ביטולים" - זה נכון גם לגבי מעקף קיבה באיכילוב? אמרו לי להמתין 5 חודשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לשולה - תגובה
שולה זק10/12/2013נכון לגבי כל סוג של ניתוח. אם מתפנה תור לחדר ניתוח זה העיקר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה המספר של הוריד שצריך לנדנד
meira11/12/2013חודשיים זה רחוק אני מתה איפה מנדנדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסתם מענין אותי....
רחל10/12/2013איך היה?
כמה ירדת?
אני עוד שבוע עושה אצלו ניתוח.....
אני מלאה פחדים..........................* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסתם מענין אותי.... - תגובה
שולה זק10/12/2013הירידה היא יחסית ואינדיבידואלית ממנותח למנותח.
תלוי ב BMI , במשקל ההתחלתי ובנתונים האישיים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה - חושבת שהקיבה התרחבהאפרת ב20/12/2011
הי לכולם , הרבה זמן לא ביקרתי פה .
אני ארבעה וחצי חודשים אחרי הניתוח . לפני הניתוח הייתי bmi38 עם מחלות נלוות , היום אני עם bmi 32 . רזיתי מהניתוח 16 קילו . ואני קצת בלחץ . האם זה לא לאט מידי? אני גם מרגישה בחודש האחרון שהקיבה שלי ממש התרחבה . אני רעבה כמו לפני הניתוח ומצליחה לאכול הרבה יותר . אם עד לפני חודש לא הצלחתח לאכול כריך שלם היום אני מצליחה בקלות, אם עד לפני חודש לא הצלחתי לאכול יותר מחביתה מביצה אחת היום אני מצליחה לאכול בקלות חביתה משתי ביצים .
אני ממש מודאגת . יכול להיות שעשיתי נזק והרחבתי את הקיבה?
יש לי אחות שעשתה את הניתוח אצל אותו מנתח חודשיים לפני והיא יורדת הרבה יותר מהר במשקל וגם מצליחה לאכול פחות . האם יש סיכוי שלי השאירו שרוול יותר גדול?
הרבה שאלות ... כמו שניתן להבין אני ממש בלחץ . אודה מאוד על תשובותיכם
אפרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה עזרה - חושבת שהקיבה התרחבה - תגובה
שולה זק20/12/2011נקודת המוצא שלך היה BMI לא גבוה . הירידה היא מאוד אישית לכל אחד.
חשוב ללכת לביקורת אצל המנתח ולהתמיד במעקב אצל דיאטנית.
האם את עושה זאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשתי לפני האוכל ובכלל לשתות
לימור20/12/2011בס"ד
גם לי זה קורה וקרה
המלצה לשתות ולשתות
פחות תרגישי רעב
ותמתני 15 דקות ואז תאכלי ,תרגיש יותר שבעה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד 6 ימיםאיתן נהריה20/12/2011
כולי ציפיה..
כל כך רוצה חיים אחרים, כל כך רוצה להיפרד מהעייפות שלי..
כל כך רוצה לקנות נעליים עם שרוכים, ולרענן את ציוד הצלילה,
ולחתור בקיאק, ולרוץ על הים עם הבנות שלי,
אני כל כך רוצה לישון בלילה...לילה שלם!
אני כל כך רוצה לנשום אויר...בלי דום שינה, בלי לחרחר...
אני רוצה לחיות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכל כבר בהישג יד - תגובה
שולה זק20/12/2011עוד כמה ימים ידידי היקר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיתן אתה קרוב יותר מתמיד להגשים את
חדווה21/12/2011החלומות שלך, אוטוטו אתה עובר את השינוי המיוחל ותחשוב על זה שבקיץ הקרוב בע"ה תוכל להגשים את כל החלומות שהעלת כאן , אז כל מה שנותר זה לאחל לך בהצלחה ושהכל יעבור לך בקלות !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת הצעד המשמעותי כבר עשית
עופר22/12/2011אתה כבר מגיע לשם !
בהצלחה בהליך ! אתה חצי דרך....
נתראה בצד השני!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר מחג'נהחני20/12/2011
קראתי בכמה מקומות שבניתוחים חוזרים יש פחות אחוזי הצלחה. אבל אני לא מבינה מה זה אומר בפועל. פחות הצלחה לטווח קצר או ארוך? יותר סיבוכים או פחות הצלחה בירידה במשקל? מה זה אומר לגבי מעקף קיבה אחרי 10 שנים עם טבעת? האם יש משהו שעלי לדעת לפני שאני עוברת את הניתוח?
בתודה בראש על תשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח חוזר
פרופ` אחמד מחג`נה20/12/2011שלום לך
ניתוח חוזר ינול להיות יותר קשה טכנית מאשר ניתוח ראשון. ההחלמה יכולה להיות קצת יותר קשה. לא נכון לגיד, שאחוזי ההצלחה של ניתוח חוזר מבחינת השגת מטרה וירידה במשקל יותר נמוכות מניתוח ראשון. זה תלוי בסיבת הכשלון של הניתוח הראשון. כלומר חולה שאוכל מתוק ועבר ניתוח שרוול אשר נכשל ברור שניתוח מעקף יטיב לו וההצלחות של המעקף דומה לחולה שאוכל מתוק ועבר ניתוח מעקף ראשון.
לפני שעושים ניתוח חוזר צריכים להקפיד ולחקור את הסיבות שהביאו לכשלון הניתוח ולהמנע מהם בניתוח החוזר.
היום אנחנו רואים יותר ויותר כשלונות וזה נובע כמו שהזכרתי תמיד מבחירה לא נכונה של הניתוח וממעקב לקוי. אז להצלחת ניתוח ראשון ועל אחת כמה וכמה ניתוח שני צריך לעשות את הניתוח אצל מנתח שמבצע את כל סוגי הניתוח ובמרכז שהמעקב מסודר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
חני21/12/2011ד''ר מחג'נה, תודה על תשובתך.
כפי שכתבתי, אני עם טבעת 10 שנים. ירדתי כ-40 קילו (מתוך כ-70 שהיה עלי לרדת) ובשנים האחרונות העליתי בחזרה כ-30. הכשלון נובע מכך שהטבעת פשוט לא מונעת ממני לאכול כמויות גדולות של אוכל. הסגירה שלה די קטנה, וכל פעם שניסיתי לסגור יותר חזק, המצב הגיע לסתימה מוחלטת, כך שאפילו מים לא עברו. אז אני אוכלת כמעט כמו לפני הטבעת, וכן, גם הרבה מתוק. האם מעקף קיבה יהיה יעיל במקרה שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה24/12/2011בהחלט כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרוולקרן19/12/2011
ערב טוב!!!! שמי קרן ואני שוקלת 115 קילו אמא לשלוש בנות וכרגע אני שלושה חודשים אחרי לידה קיסרית רע לי מאוד עם המשקל ושוקלת ניתוח שרוול ומפחדת מאוד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב - תגובה
שולה זק19/12/2011לא ציינת מה הגובה שלך ואם את בקריטריונים לניתוח.
את שלושה חודשים אחרי לידה ההורמונים עדיין בפעולה, בנוסף לזה שעברת קיסרי....כרגע לא נראה לי שיש מצב לדבר על ניתוח.
אני ממליצה לפנות לדיאטנית ולקבל תפריט מתאים לך (האם את מניקה?) וכך לשנות הרגלי אכילה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שרוול
קרן19/12/2011היי שולה, גובהי 1.60 ולפני הלידה משקלי נע בן 95 ל104 תמיד נילחמתי עם דיאטות ולא הצלחתי... אני לא מניקה,..היום אני כבר מיואשתתת וממש רוצה ללכת לכיוון של ניתוח בגלל ההצלחות שראיתי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שרוול
קרן19/12/2011ובנוסף גילו אצלי גם לחץ דם גבוה בגלל המשקל...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח - תגובה
שולה זק20/12/2011שלום קרן
מבחינת קריטריונים את עומדת בהם עם BMI 44 פלוס, את צריכה להתיעץ עם רופא המשפחה וכירורג, אם ניתן להכניסך לתהליך + ניתוח נוסף זמן כה קצר לאחר לידה וניתוח קיסרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחרתיים!!!!מיכל19/12/2011
אני עוברת בעז"ה ניתוח טבעת אצל אבינוח באסותא. איזה התרגשות, אני מתעסקת עם זה כבר שנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה- תגובה
שולה זק19/12/2011מקווה שבחרת בניתוח המתאים לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה!!! מחזיקה לך אצבעות!!!
אילה20/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה אחרי שרוול - להילה כהןאפריים19/12/2011
שלום הילה,
עברתי ניתוח שרוול אצלכם בהדסה ביום חמישי האחרון בשעות הבוקר.
אני משתדל למלא אחר הוראות ה"חוברת" ואולם תחושת רעב קלה ממשיכה לאפוף אותי (יכול להיות שנחום לא חתך מספיק...)
לדוג' :
ביום החמישי שלאחר הניתוח כבר אכלתי יוגורט שלם ולא חצי - ויוצא שאני לא ממש שבע.
שאלותיי:
1. האם זה טבעי שאחוש תחושת רעב נוכח הכמויות הקטנות?
2. האם ניתן להתקדם עם התפריט (כמובן לשמר על אכילה דלת קלוריות ועתירת חלבונים) ועם הכמויות - או שמא יש חשש לפגיעה בנפח הקיבה?
על תשובתך אודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוחחתי עם הילה-אין צורך במענה
אפרים20/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח אם תשתף במה שנאמר לך
דינה20/12/2011אני בדיוק באותו מצב כמוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוב אני מירישולה19/12/2011
תמונה עכשוית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה בדרך אתן נראות מצויין
לימור19/12/2011שלום בנות
כמה זמן אתן אחרי הניתוח , נראה שירדתן המון
שתפו אותנו!!!!!
חנוכה שמח
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 4 חודשים אחריייגאל19/12/2011
לא יאומןן כמה אני מאושר החיים שלי נראים אחרת אני יוצא בכייף לאירועים מסעדות וטיולים לא מפחד אך היסתכלו אליי ו מה יגידו {איך השמן הזה נושם אוכל וחיי} .החיים האישיים שלי הישתפרו בצורה מדהימה ים האשה והילדים {ירדתי עד היום 35 קילו. ו10 מידות במיכנס ומ5 xxx ל 2xx בחולצות}. איזה כייף ממליץ לכל מי שחושב על הניתוח ללכת בלב שלם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממ
יגאל21/12/2011..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד - תגובה
שולה זק21/12/2011נהנתי לקרוא את דבריך והעברתי את סיפורך לשאלות הנפוצות.
בהצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענוגגגגגג בהמשך
אולגה21/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעלם לי הבהצלחה חחחח
אולגה21/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיום חמישי בעלת טבעת משל עצמייפעת18/12/2011
שלום,
לאחר התלבטויות ושמיעת הרצאות ופגישות עם מומחים החלטתי על טבעת.
הרגע המיוחל מגיע סופסוף ביום חמישי הקרוב ה- 22.12.
בתחילת התהליך "טיילתי " לי בכמה פורומים וקצת נבהלתי מחוסר ההתייחסות לחדשים. קיבלתי המון המון המלצות על הפורום הזה.
אז לחיי הדרך החדשה ומקווה להיות חברה אמיצה בפורום.
אני די חוששת ומפחדת לקראת התהליך ומקווה לקבל קצת תמיכה מאנשים שהיו שם.
תודה ובריאות לכולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה רבה יקירתי
אלומה18/12/2011החלטת את ההחלטה הנכונה. שיהיה בהצלחה רבה- אל חשש הכל יהיה בסדר. תצמדי להוראות שהרופא יתן לך ועל תחרגי . ההחלמה היא קצרה יחסית וחזרה לשגרה המיוחלת מהירה. תשלבי ספורט על בסיס יומי ...את יודעת מה? תתחילי כבר מעכשיו!! זה יעזור לך בהצרת היקפים ולמיצוק העור. אם את רוצה לשאול שאלות נוספות מוזמנת לפנות עלי ל מייל [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרגשה מדהימה ...נטלי18/12/2011
שבוע וחצי אחרי ניתוח שרוול 6 קילו פחות ..
ההרגשה מדהימה וההנאה הרבה יותר .. כי אני לא רעבה וזה מדהים !!!
וכן יש תחשקים האלה של בא לי כי בכל זאת הייתי אוהבת לאכול ובמיוחד לאכול שטויות
אבל ההרגשה חולפת מהר ברגע שאני חושבת על התוצאות שיהיו אחר כך (:
אני לא כותבת פה הרבה .. אבל תמיד נמצאת ומתעדכנת
כייף לראות אנשים שאחרי וירדו ברמות משמעותיות ומעודדים אנשים שבדרך לדבר הגדול
הזה שנותן חיים חדשים וטובים יותר !
אז שיהיה לנו יום טוב ושבוע מדהיםםםםםםם :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הכבוד נטלי- תגובה
שולה זק18/12/2011דברייך חשובים ביותר לאלה הנמצאים שלב לפני וחוששים ומתלבטים.
בהצלחה בהמשך ונשמח להתעדכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזל טוב לליבי ולהוריהשולה זק18/12/2011
בשעה טובה הגיחה לעולם ליבי אחות לאורי - לאמא ואבא ליאור וסיגל מחברי הפורום הוותיקים ועמודי התווך שלו.
שתזכו לגדלה בנחת ובאושר.
ועכשיו חברים יקרים נגמרו התירוצים....חוזרים למעשים .....ויורדים במשקל.
מחבקת את כולכם באהבה
שולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש נכדים בפורום ...
לילך.פ18/12/2011הללויה באמת שיהיה להם מזל טוב... אני נכנסת לפייסבוק לאחל להם אישית :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש נכדים בפורום ... - תגובה
שולה זק18/12/2011לילכי
נכדים יש רק לי
ליבי נולדה לליאור וסיגל החבר'ה הנחמדים מיוקנעם
חחחחחחחחחחחחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרשור של וותיקים....
דניאל18/12/2011שלום לילך......
מה קורה איתך?
נפגשים בקיץ בים (עם ביקיני)?
סיגל וליאור, ים של אושר ומזל טוב
מאחלים: הטריסקרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יודעת שזאת הילדה של ליאור
לילך.פ19/12/2011רק אמרתי שאלה הנכדים של הפורום כי אני חושבת שסיגל הראשונה שאחרי הניתוח ילדה ... אז היא הנכדה של כולנו :)
ודניאל ברור שבקיץ עם ביקיני.... רק שאני מקוה שזאת תהיה אני ולא אתה :)
עובדת על זה מצפה לשינוי! עד עכשיו הורדתי רק 20 קילו אבל נראת ומרגישה נהדר שזה הכי חשוב.... ועכשיו שניתי משהו בחשיבה מקוה להמשיך לרדת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב מרחוק
צנובר19/12/2011איזה יופי, באמת מזל טוב מכל הלב.
מקווים שהכל טוב ושסיגל, וליאור וכמובן הקטנים (קטנים יותר וקטנים פחות) מרגישים טוב.
דוד
בלונדון הקפואה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייייבת עזרה דחחוווףףףףהודיה18/12/2011
שבוע טוב לכולם
יש לי בקשה אם תוכלו לעזור לי
אבא שלי חולה לב סכרת לחץ דם ומהסכרת נפגעה לו הראייה הוא נוטל המוון כדורים ומזריק אינסולין 4 פעמים ביום
ושוקל 111 קילו כל יום הוא נשקל במעקב של שחל
ורק עולה במשקל
רציתי לשאול איזה תפריט יתאים לו לירידה במשקל?
(הרופא אמר שהוא צריך לפני
כל ארוחה לעשות בדיקת דם וזריקת אינסולין)
ואם אפשר שתרשמו לי?
כי אני מאוד דואגת לו
חייבת שתעזרו לי הבת הדואגת והמודאגת
הודיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את בפורום הלא נכון- תגובה
שולה זק18/12/2011שלום הודיה
הפורום הזה הוא לאנשים לפני ניתוח קיצור קיבה ולאחריו.
רשמת רק את המשקל של אביך ולא רשמת גם את הגובה. יתכן ואביך עומדת בקריטריונים לניתוח שיכול לעזור לו לבעית הסוכרת והבעיות הלבביות. כדאי להתייעץ עם רופא המשפחה והרופא המטפל בתחום הסוכרת.
אי אפשר לתת דיאטה מעל גבי הפורום מבלי לראות בדיקות ולהכיר את החולה.
עליך לגשת עם אביך לדיאטנית שתתאים לו תפריט ושיהיה במעקב סדיר אצלה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הי אני לא מכירה אףףףףףףףףףףף אחדלילך.פ17/12/2011
שולתינו מה שלומך ? התגעגעתי... מה שלום כולם? איך מקס ? מחכה כבר לקיץ בכדי להזמין אתכם.... לעולם לא אשכח את הבית המקסים הזה... מאז הפעם האחרונה שראיתם אותי אין ממש חדש עם המשקל... אבל די בזכות זה שלא ממש שמרתי על הפה הגדול שלי... עכשיו אני באיזה תהליך מחודש עם עצמי... לסתום קצת את הפה... וזה הכי קל אחרי ניתוח כי לא מרגישים רעב... צריך רק לרצות ולהתכוון ולהיות במודעות על מה שמכניסים לפה... סה"כ מאושרת שעברתי את זה ... וממליצה בחווווווווום!
נשיקות של געגועים... לילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילך מה שלומך?
yardena18/12/2011אנחנו מהדור של שנה וקצת..
ירדן:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברועה הבאה - תגובה
שולה זק18/12/2011לילוש מזל שיש פייסבוק כך שאני יודעת שהכל בסדר.
את חסרה המון כאן.
המוןם חדשים צריכים את עזרתך ועידודתך בדרך הייחודית והמיוחדת שלך.
אז יללה - לא להזניח ובלי תירוצים.
שבוע טוב
אוהבת אותך
שולה
נ.ב. נארגן משהוא בקרוב לחנוכה (מאוחרת)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שולינקה..
לילך.פ18/12/2011אני כאן! ואשאר כאן!
מה את יודעת מה שלום מקס ? מה איתו ?
ביום חמישי אני יהיה בחו"ל לעשרה ימים אבל אני חוזרת לפורום מבטיחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור בקבלת ווסת לאחר ניתוחירוקה17/12/2011
שלום,
אני שלשה שבועות לאחר ניתוח שרוול והווסת שלי באיחור של שבועיים.האם זוהי תופעה שאמורה להיות?
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור בקבלת ווסת לאחר ניתוח - תגובה
ד``ר דוד גויטיין17/12/2011לעיתים לאחר ניתוח, בגלל "טראומה ניתוחית" לגוף או בגלל תזונה מאוד מוגבלת מופיע איחור במחזור, אז כן. אבל בכל מקרה, אשה בגיל הפוריות שמאחרת במחזור חודשי - תיבדק בבדיקת הריון שזוהי עדיין הסיבה השכיחה יותר לאיחור, גם אחרי ניתוח.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)