מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מה קרה לפורוםתמר נהריה12/12/2011
אני לא מצליחה להיכנס לפורוס כותב לי הדף לא זמין .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה קרה לפורום - תגובה
שולה זק13/12/2011הנה נכנסת
הפורום עבר שידרוג
האתר נכון יותר
אני אלמד את נפלאותיו ואכוון איך להכנס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאווו ברוך השם!!!
אולגה13/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודהאילניה11/12/2011
תודה לכולם. אכן הייתה לי חסימה ובמיון פתחו לי לגמרי. עכשיו אני ממתינה לדר' אובנט שמקבל רק בינוואר לצערי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב - תגובה
שולה זק12/12/2011אולי יש דרך להתקשר ולדבר אישית עם הרופא.
במקרה דנן, אוךי יש מקום להקדים את הביקורת אצל המנתח.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהרותי10/12/2011
שלום אני אמורה לעשות צילום ושט קיבה ותרסריון , לפי הבנתי אני צריכה להיות בצום 10 שעות (לא נורא) וגם לא לעשן (בסדר) אבל הנורא מכל זה לשתות חומר לפני הבדיקה (הצילו) קשה לי לשתות דברים מרים,או מתוקים מאוד,(למשל בדיקת סוכר להריון) 3 לידות לא הייתי מכונה לשתות את זה אפילו שזה מהול במיץ לימון (הייתי מקיאה את זה) תגידו לי שזה לא נורא בבקשה אני מתה מפחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרותי
אפרת עוזיאל10/12/2011מה שנותנים לך לישתות זה דיי מגעיל אבל לא נורא את תעברי את זה .
אל תחשבי על זה בכלל ואל תתעסקי בזה
את תעברי את זה כמו כולנו . גם אני בהריונות לא אהבתי לשתות את זה אבל אין ברירה .
מהזה השתיה הזאת לעומת שימלת מיני פצצתית ? חחחחחחחחחח קטן עליך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת במערכת השתןעוברית10/12/2011
כאשר נגשתי לרופא
אחרי כאבים איומים של דם בשתן
והסברתי לו כדרך אגב שלפני חמישה חודשים עברתי ניתוח
הוא אמר שזה כן קשור לניתוח
וזו תופעה ידועה
לי זה נשמע תלוש
המצב הוא כזה בגלל שאיני שותה מספיק
אני כנראה מיובשת כבר הרבה מאוד זמן
עכשיו אני עם אנטיביוטיקה ותרופות משככי כאבים
ומנסה לשתות לפחות ליטר
אבל הקיבה כנראה כל כך קטנה
וכל שלוק משתיה ממלא אותי להרבה מאוד זמן
אני מודה שגם העבודה שלי גורמת לי לשכוח את עצמי
כך שאני לא יודעת אם לקחת את האחריות על הדלקת
או שזו תופעה שכיחה לניתוח
או שההתנהגות שלי סביב האוכל והשתיה היא תופעה שכיחה לניתוח
אני עד כה ירדתי 42 קילו
הדרך עוד ארוכה מאוד
ומתחיל להרגיש לי תסכול גדול
גם הנשירה וגם הדלקת
אני במצב רוח סביב הניתוח
די ירוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה את בדיכאון?
דינה10/12/2011מי שקורא פה בפורום והוא טרום ניתוח לא מסוגל להבין למה מישהי שירדה 42 קילו נמצאת בדיכאון. אולי תפרטי קצת יותר שלא נמצא את עצמנו באותו מצב.
להרבה אנשים יש נשירה, אז מה? לא נראה לי שהפכו לקרחים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא חושבת שאני בדיכאון
עוברית10/12/2011אלא שקשה לי
המשקל נכון שירד
והיפ היפ הוריי
אבל המשקל זה לא רק הסיפור
אלא כל מה שקשור בגוף
עכשיו הנשירה כואבת כי יש לי כאבים בקרקפת
היה לי המון שיער נשאר מעט מאוד
הדלקת בדרכי השתן כואבת
וכרגע כואב בד בבד עם המשקל
אני לא יכולה להתעלם שהכול קשור לעובדה שעברתי את הניתוח
אני חושבת שלשתף זה גם בשביל לקבל תמיכה ועידוד
וגם בשביל שאנשים לא יחשבו שהכול כל כך קל ושאפשר רק להראות תמונות של הלפניי והאחריי שזו התמודדות קשה עם הרבה דברים
בין היתר להיות בתקופת מעבר
אבל לא של הלפניי והאחרי של המראה של הגוף
אלא של הלפניי באלטרנטיבה שבחרת לעצמך כמנגנון חיים להתמודד איתם
לאחרי של אלטרנטיבה שאין לי מושג מה היא תהיה
כי אני עכשיו בזמן הזה שבין הלפני והאחרי
וזה זמן מורכב מאוד
כי אני עדיין לא יכולה להציע לי אלטרנטיבה למשהו שאני לא
הרבה דברים הם לא
וצריך הרבה אורך רוח בתקופה הזו
אז אני לא בדיכאון
אבל אני מודה שמאוד עצוב וקשה
אני לא שמחה מידי
ולא קופצת ברחובות לרגל הירידה
כי זה שינה לי עדיין את ההרגלים של חיי
גם עם משקל עודף של 42 קילו
הייתי אדם תזזיתי
מאוד פעיל
ולא הרגשתי את המשקל כמכשול
הייתי עם לחץ דם מסוכן
והתעלמתי ממנו
הופעל עליי לחץ גדול מהעבודה
והבת שלי הקטנה ביקשה ממני להיראות כמו כל האימהות
וזה השפיע עליי
אבל לא הגוף כפי שאני מתמודדת איתו כרגע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרפואה שלמה!!
לימור10/12/2011בס"ד
מתוקה אני שולחת לך אלפי ברכות של רפואה שלמה
האם יש משהו שאת אוהבת לעשות או לשמוע שגורם לך להרגשה טובה ??
אני מצאתי נישה שבו אני עובדת וכך עולה לי מצב הרוח למעלה
אני רוצה שתבני אני עם שחמת כבד ועלולה להיות מעומדת להשתלת כבד, כך שאני מאוד חולנית
והמון בבית מסוגרת
אבל , ואבל גדול
מצאתי משהו שאני עוסקת בו ואני מאושרת ממנו, והרופאים שלי ממש מאושרים שאני יוצאת מהבית והבדיקות שלי לאט לאט מתייצבים
ובעזרת השם אני אקבל עוד 3 חודשים בשורות טובות שהניתוח שעברתי (כולנו..) הציל חיים ואני לא אצטרך לחשוב על השתלה
מתוקה מצאי לך משהו שאת אוהבת אם זה לרקוד לשיר לעשות משהו שיעלה לך חיוך
כי את תעזרי לעצמך להתאושש!!!!!!
מאחלת לך רפואה שלמה ובעזרת השם תבשרי אותנו בשורות טובות !!!
עוקבת אחרייך !!!!!
שלך לימור
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקראתי כל מילה
עוברית10/12/2011תודה
ואני מטעמי מתפללת לשלומך ומאחלת לך בדיוק את מה שאת מבקשת
אמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוברית יהיה בסדר
yardena10/12/2011יש תקופות של דיכאון וזה גם יחלוף ,דבר ראשון בדלקת צריך לטפל ,שתייה תשתי בכל הזדמנות שלוקים קטנים ,יש גם תוסף מצויין בבתי מרקחת לטיפול בדלקות שגם עוזר וגם יקל עלייך,חשוב לאכול מסודר מאחר שאת לוקחת אנטיביוטיקה שגם מחלישה וגם בגלל הקיבה ממליצה לקחת לוסק .בעניין הנשירה..ככככככככככככולם עוברים את התהליך הזה ,חשוב לקחת ויטמינים ,אני מודה שהיה לי שיער ארוך ובעקבות הנשירה פשוט הסתפרתי קצוץ עד שיעבור זעם..חחח.אבל אני לא אומרת שגם תעשי,צריך קצת סבלנות יש גם תקופות של נשירה (עונות)הכל חולף אם מטפלים כמו שצריך ,בדיקות דם תקופתיות ,ביקורת רופא ,מעקב דיאטנית ותראי שהכל יהיה בסדר,
קצת בדיכאון? תשפכי כאן הכל ותיראי שאת לא לבד,גם אני עברתי ביום הראשון של הניתוח ומה לעשות החיים חזקים והכל עובר ותראי שהכל יהיה בסדר:)
שבוע נפלא שיהיה לך:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ירדנה
עוברית10/12/2011את מציבה בפניי רף גבוה
את צודקת בכל מה שאת אומרת ומבקשת ממני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזמן לא ביקרתיאפרת עוזיאל09/12/2011
היי חברים מזמן לא ביקרתי כאן ואני רואה שיש הרבה חדשים אז שיהייה לכם המון המון בהצלחה.
אז ככה גם אני יספר לכם קצת מהתקופה האחרונה שלי:
אני שנה וחודש אחרי ניתוח שרוול
מודה על כל רגע ורגע שהחלטתי לעבור את הניתוח הזה
הורדתי 55 קג מרגישה מעולה נהנת מהמחמאות .
ביום יום אני שומרת על המישקל ולא מרשה לעצמי את מה שאסור .
אז בשביל כל החדשים שאחרי וגם לאלה שלפני
אני רוצה להראות תמונה של לפני ואחרי כדי שתבינו איזה ניתוח מדהים זה
ואיך שאתם הולכים לדרך חדשה ולחיים חדשים.
אז זאת כמובן לפני במישקל של 120 קג במסיבת פורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וזאת אחרי
אפרת עוזיאל09/12/201155 קג פחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי
אפרת עוזיאל09/12/2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד
אפרת עוזיאל09/12/2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפרת מהממת שכמותך
yardena10/12/2011מושלמת:) כל הכבוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירדן
אפרת עוזיאל11/12/2011תודה רבה רבה על המחמאות
אני בהחלט קיבלתי חיים במתנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עם הסיכום שלנו?? - תגובה
שולה זק12/12/2011מה עם תמונות צבעוניות ולא שחורות???????????????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה
אפרת עוזיאל12/12/2011מבטיחה בקרוב תמונות הכי צבעוניות שיש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד אפרת, מדהים
גלית13/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוווואווווווווו
ריני10/12/2011וואווו אפרת איזה כיף לראות את התמונות שלך הן ממש השראה לכולנו
אני עשיתי ניתוח שרוול לפני 4.5 חודשים ירדתי 31 ק"ג ונשאר לי עוד קצת על מנת להיראות כמוך, ממש כיף גדול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפרת כל הכבוד
גלוש10/12/2011באמת שלראות אותך זה כייף, אני שבועיים אחרי הניתוח, וירדתי רק 8 ק"ג ,
מקווה שאצליח ואראה כמוך,
אני לא רעבה בכלל, אבל עדיין אוכלת עם העיינים, כמובן לא יכולה הרבה.
אבל אני גם לא מצליחה לשתות הרבה
שוב כל הכבוד לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגלוש
אפרת עוזיאל11/12/2011תודה רבה מותק
אין לי ספק שא תיראי ככה אני בטוחה בזה
וזה שאת אוכלת עם העניים זה בסדר גמור את רק עכשיו עברת ניתוח
קחי בחשבון שהכל זה תהליך
שיהייה בהצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בשוק אני בהלם אני המומה
רותי10/12/2011היי שמי רותי אני במהלך הבדיקות לניתוח שרוול.כל יום אני גולשת באתרים לפחות 5 שעות ביום וקולטת מידע ,פעם אני אומרת לעצמי,ואם אני יעשה טעות ויקרה לי משהוא (סיבוך) כי על סיבוכים אני לא שומעת בשום מקום,אבל שכאני רואה כתבות כמו שלך (איזה יופי שאת שולחת תמונות ) קודם כל את בן אדם אחר קשה לי לעכל שזה אות בן אדם ,ובשליחת התמונות שלך את נותנת לי מזה כוחות ושוב פעם אני על אותו גל מתה לגמור את הבדיקות ולחכות לתאריך הניתוח,אני כל לילה חושבת זה לא עוזב אותי,טוב לא רוצה לחפור ,אני מאוד מודה לך על התמונות שתדעי שזה לי עזור מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
רותי10/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רותי
אפרת עוזיאל10/12/2011בגלל זה אני מעלה תמונות כי אני זוכרת לפני הניתוח זה מב שהיה עוזר לי כשהייתי רואה תמונות של אלה שעשו את הניתוח וירדו מדהים.
אין לך מה להתלבט זה פשוט לקבל חיים אחרים במתנה.
שיהייה המון בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לותיקים שעברו את הניתוח שאלה?PAZIT08/12/2011
אני שלושה חודשים אחרי ניתוח שרוול ועדיין כואב לי באזור החתכים אני מרגישה כאבים כאשר אני ישנה על הצד או כאשר אני משתעלת (כאבים בחלקים הפנימיים) .
השאלה אחרי כמה זמן זה אמור לעבור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אצלי...
אשה צעירה12/12/2011בלי עין הרע אני חודשיים אחרי הניתוח ואחרי כחודש או אפילו פחות עברו לי כל הכאבים. תתיעצי עם הרופא שניתח אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל גוף מגיב אחרת
yardena13/12/2011עניין של רגישות. וגם תלוי מה את אוכלת ,אוליי אוכל מסויים מציק לך ,את לוקחת סותר חומצה? אני שנה וקצת אחרי ויש רגישות בתפרים וגם כמו שכתבת שינויים של קור וחום ..לפעמים יש עיקצוצים ...וכל מיני קולות..חחח.בתחילת הניתוח בערך 3-4 חודשים היו לי תופעות כאלה וגם פצע אחד שסרב להחלים והיה מפריש לקח זמן עד שיצאתי מזה ונכנסתי לקיץ ,בקיץ השמש הכאיבה לי כמו דקירות גם שהייתי עם בגדים
אני על הצד לא מסוגלת לשכב ,על הבטן ,אין אין מצב ,מרגישה כאבים באיזור הבטן ,
עד שאני ממקמת את עצמי ..בסוף על הגב מתחילת הניתוח..
חוץ מזה יש לך ביקורת אחרי ניתוח ,נראה לי שזה הזמן..תשאלי את המנתח שלך :)
קצת טוק טוק על הבטן לחיצות קטנות ותבואי עוד 3 חודשים לביקורת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופאיםדורית07/12/2011
אני שוקלת 91 ק"ג, הגובה שלי 1.54 BMI 38.3
יש לי אסטמה ודום נשימה גבולי
הייתי אצל כירורגית והיא המליצה לי לעשות שרוול ואף קבעה לי תור לניתוח (תחילת פברואר).
עשיתי כמעט את כל הבדיקות שמכבי דורשת על מנת לקבל טופס 17 - נשארו לי בדיקות בודדות על מנת להגיש את הבקשה.
את הבקשה למימון הניתוח הגשתי לחברת הראל - והם שלחו לי עכשיו תשובה שאני גבולית ועל כן הם לא מאשרים את בקשתי ושאני יכולה לערער.
הרגע דברתי עם הכירורגית וסיפרתי לה - תשובתה היתה - מה פתאום הניתוח שלך הוא לא היסטטי הוא בריאותי לחלוטין.
בדיקת דם ALT GPT - בגבול של 33.
רופאת אף אוזן גרון המליצה על ירידה במשקל לאחר ניסיון CPAP כושל.
(מכתב זה לא הועבר לביטוח).
ניסיונות אינסופיות של דיאטות וקבוצות תמיכה - כושלות.
עם השנים רק עולה ולא יורדת כלל במשקל.
היום הייתי צריכה לעשות בדיקת מאמץ אבל לא עשו כי אחרי מנוחה של יותר מחצי שעה שלוש בדיקות של לחץ דם הראה שיש לי לחץ דם 175/105
מה כל זה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרופאים - תגובה
שולה זק08/12/2011עד שהרופאים ינו
לנו אין שליטה על החלטות חברות הביטוח או הקופות למתן אישור. הם עובדים על פי קריטריונים. גשי לרופא המשפחה קחי מכתב מפורט עם כל ההיסטוריה הרפואית שלך, כולל בעיות הלחץ דם שהתעוררו והגישי ערעור.
נסי במקביל להגיש בקשה גם למכבי.
גם הרופאים לא יכולים לשנות החלטת ועדה של הקופות או חברות הביטוח. הם נותנים חוות דעת בלבד.
כבר התכתבנו בנושא בעבר: אסטמה לא בקריטריונים. דום נשימה כן. גם לחץ דם בקריטריונים.
תתקשרי אלי אולי אוכל לעשות לך "סדר בבלגן".
המשך יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרופאים - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה08/12/2011גם אני חושב שמגיע לך ניתוח. אנחנו מכירים את הקשיים שמערימים חברות הביטוח. את צריכה לשלוח את כל האנפורמציה ולערער על ההחלטה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חולמת על זה בלילות..!!שירוש07/12/2011
אני עוד חודש משתחררת מהצבא.. וכל לילה חוזר לי החלום שאני ישתחרר אני יעשה את הניתוח שרוול ויתחיל חיים חדשים ויפים..
אז אולי מישהו יעזור לי להגשים את החלום ויסביר לי איך אני מתחילה את התהליך??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תתחילי בלרשום את הפרטים עלייך
אולגה07/12/2011איזה קופת חולים ואיזה ביטוח?
ומה הגובה והמשקל?
נעזור לך בכייף :) אפשר להגשים חלומות אם רוצים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלום - תגובה
נילי07/12/2011היי שירוש. את פונה לרופא משפחה בקופת חולים (כנרא במרפאה שהיית שייכת לה לפני הגיוס), הרופא יבדוק אותך,אם יש לך בעיות רפואיות ששייכות להשמנה (אסטמה, סוכרת וכדומה) - וטופלת בצבא - תביאי איתך כל החומר. ללא מחלות תחשבי BMI שלך:
משקלך חלקי גובה במטרים בריבוע. אם תקבלי 40+ אז את זכאית לניתוח. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלומות מתגשמים לעיתים - תגובה
שולה זק08/12/2011שלום שירוש
אם תכתבי לנו מה הגובה שלך ומה משקלך - נוכל להגיד לך אם חלומך בקריטריונים, או שעליך לפנות לדרכים אחרות.
המשך יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי מעקף ויכולה לאכול הכל-מדוע?יעל לוי07/12/2011
לפני חודש וחצי נותחתי מעקף לאחר srvg
להפתעתי אני יכולה לאכול צלחת רגילה כאשר אני לועסת ובחתיכות קטנות, וכמו כן לשתות כ-10 דקות אחרי.
אני ירדתי 6 ק"ג סה"כ ואני מפחדת שאני לא ארד יותר מכיוון שאני תקועה עם המשקל הזה כבר שבועיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי מעקף ויכולה לאכול הכל-מדוע? - תגובה
ד``ר דוד גויטיין07/12/2011תלוי איזה ניתוח עשו לך אחרי SRVG. עדיף שתתיעצי עם המנתח אבל אם הפרוצדורה היתה מעקף תריסריון קלאסי (לפי סקופינרו, או בשמו האחר - BPD) אז יש לך פאוץ קיבה גדול למדי שיכול להכיל כ- 200-250סמ"ק.
שוב, הנכון הוא לברר עם המנתח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתנצלת על ההעדרות של שבועשולה זק07/12/2011
הנה חזרתי.
מבטיחה לעלעל בכל הפניות ולהתיחס
המשך יום נעים
שולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שולה הפורום גוסס בלעדייך
אולגה07/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה התגעגענו
תמר נהריה07/12/2011מקווה שהיתה העדרות משתלמת. ולמה לא נותנים לאחותי טופס 17 לרמב"ם ? אומרים לה שנצרת עלית לא שייכת לרמב"ם ושרמבם לא מנתחים כללית. מאיפה השטויות האלו, הרי שתי השותפות שלי לחדר היו מנצרת. היא לא יודעת מה לעשות , אומרים לה ללכת לפוריה או להעמק. אבל היא רוצה את ד"ר מחג'נה ובצדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש בעיה לצפון עם רמבם - תגובה
שולה זק08/12/2011נכון. לא נותנים לרמבם והיא לצערי גם לא תצליח להשיג לרמבם. רק לפוריה ולצפת
ואני ממליצה שתיגש לצפת. התורים סבירים והמנתחים מעולים.
היא "נקניקיה אחותך". גרה הכי קל"ב אלי ולא יוצרת קשר
מקווה שאת בסדר וחיבוק לאיתן - התאריך אוטוטו בפתח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפה שולה שלנו ????חדווה06/12/2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנני כאן- תגובה
שולה זק08/12/2011הנני
התנצלתי על העדרותי
בגלל אילוצים אלו ואחרים לא הצלחתי להכנס לפורום ולענות בזמן אמת.
מי שפנה אלי טלפונית קיבל תשובות.
הנני כאן ומקווה למלא את החסר
המשך יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני ניתוחימית06/12/2011
אני שבוע וחצי לפני ניתוח התחלתי לפני שבוע וחצי דיאטת חלבונים קראתי בפורום שצריך שבוע לפני לעבור לכלכלה נוזלית בתפריט שנתנו לי לא הוזכר הדבר . מה אוכלים שבוע לפני ניתוח? מפלס הלחץ והתרגשות עובדים שעות נוספות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין צורך
תמר נהריה06/12/2011אני לא יודעת מי אמר לך ששבוע לפניי הניתוח צריך כלכלה נוזלית, אבל זה לא נכון.
צריך לאכול כמה שפחות פחממות על מנת שהכבד יקטן וזה עוזר למנתח, ולהצלחת הניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלי לחץ- תגובה
שולה זק08/12/2011רצוי לאכול כלכלת דלת פחממות. להרבות בגבינות, ביצים, בשר, ירקות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חסימה בטבעתאילניה06/12/2011
מזה כ- 4 ימים כל דבר שאני אוכלת נוזלי או מוצק אני מקיאה גם כמעט ואני לא שותה נוזלים כי אני לא מצליחה או מקיאה
מדוע זה קורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה את עדיין בבית ?
נילי06/12/2011לדעתי עליך לפנות אפילו למיון כמה שיותר מהר. לפחות תתקשרי למנחת שלך, או למחלקה בבית חולים שבו נותחת. במחלקה תמיד נמצא רופא, גם בערב.
יש סיבה לגל החמרה, צריך לטפל בה, על תזלזלי.
תרגישי טוב !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחברה שלי אחרי טבעת...
ליאתול06/12/2011והמצב הזה מוכר לי ממנה.
אני אחרי שרוול אך מנסיון של חברתי אני יכולה לאמר לך שלפעמים ישנה כמו בצקת באזור הטבעת והתחושה היא שהכל עולה ולא מצליחים לאכול או לשתות עד שזה נרגע.
חברה שלי הייתה עכשיו בשבועיים כאלו ואני ממש ממליצה לך לדבר עם המנתח כי את צריכה כנראה לפתוח 0.25 מ"ל בכדי שתוכלי לשתות כי בלי אוכל אפשר כמה ימים אך בלי שתיה זה לא בריא ומסוכן.
מקווה שעזרתי.
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפנות במיידית למנתח - תגובה
שולה זק08/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסימה בטבעת - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה08/12/2011להבנתי את לאחר ניתוח טבעת.
אחת הבעיות של טבעת זה תזוזה מהמקום וחסימה. עלייך לגשת למיון לבדיקה דחופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 4 חודשים אחרי הניתוח- ביקורתמירי06/12/2011
השבוע היתה לי ביקורת אצל ד"ר מחאג'נה ברמב"ם. התחלתי את היום בטיול ברכבת לחיפה. לא זוכרת מתי היתה הפעם האחרונה שישבתי לי ברכבת עם אוזניות ומוסיקה...בלי ילדים על הראש. בהמתנה לתורי, פגשתי בחוץ את כל מי שבאו לברר לגבי ניתוח, וחשבתי לעצמי, שממש לא מזמן הייתי אני בצד של "הלפני". כמובן שקצרתי מחמאות גם מהרופא, ויצאתי לי בדרכי חזרה ברכבת...המוסיקה ואני....
מה רע ביום של טיול ברכבת ומחמאות בלי סוף?
ברור שחזרתי הביתה במצב רוח מרומם, מה חשבתם?!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כייף לקרוא - תגובה
שולה זק08/12/2011כייף להרגיש את החיוך על פנייך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבוצת תמיכה בכפ"סמירי06/12/2011
ביררתי בביה"ח מאיר ונאמר לי שתפתח קבוצת תמיכה למנותחים ב-2.1.2012 מידי יום שני בשעה 19:30. העלות הינה 550 ש"ח
הללויההההההההה!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באמת הללויה - תגובה
שולה זק08/12/2011אחלה של קבוצה שם.
יש מספר מנותחים שכבר משתתפים כמה מחזורים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)