מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אין כמו לאכול כבדעוברית26/11/2011
משהו שאוכל הזה דווקא
בלי שאני באמת יכולה להסביר
גורם לי להרגיש שאחר כך הכול יהיה בסדר
באמת.
אני בסדר גמור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין כמו לאכול כבד - תגובה
שולה זק26/11/2011אני מתה על כבד בכל צורה שהיא....אבל מה עם הכולסטרול? ...:(
אם התכוונת לכבד של עוף/פרה ולא לאוכל שכבד לאכול אותו....חחחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת כבד
עוברית28/11/2011אכלתי כבד של עוף
בטח לא של פרה (?????)
מי אוכל של פרה - איכס.
בכל מקרה שולה אני אוכלת בשר אולי פעם בשבוע כך שלא לדאוג מהכולסטרול
יש לי נשירה מזעזעת בשיער - לא סתם שיערות שנושרות אלא ממש קבוצות קבוצות שמוחזקות אצלי ביד אני חושבת שבקרוב אצטרך פאה...
אבל חוץ מזה אני בסדר. באמת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירה - תגובה
שולה זק28/11/2011עוברית בוקר טוב,
הנשירה זה דבר טבעי. כמו שהיא מתחילה היא נפסקת. בהחלט תופעה לא נעימה
בכל מקרה ממליצה על כדורי זינק. משפר את המצב
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחודש טוב שמחה לשמוע שאת בסדר
לימור26/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני אמורה לעבור ניתוח שרוול ביום ב'dindin26/11/2011
מה לגביי התזונה ביום לפני? אני כבר שבועים על דיאטה דלת פחמימות.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני אמורה לעבור ניתוח שרוול ביום ב' - תגובה
שולה זק26/11/2011שמונה שעות לפני הניתוח להיות בצום. עד אז לאכול לפח מה שנתנו לך - אוכל דל פחממות
בהצלחה
-* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה אוכלים אחרי ניתוח שרוולנעמי26/11/2011
בעוד חודש אני עוברת ניתוח שרוול. ואני לא יודעת מה אוכלים אחרי.
יש לי חברה בגרמניה שעברה ניתוח שרוול. והיא אוכלת מזון תינוקות כבר שלושה שבועות. האם גם אני אצטרך לאכול מזון תינוקות? או שאפשר לאכול כרגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
נילי26/11/2011ערב טוב, נעמי. אני 11 ימים אחרי ניתוח. מזון לתינוקות לא "הולך" לי.
שבוע היתי רק על הנוזלים (תה, מרק צח, שוקו על חלב והרבה מים).
שבוע שהי - תפריט חלבי עשיר בחלבונים לצורך ריפוי פצעים: נס ושוקו על חלב, קוטג', גבינה לבנה, ממרח אבוקדו, גבינה בולגרית רכה. הכל 5% שומן. היום נסיתי ירקות מבוסלות מרוסקות - 0.5 כוס. בארוחת שבת רסקתי 1/3 מחתיחת סלמון מבושל בתנור עם רוטב, אכלתי אותו עם כפית טחינה וכף אבוקדו. הסתדר.
את תקבלי ליווי מדיאטנית וממנה - תפריט מדוייק מאוד ומעקב צמוד.
כתבתי את מה אני אוכלת רק לדוגמה - שתביני.
כמויות של אוכל שאני אוכלת - בין חצי כוס עד 2/3. לא רעבה. בכלל.
בהצלחה. ולא לדאוג יותר מדי, אף אחד עוד לא מת מרעב אתרי ניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אוכלים אחרי ניתוח שרוול - תגובה
שולה זק26/11/2011קיבלת תשובה מלאה מנילי.
אני ממליצה להכנס לשאלות נפוצות שם תמצאי כמה טיפים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת בטבעת בקיבהרוני26/11/2011
אני בת 28 שנתיים אחרי לידה (בהריון עליתי 36 קילו בערך ולא הצלחתי להוריד אותם)כרגע אני שוקלת 86 וגובה 1.63 לפי חישוב bmi אני במשקל עודף
bmi 32.4 ניסתי: כדורים,אבקות דיאטנית דיאוטות והכי הרבה שהצלחתי להוריד הוא 5 קילו וכמובן שהעלתי אותם החזרה עם תוספת.אני כבר מיואשת ומעוניינת בניתוח בטבעת בקיבה אשמח עם תעזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעוניינת בטבעת בקיבה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה26/11/2011שלום רוני
BMI 32 אינו מהווה אנדקציה לניתוח בריאטרי. תפני לדרכים אחרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מסתדרים בעבודהדינה26/11/2011
מישהו יכול לספר על הימים הראשונים של חזרה לשיגרה ולעבודה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך מסתדרים בעבודה - תגובה
שולה זק26/11/2011שלום דינה
בשאלות נפוצות תמצאי לא מעט סיפורים של מנותחים וההתהלות לאחר הניתוח וחזרה לשגרה.
הנושא מאוד אישי.
בדרך כלל אחרי עשרה ימים שבועיים - חוזרים לעבודה - אם זו לא עבודה פיזית.
אוכלים כל 3 שעות, כמויות קטנות. משתדלים לשתות הרבה ולאט לאט תוך חודשייםפ חוזרים לשגרה מלאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזרה לעבודה
דינה26/11/2011מה הסיכויי לחזור לעבודה אחרי שבוע? שבועיים זה בעייתי בשבילי. עבודה פקידותית אבל שבועיים זה הרבה מדי. יש עבודה שחייבת להעשות. האם זה יעד אפשרי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה10 ימים - אולי
נילי26/11/2011לא נראה לי, אני לקחתי 3 שבועות מנוחה. אני אקפוץ לעבודה בזמן זה, אבל לימים קצרים ולא יותר מפעמיים בשבוע. את תצטרכי לאכול כל 3 שעות. ותהי קצת חלשה.
חוץ מזה - בריאות זה דבר יותר חשוב מעבודה. תדברי עם הבוס, ותסבירי לא. מקסינום - תעבדי שבועיים-שלוש חצי משרה. (המלצה אישית).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאים - מעי רגיזדינה26/11/2011
מישהו יודע איך משפיע ניתוח שרוול על מעי רגיז? גם ככה אני סובל מגזים, מה יהיה אח"כ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לרופאים - מעי רגיז - תגובה
שולה זק26/11/2011עד שהרופאים יענו, תבררי עם הרופא המטםל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיסה לחול חודש אחרי ניתוח,דינה26/11/2011
אני כבר לא יכולה לחכות. יש לי תאריך לניתוח. הדילמה - אני חייבת לטוס לחול חודש אחרי הניתוח. נסיעה שאי אפשר לדחות. אני בהתלבטויות איומות שלא נותנות לי מנוחה. יהיה בסדר לטוס אחרי חודש? או שעדיף לי לדחות את הניתוח לאחרי שאחזור? למרות שאני ממש לא רוצה לדחות. אני אשמח לשמוע מכל אחד שיש לו דעה בנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיסה לחול חודש אחרי ניתוח, - תגובה
שולה זק26/11/2011איזה סוג ניתוח את עומדת לעבור?
לאן את טסה?עבדה? טיול? מנוחה?
רצוי להתייעעץ עם המנתח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיסה לחו"ל
דינה26/11/2011הניתוח הוא שרוול. לקנדה. סוג של ביקור משפחתי שלא יכול להדחות מסיבות שאני לא יכולה לפרט. לא משהו מלחיץ אבל כן מצריך קצת ניידות. ביקור של 10 ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש מקרים שיורדים יותר מידידורית26/11/2011
האם יש מקרים שאחרי ניתוח יורדים יותר מידי, ומה ההשלכות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש מקרים שיורדים יותר מידי - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה26/11/2011הירידה לאחר ניתוחים בריאטרים באם הכל הולך כשורה אינה עולה על 80% מהעודף משקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואיך יורדים ה20 אחוז הנותרים?
ד27/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואיך יורדים ה20 אחוז הנותרים? - תגובה
שולה זק27/11/2011עם הזמן, תוך כדי מעקב דיאטנית, אכילה נכונה ושילוב פעילות גופנית.
גם אם נשארים עם ה- 20% מצבנו טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירות המשךאנונימית26/11/2011
הי שולה
שבת שלום ומבורך. את אדם מקסים כן ירבו כמוך. יישר כח נשמה.
אני כן במעקב דיאטנית ברמבם גלית פז. העיניין הוא שהרבה לפני הניתוח סבלתי מעצירויות ולקחתי תקפה ארוכה לקסעדין אז הקיבה נכון להיום השרוול נעשתה עצלה. ולכן היום בעיקבות השינוי האם לקיחת לקסעדין לא מזיק לשרוול ולכל השינוי שחל במערכת העיכול. תודה רבה על המחמאה SHAPO ירדתי 25 קילוגרמים בזמן קצר מאוד מאז הניתוח סוף ספטמבר. מאחלת לכל המנותחים לרדת כמוני. אפשר לומר שאני אחת ההצלחות של השרוול.
שאלה נוספת- לגבי עודפי עור בבטן האם מתיחת בטן ממומנת על ידי קופות החולים? אני שייכת לקופת חולים לאומית. האם שולה יש לך אינפורמציה בעיניין מימון קופת חולים לאומית? אני שמעתי שלא לפני זמן רב קופות החולים מממנות ניתוח מתיחת בטן למנותחים בריאטריים. האם אכן זו שמועה נכונה? אשמח לאינפורמציה מימך.גם לגבי הרמת חזה שנפל בעיקבות הניתוח.
כל טוב ובשורות טובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות ועודפי עור- תגובה
שולה זק26/11/2011בוקר טוב סמדר
שוב, לגבי העצירות תתיעצי עם הדיאטנית מה לאכול להקל על המצב ולגבי נטילת כדורים או זרזים אחרים. תתיעצי עם הרופא משפחה. יש גם חוקנים קטנים. בכל מקרה רצוי למנוע עצירויות.
לגבי עודפי עור. - הניתוחים בסל הבריאות מאז יוני 2010.
מומלץ לעשות שנתיים אחרי ניתוח הקיצור ולאחר שעומדים 6 חודשים במשקל יציב. הגוף משנה היקפים ומעצב עצמו.
את מוזמנתלהתקשר אלי בכל עת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצירות
ניקיטה08/06/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר ניתוח שרוולמאושרת25/11/2011
הי שולה מה שלומך
עברתי ניתוח שרוול בסוף ספטמבר השנה. ירידה של 25 ק"ג נשארו עוד 7 לרדת וזהו. אבל אני סובלת מעצירות האם מותר לי לקחת לקסעדין או שאסור? או שאני אמורה לשאול את המנתח. אולי דוקטור מחג'נה יוכל לענות לי כאן בפורום אם מותר לי לקסעדין. מרגישה שיש לי הרבה מה להוציא מהבטן.
ממתינה לתשובה מהירה
שבת שלום ומבורך
וכל טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות- תגובה
שולה זק25/11/2011SHAPO על הירידה היפה.
עצירויות הן בעיה נפוצה. האם את במעקב דיאטנית? תוכלי להתיעץ איתה לגבי תזונה שתאזן פעילות מעיים כמו עגבניות מגורדות, יוגורט, מיץ שזיפים.
תתיעצי עם הרופא המטפל מה מומלץ לקחת למניעת עצירות (שיכולה לגרום ליציאת טחורים).
את יכולה להשתמש בלקסאדין. כמו כן יש תכשיר טבעי בשם אגיולקס. לוקחים כפית גרגרים עם כוס מים ועובד יפה.
בכל מקרה תתיעצי עם דיאטנית והרופא המטפל.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאים - חיידק בקיבהנעום25/11/2011
אני מועמדת לנתוח האם חיידק בקיבה משפע על הנתוח האם צריך להחלים מההחיידק בהתחלה ולקבל את הטפול התרופתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לרופאים - חיידק בקיבה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה26/11/2011כבר תתחילי לקחת את הטיפול המשולש ע"י הרופא המטפל. זה לא מונע ממך לגשת לניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקבע לי פגישה עם ד"ר מחאג'נהטליה24/11/2011
סוף סוף עשיתי את זה וקבעתי תור להתייעצות עם ד"ר מחאג'נה, רק חבל שהתור נקבע לתחילת ינואר. לא נורא בנתיים אני אנצל את הזמן הזה לבדיקות, לקצר הליכים. מה שלא יהיה אני שמחה שעשיתי צעד ראשון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב - תגובה
שולה זק25/11/2011יופי טופי
מתנצלת שלא הספקתי לחזור אליך.
צלצלי אלי במהלך הסופ"ש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה ענקיתתהל24/11/2011
שולה ומירי תודה על תגובתכן... שולה אני מסכימה איתך. לדעתי, ההיריון שיבש חלק ניכר מהירידה וסיגול אורח החיים הבריא- בעיקר בתחום התזונתי. תודה לכן, שולה ומירי אשוחח אתכן.
סופש נפלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב - תגובה
שולה זק25/11/2011תהל הכל יהיה בסדר. אני משוכנעת שדר' וקסמן ודושקובסקי ימצאו את הדרך יחד איתך להביאך לכיוון הנכון.
את מוזמנת להתקשר בכל עת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי מרגישים את השינוי?עוברית24/11/2011
זה מדהים איך אתה הולך ומסביבך אנשי מראה
והם מראים לך את הדרך של עצמך
ואתה לא יודע שאתה הולך בה בכלל
אומרים לי שאני נראית כך וכך
ובלי אנשי המראה לא הייתי יודעת בכלל איך אני נראית.
אבל גם שאנשי המראה מספרים לי
אני לא מרגישה כלום
זה מוזר
כי נכון, הבגדים אחרים אבל זה לא משנה
כי אתה לובש את הבגדים אבל לא מרגיש כלום
אתמול נתנו לי ללבוש מכנס
והחזקתי אותו ולא הצלחתי להבין איך בדיוק אני אמורה ללבוש אותו
ואז אמרתי יאללה ננסה
והייתי בטוחה שזה יתקע איפשהו בירך
אבל לא
ושזה עלה סביב הבטן
אז אמרתי בטח לא ייסגר
ושנסגר עמדתי והסתכלתי במראה
ואז קרה דבר מוזר
לא ראיתי כלום
וזהו הרגש לא הופעל
אז אני שואלת
מתי מרגישים שחל שינוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשינוי צריך להתרגל ולהתמודד - תגובה
שולה זק24/11/2011תתפעאי עוברית - לוקח שנים להרגיש ולהשלים עם השינוי.
אני 10 שנים אחרי....עדיין רואה עצמי שמנה...ניגשת לגלגלים בחנויות של המידות הגדולות. לא נכנסת להוניגמן וקאסידי כי אלו חנויות ל"אנורקסים".
וכולם סביבי "אנשי המראה" צוחקים ממני ואומרים את רזה תתחילי להאמין בזה....
לוקח זמן אבל בסוף מתרגלים כי בכל זאת המכנסיים נסגרים והבגדים הישנים פשוט נופלים מהגוף וצריכים חדשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צעד ראשוןדלית24/11/2011
מה הצעד הראשון ?
נסיתי לברר דרך מכבי לאיזה כירוג שמתמחה בנושא אפשר לפנות לקבלת ייעוץ ראשוני.
התשובה הייתה - כל רופא כירוג .
כמובן שזה לא נשמע לי הגיוני.
אני גרה בראשון לציון, ומחפשת רופא כירוג מתמחה בנושא מומלץ שעובד עם מכבי
אשמח מאוד לקבל המלצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צעד ראשון - תגובה
שולה זק24/11/2011שלום לך,
באסותא רמת החייל יש רופאים כירורגים העובדים עם מכבי
גם במדיקל סנטר בהרצליה
צלצלי תבקשי לקבוע תור לכירורג בתחום ניתוחי קיצור קיבה.
כמו כן בכל בית חולים ציבורי איכילוב, תל השומר, קפלן, וולפסון - תוכלי לקבוע תור.
בבית חולים ציבורי הניתוח הוא ללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים. במרכזים הפרטיים הניתוח כרוך בהשתתפות עצמית.
האם את עומדת בקריטריונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצעד ראשון
זיו24/11/2011תיכנסי לאתר של מכבי הלט וחפשי כירורג תחת הסעיף ניתוחים בריאטירים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני עשיתי צעד ראשון ....
יאיר אייכלברג25/11/2011גם אני עשיתי צעד ראשון ,הזמנתי תורים לכל הרופאים ולבדיקות הנדרשות לקראת ניתוח טבעת .
יש לי שאלה, תאמתי פגישה עם דר' אבינוח ששמעתי עליו תשבוחותרבות אבל שמעתי שאין לו צוות תמיכה מסביב .האם זה חסרון גדול ?האם כדאי לתאם עם רופא אחר בנוסף ?
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתבורך על הצעד אבל....... - תגובה
שולה זק25/11/2011שלום יאיר,
לפני שאתה מקבל החלטות, אשמח אם תיצור איתי קשר טלפוני.
בכל מקרה כדאי לתאם עם רופא כירורג המבצע את כל סוגי הניתוחים ולא רק טבעות.
רצוי לקבל הסבר מקיף ולהתאים את הניתוח הכי אפקטיבי.
שיהיה לך אחלה של סופ"ש
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)