מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- רציתי לדעת...שירלי13/10/2011
חג שמח לכולם!!!!
אני בת 30, אמא לשלושה, כל החיים בדיאטה, אלופה בלהוריד, כשלון בלשמור,
משקל 114 גובה 1.70, אני עוברת בדיקות כרגע לקיצור קיבה, מסוג שרוול.
שאלתי- מצאו לי בבדיקות דם כבד שומני, יש לי ביטוח פרטי, יש לך מושג אם זה בעיה מוכרת כמחלה נלוות?
יש לי ביטוח פלטיניום, אם ה- BMI עומד בקריטריונים, אני יכולה לעבור את הניתוח באופן פרטי ואז לתבוע החזר? אין לי סבלנות לחכות קרוב לשנה... ( נפגשתי עם כירוג, שאמר שהוא ממליץ לנתח אותי).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רציתי לדעת... - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה13/10/2011כבד שומני הרק מחזק את הרצון לניתוח. כבד שומני נגרם עקב ההשמנה וניתוח יכול לעזור ולהחזיר את הכבד לנורמה
שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףלילך13/10/2011
אני בת 40 נשואה +2 משקל 86 גובה 1.54 BMI=36.26
שנים אני במאבק על המשקל ובתקופה האחרונה שמנתי בחדות יחסית ואני לא מצליחה להוריד במשקל למרות קבוצות תמיכה שונות שאליהן השתייכתי.
יש לי כולסטרול גבוה 216.7 יש לי כאבים בגב התחתון לפי דברי הרופא:
" עקב השמנת יתר קיים עומס על עש שגורם לשינויים שחיקתים וכאב"
יש המלצה ממנו שאני זקוקה בדחיפות לירידה במשקל.
פניתי לרופאת המשפחה שנתנה לי הפנייה לרופאה מנתחת כירורגית. הרופאה המליצה על ניתוח שרוול.
פניתי לחב' הביטוח (ביטוח פרטי) הם דחו את התביעה שלי בטענה כי אני לא עומדת בקריטריונים ובשבילי הניתוח הנ"ל אינו נחשב כצורך רפואי אלא למטרה אסטטית .
אני לא יודעת מה לעשות.
המצב מדכא אותי מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים- תגובה
שולה זק13/10/2011שלום לילך
בואי נעשה סדר ונראה איך מתקדמים ווזרים לך.
חברת איזו קופה את ואיפה את גרה?
לפי הנתונים שמסרת ה- BMI שלך 36.2 ואת גבולית בקריטריונים אם את סובלת ממחלות רקע כמו כולסטרול, לחץ דם גבוה, סוכרת, דום נשימה בשינה. בעיות אורטופדיות לא נכללות בקריטריונים.
מה שעליך לעשות זה לקחת מכתב מהרופא המטפל הכולל את כל ההסטוריה הרפואית שלך ומפרט את מחלות העבר וההווה והטיפולים שאת מקבלת. את המכתב הזה עליך להעביר לחברת הביטוח ולבקש את אישורם. במקביל תבקשי אישור מהקופה שלך ותראי אם את מקבלת אישור.
אם אינך מטופלת תרופתית בבעיית כולסטרול וזו בעיה שעלתה רק עכשיו קשה לי להאמין שיאשרו לך.
בכל מקרה תנסי לראות אם הקופה מאשר. במקביל תתחילי ללכת לדיאטנית ולשלב פעילות גופנית ואני בטוחה שתגיעי לתוצאות רצויות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
לילך13/10/2011שולה יקירתי
אני גרה בכפר סבא וחברה בקופ"ח כללית.
אני סובלת מכולסטרול גבוה להערכתי שנים. לא לקחתי אף טיפול.
בכל אופן קל להגיד לכי לדיאטנית ותראי תוצאות......................
אני מנסה כ"כ הרבה אך לשווא . אני כבר מיואשת.
הרופא המטפל-האם התכוונת לרופא משפחה או למנתחת כירורגית?
אין לי מילים להודות לך על ההתייחסות והאיכפתיות שלך. גם בחג את טורחת ועונה לחברים. ישר כח. מזל שיש אנשים כמוך!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבה נמשיך- תגובה
שולה זק13/10/2011כן כוונתי לרופא המשפחה. מה לעשות שיש קריטריונים והם נקבעו על ידי ארגון הבריאות העולמי ואומצו על ידי משרד הבריאות שהנחה את הקופות לעבוד על פיהם.
הקריטריונים אומרים: BMI 35-40 עם מחלות רקע נילוות כפי שציינתי לך כולסטרול, לחץ דם, סוכרת, דום נשימה. BMI 40 ומעלה כל אחד גם ללא מחלות נילוות.
הניתוחים נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית לעומדים בקריטריונים.כך שאני מציעה לקבל מרופא המשפחה מכתב ממצא המתמקד בנושא הכולסטרול ולהעביר בקשה לאישור לניתוח לקופה שלך. היה ותקבלי אישור תוכלי לנפנף עם זה לחברת הביטוח הפרטית שלך ולקבל אישור מהם. או להמתין לתור בבית חולים ציבורי _אותם מנתחים).
לילך יקירתי, אל תשכחי - ניתוח זה לא הוקוס פוקוס נכנסים שמנים ויוצאים רזים. בשביל לרזות צריך לעבוד!!! מה את חושבת אחרי הניתוח יהיה עליך לעשות? לשנות הרגלי אכילה ואורח חיים בצמוד למעקב דיאטנית ותפריט דיאטטי, שילוב פעילות גופנית ורצוי גם להירשם לקבוצת תמיכה. כך שדיאטנית זו לא הדרך הקלה ולא "מילה מגונה" אלא הכרח בסיסי בכל מצב להצלחה.
אנו כאן תמיד לעזור. מקווה שעזרתי במעט ואשמח לעזור ולתמוך גם בעתיד.
את מוזמנת להתקשר בכל עת.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
לילך13/10/2011שולה היקרה
עזרת בהרבה כבר מחר אתייצב אצל רופאת המשפחה לקדם עניינים.
איידע אותך.תודה שאכפת לך. חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה - תגובה
שולה זק13/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבה נמשיך- תגובה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה13/10/2011במקביל להסבר הכולל של שולה היתי ממליץ לך להפגש עם מנתח אשר מתעסק בניתוחים הבריאטרים ע"מ לקבל את חוות דעתו (שבהחלט יכולה להיות חיובית) ורק אז לגשת לקופה בדרישה להתחיבות. (משקל הפניה שלך לאחר המלצת המנתח היא כבדה יותר בקופה)
שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנפגשתי עם מנתחת
לילך13/10/2011ד"ר מחג'נה היקר
אני נפגשתי עם מנתחת שרוול והיא רשמה המלצה שאעבור את הניתוח.
ביום ראשון קבעתי תור לרופאת המשפחה לעזרה..............
תודה על ההתייחסות. אני ממש רוצה לעבור את הניתוח.
אעדכן בפורום מה חדש.............* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרישת התחייבות
לילך14/10/2011שלום וברכה
הייתי אצל הרופאת משפחה. היא לא ידעה על איזה התחייבות אני מדברת היא אמרה לי לפנות לכירורגית המנתחת ושהיא צריכה לתת לי הפניה.
איך פונים לקופה לדרישת התחייבות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרישת התחייבות - תגובה
שולה זק14/10/2011אז ככה,
תפני לכירורגית שהיית אצלה
תקבלי זימון לניתוח - זימון הכולל תאריך, סוג הניתוח ואיפה את עתידה לעבור אותו ואת הטופס הזה יחד עם מכתב הרופא המטפל להגיש למשרד לקבלת התחייבות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעדכנתעוברית13/10/2011
הי לכם
עבר זמן ונרגעתי
לא חוזרת על טעויות
סתם אעדכן לא יותר מזה, מבטיחה.
אז כול מי שלחוץ שהנה חזרתי אז כן אבל אחרת, ממוקדת.
טוב, אחרי הקדמה שמאפשרת לי להמשיך
רציתי לספר שלאחר 4 חודשים מהניתוח של בעלי הוא ירד 56
ואני 3 חודשים וחצי עם 30 פחות
סה"כ 86
אני זוכרת שהיה בוקר אחד שהתעוררתי והסתובבתי אליו
ופתאום שאלתי אותו
אתה מודע לזה שחסר במיטה שלנו איש ששוקל 75 קילו?
ועכשיו זה כבר 86
וזה קשה לעיכול
לחשוב על המיטה שלנו
ככה דרך העין הזו
והדרך עוד ארוכה
והמרחק ביני לבינו במיטה הזו רק הולך וגדל
ואני תוהה לעצמי האם זה עושה שנתקרב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וואאוווו! איזו מחשבה..
לינוי13/10/2011חזקה. מאוד נעים לקרוא את ההודעה שלך.
מרגישים שמצב הרוח שלך השתנה, מקווה שזה בזכות כל האנשים הטובים באמצע הדרך, שמרגיעים ומעודדים ומשדרים איכפתיות.. ומושיטים יד.
תיהי חזקה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההידד - תגובה
שולה זק13/10/2011שמחתי לקרוא ולשמוע.איזה יופי
ולסייפא שלך - רק מקרב!!! בטוחה ללא עוררין.
מועדים לשמחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יתכן ניתוח מעקף לאחר שרוול?מנותחת לשעבר13/10/2011
שלום לד"ר מחאג'נה ולצוות?
אני עברתי ניתוח שרוול לפני שנתיים בערך וירדתי רק 27 ק"ג כולם אמרו לי שזה הממוצע שלך לפי הגיל, הייתי אז בת 23 , והגובה שלי 1.55 , לא האמנתי שזה המשקל האמור להיות
החל מלפני 5 חודשים התחלתי לעלות במשקל ושוב חזרתי לייעוץ דיאטני, קיבלתי תפריט חדש, סבבה הלכתי לפי התפריט והתחלתי לעשות ספרוט כל יום בשעות הבוקר כשעה הליכה ברגל ללא יעילות, ושוב עליתי כ 15 ק"ג , הדבר נורא הדאיג אותי ודיכא אותי, השאלה שלי , האם ניתן לעשות לי ניתוח מעקף קיבה או שכבר אי אפשר?
מחכה לתשובה כי הנני מעוניינת לעשות ניתוח בהקדם האפשרי אפילו אם זה יהיה על חשבוני הפרטי למרות שאני מבוטחת של קופת חולים כללית
אגב, קראתי הרבה כתבות סביב הניתוח הזה ולמרות כל התופעות הנלוות אני עדיין מעוניינת בניתוח זה להלן הקישורים:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח חוזר/נוסף - תגובה
שולה זק13/10/2011שלום לך מנותחת
לשאלתך הראשונה - ניתן לעשות ניתוח מעקף אחרי ניתוח שרוול. יש מקרים שניתן לעשות ניתוח שרוול חוזר
לשאלתך השניה - בשביל לעבור ניתוח נוסף צריכה להיות סיבה רפואית. דליפה, זיהום, או עמידה בקריטריונים של BMI.
לא ציינת גובה/משקל/BMI. אם את ב BMI מעל 40 קיימת סבירות שיאשרו לך ניתוח חוזר.
אין "ניתוח פרטי". אם את עומדת בקריטריונים והקופה מאשרת לך ניתוח, את יכולה לבחור לעבור אותו במרכז רפואי פרטי ולא ציבורי וזאת תמורת השתתפות עצמית.
טוב עשית שפנית לדיאטנית ואת משלבת פעילות גופנית. ממליצה לקבוע פגישה עם המנתח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יתכן ניתוח מעקף לאחר שרוול? - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה13/10/2011בכללית ניתן לעשות מעקף לאחר ניתוח שרוול. כבר עשיתי כמה ניתוחים כאלו.
אנחנו יודעים שבסופו של עניין יש אחוז מסויים של כשלון בניתוח שרוול ואנשים יכולים לעלות במשקל. אל בהלה - הכשלון בעיקר נובע מבחירה לא נכונה של הניתוח לפציינט ולכן חשוב מאוד שרוצים לעשות ניתוח בריאטרי לגשת למנתח שעושה את כל הניתוחים. וגם בגלל בריחה ממעקב של הצוות המנתח. מעבר לאכילת מתוק או נשנושים יכולה גם לגרום לכשלון של הניתוח ולעליה במשקל.
לפני הניתוח ממליץ לעשות וקת לראות מצב השרוול.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבוצת תמיכהשוש12/10/2011
הי שולה!
האם את מנחה קבוצת תמיכה היכן שהוא?
אם כן, היכן ומתי?
תודה
שוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבוצת תמיכה - תגובה
שולה זק13/10/2011שלום שוש (איזו שוש?)
אני לא מנחה קבוצות.
אני בדעה שהנחיה צריכה להעשות על ידי איש מקצוע בתחום על מנת למנוע נזקים נפשיים ובריאותיים.
אני שואפת לארגן קבוצות - לפגישה חודשית ומקווה בקרוב להגשים את החלום.
הכל יפורסם בפורום.
מועדים לשמחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שולה
שוש - בית רימ02/11/2011אני מבינה שיש שוש חדשה בפורום, אז זו לא אני.
הרבה זמן לא הייתי פה, מה קורה?
אצלי מעולה, ממשיכה לרדת.....
ביי
שוש בית רימון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בשריהודית12/10/2011
לאחר ניתוח שרוול אפשר לאכול בשר,אני אוהבת בשר על האש....מותר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשר - תגובה
שולה זק12/10/2011אפשר לאכול בשר אחרי ניתוח שרוול.
אפשר לאכול בשר על האש אבל כמטבן רק אחרי שלושה ארבעה חודשים. ושוב יש לנסות . בעסים קטנים וללעוס היטב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיים קלים לעצלניםשולה זק12/10/2011
כמה דקות הליכה ביום שוות 3 שנות חיים נוספות?
חפשו את הכתבה במנוע חיפוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצלנים?
ג'רי-כאן12/10/2011קשה להביא קישור?
העתק הדבק - אפשרי גם לעצלנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפורטל לא מאפשר - תגובה
שולה זק12/10/2011האמן לי שאת הידע המינימאלי הזה יש לי גם (בשאר אני בור ועם הארץ)!
במקרה זה לא מדובר בעצלנות.
פורטל BEOK לא מאפשר העלאת קישורים וציון אתרים אחרים. הם מוחקים
אז הדרך להביא לידיעת חברי הםורום כתבות מעניינות היא להביא הכותרת ולשלוח למנוע חיפוש.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמינים מגבירים הסיכון למוות בנשיםשולה זק12/10/2011
מחקר ענק: ויטמינים מגבירים הסיכון למוות בנשים
חפשו את הכתבה במנוע חיפוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמינים
יונית21/10/2011אז מה לעשות אנחנו המשרוולים חיבים לקחת ויטמינים עצתך שולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבוצת תמיכהג'ולי12/10/2011
האם ידוע אם יש קבוצת תמיכה באזור פתח תקוה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבוצת תמיכה - תגובה
שולה זק12/10/2011תבררי בבית חולים השרון במרפאה של דר' מינץ וגם בבלינסון במרפאה של דר' קידר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבוצת תמיכה
ג'ולי12/10/2011תודה שולה
אני אברר ואעדכן את הפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחסום שלושת הספרותג'ולי11/10/2011
אני במתח, כל בוקר נשקלת ומחכה לרגע הגדול, לראות 2 ספרות.
האם זה יגיע מחר? אני מתרגשת כי אני יודעת שהתשובה היא - כן !!!!!!
עם דיאטת הנוזלים שאני נמצאת בה זה חייב לבוא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה פספסתי? - תגובה
שולה זק12/10/2011הסבירי למה מתכוונת המשוררת?
כמה זמן את אחרי ניתוח שאת בדיאט נוזלים?
למה נשקלת כל יום? זה פסול!!!! יש להישקל פעם בשבוע.
האם את שוקלת 100 ורוצה לראות 99?
יתכן ופספסתי משהו!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחסום שלושת הספרות
ג'ולי12/10/2011היי שולה, אני 10 ימים אחרי הנתוח
מתקיימת מדיאטת נוזלים : מים בטעמים, מרק צח , ריוויון.
כן הכוונה שלי היתה לראות את הספרות של 99.9 ק"ג ולעבור את מחסום ה- 100.
כנראה שאת צודקת, אסור לי להשקל בכל יום, אבל לא ידעתי זאת
די התאכזבתי הבוקר לראות שעדיין לא עברתי את מחסום ה- 100 למרות שאני בכלכלת נוזלים , ויומיים שהמשקל לא זז אפילו גרם אחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחסום שלושת הספרות - תגובה
שולה זק12/10/2011אל תדאגי ההיקפים משתנים.
אני ממליצה להתחיל כלכחה רכה כמו פירה, גבינה לבנה, מרק ירקות טחון, קציצות מבושלות כמו קציצות דג .
בתאבון ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהחליף כלכלה?
ג'ולי12/10/2011שולה אני לא אמורה לחכות שבועיים?
קצת מלחיץ אותי לחשוב על אוכל שהוא לא נוזלי
למרות שבלוטות הטעם שלי כבר מגירות ריר.
איזה כייף שאני יכולה לדבר חפשי על אוכל ,במקום שמכיל אנשים מסוגי
ולא להתבייש בזה שאני מטורפת על אוכל.
הפורום הזה הוא ברכה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהחליף כלכלה? - תגובה
שולה זק12/10/2011את יכולה להתחיל מעט כלכלה רכה כמו שכתבתי לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרווליהודית11/10/2011
אני מעומדת לעבור מיתוח שרוול,אבל משום מה התחלתי לפחד ולשאול את עצמי למה לא הצלחתי בדיאטות,אני חוששת לאחר הניתוח,מה הגוף שלי ירגישת מה אוכל לאכול.
אני נורא מפחדת,אני צריכה עצה דחופה ה BMI 41 ואני עושה?יש לי תור לעוד שבועיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרוול - תגובה
שולה זק11/10/2011ממליצה לקרוא בשאלות הנפוצות וכמו כן לעלעל בדפי הפורום ולהתרשם מדברי הכותבים.
אחרי שעשית דיאטות ולא הצלחת לשמור על הירידה ועם BMI 41 איזה עצה את רוצה לשמוע? מה שאני יכולה להשמיע לך שלדעתי בחרת בדרך הנכונה ולקחת אחריות על חייך לעתיד. מצבך הנוכחי מסכן אותך מבחינה בריאותית ופוגע באיכות החיים שלך.
אני חושבת שהניתוח הוא הפתרון לטווח הרחוק. לכי על זה ושיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרוולסיגי11/10/2011
היום קבלתי תור לניתוח ל-7.11.2011 שמחה מאוד אבל גם עולים בי המון חששות. מה עושים איך מעבירים 3 שבועות בלי מחשבות על פחדים מה יהיה אחרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקלי קלות - תגובה
שולה זק11/10/2011בשעה טובה. העלי חיוך על פנייך שהנה את בעוד 21 יום מגיעה למטרה להשגת יעד מסויים.
תעבירי את הימים בטיולים. ביקור בחנויות בגדים . תכירי את קולקציית החורף אבל לא במתאים לי ולא בקרייזי ליין, סרטים, ספרים, ותראי איך הזמן טס.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלושה שבועות אחרי...זיו11/10/2011
אני שלושה שבועות אחרי, כואב לי עדיין ויש לי כאב מציק בצד שמאל לאחר ישובה על כסא כאשר הבטן קצת לוחצת על הרגל... אני אוכלת כבר כמו תינוק בן שנה, כלומר מעוך ולא ממש מרוסק וטחון... אבל הכי חשוב אני חמש עשרה קילו פחות!!!! אז הכל שווה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יפה מאוד - תגובה
שולה זק11/10/2011זה שיש כאבים ואי נוחות זה טבעי ונורמלי. מבטיחה לך שהכל יעבור.
אני מקווה שקיבלת תפריט מדיאטנית ומתנהלת בהתאם.
אט אט יש לחזור לאוכל רגיל.
להקפיד לשתות הרבה ולקחת ויטמינים.
בהצלחה בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקף קיבהמיכל11/10/2011
שלום,
יש לי בקע סרעפתי גדול ורפלוקס משמעותי והופנתי לניתוח לתיקון הרפלוס והבקע.
האם ניתן לעשות בניתוח אחד את הניתוחים הנ"ל כולל מעקף קיבה?
ושאלה נוספת: לאחר שנה או יותר ולאחר שיורדים את כל המשקל העודף,
האם רמת הרעב עולה וחוזרים לאכול כ- 1500 קלוריות ליום
או שכל החיים צריך לאכול ממש מעט קלוריות וממש מהר שובעים?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקף קיבה - תגובה
שולה זק11/10/2011לגבי הבקע הסרעפתי תצטרכי להתיעץ עם המנתח. לא תמיד ניתן לתקן את הבקע בניתח קיצור קיבה.
לגבי כמויות האוכל. הניתוח הוא כלי, כלי שנותן לך אפשרות לשנות הרגלי אכילה ואורח חיים.
רצוי להיות במעקב דיאטנית במהלך השנה הראשונה ולהגיע לתוצאות חיוביות בירידה במשקל - ירידה בריאה ומאוזנת.
אני מצרפת לך את תשובתו של דר' מחג'נה מהיום לאחד מחברי הפורום.
"שלום נוח
צריך להפריד בין כמות הקלוריות שהאדם זקוק לבניה ותחזוק הגוף לזו שגורמת לצבירת שומנים בגוף. בן אדם בריא בגיל שלך לא זקוק ליותר מ1200 קלוריות ליום כמות שתוכל לקבל לאחר הניתוח. כך שלא יהיה מצב שתרד במשקל לאין סוף אלא כ 70-80% מהעודף משקל שיש לך. לגבי ויטמינים - אכן בהתחלה ובתקופת הירידה המשמעותית במשקל יכל להיות דלדול במאגרים ולכן חובה לאחר ניתוח שרוול לקחת ויטמינים במשך חצי שני. לאחר מכן לפי בדיקות שעושים.
אין ירידה במערכת החיסון לאחר הניתוח. הפוך הוא נכון השמנת יתר חולנית משפיעה לרעה גם על מערכת החיסון, ההחלמה ממחלות או ניתוחים אחרים
שיהיה בהצלחה"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשוב...שירוש11/10/2011
אני בת 20 עוד כמה חודשים משתחררת מהצבא.
רציתי לדעת איך אני מתחילה את התהליך של הניתוח.. וכמה זמן התהליך לוקח עד לרגע הניתוח עצמו!
אני מאוד רוצה לעשות את הניתוח הזה!!
כרגע הBMI שלי הוא 33 בערך ויש לי תת פעילות בבלוטת התריס האם יאשרו לי את הניתוח??
אשמח אם תעזרו לי..
שיהיה לכם חג סוכות שמח :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא בקריטריונים - תגובה
שולה זק11/10/2011עם BMI 33 את לא בקריטריונים ולא יאשרו לך ניתוח.
את אפילו לא בקריטריונים של BMI עם מחלות נילוות.
ממליצה לפנות לדיאטנית , לשנות הרגלי אכילה, לעסוק בפעילות גופנית ותראי שתגיעי לתוצאות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)