מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- נתקע לימאושרת15/10/2011
שולה הי
אני המאושרת שירדתי 13 ק"ג ב- 3 שבועות. היום ניסיתי לאכול פתית דל קלוריות עם קצת גבינת סקי מעט מאוד ואכלתי מאוד לאט והרגשתי אחר כך שאני פשוט חנוקה כואב לי ופשוט נחנקת ואין לי אוויר. האם כך צריך להיות. ניראה לי שאת השרוול לי עשו כמו שצריך פשוט מושלם. ומיד אחר כך היה לי סליחה על הביטוי שלשול. דרך אגב כל מה שאני אוכלת אני מיד אחר כך משלשלת ואפילו מעט מאוד. האם כך זה אמור להיות?
תודה סמדר המאושרת
אשמח לתגובה מימך שולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נתקע לי - תגובה
שולה זק15/10/2011קורה. לא נורא. מבינה שההרגשה לא נעימה. אולי אכלת בכל זאת מהר מידי. לא להתרגש. הכל יסתדר.
אל תשכחי אתם (את והשרוול) עכשיו בתקופת הכרות הדדית. את מנסה להכיר אותו והוא מנסה להבין אותך.....עוד כמה ימים תתחילו את ירח הדבש ותראי שחייך ישתנו מקצה לקצה.
אם ימשיכו השלשולים ממליצה לגשת לברור אצל רופא המשפחה. לא לשכוח לשתות הרבה
שבוע טוב ומועדים לשמחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה-דחוףף
אולגה15/10/2011מותר לי מיץ עגבניות???????
4 ימים אחרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה-דחוףף - תגובה
שולה זק15/10/2011מותר אבל לסנן היטב ללא שום גרעין וקליפה. ולקחת כפית ולראות איך את מרגישה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאני הולכת להציק...אולגה15/10/2011
טוב אני 4 ימים אחרי... אממ הכאבים פוחתים אבל אני עדיין לא מצליחה לשתות כמו שצריך! אתמול שתיתי קצת מרק <היה מאוד טעים> היום בבוקר לגמתי 3 שלוקים מנס קפה ועכשיו אני עם המים.. הם פשוט לא טעימים, איכס... מה ככה זה צריך להיות בכוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מים
יעל הצפונית15/10/2011רבים מדווחים על מים שלא טעים להם.
תנסי מים בטעמים או מים עם תרכיז. יש כאלה שזה עובר להם יותר בקלות.
גם קרטיב קרח זה פתרון טוב.
בכל מקרה חשוב להקפיד להכניס נוזלים. שתיים שלוש לגימות לאט לאט כל כמה דקות.
במשך הזמן זה משתפר.
נס קפה זה משתן.עדיף נוזלים נוספים כמו מה שציינתי. גם מרק צח זה מעולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אולגה15/10/2011זה עובר בסבבה אני פשוט מפחדת שמשהו יתקע.. שתיתי גם מים בטעמים ואממ גם לא ממש הולך :/
צריך 10 כוסות ביום. כמה הפסקות צריך לעשות בין כוס לכוס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר ארטיק,שלוק.?
אולגה15/10/20114 ימים אחרי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולגה יקרה- תגובה
שולה זק15/10/2011אטת לא מציקה. את בסדר גמור. עדיף שתציקי" תהיי מרוצה ותרגישי טוב מאשר לא נשמע ממך .
אז ככהמותר לך לשתות מים בטעמים....אם מים רגילים לא טעימים לך.
מותר לך לאכול ג'לי....ומותר לך בהחלט ללקק ארטיק לריענון הפה והנפש. מותק לך לשתות מרק צח. תבשלי לך מרק ירקות ותסנני. ותראי כמה שזה טעים.
עוד יומיים תתחילי עם גבינה רכה קצת יוגורט. מעדן ללא פרי....והרבה שתיה
בתאבון ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה לאב יו
אולגה15/10/2011היום נזרום על ארטיק נראה מה המצב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ששה ימים אחרי מעקףאורלי ל15/10/2011
אני ששה ימים אחרי מעקף קיבה ואני מרגישה מצויין,אוכלת בדיוק כמו שצריך ומשתדלת לשתות הרבה,היום אני כבר מארחת את הילדים לצהריים,מאושרת שעשיתי זאת.
מוכנה לענות לטלפונים של מתלבטים למינהם, 050-28-050-27
ולתמוך ככל שאוכל.
שבת שלום לכולם!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא פחות מאושרת ממך - תגובה
שולה זק15/10/2011הללויה אורלי. אני כל כך שמחה לקרוא את דבריך.
ומטבע הדברים....אני משוכנעת שאיני פחות משואשרת ממך שבחרת בניתוח הנכון ואת מרגישה טוב
מועדים לשמחה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת סוג ניתוח
אורלי לאודון15/10/2011שולה מנהלת הפורום שכנעה אותי ללכת לרופא שעושה את כל הניתוחים,אני כבר הייתי מיועדת לשרוול ואז אחרי שיחה מעמיקה עם רופא אחר שעושה את כל הניתוחים,עברתי לניתוח מעקף,תודה לך שולה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קטנהמנותחת טריה15/10/2011
אני לאחר שבועיים מהניתוח, והגעתי לשלב שמותר לי פירה ורסק תפוחים. רציתי לשאול האם מותר גם בננה מרוסקת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בננה
יעל הצפונית15/10/2011נראה לי שבננה כבד מדי לשלב שלך.
חכי עוד קצת ותתייעצי עם דיאטנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרוולמאושרת15/10/2011
הי חברים
עברתי ניתוח שרוול לפני 3 שבועות = 13 ק"ג פחות. כאחת שכל חייה היו כמעט סביב האוכל היום אני בדרך חדשה לא חושבת על אוכל לא בראש מעייני . השתניתי לחלוטין מכל הבחינות התחלתי לעסוק בעיניינים שקודם לכן לא חלמתי עליהם. לכל המשורוולים אל יאוש הכל עינין של סבלנות הרבה עוצמה הכל מתחיל בראש. עלו והצליחו אני איתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר SHAPO - תגובה
שולה זק15/10/2011כל הכבוד לך המאושרת
לקחת את חייך לכיוון הנכון
מועדים לשמחה והמון הצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים
עינת15/10/2011הי, את זוכרת מתי פסקו הכאבים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים - תגובה
שולה זק15/10/2011מאוד אישי לגבי כל אחד. קחי משכך כאבים אם זה בלתי נסבל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוסמטילילך15/10/2011
שלום וברכה. שאלה עקרונית-האם ניתן לעשות ניתוח שרוול באופן פרטי ללא סבסוד הקופה/ביטוח פרטי גם אם יש לי "רק" BMI=36 ?
מה עלות של ניתוח פרטי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ניתן- תגובה
שולה זק15/10/2011הניתוחים לא קוסמטיים, לא כבקשתך ולא ליופי.
הם בסל הבריאות ונועדו לאנשים עם השמנה חולנית שהקריטריונים ברורים להם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- HELPעינת15/10/2011
ביום ראשון שורוולתי וביום שלישי חזרתי הביתה מביה"ח.
מאז עוברות בראשי מחשבות קשות מאד, אני מרגישה בודדה עם השרוול שלי וכ"כ חסר לי האוכל שהיה עד לפני פחות משבוע חברי הטוב ביותר, תמיד שם ללא גבולות, מנחם, מבדר ומספק.
שלא תבינו לא נכון, אני נשואה באושר ואם לשלוש מדהימות, אבל האוכל... איתי 44 שנים, תמיד שם למקרה שאזדקק לו. ופתאום אין!!!! וזה נורא, כמו אגרוף אדיר בבטן, המציאות טופחת על פני. ויש גם כאבים מהניתוח, כאבים שאף אחד לא מדבר עליהם, אבל הם שם ולא ניתן להתעלם מהמם, כי הם לעיתים חזקים. רעבה אני לא, אבל לרעב אין קשר לאכילה שלי, מעולם לא היה.
אשמח מאד לעזרה מכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוכה השבה- תגובה
שולה זק15/10/2011עינת בבוקר טוב,
יש חיים חוץ מהאוכל ובנוסף לאוכל.
תתרכזי בדברים אחרים כמו המשפחה הנפלאה שלך, טיילי בחנויות בגדים, נעליים ותיקים. תשבי בבית קפה עם המשפחה ותשתי כוס קפה.
תנסי לרכז חייך לא רק באפיק האוכל. האוכל לא נלקח ממך - רק שבעתיד תאכלי ממנו מעט ותהני מכל ביס. כרגע את בתקופת החלמה שלוקחת קצת זמן. ירח הדבש" יתחיל עוד מעט ואת תפרחי מאושר.
היי מאושרת שלקחת את גורלך בידיים והחלטת להיות אמא ורעיה בריאה.
ממליצה לך לעשות חיפוש בפורום תחת השם מקס ברנר. תמצאי שם את כל העידודים והחיזוקים בכל מצב .
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
עינת15/10/2011שולה, תודה על התגובה המהירה!!!
אני רוצה להבהיר שאני שמחה על כך שהחלטתי ואכן עברתי את הניתוח! כרגע כואב ואני במצב רוח קצת ירוד, אך בטוחה שזה יעבור. לא מתכוונת להיות ה :( של הפורום, פשוט עבר לילה קשה של הרבה תובנות והדראעק חייב לצאת.
אני מברכת אותכם!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעינת
אפרת עוזיאל15/10/2011קודם כל אני שמחה לישמוע שאת אחרי ושהכל עבר בשלום.
אני אפרת בת 33 שלשום חגגתי שנה לשרוול עם ירידה של 54 קג.
אני יכולה להבטיח לך שעכשיו לא כל החיים סובבים סביב האוכל .
לפני שנה כן הכל היה אוכל
מחשבות על אוכל חלומות על אוכל .....
היום את לומדת שיש הנאות אחרות .
היום את לומדת להנות מכל ביס וביס שאת אוכלת ולהרגיש את הטעמים באמת
כי לפני הכל היה מחזירות לפחות אצלי.
אל תיהיי בדיכאון להיפך תהני מהתהליך תחשבי שעו מעט תיהיי חתיכה כמו שלא יכולת לתאר.
המחמאות שתקבלי הבגדים שתקני עצם העיניין שלא תצטרכי חנויות למידות גדולות אין לך מושג כמה שזה כיף.
כשהלכתי לניתוח הייתי מידה 54 והיום אני 38 זה אושר שאי אפשר לתאר.
אני מאחלת לך המון בהצלחה ואם בא לך לדבר תרגישי חופשי 054-9107552
אם תדפדפי אחורה יש תמונות שלי של לפני ואחרי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מדהימה, אתקשר בימים הקרובים
עינת15/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאפרת הניפלאה
ניקיטה19/05/2012אין לך מושג כמה ש.. חיזקת אותי ואני ממש לפניי בעוד יומיים...
שאפו................ את נראית נפלאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנותחנו באותו יום
אורלי ל15/10/2011היי עינת
אני אשמח לדבר איתך,נותחנו באותו יום ולכן ה"מזון " שלנו דומה,תתחילי לדמיין את עצמך רזה,קלילה ויפה ובנוסף בריאה יותר,עצם זה שאת מודעת לכך שהאוכל הוא תחליף זה כבר חצי הדרך,
אורלי 0502805027* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרצון לאוכל - עובר
נטלי21/05/2012אני עברתי ניתוח לפני שלושה חודשים וגם אני מאוד אוהבת לאכול, תאמיני לי ההרגשה עוברת, מתרגלים לומדים לאכול מעט ודברים טובים ובריאים.
תתני לעצמך זמן, סבלנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היום יום הולדתאפרת עוזיאל14/10/2011
מזל טוב אתמול חגגתי שנה לשרוול
לא להאמין איך הזמן טס וכבר שנה שאני אחרי כאילו זה היה אתמול.
אז ככה לעידכון קצר
שנה אחרי עם ירידה של 54 קג מאושרת שפשוט אי אפשר לתאר
ממליצה בחום למי ששוקל לעשות את זה.
שיהייה לכולם חג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב - תגובה
שולה זק14/10/2011אכן יום הולדת שאת חודגגת כראוי
את נראית נפלא ומגיע לך הידד גדול
על הרצון, ההתמדה וההצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרוולדת שמח לך כמה נפלא
חדוה16/10/2011לשמוע על השינוי שעברת וגם לראות את התמונות ששוות אלף מילים . נכון שהדרך היתה ארוכה אך שווה את המאמץ . מקווה שאותי יזמנו בקרוב לניתוח כי כבר אין לי סבלנות וההמתנה ארוכה מידי. מועדים לשמחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברכותי
רותי16/10/2011כל הכבוד
מאחלת לך המשך מוצלח
ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאפרת עוזיאל
רוזי19/10/2011מזללל טובב את ניראתמדהים שימיריעל זהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוזי
אפרת עוזיאל19/10/2011תודה יפה שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חודש ושבוע אחרי שרוול-קשיים והנאותמשה14/10/2011
ערב טוב,
שמי משה, חיפה, עברתי ניתוח שרוול קיבה בתאריך 09.09 בבית חולים אסותא חיפה ע"י דוקטור ניסים גרון.
הגעתי לניתוח 140 קילו, 48.5 BMI עם השמנת יתר חולנית מאוד.אני מרגיש מעולה, כבר אוכל מוצק בכמויות מאוד מאוד קטנות .
ממליץ בחום על דוקטור גרון, אדם מקדים ורופא מעולה. מעולם לא הקאתי לאחר הניתוח, היו צרבות, אחרי יומיים של אשפוז הוציאו לי את הנקז ושוחררתי הביתה.
כמה דברים שצריך לדעת אחרי הניתוח.... הקושי הנפשי הוא מאוד קשה, אין תיאבון כי בניתוח הוציאו את הורמון הרעב(גרלין) אך החשק והתאווה לאוכל עדיין נשארת.כלומר - אדם שמן אוהב לאכול - לא להשאיר כלום בצלחת, לאכול הכל ובכמויות - ופתאום רואים שניגשים לצלחת ולא מסוגלים להכיל את האוכל - פשוט אוכלים מספר כפיות ואז שבעים הגוף פתאום עוצר אותך מלאכול -פשוט לא ניתן לאכול יותר- זה לא גן עדן כמו שזה נשמע - שוב - לאדם שמן שאוהב לאכול זה כאילו "לוקחים לו את הנאת החיים שלו". זוהי תחושה מובנת לכל אדם שמן - תחושה שעוברת עם הזמן וההבנה בראש שכבר לא ניתן לאכול את אותן הכמויות. שלא תבינו לא נכון....אני ממש לא מתלונן, אני אחרי כל הדיאטות שבעולם, האחרונה בניהם היתה שנה שעברה - הורדתי 61 קילו(!!!) והצלחתי להעלות הכל בחזרה בפחות מחצי שנה- מה שגרם לי להבין שלצערי אין אפשרות אחרת מלבד ניתוח - הייתי חייב שמשהו פיסית בגוף יעצור אותי מלאכול את הכמויות האדירות שהייתי אוכל - הסיכון ללא ניתוח הוא גדול בהרבה יותר.קיבלתי את החיים במתנה - תאריך הניתוח מבחינתי הוא תאריך יומולדת חדש שקיבלתי- נולדתי מחדש!
שאלה למומחים בפורום:
בחודש ושבוע מאז הניתוח ירדתי "רק" 15 קילו - השבוע ירדתי רק קילו אחד.
האם להיות מודאג שאדם שמן כמוני עם מסות של משקל להוריד יורד בקצב איטי כל כך?
יכול להיות שיש משהו שאני עושה לא בסדר? אני בקושי אוכל - אוכל כמויות קטנות כל שלוש שעות ולוקח מולטין ויטמין וזהו.
אודה לתשובה.
משה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הכבוד - תגובה
שולה זק14/10/2011כל הכבוד על הירידה היפה וכל הכבוד על הדיווח הממצה.
אכן הועלתה נקודה חשובה ומעניינת - השינוי שחל בנו ביחס לאוכל, לאכילה ולכמויות. אני חושבת שזה חלק מאיתנו. היום אחרי 10 שנים, אני עדיין בבעית כמויות. העיניים ממלאות צלחת אבל הפה והגוף אוכלות את הכמות הנכונה ולא מעבר.
צריך להתרגל לשינויי אכילה, לשינוי ההרגלים ולשינוי החשיבה.. בגלל זה כל כך חשוב להיות במעקב של שיאטנית בתקופצ "ירח הדבש" של הניתוח בשנתיים הראדונות ואף לקחת חלק בקבוצת תמיכה ולשלב פעילות גופנית.
ירדת 15 קילו בחודש - יפה מאוד.....למרות משקלך הגדול כפי שציינת. אין תחרות וכל אחד מוריד בקצב שלו.
אני מקווה שאתה מתמיד לאכול כל 3 שעות , מרבה בשתיה ואוכל על פי תפריט שקיבלת מדיאטנית.
חשוב מאוד להתחילך לדלב פעילות גופנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה....
משה14/10/2011היי
קודם כל המון תודה על התשובה, אין ספק שהניתוח הזה הציל לי את החיים..אני בן 28 וזאת הפעם הראשונה בחיים שלי שאני מרגיש שאין פה אפילו ספק ואני ארזה ואתחיל לחיות חיים נורמליים.
כמה שאלות קטנות:
אחרי כל ארוחה יש לי כאבי בטן..לא רציניים אבל כאבים כאילו הבטן מעכלת את האוכל....
* אם כואבת הבטן זה אומר שאכלתי יותר מידי?
* האם זה עובר מתישהו?
* האם אחרי חודש לאחר הניתוח יכול להיווצר סיבוך?או ששלב הסיכון בניתוח הסתיים?
* איך אני יודע אם יש קבוצות תמיכה לאנשים אחרי ניתוח שרוול באזור חיפה?
שאלה נוספת:
התחלתי לשלב פעילות גופנית וממש "נכנסתי" לזה...מתי אוכל להתחיל להתאמן מעבר לפעילות אירובית?(משקולות ועיצוב הגוף)
תודה תודה תודה על כל התשובות - כיף לדעת שיש פורום של אנשים שעברו ועוברים בדיוק את מה שאני חווה כרגע!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי משה
יעל הצפונית14/10/2011מזל טוב לשירוול, אכן עשית צעד משמעותי לשיפור חייך.
אנסה לענות לך מנסיוני של 8 חדשים.
הכאבים שאתה מתאר כנראה נובעים ממהירות האכילה ו/או מכמות גדולה מדי.
תנסה לאכול לאט לאט, ולמשוך את הארוחה לכדי 15-20 דקות.
לגבי סיבוך, נראה לי שאחרי חודש הסכוי כבר קלוש למדי.
קבוצת תמיכה יש בנשר אצל הדיאטנית נעמה כפרי . 050 8594351.
מקווה שקצת עזרתי.
שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 12 יום אחרי הנתוחג'ולי14/10/2011
איזה כייף , איך הזמן עובר לו , כמעט שבועיים אחרי !!!
הייתי חולה עם לחץ דם נמוך והמוגלובין נמוך והיה לי קשה להתאושש מהנתוח
אבל היום אני מרגישה נפלא
התחלתי ויטמינים ותרופה נגד חומציות בקיבה ששיגעה אותי בלי סוף.
אכלתי גבינה לארוחת בוקר והעזתי פירה אתמול בצהריים
מרגישה שהחיים מתחילים לחזור את מסלולם.
מחכה לחטוף את ההנאות שהחיים מזמנים לי . כייףףףףףףף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 12 יום אחרי הנתוח - תגובה
שולה זק14/10/2011היי ג'ולי
תקראי בשאלות נפוצות תפריטים של הילה
מותר לך כלכלה רכה ובהחלט טוב שאכלת פירה.
בתאבון והבצלחה בהמשך.
לא לשכוח לשתות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה
ג'ולי14/10/2011תודה על העצות המועילות.
אני עושה כל דבר לפי הספר, ובזכות הפורום -שאלות נפוצות- וייעוצך הנפלא
אני מתפקדת ומבצעת הכל כמו שצריך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוקר טוב! אני בבית!!!אולגה14/10/2011
זהוווווו לא להאמין אבל עברתי את הניתוח!!!
ביום שלישי האחרון נכנסתי לניתוח בערב והיום הגעתי הביתה :) אחרי התאוששות לא קלה, כי זה באמת לא קל! אני בבית ויאללה יצאנו לדרך!
אני רוצה לציין,שפרופסר רובין פשוט בן אדם מדהים והוא הכי מצחיק בעולם!!! הוא לא הפסיק לצחוק עליי, ואמר לי שאם אני לא אשמור אז הוצאת הנקז תיהיה כואב בכוונה. חחחח
:) לא להאמין שאני אחרי...
שאלה על הדרך.. מה יהיה עם כל הגזים בבטן? :O
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קולולוולו - תגובה
שולה זק14/10/2011ברוכה הבאה וברוכה השבה
וכל הכבוד שאת צוחקת ומחייכת.
שמחה לשמוע מילים טובות על פרופ' רובין.
בהחלט מגיע לו.
אז תהיי ילדה טובה, תתנהגי בהתאם להוראות ותעדכני בהמשך.
לא לשכוח לגימות קטנות ולאט ולשתות הרבההההההההההה
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאולגה
ג'ולי14/10/2011אולגל'ה איך אני שמחה בשבילך שאת אחרי.
כל הכבוד לך
את זוכרת את כל השאלות והחששות , וכמה פחדים המטרת עלי ?
אני ממש ממש מאושרת בשבילך.
אהיה איתך בקשר בפייסבוק
ביי מתוקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
אולגה14/10/2011מה קורה עם הכאבים האלה? תקפו אותי כאבים חשבתי אני עומדת למות,ישר רצו לקנות לי אופטלגין נוזלי.
מתי בערך כבר לא מרגישים בכאבים האלה? אני מרגישה ממש מוגבלת.. אני בקושי הולכת :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכאבים חולפים
ג'ולי14/10/2011מחר כבר תרגישי יותר טוב,
מיום ליום תהיי מוגבלת פחות ופחות,
אל תדאגי.
אחרי כמה ימים תשכחי שהם היו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מירית תתקשרי אלי בקשהשולה זק14/10/2011
שלום מירית
תתקשרי אלי בכל שעה
מתנצלת שמחקתי את הודעתך.
שמרתי אותה אצלי ואחרי שנדבר ונראה איך מנסחים אותה
שולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירית תתקשרי אלי בקשה - תגובה
שולה זק14/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שולה
מירית16/10/2011התקשרתי ולא היתה לי כל מענה
לא נורא אם הור'דת את ההודעה שלי אני לא כועסת חלק ממני מבינה מה הסיבה
רק פשוט רציתי להבהיר לכולם שזה לא משחק ילדים ושיפעלו לפי הכללים שכל אחד מקבל בשחרורו מביה"ח
בהצלחה לכולם ושזה יהיה המקרה האחרון שאשמע עליו
חג סוכות שמח
ואני בטוחה שהוא יהיה שמח וכולנו צפייה לגלעד שישוב לביתו
שנה טובה
מירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה מה קרה?
אולגה16/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלחי לי SMS ע המספר שלך- תגובה
שולה זק16/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אישור ניתוח מקופ"חסולי14/10/2011
שלום,
התחלתי תהליך לקראת ניתוח עם כל הדיקות הנדרשות.
פניתי לשר"פ בהר הצופים וקיבלתי תאריך לניתוח.
הבעיה שהתור לד"ר ניר ברק מאוחר יותר מהתור לניתוח.
יש לי ביטוח בריאות של הראל, פניתי אליהם והם ארו שעל מנת להשתתף בתשלום אני צריכה להוציא מקופה"ח מכתב דחייה ולתבוע אותם (את הביטוח) בשביל לקבל את ההחזר.
יש אפשרות אחרת? רופא אחר? איך מוציאים מכתב דחיה?
הניתוח עוד 3 שבועות ואני קצת בלחץ מהפרוצדורה...
שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפעלת ביטוח פרטי - תגובה
שולה זק14/10/2011דבריך נשמעים כמו שרותמים את העגלה לפני הסוסים.
איך אפשר לקבל תור לניתוח מבלי להיפגש קודם עם המנתח??? לעבור בדיקות נדרשות, להתאים את הניתוח למצבך הכללי, להרגלי אכילה, להפרעות אכילה.
בכל מקרה, אם את מתכוונת להפעיל ביטוח פרטי את יכולה לפנות גם לאסותא למדיקל סנטר ולכל מרכז רפואי פרטי אחר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפגישה עם המנתח
סולי14/10/2011שלום שולה,
פגשתי את המנתח פעמיים (וגם את הילה הדיאטנית).
עדיין לא פגשתי את הרופא שמאשר את הניתוח מטעם קופ"ח ולכן אני שואלת את השאלות.
בשורות טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חג שמח,מחפשת דיאטנית מכרמיאלירדן14/10/2011
שמתמחה בקיצורי קיבה ,מה שלום הפורום הססגוני שמתמלא במנותחים :)
שולה מה שלומך:) חג שמח ושנה טובה .,רציתי לשאול שאלה ,אם מחסור בויטמינים במיוחד B12 גורם לכאבים(נוראייים)בעצמות ,כאבים מפושטים ולפעמים במוקד מסוייים,זה פשוט נורא .שקשה לפעמים לתפקד ,הגוף מסרב ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חג שמח,מחפשת דיאטנית מכרמיאל - תגובה
שולה זק14/10/2011תבבררי בקופה שלך לגבי דיאטנית.
מחסור בויטמינים לא טוב ובמיוחד B12. רצוי לקחת תוסף.
לגבי הכאבים אין לי מושג. תבררי עם הרופא המטפל.אל תזניחי את נושא החוסרים בויטמינים ומינרליים.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת מנותחי מעקף דר' קוריאנסקיחן14/10/2011
שלום לכולם
אני מחפשת לשוחח עם מנותחים של דר' קוריאנסקי יוסף בניתוחי שרוול/ מעקף קיבה.תודה ומצפה לתשובה בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב - תגובה
שולה זק14/10/2011הפכנו למדור "לחיפושי קרובים".?
דר' קוריאנסקי הוא מבכירי הכירורגים בשיה הלה-פריסקופית וכירורג בכיר ומומחה בתחום ניתוחי קיצור קיבה טבעת, שרוול, מעקף קיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)