מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- למתעניינים בקבוצת תמיכהשולה זק19/10/2011
לכל המעוניינים, בקרוב תיפתח קבוצה נוספת.
מומלץ ביותר, ניתן לקבל פרטים ממשתתפים שכבר בקבוצה.
"בואו נדבר על זה" קבוצות ליווי למנותחי קיצור קיבה - בהנחיית נעמה כפרי - דיאטנית קלינית, הקבוצה הקרובה תפתח בתחילת נובמבר. לפרטים (בהתאם לפרטים שאת מפרסמת) נעמה כפרי - 0508594351 או [email protected]
חג שמח
שולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היכן נפתחת הקבוצה?
גילה19/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנשר...
עינת19/10/2011אני מחפשת קבוצה באיזור רמה"ש, הרצליה, רעננה, מישהו מכיר???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמתעניינים בקבוצת תמיכה - תגובה
שולה זק22/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שאלה...שימי19/10/2011
אני אחרי הוועדה והומלץ לי לעשות דיאטה על מנת להפחיד גודל הכבד . השאלה שלי אם אני עושה דיאטה+ ספורט ויורדת במשקל, הBMI שלי ירד מתחת ל35. השאלה שלי אם גם לפני הניתוח שוקלים אותי ואני לא אעמוד בקריטריונים?? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להפחית- תיקון שגיאה
שימי19/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אולגה19/10/2011אם אישרו לך את הניתוח אין לך מה לחשוש. הדיאטה מעבר לזה שהיא עוזרת למנתח במהלך הניתוח היא גם טובה בשבילך, בשביל שתתחילי לשנות הרגלי אכילה.
כמובן, אל תשכחי שככל שתורידי יותר לפני הניתוח ככה יהיה לך עוד קצת קילוגרמים פחות להוריד אחרי :)
אם כבר קבעו לך תאריך והכל... יאללה זרמי על הדיאטה
<אפילו חבל שאני לא השקעתי ממש בדיאטה הזאת לפני הניתוח>* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי שאלה... - תגובה
שולה זק19/10/2011הBMI הקובע הוא זה שהגעת איתו לועדה ואושר לך ניתוח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי מכיר? מי מזהה? שבוע אחרישולה זק19/10/2011
חג שמח, גמר חתימה טובה, מועדים שמחה ורק בשורות טובות ובריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שולה
אפרת עוזיאל19/10/2011זה פשוט מדהים בן אדם אחר לגמרי.
כל הכבודדדדדד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח - תגובה
שולה זק19/10/2011מידי פעם אני מגלה איזו תמונה נשכחת אחרת ואני עצמי לא מזהה את עצמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני גם רוצה!!!
אולגה19/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי מכיר? מי מזהה? שבוע אחרי - תגובה - תגובה
שולה זק21/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכול הכבוד שולה
תמר נהריה21/10/2011במקרה הנחת את התמונה בסביבה של אוכל? ועוד הדיאט קולה? או שזה בכוונה כדי להזכיר לך כול הזמן מאיפה באת . כול הכבוד .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחח - תגובה
שולה זק22/10/2011זה התמונות האומנותיות של הבן שלי......אבל ממש חומר למחשבה, כנראה בתת מודע שלו צילם תמונה עם מוסר השכל.
מחזיקה לך אצבעות ליום שני.....סוף סוף זה מגיע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר מחאג'נה- מעקף קיבהשירי18/10/2011
ניתוח מעקף קיבה. האם מוציאים את הקיבה המיותרת מן הגוף או שהיא נשארת בחלל הבטן? אשמח אם תוכל להסביר. רוב תודות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד שדר' מחג'נה יענה - תגובה
שולה זק18/10/2011לא מוציאים את החלק של הקיבה בניתוח מעקף.
תיכנסי לשאלות נפוצות ותמצאי שם הסברים של דר' גויטן ודר' מחג'נה על כל סוגי הניתוחים כולל מכקף.
ממליצה לך גם להכנס למנועי חיפוש להקליד את המילים ניתוח מעקף קיבה ותגיעי למלא לינקים שיתנו לך הסבר מלא על הניתוח וגם תוכלי לצפות בסרטונים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לד"ר מחאג'נה- מעקף קיבה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה19/10/2011במעקף קיבה אנחנו מיצרים POUCH "כיס" קטן של החלק הפרוקסמלי של הקיבה ואליו מחברים מעי דק. שאר הקיבה נשארת בחלל הבטן ואינה מפריעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח חוזראורטל17/10/2011
הי שולה,
ב2006 עברתי ניתוח שרוול.ממשקל של 107 רזיתי 37 ק"ג בשנתיים.מאז העלתי 20 ק"ג.היום אני שוקלת 90 עם bmi של 33.
חשוב לי לציין שגם לקחתי חלק בתוכנית ספורט מבוקרת הכוללת תוכנית תזונה ותוכנית אימונים רזיתי 16 ק"ג ושוב העליתי 10 ק"ג.
לאחרונה אני נחנקת מתוך שינה לעיתים קרובות ,סובלת מצרבות חוזרות ונישנות ,ובכלל קשיי נשימה.שלא לדבר על מצב מנטאלי ירוד וחוסר ביטחון עקב העלייה במשקל.
יש לי ביטוח מכבי זהב וביטוח בריאות פרטי.
האם אוכל לעבור שוב את הניתוח.קשה לי להפסיק לאכול.חשוב לי לציין שהיון לאחר שאעבור את הניתוח אני אדאג לשלב כלים נכונים לשמירה על המשקל.
האם אוכל לעבור ניתוח נוסף?
תודה רבה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפני למנתח - תגובה
שולה זק17/10/2011שלום לך
את צריכה לפנות לרופא המנתח ולבדוק מה קורה עם הניתוח. לעבור סדרת בדיקות ורק על פי הממצאים ועל פי המלצתו, תוכלי לקבל אישור לניתוח חוזר/נוסף, אם אכן יש צורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מתחילים את התהליך במכבי?ליאו כהן17/10/2011
יש לי מגן זהב. איך מתחילים? מה הדרך הקצרה ביותר (דרך מכבי) לניתוח שרוול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תהליך לקבלת אישור - תגובה
שולה זק17/10/2011שלום לך,
ראשית את צריך לבדוק שאתה עומד בקריטריונים לניתוח. שנית את סוג הניתוח קובעים יחד עם המנתח על פי ההסטוריה הרפואית שלך, הרגלי אכילה, הפרעות אכילה, מחלות, טיפולים.
הניתוח נמצא בסל הבריאות והוא ללא עלות כספית בבית חולים ציבורי, למי שעומד בקריטריונים.
כחבר מכבי אתה יכול לפנות גם לאסותא, מדיקל סנטר, אלישע. תלוי באזור מגוריך. כמו כן עליך לברר איזה רופא במרכזיםפ הפרטיים עובד עם מכבי. במרכז רפואי התורים קצרים יותר, אך הניתוח כרוך בתשלום השתתפות עצמית.
מקווה שעזרתי במעט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהליך לקבלת אישור
ליאו כהן18/10/2011הייתי אצל ד"ר מחאג'נה. קבע שיש לי bmi 45. הביטוח שלי ממקום העבודה לא מאשר מכיוון שהצטרפתי לפני חצי שנה בערך. הם רוצים אישור שזהו מצב שלא היה קיים טרום הביטוח או לחכות שתעבור שנה. אני רוצה עכשיו (כמובן, כמו כולם).
אז אני מבינה שמכבי זה הפתרון. מה עושים שלב ראשון? כבר קבעתי תור לבדיקות שד:ר מחאג'נה הפנה אותי אליהם.
מה עוד אני צריכה לעשות בכדי לזרז את העניינים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהליך לקבלת אישור - תגובה
שולה זק18/10/2011אם את במכבי והלכת לדר' מחג'נה באסותא לב המפרץ. עליך לסיים את כל הבדיקות. לעבור את הועדה אליה תוזמני באסותא ולקבל תאריך לניתוח. אני מניחה שכל המהלך הזה לא יקח יותר מחודש.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר שרוול-קיצורר קיבה
סופי06/04/2013אם ניתוח מופיעה סל בריאותת כל אחד יכול לעשות? מה מחירו בבית חולים ציבורי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריטריונים- תגובה
שולה זק06/04/2013הניתוחים לקיצור קיבה הם בסל הבריאות והם ללא עלות כספית בבית חולים ציבהורי למי שעומד בקריטריונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיתוף! 6 ימים ופחות....אולגה17/10/2011
5 קילו :):) לא יאמן בחיי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר SHAPO- תגובה
שולה זק17/10/2011איזה כייף....מרגישה את החיוך עד אלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה לרופאים כבד שומניפנינה17/10/2011
נגשתי לבית חולים השרון על מנת לבצע שם את הניתוח (שרוול) עשיתי את כל הבדיקות כברק באפריל 2011 ועד עתה לא קבלתי תור לניתוח כאשר כבר סוף סוף הגעתי לקדם ניתוח הרופא ביקש חוות דעת נוספת לגבי הכבד השומני למרות שיש לו את הבדיקות. האם כדאי לעבור שוב את כל הבדיקות או שלחזור לרופא כירורג אחר (לא לדר' רם אדוארד) ושהוא יאשר כבר את הניתוח סופי.
נא עזרתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגלל השביתות לא מנותחת כבר כ-חצי שנ - תגובה
שולה זק17/10/2011לא הצלחתי להבין מה הבעיה. האם חסרות לך בדיקות? האם היית אצל מנתח בריאטרי . למיטב ידיעתי בשרון מנתח דר' מינץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שמתעקב
לוי פנינה17/10/2011שולה תודה שחזרת אלי . יש לי את כל הבדיקות אבל משום מה הכירורג הבכיר שפגש אותי בקדם ניתוח החליט שבגלל הכבד השומני הוא רוצה חוות דעת נוספת. עפ"י מה שקראתי כבר באינטרנט כ-40% מהאוכלוסיה סובל מכבד שומני והפתרון לכך הוא ירידה במשקל ופעילות גופנית. בינתיים בכל אופן הוא דוחה את הניתוח עד לקבלת חוות דעת של גסטרו כבד. ואני רוצה מאוד כבר לעבור את הניתוח אני מנסה כעת במדיקל סנטר אצל פרופ' רובין .
מה דעתך כיצד ניתן לקצר את התהליך והאם ניתן ליצור עימך קשר טלפוני.
בתודה מראש,
פנינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שמתעקב - תגובה
שולה זק17/10/2011לום
את יכולה ליצור עמי קשר בכל עת. אני מנסה לחשוב במה אני יכולה לעזור. איפה עברת את הבדיקות ומי המנתח בתחום קיצורי קיבה שבדק אותך והיה איתך בקשר?
אכן כבד שומני הוא אופייני לאנשים הסובלים מהשמנת יתר חולנית. בגלל זה גם מומלץ שבועיים לפני הניתוח לשמור על דיאטת חלבונים על מנת להקטין את הכבד השומני.
אם ביקשו ממך בדיקה נוספת אולי יש משהוא לא ברור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שמתעקב
לוי פנינה17/10/2011רציתי לדעת האם יש אפשרות לקחת את הבדיקות מהתיק בבית חולים השרון ?
האמת שאני כל כך מיואשת כיון שיש לי חתונה קרובה . האם נראה לך שאני יכולה לגשת למחלקה הכירורגית ללא תור ולנסות לדבר עם דר' מינץ? או לקחת את כל הבדיקות ולהעביר למדיקל סנטר לפרופ' רובין ולחכות אצלו לניתוח נראה שיהיה יותר מהיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שמתעקב - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה19/10/2011כבד שומני הינו תופעה שכיחה אצל אנשים שמנים. אין שום צורל בבירור נוסף. פשוט לעשות את הניתוח אשר עוזר בנוסף לכבד השומני להתנקות.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי פנינה
אפרת עוזיאל17/10/2011את גרה בפת?
אני נותחתי אצל פרופ רובין הוא תותח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדרך המהירה לניתוח שמתעקב
לוי פנינה17/10/2011נכון אנחנו מכירות? וגם אם לא אז אולי ידועה לך דרך קיצור איך להגיע הכי מהר לניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפנינה
אפרת עוזיאל18/10/2011את נשואה? לוי זה השם מישפחה הקודם שלך?<
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קטנה לשולה או הילהציפיטפוט16/10/2011
אני כמעט 3 חודשים אחריי הניתוח,
האם מותר לי ללעוס כבר מסטיק? או שעדיין לא רצוי ?
ולגבי הירקות, בנתיים הדיאטנית אמרה לי שאני יכולה עגבנייה ומלפפון בלי קליפה - האם יגיע יום שאפשר יהיה לאכול את הקליפה? (לא שאני מתלוננת- סתם נמאס לי לקלף את העגבנייה)
ומותר לי עוד ירקות חיים? פלפל?
תודה מראש :)))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסטיק-
אולגה16/10/2011טוב שלא קראתי כבר את כל הפורומים בעולם לגבי הניתוח הזה חחח.
קיצר הבנתי שמותר מסטיק רק תזהרי לא לבלוע אותו, ואם הוא עושה לך רעשים של כאילו מיצי הקיבה מתאמצים סתם אז להפסיק ללעוס.
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לנונהPAZIT16/10/2011
נונה אני חודש אחרי הניתוח וירדתי בשבוע הראשון 10 קילו ומאז עד היום 3 שבועות לא ירדתי גרם!!!!!!!!!! אז תתעודדי יש יותר גרועים מימך ודרך אגב הייתי אצל דיאטנית לפני שבוע והייא אמרה לי שברגע שמתחילים לאכול פחמימות אז יורדים (פתית או קרקר כל שעתיים) עדיין המשקל אצלי לא השתנה ויש לי אירוע מאוד חשוב ב2/11/11 (חתונה של אחי) ציפיתי להוריד לפחות בחודשיים איזה 15 קילו נראה לי שאני ישאר שמנה עד אז.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לנונה
ליטל18/10/2011סגרי תטבעת וככה תרדי יותר ככל שתסגרי תרדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה אותכםנונה16/10/2011
טוב אז ככה עברתי ניתוח שרוול לפני 25 יום בשבועיים הראשונים ירדתי 10 קילו שממש לא רואים מאז הייתי רק על מרקים ומעדנים ממש שתי כפיות ליום בימים האחרונים אני התחלתי עם חצי קציצה מעוכה ורוטב ובא בטוב מה שכן אני תקועה כבר שבוע וחצי לא יורדת במשקל שזה ממש מתסכל ויש לי אירוע עוד חודש וחצי השאלה אם אני ירד או ימשיך להיתקע ומה צריך לאכול כאי לרדת עוד וועוד משהו קטן לא נכנסתי לשירותים מאז הניתוח כבר 25 יום למעטיום אחד של חסד לכמה שניות :-(((
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נונה - תגובה
שולה זק16/10/2011בואי נעשה סדר ומהר
1. מייד לגשת לרופא ולבקש ממנו תכשיר נגד עצירות. איך הזנחת את הנושא עד עכשיו
2. לפנות במיידי לדיאטנית לקבל תפריטהמותאם לך ולהתנהל על פיו וכן להתמיד במעקב אצלה
3.ממניעת מזון - לא יורדים במשקל . את צריכה לאכול כל 3 שעות ולהרבות בשתיה.
הגוף הוא מכונה מאוד משוכללת ושומר על איזון. על מנת לרדת במשקל את צריכה לאכול ולשתות. קצב הירידה שונה מאדם לאדם.
אם תאכלי ארוחות מסודרות כל 3 שעות, תרבי בשתיה ותדאגי ליציאות סדירות - תראי שתרדי במשקל באופן מבוקר וגם הגוף יעבור שינוי והקטנת הקפים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחר אני אמור לעבור ניתוח שרוולמתן16/10/2011
שלום, שמי מתן ואני אמור לעבור מחר(לפי השעון היום) ניתוח שרוול, יש לי שאלה קצת מוזרה(בשביל הפורום הזה), אני אוהד את מכבי חיפה(הולך לבית וחוץ), ביום חמישי יש משחק בית ואני אמור ללכת אליו(יש כרטיס), אבל אני קורא על כאבים מהניתוח ורציתי לדעת האם אני אוכל מבחינה בריאותית ללכת אל המשחק(כאבים אני מאמין שאוכל לסבול)? אני צריך לדעת האם למכור את הכרטיס במקרה ואני לא אוכל ללכת למשחק.
עוד שאלה, האם בתווך של שבועיים מהניתוח אוכל לצאת לטיול לכותל ובירושלים? יש בר מצווה לבן של בת דודתי ואני צריך להודיע להם אם אגיע או לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה - תגובה
שולה זק16/10/2011אתה שואל שאלות שהתשובה עליהן היא בגדר הסבירות.
יש להניח שביום חמישי תוכל ללכת למשחק בתקווה שהכל יהיה בסדר ותשוחרר לביתך ביום שלישי או רביעי בבוקר. אל תשכח שאתה בכל זאת עובר ניתוח, הגוף עובר סטרס, יש תפרים אחדים שלא כל כך נוח איתם. חוץ מזה ההחלמה מאוד אישית לכל אחד.
אבל מאחר והמשחק כל כך חשוב לך, ובהנחה שהכל בסדר - תוכל לקחת משכך כאבים (לבטחון) בקבוק מים ולהנות מהמשחק.
בעוד שבועיים לכותל לבר מצווה - אין סיבה שלא תוכל לצאת ולהנות.
בהצלחה בניתוח והחלמה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירות?זיו15/10/2011
למישהו יש רעיון מה לעשות עם עצירות 4 שבועות אחרי הניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
אולגה15/10/2011מיץ שזיפים כמובן, ואני קראתי לאחרונה שמי אורז מאוד עוזרים!
וכמובן הכי חשוב לשתות מים ומללללללללא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפוך
ג'רי-כאן16/10/2011מי אורז עוצרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנורמלקס
לימור16/10/2011בס"ד
שלום לך
אני בערל 4 חודשים לאחר ניתוח שרוול
גם לי היה בעיה ועדיין קיימת
אני שותה נורמלקס- ניתן לקנות בכל בית מרקחת
ללא התמכרות למשלשל
החומר מרכך את היציאה - והכי חשוב עוזר
לפעמים זה לוקח יומיים שלושה
אבל להתמיד וזה עוזר
אני משתמשת בו די קבוע ויש שיפור משמעותי .
בברכה
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצירות
סוניה16/10/2011עגבנייה מגורדת עם 2 כפיות שמן זית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעברתי ניתוח טבעת
ליטל18/10/2011לפניי שנתיים עברתי ניתוח הטבעת וליניי כחודש שקלתי 51 אחריי הצקות של המון אנשים הלכתי ופתחתי 1וחצי..ואחריי שפתחתי היתחילו הביות היתי מאושפזת קיבלתי בצקות ברגלים בטן וידים וככה היתנפחתי ביום אחד כ10 קילו את יכולה להסביר לי מה עדיף ללכת לסגור את האחד וחצי או להשמין ככה מהר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחר הועדה!!!מטובעת15/10/2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ב ה צ ל ח ה- תגובה
שולה זק15/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש למישהו מושג?שירלי15/10/2011
שלום וחג שמח, יש לי ביטוח פלטיניום של הכללית BMI 40, בימים אלו עוברות בדיקות לפני ניתוח שרוול, השאלה שלי, אולי במקרה מישהו יודע אם אפשר לעבור אותו באופן פרטי ולהפעיל את הפלטיניום כי אין לי סבלנות לחכות שנה... ומצד שני לשלם באופן פרטי 100% זה גם קצת כבד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הייי,גם אני מבוטחת פלטינום
אולגה15/10/2011שלום לך :) רוב הבדיקות שאת צריכה לעשות הן בדיקות שמקבלים אלייהם תור צ'יק צ'אק. אני האמת דחיתי בחודש את הפגישה שלי עם המנתח כי לא הספקתי לעשות את כל הבדיקות. העצה שלי זה שפשוט תתקשרי כל יום לבדוק אם יש ביטולים וככה יוכלו להכניס אותך יותר מהר לתור! אל תתייאשי, אני גם עשיתי את זה ואני כבר 4 ימים אחרי!! קולולוללולו :)
אל תשכחי- כל עכבה לטובה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש למישהו מושג? - תגובה
שולה זק15/10/2011הבדיקות את עושה בדרך הרגילה דרך הקופה את הניתוח את יכולה לעבור במרכז פרטי, הדבר מקצר את התור. העלות עם פלטינום נע בים 3000 ל- 5000 ש"ח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)