מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- צום יום הכיפוריםחני01/10/2011
אני מנותחת כבר עשרה חודשים, האם אני יכולה לצום באופן רגיל ביום כיפור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צום יום הכיפורים - תגובה
שולה זק01/10/2011לא
הרופאים לא ממליצים לצום.
תקראי בשאלות נפוצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו יכול להסביר למה??
ציפטפוט02/10/2011למה בעצם אסור לצום???
סה"כ נותנים לקיבה מנוחה... מה יכול לקרות?
שואלת כי באמת לא יודעת ורוצה לדעת את הסיבה..
(אני אישית חודשיים אחריי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופאים - שאלה קצת מפחידה...צנובר01/10/2011
חבר שעומד לפני ניתוח היה בשיחה עם רופאת המשפחה שאמרה לו שהיא לא תנסה להניא (ככה כותבים את זה?) מההחלטה ללכת לניתוח, היא רק תספר לו על כל הסיבוכים האפשריים.
בין יתר הבלה בלה בלה, היא אמרה שיצא מחקר חדש שיש סכנה גדולה להתפתחות דימנציה, כתוצאה מחוסר ויטמינים.
מישהו שמע על זה?
איפה הרופאים שלנו? והדיאטנית? והנטורופט הכי הכי? ושולה?
בקיצור, אני טיפה (רק טיפה, באמת) מוטרד.
מה אומרים המומחים?
דוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרופאים - שאלה קצת מפחידה... - תגובה
שולה זק01/10/2011אישית לא שמעתי.
אבל רצוי לעשות כל חצי שנה בדיקות ולא להגיע לחוסרים בויטמינים ומינרלים.
שאלה לי דוד - מי שלא עבר ניתוח וסובל מחוסרים בויטמינים צריך לטפל בנדון. ככה גם המנותחים.
בכל מקרה תמיד רצוי לעשות בדיקות ולשמור על איזון עם ניתוח או בלעדיו
אם ידוע שיש חשש לחוסרים אז לבדוק ולטפל .
העברתי את שאלתך ומקווה לקבל תשובה
מקווה שהרופאים יענו במהרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אישית, כמו שכתבתי
צנובר01/10/2011לא ממש מוטרד, ראשית כי אני באמת לוקח המון ויטמינים ותוספי תזונה, וגם בגלל שאני מקפיד על בדיקות מקיפות כל חצי שנה, ובינתיים (טפו, טפו) הכל בסדר.
אבל, נראה לי חשוב שנדע אם אכן יש סכנה כזאת, כדי שלא נזלזל בתוספי המזון (בנוסף) לתזונה בריאה ומאוזנת כמובן.
שנה טובה,
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשאלתך... - תגובה
שולה זק02/10/2011לגבי הדימנציה: יצאו עכשיו מחקרים שמראים כי השמנה היא גורם לדימנציה וכי ניתוחים עוזרים במניעה.
דוד, אודה לך באם תרשום את שם הרופא המטפל, איזה קופה ומהיכן . אודה לך לקבלת המידע במייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה מרגיעה לשאלה ..
הילה כהן03/10/2011הי דוד ,
לחוסרים תזונתיים כתוצאה מתזונה חסרה או הקאות אחרי הניתוח עלולות להיות מגוון תופעות לוואי. מהחמורים שבהם חוסר בויטמין B1 העלול לגרום לתופעות נוירולוגיות ולבביות. עם זאת ניתוחים בריאטריים משפרים בצורה משמעותית מגוון מחלות מקצרות חיים כך שהפתרון הוא לנהוג באחריות , להגיע למעקב דיאטנית ורופא לעשות בדיקות דם כל 4 חודשים בשנה הראשונה ואח"כ כל חצי שנה , לקחת תוספים שמותאמים לך לפי הבדיקות ולפי מה שאתה צורך בארוחות.
מסכימה עם שולה שכמו שאדם שלא נותח וסובל מחסרים תזונתיים צריך לקחת אחריות על בריאותו גם מנותחים שמועדים לחסרים תזונתיים צריכים לאכול תפריט מגוון ומאוזן ולהשלים את החסר בתוספים
שנה טובה ובריאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרופאים - שאלה קצת מפחידה... - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה04/10/2011לא שמעתי על המחקר שהזכרת. אשמח מאוד אם תוכל לשלוח את המקור. אנסה לחפש במקביל דרך ערוצי חיפוש בספרות העולמית.
אנחנו יודעים שחוסר בויטמינים יכול לגרום לבעיות רפואיות ועל כן ממליצים מעקב צמוד. כל החולים שעוברים שרוול קיבה חייבים לקבל ויטמינים במשך חצי שנה שזו התקופה שבה יש ירידה דרסטית במשקל שעלולה לגרום לדלדול במאגרי הויטמינים. חולים לאחר ניתוח מעקף קיבה מקבלים ויטמינים לכל החיים. יש לזכור שאנחנו מטפלים במחלה קשה מאוד הנקראת השמנת יתר חולנית ואני לא רוצה לפרט. הרבה מאוד מהמנותחים מורידים מספר גדול של תרופות שנהגו לקחת הרבה זמן ומחליפים אותם בכדור אחד של ויטמינים. אני חושב שזו עסקה משתלמת. לא לדבר על זה שבדרך מתפטרים מעשרות ק"ג וכמה סוגי מחלות כגון סוכרת, לחץ דם, מחלות לב ועוד ועוד. אני לא מבין הרבה בכלכלה אבל זה נראה על פניו עסקת החיים.
אני שוב מדגיש מעקב לאחר הניתוח הינו הסוד להצלחה שלו
שיהיה לכולנו שנה טובה ובריאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע אחרי ניתוחסבטלנה01/10/2011
שלום לכולם,
יש לי כמה שאלות,
שבועה ראשון הורדתי 3 קג', האם זה נורמאלי?
האם בשבוע ראשון מותר לאכול פירה?
מתי אני אמורה להתחיל לקחת ויטמינים?
האם יש איזשהו אתר עם תפריטים של מה מותר לאכול כל שבוע?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הייי מזל טוב ובהצלחה!!!
אולגה01/10/2011את יכולה לראות הכל בתשובות הנפוצות!
יש שם תפריטים לשבוע ראשון,שני שלישי וכו...
וגם הסבר לגבי ויטמינים והכל.
למה לא הלכת לדיאטנית? אני חושבת שזה הכי נכון לקבוע תור מהיר לדיאטנית והיא פשוט תנחה אותך בהכל,ותהיה איתך במהלך כל ההחלמה,וכמובן תעקוב אחרי כל הירידות ותוכל להגיע לך בידיוק איך להתנהל:)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
סבטלנה01/10/2011לא הייתי עדיין אצל דיאטנית בגלל החגים. רק מחר אני אקבע תור, אבל בנתיים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע אחרי ניתוח - תגובה
שולה זק01/10/2011אם תיכנסי לשאלות נפוצות תמצאי תפריטים של הילה כהן הדיאטנית.
לא ציינת איזה ניתוח עברת.
הירידה היא אידיבידואטלית לכל אחד. תלוי גם במשקל ההתחלתי.
בשבוע השני לאחר הניתוח מותר לעבור לכלכלה רקה כמו פירה, גבינות לבנות רקות, יוגורט.
איפה נותחת? האם לא קיבלת עם שחרורך, הדרכה של דיאטנית ותפריט לשבועות הראשונים?
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה בה' התגעגעתי אלייך
אולגה01/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
סבטלנה01/10/2011עברתי ניתוח מעקף.
נותחתי בתל השומר אצל פר' רובין.
לא נפגשתי עם דייטנית לאחר ניתוח וגם לא קיבלתי טפריתים.
קיבלתי הדרכה קצרה מהרופא שהסביר לי שמותר לי דברים נוזליים.
עברתי ניתוח מעקף.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף
סבטלנה01/10/2011בנוסף גם אם אני אוכל יוגורט שאני הבנתי שאת זה מותר לאכול. אין לי מושג באיזה כמויות לאכול.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעט ולאט - תגובה
שולה זק01/10/2011חשוב לאכול כל שעתיים שלוש כמה כפיות ולאט. לא לאכול ולשתות יחד. יש להמתין לפחות 20 דקות בין ארוחה לשתיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייייי לכולם! שנה טובההההההאולגה01/10/2011
יש לי שאלה קלה
אני צריכה לעשות את הבדיקה- איסוף שתן
ואני פשוט לא זוכרת מה אמרו לי לעשות חחחח :)
יש לי 2 כדורים שאני צריכה לקחת במהלך הבדיקה. הראשון ב11 בלילה... ואז מה? מה לעשות פיפי 24 שעות בידיוק? מתי צריך להביא את הבדיקה לקופת חולים?
מישהו?
:/
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה קטנה-קשה לענות?
אולגה01/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא קשה- תגובה
שולה זק01/10/2011ממש לא קשה לענות. לי אין את המידע וכנראה שמי שנמצא היום בפורום גם לא יודע. מציעה בוקר שתצלצלי לקופה שלך ותבררי עם האחיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נשאיר אותך לבד
מקס ברנר02/10/2011איך אוספים שתן 24 שעות ?נניח שאת אוספת מחר-יום שני.את השתן הראשון את מטילה לאסלה כרגיל.במשך 24 שעות את אוספת-כולל השתן הראשון של יום שלישי-ומביאה למעבדה בדרך לעבודה.
מובן ??.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יום כיפורכהן חופית01/10/2011
אני שנה ושלושה חודשים אחרי ניתוךרציתי לדעת אם אפשר לצום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרופאים ולהילה -יום כיפור - תגובה
שולה זק01/10/2011נפנה השאלה לרופאים ולהילה. אם איני טועה. בינתיים מומלץ לא לצום. אבל נחכה לתשובה מוסמכת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסור לצום!!!!
שוש - בית רימ01/10/2011אני יודעת שממש אסור לצום!!
בכל שלב!!
אני דתייה והרב של היישוב שלנו אמור לשבת ולהסביר לי על יום כיפור איך אוכלים ושותים וכמה יש מידה "שיעור" מיוחד.
אשמח לכתוב את זה פה!!
שנה טובה
שוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתייעצו עם המנתח והדיאטנית הבריאטרי
מקס ברנר02/10/2011ת.התשובה לא חד משמעית ומותנית בכל מיני משתנים לרבות פרק הזמן שחלף מאז הניתוח ורמת ההתאוששות.די ברור שחייבים לשתות (וגם לזה יש שיעורים בהלכה ).די ברור גם שבחצי שנה הראשונה חייבים גם לאכול.מעבר לזה-תתייעצו עם אנשי המקצוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שטויות במיץ עגבניות- לתרהPAZIT30/09/2011
לידיעתך גם אני לא ירדתי גרם לפני הניתוח ולא יכלתי לעשות את דיאטת החלבונים ואז אמרה לי חברתי הטובה מפורום זה שגם היא לא עשתה ועכשיו אני יצטט לך את מילותיה"נראה לךשיפתחו חדר ניתוח ירדמו אותך יפתחו לך את הבטן ואז מה? יסגרו אותה בחזרה? הם מרויחים אליך כסף ואת הניתוח יבצעו בכל זאת אז אל תדאגי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפזית
אפרת עוזיאל01/10/2011אני מתה עליך ואני שמחה שאת מבינה שמה שאמרתי באמת הגיוני.
בהצלחה בהמשך חברתי היקרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפרת עוזיאל
רוזי03/10/2011יפה שלנו כמה יפה לך צבעוני החולצה מהממתתתתתתתתתתתתתת מהממת יאללה סיבוב בת לאביב הרבה זמן לא היינו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוזי
אפרת עוזיאל03/10/2011יאללה מותק מתאים לי מתי שתחליטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הייתי מזלזלת- תגובה
שולה זק01/10/2011אין לזלזל כלל בדיאטת חלבונים לפני ניתוח.
אך אין גם להגזים בקיצוניות.
רוב האנשים - ואני לא טוענת שזה בסדר - מגיעים לניתוח ללא דיאטה לפניו ועוברים את הניתוח בשלום ויורדים לאחריו יפה במשקל.
הדיאטה לפני הניתוח לא רק מביאה להקטנת הכבד היא גם מכניסה את המטופל למשמעת מסויימת ולמחוייבות להמשך הדרך.
רצוי ומומלץ לשמור כשבועיים לפני הניתוח.
בהצלחה לכולם
ושבוע טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא רזיתי לפני ניתוח שרוולשוש30/09/2011
חג שמח!
בעוד מספר ימים אני נכנסת לניתוח "שרוול".
הניתוח נקבע לי די מהר ולא ירדתי במשקל.
נאמר לי שעלי לרדת במשקל כדי שהכבד יצטמק.
האם יכול להגרם לי נזק בשל כך או שזה רק יקשה על עבודת המנתח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטת חלבונים - תגובה
שולה זק30/09/2011מומלץ לפני הניתוח כשבועיים, לשמור על דיאטת חלבונים (הווה אומר ללא פחממות וסוכרים) וזאת על מנת להקטין את הכבד השומני ולהקל על המנתח בעת הניתוח.
אל דאגה - ינתחו אותך והכל יהיה בסדר.
ממליצה עד הניתוח לשמור על דיאטת חלבונים. מתצאי בשאלות הנפוצות הנחיות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה קורה עם הסיכות?שוש30/09/2011
הי!
האם הסיכות בהן "תופרים" את הקיבה בניתוח שרוול נספגות או שממשיכים לחיות איתן בבטן?
תודה ושנה טובה
תקוה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הופכות לחלק ממך - תגובה
שולה זק30/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה
שוש30/09/2011הי שולה!
תודה על תשובתך המהירה!!!
ובמיוחד האכפתיות
ועל הפורום הנפלא הזה שדי מכין אותי למה שצפויי לי בהמשך!!
אמונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה הבאה - תגובה
שולה זק30/09/2011שמחה שאנחנו עוזרים ולו במעט.
את מוזמנת לשאול שאלות ונשמח לענות.
המלצתי- לקרוא את השאלות ותשובות בשאלות הנפוצות- מאגר מידע בלתי נידלה
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שרוול
יאיר13/09/2016הבנתי שהסיכות נשארות. האם לא יתכנו סיבוכים בעתיד עקב השארת הסיכות הנ"ל?
היום יום שלישי והניתוח מתוכנן ליום שישי וכולם משגעים אותי לא לעשות אותו.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשולה וחבריםאפרת עוזיאל29/09/2011
הבטחתי תמונה צבעונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפרתוש - תגובה
שולה זק29/09/2011את מדהימה.
התייחסתי כבר בפייס.
התקדמת אבל.....רוצה תמונה בבגדים ססגוניים ללא שחור!!!
ב פ ק ו דה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפרת
גילה30/09/2011כל הכבוד, כמה הצבעוני מוסיף...מעבר לעובדה שאת נראית שגעון
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשולה- יש תאריך לנתוח אך יש בעיהג'ולי29/09/2011
היי שולה, חג שמח ושנה טובה לכל הפורום המדהים הזה.
תאריך לנתוח הגיע 4.10 .
נפגשתי עם מרדים ואחות. קיבלתי הזמנה לאשפוז ליום שני בערב
הנתוח יתבצע ביום שלישי בבקור ע"י פרופ רובין בתל השומר.
בעיה א - רופאת המשפחה הפנתה אותי לפרופ רובין, היא אמרה שזה רופא שעובד עם הכללית.
עברתי את כל הפרוצדורה. עכשיו כשיש תאריך לנתוח, הם לא נותנים לי ט' 17 לנתוח
מכיוון שהקופה שלנו לא עובדת עם תל השומה.
מה אני עושה בעינין,? ה אשפוז עוד 4 ימים!!!!!!!!
בעיה ב - שמעתי שיש שביתה של מתמחים ביום שני הקרוב, יום האשפוז שלי, האם
משהו שמע אחרת, האם זה אומר שהנתוח ידחה?
אני די מתוחה וחוששת לדחות את הנתוח. אני כבר מוכנה נפשית, ונערכתי אסטרטגית
עם הילדים ,העבודה,
אני כל כך רוצה להיות כבר אחרי.........................................
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיפורי אלף לילה ולילה - תגובה
שולה זק29/09/2011מה קרה לך?
תקראי בעיון בפורום. תקראי בשאלות נפוצות. צלצלי אלי ואתןלך לדבר איתית עם מנתוחים.
הניתוח הוא רק כלי התחלתי לשינוי הרגלי אכילה, אורח חיים וחשיבה.
ברור שאין הוקוס פורוס. בשביל לרזות צריך לעבוד. אבל יש עזרה. יש תוצאות מהירות ומשביעות רצון והשאר תלוי בך וברצון לחיות חיי איכות.
אנחנו כאן איתך לאורך כל הדרך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאוד מבולבלת
אדית01/10/2011ערב טוב
בעלי אמור לעבור ניתוח שרוול אצל שמעון ספוז'ניקוב,
אני מאוד מבולבלת ומוטרדת יש מישהו שעבר את הניתוח אצלו
הייתי רוצה לשמוע מבעל ניסיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה - תגובה
שולה זק01/10/2011אין לך סיבה להיות מוטרדת.
מדובר במנתח ותיק ומנוסה
בהצלחה לבעלך
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני ביום 4.10 בתה"ש
יעל01/10/2011כנראה אצל ד"ר פייגין.
1. איך את יודעת בוודאות שאת מנותחת דווקא אצל פרופ' רובין ?
2. אני לא התבקשתי להתאשפז יום לפני כן ונאמר לי בדף ההכנות לבוא ביום הניתוח 4.10 בשעה 10:00.
3. אכן הודיעו בחדשות שבתחילת אוקטובר תתחיל שביתת המתמחים אבל לא נראה לי שזה ישפיע על הניתוחים.
4. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
סבטלנה01/10/2011חברה שלי גם מחכה לניתוח. היא בכללית והניתוח יהיה בתל השומר אצל פר' רובין.
כללית עובדים עם תל השומר ויכולים לתת לך טופס 17* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה למתוקה ויעל
ג'ולי01/10/2011בנות תודה על העידוד.
מתוקה, אני יודעת שזה פרופ רובין, מכיוון שהוא קיבל אותי בהרצליה, ואח"כ הוא הפנה אותי לתל השומר ושם נקבעה לי שוב פגישה עימו. . גם התקשורת היתה דרך מזכירתו האישית - רעות.
אינני מבינה איך את מנותחת ב- 4.10 בבוקר ולא נתבקשת להתאשפז ולהיות בצם.
לי נמסר שהנתוח יתבצע ב- 4.10 ולכן עלי להגיע ב- 3.10 שעה 21.00 לעשות קבלה ואשפוז ולהיות בצום. אולי כדאי שתתקשרי למחלקה לברר זאת.
יעל -
לא אישרו לי ט' 17 לתל השומר למרות שהם עובדים עם הכללית, מכיוון שהם אומרים שבאזור מגורי : ר אש העין יש את בתי החולים האחרים שאיתם עובדים
כמו : בלינסון, מאיר, השרון.
איך רופאת המשפחה נתנה לי את שמו של פרופ רובין אשר עובד עם הקופה, מתוך ידיעה שהוא מנתח בתל השומר, ועכשיו לא מאשרים את בית החולים הספציפי הזה?
אני מאוד מקווה שלא יידחה לי הנתוח עקב פרוצורה מסוג זה.
מספיק יש לי התרגשות ומתח מכל הנושא הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני אצל פייגין
יעל03/10/2011הי
גם אני מנונתחת אצל פייגין , ומוזמנת בשעה 10:00
דרך אגב קיבלתי טופס לאישפוז בלי בעיה מהכללית
בהצלחה לכולן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
סבטלנה03/10/2011פר' רובין עד לפני שנה ניתח בבלינסון. כנראה רופאת משפחה שלך לא ידע שהוא עבר לתל השומר.
מכווה שהכל יסתדר,
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני ב-4.10 וגם אצל פייגין
ענת02/10/2011גם אני מוזמנת לתאריך 04.10.11 אצל פייגין וגם לי אמרו להגיע בעשר בבוקר
אז נפגש מה שמך?
ושיהיה בהצלחה לשתינו!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם קיבלת אישור?
אפרת02/10/2011הי ג'ולי - האם העניין הסתדר? האם קבלת אישור לניתוח?
אם לא - מציעה לך לדבר בדחיפות עם שולה. מספר הטלפון מופיע בכל פוסט שלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתקרבת ליעדתמר נהריה29/09/2011
עוד שלושה שבועות אני מנותחת אצל ד"ר מחג'נה. פתאום מתעורר פחד מסויים וחשש
שומעת סיפורים, על אנשים שחזרו להיות שמנים, שהגיעו לאישפוזים ותת תזונה , אנשים שלא חזרו לעצמם לאחר הניתוח, מה עושים? אני רוצה לעשות את הניתוח ובשמחה להיפטר מחלק מהקיבה שלי. אבל .... נגמרת ההנאה מהאוכל?? ברור לי שאני ינותח ולא יוותר על זה אבל הולכת לניתוח עם חשש ממה יקרה אח"כ. שולה אני צריכה את התגובה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמרי - תגובה
שולה זק29/09/2011לא מתאים לך. את גדולה צהחיים, מלאת חיים. איתן שומרת עליך נאמה. הכל קטן עליך.
ובפן הרציני....מותר לחשוש לפחד זה טבעי.אבל ראית,פגשת, הכרת וזה מה שצריך ללוות אותך. אבוא ביום הניתוחללהחזיק אתידך
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה מתוקה
תמר נהריה29/09/2011רגשת אותי עד דמעות, את פשוט סוג של מלאך .
תודה את רק מחזקת אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמר הכל יהיה בסדר , סיפורים תמיד
חדוה30/09/2011יהיו יש אנשים שנהנים להפיץ אותם בכדי להלחיץ אחרים . אל תתיחסי לסיפורים תחשבי חיובי, דמייני לעצמך איך תיראי בהמשך איזו חבילה יפה את עומדת להעניק לעצמך מתנה שכוללת בריאות, הרגשה קלילה יותר , סיפוק מהמראה החדש , התרגשויות ואושר מהתוצאות . היי רגועה וחיובית והכל יהיה בסדר. חוץ מזה אני לא רחוקה ממך ואם תצטרכי עזרה עם הילדים אשמח לעשות זאת. שיהיה ב ה צ ל ח ה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמר יקרה
רוזי03/10/2011הצעד הנבון שלך הוא עולמי אם כול הכוח והפחד חייבת לעשות שינוי לעצמך כמו כול ניתוח יש חששות אבל ההצלחת פה תודה לאל 555 שניהיה בראים קראי כתבה שלי בגוגל רוזי זבטאני גפ בפייס בהצלחה חמודה חתימה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתקרבת ליעד - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה04/10/2011שלום תמר,
לא הכרתי אותך כך בפגישה שלנו. מותר לחשוש, לפחד ולהתרגש לפני ניתוחים אלו. צריך תמיד לחשוב באופן חיובי וכך גם מקבלים. אנחנו לא ניזונים מסיפורים אלא מעובדות. אנשים לא מאבדים את ההנאה מהאוכל אלא להפך יש להם יותר זמן להתענג על כל פיס שמכנסים. האנשים לא עצובים אלא שמחים לשנוי.
תמר, שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר מחג'נה היקר
תמר נהריה08/10/2011אתה באמת מעודד אותי, אבל זה טבעי קצת לחשוש, אני בטוחה שאני בידיים טובות , נתראה ביום שני ה- 24.10להתראות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתמר היקרה
אפרת עוזיאל08/10/2011בחרת תאריך יפה לניתוח יום הנישואין שלי חחחחחחחחחחחח
אני מאחלת לך שתעברי את הניתוח בהצלחה רבה ותרגישי טוב
מאחלת לך הצלחה בניתוח כמו שהצלחתי בנישואי .......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתמר
אפרת עוזיאל08/10/2011היי אני בת 33 עברתי את הניתוח לפני כ 11 חודשים .
גם אני חששתי ופחדתי וזאת לא בושה להיפך זה הופך אותנו לאנושיים ...
אני רוצה להגיד לך שזאת המתנה הכי גדולה שנתתי אך ורק לעצמי ולילדי .
יש לי 2 ילדים קטנים שפשוט לא יכולתי לשחק איתם בדברים הכי הכי בסיסיים כמו לשבת על הריצפה או לשחק תופסת...
כי הייתי מאוד שמנה ואם לדייק שקלתי 121 קג כשהלכתי לניתוח.
היום אני 67 קג ואני 1.70 מרגישה מצויין וניראת טוב ואת יודעת מה הכי כיף שלא איכפת לך פתאום מה אומרים מסביב כי הביטחון העצמי שלך חזר לתפקד.
אני מאחלת לך המון המון בהצלחה ואני בטוחה שזה קטן עליך .
חברה טובה שלי עברה את הניתוח הזה לפני שלושה שבועות בגלל שעשיתי לה חשק
היא כאן מהפורום וקוראים לה פזית.
אם את רוצה לדבר בכיףףףףףף 054-9107552.(אפרת)
ורק כדי שזה יעשה לך חשק העלתי בשבילך תמונה של לפני ואחת של אחרי .
בזאת שלפני אני השמאלית בתמונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוזאת אחרי
אפרת עוזיאל08/10/2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכול הכבוד אפרת
תמר נהריה09/10/2011את נראת מליון דולר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתמר
אפרת עוזיאל09/10/2011תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למשפחת הפורוםשולה זק28/09/2011
אנחנו משפחה גדולה פזורה במרחבי ישראל. רחוקים טריטוריאלית אבל קרובים קרובים בלב ונפש.
מקווה שגם בשנה הבאה עלינו לטובה , נצליח להעלות המודעות לנושא ההשמנה ולהקל על הפרוצדורות המנהלתיות שלעיתים "מוצצות את הדם".
"בהווה אני בונה את העבר שיהיה לי בעתיד.
כשאני מסתכלת קדימה אני חושבת אחורה.
הדרך היחידה להתקדם באמת היא להפסיק לחשוב ולעשות!!!!"
שנה טובה ובריאה
שלכם באהבה
שולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר like
ציפטפוט28/09/2011וואו שולה, מילים כדורבנות!
שנה טובה לכל חברי הפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל מכל הלב - תגובה
שולה זק28/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפני הזלילה הגדולה בערב חג
שולה זק29/09/2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה היקרה
רוזי29/09/2011שנה טובה מוצלחת בהמון אהבה שתמיד תחייכי לנו והשם יתן לך עוד המשך של נתינה לפורום כי את את עושה זאות בגדול והחברים היקרים שימשכו לעדכן אותנו ואלה שלפני חשי
בה חיובית המון הצלחה בריאות ורק מאושרים בלב ובנשמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה כול הכבוד
תמר נהריה29/09/2011שתהיה לך שנה טובה הרבה בריאות , ותמשיכי בדרכך את מקסימה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת באיחור, טוב אנחנו אחריכם בשעון
צנובר01/10/2011שנה טובה ומאושרת לכולם. השנה, לראשונה לא יכולתי לכתוב ולומר "תכלה שנה וקללותיה".. זו היתה שנה מדהימה מבחינתי, אולי הטובה ביותר מעולם.
מקווה שהבאה באמת תהיה טובה יותר, אבל זה לא יהיה לה קל...
אז באמת לכולם, שנה טובה ונהדרת לפחות כמו זו היוצאת.
ועוד שמחה קטנה של שבת שאחרי החג, היום לראשונה בחיי הבוגרים, המחוג ירד מתחת ל-80 ק"ג. אז נכון זה היה רק 79.6, אבל גם זו שמחה גדולה...
דוד
שחושב על כולכם למרות המרחק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כייף לקרוא את דבריך - תגובה
שולה זק01/10/2011דודינקה,
אפילו שאתה מעבר לים (רחוק) אתה קרוב.
כל הכבוד למשקל ההולך ויורד.
שהשנה שהבאה עלינו לטובה תהיה שנה מחייכת ומאושרת לך ולכולםםםםםםםם
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כייף לקרוא את דבריך - תגובה
שולה זק01/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חברים יקרים - שנה טובה!!!ליאתול28/09/2011
אומנם לא שומעים ממני הרבה לאחרונה אבל אני משתדלת לקרוא בכל יום מה חדש.
שנה טובה ומתוקה
שנה של הצלחות ושמחה
שנה של אושר בריאות ואהבה
אין עליכם!!! ממני ליאת
אגב - זוכרים שהתחלתי ב - 140 קילו לפני 9 חודשים....... היום אני 88 קילו !!!!
יש!!!! קצת יותר איטית הירידה כרגע אך זה בוודאי טבעי.
אוהבת את כולכם..... ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאתול היקרה - תגובה
שולה זק28/09/2011חסרונך מורגש. תחזרי למוטב - לא רק לקרוא אלא גם לכתוב.
SHAPO על הירידה. את מדהימה. 62 קילו זה פשוט מהמם
זוכרת אותך במפגש הראשון בנתניה....ב"סוף העולם שמאלה" כבר הצטמקת הרבה - עכשיו את בטח כבר חתיכה חבל"ז.
שנה טובה ובריאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאתול היקרה
רוזי29/09/2011ממש מדההים שנה טובה מוצלחת הרבה אושר וחיוכים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היום שוחררתי מבית חוליםסבטלנה28/09/2011
אז היום סוף סוף כבר בבית אחרי מעקף קיבה.
תמליצו לי בבקשה מה לאכול כי אין לי מושג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוכה הבאה. אני עצובה- תגובה
שולה זק28/09/2011שלופ יאנה,
אני שמחה שאת אחרי הניתוח וכבר בבית ומקווה שגם מרגישה טוב.
דברייך מאוד מעציבים אותי. הכיצד יתכן שמטופלת יוצאת מבית החולים אחרי ניתוח מעקף קיבה ללא הנחיות של דיאטנית איך להתנהל בימים הראשונים, מה לאכול, מה לשתות ובכלל הנחיות כלליות לתזונה בשבועות הראשונים.
איפה עברת את הניתוח? מי המנתח? כמה ימים את אחרי ניתוח?
את אמורה להיות על כלכלה נוזלית ורכה. לשתות קפה עם קצת חלב, תה, מים, מים בטעמים, מיץ דאיט ללא פרי. גבינה לבנה, יוגורט, מעדנים דאיט ללא חתיכות פרי. ג'לי.
להקפיד לא לאכול ולשתות יחד, אלא בהפסקות של 20 דקות לפחות.
כמו כן תקראי בשאלות נפוצות - תמצאי שם תשובות ותפריטים של הילה הדיאטנית שלנו.מקווה שעזרתי במעט
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על יחס החם
סבטלנה28/09/2011תודה על התגוה.
הבעיה היא שעל אחד אומר לי משהו אחר ואני בסופו של דבר לא יודעת למי להקשיב.
אני נותחתי ביום א' בבית חולים תל השומר. כאשר שוחררתי לא היתה לי פגישה עם דיאטנית. עד עכשיו אני רק שותה.
אני מבינה שאני אמורה להתחיל לאכול לעט לעט אבל אני לא יודעת מה בידיוק מותר.
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביצוע בדיקות לפני ניתוח טבעתדיאנה28/09/2011
הי שולה,
שאלתי לפני כחודש האם הבדיקות שביצעתי יכולים להזיק לבריאות אם אבצע אותם שוב עכשיו? ביצעתי בדיקות לפני שנתיים, ואני עכשיו העלתי במשקל וכן עומדת בקריטריונים אבל ברצוני לדעת עם הבדיקות שעלי לבצע שנית יכולים להזיק לי לבריאות? לא קיבלתי מענה ממך לשאלה. תודה וחג שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביצוע בדיקות לפני ניתוח טבעת - תגובה
שולה זק28/09/2011מתנצלת שלא קיבלת תשובה, כנראה שאלתך נבלעה בין יתר הכותבים ולא ראיתי.
אין סיבה שבדיקות אחרי שנתיים יזיקו לבריאותך. נהפוך הוא בדירות דם רצוי לעבור אחת לחצי שנה וצילום ושט/קיבה/תריסריון את חייבת לעבור שוב. כמו כן צילום חזה, אולטראסאונד בטן.
עדיין לא הבנתי למה ניתוח טבעת???
כמדומני שכן עניתי לך....ואף המלתי לגשת לרופא מנתח שעושה את כל סוגי הניתוחים טבעת, שרוול, מעקף ולהתאים לך את הניתוח האפקטיבי ביותר.
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)