מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- 2 שאלות:מנותחת טריה11/10/2011
1. בקשר לדיאטנית-אפשר לקבוע לכל דיאטנית? באיזה תדירות אצטרך לבוא אליה?
2. כמה זמן לאחר הניתוח אפשר לקחת גלולות למניעת הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות - תגובה
שולה זק11/10/2011רצוי לקבוע תור לדיאטנית בריאטרית
לגבי גלולות תתיעצי עם הרופא, למרות שאיני רואה מניעה לקחת גלולות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- bmi 38מירי11/10/2011
אני שוקלת היום 105 קיבלתי הפניה למרפאה כירורגית לקיצור קיבה אני מעוניינת לעשות טבעת השאלה שלי היא כמו שאמרתי ה-bmi-שלי 38 האם אני יתאים לניתוח זה דחווווף לי בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים - תגובה
שולה זק11/10/2011עם BMI38 ללא מחלות נילוות לא יאשרו לך ניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהנסיון שלי...
מנותחת טריה11/10/2011תקבעי תור לרופא מנתח. מהנסיון שלי, בבית חולים ציבורי זה לוקח כחודשיים. דבר שני תלכי לרופא משפחה וקבלי הפניה לבדיקת דם.
דבר ראשון, עד הפגישה אצל המנתח, את מוזמנת להשמין ולהשמין וככל שתשמיני יותר-יש לך סיכוי גבוה יותר.
דבר שני, יכול להיות שכמוני-לאחר ביצוע בדיקת הדם המנתח יראה שיש לך מחלות נלוות (כמו שומנים בדם).
אני חושבת שיש לך סיכוי גבוה לניתוח. בכל מקרה תנסי. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצת אחיתופל - תגובה
שולה זק11/10/2011למה להשמין??? זו עזה גרועה ביותר
למה לא לעודד לעשות את המאמצים ולרזות??? לא נשמע יותר הגיוני.
תחשבי על זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהסיבה הזו:
מנותחת טריה11/10/2011הרבה יותר קשה לרדת כל כך הרבה באופן רגיל, וזו הסיבה שכולנו רוצים, או רצינו לעשות את הניתוח. וגם ככה אין לה הרבה מה להשמין...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך להבין- תגובה
שולה זק11/10/2011זה לא "ניתוח כבקשתך" ולא מאשרים ניתוחים בחותמת גומי. הקופות הקשיחו עמדה בגלל "מתפלחים". דורשים חוות דעת של עובדת סוציאלית ושל דיאטנית.
לא צריך לשכוח שאחרי הניתוח צריך ללכת לדיאטנית, לאכול תפריט דיאטטי, לשלב פעילות גופנית, לשנות הרגלי אכילה ואורח חיים.
אז......למה לא לנסות להגיע להשגים וליות גאה בכח הרצון ובתוצאות. למה לבחור בדרך אבדון......להשגת מטרה הפוכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שרוול
תמר נהריה22/10/2011אני יכולה להגיד לכם בעניין. אני יעיד על עצמי שבגלל הסכרת שיש לי אני הולכת לניתוח. אחרת יש המון שיטות להרזות , זה לא תענוג כמו שזה נשמע. הניתוח נועד לאנשים חולים , עם השמנה חולנית , סכרת, לחץ דם , כולסטרול גבוהה , בעיות ברכיים וגב. אנשים הפכו את הניתוחים האלו , למשהו קוסמטי כי בא להם להיות רזים בלי להתאמץ הרבה, וזאת טעות גדולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סגרתי 20 קילושוש - בית רימ11/10/2011
היי חברים!!
קראו לי שני דברים מקסימים השבוע.
1. זכיתי לביקור של מלך הפורום - מקס ברנר ואישתו. היה כיף הם מקסימים!!
2. ירדתי עד עכשיו 20 קילו , יש יש יש!!!!
למי שלא יודע אני חודשים ושלושה שבועות אחרי הניתוח.
אני מאושרת!!
חג שמח
שוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין עליך - תגובה
שולה זק11/10/2011SHAPO
מה את אומרת עחל מקסי שלנו??? גדול מהחיים
אולי עכשיו יבוא יותר לצפון וישכנע את "מדינת תל אביב" וסביבתה שהשד לא נורא כל כך
היום אני אמורה לפגוש אותו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה,
שוש - בית רימ11/10/2011שלחתי לך מייל לפני כמה ימים מה קורה??
מקסי מקסים!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשושי - תגובה
שולה זק11/10/2011ראיתי אותו
טרם התקבלה החלטה מה אנחנו עושים.
רק ב 23 לאחר החופשה נחליט.
עכשיו חזרתי מפגישה מקסימה עם מקסי וסמדר....כשנעים הזמן רץ ומדשאיר טעם לעוד
בדיוק כמו המפגש אצלך
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש סיכוי לדחיית ניתוחים עכשיו ?תמר נהריה10/10/2011
יש סיכוי שידחו ניתוחים עכשיו עם התפטרות המתמחים. פשוט חוסר מזל, קודם שביתות על ימין ועל שמאל , אחר כך בעיות של איזור מגורים (מחוז חיפה גליל מערבי) ועכשיו זה . אני לא מאמינה שזה קורה לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמר נא להרגע - תגובה
שולה זק11/10/2011מבינה את החששות שלך. את לא תידחי שוב אין סיבה לכך. לא מנתח אותך מתמחה.
חלילה ותקבלי הודעה מייד צלצלי אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי פלטיניום
ליטל11/10/2011לאסותא אני לא אוכל לקבל הפניה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על רופאיםליטל10/10/2011
שלום לכולם
מישהו יכול להמליץ לי על רופא מנתח טוב בצפון שעובד עם כללית?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילת הקסם - תגובה
שולה זק11/10/2011שלום ליטל,
כל הרופאים מומלצים ומנתחים בכירים.
הבעיה שלך כפולה : כללית וצפון.
אם תרשמי איפה את גרה אוכל להגיד לך לאן את יכולה לקבל הפניה מהכללית.
איזה סוג ביטוח יש לך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני גרה באזור חיפה והקריות, תודה
ליטל11/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאה ויש לי מושלם פלטיניום
ליטל11/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשרויות - תגובה
שולה זק11/10/2011אם יש לך פלטינום את יכולה גם לגשת לאסותא לב המפרץ. ההשתתפות העצמית לא בשמים. התורים קצרים. עליך לברר קודם מי מהמנתחים עובדים עם הכללית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על העזרה
ליטל11/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני גרה באזור חיפה והקריות, תודה - תגובה
שולה זק11/10/2011את יכולה לקבל התחייבות לרמבם למיטב ידיעתי. פרטים יותר נרחבים תוכלי לקבל בקופה שלך.
איזה סוג ביטוח יש לך מושלם או פלטינום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וותק בניתוח שרוולתמר נהריה10/10/2011
רציתי לדעת אם יש כאן מישהו שעשה את הניתוח שרוול לפניי שנתיים או יותר
לדעת איך הוא מתמודד אחרי פרק זמן כזה , אם עלה במשקל , ואם הוא אוכל הכול ,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וותק בניתוח שרוול - תגובה
שולה זק11/10/2011תתקשרי אלי ואתן לך מספרי טלפון.
בכל אופן. אוכלים הכל ומרגישים מעולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- bmiגילה10/10/2011
חייבת לספר לכם מקרה שחוויתי היום, הגעתי לרופאת המשפחה לשאול שאלה קטנה, תפסה אותי בקבלה המזכירה (וכמובן לאחר שהחמיאה לי) הציגה בפניי, פציינטית שמעוניינת לעבור ניתוח שרוול. התקרבה אלי בחורה צעירה, יפיפיה, עם מעט עודף משקל- יחסי (אולי 20 ק"ג). טענה שה-bmi שלה -44 והיא חייבת לעבור ניתוח. ממבט קצר אמרתי לה שלא נראה לי שזה ה-bmi שלה. טענה שכך אמר לה המאמן כושר שלה. שאלתי לגובה שלה ולמשקל, ובחישוב קצר הראתי לה שה-bmi שלה אפילו לא -32.
מה שרציתי לספר הוא, שהניתוח נתפס בציבור השמנים שפתרון פלא, ההבנה היא שככל שיגידו ערכי bmi גבוהים יותר, יקבלו אישור מיידי לניתוח.
חברה' לא כך הדבר לדעתי הניתוח אכן מיועד למי שסובל מעודף משקל חולני, ולא סתם בתור גחמה נחמדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מסכימה על כול מילה שלך
תמר נהריה10/10/2011אנשים לא מבינים שהניתוח הזה נועד, לאנשים באמת שמנים עם מחלות רקע,, או השמנה חולנית, זה לא ניתוח קוסמטי , זה ניתוח לשם בריאות בלבד, ולא כול אחד שיש לו עודף משקל יכול לעשות את הניתוח הזה. זה לא פיתרון פלא להשמנה נקודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפה ששיתפת אותנו- תגובה
שולה זק10/10/2011הבעיה שהציבור חושב שזה "ניתוח כבקשתך" או ניתוח קוסמטי.
תופעה מעניינת - כל הבעלי ה- BMI הגבוהים הזקוקים לניתוח י הם חולים בהשמנת יתר חולנית - הם בהכחשה. לא מוכנים לשמוע על ניתוח ואילו בעלי עודף משקל קל - כבר מראגישים נעלבים שדוחים אותם.
נקווה להמשיך לעשות את שלנו בדרך הטובה, ושאנשים העומדים בקריטריונים יבינו שזו הדרך שהרפואה מציעה להחלמתם.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחר בבוקר הניתוח של הבן שליליאת10/10/2011
הבן שלי בן 16.5 מחר בבוקר מתנתח אצל דר' ספוז'ניקוב בבית חולים קפלן. זוכרת "ששיגעתי" אותך שולה? אז מחר זה קורה...אני ממש פוחדת והוא מאוד מתרגש... יש משהו שאני צריכה לדעת על אחרי? איך אוכל להקל עליו? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קודם כל בהצלחה- תגובה
שולה זק10/10/2011אני מבינה את חרדתך ואת התרגשותו. זה מאוד טבעי. סביר להניח שמחר בשעה כזו כבר "תצחקו על העולם".עצם נוכחותך לידו כבר מקלה. להרגיעו ולדבר בעיקר על החיים אחרי....ללא עודפי הקילוגרמים, ללא קשיים לבצע דברים.
תדפדפו בדפי הפורום ואיפה שאתם רואים איקון של תמונה תציצו. בדרך כלל תגלו תמונות לפני ואחרי. זה בטח יתן חיזוק ועידוד.
אם אתם עדיין לא באישפוז ניתן להתלבש יפה ולצאת לבית קפה לחגוג את סוכות שבפתח.
בהצלחה ותשמרי על קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה שולה...דבר נוסף
ליאת10/10/2011כל רופא מחליט לעצמו כמה מהקיבה לקצור? או שזה קבוע מראש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסי אנא תרומתך - תגובה
שולה זק10/10/2011עד כמה שידוע לי בארץ יש מידה פחות או יותר אחידה. יש על זה בשאלות הנפוצות. אבקש ממקסי לתת מענה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש שיקול דעת למנתח אבל
מקס ברנר10/10/2011זה איפה שהוא בין 70 ל-80 אחוז מהקיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחר הניתוח והפחד מתגבר.אולגה10/10/2011
אני לא יודעת מה קורה איתי.... אני בכלל לא מתרגשת מהניתוח, התרגשתי פי אלף יותר כשאמרו לי בכלל שיש לי תאריך!
לא יודעת מה קורה... הפחד השתלט עליי... הפחד מכל המכשירים שיהיו מחוברים אליי, הפחד מהכאבים, הלא נודע הזה לגבי האוכל....
מה קורה? למה אני בכלל לא מתרגשת? לא תיארתי לעצמי שאני ארגיש ככה בכלל.....
:/
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ב ה צ ל ח ה - תגובה
שולה זק10/10/2011אולגוש מה איכפת לך המכשירים ...את תשני שנת ישרים. כשתקומי הכל יהיה PASE
מותר לך קצת לחדשוב וקצת לפחד טבעי ואנושי.
הכל יהיה בסדר.
היום אורלי עברה את הניתוח...זוכרת אותה מבית רימון במפגש? והכל בסדר
אז שיהיה בהצלחה את בידיים טובות
ונא לשמור על קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה, את מתבלבלת...
אולגה10/10/2011חחח אני לא אולגה מהמפגש. אני לא יודעת אם את זוכרת אבל דיברתי איתך כמה פעמים...
חפרתי לך על ד''ר רובין ועל בדיקות שאנדריקלוגית הביא לי פתאום לעשות ופחדתי שלא יביאו לי תאריך....אני זאתי שלא עונה לשיחות מחסוי :)
בקיצור אני בפחד על, אני קוראת דברים על הניתוח ואני על סף דמעות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטערת על הבלבול... - תגובה
שולה זק10/10/2011ככה זה כשיש כמה חברים עם אותו שם.
בכל אופן
כל מה שכתבתי שריר וקיים
ומותר לפחד
אנושי טבעי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה יקירתי
אפרת עוזיאל11/10/2011איזה אורלי ? עברה את הניתוח
אני רוצה את הטלפון שלה להתקשר אליה בבקשה
לפני כחודש היא התקשר אלי לדבר איתי ולשאול שאלות
אני רוצה לדבר איתה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעברתי ניתוח מעקף ואני מרגישה מצויין
אורלי ל14/10/2011היי לאפרת ולכולם,
אכן אני מרגישה מצויין אחרי מעקף קיבה,עדיין בתזונה נוזלית וצריכה לזכור לשתות לאט ומעט,כי ברגע ששותה יותר מידי,זה לוחץ,אך אני באמת מאושרת שעשיתי זאת,תודה לפורום הזה שכל כך תומך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה השבה - תגובה
שולה זק14/10/2011שמחה שאת אחרי ועם סג הניתוח מתאים.
בהצלחה
מקווה לשמוע ממך
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורלי
אפרת עוזיאל14/10/2011ברוכה הבאה
שיהייה בהצלחההההההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון המון בהצלחה!!!
מנותחת טריה11/10/2011יום לפני הניתוח גם אני חששתי. כמה ימים אחרי לא הבנתי למה עשיתי את הניתוח, והיה לי חבל שברגע הזה אני לא יכולה לאכול. עכשיו, 6 ימים לאחר הניתוח אני מאושרת שעשיתי אותו! אני כבר מרגישה טוב,חזקה, והקילוגרמים נושלים ממני! זה מטורף באיזו מהירות הם יורדים! ב6 ימים ירדו לי 6 קילוגרמים. עכשיו אני כבר בכלל לא מתחרטת על הניתוח ושמחה שעשיתי אותו.
עצה שלי-זרמי. את לא יודעת איזה כיף תרגישי כשתראי כמה מהר הקילוגרמים יורדים ממך אבל אני מבטיחה לך שברגע שזה ייקרה הכל יהיה שווה את זה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאולגה
ג'ולי11/10/2011עוד מעט תהיי אחרי , ותאמרי איך לא עשיתי זאת קודם?
על מה כל ההמולה? תוך יומיים שלושה את בבית כמו גדולה
בהצלחה יקרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשולה האם כדאי לאכול חריף?PAZIT10/10/2011
שולה אני מאוד אוהבת לאכול אוכל חריף ואני אחרי ניתוח שרוול שביצעתי לפני חודש (ואני בגמילה מחריף כמעט חודשיים) האם אני יכולה להתחיל לאכול חריף?(ואני לא מתכוונת לפלפל שחור זה כמו סוכר בשבילי).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי חמודה - עד שיענו לך המומחים...
ליאתול10/10/2011גם אני אחרי שרוול ומתה על חריף.
אני בהתחלה נמנעתי ולאחר כחצי שנה ניסיתי ומאז (9 חודשים אחרי שרוול) אני נהנית מחריף.
הפצע בקיבה מהניתוח יכול לכאוב לכן ניזהרתי.
אני אשתף אותך בעוד דבר שגיליתי - כשהגזמתי עם החריף (נפלתי על פלפל חריף מאוד) אז ממש התקפלתי והרגשתי שהקיבה נקרעת לי.
מקווה שעזרתי... ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה האם כדאי לאכול חריף? - תגובה
שולה זק10/10/2011בנוסף לתשובתה של ליאתול - אין חכם כבע ניסיון, תראי בשאלות נפוצות גם הילה התייחסה לנושא החריף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לדר' מחג'נהנוח09/10/2011
שלום דר' מחג'נה,
השבוע הייתי אצלך לשם ייעוץ מקצועי לגבי ניתוח שרוול.
ישנו נושא אחד שמאוד מתריד אותי לגבי השלב שלאחר הניתוח.
הרי הסברת שלאחר הניתוח הגוף כבר לא צורך את אותה כמות המזון כמו לפני הניתוח. הרי הדבר אומר שהגוף מקבל פחות חומרים כגון: חלבונים, שומנים, ברזל וכל הדברים שגוף האדם צריך על מנת לקיים ולבנות את עצמו וכמו כן חשוב מאוד הצורכים למערכת החיסונית. על כן אני שואל לאחר הניתוח האם קיים איזשהו חשש לחולשה ולכך שמערכת החיסון לא תוכל לעמוד בפני מחלות מסויימות שבפנייהם המרעכת יכלה להתמודד איתם?
האם יש צורך לנקוט בדברים שונים לאחר הניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד שדר' מחגנה יענה - תגובה
שולה זק09/10/2011ממליצה לקרוא בשאלות הנפוצות, תמצא שם תשובות לשאלותיך.
בגלל זה מומלץ במהלך חצי שנה אחרי הניתוח לקחת תוספי מזון ולהיות במעקב של דיאטנית ולעשות בדיקות דם כל 3 חודשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לדר' מחג'נה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה11/10/2011שלום נוח
צריך להפריד בין כמות הקלוריות שהאדם זקוק לבניה ותחזוק הגוף לזו שגורמת לצבירת שומנים בגוף. בן אדם בריא בגיל שלך לא זקוק ליותר מ1200 קלוריות ליום כמות שתוכל לקבל לאחר הניתוח. כך שלא יהיה מצב שתרד במשקל לאין סוף אלא כ 70-80% מהעודף משקל שיש לך. לגבי ויטמינים - אכן בהתחלה ובתקופת הירידה המשמעותית במשקל יכל להיות דלדול במאגרים ולכן חובה לאחר ניתוח שרוול לקחת ויטמינים במשך חצי שני. לאחר מכן לפי בדיקות שעושים.
אין ירידה במערכת החיסון לאחר הניתוח. הפוך הוא נכון השמנת יתר חולנית משפיעה לרעה גם על מערכת החיסון, ההחלמה ממחלות או ניתוחים אחרים
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשולה- שאלה ששאלו אותך מאתיים פעםPAZIT09/10/2011
אני חודש אחרי הניתוח בשבוע הראשון ירדתי 10 קילו ועד היום 3 שבועות אחרי לא ירדתי גרם (ההפך רק עליתי קילו וחצי) אני שותה מים יחסית די הרבה (מגיעהל1 ליטר ביום) אבל אני לא יורדת במשקל רוב התזונה שלי היא חלבונים , אני אוכלת בערך כל שעתיים שלוש משהו קטן (אבל בגוף כל מי שרואה אותי אומר לי שרואים שירדתי אפילו בעלי לא מאמין לי שבמשקל לא רואים היום עלתי להוכיח לו שאני פשוט "תקועה" מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלק מהתהליך - תגובה
שולה זק09/10/2011הגוף שלנו מכונה משומנת שדואג לעצמו. הירידה ממש מבוקרת.
תקראי בשאלות נפוצות ותמצאי את כל התשובות.
זה שהמשקל לא מראה ירידה לא אומר שאין שינויי בהיקפים. תבדקי ותראי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני שמחה להודיע ש...ציפטפוט08/10/2011
עברתי קידומת! ולא סתם קידומת!!! הגעתי לדו סיפרתי!!!
וואו אתם לא יודעים (או שחלקכם כן יודעים) איזה אושר זה
אני פשוט לא האמנתי שראיתי את זה על המשקל עליתי שוב ושוב
הגעתי למצב שממש קפצתי על המשקל כדי להיות בטוחה שזה אמיתי.
וואו... פשוט הרגשתי צורך עז לשתף אותכם.
אז תודה וגמר חתימה טובה לכולם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפיטפוט
אפרת עוזיאל08/10/2011אני יודעת ומכירה את ההרגשה הניפלאה הזאת .
אני שמחה בשבילך כל הכבודדדדדדדדדד
ושרק תמשיכי לשמוח בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשולהאפרת עוזיאל08/10/2011
איזה כיף אחרי יומיים של שתיית מים מרובה והרבה פחות קפה
עליתי על המשקל וראיתי איך 2 הקג כבר לא קיימים ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלא תגיד שלא "אמרתי לך" - תגובה
שולה זק08/10/2011מברוק ילדתי.
לא להילחץ לחינם
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלותשמרית08/10/2011
אחרי שכבר לא סובלת את המשקל שלי, אני הולכת על ניתוח.
איפה כתובים הקריטריונים לניתוח אני קופ"ח כללית
שוקלת בערך 110 וגובה 168
אני עם פלטינה ברגל ומאוד קדה לי ללכת וזה גורם לכאבי גב
איפה מתחילים?? למי פונים לייעוץ???
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים- תגובה
שולה זק08/10/2011הקריטריונים נקבעו על ידי ארגון הבריאות העולמי ואומצו ע"י משרד הבריאות שהנחה את כל הקופות לעבוד על פי קריטריונים אלו.
הניתוחים נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית למי שעומד בהם.
הקריטריונים ברורים והם:
BMI 35-40 - עם מחלות רקע נילוות כמו סוכרת, לחץ דם גבוה, כולסטרול, דום נשימה בשינה..
BMI 40 ומעלה - כל אחד גם ללא מחלות רקע נילוות.
לפי הנתונים שמסרת ה- BMI שלך(מסת הגוף) 38.9 ואינך עומדת בקרטריונים לניתוח, אלא אם את סובלת מאחת המחלות שציינתי. הדרך להתחיל היא אצל רופא המשפחה לקבל הפניה לכירורג בריאטרי - כירורג המנתח קיצור קיבה. יש 3 סוגי ניתוחים. טבעת, שרוול, מעקף. שלושת הניתוחים מבוצעים בשיטה לה-פריסקופית ללא פתיחת בטן.
באיזה קופה את חברה? איזה סוג ביטוח יש לך? מה אזור מגוריך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה
שמרית09/10/2011אני קופ"ח כללית
איזור השרון
האם עצם העובדה שיש לי פלטינה מהברך עד האגן וגורמים לכאבים כי הפכתי למשקל יתר, האם זה יכול להיות שיקול לתת לי אושור לניתוח??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה - תגובה
שולה זק09/10/2011עד כמה שידוע לי בעיות אורטופדיות לא נכללות בקריטריונים אם אין מחלה נילוות. תתיעצי עם כירורג ותראי אם הקופה תאשר לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני אשמח לפרטים
sarita09/10/2011אני בת 32 אם ל 2 גובה 169 שוקלת כ 100
סובלת מכולסטרול גבוה עם היסטוריה משפחתית של שומן בדם
ניסיתי כבר את כל סוגי הדיאטות עם מאמן אישי בספורט, חדר כושר כולל כדורים שהיו ללא אישור משרד הבריאות
הכל איכזב ובגדול ולכן שוקלת לעשות ניתוח
אני חברת מכבי זהב
אשמח לדעת האם אני עומדת בקריטריונים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני אשמח לפרטים - תגובה
שולה זק09/10/2011ה- BMI שלך 35 אם את מטופלת תרופתית בכולססטרול, תקבעי תור למנתח ותגיעי אליו עם מכתב מהרופא המטפל הכולל את ההסטוריה הרפואית שלך (הסטוריה משפחתית לא נלקחת בחשבון). אם את עומדת בקריטריונים והוועדה תאשר לך ניתוח תוכלי לקבל התחייבות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)