מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- קבוצות תמיכהעינת05/10/2011
הי, אני גרה במרכז (איזור הרצליה/רעננה). ממספר טעמים החלטתי לעבור את הניתוח בחיפה ונקבע לי תור ראשון הקרוב.
אני מודעת לחשיבות התמיכה השותפת/דיאטנית/טיפול נפשי וחשוב לי לעשות את שה כמו שצריך.
בבקשה תאמרו לי מה האפשרויות העומדות בפניי באזור מגוריי.
מתרגשת בטרוף כבר אמרתי????
חתימה טובה לכולכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אני
מירי05/10/2011גם אני גרה באיזורך והחלטתי לעבור את הניתוח לפני חודשיים ברמב"ם. ניסיתי לעשות בירורים לגבי קבוצות תמיכה, אך לעת עתה, כלום.....אם תרצי - אני פה, אמנם אחרי, אבל רק חודשיים.
מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהגליה05/10/2011
רציתי לברר עם הרופאים, שולה או המנותחים, האם מישהו שמע על כך שאחרי מעבר ניתוח לקיצור קיבה / מעקף, האם יש ניתוחים כמו מתיחת בטן או הרמת חזה לדוגמה וכאלה שממומנים ע"י הקופות חולים ( אני כללית ). אשמח מאוד לקבל פרטים. תודה חג שמח ושנה טובה לכולם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש ניתוחים קוסמטיים בסל הבריאות
אפרת05/10/2011נקראים ניתוחים לשחזור הגוף.
הקריטריונים הם שנתיים אחרי ניתוח וחצי שנה שמירה על משקל יציב.
תוכלי לקרוא עוד בשאלות נפוצות - נושא שדובר בו רבות.
לדברי מנותחים שעברו את הניתוח, שווה מאד לחכות ולוודא שהגוף לא ממשיך להשתנות כי את ממשיכה בירידה\עולה קצת אחרי זמן מה.
כמו כן, מספרים שזה כואב יחסית.
כדאי מאד לנסות לעצב את הגוף באמצעות פעילות ספורטיבית מתאימה לפני ששוקלים התערבות כירורגית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיהודית04/10/2011
שלומות
ב16.10 אני מתנתחת באסותא למעקף
מה יש להביא עמי מבחינת טופסולוגיה?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה- תגובה
שולה זק04/10/2011אישור הועדה לניתוח
תוצאות הבדיקות
זימון לניתוח
התחייבות הקופה לתשלום
או התחייבות חברת הביטוח לתשלום.
אני ממיצה לצלצל לאסותא ולברר איתם מה את צריכה להביא בדיוק. שלא תתעוררי עם הפתעה של גיהוץ כרטיס אשראי על סך 20,000 ש"ח. כבר היו דברים מעולם.
באיזה קופה את חברה ואיזה ביטוח יש לך? מי המנתח/ת?
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים
יהודית05/10/2011מבוטחת בכללית מושלם
מנותחת ע"י ניסים גרון ודויד חזן
לכן לא היה צורך באישור ועדה [BMI 40+]
לא אמרו לי מאום על מסמכים --- מלבד צ'ק:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלות גבוהה - תגובה
שולה זק05/10/2011למיטב ידיעתי ניתוח באסותא דרך המושלם יעלה לכיסך בין 12-15 אלף ש"ח. זו ההשתתפות העצמית לאחר ההחזרים.
לו היה לך פלטינום היית משלמת עד 5000 ש"ח.
כדאי לך לברר היטב את הנושא הכספי שלא תופתעי ביום הניתוח וכבר קרו דברים מעולם - שמנותחים הגיעו לניתוח והופתעו מגובה הסכום שחוייבו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיסוי ניתוח מעקף קיבה מכללית מושלם
יהודית05/10/2011שולה
אני בטח לא הראשונה לומר לך כמה שאת מדהימה.
אכן חטפתי מיני התקף לב כשגיליתי שעלות הניתוח דרך מושלם מגיעה רחוק מעל ה9700 ש"ח שהם מציינים לפני שהנתונים נבדקו לעומק.
לכל המתעניינים שימו לב:
השתתפות עצמית - 9700 ש"ח
משתלים:קופ"ח כללית נותנת החזרים של 50% על משתלים עד סכום של 3000$
סיכות - 2200 ש"ח לכל סיכה [ממוצע של 6 סיכות לניתוח] = 13200 ש"ח
שימוש בדבק+אשלון+ליגה שו - יכול להגיע עד ל8000 ש"ח
אפשר להגיע בקלות ל30000 ש"ח לניתוח - אחרי החזרי משתלים יוצא בסביבות 20000 שח.
כמובן שהכל תלוי בהליך עצמו ובכמות המשתלים שבוחר המנתח
מידע זה מעודכן נכון ל3.10.11 ועלול להשתנות לפי תקנות קופ"ח.
לשמחתי הרבה חברה קרובה עברה את הניתוח לפני שבועיים ועדכנה אותי וחסכה לי את המעמד ההזוי של להגיע יום אחרי הניתוח לקבלה ולבוא לשלם 9700 ש"ח ולפתע להתבשר כי התשלום יקר פי 3.
ממליצה בחום לכל מי שמהרהר לבצע ניתוח לעשות פלטינום!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדובר בעלויות בביהח פרטי
יהודית05/10/2011סליחה - שכחתי לציין שמדובר בעלויות לניתוח פרטי!!!!
כמובן שבבתי חולים ישנם מספרים שונים לחלוטין!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברתי את דבריך לשאלות הנפוצות
שולה זק05/10/2011אכן יקר הסיפור.
מחדדת את הנושא - בבית חולים ציבורי הניתוחים הם ללא עלות כספית וללא השתתפות עצמית. רק טופס התחייבות.
העלויות במרכזים הפרטיים משתנים ממרכז למרכז ו, מקופה לקופה ומסוג ביטוח זה או אחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטנית קיצורי קיבה במודיעיןשירה04/10/2011
לידיעתכם,
יש דיאטנית (ליאת כהן) המתמחה בקיצורי קיבה
של קופת חולים כללית
במרפאה בעזריאלי מודיעין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטנית קיצורי קיבה במודיעין - תגובה
שולה זק04/10/2011תודה על האינפורמציה .
העברתי המדע לשאלות נפוצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צום יום כיפוראמא יקרה?04/10/2011
שנה טובה לכל צוות הפורום ולשולה ז'ק המקסימה.
אני רוצה לדעת בבקשה:
מה בקשר לצום יום כיפור, בתשעה באב הייתי מאד חלשה בצהריים, ראיתי כבר שחור בעינים והתעלפות מסויומת,וחיוורון, ופתחתי את הצום לפני הזמן, ( בעלי דאג לי כול כך....).
אני אחרי ניתוח טבעת כבר 8 חודש, סגורה על 8.5 אוכלת מעט, ירידה של 22 ק"ג.
רציתי לדעת מה לשאול את הרב או יות\ר נכון מה להגיד לו בקשר לניתוח וגם בקשר לצום,
וגם בקשר למה שהיה לי בתשעה באב.
האם מותר לצום עם טבעת בקיבה?
האם זה מסוכן?
האם עדיף לצום ואז אם לא מרגישים טוב לאכול?
ומה עושים כדי לאל הרגיש לא טוב בצום ( אם אפשר לצום כמובן)
תודה לכולם.
בקשר לניתוח - מי שצריך לעבור ניתוח והוא במשקל עודף כדאי כדאי, ממליצה בחום,קצת קשה בהתחלה ,אבל זה לא נורא, הרבה דברים קשים בחיים ואח"כ הכל מסתדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צום יום כיפור - תגובה
שולה זק04/10/2011תקראי בשאלות נפוצות את תשובתה המפורטת של הילה לגבי הצום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה-בדקי את המייל שלך-בעבודה
מקס ברנר04/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדקתי ראיתי הבנתי - תגובה
שולה זק04/10/2011ונשוחח במהלך היום על תכנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לחבר:בעיקר לחברי קופ"ח לאומיתאילן04/10/2011
1. האם יש חברי קופ"ח לאומית שעשו את הניתוח?
2. האם מישהו יודע מה בדיוק העלות הכספית של חבר בלאומית זהב, אם הוא רוצה לעשות את הניתוח באסותא או מדיקל סנטר (השתתפות עצמית+השתתפות במחיר הציוד)?
3. האם מישהו יכול לומר מהו זמן ההמתנה לניתוח בבי"ח פרטי ומהו זמן ההמתנה בבי"ח רגיל (ציבורי), כולל כל התהליך המקדים?
4. (לחברי כל קופות החולים) : מי שעשה בבי"ח ציבורי, היכן עשה,כמה זמן חיכה בתור, האם היה מרוצה, והאם יכול להמליץ על רופא מסויים?
5. מי שעשה באסותא/מדיקל אצל הרופאים שעובדים עם לאומית - אצל מי עשה והאם היה מרוצה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אילן - תגובה
שולה זק04/10/2011אנחנו פורום של ניתוחי קיצור קיבה והשמנה חולנית.
הפורום נועד לתת מידע ותמיכה למי שעומד לעבור ניתוח ואו אחריו.
אנחנו נשמח לעזור לך אבל אנחנו לא מודיעין אדמיניסטראטיבי - אתך הסליחה.
את השאלות המנהלתיות עליך להפנות לקופה שלך ומהם לקבל את התשובות לגבי עלויות ולגבי מרכזים אליהם אתה יכול לפנות, אתם הם חתומים על הזסכמים עם איזה רופאים.
לגבי הרופאים - כל הרופאים כירורגים בכירים ומנוסים בתחום - עובדים בבתי חולים הציבוריים והפרטיים.
זמני ההמתנה משתנים ממרכז למרכז ומרופא לרופא.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חברת לאומית
שוש - בית רימ05/10/2011עשיתי את הניתוח פרטי באסותא.
אשמח לענות על השאלות
שוש
0548004559* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות לחבר:בעיקר לחברי קופ"ח לאומי
מרישה06/10/2011הי!אני עברתי ניתוח באסותא אצל ד"ר מטר.הוא מדהים!מיום הפגישה איתו עד לנתוח עברו שבועיים(וזה בגלל שהוא נסע לחופשה,אחרת יכל לנתח אותי כמאט מהיום למחר.)הצוות שם מדהים,המקום נקי,נחמד ולא מרגיש בית חולים.
עלויות היו(פחות או יותר):השתתפות בקופה-~1300ש"ח.
מנתח-9000ש"ח(את כל הסכום הזה קופה מחזירה.)
סיכות וסכין ~7500ש"ח(קופה החזירה ~2300ש"ח).
לדעתי סכום כזה לעומת המתנה ארוכה ב ב"ח ציבורי שווה כל שקל!
שבועיים אחרי הניתוח באתי לד"ר מטר לביקור שגרתי-ללא עלות.
ממליצה בחום גם את ב"ח אסותא וגם את הרופא הזה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שילמת בסוף - תגובה
שולה זק06/10/2011אני חלשה בחשבון.
כמה יצא לך לשלם בסופו של דבר בסך הכל השתתפות עצמית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה6500 ש"ח אם חיברתי נכון
מקס ברנר07/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי חישוב מהיר התשלום הוא 6500 ש"ח
חדוה07/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני..
זיו07/10/2011אני נותחתי גם באסותא אצל דר מטר, המתנה של שבוע... והעלות למבוטחי מכבי מגן זהב 4,300 בלבד. אבל לצערי דר מטר אינו עובד יותר עם מכבי כך שמבוטחי מכבי הפסידו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות לחבר:בעיקר לחברי קופ"ח לאומית - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה07/10/2011שלום רב
אני בהסכם עם לאומית מושלם וגם מנתח דרך מכבי זהב.
אפשר לבתע את הניתוח באסותא כאשר העלויות של מכבי בסביבות 5000-6000 ש"ח ובלאומית פחות מזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כך, שאלה....
אינה04/10/2011איזה בית חולים במרכז הארץ עדיף וכיצד אני פונה אליהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיכילוב-תל השומר-השרו
מקס ברנר04/10/2011בכולם יש מנתחים בריאטריים מצויינים.הגיע הרגע לערוך ביקור נימוסין בסניף קופ"ח ,לבדוק עם מי יש להם הסכמים ולהתחיל לגלגל את העסק.
האמת שגם וולפסון וקפלן במרכז, ולנועזים:גם לניאדו וחדרה במרחק נסיעה די סביר.בארבעת האחרונים התורים כנראה יותר קצרים,וגם זה שיקול-האם בפסח הקרוב תהיי אחרי הניתוח או בהמתנה לו !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם העובדה...
אינה04/10/2011האם העובדה שעברתי כבר את כל התהליך וקיבלתי כבר את האישור של הקופה, יקצר לי את ההמתנה? ושאלה אחרונה: מהו זמן ההמתנה הממוצע במרכזים המובילים כמו תל השומר, איכולוב וכו'.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם העובדה... - תגובה
שולה זק04/10/2011התורים לא תלויים בנו
אל תשכחי שהיתה שביתה וניתוחים בטולו ונוצר "פקק" כמו כן אנחנו בחודש חגים וחופשות.
את צריכה ליצור קשר עם בתי החולים ולקבוע תור לנתח להגיע אליו עם הבדיקות ולראות מתי יש תור זמין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אינה04/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדקתיאינה03/10/2011
בדקתי את פוליסת ביטוח ואת העתק של טופס חיתום. לא הוזכר שם כלום לגבי המשקל. הנציג שעשה לי את הביטוח אמר לי חדמשמעית שבסוג זה של ביטוח, אין צורך ב בזה.
בנוסף דיברתי היום אם המוקד של מקדם בריאות וביקשתי שישלפו את האותה השיחה והם הבטיחו שיעשו זאת תוך שבוע. האם ניתן בכלל
לבנות על כך שזה יעזור? או שזה אבוד?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטערת על ההודעה הכפולה -
אינה שוורצמן03/10/2011חשבתי שהראשונה נמחקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם היה פגם בהליכי החיתום
מקס ברנר03/10/2011או אם במודע ערכו לך חיתום חלקי וספציפי,ולא התייחסו למשקל,תאורטית זה אמור לשפר את מצבך.עדיין הם יכולים להסתמך על נתונים מתיק קופ"ח חולים שלך (החתימו אותך על כתב וויתור על סודיות רפואית...)עד כמה שהם מבססים את הקייס שלהם, בנוגע למצב רפואי שהיה קיים ערב הוצאת הפוליסה.
אני מבין שבביטוח הזה אין לך סוכן ביטוח אישי שמחוייב לך ?!האם לארגון המורים יש איזו וועדת ערעורים שיכולה לעזור ?הרבה פעמים בביטוחים של ארגונים מקצועיים יש מנגנון ליישוב סכסוכים.שווה בדיקה עם האיגוד המקצועי
כמו שאת יודעת אני לא בא מעולם הביטוח,לא עוסק בתחום בשום צורה,ואין לי שום השפעה או מהלכים בשום מקום.קצת למדתי את הנושא,כך שאני יכול לנדב יידע ללא תמורה,אבל ליותר מזה אל לך לצפות ,לצערי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיצרתי קשר עם המוקד של מקדם בריאות
אינה שוורצמן04/10/2011אכן יצרתי קשר עם המוקד של מקדם בריאות (הם "הסוכן" של הסתדרות המורים בהראל) והם הבתיחו לי שישלפו את אותה שיחת חיתום מהמערכת. השאלה היא האם יש לי סיכוי בכלל לנצח אותם, הרי ברורו שבכל מה שנוגע למשקל היה פה "מצב בריאותי קודם". הניתוח שלי נקבע ל19.12 האם שווה לי להילחם עכשיו (מה שיקח זמן בכל מקרה) או לחפש אתטרנטיבות אחרות למלב"י?
תודה רבה על ההתייחסות,
אינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכום עד כאן
מקס ברנר04/10/2011את נמצאת בסיכון-אולי בהסתברות גבוהה-שאת כל ההשתתפות העצמית תשלמי מכיסך.השלימי את הבדיקה אצל אנשי הרווחה של האיגוד המקצועי שלך אם יש בפוליסה הזו איזה מנגנון פריטטי ליישוב סכסוכים (נציגים של הארגון ושל חברת הביטוח עם מומחה רפואי או משהו בסגנון ).
בהנחה שיש לך שימושים אחרים לסכומי הכסף שהזכרת-כדאי לבדוק גם חלופות במערכת הציבורית.רוב הגולשים כאן נותחו בבתי חולים ציבוריים והתוצאות (טפו טפו טפו...)טובות מאד !
יש כאן למיטב ידיעתי כמה אחרים שהפעילו ביטוחים למרות "כתמים שמנים" בעברם,אבל ככל הידוע לי סוכני הביטוח האישיים שלהם הזיעו לא מעט כדי לשכנע את החברה לאשר הניתוח.
נפתח את הדיון לאחרים עד כמה שהם רוצים לתרום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובות המהירות.
אינה שוורצמן04/10/2011תודה רבה על התשובות המהירות. אני חוששת ממערכת הבריאות הציבורית, כי אין שום אפשרות לדעת מי יהיה הרופא המנתח ולכך תדע על מי תיפול. אך אם לא תהיה ברירה, אלך על האופציה הזו.
אשמח לשמוע תגובות נוספות ממי שעבר או עובר דבר דומה.
אם אכן אלך על בית חולים ציבורי, כיצד אני פונה אליהם. יש לציין שכבר עברתי את כל התהליך ויש לי אישור עקרוני לניתוח ממאוחדת.
שוב פעם המון תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפתעה. - תגובה
שולה זק04/10/2011המנתחים במרכזים הפרטיים הם אותם מנתחים בבתי החולים הציבוריים.
ההבדל היחיד
מהירות וזמינות התור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההבדל
תמר נהריה09/10/2011ההבדל הוא גם שבבתי חולים ציבורים לא משלמים על הניתוח הקופה ממנת את הניתוח כי הוא בסל הבריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לשולה ומי שיודע..זיו03/10/2011
שולה אני כבר שבועיים אחרי הניתוח, קבעתי תורים אצל הדיאטנית באסותא ואצל העו"ס לתמיכה נפשית-רגשית אבל נראה לי שחשוב מאד שאשתתף בקבוצת תמיכה. משהו שהתנסתי בו בעבר ומאד עזר לי להחזיק את עצמי לפי הכללים. האם ידוע לך על קבוצה כזו בחיפה או בקרבתה? תודה על התמיכה את גדולה !(אבל פיזית קטנה וחתיכה כמו שראיתי בתמונות...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבוצה.. - תגובה
שולה זק03/10/2011ידוע לי שבנשר יש קבוצת תמיכה.
תוכלי להתקשר לנעמה כפרי ולברר איתה על הצטרפות לקבוצה 0508594351* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה עם קבוצת תמיכה במרכז?
מירי06/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדובר כאן הרבה על קבוצה בנשר
מקס ברנר03/10/2011חפשי בדפים קודמים או צלצלי לשולה.אם אני זוכר נכון מנחת הקבוצה היא הדיאטנית נעמה כפרי (או משהו בדומה לזה ).מניח שזה יוכל להתאים לצרכייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבוצה בנשר נעמה כפרי
סיגל04/10/2011בסדנא של נעמה 10 מפגשים שעוסקים בכל הקשת הרחבה של ההתמודדויות אחרי ניתוח.גם מהצד הפיזי,הנפשי והיומיומי.
היא משדכת אנשים שעשו את הניתוח בערך באותו זמן.
הקבוצה לא גדולה אבל נותנת המון כח להמשיך ונכון את מה שהניתוח התחיל.
נעמה נעימה מאוד והקבוצה התגבשה עד כדי כך שגם כשנעמה יצאה לחופשת חגים אנחנו ממשיכות להפגש כי כייף לנו ביחד.
ממליצה בחום,אני מגיעה מכרמיאל ולא מוותרת על אף מפגש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגלי
שוש - בית רימ05/10/2011את יכולה להיות המשווקת של נעמה.
אין כמוך, מתחברת לכל מילה,, אין על הקבוצה שלנו.
מתגעגעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקס נא עזרתךסירוב של הראלאינה שוורצמן03/10/2011
שלום,
אני לפני ניתוח שרוול (19 לדצמבר אצל דר' אסנת רזיאל). אני מבוטחת במאוחדת והיום קיבלתי מהם תשובה שהם מאשרים לי את הניתוח בהשתתפות של עד 20000 ש"ח.
בנוסף יש לי ביטוח פרטי בהראל (דרך הסתדרות המורים - מקדם בריאות) וכשהתקשרתי לבדוק אצל האם יש אישור, נאמר לי שהם מסרבים לכסות את הניתוח, עקב מצב בריאותי קודם. כל זאת למרות שכשעשיתי את הביטוח, נידבתי את המידע של הBMI ונאמר לי שבסוג ביטוח זה, אין בו צורך.
מה אלי לעשות? האם ניתן בכלל להלחם בהם?
אשמח לתשובה.
בברכה אינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סירוב של הראל לאשר ניתוח - תגובה
שולה זק03/10/2011בשלב ראשון תעייני בשאלות נפוצות יש שם "עבודת דוקטורט" שמשהיא עשתה לגבי הביטוח הפרטי.
תתקשרי אלי ונראה איך אפשר לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס אשמח מאוד אם תוכל לעזור
אינה03/10/2011תודה רבה מראש :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדקי את תיק המסמכים שקיבלת מהביטוח
מקס ברנר03/10/2011מניח שעברת חיתום-ז"א מילאת טופס הצהרת בריאות שבו נשאלת אודות גובהך ומשקלך ?
האם בפוליסה ובתקציר שלה יש "החרגה בגין מצב רפואי קיים" ?אם כן זה כלי אדיר בידי חברות הביטוח לא לשלם למבוטחים ,בידיעה שרק למעטים יש אמצעים ואורך רוח להתכתש איתם שנים בבתי המשפט עד הנצחון (שגם הוא הרבה פעמים מוטל בספק).
לכן כדאי כ"כ להצטרף לביטוח קבוצתי חדש כאשר יש "תקופת חסד "של הצטרפות ללא חיתום רפואי.
איש המפתח כעת הוא סוכן הביטוח שלך,שאם הוא בעל קשרים טובים בחברה הוא עשוי להשיג לך הישגים "לפנים משורת הדין "..את יכולה להראות את המסמכים לעו"ד מחוג מכרייך, ולשאול לדעתו ,אבל זה לא הנתיב הכי אפקטיבי,וודאי לא הכי מהיר !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדקתי
אינה שוורצמן03/10/2011בדקתי את הפוליסה ואת טופס החיתום שעניתי עליו בעת הצטרפות הביטוח. העיניין של המשקל לא מוזבר שם כליל. דיברתי עם המוקד של מקדם בריאות - נציגים של הראל בהסתדרות המורים והם הבטיחו לי שישלפו את השיחה תוך שבוע. השאלי היא האם זה יעזור? האם עצם העובדה שלא התבקשתי להזהיר על משקלי ( אבל נידבתי את המידע בכל זאת) מחייבת אותם לממן את הניתוח או שהם יכולים להתחמק מהעיניין למרות זאת?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהסבטלנה03/10/2011
שלום לכולם,
לאחר כמה ימים מורידים תפרים (סיקות)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוצאת תפרים/סיכות - תגובה
שולה זק03/10/2011אמור להיות רשום במכתב השחרור מבית החולים.
תבדקי.
בדרך כלל זה אחרי שבוע עד 10 ימים ועושים זאת בחדר האחיות בקופת החולים שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה כואב? אוי מיי גאד
אולגה03/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא כואב - תגובה
שולה זק03/10/2011נשארים בחיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאיםאתי03/10/2011
האם אפשר לבצע בדיקת היסטרוסקופיה אבחנתית לאחר ניתוח שרוול?
ביצעתי את הניתוח ב-14/09/2011 והבדיקה היא ב-23/10/2011?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד שהרופאים יענו- תגובה
שולה זק03/10/2011איני רופאה לא מתיימרת לתת עצות רפואיות, , אבל כמדומני שאזור בדיקת היסטרוסקופיה אינה חופפת את אזור הניתוח אותו עברת (שרוול קיבה. כך שנראה לי שלא אמורה להיות בעיה,
ממליצה שתפני לרופא שאמור לבצע את הבדיקה ולברר איתו ואו לברר עם המנתח.
צקווה שהרופאים שלנו יתנו תשובה בקרוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לרופאים - תגובה
ד``ר דוד גויטיין03/10/2011אין בעיה לבצע בדיקת היסטרוסקופיה אחרי שרוול. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה טבעי עדיין כאבים בכתףלימור02/10/2011
בס"ד
שלום
אני עדיין סובלת עדיין מכאבים בכתף 3 חודשים לאחר שרוול
האם טבעי ? או יש לחשוש?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זה טבעי עדיין כאבים בכתף - תגובה
שולה זק03/10/2011בוקר טוב
יש ללכת לרופא המשפחה ולברר הנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשתאפרת עוזיאל02/10/2011
אני 11 חודשים אחרי ניתוח שרוול אם ירידה מדהימה של 53 קג .
מאושרת עד הגג אבל הדלילות בשיער רק הולכת ומחמירה אוטוטו נישארת בלי שיער
אין לי מושג מה עושים יש לי ממש כבר קרחות וזה ממש מדכא אותי . למישהו יש עצה מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות - תגובה
שולה זק02/10/2011האם עשית ביקות דם?
תקחי תוסף של אבץ ו B12
בדרך כלל זו תופעה חולפת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שיער
חני03/10/2011הי אפרת,
אני עדיין לפני ניתוח, אבל בעיה של דלילות שיער מוכרת לי היטב. למדתי את הנושא לעומק.
ברור שבשלב הראשון חייבים לעשות את כל הבדיקות ולקחת את תוספי המזון הדרושים. אבל עדיין נשארת בעיה שחומרי הזנה לא מגיעים בצורה מספקת לשורשי השיער. ואז, מה עושים? מצאתי כמה "תרופות סבתא" שמאוד עוזרות לי לחזק את השיער. זה המון התעסקות, אני חייבת להודות, וזה די מעצבן, אבל כדאי לנסות.
1. לוקחים בקבוק וודקה ו5-6 פלפלים ירוקים חריפים. חותכים את הפלפלים קטן-קטן ומכניסים לתוך בקבוק הוודקה. נותנים לתערובת הזאת לעמוד שבוע בארון (להרחיק מהילדים!!!). לאחר מכן מורחים אותה על הקרקפת (להזהר שלא יכנס לעיניים!!!). לאחר מכן שמים על הראש ניילון ועליו מטפחת, ומסתובבים ככה שעה. זה טיפה שורף, אבל בכלל לא נורא.
מה זה עושה? מחמם את עור הקרקפת וממריץ את זרם הדם. ככה חומרי ההזנה שנמצאים בדם מגיעים ביתר יעילות לשורשי השיער.
2. אבל זה לא הכל. העינוי רק מתחיל.
מכינים תערובת מביצה אחת, כף מיץ לימון טרי, כפית דבש וכפית שמן זית. לאחר שעה מורידים את הניילון מהראש ומורחים על הקרקפת את התערובת. זוהי "ארוחת שחיתות" לשורשי השיער - הם מקבלים המון חומרי הזנה. מחזירים את שקית הניילון והמטפחת על הראש ומסתובבים ככה עוד שעה.
ואז חופפים, ונהנים משיער יותר חלק, גמיש ומלא.
אני בתור שלב ג' עושה גם חינה, אבל זה כבר ממש למטיבי לכת...
בכל אופן, אם עושים את הדבר הנורא הזה פעם בשבוע במשך כמה חודשים, ממש רואים תוצאות. זה עוצר את הנשירה ומשפר מאוד את מצב השיער הקיים.
שיהיה לך ממש בהצלחה!
את כל כך מדהימה, והתמונות שלך עושות לי המון מוטיבציה לעבור את התהליך הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחנה
אפרת עוזיאל03/10/2011תודה רבה רבה על הטיפים אני בהחלט הולכת לנסות את זה.
ותודה רבה על המחמאות ואני בטוחה שגם את בדרך הנכונה
אז שיהייה המון בהצלחה בהמשך ושוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה בצחוק?
חני06/10/2011אולי זה נשמע אכזרי משהו, אבל לגמרי ברצינות.
זה מציל לי את השיער כבר כמה שנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה אמיתי או בצחוק?
משתרוולת06/10/2011אני לפני ניתוח שרוול וכבר יש לי בעיות נשירת שיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמשתרוולת
חני06/10/2011התגובה שלי בטעות התפרסמה לא במקום הנכון...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרוול חוזראפרת02/10/2011
חברה שאלה אותי האם ניתן לערוך ניתוח שרוול נוסף או ניתוח אחר אחרי שרוול ראשון ולא ידעתי לענות.
היא עשתה שרוול לפני שנתיים בערך, ירדה כ-30 קילו (ושמרה על הירידה). כרגע ה- BMI שלה מתחת (הרבה מתחת) ל-40. היא מעוניינת בניתוח נוסף כי, לדבריה, לא תצליח להגיע למשקל היעד שלה בלעדיו (כרגע עומדת על 80 בערך ורוצה לרדת ל-60. גובה 1.70).
השאלה הראשונה היא עקרונית - מה אתם יודעים בנושא ניתוח נוסף?
השאלה השנייה יותר ספציפית - האם מישהו מכיר קריטריונים לניתוח חוזר והאם רלוונטי ביחס לנתונים שלה?
TANX!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה להיות סיבה - תגובה
שולה זק02/10/2011לניתוח חוזר או נוסף צריכה להיות סיבה.
לא ציינת את הגיל של חברתך.
תגידי לחברתך שעם גובה 1.70 ו- 72 קג' היא ב BMI 24.9 - שהוא תקין
אם תשקול 60 קג' - תהיה דחליל וחלילה יחשבו שהיא חולה.
ניתוח חוזר עושים במקרה ויש בעיות עם הניתוח הראשון - עליה במשקל, דליפה - ניתן לחזור על ניתוח שרוול, או לעבור למעקף. תלוי מה הבעיה אולי אפילו טבעת (סיכוי קלוש).
מאחר והשרוול נולד כניתוח ביניים - ניתן לעשות אחריו מעקף, באם יש צורך. נהוג להמשיך בניתוח נוסף כשיש כשלון של הניתוח הראשון.
אם יש הצלחה וירידה והכל תקין - אף קופה לא תאשר ואף מנתח לא ינתח ניתוח נוסף.
רבים המקרים היום של ניתוחים חוזרים אחרי טבעות שנכשלו - מוציאים את הטבעת ועושים שרוול או מעקף לפי ההתאמה למנותח.
מי שעם ניתוח ישן SRVG (כמוני) ניתן לעשות רק מעקף קיבה.
אני מקווה שחברתך נמצאת במעקב של דיאטנית ועוסקת בפעילות גופנית על מנת לחזק את שרירי הגוף ולעזור בעיצוב הגוף.
מקווה שעזרתי, במעט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקריטריונים לניתוח מבוססים על
מקס ברנר02/10/2011הסיכון הבריאותי שבהשמנת ייתר חולנית-עם או בלי מחלות רקע.
במשקלה הנוכחי,ועם BMI 27-28 חברתך אינה בסיכון בריאותי אמיתי.האמת שבקרב קשישות זה אפילו משפר את תוחלת החיים (פחות אוסטאופורוזיס ).לא נראה לי סביר שניתוח שני יאושר כדי לספק את הפנטזיות של החברה ללבוש מידה 38 !
הניתוח הדו שלבי הומצא עבור אנשים ששקלו 200 קילו.במועד זה עברו שרוול וב-140 קילו עברו מעקף.גם במועד הניתוח השני ה-BMI עלה בהרבה על 40.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה ייעוץהמפלינג02/10/2011
שלום. אני ממתין לניתוח מעקף בהר הצופים כבר תשעה חודשים (יותר מחמישה חודשים להרצאה עוד חודש להפניה לאישפוז ושלושה חודשים אחרי ההפניה כשניגזתי לאחראית בטלפון נתנה לי תור לעוד 5 חודשים!!!!! ולכן החלטתי לפנות לביקור חולים שם המליצו לי על דוקטור מוחמד בדריה. האם יש למישהו מידע האם הוא רופה טוב או לחילופין אך אפשר להקדים את התור בהדסה. בתודה מראש לכל המסייעים. שנה טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה ייעוץ - תגובה
שולה זק02/10/2011כל הכירורגים מעולים כולל דר' בדריה
הפטנט לגשת למקום שהתור קצר והקופה נותנת הפניה והתחייבות
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)