מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- חברים יקריםאפרת עוזיאל26/04/2011
אני חייבת לספר לכם משהו
אתמול בערב עליתי על המשקל (אחרי כל המצות והטיגונים בפסח ) וראיתי שעליתי 800 גרם לקחתי נורא ללב והחל מהיום בבוקר החלטתי שאני שומרת חזק מאוד על מנת להפחית מגופי את 800 גרם שאני חייבת לו .
מסקנה שמאוד משמחת אותי שאני שולטת במצב ולא מוכנה לעולם לחזור למה שהייתי (אפילו לא קילו אחד יותר ).
הלכתי לסופר קניתי לחם קל ....
והשבוע הבטחתי לעצמי לרדת לפחות קג אחד ...
שיהייה שבוע מקסים עם אנרגיות חיוביות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אהבתי..
פדא26/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפדא
אפרת עוזיאל26/04/2011את מתוקה תמיד יודעת להחמיא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מולטי ויטמיןרחלי ב26/04/2011
הלכתי לקנות היום כדורים שהרופא רשם לי נגד צרבת ורציתי לקנות מולטי ויטמין שאני יודעת שתמיד מדברים על טיפות או במציצה. ביקשתי בכדורי מציצה או טיפות והרוקח שאל אותי בצדק למה בטיפות אם אני לוקחת כדורים נגד צרבת. בנוסף, המנתח אמר לי במפורש שאני יכולה לקחת כדורים.
אז אני מבולבלת. האם אני יכולה לקחת את המולטי ויטמין בכדורים או לא? (אני שבועיים אחרי שרוול)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני צריכה תשובות... הילה? שולה?
רחלי ב26/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם תסכימי לקבל תשובה גם ממני...
מקס ברנר26/04/2011הכדורים של מולטיויטמין/מינרל איכותי בד"כ גדולים יחסית וקשה לבלוע אותם בחודש הראשון.זה גם עלול לעשות בחילה.לכן מקובל לקחת מולטי נוזלי או הכדורי מציצה.לאחר חודש אפשר לנסות גם לבלוע מולטי בגודל הגיוני-לא מה"מפלצות"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה !
רחלי ב27/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם תסכימי לקבל תשובה גם ממני... - תגובה
הילה כהן28/04/2011מסכימה , אפשר לבלוע כדורים קטנים בלבד
מולטיויטמין מגיע בכדורים ענקיים ולכן מומלצים למציצה או נוזליים ראי תשובה היום לגבי סוגי מולטיויטמינים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למי שטרם ראה תמונתי לפנישולה זק26/04/2011
אפרת היית במפגש והתמונה היתה תלויה. אבל הנה לתזכורת
ולמען הסר ספר
אני באמצע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מלאת קנאה......... כל הכבוד
avivit5926/04/2011היום הולכת לועדה עם פרפרים בבטן
מקווה שיאשרו את הניתוח וכמה שיותר מהר
למדתי כאן המון וזה רק מעודד אותי ומחזק אותי להמשיך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקסם
רותי26/04/2011תמונה עולה על 1000 מילים.
בקשה: האתר שלנו בכל הפורומים שלו מדפיס אותיות דקות קטנות ולי מאד קשה לקרוא אותן
אנא עזרתך בנידון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשידרוג - תגובה
שולה זק26/04/2011רותי, האתר שלנו נמצא בשדרוג ובתקופה הקרובה אמור לעלות בתפארתו החדשה עם יישומים חדשים ושימושיים.
קוה שגם נושא הכתב יפתח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה
אפרת עוזיאל26/04/2011אני בשוק ....................
האמת שבמפגש לא ראיתי את התמונה שלך כנראה לא שמתי לב.
כל הכבוד את פשוט מודל לחיקוי אין מילים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה במפגש ראיתי את התמונה
ליאתול26/04/2011אך לא ידעתי שזו את!!!
מדהימה ביותר!
תמשיכי להיראות מהממת היום את ניראית כמו הבת של עצמך (מפעם)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוווווווווו
מיכל01/06/2011ווואאאהווווווווווווווווווווווווווווווווווו,
הלסת צנחה לי לרגע לרצפה!
גאה בך כלכך, איזה שינוי, את מעוררת השראה.......
תודה על שאת קיימת ושאכפת לך כלכך,
לילה מקסים,
מיכל (;* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואאאווו איזה ..פשוט מדהים
יארא01/06/2011מי היה מאמין ששולה הדוגמנית שראינו במפגש פעם הייתה שמנה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהWOW בנות הסמקתי - תגובה
שולה זק01/06/2011לרגע לא הבנתי איך קפצה ההודעה הישנה למעלה חחחחח.
אני שמחה לראות שמדפדפים בפורום ומתעדכנים.
בנות/בנים - אין דבר העומד בפני הרצון ומקדש את המטרה.
אם מתמידים מגיעים להשגים. ההישג הכי חשוב - הבריאות.
המראה זה מס ערך מוסף, שמוסיף למוטיבציה.
ברוח אופטימית זו - בתקווה לראות את כולכם במפגש הקרוב ובהצלחה בדרכם החדשה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלושה שבועות אחרי שרוולדודי25/04/2011
אני מת לשתות משהו מוגז לא רק קולה וכאלה אפילו סודה זה טוב מה עושים יש מצב? או שזה אסור לחלוטין? ומתי אני יוכל לשתות? תעזרו לי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש תגובה ילדותית - תגובה
שולה זק26/04/2011"מת" לשתות מוגז!!!!!!!!!!!!! נו באמת!!!!!!!!!!
ת ש ת ה !!!!!!!!!!!!!!! רק אל תמות לנו.
יכאב לך ילחץ לך, תרגיש אי נוחות, אולי תקיא ואז יעבור לך "למות" על מוגז.
ולעיינינו באופן רציני.
לא מומלץ לשתות מוגז בחודשים הראשונים (שנה לפחות) אחרי ניתוח. זאת מהרבה סיבות. כרגע אתה טרי אחרי - הכל עוד בצקתי ונפוח. אחר כך המוגז פשוט ממלא את פאוצ' ותופס את מקום האוכל והשתיה. כמו כן שתיה מוגזת עלולה לגרום התרחבות הכיס.
בשלבים מאוחרים יותר, ידוע לי ששותים מוגז וזאת כמובן לא באופן מוגזם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחכה לראות האם השרווללילך.פ25/04/2011
שלי יאהב לאכול מופלטה... הבן שלי צריך לחזור כל רגע מ"תרבחו ותסעדו" עם צלחת מופלטות.... נראה....
אוי חברים יקרים כמה התגעגעתי.... סתם לא יוצא לי להכנס הרבה.... עסוקים במרוץ החיים אבל אל דאגה יולי מתקרב וכבר התחלתי לדמיין איך אני רוצה לפנק אתכם...
נשיקות ושיהיה לי ולחגוש בהצלחה מחר עם התחרות של הקובייה ההונגרית.
מי רוצה מוזמן להגיע לתחרות הארצית מחר במועצה איזורית דרום השרון (ליד צומת ירקון) משעה 09:00 בבוקר עד 17:00 בערב (מחר). אני אהיה שם.... נשיקות לילך
נ.ב הכניסה חינם!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ב ה צ ל ח ה - תגובה
שולה זק26/04/2011תביאו גביע שנוכל למלאו ין (מקסי מת על יין) ביולי.
איך הסתדרת עם הבצק החיי הזה ששמו מופלטה???????????
יום נעים וחגיגות נפלאות
אוהבת
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטנית בריאטריתרחלי ב25/04/2011
חברים האם מישהו מכיר דיאטנית בריאטרית באזור המרכז שעובדת עם הכללית?
הילה - האם את מקבלת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אברר - תגובה
שולה זק26/04/2011אשאל את הילה.
הילה עובדת בהר הצופים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה האם בדקת לי? ואחרים -
רחלי ב26/04/2011ואחרים, האם מכירים או יודעים להגיד לי מה הפרוצדורה בכללית למציאת דיאטנית בריאטרית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלפני לד"ר שוורץ בקשר למועד שנדחה
רותי27/04/2011במשרד!!!
שתהיה לך חזרה נעימה בעבודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאטנית במרכז
לין27/04/2011ענבר -עובדת ברחובות וראשל"צ
מקסימה
050-5614081* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
רחלי ב27/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאטנית בריאטרית - תגובה
הילה כהן28/04/2011הי רחלי
תבררי בקופה אני יודעת שיש לכללית דיאטניות שמתמחות בבריאטריה ברחובות ,רמלה וראש"לצ אבל אלו כאלה שאני מכירה ,בטוחה שיש בעוד ערים .
אני לא עובדת בקופות
אם לא תמצאי דיאטנית תכתבי לי איפה את גרה ואשאל בפורום הדיאטניות שלנו מי מקבלת שם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמיניםסיגל25/04/2011
שאלות: הבנתי שאחרי ניתוח מעקף קיבה יש לבלוע ויטמינים.
האם הדבר מותנה בחסרים אשר נבדקים בבדיקות דם או שכל אחד צריך לבלוע אותם ללא קשר? האם חייבים לקחת ויטמינים אלו כל החיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמינים - תגובה
שולה זק25/04/2011אכן נכון הדבר שאחרי ניתוח מעקף קיבה מומלץ ליטול תוספי מזון כל החיים בגלל תת ספיגה, על מנת למנוע חוסרים.
אני מנכירה מנותחי מעקף שאוכלים מאוד מאוזן ומקפידים על סדרת בדיקרות ואצל הכל תקין ולא נוטלים תוספים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירות לאחר ניתוח טבעתיפית25/04/2011
שלום רב.
אני 4 ימים לאחר ניתוח טבעת וסובלת מעצירות. לא היתה לי יציאה מאז הניתוח.
שאלתי- האם מותר לשתות באופן חד פעמי תה משלשל או לחילופין לעשות חוקן?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות לאחר ניתוח טבעת - תגובה
שולה זק25/04/2011שלום לך,
תה משלשל לא. תגרמי לעצמך כאבי בטן. חוקן או נר גליצרין כן
תרבי בשתיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה המהירה.
יפית25/04/2011איזה כיף שיש עם מי להתייעץ.
תודה מקרב לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היום בנמל ת"אאפרת עוזיאל25/04/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סופסןף לא רק בלבוש שחור
מקס ברנר25/04/2011סימן לאופטימיות שאת כבר לא מתעקשת על "צבע מרזה" !מעניין מה יהיו הצבעים כשתגיעי ליעד שהצבת לעצמך (לא רחוק היום אני מניח...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקססססססס
אפרת עוזיאל25/04/2011יפה שקלטת כן עכשיו אני מרשה לעצמי להשתולל עם הצבעים מה שמעולם לא לבשתי
נישאר לי 8 קג ליעד וזה תענוגגגגגג.
למרות שבפסח ניראה לי שעליתי איזה חצי קג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפה ומקסימה ..
פדא26/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לכל החוששים-סבתא בת61שולה זק25/04/2011
10 שנים אחרי. 70 קילו פחות. מידה 40 - לאחר עיצוב הגוף בספורט.
עם אנרגיות של בת 35 מקסימום.
לכל החוששים/מתלבטים/מפחדים/סקפטים....החיים הבריאים והטובים מחכים לכם מעבר לפינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שולה - את מסתכנת פה.....
דניאל25/04/2011יתחילו לבקש את הטלפון שלך........
אופס.... הוא כבר מפורסם......
חג שמח,
תרבחו ותסעדו....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסימון שכמוך..... - תגובה
שולה זק25/04/2011חיבוק לאלונה והשהוע אבוא "לבלבל" את הדגים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה
אפרת עוזיאל25/04/2011את מדהימה אחלה דוגמא את כל הכבודדדדדד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלוואי על כולנו בגיל 61
רחלי ב25/04/2011שולה,
אין מה להגיד, את האור של כולנו ובקרוב אצלי (רק חצי מהגיל שלך...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה
אפרת עוזיאל26/04/2011מעולם לא ראיתי תמונה שלך של לפני הניתוח אולי תראי לנו ?
זה בטח מדהים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטפו טפו טפו 5555
עפרה26/04/2011דבר ראשון דוגמא מצוינת...
את נראית שונה ולא רק במשקל אלא את ממש לא דומה לאני הישן שלך... כל הכבוד...
נותנת כוח השראה וחתיחת פוש רציני...
את חתיכה אמיתית...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכל החוששים - סבתא בת 61
אישית26/04/2011שולה, אני מכירה אותך רק מהפורום ומהחוברת שקיבלתי במפגש בהר הצופים. התפעלתי התלהבתי ענית לי תשובה בהודעה הקודמת שלי על החששוןת על גילי ה"מופלג".......
התמונות שפרסמת הבוקר הגיעו אלי לאחר דיכאון קל אני חודש לפני ואני קצת חוששת
והתמונות האלה החזירו לי את הביטחון ואת התאמונה שאני הולכת אל השבר הנכון ואני אצליח.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאישית יקרה- תגובה
שולה זק26/04/2011אנא עשי חיפוש בפורום על השם נעמי (בשנ האחרונה)
תראי אישה מקסימה ששקלה 160 קילו והיום היא כבר במשקל דו-ספרטי. נעמי שלנו בת
64+ תראי ותקראי את דבריה. תולי גם ליצור עימי קשר ואת לך באהבה את הטלפון שלה ויחד נהווה לך קבוצת עידוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאישה מספר 1 במדינה
עופר27/04/2011שולה,
מדהים אותי לראות את זה כל פעם מחדש!
מדהים! כל הכבוד!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולינקה שלנו
צנובר28/04/2011איזו תמונה מקסימה ואשה מקסימה עוד יותר.
אני (וכמוני רבים כאן) חבים לך אם לא את חייהם, לפחות את איכות חייהם.
תודה מכל הלב.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חדשה וחוששת...ענבר25/04/2011
שלום לכולם, אני בת 20 ורוצה מאוד לעבור ניתוח שרוול...מאז שאני מכירה את עצמי כמעט מגיל שמונה אני מתעסקת עם הנושא הכאוב הזה...השמנה הרזיה ובסוף מי מנצח...האוכל כמובן!!!
אני התחלתי לעשות בדיקות בהמצלת רופאת המשפחה שלי...ואני חוששת שלא יאשרו לי את הניתוח...אני גם לא כל כך יודעת מה להגיד בועדה ...מישהי יכולה לעזור לי כאן...ולכון אותי..אני יודעת שבלעדי הניתוח הזה החיים שלי ימשיכו להיות מנוהלים ע"י האוכל ולא ע"י...
אני מאוד מאוד מבקשת עזרה ואשמח אם מישהי תוכל לכוון, להרגיע, להסביר לי...מיואשת ומפוחדת...
תודה מחכה לתשובה במהרה
ענבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים - תגובה
שולה זק25/04/2011ענבר היקרה
לניתוח קיצור קיבה יש קריטריונים ברורים. זה לא ניתוח כבקשתך ולא ניתוח קוסמטי.
הניתוחים נמצאים בסל הבריאות ומאושרים אך ורק למי שעומד בקריטריונים שנקבעו על ידי אירגון הבריאות העולמי.
מאחר ואת בחורה צעירה, אני מניחה שאת בריאה ללא מחלות כמו סוכרת, לחץ דם, כולסטרול, דום נשימה בשינה. כך שעליך להיות ב- BMI 40 ומעלה על מנת שיאשרו לך ניתוח.
לא ציינת גובה ומשקל על מנת לחשב את ה BMI שלך.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהBMI
ענבר25/04/2011הי, שולה אני בהחלט לא חושבת שזה ניתוח קוסמטי...אני לא כזו...הגובה שלי הוא 1.60 ס"מ ומשקלי נע בן 91 ל-92 ק"ג. לפני כשנה כשהייתי בצבא בבדיקת ct שעשו לי ראו שיש לי כבד שומני ועכשיו כשעשיתי אולטרסאונד אמרו שהכבד שלי תקין...משהו שאני לא מבינה כי אני רק כל הזמן במגמת עלייה במשקל...ולא ירידה... :(
בדיקות הדם שלי נראות נורמליות לחלוטין למרות שרמת הסוכר בדם שלי היא 91 .
אני נוחרת בשנה ואני כל הזמן עייפה. וגם מצבי הנפשי לא מי יודע מה בגלל זה..
האם הנתונים האלו מספיקים? מישהו המליץ לי גם לגשת לפסיכאטר כדי שהוא יתן המלצה מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהBMI - תגובה
שולה זק25/04/2011צר לי ענבר
עם BMI 35 את לא עומדת בקריטריונים.
הקופות מאוד מחמירות והרופאים מקפידים מאוד על הקריטריונים, בפרט בבני נוער
במקום שתשקיעי אנרגיות במסלול שלא מתאים לך. הפני אנרגיות חיוביות להחלטה שאת מטפלת בעודף המשקל שלך ברצינות. לא מרמה את עצמך.
מאמצת לעצמך אורח חיים שונה, הכולל דיאטנית, פעילות גופנית וקבוצת תמיכה
ותראי שמהר מאוד תגיעי לתוצאות יפות, בהן תהיי גאה בעצמך.
אגב, גם לאחר ניתוח צריך לנהוג באותה דרך.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלוקוז בצום 91 זה נורמלי לחלוטין
מקס ברנר25/04/2011אי שם בין 100 ל-110 זה מתחיל להיות "גבולי " ומבשר רעות לעתיד.מאחר שרמות הסוכר שלך לא חולניות,וה-BMI שלך משהו מעל 35,ולכן נדרשות מחלות רקע כדי לעמוד בקריטריונים.
בקשי הפניה למעבדת שינה כדי לברר אם את סובלת מתסמונת דם נשימה בשינה (OSA בלשון הרופאים )
ואני מעביר את המיקרופון לשולה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה להילהמיכל24/04/2011
היי הילה,
זאת מיכל ניפגשנו ביום חמישי (אחרי ששיגעתי אותך) שוב תודה,
שכחתי לשאול אותך וגם את ד"ר בגלייבטר,
בניתוח השרוול שאני אמורה לעבור, אני "זוכה" בזונדה ובקטטר?
כבר 4 ימים שהבטן מתכווצת לי מפחד רק מהמחשבה הזאת.....
וגם לא דיברנו כלל על פגישה עם הפסיכולוגית של המרפאה לפני הניתוח,
יש צורך בכך, לפי מה שניתקלתי בכל הפורומים יש צורך בפגישה כזאת.
אני נפגשת עם ד"ר ציפי העצני (אגב מסרתי לה ד"ש ממך,היא שמחה ושלחה חזרה)
בעוד שבוע לפגישה אחת, והאמת שאני קצת בלחץ מהניתוח, השאלה אם יש צורך בפגישת הכנה עם הפסיכולוגית במרפאה.והאם מותר לקחת רסקיו לפני הניתוח?
תודה,
ויום מקסים,
מיכל (;
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד שהילה תענה - תגובה
שולה זק25/04/2011את מוזמנת להתקשר אלי ואתן לך הנייד שלעופר שיתן לך את כל הפרטים עבר ניתוח אצל אותו רופה ירד 60 קילו ומטופל של הילה.
ולשאלתך - בלי זונדה ובלי קטטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות עם מנוסיםריבה24/04/2011
החלטתי שאני מעוניינת לעבור ניתוח קיצור קובה,כרגע אני מסיימת את הבדיקות וממתינה לתור לניתוח הבעיה היא שאני לא מפסיקה לאכול. תמיד הייתי גרגרנית ולא במקרה הגעתי לbmi של 43 אבל מה קורה לי אני לא מצליחה להשתלט על הדחפים. כאילו הידיעה שתכף הכל יגמר, או הלחץ סביב הנושא גורמים לי לאכילה מרובה. שלא יובן לא נכון אני לא מחפשת בניתוח פתרון קסם אני מעוניינת לבצע שינוי בעצמי רק הצילו מה קורה לי אשמח לתובנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות עם מנוסים - תגובה
שולה זק24/04/2011שלום ריבה,
כנראה בתת מודע את חושבת שאחרי הניתוח אין אוככל והתוצאה שאת אוכלת כ להזמן ומעלה קילוגרמים מיותרים אותם תצטרכי להוריד.
חברתי העלתה ככה 6 קילו בשלושה חודשים.
ממליצה ללכת לגיאטנית לקבל תפריט ולנסות עד כמה שניתן להיצמד אליו.
אחרי הניתוח את לא נמנעת מאוכל. את תאכלי הכל אבל מעט. את חייבת להכניס עצמך למשמעת מסויימת.
בהצלחה ואנחנו כאן לתמוך
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריבה-אותם דברים שגרמו לך כל החיים
מקס ברנר24/04/2011לאכול אכילת ייתר-פועלים גם עתה,רק שאליהם מצטרפים הסטרס הסובב את הניתוח,והחשש ש"חגיגה נגמרת" ז"א שלאחר הניתוח כבר לא תוכלי לאכול מה שאת רוצה,וגם לא תוכלי "להרביץ" כמויות של אוכל (אצל אלה מתוכנו שנוטים לאכילה בולמוסית של כמות גדולה של מזון בפרק זמן קצר ).
היו בקרבנו כאלה שנכנסו למשטר שבועות וחודשים לפני הניתוח (עניין של משמעת עצמית אני מניח...)ואחרים שזללו עד היום שלפני הניתוח.אם את שואלת מה רצוי-שולה השיבה לך כבר,אבל אני נזהר מלהיות שיפוטי-אנשים לא מגיעים ל-BMI 43 בחלל ריק (היו כאן גם מספרים הרבה יותר גבוהים;החברות ב-"בית הלורדים" שלנו דורשת BMI מינימלי ב-40 הגבוה...)ולא תמיד אפשר להיות לגמרי רציונאליים בהתמודדות עם החבר היקר הזה, שגורם לנו כ"כ הרבה סבל (להסרת ספק-האוכל )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריבה
רחלי ב24/04/2011עברתי את הניתוח לפני שבוע וחצי וככה בדיוק הרגשתי לפני הניתוח. אצלי עוד הייתי צריכה להעלות כמה קילוגרמים כדי שיאשרו לי את הניתוח אז בכלל חגגתי רק שזה לא הפסיק כשהעלתי את מה שרציתי....
כפי שאמרו לך, כמובן שרצוי להעלות כמה שפחות כדי שתצטרכי לרדת כמה שפחות אבל תהיי סלחנית כלפי עצמך, זה הטיפ הכי חשוב שאני יכולה לתת לך (ככה הפסיכולוגית שלי הכניסה לי לראש). אם תפסיקי להאשים את עצמך ולשפוט את עצמך, את תאכלי פחות. ובע"ה עוד מעט זה יגמר. את תוכלי לאכול הכל, אל תדאגי רק שבאמת ממש מעט.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד יומיים ואני....ג'ני24/04/2011
ואני מתחילה לפחד......
מחר בלילה אחרי החג אני מאשפזת וביום שלישי בבוקר אני נכנסת לניתוח....
אני מתחילה להרגיש קצת פחדים ולחצים.....על הניתוח....על ההתאוששות...על לשאיר את הילדים עד שאחזור...על הירידה/אי ירידה במשקל....על הכאבים..... לא יודעת...פוחדת אבל בגדר הנורמה...אני לא היסטרית..אבל כל הדברים האלו מעסיקים את הראש שלי....
כל היגג בעיניין ייתקבל בברכה
תאחלו לי בהצלחה.....
נב: האם אתם יודעים על עוד מישהו שמשתרוול ביום שלישי בבילינסון אצל דר' קידר???
אולי אמצע שם חברה למסע.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'ני היקרה
רחלי ב24/04/2011אני נותחתי לפני שבוע וחצי, את יכולה לראות לא הרבה אחורה הודעה שכתבתי כמעט מילה במילה לשלך...
הפחד מובן, אם לא היית פוחדת במידה כזו או אחרת משהו היה לא תקין..
אני הלכתי לניתוח כמו לחדר לידה: עברו את זה לפני יעשו את זה אחרי והחלמה - כמו מלידה. תזכרי שכל יום שיעבור מהניתוח את תרגישי יותר ויותר טוב. היו אני 12 יום אחרי ואני 6.5 ק"ג פחות. אין דבר כזה לא לרדת. זה כן להסתגל למשהו אחר שלא היית רגילה אליו - כמעט ולא לאכול. פשוט לכי לזה כאל חוויה שעומדת לשנות לך את החיים ועד שלא תחווי את זה לא תדעי איך זה (כמו לידה ראשונה...)
אני השארתי בבית ילדה בת שנתיים וחצי ותינוק בן 4 חודשים. המשפחה עזרה ועברנו את זה. אחרי שבוע הורידו לי את התפרים וחזרתי לתפקד. כמובן שזה אינדיווידואלי אבל תאמיני לי שיסתדרו.
יישר כוח, בהצלחה ואנחנו כאן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רחלי ב
ג'ני25/04/2011עושה לי טוב על הנשמה לקרוא את התגובה שלך
אני יוצאת אוטוטו לבית חולים! מחר בבוקר אני כבר מתנתחת ואני מאד מתרגשת ושמחה!!!
כן הפחד קיים אבל אני רגועה כי סופסוף הגענו ליום המיוחל...
תאחלו לי בהצלחה
יהיה טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח טבעת כלכלה נוזליתיפית24/04/2011
שלום רב.
עברתי ניתוח טבעת. זהו היום השלישי שלי עם הטבעת. קיבלתי דף הנחיות מהמנתח שלי, בו נאמר שיש להיות בכלכלה נוזלית בשבוע הראשון.
אכן יומיים הייתי בכלכלה נוזלית, אך היום חשתי רעב. לא רעב חזק, אלא מציק וחסר מנוחה.
כאילו הבטן ריקה. אז אכלתי באיטיות רבה (כעשרים דקות)6 כפות של גבינת סקי 5%.
הרגשתי נהדר. לא הקאתי. שאלתי- האם נהגתי כראוי? האם לא פגעתי בטבעת/במיקומה כמו כן רציתי לדעת האם מטרת האכילה ההדרגתית להקל על ההסתגלות לטבעת (לעכל את המזון ולא להקיא) או מהחשש לפגוע בטבעת או במיקומה.
תודה רבה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח טבעת כלכלה נוזלית - תגובה
שולה זק24/04/2011רצוי להישמע להוראות ואכן לשמור שבוע ימים על כלכלה נוזלית על מנת לתת לטבעת להתמקם ושהבצקת מהקיבה תרד.
6 כפות???? זה המון. אולי התכוונת כפיות?
יש לאכול לאט וללעוס היטב עלמנת שהאוכל לא יתקע.
אם אוכלים מהר והאוכל נתקע - זה מביא להקאה. הקאות מרובות פוגעות בושט ובקיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)