מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- כמה CC זה המקסימום שסוגרים בטבעת?אורלי סימון10/05/2011
אני סגורה על 8 ומרגישה שזה עדיין לא זה... אני רוצה יותר, האם אפשר עוד? עד כמה? מה מקובל במרכזי רפואה שונים? האם יש בזה אסכולות ושיטות שונות?
אודה על תשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה CC זה המקסימום שסוגרים בטבעת? - תגובה
שולה זק10/05/2011שלום לך,
יש הבדל בין טבעת שוטודית וטבעת אמריקאית.
כמה בב סוגרים מקסימום, לי אישית לא ידוע. אני בטוחה שתוכלי לקבל האינפורמציה באתרי חיפוש "טבעת מתכווננת".. את יכולה לשאול את הרופא המנתח ולקבל הסבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחברה שלי עם השוודית = 15-16 cc
ליאתול10/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדכוןאלמונית09/05/2011
4 חודשים אחרי 22 קילו התאדו מרגישה נפלה
שוב מודה לכל מי שתמך ועודד במיוחד הפורם וחבריו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מברוק- תגובה
שולה זק10/05/2011שמחתי לקוא שאת מאושרת ומרגישה טוב.
תשמרי על קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצמאות שמח יקיירייימור09/05/2011
מה אתם עושים בעצמאות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצמאות שמח יקיירייי - תגובה
שולה זק10/05/2011כל הכבוד מור, שלא שכחת אותנו
ספרי, דווחי איך ההתקדמות.
תמונה תתקבל בברכה
חג שמח
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרוולאתי09/05/2011
אני בת 36 ומעוניינת לעבור ניתוח שרוול אני שוקלת 97 וגובהי 1.60 הרופאה הפנתה אותי להתייעצות האם קופות החולים מאשרות בד"כ ניתוח כזה למשקל כמו שלי והאם בגלל שיש לי הרבה ציסטות בכליות האם יש סיכוי שלא יינתחו אותי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח שרוול - תגובה
שולה זק10/05/2011שלום לך,
לפי מה שרשמת ה- BMI שלך 37.8 ואינך עומדת בקריטריונים לניתוח אלא אם את סובלת ממחלות רקע כמו סוכרת, לחץ דם גבוה, כולסטרול, דום נשימה בשינה.
האם את מתכוונת שיש לך כליות פוליציסטיות??? בכל מקרה, גם אם את בקריטריונים ויאשרו לך ניתוח אני מניחה שהכירורג יבקש התיעצות עם נפרולוג/אורולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד 8 ימים ניתוח....מיכל08/05/2011
וואהו לא מאמינה שבעוד 8 ימים אני עוברת את הניתוח,
אני הולכת לעבור את ניתוח השרוול אצל ד"ר בגלייבטר בהר הצופים - קיבלתי המלצות רבות עליו, וכולם אומרים לי שאני בידיים טובות,
אני יודעת שקיבלתי את ההחלטה הנכונה, ומגיעיה לניתוח בלב שלם,
אבל הפחד והחששות מרחפים מעליי,
יודעת שהכל יהיה בסדר, אבל מתה מפחד מה יהיה אחרי...
האם אצא עם זונדה, עם קטטר, מה יהיה עם הכאבים,
ובכלל שמעתי שהבדיקה למחרת,של השיקוף קיבה לבדוק אם יש דלף כואבת נורא!,
ומה שהכי מפחיד אותי זה נשירת השיער!
שנים שאני עם שיער ארוך מאוד, מבחינתי זה הדבר הכי יפה אצלי- השיער אצלי זה ווטו -
כל חיי פחדתי שיקרה משהו לשערי, ואני קוראת כאן כל הזמן על נשירות השיער הדרסטיות אצל מנותחים וזה מבעית אותי.
אני לוקחת מלא וויטמינים כבר שבועיים, ומפחדת שזה לא מספיק זמן ושאסבול מנשירת שיער, עד כדי כך שאני מתחילה לחשוב אולי לא לעבור את הניתוח ואולי שוב לנסות לרדת במישקל לבד, ניסיתי עשרות דיאטות בחיי וירדתי ועליתי עשרות קילוגרמים,
SORRY ,שאני חופרת, אבל ככל שהימים עוברים והניתוח מתקדם, המחשבות מטריפות את הראש.
מיכל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יקירתי-מצבך הנוכחי לא מפחיד?
שולה זק08/05/2011ראשית מיכל - לפחד זה טבעי ואנושי.
אם אישרו לך ניתוח זה אומר שאת נמצאת בהגדרה של השמנת יתר חולנית = הווה אומר שאת חולה. ובמחלה מטפלים ולדעתי בחרת בדרך הנכונה להירפא מהמחלה.
חשוב לעשות את המשוואה הנכונה
מה מפחיד יותר לסבול מנשירת שיער זמנית או לחלות בסוכרת שגורמת לנזקים בלתי הפיכים???
לצאת עם זונדה לכמה שעות או לסבול מלחץ דם שעלול לגרום לשבץ מוחי????????תחשבי על היום שאחרי (הבדיקה ה"כואבת") על איכות החיים ושמחת החיים והירידה במשקל.
את קוראת בפורום את דברי החברים המנותחים.....מה זה עושה לך??? חשבי חיובי ותראי שהכל יהיה בסדר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואי איך אני מזדהה איתך
נטלי א09/05/2011אני כל כך מבינה את החשש שלך מנשירת השיער, זה גם החשש הגדול ביותר שלי, איך תיארתי פה בעבר, אני מרגישה כמו שמשון, כוחי בשיערי... אני בחורה צעירה, אפשר לומר גם דיי יפה אבל רוב היופי שלי, זה השיער... ושהעלתי פה את החששות שלי לגבי הנשירה, כולם ענו שאני מגזימה ושהמצב שלי עכשיו לא יוביל אותי למקום יותר טוב... אני כל כך מבינה אותך, אז אולי מה שנשאר זה לקוות לטוב... המון הצלחה... גם אני עתידה לעבור ניתוח רק שעדיין אין לי תאריך....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנות בואו נחשוב רגע- תגובה
שולה זק09/05/2011עוד לא שמעתי שאף אחד/ת מת מנשירת שיער!!!!!
מהשמנת יתר חולנית - לצערי רבים "הזדכו על הציוד" לפני בורא עולם.
אני מסכימה שזו תופעה לא נעימה, אבל לא נורא - זמנית וחולפת ואף אחד/ת לא דיווח בפורום על קרחת כתוצאה מנשירת שיער אחרי ניתוח.
אז נפנה לפן האופטימי והיפה....ונצפה שתעבורנה את הניתוח ונוסף לרעמת שיער שופעת תהיינה גם חטובות ובריאות.
ברוח אופטימית זו חג שמח ובילוי נעים
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואולי
רותי09/05/2011גם אני פחדתי -עד שהחלטתי לעבור את התהליך הניתוחי...
נותחתי ב-12.4 ולא ירדו הרבה קילוגרמים ,אבל נשרו ס"מ רבים של היקף ופעולות טפשיות שאני מבצעת היום מבלי משים, לא יכלתי לבצע לפני חודש.
לשבת כעת ולחכות שמא ינשרו שערות מראשי ??? אני מרשה לעצמי למדוד בגדים מהארון
שלי-זה יותר מלבב!
מאחלת לך שהשבוע יחלוף מהר והכל יעבור בשלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום...אורנית08/05/2011
שולה ערב טוב...שוחחתי איתך כאן לפני כחודש כשלא היה לי עדיין אישור לניתוח שרוול.. והנה היום קיבלתי את ההודעה מקופ"ח כללית שאכן אושר לי לעבור את הניתוח אצל ד"ר מחאגנה.. וההרגשה מדהימה.. אני כל הזמן קוראת כאן את הפורום.. והיום אני כבר מרשה לעצמי להיכנס וגם לכתוב... שיהיה לכולנו המון בהצלחה.. התור לניתוח שלי 27/06/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה - תגובה
שולה זק08/05/2011שמחה יחד איתך שעוד מעט את מתחילה את מסלול חייך החדשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
אורנית09/05/2011תודה לך שולה יקרה, ולכל חברי הפורום ששואלים עונים - אפשר ללמוד כאן מכל אחד משהו.. שוב בהצלחה לכולנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצות לגביי בית החולים איכילוביגאל08/05/2011
המלצה לגביי ניתוח שרוול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצות - תגובה
שולה זק08/05/2011בית חולים איכילוב בית חולים ידוע וטוב
ניתוח שרוול - ניתוח מוצלח
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבהרותרחלי08/05/2011
בוקר טוב,
אני סיימתי את התהליך של כל הבדיקות ע"מ לבצע את השרוול.
מיועדת לבצע אותו בתל השומר.
התחלתי את כל התהליך בחודש 12/10 האם הגייוני שטרם קיבלתי טור לניתוח???
למה יש לי הרגשה שלא עשיתי משהו נכון. לפי מה שאני קוראת בפורום יש אנשים שהתחילו אחרי ונותחו לפני
לתגובה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגיוני - תגובה
שולה זק08/05/2011שלום רחלי
לצערי, עד כמה שידוע ל, תל השומר מאוד עמוסים וההמתנה לניתוחים ארוכה.
ממליצה להתקשר כל שבוע וממש "לשבת להם על הוריד".
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשפוז אחרי הניתוחיושי07/05/2011
הי, מישהו יודע להגיד לי כמה ימים אחרי ניתוח חייבים באישפוז? אני מתנתחת בהדסה הר הצופים.
ועוד שאלה- ביום שליפני הניתוח מתי יש להתחיל בצום?
אשמח לתשובות :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשפוז אחרי הניתוח - תגובה
שולה זק07/05/2011שלום יושי,
לא ציינת איזה סוג ניתוח את עוברת.
האישפוז בדרך כלל בין 3 ימים ל - 5 ימים ויכול להיות יותר על פי הצורך.
צום לפני ניתוח בדרך כלל 12 שעות.
מוזר לי שאת שואלת שאלות אלו - לפי מיטב ידיעתי והבנתי - אינפורמציה זו היית אמורה לקבל בבית החולים ..
האם יש לך כבר תאריך לניתוח?
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההניתוח שלי ביום רביעי הקרוב
יושי08/05/2011אני משתרוולת בהדסה הר הצופים. ו...לא קיבלתי את האינפורמציה הזו.... אולי כי לא שאלתי?! אני צריכה להגיע מחר בבוקר לביה"ח כדי להרשם- אולי מחר יגידו לי הכל.....??
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה - תגובה
שולה זק08/05/2011אני משוכנעת שמחר תקבלי את מלוא האינפורמצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההניתוח שלי ביום רביעי הקרוב - תגובה
הילה כהן08/05/2011אז בטח כבר אמרו לך שאם המהלך תקין תשוחררי בשבת
בהצלחה ( :* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לכל חבריי קופת חולים כללית-חשובשלומי07/05/2011
לאחרונה אני רואה כאן המון שאלות בנושא ניתוחים פרטיים שרוול/טבעת/מעקף לחבריי ביטוח המושלם/הפלטינום.
לאחרונה התחלתי לעבוד ב*2700 של קופת החולים הנ"ל במחלקת המושלם והפלטינום ואשמח להסביר לכולם על ההבדלים בביטוחים האלו...
לגבי מבוטחיי מושלם:
ניתוח פרטי בתחום הזה הוא מאוד יקר לא זוכר את הסכום המדוייק וההשתתפות העצמית משתנה בהתאם לאותו מרכז רפואי בו אנו מעוניינים לעבור את הניתוח ובנוסף בהתאם למחירון הניתוח בקופת החולים כל ניתוח מתומחר בסכום אחר ובהתאם לרופא המנתח כל רופא תימחור אחר,
בעיניין הרופא האם זה רופא שבהסדר עם קופת החולים (נמצא ברשימת הרופאים של הקופה).
לגביי אביזרים:
סיכות וכדומה החזר של עד 50% מעלות האביזר ועד גובה תיקרה של 3000$
מבוטחיי פלטינום:
ניתוח פרטי יקבל המנותח הנחה של 75% ממחירון המושלם ולא ישלם יותר מ1500 שקל דוגמה עם הניתוח עולה 1.000.0000 שקל המטופל ישלם אך ורק 1500 שקלים כל השאר תממן הקופה
אביזרים:
החזר של 90% מעלות האביזר ועד גובה של 6000$ כולל את הנחת המושלם
בנוסף המנותח יכול לבחור את הבית חולים שהוא רוצה ואת הרופא שהוא רוצה.
בשניי המקרים צריך וותק של שנה בביטוח
לכל אלו שרוצים מידע נוסף על הביטוחים הנ"ל או להצטרף לאחד הביטוחים או לשנהם מוזמן ליצור איתי קשר:
0509886213
שלומי
בנוסף לביטוח הפלטינום יש עוד המון הנחות והטבות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה . העברתי המידע לשאלות נפוצות
שולה זק07/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרוולגילה07/05/2011
למישהו יש מושג כמה עלות ניתוח (שרוול)באופן פרטי (אסותא) לבעלי כללית מושלם?
כולל השתתפות עצמית בסיכות ובניתוח- כמה סה"כ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח בפרטי- תגובה
שולה זק07/05/2011שלום גילה
את אמורה לברר הסכום באסותא. זה משתנה לפי כמות הסיכות שצורכים בניתוח. אם איני טועה הסכום נע בין 12-15 אלף ש"ח.
למי שיש פלטיניום ההשתתפות העצמית 1500 ש"ח + עלות הסיכות שמזה יש גם החזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פניה לרופא - משקל כבד וגם כבד גדולמירית07/05/2011
לאחר שלא הצלחתי לצערי לרדת במשקל הסכים הרופא לבצע לי את השרוול למרות שהכבד שלי 24 ס"מ ומשקלי 170 קילו בת 40 כמעט אני במצב שהסכרת שלי כבר פגעה בי .
רציתי לדעת מהם הסיכונים האפשריים במצב זה
כרגע אני שוב מנסה דיאטה דלת פחמימות עד שאקבל בכלל תור
הראות שלי במצב מצויין וכל הבדיקות יצאו בסדר גמור כולל לב חוץ מאשר שוב כבד גדול וסכרת עם לחץ דם שיש לי
מה הסיכון ??? הרופא אומנם הסכים לבצע ואמר שביצע כמה כאלה בעבר אבל הדגיש ואמר שיש בזה סיכון גדול למרות שגם ככה במצבי זה סיכון די גדול
תודה לכל המשיבים ולעזרה הרבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקל כבד וגם כבד גדול - תגובה
שולה זק07/05/2011שלום רים,
הסיכון האמיתי הוא מצבך הנוכחי. כמו בכל ניתוח, גם בניתוח זה יש סיכונים, אבל הסיכויים לזכות באיכות חיים אחרת אחרי הניתוח - שווה לקחת את הסיכון.
את לא יחידה עם משקל עזה וכבד שומני גדול....רבים מאיתנו היו במצבך.
לכי על זה באופטימיות ובמחשבה על היום אחרי והחיים הבריאים המצפים לך בעתיד.
בהחלט כדאי שתתמידי בדיאטת חלבונים (ללא פחממות), דבר המקטין את הכבד השומני ובהחלט יעזור למנתח בעת הניתוח.
איפה את עוברת את הניתוח ומי המנתח?
אנחנו כאן ונשמח לעודד ולחזק
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשקל גדול ויש גם גורמי סיכון
מקס ברנר07/05/2011במשקל 170 הרי קרוב לוודאי שה BMI מעל 60,ןאם היא בגובה שלך שולה-זה כבר 70 !חוץ מזה-סוכרת עם פגיעה באברי מטרה ?! (בגיל יחסית צעיר ) ומה משמעות כבד בגודל 24 ס"מ ?הזכירה גם לחץ דם.כדאי שהפונה תוסיף עוד פרטים,והייתי "מטיל לקרב" גם מישהו מרופאי הבית " למקרה של הערות ספציפיות בנוגע לכשירות לניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסי המנתח אישר הניתוח- תגובה
שולה זק07/05/2011הכותבת מציינת שבאופן כללי הבדיקות בסדר.
בל נשכח שמרביתנו לא היינו בשיא הבריאות לפני הניתוח....ולאחריו השתפרנו .נאחל בהצלחה לגברת.
מקווה שאחד הרופאים גם יתייחס לדבריה
שבוע טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניחוש פרוע ופתרון משוואה
מקס ברנר07/05/2011הניחוש-בקרוב נגלה שזו עוד פציינטית של ד"ר מחג'נה שלנו,שנעזרת בפורום כשירות ההודעות שלו ,ופלטפורמה לקיצור תורים.תקנו אותי אם אני טועה !
ופתרון המשוואה הריבועית-אם גובהה של רים אינו עולה על 1.66- היא הולכת להדיח את נעמי מכתר "מלכת ה-BMI" ולדרדר את יניב למקום השלישי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס הרגת אותי מצחוק
מירית08/05/2011אז ככה הגובה שלי 174 ואני הולכת לעבור את זה בבי"ח בצפון (לא יכולה לפרט מסיבות אישיות) שולה אוכל לדבר איתך בפון ולהסביר לך למה,
הרגת אותי מקס למרות שלא כל כך הבנתי את מי אני הולכת לעבור חחחחח
אבל הפגיעה שלי היא שאני כבר קטועת 2 אצבעות בגלל הסכרת ברגל ויש לי חלבון בשתן.
אז אני שוקלת ליתר דיוק 168 והגובה 174 ואת ה-BMI תחשבו לבד כי אני לא יודעת בעצם איך מחשבים את זה.
שוב חוץ מהדברים הללו ולחץ דם גבוהה הבדיקות מקסימות הראות במצב מעולה (אני לא מעשנת לא שותה רק זה היה עוד חסר לי) והלב סבבה.
אהיה איתכם בקשר מתי אני עוברת את זה ואחרי זה גם אשמח לשתף את כולם איכן עשיתי ולמה בעצם אני לא יכולה כרגע למסור יותר פרטים.
בתודה רבה על עזרתכם
רים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוזמנת להתקשר בכל עת- תגובה
שולה זק08/05/2011בוקר טוב רים,
אשמח לשוחח בכל עת.
ה- BMI שלך 55.4 (נעמי נשארה אלופה)
ואין על מקסי שלנו - מתה עליו ועל סגנון כתיבתו והתכנית. למדתי ממנו המון
שבוע טוב ובשורות טובות
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומקסי היקר
מירית08/05/2011אני לא מתנתחת אצל ד"ר מחאגנה - זה רק כדי שלא ישאר אצלך בגדר חידה חחחחחחחחחח אבל אוהבת את הכתיבה שלך חייבת לציין זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלי לקרוא - אני באותה דעה
שולה זק08/05/2011WOW
מדהים
כתבתי בדיוק מה שכתבת לפני שקראתי דברייך.
שים לב מקסי - פשוט אנחנו המין הנשי מתת עליך.
אני לפחות מכירה אותך ויודעת ששווה "למות" עליך
שבו טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרים היקרה
רוזי08/05/2011שמי רוזי מחלון נותחת לפני שנמה ויותר בעקבות סכרת גבוהה אל תחששי אני היום בלי סכרת ירידה של 30 קילו קחי את עצמך כמו גדולה צאי לדרך אנחנו פה והפון שלי 0503337236 בכול שעה שלך רוזי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכי על הניתוח
שלמה מסאסא08/05/2011רים יקירתי.
עברתי ניתוח מעקף קיבה לפני 5 שבועות ואחת הסיבות היתה סוכרת בערכים גבוהים.עמדתי לקבל ולהיתחבר למכשיר.לחץ דם היה גבוה.לא היתי מסוגל לעלות מדרגות וללכת יותר מ7 דקות.
נכון להיום:ללא כדורי סוכרת נעלמה לגהינום ולא אתן לה לחזור,הולך 1/2 שעה ביום 2.4 ק"מ.לחץ דם תקין,ומשקל פחות 19 ק"ג ב5 שבועות ולא יחזרו חזרה.
תתקשרי אם תירצי לדבר ביום או בלילה לנייד 054-2874046 עבודה.
או לנייד 054-2874151 פרטי.
תמיד לשרותך שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני ניתוח שרוולr29027607/05/2011
שלום רב
אני אמורה לבצע את הניתוח בעוד חודש במדיקל סנטר הרצליה דרך הפלטינום מושלם
נימסר לי שאני צריכה לשלם לבית החולים עבור הסיכות ולאחר מכן אקבל אחזר.
מישהוא יודע בערך מה עלות הסיכוןת הנ"ל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני ניתוח שרוול - תגובה
שולה זק07/05/2011שלום לך (מספרים כזיהוי מעלה קצת צמרמורת)
את אמורה לשלם 1500 ש"ח השתתפות עצמית + עלות הסיכות שמסכום זה את מקבל החזר חלקי - לא יודעת כמה.
אף אחד לא יודע את הסכום מראש לגבי עלות הסיכות - כי זה מותנה במספר הסיכות שמשתמשים ואצל כל אחד זה אחרת. איני יודעת גם איזה אחוז בדיוק את מחבלת חזרה.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושת עיפות וחולשהיורי06/05/2011
שלום רב חברים!
בעיון רב אני קורא הודעות הפורום. כעת גם לי יש בעיה שאבקש לחלוק איתכם.
עברתי ניתוח שרוול לפני חודשיים, עד כה הורדתי 20 ק"ג.
אני אוכל די צמוד לתפריט של דיאטנית, לוקח ויטמינים.
הבעיה שהופיעה לאחרונה - תחושת חולשה ועייפות:
- לא יכול להתרכז ולחשוב זמן ממושך.
- מגיע הביתה תשוש אחרי העבודה, למרות שלא התאמצתי פיזית.
איך אפשר לצמצם או להפטר מהתופעה?
תודה
יורי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושת עיפות וחולשה - תגובה
שולה זק06/05/2011אני ממליצה להתיעץ עם הדיאטנית. אולי התפריט דל מידי? אולי אתה לא שותה מספיק? כדאי לעדות בדיקות דם.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיורי-אנא פרט התפריט שלך ושעות
מקס ברנר06/05/2011השהיה מחוץ לבית.נראה אם נוכל לייעץ ולהדריך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבוצת תמיכה בנשרשולה זק06/05/2011
קבוצה בהנחייתה של הדיאטנית נעמה כפרי תיפתח בתאריך
25.5 בשעה 19:00 המפגשים מתקייימים ב"בית בלב" מרכז שיקומי נשר.
ניתן לצלצל ולהירשם (טלפון ב- 144)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבוצה בנשר
סיגל06/05/2011הניתוח שלי ב21/6/11 האם אוכל להצתרף גם אחרי הפתיחה? מה המחיר להשתתפות בקבוצה?
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבוצה בנשר - תגובה
שולה זק06/05/2011אני חושבת שרצוי להצטרף כבר לקבוצה הבאה. את העלויות עליך לברר במקום.
בהצלחה בניתוח
איפה את עוברת את הניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)