מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- יש עוד משהו שאפשר לעשות על מנת לעצור את הנשירה?שולה זק06/05/2011
בוקר טוב לכולם, אני מברכת אתכם על הפורום הנפלא הזה למדתי ממנו המון.
יש לי שאלה: אני שלושה חודשים לאחר ניתוח שרוול - ירדתי קילו ונעצרתי - העצי[רה הגיונית כי התחלתי לרדת במשקל יחסית נמוך - 100 קילו לפני הניתוח וגובה 165. השאלה שלי היא - מאז הניתוח אני סובלת מנשירה מטורפת , יש לציין שאחרי הניתוח קבלתי מנת דם בבי"ח, היום אני מקבלת ברזל נוזלי (פריפל) וויטמין B12 מתחת ללשון. יש עוד משהו שאפשר לעשות על מנת לעצור את הנשירה? ושאלתי השנייה איך ניתן להקל על העצירות שיש - בעקבות הניתוח ומאז שאני לוקחת ברזל זה רק התגבר?
אודה לעזרתכם, שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוכההבאה - תגובה
שולה זק06/05/2011הבנתי נכון שירדת 1 קילוגרם בשלושה חודשים...או שמא יש לנו "טעות ספר כאן".
ממליצה לך להכנס למדור שאלות נפוצות כאן, ותמצאי שם מענה בנושא נשירת שיער של מקס ברנר, לי והילה הדיאטנית
בהצלחה וסופ"ש נעים
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי כמוך התחילה נשירה אחרי 3 חודש
ליאתול06/05/2011היום אני ארבעה וחצי חודשים אחרי ועדיין עם נשירה איומה אבל הבנתי שזה בגלל שהגוף בסטרס (קשה לו עם הירידה המהירה ראו את זה גם כן בתפקודי הכבד שלי )
לא להתיאש הבנתי מטובים ממני שזה דבר חולף.
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרון:להלן המידע המבוקש
מקס ברנר06/05/2011ראשית-מקווה שעשית חיפוש בפורום וקראת שאלות נפוצות.נשירת שיער זה נושא שעולה כאן כל שני וחמישי,וכך גם עצירויות.
שנית-צודקת ליאת שנשירת שיער היא תופעה כמעט כללית אחרי הניתוחים,והיא קשורה בסטרס הניתוחי,וגם בתזונה המוגבלת והספיגה החלקית.זה בד"כ מתחיל כ-3 חודשים מהניתוח ומסתדר אחרי בערך שמונה חודשים.
שלישית-כדאי לעשות בדיקות דם לאיתור חוסרים תזונתיים,ואפשר לקחת גם פורמולות כמו רוטס .אייץ'.אר (או דומות לה )זה בד"כ לא עושה נפלאות,אבל שווה נסיון לחודש וחצי.אפשר גם לנסות ולהתאים תוספי מזון ספציפיים בפיקוח איש מקצוע באיזור מגורייך.זה טיפול פרטי-לא רצפט מרופא משפחה-אבל אולי תרגישי רגועה יותר.
יש גם שפונים לרופאי עור שונים,ומקבלים מיני שמפואים ואמפולות למריחה על עור הקרקפת.הטיפול עלול להיות יקר,וגם אין ערובה להצלחה.אם זה בהישג ידך-גם זו דרך לתרום לצמיחה המקרטעת בכלכלה העולמית.
ולגבי הברזל-לא בטוח שהעצירות באשמתו-אבל אפשר לקנות בבית טבע קפסולות של "ברזל עדין" ,שמתאפיינת בתרכובת כימית שונה, אשר אינה גורמת לעצירות.על זה גם ליאת תמליץ מנסיון אישי.
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן גם אני עם ברזל עדין
ליאתול07/05/2011ובנוסף שותה בנפייבר (ממיסה בכוס שתיה 2 פעמים ביום) + עושה ספורט +שותה מספיק ועדיין לצערי = עצירות ....
כנראה שלגוף "קשה" עם כמויות אכל קטנות כמו שאני אוכלת כיום!!!
צרות של רזים חהחהחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב-את לא אוכלת מעט מדי ?
מקס ברנר07/05/2011אני זוכר שיש לך דיאטנית "אשת ברזל",שמנסה ללמד אנשים לחיות בלי אוכל בכלל,או לפחות בלי פחמימות.איך נראה התפריט שלך בימים אלה ?
ובעניין העצירות-אני חייב להודות שאחרי 50 שנה של פעולת מעיים מופתית וקטיפתית,אני חווה מאז הניתוח חוויות שלא הכרתי.לא בעוצמה שאת מתארת,אבל בהחלט לא כיף.אז חוץ מיוגורט,ופרוביוטיקה ושתיה וכו' אני גם "מגזים בכוונה" בכמות שמן הזית בסלטון הירקות שלי.בבוקר שאחרי זה משתלם בד"כ,ושמן זית בשפע מביא את האיטלקים לתוחלת חיים מהגבוהות בעולם !
לא הייתי רוצה שהביקור בשירותים יהפוך לסרט אימה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס כתבתי לך תפריט לדוגמא
ליאתול08/05/2011זה מה שאכלתי אתמול :
בבוקר מאג נס קפה +מעט מאוד חלב +בנפייבר.
ביניים פתית אחת עם 3/4 חביתה ו2 פרוסות של מלפפון ירוק
צהריים כף (כזו שאוכלים איתה מרק)של אורז + קציצה ביתית בגודל שלכדור פינגפונג.
ביניים מעדן חלב דני שטראוס כי שונאת דיאט(128 קלוריות)
ערב פתית עם גבינה אולי 2 אם אפשר.
מאג נס + מעט מאוד חלב + בנפייבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאתול מחמל נפשי
מקס ברנר10/05/2011לא יודע אם זה התיאבון הקטן שלך או הדיאטנית האמביציוזית !
ה"צללית" שלנו ערב הניתוח היתה די דומה:שנינו ב-BMI 48 ומשהו;אני גבוה ממך בכמה סנטימטרים והייתי גם כבד בכמה ק"ג.
בואי נגיד שאם שנינו היינו פורצים יחד לוילה של בין לאדן, הוא לא היה מספיק להבדיל בינינו לפני שהיו יורים בו !
התפריט שלי -שקיבלתי מדיאטנית מלב"י- בערך כפול משלך בכמויות המזון ואני מתקשה להסתפק במה שכלול בו:קרקרים/צנים מספר פעמים ביום,שני פירות,שלוש כפות אורז,שתי קציצות לא מיניאטוריות ועוד.
האם חישבת ערך קלורי או מספר היחידות של כ"א מקבוצות המזון הראשיות בתפריט שהדגמת ?!
אז אולי לי יש תיאבון מטורף ביחס למשרוול,אבל אני מדבר על ההנחיות שקיבלתי ב"אסותא".
לא נראה לי שלאורך זמן התזונה שלך מספקת.אולי אני טועה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס חמוד שלי !!!
ליאתול11/05/2011ביומיים האחרונים אני מרגישה שהגוף כאילו בוגד בי כלומר שאני חשה שבא לי לזלול למרות שאני לא חשה רעב (סתם חזירות שנגמרת במעט אוכל יחסית ללפני הניתוח)
היום אכלתי בצהריים חתיכה מסטייק אנטריקוט שנשארה לי מאתמול (יום העצמאות = מנגל) ופתאום משום מקום בא לי 2 פתית עם קצת חומוס ואכן אכלתי אותם.
הרגשתי רגשי אשם ו"מלאה עד מפוצצת" אוכל אך גם מעט מרוצה כי משהו בגוף שלי החריך אותי לאכול את זה . אולי זה בגלל כמויות קטנות יותר שאני אוכלת ולכן הגוף מנסה להשלים.
יהיה טוב אני כבר באמצע הירידה (ירדתי 35 ויש לי עוד 35.....)
נדבר בקרוב ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שרון
רוזי07/05/2011אני אחרי הניתוח מעל שנה בדרךכלל יש נשירהאני מקווה שזה יעבור קחי ויטמנים מולטי לא לשכוח טיפול שמן זיתתעזרלי נורא בהלחהחמודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבוצות בצפוןסיגל06/05/2011
אני גרה בכרמיאל האם ישנה קבוצה בצפון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבוצות בצפון - תגובה
שולה זק06/05/2011השאיפה שתהיה.
הובא לידיעתי שכרנראה בקרוב תיפתחנה שוב הקבוצות במרפאת לין.
יש עכשיו מגעים ראשוניים לפתוח אולי קבוצה ברמבם.
אני מאמינה שבוף החודש יהיה מידע בידי שאוכל להעביר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבוצה בצפון-לשולה
שלמה מסאסא06/05/2011שלום שולה,
לומד הרבה מהאנשים באתר ותודה לכולם.
תירשמי אותי לקבוצה בצפון כאשר תהיה.
שבת שלום שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבוצה בצפון-לשולה - תגובה
שולה זק06/05/2011כשתקום קבוצה שלמה....תהיה בטוח שאעשה הרבההההההההה רעש וכולם ירשמו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנפתחת קבוצה בצפון- נשר
גילה06/05/2011בסוף החודש (25/5/11 )נפתחת קבוצה בצפון- בנשר. בשעות הערב.
מועברת ע"י הדיאטנית נעמה כפרי ועוד מישהי (לא יודעת שמה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנפתחת קבוצה בצפון- נשר - תגובה
שולה זק06/05/2011אבדוק עם נעמה אם יש מקום ואת הפרטים. שעות ומיקום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני רצה
ג'וזפין06/05/2011שולה שלום
גם אני רוצה פרטים על ה קבוצה בנשר, בבקשה, תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה למי שיודענטלי א05/05/2011
האם ומתי צריך להביא טופס 17???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להצטייד בהתחייבות- תגובה
שולה זק05/05/2011את צריכה להביא איתך את טופס ההתחייבות של הקופה (טופס 17) כשאת מגיעה לאישפוז לניתוח בבית החולים.
ללא טופס 17 עם הקוד הנכון - לא ינתחו אותך
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדכון מצב - הטריסקרים מגן יבנהדניאל05/05/2011
חברים,
נעדרתי - ומקסי צודק, יוצא לי להבליח בערך פעם בשבועיים שלוש.
אני "תקוע" על 83 ק"ג, אנשים סביבי אומרים לי להפסיק לרדת במשקל,
אם ארד יותר (ירדתי 41.5 ק"ג ב- 6 חודשים) אני אראה לא טוב.
אני מבסוט מאיך שאני היום, למרות שנשארו ריכוזי שומן במתניים שהייתי שמח להיפטר מהם. נראה לי שאנסה להגחע ל"קידומת 7" ואעצור שם.
אלונה שלי כבר נמצאת בקידומת 7 ושואפת להגיע לקידומת 6 , נראית ומרגישה נפלא.
אני עסוק מאוד בעסקי ספא הדגים שלי שתופס תאוצה מיום ליום - כולם מוזמנים להתפנק אם אתם נקראים לקריון שבקריית ביאליק.
מתגעגע, אני רואה כל כך הרבה מצטרפים חדשים, מאחל לכם את כל הטוב שעובר עלינו מאז הניתוח, כמה "חתיכות" הייתי יכול להשיג אם הייתי עושה את הניתוח לפני 10 שנים....... (סתם אלונה.... לא אמרתי כלום... תפסיקי להרביץ לי..... בצחוק.... מה את לא מבינה צחוקים... דיייי .דייי
"אייקון של איש מת"
דני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתגלגלת מצחוק - תגובה
שולה זק05/05/2011ועדיין לא הגעתי אליך לקריון
חייבים לארגן מיני מפגש עם הדגים שלך....יהיה מגניב
מה דעתך????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהany time
דניאל05/05/2011תתארגנו ונעשה מפגש כולל פינוק פדיקור לכל הבאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסיייייי לדרך - תגובה
שולה זק05/05/2011תודה דני. אנחנו נשקול את ההזמנה בחיוב להגיע להנות ולהכיר את העסק ובמיוחד לתת לכם את ברכתנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאל תעמיס את האקווריום שלך
לילך.פ06/05/2011ואת אלונה ותביא את הדגים למפגש... מי שירד 10 קילו עד המפגש יקבל נשיכות מהדגים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל אל תביא את הכרישון
מקס ברנר06/05/2011שמסלק עודפי עור !זה רק שנתיים אחרי הניתוח,לאחר התייצבות המשקל-והכי טוב בהרדמה מלאה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפירנאות - זה בהזמנה מיוחדת.
דניאל07/05/2011אני גובה 100 אלף דולר לכל חיסול....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דני
לי07/05/2011מה שלומכם ?
אני מנסה לתאר אתכם כל כך רזים !!!!!!!!
ואני בטוחה שאתם ממש יפים במיוחד אלונה!!!
תמסור לה נשיקות
כל הזמן נזכרת בעיצות שנתת לי בהתחלה כמה הם עזרו
אני אחרי ירידה של 25 ק"ג נמצאת בקידומת 7 כמו שאתה מתאר
ומקווה להוריד את ה15 במהרה
מתה לראות אתכם
נשיקות
וחג עצמאות שמח
נ.ב
המנגל שלנו ייראה עדין השנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי היקרה - תגובה
שולה זק07/05/2011אני כל כך שמחה לקרוא שאת מרגישה טוב - נראית נהדרת זה ברור.היכוני היכוני למנגל השנה בתחילת ייולי, כמובן ב"סוף העולם שמאלה" חחחחחחחחחח.
כולנו עוד יותר יפים ורזים (כי מקסימים היינו גם לפני כן.) נכנסת בדיוק בזמן לעזור לבנות עם נשירת שיער.
מקסי הכל בזכותך....רואה הפנית תשומת ליבי...שחררתי קריאה (באפלה) וכולםםםםםםםםםם באים. עכשיו אנחנו יודעים שהכל בסדר והם מציצים ולא תמיד האצבע נעה על המקלדת
המשך שבת נפלאהאוהבת אותך לי
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה - את מתבלבלת ב-לי
דניאל07/05/2011כאן מדובר בלי אחרת ממי שאת מכירה...
ללי שכאן אין שום בעיות נשירת שיער....והיא לא מארגנטינה.....
ליזה - אני הבנתי נכון, אני שמח שאת מרגישה טוב,
אני בטוח שתגיעי במהרה למשקל היעד,
אם עזרתי - הכבוד כולו שולי.
ד"ש לאשר - לא עושה לו חשק לעשות ניתוח בעצמו?
גם הקצב שלנו מתלונן על הקטנת כמות הבשר,
אפשר לצרף ולעשות ביחד.....
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואהההההההההההההההה - תגובה
שולה זק07/05/2011ככה זה כשכינוי אחד דומה לשני
מצטערת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאמה לקריטריוניםריש05/05/2011
הי,
אני בת 30.
אם ה- BMI שלי 32.5 ויש לי סכרת נעורים, לחץ דם גבוה וכולסטרול גבוה, האם אני עומדת בקריטריונים לניתוח?
האם יש לכם השוואה בין הניתוחים השונים, הסיכונים, השלכות, התנהגות לאחר ניתוח וכדומה?
שמחה לראות פה הרבה שעברו בהצלחה ובהרזייה את ההליכים!
מאוד מעודד!
ריש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התאמה לקריטריונים - תגובה
שולה זק05/05/2011שלום ריקי,
יש מגמה היום עם המחלות הנילוות כולל הסוכרת לאשר ניתוח עם BMI כמו שלך.
לאיזה קופה את שייכת ואיזה ביטוח יש לך.
אני ממליצה לקבל מכתב ממצא מרופא המשפחה שלך כולל בדיקות וטיפולים תרופתיים וללכת ליעוץ למנתח בתחום קיצור קיבה.
את מוזמנת להתקשר אלי.
שול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח
ריש09/05/2011תודה שולה,
אני בקופת חולים כללית, יש לי ביטוח פלטינום, כחודשיים. לפני זה יש לי ותק של הרבה שנים במושלם רגיל.
אמרת שאולי תהיה נכונות לרדת ב-BMI בגלל הסכרת. גם עם סכרת נעורים?
מקווה שכן.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח - תגובה
שולה זק09/05/2011שלום רב,
סוג הביטוח חשוב רק אחרי שיש אישור לניתוח .את צריכה ללכת למנתח להתיעץ ולהעביר בקשה לקופה לקבלת טופס 17.
לעניות דעתי לא יאשרו לך את הניתוח. לנסות לא עולה כסף....רק בלי ציפיות. כגודל הציפיות - כך גודל האכזבות!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזרתי!אילן05/05/2011
אחרי שלושה ימים באסותא (צוות נפלא ומבורך)
חזרתי הביתה משורוול !!!
לידיעת המתלבטים - עלה לי בסך הכל 2980 ש"ח,
אין לי ביטוח פרטי,
רק מכבי זהב.
כדאי לדבר על כך עם המנתח לפני, שיסביר על ההבדלים בעלויות של הסכינים.
ועכשיו שאלה -
ויטמינים, סידן וכו':
הדיאטנית אמרה לי לקחת נוזלי או מציצה.
המנתח אמר לי שאין שום צורך בנוזלי,
ולא תהיה לי שום בעיה עם כדורים וזה המרשם שקניתי.
אשמח לשמוע את חוות דעתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוך הבא - תגובה
שולה זק05/05/2011תקרא את מה שמקס כתבת בנושא הויטמינים למה מומלץ בחודש הראשון לקחת נוזלי. גם הילה שלנו בדעה הזו. בגלל הבדצק, הנפיחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אילן? מי ניתח אותך?
מריאנו06/05/2011גם אני מכבי זהב ובודק אפשרויות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנותחתי אצל ד"ר מינץ
אילן07/05/2011ירון מינץ.
מנתח נהדר (וגם סופר מקצועי עד כמה ששמעתי),
בן אדם נהדר, יחס טוב ולבבי.
עונה על הכל בסבלנות ובנחת.
ממליץ בחום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיאווווו... גם אני
עפרה09/05/2011נותחתי אצלו... רופא מעולה... :)
בהצלחה בהמשך הדרך....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויטמינים
אלמונית09/05/2011אכן נכון אני אחרי ניתוח שלושה ימים לקחתי ויטמינים בטבליות אומנם רסקתי אותם כי הם גדולים אבל לפי המנתח אין בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חוצה ל-2
אילן09/05/2011וגם זה לא תמיד.
הוא אמר שאין שום בעיה,
וככה אני עושה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עידכוןאפרת עוזיאל05/05/2011
היי חברים אחרי ששלושה שבועות הייתי תקועה עם הימשקל לגמרי
אני חייבת לספר שאתמול ראיתי ירידה של עוד קג איזה כיף לראות פתאום במשקל 79 ולא 80.
אז אני עומדת על ירידה של 41 קג תענוג .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני
אפרת עוזיאל05/05/2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואוו
סיגל05/05/2011מדהים איזו ירידה?כמה זמן?איזה ניתוח?ועוד כמה יש לך לרדת?מתי מפסיקים לרדת ?האם ממשיכים לרדת כל הזמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיגל
אפרת עוזיאל05/05/2011היי אני שישה חודשים אחרי ניתוח שרוול עם ירידה של 41 קג
יש לי עוד 7 קג להוריד כדי להיות עם bmi תקין.
בשבילך תמונה של לפני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיגל
אפרת עוזיאל05/05/2011לפני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלפת קידומת - סחטיקה- תגובה
שולה זק05/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אובדת עצותלאה05/05/2011
אני אישה בת 45 ,מעומדת לניתוח בקע טבורי,הוצא לי ע"י כירורג הקופה לחפש רופא שמוכן לעשות את ניתוח הבקע טבורי+קיצור קיבה באותו ניתוח כדי "לחסוך"הרדמה כפולה
האם מישהו יכול לעזור לי למי אני יכולה לפנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את עומדת בקריטריונים? - תגובה
שולה זק05/05/2011שלום לאה,
האם את מועמדת לניתוח קיצור קיבה? עומדת בקריטריונים?
היה והתשובה חיובית, אכן רצוי להתיעץ עם המנתח ולעבור את שני הניתוחים באותה פרוצדורה, אם ניתן
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מצליחה להדביק את הקצב...לילך.פ05/05/2011
מקס ושולה התגעגעתי אפשר קצת יחס ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדדי ויותר- תגובה
שולה זק05/05/2011ואה....לא להאמין אבל מתגעגעת וסופרת הימים...איך ההתקדמות איצך? ותגידי איפה נעלמה לביאה ונעמי??? היום אצלצל לברר לשלומן.
תוולי, ספרי ושלחי איזו תמונה שנשטוף העיניים ביופייך
חיבוק
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה כנראה טבעי-הניידות כאן
מקס ברנר05/05/2011שולה מגלה סבולת עילאית בלהמצא כאן כל יום כמעט, כבר שנים, ולשאת את "אש התמיד".כאשר מדובר בנו-פשוטי העם- אנחנו נמצאים יותר בפורום בשלב התהיות והבירורים שלפני,ובחודשים הראשונים שאחרי,ואח"כ כל אחד נעלם חזרה למאורה שלו,עם "הבלחות לפרקים" פעם בחודש-חודשיים.
יש כאן גרעין קשה של כמה חבר'ה, שמסתובבים פה מאז הקיץ שעבר ואפילו קודם,ותורמים קצת מעל הממוצע,אבל כולנו (חוץ משולה )כבר לא קופצים לענות איזה ירקות מותר לאכול 3 שבועות אחרי שרוול (ומה עם סיגריות,ספרייט,ספורט אתגרי,סקס וסביח לפני הסרת התפרים...).זה בסדר-צומח פה כל הזמן דור המשך,וחלקם גם צלמים/מצטלמים מצטיינים.
ובינינו לילך יקירתי-למרות ידענותי ובדחנותי-אני לא האיש לשים על הפוסטר של הפורום:אני "תקוע" באותו משקל כבר חודש,יש לי בעיית מתוקים,אני שונא ספורט ומכחיש ש"נולדתי מחדש" ולא קניתי בגד אחד חדש לפי שעה (יש בגדים שחיכו לי על המדף שנים ).אז מה יש לי להדחף 3 פעמים ביום ולקלקל את האווירה ?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיש יקר
סיגל05/05/2011אני ממש נהנת לקרוא את התשובות והתגובות שלך ולומדת המון תודה:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסי נעמי לביאה לילך - תגובה
שולה זק05/05/2011איך איך אפשר בלעדיך בפורום? חד משמעי - אי אפשר!!!!!!! הרי התשובות שלך מעלות חיוך, מעוררות לעיצים זעם, אך....הן מלאות מידע וידע שעוזר לכל אחד ואחת בכל שלב.
כך.....שתעשה לך מנהג קבוע....כמו בעבר בתקופת ה"חרשנות והפרשנות " להכנס אחת ליום (נו הנחה אחת ליומיים) ולהתייחס אלינו הותיקים ובמיוחד החדשים הזקוקים לך
ולך לילך...איפה איפה הטמפרמנט שלך שהקפיש את כולם כאן בקצב הסמבה????
לביאה....הלווו השמיעי קול....איפה נעלמת ולמה נאלמת??
נעמי'לה....האמיצה שלנו הגיבורה האמיתית....זקוקים לך.....בנות גילך מחפשות אותך לעידוד.
מאחלת סופ"ש נעים ומהנה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולינקה.... את
לילך.פ06/05/2011הרצינות שלי אני מוכיחה בכך שאני מזמינה אתכם למסיבה סוערת מלאת סטקים ומוזיקה.... זאת היום הולדת שאני הכי מחכה לה מזה שנים.... כך שאתם בדמי...
לגבי תמונה עוד מוקדם... אני עדיין לא מאוהבת בעצמי עד כדי כך שאצטלם... אבל זה יגיע מבטיחה... וכשזה יגיע זה יהיה עם בגד ים :) חחחחחחחחחה סתם סתם לא להסחף... נשיקות של שבת חולה עליך
ומקסילה .... אני בטוחה שכשנתראה בקיץ אני אוכל לעטוף אותך בחיבוק... אז תרגיע
לגבי לביאה היא לא בשיא מצב הרוח שלה.... נסיתי לקבוע איתה בכדי לבוא לעודד ולחבק אבל נראה לי שהיא לא במוד כרגע... אני יציק לה שבוע הבא...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילוש.... את - תגובה
שולה זק07/05/2011את הרצינית בין שתינו ואני דואגת לקדם את הרצינות שלך חחחח ובכל הזדמנות מזכירה את ארוע השנה ב"סוף העולם שמאלה".
תצחקי תצחקי...כשהתחלנו לדבר על זה - נשמע רחוק והנה.....כמה קרוב
שבת שלום וד"ש לחגייוש
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאמה לניתוח שרוולמיכל04/05/2011
הגובה שלי 1.6 ואני שוקלת 90 קג יש לי כבד שומני האולטר לחץ דם היה לא תקין ויש לי עליות וירידות בלחץ דם לפעמים הוא תקין ולפעמים גבוהה השבוע היה לי 111\166 ולמחרת היה לי 80\140 כמו כן יש לי כאבים בגב תחתון וכבר כמה פעמים קיבלתי זריקות אביטרן (הבנתי שזה גם בגלל ההשמנה ) ניסיתי כבר מיליון דיאטות ואני כל הזמן עולה ויורדת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עמידה בקריטריונים - תגובה
שולה זק04/05/2011לפי הנתונים שמסרת ה- BMI שלך 35.1 וזה מאוד גבולי.
בכדי שהקופה בה את חברה תאשר לך את הניתוח, את צריכה להביא אישור מרופא המשפחה ובדיקות של תקופה מתמשכת - מהמחלות שאת סובלת ואיזה תרופות את נוטלת.
אם אכן תמצאי עומדת בקריטריונים מבחינת המחלות הנילוות : סוכרת, יתר לחץ דם, כולסטרול, דום נשימה בשינה, יש סבירות שהקופה בה את חברה תאשר לך ניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למי שמעונייןעפרה04/05/2011
נפתחת קבוצה בבית חולים השרון...
לפי דעתי אפשר להצטרף...
הקבוצה כמובן בעלות... הפעילות מתחילה ב- 18/05
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעפרה
אפרת עוזיאל04/05/2011אני רוצההההההההההההההההה
באיזה שעה זה?
וכמה זה עולה?
תרשמי אותי איתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אברר
עפרה05/05/2011זה נמצא בבית חולים השרון... זה מתחיל מימי רביעי 18/05/11 בשעה 16.00
ואני אברר אם אפשר לרשום עוד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, אפשר
עפרה05/05/2011נאמר לי בבית החולים שזה אפשרי...
ביום שמגיעים משלמים במשרד קבלה 390 ש"ח ל- 10 מפגשים....
דברי איתי בפייס... אני בטוח הולכת לשם כי אני חייבת את התמיכה הזו... :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעפרה
אפרת עוזיאל05/05/2011סבבה אני איתך
יש מצב שאת רושמת אותי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך נרשמים?
רחלי ב05/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתקשרים לבית חולים השרון
עפרה06/05/2011או למי שגר קרוב שיתן גיחה קצרצרה לשם....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ימים אחרי ניתוח קיצור קיבע שרוולמרים04/05/2011
שלום,
עברתי ניתוח שרוול ויש לי כמה שאלות ?
יום השביעי של הניתוח מתי מורידים את הסיכות?
האם מותר לשתות קפה עם חלב?
מתי מתחלים לקחת ויטמינים?
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשעה טובה - תגובה
שולה זק04/05/2011בשעה טובה מרים ובהצלחה
סיכות מורידים בקופת חולים אצל האחות בדרך כלל כעשרה ימים אחרי הניתוח.
מותר לך לשתות קפה ומעט חלב. הקפה שיהי פושר. יש להימנע משתיה חמה ואו קרה בחודש הראשון מסיבה פשוטה - זה גורם להתכווצויות וכרגע הקיבה רגישה כל האזור בצקתי. אז להימנע מכאבים מיותרים.
ויטמינים את יכולה להתחיל כבר לקחת בנוזל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הירידה נתקעה?גילה פ04/05/2011
3 חודשים אחרי שרוול וצריכה עצות, הירידה כבר שבועיים נעצרה, אמנם ידעתי שזה צפוי אך מתסכל כאשר זה קורה.
התזונה אותה תזונה, פעילות גופנית עושה, מבקרת אצל הדיאטן, האם יש למשהוא עצות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כולם מדווחים כך- תגובה
שולה זק04/05/2011כל הקבוצה שעברה פחות או יותר ניתוח באותו זמן איתך נמצאים במן "פסק זמן" הגוף שלנו מכונה משומנת היטב ושומר על עצמו. אחזור על דברי ....מחוגי המשקל נעצרו לא מראים על יריד - אבל אני משוכנעת שיש צמצום בהיקפים ואת מרגישה זאת היטב בבגדים ובמראה..
המשיכי לאכול נכון, להיות במעקב דיאטנית ולשלב עד כמה שניתן פעילות גופנית
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרוולכר03/05/2011
איזה בתי חולים ואיזה מנתחים לגבי הניתוח שרוולשייכת קופת חולים כללית ללא מושלם
לאחר שאני עומדת בקריטריונים ולאחר הבדיקות שנעשו
בתודה מראש כר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרוול - תגובה
שולה זק04/05/2011בוקר טוב
בתי חולים שידוע שעובדים עם כללית: בצפון - פוריה בטבריה. זיו בצפת. בחיפה כרגע בעיה כי לא חתמו על הסכמים בינתיים.
בשרון - מאיר בכפר סבא. לנדיו בנתניה. הלל יפה בחדרה.
במרכז קפלן, וולפסון.
יתכן ועוד בתי חולים חתומים עם הכללית ואיני יודעת.
את חייבת לברר בכוכבית 2700 מה זכויותיך ללא מושלם. לדעתי את זכאית לכל הטיפולים, כולל שרוול בבית חולים ציבורי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרוול...
עפרה04/05/2011שכחת במרכז את בלינסון והשרון.... :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה
נטלי א04/05/2011האם תל השומר לא עובד גם עם כללית??? האם לא כל בתי החולים הציבוריים עובדים עם כללית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופסי... גם תל השומר
עפרה05/05/2011אבל לפי דעתי זה תלוי לאן המחוז שלך מפנה... אני נמצאת במחוז דן ושרציתי להתנתח בזמנו בוולפסון אז הרופאה לא הסכימה להפנות אותי לשם כי המחוז לא מפנה לשם...
במחוז דן (אם את נמצאת שם...) מפנים לבלינסון השרון ותל השומר... (כך לפחות נאמר לי בזמנו...) ולדעתי כל בתי החולים עובדים עם כל סוגי הקופות הכל תלוי בהפניות ובהתחייבויות שהקופה תיתן לך... הרופאה שלך תלך לפי המחוז...
בהצלחה... :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעופרה - תגובה
שולה זק05/05/2011תלוי באזור המגורים ולאיזה מחוז שייכים בכללית.
סתם דוגמא מחוז צפון של הכללית לא נותן התחייבויות לתל השומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטלי א
רוזי08/05/2011וולפסון עובד אם הכללית מהייכן את 0503337236 רוזי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבררתי הנושא - תגובה
שולה זק05/05/2011את יכולה לעבור ניתוח שרוול בכל בית חולים ציבורי עם הביטוח בריאות שיש לך. תבררי בקופה שלך לאן את מקבלת התחייבות.
בכל בעיה ושאלה תתקשרי אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שאלהאפרת03/05/2011
האם הרופא המנתח הוא זה שמחליט אם אני יקבל אישור לעבור ניתוח ?
האם הוא מבקש בזמן הביקור להתפשט ? כי אני מאוד ביישנית
ואם הbmi שלי 39.2 האם אני יכולה עדין לקבל אישור?
אשמח על כל תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
רחלי ב03/05/2011כעקרון המנתח הוא זה שמחליט אבל עדיין דרוש אישור הקופה.
ממני לא ביקשו להתפשט (זה גם לא נשמע לי הגיוני)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהתפשט...?
עפרה05/05/2011בסה"כ צריך להרים חולצה כדי למשמש את הבטן... הפנימאי גם ממשמש את הבטן בודק נשימות וזהו...
ואין... אבל אין לך במה להתבייש....!!! הם רופאים וזו המטרה שלהם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)