מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- האם יש קבוצה תמיכה בוולפסוןאדווה16/05/2011
נותחתי לפני שבעה חודשים ירידה של 25 קילו ואני תקועה בחודש האחרון עליתי קילו וחצי במשקל.שקלתי לפני הניתוח 107קילו .האם השרוול מתרחב מחכה למענה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה חיובית - תגובה
שולה זק16/05/2011שלום אדווה
יש בוולפסון קבוצת תמיכה ומרפאה רב תחומית למעקב לפני ניתוח ועד שנה אחרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריך עזרה דחוףףףף בקשר לניתוח שרוולדודי16/05/2011
נקבע לי ניתוח מחר בתל השומר ויש שמועות על שביתת רופאים מחר אך אני לא מוצא את זה באינטרנט מישהו שמע משהו? תעזרו לי אני לא כל כך יודע מה לעשות.... בתל השומר לא עונים לי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפנה למחלקה לבית חולים - תגובה
שולה זק16/05/2011רק הם יכולים לתת לך תשובה. ה קורה מחר. אם מנתחים רגיל או בגלל השביתה מבטלים ניתוחים.
עם כל הרצון - זה מעבר ליכולתנו לעזור.
בכל מקרה שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך עזרה דחוףףףף בקשר לניתוח שרוול - תגובה
ד``ר דוד גויטיין16/05/2011מחר לא יתבצעו ניתוחים בריאטריים בתה"ש (או בכל בתי החולים הציבוריים) עקב שביתה. יתבצעו רק ניתוחים אונקולוגיים או דחופים.
מועד חדש ייקבע ע"י המחלקות והודעות יימסרו.
שום דבר אישי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אריאלה17/05/2011תודה ליאת, אבדוק את הרופאים שמסרת לי
שוב תודה
אריאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאתול
אריאלה17/05/2011לילה טוב ליאתול,
בדקתי לגבי 2 הרופאים שרשמת.
רופאים אלו מבצעים רק טבעת ולא שרוול.
אשמח לדעת על עוד רופאים מהדרום או מרכז שמבצעים שרוול ועובדים עם כללית.
אריאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאתול - תגובה
שולה זק18/05/2011תפני לבית חולים קפלן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת בניתוח שרוולאריאלה16/05/2011
שלום, שמי אריאלה מבאר שבע במשקל 110 ק"ג ועם יתר לחץ דם גבוה. מעוניינת בניתוח שרוול והייתי מעוניינת ברשימת מנתחים עם המלצות טובות בדרום או מרכז.
+ שייכת לכללית שירותי בריאות(פלטינום)
בתודה מראש
אריאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח קיצור קיבה - תגובה
שולה זק16/05/2011שלום אריאלה
לא כתבת גובה כך שלא הצלחתי לחשב את ה- BMI שלך.
כחברת כללית עם ביטוח פלטיניום את יכולה לפנות לאסותא ולמדיקל סנטר ולשלם השתפות עצמת.
במקביל כדאי לברר בקופה לאיזה מרכזים רפואיים את יכולה לקבל התחייבות והניתוח הוא ללא עלות כספית.
כל זאת - בהנחה שאת עומדת בקריטריונים לניתוח.
כל המנתחים הם מומחים בתחום ומנתחים בבתי חולים ציבוריים ובמרכזים הפרטיים. חשוב להקפיד ללכת ליעוץ למנתח המבצע את כל סוגי הניתוחים, לקבל הסבר ויחד איתו על פי ההסטוריה הרפואית שלך, הרגלי האכילה והפרעות האכילה - להתאים את הניתוח האפקטיבי ביותר עבורך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניינת בניתוח שרוול
אריאלה16/05/2011שלום שולה, תודה על תגובתך,
גובהי הוא 160 ס"מ, משקל 110 לפי הקריטריונים ולפי רופאת המשפחה אני מעומדת פוטנציאלית לניתוח.
אבקש מידע נרחב בנוגע למנתחים טובים באיזור הדרום או מרכז שעובדים עם כללית (רופאת המשפחה אינה מתמצאת בנושא). (אני מפחדת מאד מעצם המחשבה ניתוח)
ושוב תודה
אריאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח קיצור קיבה - תגובה
שולה זק16/05/2011שלום אריאלה
ה- BMI שלך 42.9 וזה גבוה. את אכן עומדת בקריטריונים וזכאית לניתוח ללא עלות כספית באחד מבתי החולים הציבוריים.
תבררי בקופה לאן את מקבלת הפניה : וולפסון, קפלן, איכילוב, תל השומר, בלינסון, השרון.
את יכולה לבחור גם במרכזים הפרטיים - שם את נדרשת בתשלום השתתפות עצמית.
כפי שכתבתי לך כל הרופאים טובים ומומחים. הם מנתחים גם בציבורי וגם בפרטי.
מי הרופא המטפל שלך, מה שם המרפאה ובאיזו עיר ואנסה לעזור לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שרוול
אריאלה16/05/2011שלום שולה ותודה על עזרתך הרבה
שם הרופאה המטפלת שלי - פרופ' איה בידרמן
מרפאת נווה זאב
באר שבע
קופ"ח כללית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאריאלה חמודה אני באר שבעית במקור
ליאתול16/05/2011ולכן למרות שאני גרה בשפלה נסעתי עד סורוקה לניתוח (שרוול) נותחתי אצל דר' דוחנו ודר' אובנת שניהם נהדרים ולא הירפו ממני גם בזמן שהותי במחלקה .
הייתי מרוצה!!
מומלץ בחום. ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאריאלה אני יודעת מי ניתח אותי!!
ליאתול18/05/2011תתעקשי ותפני הם מכירורגית ב' מי שעושה רק טבעת זה אבינוח מכירורגית א'.
אני עשיתי לפני כמעט 5 חודשים והם בוודאות ניתחו אותי.
בהצלחה ממני ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיושי15/05/2011
אני כאמור 4 ימים אחרי ניתוח שרוול ויש לי שאלה- ניסיתי בשאלות נפוצות ואין שום דבר בנושא...
הרגשה מאוד מוזרה בלשון- כמו עקצוצים..... וגם הלשון מכוסה בלבן.....
נורמאלי?
זה לא נעים אבל אם זה דבר נורמאלי אז אני אתרגל לזה...
תודה מראש :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוכה הבאה - תגובה
שולה זק15/05/2011נורמלי בהחלט אל תיבהל
את ימים רבים בצום והלשון לבנה . העקצוצים אולי בלל הרגישות.
תשתי הרבה ותראי שזה יעבור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יושי15/05/2011כמה זה מעודד לדעת שיש משהוא שעונה על כל השאלות ה"קטנות והמרגיזות" האלו בסבלנות כל כך יוצאת דופן...
תודה :))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולינקה-נדמה לי שיושי היא בחורה
מקס ברנר15/05/2011וטבחית בעלת שיעור קומה.אכן הכינוי"יושי" לא מייד חושף את מינה.אולי זה קיצור של יוכבד שינדלר ?!
ולעצם העניין חיפוי לבן על הלשון (זה המונח המקצועי )מופיע בכל מיני מצבים-בין השאר אחרי צום.האם יש גם הבל פה בריח לא נעים?שאלי את יקירייך.
לא משהו שמחייב לרוץ למיון !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מקסי וסליחה יוסי - תיקנתי
שולה זק15/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן - בחורה
יושי15/05/2011ואפילו אפשר להגיד אישה.....
ואכן- הבל פה לא נעים במיוחד.... אבל את זה בעלי והילדים סובלים באהבה...
השיעמום הוא בעיה יותר רצינית... יש תרופה? או שכבר אפשר להתחיל ולחיות?!
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיצור של איה- כך אבא שלי קורא לי...
יושי15/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשולהאפרת עוזיאל15/05/2011
כל חודש במהלך המחזור המשקל מראה לי כחצי קילו עליה למה זה קורה יש לך מושג?
אני יודעת שבזמן מחזור המשקל לא מראה ירידה אבל עליה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשולה - תגובה
שולה זק15/05/2011נכון. בגלל הפעילות ההורמונלית שזה בדרך כלל אגירת נוזלים.
אחרי המחזור העליה נעלמת ואפילו יש ירידה.
אל חשש
שבוע טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור
ציפיטפוט15/05/2011זה קורה לי גם (בלי שום קשר לניתוח)
תמיד לפני מחזור או בזמן המחזור המשקל מראה חצי קילו יותר... ואחריי מחזור זה יורד חזרה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמונה עדכנית מיום העצמאותשלומי14/05/2011
33.5 קילו פחות
לא ממש אהבתי את התמונה אבל היא הכי עדכנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יאללה... לייק!!!!
עפרה14/05/2011כל הכבוד... אבל זו קצת חוצפה שעקפת אותי ב- 10 ק"ג....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסחטיקה - תגובה
שולה זק15/05/2011כל הכבוד שלומי. נראה נהדר ובטח גם מרגיש נהדר
שבוע טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשלומי
אפרת עוזיאל15/05/2011כל הכבוד אתה ניראה 10
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתשרפו בגהינום....
לילך.פ15/05/2011מה אתם אוכלים עשבים ???????????????.. מזה הירידה הזאת ?
למה אני 3 חודשים אחרי ורק 14 קילו ?
איפה אני טועה ? אההה ועושה כל יום שעה ספינינג... ושולה אל תחרטטי אותי עם ההקיפים :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה לי שאני מתחילה לבדוק
לילך.פ15/05/2011ניתוח מעקפים ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה לי שאת לא זכאית.....
דניאל15/05/2011את צריכה חסימה של לפחות 75% בעורק הראשי,
או חסימה של 50% + 2 מחלות נלוות, שוקולדיטטיס, בורקסיטזיס, או מחלות דומות.
אם את לא עומדת בקריטריונים,
יהיה לך קשה מאוד לשכנע את הביטוח לאשר לך,
אם תנסי, זה יהיה כל כך קשה,
שאת יכולה לחטוף - התקף לב מזה..........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך'י....
עפרה15/05/2011נראה לי שהסיבה היא בגלל שאנחנו במשקלים גבוהים משלך... :) אז הירידה שלנו מהירה יותר...
נותחתי ב- 21/02/11 בערך חודשיים וחצי (+/-) ירדתי 23 ק"ג ותאמיני לי אני לא משתוללת בספינינג או בחדרי כושר כי עצלנית הייתי ועצלנית אשאר... יש מצב שהגוף שלך בונה שריר ולכן את לא רואה ירידות... ושולה צודקת האינדיקציה הכי טובה זה ההיקפים והבגדים ולא הגולם הזה שנקרא משקל... ואת הירידות את תראי בלי שתרגישי כלל...
אאחל לך לסיום המון הצלחה .. :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך:ואשתו אמרה לו יוסף-תשנה את
מקס ברנר15/05/2011הגישה... (מתוך "בלדה לסוכן טורקי" )
כשתגיעי לילך לקבוצת התמיכה במלב"י יסבירו לך שיש 11 גורמים שמשפיעים על קצב הירידה,וכמה תרדי ורובם לא בשליטתך.הסוד הוא לדעתי רק להשוות לעצמך-למה שהיית !
אני יודע היטב שלעולם לא אהיה יפה כמו גרי קופר,עשיר כמו נוחי דנקנר,גבוה כמו בני גנץ או מהיר כמו הג'מייקני הזה שרץ בבייבי-גרואו צמוד (אלוף העולם ב-100 מטר-לא זוכר את שמו...).אפילו לא חכם כמו שלמה המלך זה לא מטריד אותי כלל.אז למה זה צריך להטריד אותי ששלומי,דני או עופר מאבדים משקל יותר מהר ממני ?!לכן אני תמה שוב ושוב למה שולה מעודדת דיווחים תכופים על מידת הירידה במשקל, ותמונות לפני ואחרי אה-לה-מרזי מורית.
השאלה היא רק אם מצבי טוב יותר ממה שהיה לפני הניתוח,והאם אני עושה כמיטב יכולתי.בתוצאות אנחנו לא שולטים כלל,וגם בהתנהגות-אולי ב-שבעים אחוז !לכן התסכול הוא לא פרודוקטיבי.
חוץ מזה אני רוצה להזכיר לך את הביקור שלי בביתך,ואת שיחות הטלפון עם שניים "שיורדים יפה"-אחד מקיא בקביעות,והשני מטופל בנוגדי חרדה.אף אחד לא מושלם,כל אחד מקבל את ה"חבילה" שלו שיש בה חלקים מקסימים וחלקים פחות זוהרים.
מבחינתי-להיות בריא ולהגיע לגיל 80-אלה הישגים.ללבוש מכנסיים במידה 46 זה פרט סטטיסטי די משעמם שלא אטרח לזכור אם אגיע לשם יום אחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס אמרתי לך שאני חולה עליך...
לילך.פ15/05/2011כמה התגעגעתי לשנינות הזאת.... מקסי אני מציעה שתקפוץ לביקור ונשב על איזה שקשוקה... אני צריכה את האנרגיות שלך מקרוב....
לא שחלילה אני מקטרת אבל באמת שברתי שיאים באיטיות.... אבל גם הפסקתי לעשן....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד לילך... - תגובה
שולה זק16/05/2011להפסיק לעשן תוך כדי הפחתת מיני המזונות - מגיע לך הכיפאק הגדול ביותר בעולם.
מחזיקה אצבעות שתתמידי בהפסקת העישון, עם החלק השני....ירידה במשקל סומכת על ,שרוולון" שיעשה את עבודתו נאמנה.
יום נעים
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמקס ולילך
אפרת עוזיאל16/05/2011מקס כל פעם מחדש אני נהנת ממה שאתה כותב כל מילה יותר נכונה ומדוייקת מהשניה .
ולך לילך לא משנה כמה תרדי ובכמה זמן העיקר שאת יודעת שעשית משהו רק למענך.
את יפהיפיה בכל מצב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואווווו חברים כולה תמונה ....
שלומי16/05/2011תודה על כל המחמאות והעידוד של כולם :)
לילך תיהיי רגועה שלאט זה בטוח אני מקנא בכולם שמצליחים לשנות את הצורת אכילה שלהם אני לא מצליח ומקבל כאבים קטנים אחרי האוכל או בזמן האוכל.
את לפחות הצלחת לעשות משהו שאני הבטחתי לעצמי לעשות ביום הניתוח ועד היום המצב רק מחמיר להפסיק לעשן שאפו רציני על המהלך הזה כולי קינאה :)
היום אני מקיים את ההבטחה שלי ברגע שאני יגיע ל100 קילו אני מדליק מנגל לחברים ולמשפחה :)
שוב תודה ענקית לכולם בקרוב עוד תמונות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנגל בשרי או לשריפת הסיגריות ?
מקס ברנר16/05/2011ז"א אתה מאכיל אותם שיפודים ,או רק שורפים בצוותא את קופסת הסיגריות האחרונה שלך?
אתה יכול לתאר חופשי-סטייקים לא גירו אותי גם כשקלתי 150 !
אבל אם היית לוקח אותם לקונדיטוריה טובה-זה היה קשה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסי כרגיל נהנת לקרוא ולחייך
שולה זק17/05/2011כל מילה שכתבת אמת - העיקר הבריאות. העיקר איך מרגישים ועיקר העיקרים להאריך ימים בריאים.
אבל מקסי......על מס ערך מוסף שמעת???????????
ובכן המס ערך מוסף- זה התמונות והירידה בקילוגרמים!!!! זה נותן עדוד וחיזוקים.
בפגישתנו אדגים לך מה זה לחבק אדם ששוקל 45 קילו ביום שגילית שזה המשקל שהורדת. הורדת אדם!!!!!!!!
כל דבר משפיע עלינו על המודע, התת מודע והלא נודע.
נכון את קצב הירידה אין להשוות ואת זה אני כל הזמן אומרת שלא רק הירידה בקילוגרמים חשובה אלא גם הירידה בהיקפים ותוצאות הבריאות.
בשורה תחתונה לא חושבת שיש ביננו חילוקי דעות.
אז שיהיה המשך יום נעים
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד
נטלי16/05/2011איזה יופי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטלי
נטלי16/05/2011היי נטלי יש פה עוד נטלי שזו אני חחח אשמח אם תשני את הכינוי או תוסיפי שם משפחה זה מבלבל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבוצת תמיכה בצפוןשולה זק14/05/2011
הקבוצה הקרובה - בהנחיית נעמה כפרי, דיאטנית מומחית בתחום ניתוחי קיצור קיבה - נפתחת בקרוב - 25.5.11 ימי רביעי שעה 19:00 בנשר, נותרו עוד מספר מקומות.
פרטים נוספים: www.naamakafri.com
מי שמעוניין שיפנה במייל המצורף.
בברכה,
שולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבוצת תמיכה במרכז
עפרה14/05/2011עוד קבוצה ביום רביעי 18/05/11 נפתחת בבית חולים השרון בפ"ת בשעה 16.00
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכה ירבו קבוצות התמיכה - תגובה
שולה זק14/05/2011במרכזים רפואיים וע"י דיאטניות מהתחום הבריאטרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עושים?
סיגל15/05/2011שולה יקרה אני מתנתחת ב 21/6/11 האם אוכל לשריין לעצמי מקום? האם יש קבוצה יותר צפונית?כאמור אני מכרמיאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנרשמים לקבוצה הבאה - תגובה
שולה זק15/05/2011בהצלחה.
נעמה כפרי פותחת באופן קבוע קבוצות.
כך שאחרי הניתו תוכלי להירשם לקבוצה הבאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה זמן???ציפיטפוט14/05/2011
מישהו יכול להסביר לי כמה זמן אני צריכה לחכות בשביל לקבל תאריך לניתוח?
הייתי בחודש מרץ בפגישת יעוץ ראשונה אצל פרופ' רובין בת"ה ואישר לי את הניתוח ומחכה ומחכה - מתי כבר? תוך כמה זמן בד"כ מקבלים תאריך??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנדנד - תגובה
שולה זק14/05/2011ציפקלה אין נוסחה כמה זמן עד קבלת התור או הניתוח. זה שונה ממקום למקום.
תשבי להם על הווריד. תצלצלי לאחות במרפאה בתל השומר ותעמדי על זכותך לקבל תאריך ולא להמתין באוויר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שולה
ציפיטפוט15/05/2011לא ידעתי שזה אפשרי (תמימה שכמותי)
כבר ניגשת למלאכת הנדנוד :)
אבל שוב השאלה אם זה כל זה לא מתעכב בגלל שביתות הרופאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאריך לניתוח - תגובה
שולה זק15/05/2011לא. יתכן ותקבלי מועד קצת רחוק. אבל תור את חייבת לקבלת. את צריכה להתארגן בהתאם. זכותך לדעת מתי התאריך גם אם הוא רחוק (ואז תתחילי סדרת נדנודים חדשה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתרוולתייושי14/05/2011
אז הנה, גם אני עשיתי זאת! ביום רביעי האחרון. תשמעו- בינתיים, לא גן של שושנים.... אני די סובלת... אני סוג של טיפוס ש"מרחמת על עצמי"... אז עכשיו זו ממש הזדמנות טובה לרחם על עצמי.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשעה טובה
סיגל14/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהwelcome home
עפרה14/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יושי15/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי טבעת. קיצור קיבהספיר14/05/2011
עשיתי טבעת לפני שנתיים, ובחצי השנה האחרונה אני סובלת מהריאה הימנית, ושיעולים ללא הפסק. ובסיטי מצאו שיש לי אוכל רקוב בריאה הימנית.
מה עושים כדי למנוע את ההקאות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשמע מוזר- תגובה
שולה זק14/05/2011שלום ספיר,
אוכל רקוב בריאה נשמע לא טוב.
לדעתי עליך לפנות מיידי לרופא המשפחה ואו המנתח ולראות מה הבעיה.
אם את מקיאה הרבה כנראה הטבעת לא מתאימה לך. אולי את סגורה יותר מידי? אולי את אוכלת לא נכון.?
בכל אופן את צריכה לקבל פתרון רפואי ולא וירטואלי. לכי להיבדק אצל רופא.
בהצלחה ושבוע טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי טבעת. קיצור קיבה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה14/05/2011קרוב לודאי זה נובע מרפלוקס של תוכן קיבה אל הושט ומשם לברונכוסים ולריאה והסיבה כנראה התרחבות ה POUCH והיצרות המעבר. יש צורך בו.ק.ת דחוף וטיפול מידי שיכול להיות אפילו הוצאת הטבעת והפיכה לניתוח אחר בשלב שני.
לגשת מיד למנתח
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ג'ירפה לא עפה והרגלי אכילה פסוליםמקס ברנר14/05/2011
וותיקי המדור מכירים את השקפתי שלא "נולדים מחדש",והפרוצדורה הכירורגית אינה מבטלת באחת הרגלים רעים שטיפחנו במשך עשרות שנים.
אתם מכירים כבר את חולשתי למתוקים וסלידתי העקבית מכל פעילות הגורמת להזעה שלא לצורך או הגברת קצב הלב (להסרת ספק-ספורט ).
בזמן האחרון אני קולט שככל שמתקדם היום הולך הרעב שלי וגובר,ואני מוצא חן מיוחד בשניצל ופרחי כרובית מטוגנים, הנאכלים בעמידה ליד המקרר בשעה אחת בלילה !
אני יודע שזה הרגל רע-תחסכו ממני את ההטפה-אבל שאלתי היא אם יש כאן אחרים שנתקלו במשהו דומה ואיך התמודדו איתו ב"שנת ירח הדבש" שלאחר הניתוח.
למיטב ידיעתי זה סממן של אכילה רגשית,אבל האבחנה המושחזת הזו לא קידמה אותי הרבה בסילוק המנהג.
אז בין השרשורים של השמנים בראשית דרכם (אצל מי ?,כמה זה עולה ? ואיך נתמודד בעתיד ),ותמונות של צעירות חטובות שהשילו 40-50 קילו לפני שהספקנו למצמץ,אני מזמין את המנוסים יותר לקצת התבשלות במיץ של עצמנו.בשבילי זה עניין קריטי ואני כנראה לא היחיד !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התחלתי לקרוא אתמול את ג'ירפה לא עפה
רותי14/05/2011אני יכולה להציע לך להצטרף לקבוצה שלי בימי ג' ב-6:30 אחת לשבועייםץ(קבוצה קטנה והשבוע עוד יצרפו חדשים)
המנחה בעלת נסיון רב והיא עקבית בתפיסתה כי הדיון הוא על בסיס אישי.רגשי ,כולל מטלות...
אם תגיע השבוע אני בטוחה שלא תצטער
התקשר אלי לדסקס בנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבוצת תמיכה
יעל15/05/2011שלום,
אני כחודשיים אחרי ניתוח שרוול.
מאוד הזדהיתי עם מה שמקס כתב ועניינה אותי גם תשובתך.
היכן נפתחת קבוצת תמיכה והאם אפשר להצטרף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבוצת תמיכה - תגובה
שולה זק15/05/2011ששלום יעל,
לא ציינת מהיכן את.
יש קבוצןת תמיכה בוולפסון, בתל השומר, אסותא, מלבי ובצפון בנשר.
איפה את מעוניינת להתעניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבוצת תמיכה
יעל15/05/2011תל השומר או מלב"י יכולים להיות רלוונטיים עבורי.
מה העלות? מי מנחה פגישות אלו?
היכן מקבלים פרטים מדוייקים של יום ושעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבוצת תמיכה - תגובה
שולה זק16/05/2011בתל השומר - תתקשרי למרפאה להשמנת יתר יתנו לך הפרטי
ותתקשרי למלב"י הם יתנו לך את האינפורמציה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'ירפה לא עפה - ספר חובה לנפש
שולה זק14/05/2011ג'ירפה לא עפה - מלחמה במוסכמות, הרגשות ורגשות - מיתוסים שלא נגעו בהם עד כה. "לא מתווכחים" איתם". בעבר ידענו שילד לא לומד - הוא עצלן ואו טיפש או שניהם יחד. היום זה כבר לא כך - היום יש מתקשי למידה.בזה כבר נגענו וחל שינוי
אז מקסי יקירי - שכחת שהחוק הגדיר אותנו חולים???.
קיבלנו "תרופה" לכל החיים. רק מה - צריך לקרוא את "הוראות השימוש" בעיון רב - להפנים ועל פיהם יקום דבר. המחלה קיימת - מטופלת ואנחנו המטפלים. תמיד אמרתי, אומר ואצעק בקול - ניתוח זה לא הוקוס פוקוס. אחריו צריך לעבוד קשה. לקחנו על עצמנו מחוייבות ואנחנו מחוייבים לה.
מקסי יקירי אתה עוד "טרי וצעיר" רק כמה חודשים אחרי ואין להתכחש להישג היפה עד כה, חרף המלחמות היומיומיות מול ה"צורר" הנצחי - ה א ו כ ל.
אל תצפה להיות מושלם וללכת רק בדרך הישר (בתחום האוכל כמובן חחחח). אתה בהחלט אנושי ולומד להתמודד עם מציאות חדשה שאחרי 50 שנה (וקצת) אתה צריך לשנות באופן מהותי ל- 50 שנה הבאות.
אני כמעט 10 שנים אחרי ומתמודדת יום יום עם "האויב הנצחי" ה א ו כ ל.
כפי שרותי ציינה, תמיכה לא תסולה בפז. קבוצה, הנחיה, שיתוף - הם ה- ABC להצלחה. תוסיף לזה את הידע הרב שלך, המוטיבציה, התוצאות - ותראה
ש" הנפילות מתגמדות".
ונסיים בנימה אופטימית מדברי חז"ל: אין דבר העומד בפני הרצון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסי
דניאל14/05/2011אין צודק ממך,
כל ה"צדקנים" שירדו המון במשקל, גם הם מתמודדים עם מה שאתה מתמודד,
ורובם "נופלים" כמוך, ומי שלא מודה שזה כך... משקר לעצמו, כי אני - לא "אוכל" את זה.
מצטער שולה, אני לא מוצא פתרונות בקבוצות תמיכה, וב"מלחמה" עם הג'ירפה.
אני מעדיף לחיות עם המציאות ואני אשתדל לכתוב בכמה שפחות סיסמאות.
גילוי נאות:
1. ירדתי ב-6 חודשים - 42 ק"ג.
2. לא עושה פעילות ספורטיבית.
3. לא הולך לקבוצות תמיכה.
4. אני מרגיש מעולה.
אני אף פעם לא רעב! אני לא מרגיש שאני זקוק למזון, למרות שאני יודע שהגוף שלי מחוייב לקבל מהמזון.
מאידך, התיאבון שלי מפותח, לדידי ה"תיאבון" בא מהעיניים, לא מהקיבה.
כל פעם שאני בא בקשר עין עם אוכל, אני אוכל.
כמוך מקסי, אני פותח מקרר ואוכל, לא בוחל בשום דבר, יש לי העדפות למתוק, עוגות, שוקולד - בקיצור, כל מה שטעים עד טעים מאוד.
כשאני לא בבית, אני כמעט לא מגיע לקשר עין עם אוכל, ולכן אני מוצא את עצמי, מעדיף להיות בחוץ בכל הקשור לאוכל.
זוכר את המסע הקולינרי שלך מקסי, בחיפושים אחרי הארוחה האולטימטיבית מחוץ לבית? היום, אני מעדיף להיות בחוץ, לא חלילה שהאוכל יותר טוב, אני פשוט לא רואה אותו, ואז אין בעיה!!! אני מוצא את עצמי גורר את עצמי לאכול משהו, רק כדי להזין את הגוף, לא מתוך דחפים של הגוף.
מה כבר יש לאכול בקניון? הכל!!! אבל אני לא אוכל יותר מהמבורגר ילדים, או חצי בורקס, או חצי מנה פלאפל. אני מעדיף להכין 2 כריכים איכותיים מהבית, ולאכול אותם במהלך כל היום ("בתשלומים"), או סתם לוותר על לאכול אוכל ולהעדיף גלידת יוגורט עם תוספות של גרנולה, קוקוס, מקופלת, פקאן סיני וחלבה. (יותר טעים מרגיש יותר טוב).
אז לסיכומו של עניין, כל החגים האלה וימי החופש, שמים אותי בבית,
"קרוב לצלחת", תרתי משמע - בימי החג האלה, אני מוצא את עצמי עולה במשקל.
ואז, יומיים של ימי חול בעבודה, מחזירים את הגוף לפרופורציה, ואני משיל את מה שהוספתי לעצמי, וחוזר חלילה.
אני, לשמחתי נמצא בשלב שאני לא צריך להמשיך ולחשוב על ירידה במשקל. אולי עוד 2 ק"ג כדי להיות בקידומת - 7. אתה מקסי, צריך להמשיך לרדת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועכשיו, המלצות אישיות...
דניאל14/05/2011המלצות אישיות:
1. תתרחק מקרבה פיזית לאוכל. אם אתה בבית, עדיף להתעסק עם סרט בטלוויזיה, או לשחק עם הילדים- רחוק מהמטבח.
2. תחזיק בקבוק מים צמוד אליך איפה שאתה יושב, ותשתה ממנו כל הזמן, זה גם בריא, גם מרווה, ותמיד תוכל להשתמש לעצמך בתירוץ: אני לא אוכל עכשיו כי אני שותה ואני צריך להמתין 20-30 דקות.
3. תקנה לעצמך לחם דגנים שחור איכותי ויקר, גבינות טעימות, סלמון, או בקיצור: פתח לעצמך בבית סניף של כריכים כמו בארומה. תכין לעצמך, כריכים קטנים ו"סופר מושקעים", וקח איתך את ארוחותיך איתך לכל היום ולכל מקום. אם לא הספקת או לא יכולת, לא נורא, קנה לך משהו קטן וזה מה שיש.
4. אם באת בקשר עין עם משהו טעים במיוחד, וה"תיאבון" הכריע אותך, אז מה??!!! יותר טוב לקחת חתיכה קטנה(לא יכולים יותר), מאשר להתייסר במניעה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההועבר לשאלות נפוצות- תגובה
שולה זק14/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאל- תגובה
שולה זק14/05/2011ההתמודדות שלך שונה מההתמודדות של מקס ואחרים. אתה מסתדר ללא תמיכת קבוצה/סביבה. לך יש את אלונהשזה לכשעצמה תמיכה הדדית. אבל רבים אחרים כן זקוקים לתמיכה בתחילת דרכם. והכוונה לפחות בשנה הראשונה.
שום דבר הוא לא בגדר MUST הכל במסגרת המלצות וכל אחד בוחר לו את הנתיב המתאים לו ומאמץ מה שטוב ועוזר.אני לא מבינה את האנטי החזק שלך לפעילות גופנית. אישית אני שמחה שאני מסוגלת. אני רואה בזה ברכה ולא עונש.
לגבי שקר עצמי - אני רוצה לקוות שאחרי הניתוח אנשים מבינים שמשקרים רק לעצמם ולומדים עם הזמן להתמודד עם האוכל ועם הרגלי אכילה שונים מבעבר.
אז בנימה אופטימית זו שיהיה אחלה של שבוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדגשתי שמדובר בי...
דניאל15/05/2011אני מבקש שוב לציין, כל מה שאני כותב,
מדובר בהרגשתי, השקפתי והתנהגותי שלי, אין במה שאני כותב, שום הנחייה או הכוונה מקצועית, קטונתי.
אין לי שום בעיה עם פעילות ספורטיבית,
אני מוגדר: "חולה ספורט" - אלונה סובלת מזה רבות,
רק שאני באופן אישי, לא מוצא זמן לעשות ספורט, אני מגיע עייף כל כך , שהפעילות הספורטיבית היחידה שאני יכול לעשות - זה לצפות בספורט בטלוויזיה.
כל אחד ודרכו, מקסי ביקש לקבל קצת "אמת" מאנשים אחרים שהם לא הוא.
הוא רצה לוודא שמה שעובר עליו, הוא לא היחיד ש"סובל" מזה.
ניסיתי לתת קצת דרכים להתמודד עם המובן מאיליו, מי שרוצה "לקחת" - מוזמן.
דרך אגב,
אני עובר משהו שעוד לא נתקלתי בו בדפי הפורום:
בסוף כל ארוחה, אני מתמלא ב"נזלת" , אני מקנח את האף וזה נעלם,
לא שאני מצונן או מקורר, זה קורה בסוף כל ארוחה, לא משנה אם קרה או חמה,
למישהו זה קרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאל לי זה היה קורה לפני הניתוח
ליאתול15/05/2011כשהייתי מגזימה בכמות ואוכלת במהירות זו הייתה התוצאה ואפילו הנזלת הייתה מתמלאת לי בגרון בצורת לכה....
אין לי מושג מה זה אומר אבל מאז הניתוח זה הפסיק לי לגמרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוקלת ניתוח טבעתטל13/05/2011
שלום,
החלטתי שהגיע הזמן לביצוע מהלך ניתוחי, הbmi שלי הוא 40 , כל החיים אני בעודף משקל ונמאס לי כבר מכל הנסיונות הכושלים (וניסיתי ממש הכל) לרדת במשקל.
חשבתי על ניתוח טבעת כי אני לא מתה על מתוקים והוא נראה לי הכי פחות מסוכן עם הכי פחות סיבוכים והסטטיסטיקה של התוצאות נראית טוב.
מה דעתכם? הייתי שמחה לתשובה גם מבעלי המקצוע וגם מכאלו שעברו את הניתוח.
תודה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוקלת ניתוח טבעת - תגובה
שולה זק13/05/2011שלום לך,
תקראי בשאלות נפוצות לגבי הפרוצדורות השונות - נכתב ע"י הרופאים.
לגבי הטבעת - את צריכה להיות עם המון משמעת עצמית ושיתוף פעולה מלא על מנת לסגל הרגלי אכילה חדשים. להתמיד בביקורת אצל המנתח לני]וח הטבעת ואו לפתיחתה - הכל על פי הצורך.
תקראי מעל דפי הפורום דיווחים של מנותחי טבעת בהווה וכאלה בעבר שעברו ניתוח נוסף כי לא הסתדרו עם הטבעת.
את תשמעי דעות שונות כאן.
אני ממליצה ללכת למנתח שמבצע את כל סוגי הניתוח, לקבל הסבר ואז להחליט.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה מדהים איך כמעט
לילך.פ13/05/2011כולם עוברים את אותם מעגלים .... גם אני כתבתי כאן בעבר כמה סבל עברתי עד שהחלטתי להתנתח, וגם אני חשבתי על טבעת ... בכל זאת 20 דק ניתוח לעומת שעה וחצי... אבל אחרי שחקרתי,בררתי, חפרתי והשוואתי הגעתי למסקנה שהשרוול שם בכיס הקטן את הטבעת ויש מליון סיבות הנה חלקן :
1) ניתוח חדשני יותר עם יותר סיכויי הצלחה
2) אין המנעות משום מזון בהמשך פרט לסברס, גרעיני רימון ועוד כמה ששכחתי כי הם לא חשובים ואפשר לחיות בלעדיהם.
3) לא צריך התעסקות של לפתוח ולסגור
4) אין הקאות , אין לחם נתקע, סיבים של תפוז וכאלה..
בקיצור יקירה דלגי על השלב הזה... אני שלושה חודשים אחרי ניתוח מאושרת עד השמים וחזרה ולא מבינה למה לא עשיתי את זה קודם...אם תרצי הסבר אישי אשמח שתצלצלי... בהצלחה לילך 052-4475100 נ.ב את יכולה לעשות חיפוש תחת השם לילך פ. ולקרוא את המודעות ההיסטוריות שלי מלפני 3 חודשים ולהבין מה עבר עליי... החששות הפחדים והאושר שבא אחר כך!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטל השוקלת לעשות ניתוח טבעת
אבנר13/05/2011עברתי ניתוח שרוול והסרת טבעת ב-1.5 .עם הטבעת הייתי 5 שנים ובתקופה האחרונה מאוד סבלתי עם הטבעת: אוכל ניתקע הרבה פעמים למרות שנלעס הרבה זמן,בלילות הרוק היה עולה לי בזמן שינה והייתי מתעורר,חוסר יכולת לשתות קפה בבוקר,וזה למרות שפתחתי אותה מידי פעם.אני מאוד לא ממליץ לך לעשות טבעת והכי חשוב להתייעץ עם רופא טוב לגבי הניתוח המתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך וללילך - תגובה
שולה זק13/05/2011את התייחסותכם שמתי בשאלות נפוצות.
חשוב להבין שצריך לקבל הסבר על כל סוגי הניתוחים, ללמוד את הנושא ולאחר התייעצות עם המנתח להחליט מה הניתוח המתאים והאפקטיבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל מילה אמת ויציב
עפרה13/05/2011השרוול מאוד מוצלח ופחות תלותי אין צורך בהתעסקות מיותרת
אני כבר 2.5 חודשים ומאוד מרוצה... ofra buhadana בפייס....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוקלת ניתוח טבעת - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה14/05/2011צר לי להודיע לך שהדברים שאת מספרת לא נתמכים בספרות העולמית ולא בנסיון שלנו הרב. אין יותר סיבוכים לאחר שרוול/מעקף לעומת טבעת אם נעשים בידיים מנוסות. לטווח הארוך הירידה במשקל, איכות החיים, והסיבוכים הם לטובת שרוול/מעקף ולא טבעת. ממליץ לך לשקול טוב את ההחלטה. לפנות למנתח אשר מבצע את כל הניתוחים הבריאטרים ואז להחליט סופית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אישור המעבידגילה13/05/2011
האם המעביד (מקום העבודה) יכול ל"עשות לי בעיות" לגבי יציאה לחופשת מחלה לצורך ניתוח קיצור קיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אישור המעביד - תגובה
שולה זק13/05/2011שלום גילה,
איני יודעת איפה את עובדת ובאיזה אופן העסקתך.
ימי מחלה - זה חוק סוציאלי וכל אחד זכאי להם.
ברגע שאת מביאה אישור מחלה מרופא המשפחה, המעביד חייב לכבד זאת ולא משנה מה טיב המחלה (שפעת או ניתוח).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאישור ימי מחלה מראש...
גילה13/05/2011כן, זה ברור לי.
השאלה היא- האם כאשר אני מיידעת אותו לגבי כך שאני עומדת לעבור ניתוח קיצור קיבה בתאריך מסויים וזה הרי לא ניתוח חירום (הוא נחשב "מציל חיים" אך לא חירום), האם הוא יכול לסרב לאשר לי מראש חופשה וימי מחלה.
כי ברור לי שאם משהו צץ לפתע ויש אשפוז/ ניתוח דחוף או מחלה שהופיעה פתאום- ברור שמחוייב לתת ימי מחלה. אבל האם גם במקרה שכזה...??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
נופר13/05/2011היי,
גם לי המנהלת שלי לא הסכימה לי לצאת בטענה שיש חוסר כרגע בעובדים. אני לא יכלתי לדחות את הניתוח ולכן בתאריך שקבעו לי הודעתי לה 3 שבועות לפני וזה מה שהיה.
אמנם קיבלתי צעקות על זה שאני עושה רק מה שנוח לי (לא רואה מה לא בסדר בזה) אבל בכל אופן עשיתי את הניתוח.
לפי החוק גם אסור לפטר אותך על זה.
בגדול לא צריך בכלל לעדכן על הניתוח. אפשר לעשות אותו ואז לשלוח ימי מחלה למנהל.
אני הצטערתי בכלל שסיפרתי לפני הניתוח... אם לא הייתי מספרת הייתי חוסכת לעצמי הרבה ריבים וכאבי ראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח
יעל הצפונית13/05/2011שלום לך גילה,
לדעתי לעבור ניתוח זה דבר אישי פרטי שלך ואת לא חייבת לפרט על ענייני הבריאות שלך. פששוט להודיע למעביד מראש שאת צריכה לעבור ניתוח ולא חייבת לספר איזה.
אח"כ תקבלי אישור ימי מחלה כמה שנדרש ולפי החוק את מכוסה כי מגיע לך ימי מחלה אחרי הניתוח.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצפונית
סיגל14/05/2011מהיכן את?אני מכרמיאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי סיגל
יעל הצפונית14/05/2011אני הכי צפונית שיכול להיות... מטולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאישור ימי מחלה מראש... - תגובה
שולה זק13/05/2011את מודיעה שאת הולכת לניתוח וברור שזה ימי מחלה ולא חופשה ואת מביאה אישור רפואי לכך. גם ניתוח כיס מרה לא מנתחים מרגע לרגע אלא בתאום תור מראש כנ"ניתוח בקע....כך שאין לך מה לדאוג.
שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא יודע איפה את עובדת ומה טיב
צנובר13/05/2011היחסים בינך לבין "הבוסים" שלך.
כנראה שצריך להיות בן 60 (-: כדי לא לשאול, אלא פשוט להודיע.
ואני מוכרח לציין שאצלי (משרד ממשלתי) התגובות (גם של הבוסים וגם של העמיתים) היו מפרגנות ביותר.
כנראה שגם עזר שהבוסית שלי באה להתעניין בכל הפרטים ולהתלבט בעצמה...
כמו שכבר אמרו לך, הם חייבים לתת לך את מה שמגיע לך, וזה באמת ניתוח מציל חיים!!!
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלמהאני12/05/2011
שלום
יש לי תאריך לניתוח שרוול ב31.05
האמת שיש לי רגעים בהם אני ממש חוששת
איך ההחלמה?יש לי שני קטנטנים..בנו 3 ושנה וחצי...האם יש כוחות לתפקד בבית למרות שלא אוכלים בתקופה הראשונה?
לגבי המצב הפסיכולוגי - האם יש דחף לאוכל?ז"א רצון לאכול שהוא מהראש ולא מצורך?מה עושים?
אשמח "לשמוע" אתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשעה טובה- תגובה
שולה זק12/05/2011שמחה שיש לך תאריך והוא מתקרב.
לגבי החלמה עם קטנטנים - תקראי בפורום מדברי רחלי ב. ולילך פ. ואפרת עוזיאל.
לגבי החלמה בכלל ותפקוד תקראי בשאלות נפוצות.
בפורום עצמו יש כמה מנותחים חדשים כמו רותי, רחלי ב. מקס ברנר ולילך פ. שאת יכולה ללמוד מהם על התמודדות עם המעט אוכל והרצון לאכול.
מקווה שתמצאי את האינפורמציה שאת מחפשת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אני12/05/2011תודה רבה על תגובתך המהירה
ללא ספק כיף לדעת שיש אנשים "זמינים" בצד השני של המסך
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשת לייעוץתקווה12/05/2011
שלום אני חולת סכרת סוג 2 וסובלת מהשמנת יתר.
הומלץ לי על ניתוח שרוול ואני די חוששת
אשמח אם מישהו יספר לי על ההחלמה ועל עלות הניתוח ועמובן על רופא טוב שהוא ממליץ לי..
תודה רבה מחכה בציפייה לתגובות....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוחים- תגובה
שולה זק12/05/2011שלום לך,
האם את עומדת בקריטריונים? היה וכן - הניתוח הוא ללא עלות כספית.
ממליצה להכנס לשאלות הנפוצות שם תמצאי מידע הקשור לפרוצדורות הניתוחיות והן המנהלתיות, החלמה וכו'.
כמו כן כדאי לך לעשות בפורום חיפוש תחת השם מקס ברנר - לאחר שתקראי את כל החומר, אני משוכנעת שכל המידע יהיה בידך.
לא רשמת גובה ומשקל - על מנת לחשב את ה- BMI שלך
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)