מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- קצת תמונותרוזי11/11/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוזילה היפה!!!
נעמי11/11/2010איזה חתיכה, כל כך נעים לפתוח את המחשב ולראות אותך, כל הכבוד, את לא צריכה יותר, אני מאושרת יחד איתך. עשית לי כל כך טוב, איזה כייף בחיים החדשים. כל טוב עם הרבה בריאות, נעמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוהבים אותך
רוזי11/11/2010נעמי המון בריאותת והצלחהההההההה וכמובן כושרררר לנשמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפה שלי
נטלי11/11/2010את פשוט מהממת.... תמשיכי ככה....
גאה בך כל כך....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוזילהה אוהבת אותך מאמי
ריקי11/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוזי תעדכני
ג.מ11/11/2010אני שמחה עבורך הלוואי גם אני האם את משרוולת כמה רזית ותוך כמה זמן אני עצמי משרוולת וכבר 10 פחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ענת
רוזי12/11/2010אני משורוולת 8 חודשים ירדתי 23
קילו נותחתי בוולפסון עקב סכרת גבוההה היום אני בריאה מאושרתונימצאת פה הרבה הפייס שלי רוזי זבטאני בהצלחהשבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחותאירית10/11/2010
שלום
נותחתי לפני יומיים(טבעת) הבטן שלי נפוחה מאוד ועדיין לא היתה לי יציאה
אני עם שתיה וקצת גבינה רכה לא מקיעה האם זה מצב טיבעי?
אם כן כמה זמן?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות - תגובה
שולה זק11/11/2010בשעה טוב
הנפיחות טבעית ביותר. הרי בעת הניתוח "מנפחים" את הבטן בגז על מנת לאפשר למנתח להכניס מכשירים ולבצע הניתוח. כמו כן הכל בצקתי עדיין.
אני לא הייתי אוכלת עדיין גבינה או כל אוכל אחר.
הייתי מקפידה על שבוע נוזלים בלבד שזה תה, מים, מרק צח.
האם לא קיבלת הנחיות ביציאה מבית חולים?
בהצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- help...ליאל10/11/2010
היי לכולם...חזרתי אחרי הרבה זמן...
טוב אז כמו שאתם יודעים אני כמעט 3 שבועות אחרי הניתוח ואני במעכב אצל הדיאטנית.
היא מקסימה,באמת אבל היא לא ממש מתמצאת עם אנשים שעברו ניתוח שרוול...
מישהו יכול לייעץ לי בבקשה מה אפשר לאכול 3 שבועות אחרי הניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוכה הבאה
שולה זק10/11/2010אחרי שלושה שבועות את יכולה להתחיל לאכול אוכל רגיל בארוחות קטנות כל כמה שעות.
מרק, עם עוף, ירקות, קציצות, דגים, מעדנים פירות
הכל במנות קונות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שולה...
ליאל10/11/2010תודה לך ולכולם.
מקום המפלט שלי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת תשובה!!!!רעות10/11/2010
הניתוח שלי היה צריך ליהיות ב25.11 בלניאדו אצל ד"ר סיגל
אני כולי מוכנה נפשית ופיזית לניתוח השרוול
והיו מתקשרת אלי המזכירה שדוחים לי את הניתוח ל13.1!!!
נימאס לי כול היום בכיתי !
אתם לא מבינים אני מאורסת כבר מתה לעבור את הניתוח בשביל לקבוע תאריך לחתונה!!
תעזרו לי בבקשה מה עושים? איך אני יכולה לזרז את זה ? לא אכפת לי איפה לעשות
העיקר לעשות את זה כמה שיותר מהר!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבת תשובה!!!! - תגובה
שולה זק10/11/2010האם את מבוטחת בכללית?
ששאלת למה דחו לך את הניתוח?
אם את כללית את יכולה לפנות להלל יפה בחדרה, מאיר בכפר סבא, השרון בפתח תקווה.
תקבעי איפה התור הקצר ביותר. את יכולה לפנות גם לאסותא חיפה או לאלישע - מרכזיפם פרטיים ולברר מה גובה ההשתתפות העצמית שלך.
מקווה שתצליחי לקבל מועד קרוב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבת תשובה
רעות10/11/2010אני מבוטחת בכללית פלטיניום ואין לי ביטוח רפואי פרטי
אני מתקשרת לבתי חולים ופשוט מבקשת תור לניתוח שרוול או שאני צריכה לפנות למחלקה מסויימת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי אחרי ניתוח קיצור קיבה.מירא10/11/2010
שלום ,
עברתי לפני 3 חודשים ניתוח קיצור קיבה , חודש לאחר הניתוח בבואי לאכול אוכל " רגיל " לפי ההנחיות שקיבלתי תמיד אני מקיאה , איני מצליחה לאכול דבר חוץ ממעדנים , הכל אני מקיאה . כל הבדיקות לאחר הניתוח תקינות לגמרי . ממה זה יכול לנבוע ? האם אמשיך כך לחיות על מעדנים ושתיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפריט רגיל
שולה זק10/11/2010שלום מירא
צר לי לשמוע שיש לך בעיה לחזור לתזונה רגילה.
האם את במעקב דיאטנית וקיבלת ממנה הנחיות מה לאכול וכיצד לאכול?
אם הבדיקות בסדר והניתוח תקין אין סיבה שלא תאכלי ותהני. כנראה את לא אוכלת נכון. יתכן וטרם הפנמת שינויי הרגלי אכילה וזה מקור הבעיה.
את צריכה לאכול הכל מכל במסגרת התפריט היומי שלך אבל את צריכה לזכור שעליך לאכול מנות קטנות, ביסים קטנים, ללעוס היטב ולא להתבייש גם לעשות הפסקה קלה בין ביס לביס.אסור לאכול ולשתות ביחד - צריך לפחות 15-20 דקות הפסקה בין שתיה לארוחה. כמו כן יש לאכול ארוחות קטנות כל 3 שעות. אני משוכנעת שאם תתחילי להתנהל כך, תצליחי לאכול ולא להקיא ולהרגיש טוב ולקרדת במשקל.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהעפרה10/11/2010
אני מפ"ת ומבוטחת בכללית ... האם אני יכולה לעשות את ניתוח השרוול דרך הכללית בבית חולים וולפסון בחולון..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עופרהההההה
רוזי10/11/20100503337236רוזי נותחתי בוולפסון אדריך אותך בשמחהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתחייבות
שולה זק10/11/2010למיטב ידיעתי את יכולה לקבל התחייבות לוולפסון, השרון, קפלן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה - עזרה בבקשהרעות10/11/2010
עברתי ניתוח שרוול לפני כחודש, אני מרגישה שיש לי עצירות, היום יצא לי דם בצואה.
האם זה מסוכן? מה לעשות? ללכת למיון?
זה מלווה בהרבה כאבים, אני לא יכולה לשבת במנוחה, אני מרגישה שיש צואה שצריכה לצאת, מותר לעשות חוקן או לשים נרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממליצה לפנות מייד לרופא
שולה זק10/11/2010ברגע שלא חשים טוב וכפי שאת מתארת עצירות ממושכת, עם כאבים וסימני דם - יש לפנות לרופא המטפל והוא, על פי הצורך, יפנה למיון (אם יש צורך) או יתן טיפול במקום.
תרגישי טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדכונון....נטלי10/11/2010
16 ימים אחרי ניתוח שרוול...
סגרתי היום ירידה של 10 ק"ג....
מרגישה מצוייייין...
הלוואי וימשיייך כךך...
בהצלחה לכוולם...:]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משהו פה מוזר........
דני10/11/2010יש לנו פה 2 נטלי!!!!
נטלי אחת שפגשתי, עברה ניתוח מעקף,
וכאן יש לנו משורוולת...
מה קורה פה?
מי יעשה סדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניל'ה
נטלי10/11/2010זאת אני, אותה נטלי....
לא עשיתי מעקף עשיתי שרוול...
הסתדרת !?!!!?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנרגעתי.....
דני11/11/2010זה נורא הלחיץ.....
את יודעת מה זה אומר , להתעסק עם 2 נטלי, פשוט מתסכל....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחחחח
נטלי11/11/2010למה מתסכל?< ואם באמת היו 2 נטלי...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני אחת והיחידה
רוזי11/11/2010זו נטלי מאשקלון שפגשת במקרה אציתי לבוא ודברנו בפון אז אחתתתתתת זו היא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחתיכההההה
ריקי11/11/2010ימהממםם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזכורתטארו09/11/2010
שלום ד"ר מחאגנה
מה קורה עם התאריך לנתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזכורת - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה09/11/2010שלום לך
יש לך תור לניתוח. המזכירה תיצור איתך קשר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנהדר טארו יש תאריך
שולה זק09/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדפיקות לב
טארו10/11/2010תודה שולתינו תמשיכי לעודד התחילו דפיקות הלב והלחץ הלואי שאהיה אחרי כבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטארווווווו
רוזי10/11/2010בשעה טובה ומוצלחתתתתתתתתתתתתתת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטארו יקירתי
שולה זק10/11/2010למה את לא מתקשרת.....מזמן לא דיברנו. את יודעת שאת בידיים טובות. ויטפלו בל כמו בבות חרסינה.
יללה יקירתי, עכשקצת דאוןן לך תצלצלי ונקשקש קצת
חיבוק
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטארוו
ריקי11/11/2010בהצלחההההההההההה יהיה בסדר מחשבה חיוביתת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל שרוולסינדרלה09/11/2010
דר גוייטין ודר מחנאגה היקרים אני מנסה לברר האם ישנה השפעה לגודל שרוול? הבנתי שכל מנתח בונה שרוול בגודל שונה 32 בוזי 42 בוזי 47 בוזי האם יכולה להיות איזו שהיא השפעה על הירידה במשקל או איזו שהיא האטה בירידה בגלל" שרוול גדול" ? או האם יכולים להיות הקאות או תחושת חנק בגלל שרוול "קטן" אשמח לקבל הסבר על מה ההבדל ולמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גודל שרוול - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה09/11/2010יש הסכמה שככל שהשרוול יותר קטן הניתוח יותר אפקטיבי וזה אומר הירידה יותר גדולה לאורך זמן. ההבדלים בולטים כשמדובר בבוגי 32 או 60. לא ידוע לי עבודות מדעיות מבוססות. בארץ לרוב משתמשים בבוגי 38 -40 וההבדלים בתוצאות הם קטנות. יש חשיבות מריבית לשמור על טכניקה נכונה להצלחת הניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר מחאנגה גודל שרוול
סינדרלה10/11/2010תודה רבה על התשובה המהירה והאדיבה
רציתי לשאול דר מחאנגה אם כפי שאתה אומר היעילות של הניתוח טובה יותר כאשר השרוול הוא צר יותר ויש אפשרות לעשות בוזי32 למה את רוב הניתוחים הארץ עושים בכל זאת מ38 בוזי והלאה? האם זה מצריך התמחות מיוחדת שעוד אין לנו בארץ והאם שרוול קטן יותר יכול לגרום איזהשהוא נזק?בגלל היותו יותר צר? או שבגלל שהניתוח הינו בלתי הפיך מלכתחילה מפחדים להוריד יותר מידי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חברים יקרים אני רוצה אותכםרוזי09/11/2010
אז ככה שבוע הבא יש יום לסכרת ובזכות הרופא שלי חוליו וינשטיין שהמליץ לי על הניתוח שראול שעשה עבודה נהדרת גם הסוכר ברח ממני בעקבות הירידה במישקלנ עלם הסכרת אני כבר לא סכרתית מרגישה נהדר כמו בת 16 באמת ואני ממלציה לחולי סכרת הכתבה תיהיה בעיתון אנרגי של מעריב למי שזכור נותחתי בוולפסון אצל מרדכי שמעונוב ושכטר פנחס אז סכרתיים והשמנת יתר יש לנו פיתרון והוא נהדר לראות טוב ולהבריח מחלות מאיתנו בהצלחה ויום טוב לכולם אוהבת רוזיייייייייייי סיפור חיים אמיתי שלי בזמן שהייתי שמנה וסכרתית לחץ דם סוכרים בדם וצב נפשי ירוד מודה לשראול ולכולכם שאחנו פה ניפגש רק בשמחות ודברים טובים 0503337236 שלכם רוזי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוזי היקרה!!
נעמי09/11/2010כל כך טוב לשמוע דברים טובים ואני מאושרת בשבילך על החדשות הטובות, סכרת נעלמה הרגשה טובה, אנחנו בחיים חדשים, נולדנו מחדש ואיזה כייף זה, זה לא סיסמה זה קורה לנו וכל יום יותר טוב. אז רק בריאות ואושר מסביב, כי החיים יפים, תודה לרופאים ניפלאים ותמיד אני מזכירה את ראש הפירמידה שולינקה שלנו שתמיד שם. נעמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרטים נוספים להבהרת התמונהסיגל השמנה09/11/2010
אני בת 39, בריאה בד"כ והקופ"ח היא כללית (פלטינום...אם זה אומר משהו)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה אומר שאת אכן צריכה להיות ב-40
מקס ברנר09/11/2010BMI כדי לקבל אישור לניתוח.ועדיף שתעשי לפני שתפתחי מחלות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגע לפני התהליך וים בשאלותסיגל השמנה09/11/2010
שלום לכולם
לפני יומיים הייתי אצל רופאת המשפחה וביקשתי הפניה לניתוח קיצור כיבה
היא פיקססה לממב"ת מכתב בקשה
ואותי שלחה לבדיקות דם של סוכר, שומנים ועוד משהו.
מה קורה מכאן? מי צריך לאשר? מה זה ממב"ת? הBMI שלי הוא 40 בדיוק האם זה מספיק?
היא גם ציינה שאת הניתוח עושים בבעת חולים השרון, מה זה? מישהו שמע על הבית חולים הזה? האם אני בוחרת את הרופא או שהרופא בוחר אותי?
מה הסיכון בניתוחים האלה? מה הסיכוי שלי למות במהלך הניתוח? מה הסיכוי י למות אחריו? מה הסיכוי שאעלה שוב במשקל?
יש לי עוד מיליון שאלות אבל אסתפק באלה לעת עתה.
תודה מראש על כל תשובה
סיגל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאט לאט אבל בטוח
שולה זק09/11/2010בתור שלב ראשון, אני ממליצה להכנס למדור שאלות נפוצות/קבועות כאן. ככה תוכלי לקבל מענה על חלק משאלותיך. כמו כן אם תעלעלי בדפי הפורום תלמדי מדברי הכותבים הכל. על הפרוצדורה, ההתלבטות, הבדיקות, הניתוח והאושר שאחרי.
אני מסיקה מדבריך שאת חברת קופת חולים כללית. בית חולים השרון נמצא בצמוד לבית חולים בילנסון ושם מנתחים את כל סוגי הניתוחים.
עם BMI 40 אין בעיה שלא יאשרו לך. את עומדת בקריטריונים.
הניתוחים נמצאים בסל הבריאות והם לא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים ועובר את הניתוח בבתי חולים ציבוריים. בבתי חולים פרטיים יש השתתפות עצמי. תלוי בסוג הביטוח ובמרכז.
עליך לעבור סדרת בדיקות ולקבוע תור לרופא כירורג בתחום, אליו תוכלי לקבל הפניה מהקופה שלך, ללא עלות כספית. אם הבנתי נכון - זה לבית חולים השרון, שם מנתח דר' ירון מינץ.
מקוה שעזרתי במעט ותמיד אשמח להמשיך לעזור.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו...איזו מהירות! תודה
סיגל השמנה09/11/2010שולה אני המומה מהמהירות של התגובה
זה אמנת אבסורד, אבל זה בהחלט מרגיע ונותן תחושה שיש מישהו מאחרי ההודעות בפורום.
אני אעיין בשאלות ובתשובות
כן, עזרת לי מאוד...שמו של הרופא המנתח עוזר לי לקבל יותר פרטים על הרופא על שביעות רצון המטופלים שלו.
יש לי המון עבודה...
תודה, תודה ושוב תודה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכולנו כאן
שולה זק09/11/2010אם תעייני תראי שלאחרונה נוספו המון חברים חדשים בפורום. חלקם התחילו כמוך בגישושים (באפלה) והיום הם כבר אחרי.
נשמח לעזור לך "להחכים"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגללללללל
רוזי10/11/2010אנחנו לא שמנותתתתתתתתתתתתתתת אנחנו הכי רזות בעולם אין כמונו בדמיון כששמנים אנחנו הופכים לרזים ואחרי הניתוח אנחנו הצד השמןןןןןןןןןןןןןן בהצלחה אני אחרי שראול 8 חודשים בהצלחה גם לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגל - את לא שמנה.....
דני09/11/2010כמו כולנו, את פשוט נמוכה מידי למשקל שלך... :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני הצלחת להוציא ממני צחוק מתגלגל..
סיגל השמנה09/11/2010תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוהבת את הגישה שלך !!! תמשיך כך.
ליאתול09/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיגל...
עפרה10/11/2010סיגל בבקשה ממך דברי איתי 0543137990 עפרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאד אשמח לשוחח וגם להפגש.
מל09/11/2010לפני שיבעה חודשים, עברתי לגליל-העליון.(מירושלים)אני רחוקה.,אבל יכולה להגיע...
הטל. שלי:0528620064.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לכלם-אתם מקסימים!-הספור שלי:מל09/11/2010
אני סובלת מפיברומיאלגיה(אפשר לקרא באנטרנט,אם רוצים) גם מסכרת ועוד...(לא הלאה אתכם)המומחה לסכרת הפנה אותי לנתוח.ולדר . אסנת רזיאל, כאשר שאלתי על אסותא בגלל שיש לי גם בטוח בחב. הראל. בנוסף ל"עדיף" של "מאוחדת". אחרי, שהכרתי את המנתחת , התבררה לי הבירוקרטיה...מצאתי, עצמי, עכשיו,מפחדת לעשות שנויים. "מאוחדת"-ממש לא מיוחדת. מאד מאד מאכזבת. בטוח "הראל,אצלי, הוא מסוג שמשלם איזה תיקרה מסוימת. מה שקורה:שעוד לא מצאתי את הריצפה לעמוד עליה. וכל זה, בתוספת להכנות והפחדים שלפני כזה נתוח., ויש לי עוד נתוח באותו נתוח(דר. רזיאל מצאה, בבדיקות שהבקע בסרעפת, ששכחתי ממנו, כבר ענק...
למי,שקרא את ספורי,זה, חן, חן, על תשומת-חלב והמון תודה! מל.
אגב, רשמו לי 11 סבות לנתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנחנו משתדלים להיות עניניים ולעזר
שולה זק09/11/2010שלום מל,
לנושאים רפואיים אנחנו לא נכנסים, כי זה לא תחום שבהבנתנו.
הרופאים מנהלי הפורום מתיחסים לנושאים אלו.
לגבי ביטוחים פרטיים או של הקופות, כל אחד יכול לתרום מנסיונו האישי וחוויותיו.
אין לנו קשר לא עם חברות הביטוח, לא עם המרכזים הפרטיים ולא עם מנתחים אלו או אחרים.
לגבי בחירה בין ביטוח פרטי לביטוח של הקופה וניתוח במרכז פרטי או בבית חולים ציבורי - יש שני שיקולים
1. עלות כספית - במרכז פרטי צריך לשלם השתתפות עצמית
2. זמן המתנה - בדרך כלל במרכז רפואי פרטי ההמתנה קצרה לעומת המתנה ארוכה יותר בבית חולים ציבורי - שם הניתוח ללא השתתפות וללא עלות כספית.
מה אפשר עוד לעזור לך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמל - תתקשרי אלי
דני09/11/20100525634777
אני אתן לך טלפון אחד שיפתור לך את כל הבעיות הבירוקרטיות.
את לא צריכה את קופת החולים, הם רק צריכים לשלם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מל תתקשרי אליי
אורנה LVIAA09/11/2010אשמח לעזור גם אני מתנתחת אצל ד"ר רזיאל ב-17.11
באמצעות ביטוח פרטי וגם עברתי דרך יסורים לא קלה אבל לבסוף ניצחתי את הביוקרטיה
והאמיני לי נהפכתי למומחית אחת גדולה בעניין חחח
אשמח לעזור ולהדריך אותך .אורנה מס' הנייד 0546-291157* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמל-אם את עדיין מבולבלת...
מקס ברנר09/11/2010אנסה לעזור.אני מקווה שמצאת כבר את מבוקשך בעזרת כל האנשים הטובים כאן.אם עדיין לא-נוכל לדבר.להסרת ספק-אין לי קשרים ומהלכים בשום מקום-קופ"ח,רופא או חברת ביטוח.פשוט אחרי כמה מיילים,שיחות טלפון וחיפוש באינטרנט התחלתי להבין איך זה עובד.אין לי כוח כעתלהקליד הרבה.אם תרצי נוכל לדבר בטלפון או אפילו פנים אל פנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מקס היקר
אורנה LVIAA09/11/2010מה נשמע ? מה קורה איתך הרבה זמן שלא דיברנו תכתוב לי במייל בזמנך הפנוי או תתקשר אליי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת יודעת שעוד שבוע?
מקס ברנר10/11/2010איך את מתמודדת עם דיאטת "נווה תרצה"?האם שנתך בלילות שלווה?תארי לנו את השבוע הארוך בחייך!
נדבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמל היקרה
אורנה LVIAA09/11/2010שמחתי להכיר אותך והיה לי נעים לדבר איתך והעיקר שיהיה בהצלחה לכולנו
אמן ואמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאד, מאד, שמחתי לדבר אתך-ארנה
מל11/11/2010אני, מחכה לנתוח שלך, שיהיה לך המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן הצלחה.
ותמסרי ד"ש למנתחת שגם תהיה שלי......מל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמל , זו שוב ליאת
ליאתול09/11/2010אני יודעת שקשה וגם אני עברתי בירוקרטיה לא קטנה אבל הינה מה שאני עשיתי אם זה יוכל לעזור לך:
ניסיתי פרטי והבנתי שזה לא בשבילי לכן בדקתי באיזה בית חולים ציבורי התור הכי קצר ובנוסף בית חולים טוב!!
בסופו של דבר קבעתי בסורוקה תור ליעוץ היה תאריך של שבועיים קדימה.
מייד לאחר מכן לחצתי בצורה עדינה על צוות טרום ניתוח בסורוקה (ע"י טלפונים ובקשות חוזרות ונשנות להקדים את התור) ובסופו של דבר נקבע לי תור לחודש אחרי כלומר תחילת דצמבר.
מה שוודאי זה שברגע שהחלטתי שאני לא נכנעת לבירוקרטיה - ניצחתי אותה.
אני מחודש יוני פועלת לכיוון ורק בחודש וחצי האחרונים נכנסתי בכל הכוח בבירוקרטיה.
אם את רוצה לדעת עוד משהו אני אשמח לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עברו 3 שבועות מהניתוחאפי אלון09/11/2010
היום אני יכול להגיד שאני מרגיש כמו חדש..
עד היום השלתי 12 ק"ג (שוקל כעת 113)
מקבל מחמאות מקיר לקיר (ורואה בעצמי את השינוי בלבוש ובחגורה)
מרגיש מצויין , עושה ספורט כל יום ומסתדר עם הארוחות... אבל הכי חשוב.... יכול לישון על הבטן
בקיצור החיים יפים! וטובים!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה כייף לשמוע
אורנה LVIAA09/11/2010בהצלחה בהמשך ולאלה שבדרך כולל אותי חחחחחחחחח עוד 8 ימים!!!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסחתיין על השינה על הבטן...
דני09/11/2010לי קצת היה קשה בגלל התפרים,
אבל מחר מוציאים אותם, ואני אחזור לישון כמו שאני רגיל.
גם אני מרגיש טוב, קצת חולשה לקראת סוף היום,
טוב תראו...אבל אל תספרו..... לפני יומיים כבר חזרתי לעבוד,
בדיוק שבוע לאחר הניתוח...... שששששששששששש.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אפושששש
ריקי09/11/2010איזה כיף לשמוע. אני שמחה בשבילך. תצליח ותלך בראש מורם כי זה מגיע לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו רק ההתחלההההה
רוזי10/11/2010אפי בה
צלחהההההההההההההההההההההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)