מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- התפתחות לא רצויה-שולה לא תאהבמקס ברנר04/11/2010
במסגרת המסע הקדם ניתוחי שלי הייתי היום אצל מומחה ריאות.לא אהב את תפקודי הריאות העלובים שלי,ולא מאשר את הניתוח (כלומר ההרדמה) עד לשיפורם.צויידתי במשאפים ונצטוויתי לחזור עוד חודש.לא נעים אבל הבחור כנראה צודק.
לא נורא-יש עוד זמן עד ינואר!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך הגעת אליו בכלל?
עופר04/11/2010מי שלח אותך לבדיקה הזאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעופר...במסגרת החפרנות!!!!
שולה זק04/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחחחחחחחחח
ריקי04/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנתח בכיר שלח אותי אליו
מקס ברנר04/11/2010צוואר קצר,אסטמה,תסמונת דום נשימה די חמורה,לחץ דם משתולל(מעל 200 בארגומטריה).
אפילו מנתחי ומרדימי "אקסטרים" לא רוצים לקרוא על עצמם בעיתון!
תפקודי נשימה של 60% בערך , זה רצפט לצרות בהרדמה.
ואורנה יקירתי-לא מחפש לרמות אף אחד.המרדים ישוב אל ביתו בערב בלי שום קשר למצב הנשימה שלי.אקח את המשאף למשך חודש, ובעזרת השם אנשוף עוד חצי ליטר לתוך המכשור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקיצור-לא רוצה לשעמם אתכם
מקס ברנר04/11/2010ביום שהגעתם ל בי.אם .איי. 40 תרימו תור לזימון תורים של קופ"ח, ותקבעו פגישה עם מנתח.יש איזה חלון הזדמנויות שאתם רק שמנים אבל עדיין לא חולים.זה לא משתפר עם הזמן.הפיצו לכל מכריכם הממש -ממש- שמנים מעל גיל 19.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס יקירי
אורנה LVIAA05/11/2010לא הייתה על כוונה שתרמה את הבדיקות כל שרציתי להגיד זה אניהלציה לפעמים מאד עוזרת לפני בדיקה כזאת במקום המשאף כי בסה"כ האפקט הוא אותו דבר באשר לבדיקות וכו' ברור שתישמע בראש ובראשונה לרופא ולא תסכן את עצמך חלילה וחס
תשמור על עצמך .
ידידתך אורנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסי באמת לא אוהבת מה שקראתי
שולה זק04/11/2010אני מאמינה שניתן לטפל בנושא ולאפשר הניתוח. הרי אנשים במשקלים הרבה יותר גבוהים ממך, עם רשימת מחלות לא מבוטלת, עוברים את הניתוח ואני מניחה, שהם בסיכון לא קטן בהליך ההרדמה.
מאחר וסגרנו על ינואר....אז כמו שאמרת עד אז יש זמן ואני כולי תקווה שעד אז תנשום "כמו בן אדם" ותפסיק לעשות לנו צרות.
מקווה שתדווח רק על בשורות טובות
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסילה היקר!!
נעמי05/11/2010אני באמת לא יודעת מי המנתח שלך, אבל אני יודעת איך היה מצב הבריאות שלי לפני הניתוח, עם תפקודי ריאות מאד מאד לא טובים, ארגומטריה בכלל לא באה בחשבון לא בגלל שאני ביקשתי אלא ש150 קג פשוט לא יכולים לזוז והקרדיולוג ביקש מפוי לב בטליום spect, על 40 דום שינה בשעה, ועל כל זה דלקת פרקים מהסוג הקשה, שאני לא יכולתי ללכת,על לחץ דם גבוה אין מה לדבר, אז אמרו לי או ניתוח או זה הסוף. אז צריך לחשוב לאן אני הולך, להוסיף עוד כמה קג הרי אנחנו כל כך אוהבים את האוכל ויודעים הכל הכי טוב, ושאף אחד לא יתערב בחיים שלי כי אני הכי חכם!
אז מקסילה תשמור על עצמך וגם תעזור לעצמך כי הפתגם כל כך נכון "אם אין אני לי מי לי"
אתה יודע שאני מאד אוהבת אותך, נעמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס היקר
אורנה LVIAA04/11/2010אנהילציה אחת לפני ביקור רופא ריאות מסדרת את הכל
והעיקר שתרגיש טוב ושיהיה בהצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס יקירנו
דני05/11/2010אתה נראה לי מיושב בנפשך,
אל תשחק עם החיים שלך, אל "תרמה" את הבדיקות.
תעשה מה שמבקשים ממך, ותשפר את מה שאתה צריך,
לעשות ניתוח זה חשוב מאוד - להישאר חי - יותר חשוב.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס-יש פתרונות אל תתיאש!
מל05/11/2010מנסיוני, ויש לי...אולי לא כ"כ דומה.,גם לי היו בעיות שם בתפקודי-ראות.הם הסתדרו, אחרי משאף.הבנתי, מהאחות ואח"כ מהרופאה, שאם יש בעיות, יש פיתרונות כמו של הוספת חמצן,וכ"ד.הרי גם הנתוח בא, כנראה, לשפר לך משמעותית את מערכת הנשימה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל עכבה לטובה
פרופ` אחמד מחג`נה05/11/2010שלום מקס
אצלנו אומרים כל עכבה לטובה. במקרה שלך זה בטח ובטח נכון. אנחנו מכיניםפ ומביאים את המנותחים לניתוח בצורה האופטמלית והבטוחה. לא משנה כמה זמן, מספר הבדיקות ו"הטרטורים" העיקר להגיע מוכן.
חשוב בשלב זה לגשת לרופא ריאות מומחה "פולמונולוג" ליעוץ לגבי טיפול והכנה לניתוח. אני היתי מציע/דורש שתרד במשקל 5-10% ממשקלך לפני הניתוח - זה יעזור בניתוח, הרדמה ובהחלמה לאחר הניתוח.
קטן עליך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך ד"ר מחג'נה על העידוד
מקס ברנר05/11/2010ואכן אני לא נרתע מהבדיקות והטרטורים,למרות שבחברת "איתוראן" שואלים וודאי את עצמם, מה לכל הרוחות האוטו שלי עושה בזמן האחרון בחניונים ליד סניפי הקופ"ח,שני מתקנים של "אסותא",מכבי "השלום"ביה"ח תה"ש ועוד כמה מקומות.מילא אם הייתי רופא עם 5 משרות חלקיות-אבל כידוע אני לא.
בינתיים קיבלתי משאף משולב (סטרואידים ומרחיבי סמפונות) וכדור נוסף נגד יל"ד ממשפחה שונה (חוסמי ACE).השאיפה היא תוך חודש לשפר תפקודים מספיק כדי לקבל ברכת יציאה לדרך-לדיאטה למכווצי כבד.
אני מניח שאתה יודע את משקלי ,למרות שלא צירפת ניחוש בתחרות היומ- הולדת שלי, (עדיין זמינה בדף 6 והסביבה).אני מבין שהורדה של כ-10 ק"ג ,או יותר, עד הניתוח מומלצת מאד להשקפתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך ד"ר מחג'נה על העידוד - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה05/11/2010בהחלט
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתפתחות מצוינת
גל (הבן)06/11/2010לי היה מ"פ בצבא שכל משפט שני שלו היה "כל עכבה לטובה" והוא ידע על מה הוא מדבר.
הכי חשוב שתגיע בשיא התקינות לניתוח. בהצלחה בבדיקות.
ונראה לי שאנחנו עוד נעשה מסיבת פורום מסביב למיטת ביה"ח שתתנתח בו, מלאי גאווה שאתה אחד משלנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חושב שאתה צודק!
מקס ברנר06/11/2010יכולתי להמשיך בשגרת החיים הנינוחה שלי,ולא לדעת שלחץ הדם שלי משתולל למרות שאני נוטל תרופה אחת באופן סדיר.
ולא לדעת שתפקודי הנשימה שלי המשיכו להתדרדר מ-70 ל-60 אחוז.
ושגידלתי כבד גדול וכ"כ שומני, שאפשר בלי בעיה להדליק ממנו את החנוכיה הגדולה בתבל יותר משמונה ימים,
ושתסמונת דום הנשימה שלי קיבלה גוונים חדשים ומטרידים-נדודי שינה ותנועות רגליים לא רצוניות.
ושכל מיני קירות ומחיצות בלב שלי מעובים בגלל לחץ הדם והעליה השמאלית מוגדלת
ובהשקט ובבטחה להוסיף עוד שניים -שלושה קילו בשנה.
וזה כנראה לא היה נגמר טוב!!
ולכן-לא רק הניתוח,אלא גם התהליך המוביל אליו מתגלים כמתנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב
שולה זק06/11/2010היי מקסי, געגעתי. עכשיו אני יכולה ללכת מרוצה לקנטרי. כי קראתי שאתה בסדר , בדרך הנכונה. שיהיה המשך יום נעים....ואני מחכה כבר לינואר
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרוול או מעקף?לימור04/11/2010
שלום לכולם. היום הייתי אצל הרופא ונקבע י תאריך לניתוח שרוול, אך אני לא ממש שלמה עם הבחירה, ומתלבטת אם לא כדאי לעשות מעקף.
ברצוני לציין שאני בת 37, בריאה ב"כ, ללא שו מחלות נלוות כרגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסר פרטים
שולה זק04/11/2010שלום לימור,
לא ציינת מה ה- BMI שלך? אני מניחה שהמנתח הסביר לך על השרוול והמעקף ואת מודעת להבדל בינהם. את מציינת שאת בריאה ללא מחלות נילוות, אז למה את מתלבטת עכשיו בין שני הניתוחים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ידוע למישהו על בעיית חום ?לילי04/11/2010
כאשר אני סוגרת את הטבעת והאוכל עושה בעיות בזמן השינה יש לי ביום למחורת כאבים בריאות כאילו מים בריאות וחום ולפעמים יציאות דחופות זה קורה מידיי פעם רק כאשר האוכל לא עובר בשינה, הייתי שמחה לדעת אם למישהו ידוע על התופעה כי בבדיקות רגילות לא נראתה בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאכול שעתיים לפני השינה
יניב04/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חדשות מרעישותתתתאורנה LVIAA04/11/2010
כרגע קיבלתי טלפון מהסוכן שהודיע לי שאישרו לי את הניתוח
אני פשוט בעננים נשיקות אוהבת אותכם חברים יקרים שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורנה
רוזי04/11/2010בשעה טובה בהצלחההההההה61
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקולולולו - לא סתם לביאה-עם תעודות
שולה זק04/11/2010מברוק מברוק מברוק
עם נחישות ואמונה הכל מסתדר
בהצלחה יקירתי
חנוכה נאכל יחד סופגניה (בתשלומים)
סופ"ש שמח ונעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולתינו היקרה לייק אחד גדול
אורנה LVIAA04/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתשלומים חחח...
גל (הבן)06/11/2010מזל טוב אורנה, ברוכים הבאים לדרך מוצלחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורנהלה איזה יופי בשעה טובה!!
נעמי04/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיששששששששש
ריקי04/11/2010יאלהה אורנה אורנה משלנווווווווו . ולא נוותר עליהה.בלאגן אורנה בסוף נלך לקנות בגדים ביחד מאמיי אני כבר מחכה. בעלי היקר אומר שבסוף הוא יצטרך לבקש נדבות בכביש חח אתם לא מבינים מה קורה לי אני חייבת לבזבז כל יום שופינג זה כבר מוגזם. כאילו יש ניתוח לביזבוזיםם הצילווווו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת אומרת את זה בדאגה או בסיפוק ?!
מקס ברנר06/11/2010כי התמכרות לקניות-כמו כל התמכרות אחרת-עלולה לגרום לנזקים רציניים לניהול תקין של החיים.וודי אלן אמר פעם שגנבו לו את כרטיס האשראי,אבל הוא העדיף לא לדווח למשטרה כי הגנב מוציא פחות מאשתו של וודי !!
יש לזה טיפול-אבל לא בניתוח.שימי לב לא לאבד שליטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשעה טובה
יניב04/11/2010נו....
הנחישות משלמת כל הכבוד לך ולסוכן הביטוח
מעכשיו רק אופטימיות הא?
ממש מאושר בשבילך
המון הצלחה
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב !!!!
עופר04/11/2010אני שמח שהכל בסדר! הצדק יצא לאור! בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה חבר'ה מתה עליכם
אורנה LVIAA04/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחתי לשמוע
מקס ברנר04/11/2010עכשו לנשום עמוק ולהשלים ההכנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיאאאא
נטלי05/11/2010כמה כיייף...:]
שיהיה בהצלחההה.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיגעת ומצאת - תאמין
דני05/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה יופי
צנובר06/11/2010יומיים לא הייתי ליד המחשב, והנה הכל מסתדר...
ממש ממש שמח בשמחתך. התאריך נשאר ה-17 ?
ובאמת יופי. שיהיה לך בהצלחה מכל הלב.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי..
אסתר06/11/2010אני לא ממשיכה לרדת אבל אני מאוד רוצה להמשיך לרדת, המחשבה שלי היא עדיין מחשבה של אישה שמנה ואם יש לי אוכל בצלחת אני יסיים אותו גם אם יקח לי חמש שעות אבל אני אסיים ויאכל אחרי זה גם קינוח, אני לא רוצה שזה יהיה ככה והיתה תקופה שהצלחתי לשנות את זה אבל עכשיו השמנתי 3 קילו ואני מרגישה כאילו עולמי חרב עליי.. מה הדרך הכי נכון לשנות את ההרגלים האלו לצמיתות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח הסרת עוראסתר04/11/2010
שלום :)
עברתי ניתוח שארוול לפני שנה וחודשים בזמן שאני בכללית מושלם ולא חשבתי על המשך הדרך לפני כחודשים שהחלטתי שאני רוצה לעבור ניתוח להסרת עור אמרו לי שמושלם מכסים רק כ30% הנחה מהניתוח והציעו לי להצטרף לכללית פלטינום ושכעבור שנה הם יממנו לי 70% הנחה מהניתוח.. יש לי כמה וכמה חברות שעברו את הניתוח שארוול וככה שמועות אומרות שהניתוחים להסרת עור נכנסו עכשיו לסל הבריאות ויש את האופציה של לקבל אותם בחיים..
אני עברתי את ההצרת קיבה דרך קופת חולים בלי השתתפות עצמית והניתוחים להסרת העור הם ניתוחים מאוד יקרים גם אחרי הנחה ובתור מישהי בת 21 אני לא יכולה להרשות את זה לעצמי..
מה הוא גזר הדין? האם הניתוחים נכנסו לסל הבריאות ויש אופציה לעשות אותם בחינם? אם כן מה התהליך ואיך מתקדמים עם זה?
במידה ולא על איזו מרפאה אתם ממליצים בנוגע לניתוחים האלו?
תודה מראש וסופשבוע רגוע ושקט שיהיה לנו :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי כוכבית
נטלי05/11/2010אני גם יודעת שהניתוחים הללו הם בכיסוי מלא,הכוונה בחינם...
בכדי לבדוק את זה לעומק לדעתי תפני לבית חולים בו את מעונינת ושמה תדברי עם מזכירה או מישהו שיותרר מבין, ושיהיה בהצלחה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוחים לשחזור הגוף - הסרת עודפים
שולה זק05/11/2010שלום כוכבית,
אכן הניתוחים נכנסו לסל הבריאות ומאושרים למי שעומד בקריטריונים.
ראשית עליך להיות שנתיים אחרי ניתוח ובמשך חצי שנה במשקל יציב. רק אז מומלץ לגשת לפלסטיקאי ליעוץ. עם ההמלצות ומכתב ממנו את ניגשת לקופה שלך והרופא המטפל מצרף את חוות דעתו והחומר נשלח לוועדה שאמורה לבחון את הנושא. כך שבינתיים, לעניות דעתי, את צריכה עוד לחכות. ממליצה בחום לעסוק בפעילות גופנית, דבר שעוזר מאוד למיצוק הגוף. בגילך הצעיר, ובהתנהלות נכונה, את אמורה כמעט ולא לסבול מעודפי עור. באיזה BMI התחלת וכמה את שוקלת היום?
בכל מקרה מומלץ לעשות את ביטוח הפלטינום. לא כל הניתוחים או הטיפולים מאושרים בסל הבריאות.
שבת שלום
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שולה תודה
אסתר05/11/2010אני כבר שנה וחודשים אחרי הניתוח אז את אומרת בעצם שנשאר לי עוד פחות או יותר שנתים של המתנה וסידורים לפני שיאשרו לי אם בכלל את הניתוח?
אני צריכה וחייבת בטן, זרועות רגלים וישבן.. לא עשיתי ספורט כמעט אם אני אתחיל עכשיו זה יעזור? או שכבר אין סיכוי?
לפני הניתוח הBMI שלי היה 46.16
עכשיו הוא 29.06* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום כוכבית
שולה זק05/11/2010אני ממליצה שתתחילי עם ספורט, לא יודעת עד כמה זה יעזור, בטוח שלא יזיק וכן ויעצב את הגוף.
האם את ממשיכה לרדת? את חייבת להיות חצי שנה במשקל יציב ואז להתחיל את כל ההליך. אם את רוצה/צריכה עוד לרדת במשקל אז רצוי להמתין. אין טעם לעבור ניתוח יקר ולא פשוט עם החלמה ארוכה ואחר כך לא להנות מהתוצאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחכה לטרום ניתוח בתחילת ינוארליאורה04/11/2010
טוב אז עדכון קצר וגם כמה מחשבות של לפני.....
אני אחרי כל הבדיקות, הניתוח שלי אושר בקופ"ח, ויש לי תור לטרום ב5 לינואר. שזה כולל כבר פגישה עם המרדים וקבלת תאריך לניתוח עצמו. נפגשתי עם סגן מנהל המחלקה, רופא נחמד מאד שעשה עלי רושם מקצועי ביותר, בכלל כל ההתייחסות והמסלול שעוברים בבית חולים זיו, מראה על רצינות רבה ביותר.
גם שכנוע המשפחה שהניתוח יביא לי בריאות- עבר בהצלחה. אז עכשיו אני בבית מחכה (מובטלת) ומכינה את עצמי נפשית להיות עוד פעם בריאה (אוקי...אוקי.. גם רזה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחחחחההה
נטלי04/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מישקל חבריםרוזי04/11/2010
לצערי אני נישקלת 2 פעמים ביום ולא יורדת המישקל תקוע אולי חודשים אז להישקל פעם בחודש זה יותר מעויל טוב שתקוע ואים עליה זה מנחם יום כתום חברים יקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי רוזי
יניב04/11/2010גם אני בעוונותי נשקל פעמיים ביום
גיליתי שיש הבדל בין בוקר לערב של כ 800 גרם
וזה קצת מלחיץ
בתקופה האחרונה גם אני נעצרתי (עאלק משום מה-יעני מחפש אשמים :)
וכנראה אתחיל הליכות של חצי שעה ביום על מנת להגביר את הקצב
מה עוד שקצת התארחתי השבוע פה ושם ואכלתי שטויות
הראש משתנה רק חלקית
בבית לא מכניס אוייבים אבל כאילו זה בסדר להתחבר אליהם כשאתה מתארח
גם לא כלכך נעים לומר אל תוציאו כי זה מנטאליות של חלק מהאנשים להוציא את כל המקרר והמזווה כשמישהו מגיע והמנטאליות שלנו היא לאכול שלא יעלבו חחחחחחחח
קשה קשה
אבל עכשיו חזרה לעבודה ולפתית עם גבינה ומיים לפני סוף השבוע אצל חמתי
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפה לילך.פ שלנו?מקס ברנר03/11/2010
שוב נסעה לצפון,,או שמא עברה ניתוח בהפתעה בבי"ח במזרח ירושלים,בלי לספר לנו ולחגי,ובקרוב תתחיל לשאול מתי מוציאים את התפרים/סיכות ולמה זה מגרד?
ולמה נזכרנו?כי אחרי שהתאוששתי מהארגומטריה,נסעתי אל "ד"ר שקשוקה" ביפו ליד השעון (התשובה המסחרית להורים של לילך)להטביע את יגוני במזון טריפוליטאי.פלטת ממולאים ברוטב אפונה.היתה המנה.לייתר בטחון-ומבלי שביקשתי- הביאו גם קערת קוסקוס,מחמצים,כיכר לחם,וזרקו לצד הממולאים גם גוש בשר (שלא אחשוב שזו מנה צמחונית).יחד עם לימונדה,תה ועוגת הסולת המופלאה (ששמה פרח מזכרוני )נדמה לי שהחזרתי את מה ששרפתי בחמש דקות של ארגומטריה!
נראה לכם שנכון היה גם לדגום את השווארמה החדשה של דוקטור??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בסבוסה דיי
יניב04/11/2010לעוגת הסולת קוראים בסבוסה והיא הכי טעימה בנצרת אצל אלמוכתאר
אין לי מושג לגבי לילך אבל תהנה כל עוד אתה יכול מהאוכל
תשתדל לא להפריז כי את כל מה שאתה אוכל עכשיו תצטרך להוריד ולא קלה הדרך
אין בסבוסה ולא כנאפה ולא קן הציפור גם לא כיכר לחם ומיני ממולאים או גוש בשר
תהנה חביבי תהנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוב שלום לכולכםליאתול03/11/2010
אני מקווה שאתם זוכרים אותי מלפני שבועיים (זו שהתלבטה בין טבעת לבין שרוול והחליטה שרוול - שמי היה ליאת פשוט הבנתי שיש עוד אחת כמוני אז הוספתי 2 אותיות משם המשפחה שלי)
היום הייתי ביעוץ עם דר' דוחנו מסורוקה. אני מקווה לטוב ושיתנו לי תאריך קרוב לניתוח.
אני רוצה שוב להודות לכולכם על העזרה והיעוץ ומבטיחה לעדכן אותכם.
אתם עושים עבודת קודש זה ממש מרגיע לקרוא את השיחות ביניכם ונראה מהצד שאתם ממש כמו משפחה אחת גדולה .
מקווה שאחרי הניתוח תקבלו אותי למשפחת המשורוולים הנפלאה שלכם.
עם המון הערכה ליאת מגדרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוב שלום לכולכם - תגובה
שולה זק03/11/2010שלום לך,
את לא צריכה לחכות עד אחרי הניתוח, את כבר כאן חלק מאיתנו. אנחנו נלווה אותך כל הדרך למהפך וגם אחרי נהיה איתך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליאת
עופר03/11/2010קודם כל ברכות על ההחלטה, אני כולי תקווה כי בקרוב תצטרפי למשפחה המורחבת שלנו שכוללת משרוולים, מטובעים ומעוקפים....
אני מאחל לך הצלחה רבה ותמשיכי לעדכן!!!
בכל שאלה את יותר ממוזמנת לפנות אלינו ונשתדל לענות באופן מקצועי וחברתי כאחד :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לכם אין כמוכם!!
ליאתול03/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת מגדרה
ריקי03/11/2010שלום חמודה חשבת נכון אין על השרוול. אנחנו פה תמיד אם תצטרכי ותירצי הפלא שלי 0543934147.אשמח לדבר בכיף.ושיהיה בהצלחה מתוקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשה למקס ברנרעופר03/11/2010
מקס, אחרי פגישתנו הנחמדה, אבקש ממך כאחד שנמצא לפני להעביר לבאי הפורום המוטרדים אשר נמצאים לפני התהליך את אשר ראית ביום שני.
כמות האוכל - השתיה - וכו...
מודה לך על שיתוף הפעולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוכל להרחיב בהמשך-תשאלו ואשיב
מקס ברנר03/11/2010אבל התמצית היא שעופר יקירנו אוכל כמויות לא מבוטלות כלל,שותה עם האוכל,ולפי הצורך גם מרווח את ארוחותיו למרווחים גדולים משלוש שעות.
נפגשנו לשיחה על צהריים עסקית ב-"קפה-קפה".לוקחים שם מיני סלטים מבופה,מקבלים כוס מיץ ומנה עיקרית.עופר נטל מהסלטים,שתה את כוס המיץ, ולמנה עיקרית בחר פיצה אישית עם ירקות ממנה אכל שלושה רבעים.אמנם וויתרנו על עוגה לקינוח (איני יודע איך הוא מתמודד עם הצפה ממקור של סוכרים פשוטים) אולם להתרשמותי איש מן היושבים סביבנו לא הבחין במשהו יוצא דופן בסעודתו של עופר,
ה-"במבי" שלנו חושב שזה משקף התנהגות רגילה של מעוקף-יחד עם הורדת 30 קילו במהירות הבזק.לי זה נראה יותר כמו פלא רפואי.אשרי מי שזה יהיה כך אצלו אבל לא הייתי מסתמך על כך כביצוע סטנדרטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשרך
עופר03/11/2010לכל החברים אשר חשבו לעצמם כי הבמבי אוכל כמויות של ציפור קטנה הרי לכם התשובה.
אני לא מתיימר לייצג את כולם אבל אני בהחלט מכיר כמה מנוחתחים אשר התנהגות הקיבה שלהם דומה לשלי ולכן - לכל הדואגים שאחרי הניתוח נגמר עידן האוכל - אתם טועים טעות מרה - העידן רק מתחיל והאוכל טעים בהרבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה נעשה עם הסקפטיות שלך?
שולה זק03/11/2010אפשר לחשוב שלא פגשת כבר כ- 30 חבר'ה "לא סטנדרטיים" בערב אחד....וראית שאוכלים ונהנים וגם מרזים.מתי תאריך הניתוח שלך???????????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה-אני מניח שאת קוראת את יומן
מקס ברנר03/11/2010המסע הטרום ניתוחי החינני שלי.גם מחר יש פעילות.וודאי הבנת שאני לא עושה את כל הבדיקות, והפגישות עם הרופאים ,רק כדי לגלות איזו גרוטאה פיזיולוגית הפכתי להיות, ולאסוף קבלות של חניונים ומזנונים של מרכזים רפואיים.
כשיהיה לי מועד אתם תהיו בין הראשונים שיידעו על כך,השאלה היא-בתור אנשים שמתקשים לדחות סיפוקים-איך תתמודדו עם הודעה בסגנון:"עוד 44 יום זה קורה".בד"כ אנשים מדווחים כאן שבוע לפני הניתוח-כשהמתח,נדודי השינה ו-"דיאטת נווה תרצה" מוציאים אותם מאיפוס,והם צריכים חיבוק.
ולגבי הספקנות-בחבר'ה שלי (תהא האשר תהיה משמעות הביטוי)חושבים שקצת ספקנות בריאה היא סממן של טעם טוב.
אכן,כדברי המשורר אייל גולן "מי שמאמין לא מפחד",אבל זה לגמרי לא אומר שהוא מנצח.אין לכחד שיותר קל לו-וגם על זה אני עובד לקראת הניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשורר אייל גולן --- אהבתי
עופר04/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי דני ברוך הבאאורנה LVIAA03/11/2010
החלמה מהירה ובהצלחה בדרך החדשה ספר לנו איך היה שתרגיש יותר טוב
ד"ש לאלונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדני ברוך שובך, ולאורנה - מה קורה?
צנובר04/11/2010דני ברוך שובך אחרי... הרבה בריאות, תה מרק צח וגרבר...
ואורנה'לה, מה קורה איפה את עומדת? מזמן לא שמעתי ממך.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דוד אני עוברת 7 מדורי גיהנום
אורנה LVIAA04/11/2010אתה מוזמן להתקשר אליי ואספר לך קורות חיי מס' הנייד
0546-291157* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
דני04/11/2010מרגיש הרבה יותר טוב, שותה ואכלתי כמויות מטורפות של דניאלה (בערך כף וחצי בארוחה) ואני מרגיש שגמרתי לאכול פרה שלמה.
מתחזק פיזית מיום ליום
הקידומת במשקל שלי השתשנתה ל- 10X ואני עם הפנים לשתי ספרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנחשו מי חזר הביתה?דני03/11/2010
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באמת מי?
מקס ברנר03/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכים השבים !
עופר03/11/2010ברוך הבא לחייך החדשים !
תזמין אותנו למרק צח .. נבוא בשמחה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק בריאות מעכשיו והלאה
יניב03/11/2010תהנה מהתהליך
ושיהייה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אתה מצטנע?
דני04/11/2010לפי ההודעות בפורום, מרק צח , אצלך, זה רק דרינק לפני האוכל......
תגיד שאתה בא לאכול , לא לשתות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנילה היקר!!
נעמי03/11/2010ברוך בואך בשלום הביתה למשפחתך ואלינו!
שמור על עצמך ואני בטוחה שאלונה מאושרת שאתה בבית. כל טוב, נעמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעמי אני רואה שאת בהתרגשות
שולה זק04/11/2010הפכת את דני שלנו לדניאלה!!! לא בטוחה שאלונה תאהב את זה חחחחחחחחחח
ברוך שובך אלינו דני.... עכשיו את בהזדהות עם אלונה :)
שבת שלום
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולינקה שלי!!
נעמי05/11/2010לא דניאלה, דנילה, ואני מאד שמחה בשביל כולנו ובמיוחד בשביל אלונה שדני ב"ה חזר הביתה. דרך אגב גם לי יש בן ושמו דני. שלך נעמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה דנדושיייייייי
ריקי04/11/2010בהצלחה בשרוול החדש תשמור עליו קרוב קרוב כי תצטרך אותו המון. לחיים לשרוול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדניאל היקררוזי03/11/2010
חייבת התנצלות לא הצלחתי להגיע כשרציתי להגיע ישנת שינה טוב לא רציתי להפריע אז ברוך הבא למה השראולים המון הצלחה לדרך חדשה ואנחנו פה ואלונה בבית אז יש לך את הכול מכול הכיוונים בהצלחהההההההההההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה שלא הערת אותי.....
דני03/11/2010ביומיים הראשונים, לא רציתי לראות או לשמוע אף אחד...
עכשיו הרבה יותר טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוך הבא דניאלללללללל
ריקי03/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאאליייי
נטלי03/11/2010ברוווך שובך...ומזל טוב על הצטרפותך למשפחת המשרווליייים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אימוני כושר, מה דעתכם?אלון03/11/2010
כמה זמן לדעתכם אחרי הניתוח ניתן להתחיל להתאמן בחדר כושר?
אני כ 3 שבועות לאחר הניתוח ועדיין לא מרגיש מוכן.
מתי אתם התחלתם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימוני כושר, מה דעתכם? - תגובה
שולה זק03/11/2010אהלן אלון
הנושא אישי ובאמת על פי הרגשתך. במקביל רצוי להתיעץ עם המנתח או רופא המשפחה, במילא אתה צריך להביא אישור רפואי למכון כושר.
לגבי שחיה, אני ממליצה רק אחרי שהתפרים החלימו, על מנת למנוע זיהומים
המשך יום טוב,
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שולה.
אלון03/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה לעשות ניתוח ומתיעצתחביבה03/11/2010
היי לכולם רוצה להתייעץ איתכם
עברתי בעבר ניתוח טבעת אצל סובחי והניתוח כשל המכתי לאכול כרגיל הטבעת לא עבדה עלי
היום חשבתי על שרוול או מעקף ואני הייתי רוצה את עזרתכם מה כדאי ומה נכון עבורי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסרים פרטים
יניב03/11/2010כמו ששולתנו אומרת תמיד
חסרים המון פרטים
קודם כל משקל גובה BMI
דבר שני הרגלי אכילה וחולשה למתוקים אם יש
השלימי את הפרטים החסרים על מנת שיוכלו לתת לך מענה מהיר
דבר שלישי הדרך לניתוח מתחילה מפגישה עם מנתח שייתן לך את הייעוץ הטוב ביותר
אישית ממליץ על ד"ר מחג'נה ברמב"ם הפרטים שלו כאן בראש הפורום
ועוד ציטוט של שולתנו היקרה:
ישנם כאן אנשים בשלבים השונים של כל הניתוחים שיוכלו לעזור לך
השארי איתנו וברוכה תהיי
בהצלחה
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשלמת פרטים
חביבה03/11/2010המשקל לי 124 ואני 180
ככה אני 38.3 בי אם אי
הטבעת עשיתי לפני שנתיים עשתה המון בעיות עד שפתחו לי במיון באיכילוב לפני שנה
הייתי אוכלת הכל מכל והמון אבל בלילה בשינה היה עולה לי מים והייתי נחנקת בשינה
בנוגע להרגלי אכילה אז המצב גרוע אני אוכלת הכל מהבוקר עד הערב אוכלת בלי שובע כל הזמן רוצה עוד ועוד חזירה אמיתי
יכולה לאכול מתוק שוקולד שלם לבד ממתקים עוגות במבות חטיפים והכל מכל .
אני גרה באריאל ככה האיזור לי זה המרכז פתח תקווה
תודה חביבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חביבה
רוזי03/11/2010אני מה זה מבינה את התחושה שלך לכי לרופא תעשי בדיקות וקחי את עצמך בידיים את חייבת לעצמך לזה אנחנו פה תמיד חלקם לפני וגם אחרי
אני אחרי שראול חולת סכרת מאושרת ןאם את רוצה לדבר בשמחה 0503337236 באהבה רוזייייי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חביבה
שולה זק03/11/2010בהמשך לשיחתנו הטלפונית, תרשמי את הפרטים החסרים.
יניב הוא מטובע לשעבר, שסבל המון לפני שהוציא את הטבעת ועבר לעולם המשורוולים. "אין חכם כבעל ניסיון" הוא העוזר ב"הא" הידיעה לכל נושאי הטבעת למיניהם.
בכל אופן בהצלחה וברוכה המצטרפת
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה את מקסימה תודה על השיחה
חביבה03/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חביבה שוב
יניב03/11/2010את מוזמנת לבצע חיפוש בפורום זה על המילים יומן מסע
ולקרוא 1-6 בקרוב השביעי :)
כמו כן חיפוש על המילים הקאות וטבעת ולקרוא מה אחרים כתבו
בעצם להבין שהבעיה שלך עם הטבעת מוכרת וידועה ואפילו לא תפתיע מנתחים בכירים שמנתחים בשיטות המתקדמות של היום
אם כי אני חייב לסייג לטובת כל אותם מטובעים שהצליחו וממשיכים להצליח
ולסייג שוב ולומר שלא כל ניתוח מתאים לכל אחד
אגב האם יש מחלות נילוות למשקל העודף?
יש לי תחושה שהגעת למקום הנכון ויש פה אנשים מהמרכז שישמחו להמליץ לך על מנתחים במגוון השיטות
הומלץ פה בעבר להיוועץ עם מנתח שמנתח גם שרוול וגם מעקפי קיבה/תריסריון
ולהחליט יחד איתו מה הכי כדאי ונכון לך
בהצלחה
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמטובעת גם בתקווה להיות משורוולת
אסתי03/11/2010היי גם אני נותחתי אצל סובחי אני אומנם היום שוקלת 73 ואני 1.65 אבל אני לא מסוגלת להיות עם הטבעת הזו יותר אני סובלת המון מכאבים בקיבה ומקיאה די הרבה
היום אני בשלבים של בדיקות על מנת לעשות את ניתוח השרוול ואני מאחלת לך גם המון בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)