מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מר בפה הצילוג.מ02/11/2010
מי הרגיש ככה ולמה זה קורה אני שבועיים אחרי שרוול אני קמה בבוקר והפה יבש והטעם מר לפעמים גם בערב שמתי לב כשאני שעה בלי מים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי רינה!
נעמי03/11/2010ברוכה הבאה, גם אני עברתי את הטעם הרע בהתחלה, לשתות כמה שיותר מים, למצוץ ענב, אקטימל בטעם פירות, תמיד שיהיה מים ליד המיטה, אני מבטיחה לך שזה עובר, בכל אופן תתיעצי עם הדיאטיקנית שלך. כל טוב, נעמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעמי היקרה
רוזי03/11/2010אין פעם שלא יעבור על ההודעות שלך אני מאוד מתרגשת בשבלך את פשוט מקסימה ואת ניראת נהדר ובטח ירדת עוד איך המשפחה מגיבה לך יום מוצלח נעמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוזי המתוקה!!
נעמי03/11/2010תודה לך על המחמאות, אני כל כך שמחה להיות עם כולכם, כי אתם העמוד שידרה שלי, ואיזה תמיכה כולם נותנים אחד לשני, המשפחה שלי מאושרת, הם לא מאמינים איך אמא משתנית משבוע לשבוע, ואיזה מרץ, באמת חיים חדשים. וזה שוב אומר, בזכות רופאים טובים ובראש שולה. אז שרק נשמע טוב, ושכל הקילוגרמים המכוערים יעלמו. כייף לחיות, נעמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכירו את המתבגרת הכי שמנה בבריטניהיניב02/11/2010
עכשיו באתר mako תחת חדשות-בעולם
כותרת הכירו את המתבגרת הכי שמנה בבריטניה
היא בת 17 ושוקלת מעל 216 ק"ג
לכל המתלבטים ואלו הקוראים בשתיקה
לכל אלו המיואשים ואלו שתקועים
סרט של 10 דקות שחובה לראות
כל ההסברים על מחלות השומן
שולה אוליי אפשר להעלות את הסרטון הזה לכאן לשאלות נפוצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יווווו
נטלי02/11/2010אני בהלם....
מצד אחד מסכנה, מצד שני לא יכולה לשלוטבעצמה...
צריך להביא אתה לישראל ...ושינתחו אותה אולי זה יעזורר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם לומר את האמת
יניב02/11/2010כולנו פה בשלב זה או אחר בחיינו היינו בחוסר שליטה בכל מה שקשור במזון
המקרה הזה ממש חריג אבל כמוה פוגשים מבוגרים עצומים לא פחות ממנה
גם הילדים הצעירים של היום מושפעים מן המודרניזציה והאמריקניזציה
אם היינו בשליטה לא היינו כותבים/קוראים או נמצאים בפורום
המצער הוא שכמוה שירדה חצי ממשקל גופה וחזרה שוב לאחר שנה הריי שגם אנחנו לפני הניתוח היינו סוג של אקורדיאון
אני אישית השלתי /הוספתי בעברי מאות ק"ג מגופי בניסיון לחפש קצת שפיות
ללא ספק הניתוחים הללו מיועדים לכל אותם אנשים שנמאס להם לבזבז כסף על תכשירים וקבוצות תרופות ומיני מחלות והוא מגביל בדיוק במקום שהראש נכשל
אחרי הניתוח אני מרגיש יותר קל לומר לא פשוט לא
ולעשות את החשבון הנכון של מה כדאי לי ומה לא כדאי והאם זה הדבר הנכון שבשבילו כדאי לבזבז את נפח הקיבה החדש והמוגבל או לאכול משהו אחר מזין בריא ומשביע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה קרקרים לבחור??יהודה02/11/2010
היי לכולם,
בתפריט שקיבלתי בסורוקה כתוב לי לאכול 2 קרקרים בבוקר ו 2 בערב.
בהתחלה אכלתי "פתית" כי ראיתי שהוא ממש דל קלוריות, אבל אז ראיתי שכתבו לי שם שזה לא מומלץ כיוון שהוא מכיל קמח מלא ועשיר בסיבים תזונתיים.
אני נימצא בשבוע השלישי אחרי הניתוח טבעת וכרגע אוכל מזון טחון (קרקרים מותרים כיוון שהם נימוחים בפה).
אם כך אז מהו הסוג המומלץ למנוחתי טבעת בשלב שבו אני נימצא?
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה שטעים לך ופחות שומני
שולה זק02/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אבל מה לגבי עניין החומרים, למשל
אלון02/11/2010הקמח המלא והסיבים התזונתיים.
כלומר קרקרים כאלה הם בד"כ הדיאטטיים (דלי קלוריות)
ומיצד שלי יש את כל הקרקרים המשמינים....
מה את היית אוכלת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשאל את הדיאטנית
שולה זק02/11/2010ותראה מה טוב לך ומה טעים לך.
לי למשל, פת אורז עושה עצירות - אז אני נמנעת לאכול אותם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואולי לי זה תחליף טוב....
אלון02/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבוצת תמיכהג.מ02/11/2010
מה עושים בקבוצת תמיכה מי מנחה כל כמה זמן נפגשים כמה זה עול ה והאם יש אחת בחיפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפתחת קבוצה בחיפה
שולה זק02/11/2010ראי הודעה כאן או תתקשרי אלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרזיה חוזרתרוני02/11/2010
שלום אני עברתי ניתוח קיצור קיבה לפני כ 15 שנה לאחרונה השמנתי כ10 ק"ג
אני יודעת שאני לא יכולה לקחת תכשירים להרזיה עם סיבים כגון פרסיליום
האם סיבים כגון גואר גואם וגלוקומאנן בסדר או האם דינם כפרסיליום
אודה לכם על תשובתכם
יש לי בולמוס של זלילה כולל חשק למתוק
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרזיה חוזרת - תגובה
שולה זק02/11/2010שלום לך,
עד שתקבלי תשובה מאחד הרופאים, המלצתי היא לעשות בדיקות כלליות ולגשת לדיאטנית, לקבל ממנה תפריט שיותאם לך בהתאם להרגלי האכילה שלך . כמו כן ממליצה להירשם בדחיפות לקבוצת תמיכה. דבר שעוזר בכל המקרים.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הספירה לאחורגלי02/11/2010
שלום לכל אנשי ונשות הפורום המדהים הזה.אני 10 ימים לפני הניתוח המיוחל מעקף ואני כל כך מתרגשת וגם קצת מפוחדת כזה רגיל. אני עוקבת אחר הפורום הזה מהיום שבו החלטתי שאני "הולכת על הניתוח" ורציתי לומר לכם שגם אם לא כתבתי לכם אתם מקסימים ולי באופן אישי עזרתם מאוד. אני נכנסת הרבה וקוראת את ההתכתבויות שכאן ואתם חמודים.בכל אופן סתם רציתי להעביר לכם את המסר הזה שבטוח שישנם עוד רבים כמוני שלא מתכתבים אך קוראים כאן את כל מה שנכתב .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום גלי
שולה זק02/11/2010איזה כייף לשמוע שאת כבר אוטוטו אחת "משלנו". כפי שאת קוראת יש כאן מועקפים טריים וגם ותיקים, כך שבכל עת תוכלי להעזר פורום בכל שאלה וכו'.
טבעי ביותר שאת מתרגשת ופוחדת...נורמלי ואנושי - מותר לך :).
שיהיה לך בהמון המון הצלחה ומחכים לשמוע ממך עדכונים.
יום טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגליייי
נטלי02/11/2010שיהיה לך בהצלחה....
וברוך הבא למשפחתנו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון הצלחה וברוכה הבאה
עדן02/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלי-שיהיה, ל בהצלחה!!!
מל02/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתבתי תפילה לליפני ניתוח-מי זקוק?
מל02/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא יכול להזיק
מקס ברנר02/11/2010קצת מדיטציה עם בורא עולם.איך אמר פעם חבר אתאיסט בשעת משבר"אם יש במקרה אלוהים-למה לא להעזר בו,ואם אין (כמו שחשב כל ימיו)-אז מה הפסדתי?"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפילה.
מל03/11/2010מקס שלום!
אשתי קצת מפגרת.... בשימוש במחשב, לכן ביקשה ממני לדאוג להעביר לך ואלי לאחרים את התפילה אותה חיברה להצלחה ,אולי, בכל ניתוח אולם ספציפית בניתוחים עליהם אתם,אני מבין, מתקצ'קצ'ים בפורום. בדרך זאת היא ,כנראה, מקווה, שאתאהב במטריה ובחברים/ות בפורום ואחליט ג"כ להכנס לתור...שלא תטעה. אני דווקא חתיך יפהפה, אמנם עם קצת משקל עודף אולם היא מקווה שנצליח להשיג במבצע: " שני ניתוחים במחיר של אחד". איתך הצעתי לך לשמור על קשר באופן ספציפי מאחר ואולי יש לך קשר מסויים לענף השוקולד. אני טועה?
אורי
תפילה לפני ניתוח / מלכה גנני
שמור עלי אלוהי
והחזירני במהרה אל חיי.
אחזר לי את החיים שלפני ההרדמה.
שאחזור מהניתוח בריאה ושלמה.
שלא תקרה אף תקלה ולא אפצע או אפגע.
השיבני בשלום לדרך החיים.
לראות את הזריחה והשקיעה,
לחוש בכל החושים ואת אהובי הרבים.
ואוכל להיות בריאה ומאושרת
ולחיות באהבתנו המשותפת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תפילה ועוד הערות
מקס ברנר03/11/2010לאורי שלום
אין לי קרבה לעולם השוקולד-רק חיבה והערכה גדולה! אני מאמין שחיבור כל כך מושלם של סוכרים,שומנים וחומרים בעלי השפעה פסיכו אקטיבית (תיאוברומין) הוא אחת ההוכחות המוצקות (מוצקי קקאו...) לקיומו של בורא לעולם.
לגבי התקרבותך לתחום עיסוקנו כאן:בזן-בודהיזם אומרים שכאשר התלמיד מוכן-המורה מופיע.צריך להבשיל למחשבות אודות הפתרון הכירורגי.אצלי זה לקח שנים!בד"כ לא מגיעים לתובנות האלה ממקום של אושר.,אלא צריך לחוש מצוקה ולהודות בקיומה.
הייתרון של הפורום-נסיון קולקטיבי עצום,וריכוז של אנשים טובים ורציניים-בראשות שולתנו- שששים לעזור ולתמוך.זה בהחלט יכול לקצר את עקום הלמידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיר-"תפילה לפני ניתוח"
מל03/11/2010כמובן, שאפשר להתאים אותו לעצמנו. אפשר, להוסיף או להשמיט...
מאד אשמח אם יעזור לאנשים.כללית, אני כותבת שירים. (לאחרונה הוצאתי גם ספר:שירי אהבה.אופטימי.,שמאד חיזק אותי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מל
צנובר04/11/2010למרות שאני חילוני מוחלט, התפילה יפהפיה, ומרגישים את העוצמה שלך דרכה.
מאחל לך שהכל ילך לפי תפילותייך. והרבה בריאות.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפילה לפני נתוח-במסגרת ההתארגנות...
מל04/11/2010לנתוח,חסרים לי כמה דברים. היתה חסרה לי תפילה(כחילונית, כמובן)
כשאני ממציאה,משהו, אני מאושרת לשמוע שהוא חיובי.ואני מדגישה, שהוא, ניתן להתאמות...תודה לכם על החיזוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה תפילה מרגשתת.
ריקי04/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתם מקסימים...תודה גם לצנובר ולריקי
מל04/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי גלי
רוזי04/11/2010בהצלחה אנחנו פה תמידבשביל כולם גם אלה שאחרי ולפני אני אחרי נוחת בוולפסון0503337236 רוזי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי גלי
ריקי04/11/2010היי גלי ברוכה הבאה מאמיי. אני שמחה שאת בסוף כותבת.חח אני מוכנה לעזור לך בכל מה שתיצטרכי. אני אחרי ניתוח שרוול חצי שנה כבר 41 קילו פחות. אם תרצי לדבר אשמח 0543934147.או בפייסבוק ריקי פרבדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי להגיע יום לפני הניתוחרון01/11/2010
היי למי שנותח בהר הצופים אם מישהו יודע מתי צריך להגיע יום לפני הניתוח לבדיקות ב8 או 12
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי להגיע יום לפני הניתוח - תגובה
שולה זק02/11/2010רון בוקר טוב,
אני ממליצה להפנות את השאלה לבית החולים, הם אמורים לתת לך את המענה המדוייק.
גם אם יש מנותחים שעברו את התהליך בהר הצופים, זה עדיין לא אומר שהשעה בה הם זומנו, היא השעה שאתה אמור להתייצב לבדיקות.
בהצלחה ושיהיה לך יום נעים
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההר הצופים
עופר02/11/2010אם הניתוח בהר הצופים אז יום לפני הניתוח מגיעים ומקיימים סדרת בדיקות. זהו יום שבו גם נפגשים עם המרדים. באותו היום יאמרו את שעת ההגעה למחרת.
בהצלחה וד"ש לד"ר גרינבאום וד"ר בגליבטר ... אתה בידיים טובות !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
עופר02/11/2010לא שמתי לב ששאלת לגבי היום שלפני...
תתקשר ליהודית - אחות המחלקה ותשאל ...
היא מאוד אדיבה ותשמח לעזור לך בכל מה שתצטרך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יום ארוך אך שווהנטלי01/11/2010
הורידו לי את התפרים בשעה טובה..מרגישה הקלה לגמריי...
לפני שנכנסתי לניתוח עשו עליי מחקר כדי לגלות אם הייתה לי סכרת סמויה, ואם במהלך הניתוח הורידו אותה, ואכן הייתי סכרתית מבלי לדעת, ומהניתוח הכל עבר.
ביקרתי את דניאל היום, הוא ציין שהוא מרגיש הרבה יותר טוב מימים עברו...
מאושרת מתמיד עם כל הדרך החדשה הזו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מאשר....
דני03/11/2010נטלי, את מקסימה, כידוע לך גם עלי עשו את המחקר,
אני אדע תוצאות בשבוע הבא,
תודה על הביקור, אני מאחל לך להגיע למשקל היעד בקצב שלך
את צעירה ונאה, כל החיים עוד לפנייך, ומנקודת המבט שלי, יש עתיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאלווששש
נטלי03/11/2010תודה רבה על העידוד חחחחח
אני מלכתחילה ידעתי שמשהו סמוי אצלי כי זה בתורשה....
בכלל אופןןן נחכה גם לתוצאות שלך...
מאחלת לך החלמה הכי מהירה שיש.....
וכיייףףף שחזרת....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות הבדיקה
אסתי04/11/2010הגובה שלי הוא 1.64 וקיבלתי את תוצאות הבדיקה של צילום הושט ונראה שהטבעת נמצאת במקומה והנוזל עובר חופשי יש לי לעבור ב 01.12 גסטרוסקופיה ואני יעדכן אותך בתוצאות אני רומה לציין שלא חשבתי שהטבעת לא נמצאת במקומה פשוט רוב הזמן שאני אוכלת אני נאלצת להקיא וזה מאוד מפריע לי וחוץ מזה יש את הכאבים בקיבה בבוקר תודה על תשובתך יום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לכל הוותיקים ולשולהג.פ01/11/2010
אני מחרתיים אמורה להיפגש לייעוץ עם ד"ר מחג'נה,לגבי ניתוח שרוול גובה 165 משקל 104 לחץ דם גבוה ובעיות פרקים, לפי נסיון החיים שלכם (שהוא רב ועשיר לדעתי), יש לי סיכוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
שולה זק01/11/2010את ב BMI 38.2 עם לחץ דם. אין לך מה לחשוש. יאשרו לך ניתוח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכל הוותיקים ולשולה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה01/11/2010לפי נסיוני כנראה שאני אאשר את הניתוח
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דוקטור
אסתי03/11/2010שמי אסתי ואני בת 32 נותחתי בעבר אצל דוקטור סובחי (טבעת)ירדתי כ - 55 קילו והיום עליתי 10 קילו ואני שוקלת 74 היום אך סובלת מהרבה כאבים בקיבה ומקיאה גם לפעמים אם אני אוכלת מעדן עשיתי צילום ושט ונמצא שהטבעת במקום והנוזל עובר חופשי אני צריכה לעשות עוד כמה בדיקות כי אני מעונינת לעבור את ניתוח השרוול כי אני מרגישה שהטבעת כבר לא מועילה לי דיברתי עם שולה בעבר ואמרתי שאני יעדכן אותה שאלתי היא האם אני יכולה לעבור את הניתוח הזה דרך קופת החולים או שאצטרך לשלם פרטי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דוקטור - תגובה
שולה זק03/11/2010שלום אסתי, שכחת לציין את הגובה שנחשב את ה- BMI.
גם בעבר אמרתי לך שעל מנת שהקופה תאשר לך ניתוח חוזר, את צריכה לעבור בדיקות לדעת מה מצב הטבעת ולהביא מכתב מפורט מכירורג בריאטרי, אם אכן יש בעיה עם הטבעת. אם נגרם לך נזק בגלל הטבעת? בכדי לעבור ניתוח נוסף(ועוד במימון הקופה) צריך סיבה בריאותית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- באיזו תדירות אתם נשקלים?מקס ברנר01/11/2010
כוונתי אחרי הניתוח.אני רואה פה בפורום זרם בלתי פוסק של ציטוטי משקל שהופחת בניתויח-חלק מרוצים וחלק פחות-לעיתים על גבול חוסר הרציונאליות מבחינת הציפיות.
וכאן נשאלת השאלה-באיזן תדירות אתם עושים את זה והאם זה סביר?
השאלה התעוררה אצלי בעקבות מפגש ,על קפה וקרואסון קשקבל, עם המרואיינת השלישית שלי-אישה מרשימה ,ודי מוכרת ,בראשית שנות ה-50 שלה.עברה שרוול לפני חצי שנה.שאלתי אותה כנהוג כמה הורידה.הפתיעה אותי בתשובה:"לא יודעת-אני לא נשקלת.מרגיש לי כמו 15 קילו בערך"."מרגיש לה" ע"ס הבגדים שהיא מצליחה ללבוש ולפי קלות צעדה בדרך מביתה למקום עבודתה.מה דעתכם?האם הדרך לנורמליות עוברת דרך מפגש תכוף עם המאזניים?האם גישתה של הגברת לגיטימית?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקס ברנר- תדירות שקילה
נטלי01/11/2010אני שמונה ימים לאחר הניתוח,
נשקלת בתדירות יומיומית,
נשמע מוגזם נכון?
אבל מעורר את הנפש....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשקל...
עופר01/11/2010בהתחלה יש התלהבות .... נשקלתי כל כמה ימים.
היום כבר לא... נראה לי שעבר כמעט חודש.
בכל אופן זה מזכיר לי שאני צריך באמת ללכת לקופת חולים להשקל!
תודה מקס ! ידעתי שאני צריך לעשות משהו ולא זכרתי מה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל אחד והרגליו
שולה זק01/11/2010בשנתיים הראשנות הייתי נשקלת כל יום. סדר היום התחיל כך: ירידה מהמיטה, פיפי, ושקילה ואחר כך מתחיל היום.....:)
היום אני נשקרלת כשאני במקרה נתקלת במשקל. ולא משנה באיזה שעה משעות היממה.
מומלץ להישקל פעם בשבוע.
בתקופה הראשונית לאחר הניתוח השקילה = מוטיבציה.
המשקל מראה ירידה, אל לסביבה עדיין לא נראה כל שינוי ואין מחמאות = עידוד.
לאחר שמתחילים לראות את התוצאות, השקילה כבר פחות "לחוצה".
נו...תגיע כבר לשלבים האלה של שקילה.
אם נאסוף את כל החומר שהעלת כאן בפורום, נוכל להוציא ספר עב כרס עם מלוא האנפורמציה ה"חפרנית" שלא תבייש אף כותב ושום הוצאה לאור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין בעיה שולה-תעלי מה שנראה לך!
מקס ברנר01/11/2010אני לא מגן על הקניין הרוחני שלי,ולא דורש תמלוגים.אפילו את הראיונות שלי עם אנשים מחוץ לפורום אני משחרר כאן,תוך שמירת פרטיותם לפי בקשתם.
בסיווג של הרפואה הסינית אני טיפוס "אדמה".לבני הטיפוס הזה חשוב שיאהבו אותם,וחוץ מאהבה אני מקבל כאן גם הרבה אינפורמציה.צריך לתת משהו בתמורה-האין זאת?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסי מקסי
שולה זק02/11/2010הפעם ריגשת אותי
אני שמחה שקיבלתי לגיטימציה לאהבתי אליך, שדיווחתי עלי לא אחת כאן, בצרוף הערצתי פורצת הגבולות, על נחישותך ו"חפרנותך" הבלתי נלאים (שלעיתים מכבידים על הנפש), אך בסופו של דבר מכילים אינפורמציה רבה ולא אחת עולות שאלות שאף אחד לא נתן הדעת עליהן.
אז אל תשתנה לנו, ת'שאר כך - אבללללל...............דחילק תעבור כבר את הניתוח!!!!!
יום טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עם אשתך!!!!מחזקת אותה
שולה זק02/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני,שליפני-כבר יכולה לחזק...
מל02/11/2010אני מרגישה רגוע... יש,לך, חלק גדול בזה.אחרי- אני מצפה ממך לעזור:יש הרבה עבודה.,
למשל:צריך לדחוף את בעלי לניתוח... נו תזדרז, ממש הכל יהיה רק לטובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעם בשבוע.
יהודה02/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעם בשבוע
גל (הבן)02/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשבועיים הראשונים נשקלתי כל יום
צנובר02/11/2010אחרי שחזרתי לעבודה עברתי לפעם ביומיים שלושה, ועכשיו פעם בשבוע, כל יום שישי יש טקס עליה על המשקל.
ואם כבר במשקל עסקינן, השבוע חגגתי שינוי "קידומת" עברתי מ-90 פלוס, ל-80 פלוס. אז נכון, זה עדיין פלוס גדול, 89.5 אבל כל סיבה לחגיגה היא סיבה לחגיגה, לא?
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצנובר היקר
רוזי03/11/2010עוד בפגישה שלנו אצל לילך היית נירא ניפלא אז עכשיו שינת קידומת איזה כיףףףףףלך אני עדין לא שינתי תקועה בהצלחה יוםטוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דוד!!
נעמי03/11/2010כמה מרגש לקרוא את תוצאות המשקל שלך, כל הכבוד, ואני מאחלת לעצמי לרדת משלושה ספרות וארוכה הדרך, אבל אתה נותן לי את כל הבטחון שזה יגיע.
כל טוב. נעמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמלך
גל (הבן)04/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי דניאלליאת01/11/2010
מה קורה איך מרגיש..... מקווה שהניתוח עבר בקלילות תרגיש טוב :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת
נטלי01/11/2010דניאל עוד בבית חולים....
היום ביקרתי אצלו....
לפי המצב רוח שלו הכל מתחיל לעבור...
נחכה שיחזור ונקבל אותו בידיים פתוחות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בא לי סתם ככה לשתף...נטלי31/10/2010
אז ככה...שבוע בדיוק אחרי ניתוח שרוול....
פחות 7.5 קילו,
מרגישה אחרת, חיי אחרים, הרגלי אכילה אחרים...
תודות לכם גם הצרבות שלי נגמרו....
ביומיים הארונים מרגישה ממש צמאה ומשתדלת לשתות.... חחח בכמויות שאני יכולה להכניס....
בהצלחה לכווולנוו בהמשך דרכנו...:)
אוהבת אתכככככככם..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הכבוד המשיכי כך
יניב01/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה יניבוש
נטלי01/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כיף
ליאל01/11/2010זה הכי כיף בעולם לעלות על המשקל ולראות תוצאות כאלה:)
שמחה בשבילך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאליי
נטלי01/11/2010תודה לך ממוש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיף לך
טארו01/11/2010נשמע מאוד מעודד ומשמח תמשיכי לעדכן בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטארו
נטלי01/11/2010תודה רבה... בזכות כל אחד ואחד פה אני שמחה ומאושרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטלי - את בדרך ל10 ק"ג ....כל הכבוד
עדן01/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עדנוני
נטלי01/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אכזבה מיניתוח שרוולמיטלי31/10/2010
היי ערב טוב אני שנה אחרי ניתוח שרוול וירדתי רק 10 ק"ל ואני מאוד מאוכזבת מהירידה וכרגע אני תקועה לא יורדת ולא עולה לא יודעת מה לעשות מאוכזבת מאוד .ושאני פונה לרופא המנתחת שלי ד"ק סיגל ליברנט מבית חולים הלל יפה בחדרה היא אומרת לי העיקר שאת לא עולה במישקל וללכת לדיאטנית ולי זה לא עוזר ביכלל ללכת לדיאתנית אני רוצה תשובות נורמליות אני באמת מיואשת לא יודעת מה לעשות מקווה שיש לכם תשובה בישבילי תודה וערב טוב:)
נ.ב - הכמות של האוכל שלי הישתנתה אני אוכלת פחות בהרבה ויורדת רק בהיקף
של המותניים אני רוצה לרדת במישקל ולא בהקף ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכזבה מיניתוח שרוול - תגובה
שולה זק31/10/2010שלום מיטלי,
אני מקווה שאחשב בעינייך כנורמלית, ולא תקטלי אותי על כך שאני מפנה אותך לדיאטנית - לקבל תפריט המתאים לך, לנתונים שלך ולהרגלי האכילה שלך. רק בליווי דיאטנית ושינוי הרגלי אכילה הדרך פתוחה להצלחה.
לא ציינת אם את עוסקת בפעילות גופנית. מצד אחד את טוענת שאת לא יורדת במשקל (גם לא עולה) אבל יורדת יפה בהיקפים. אני לא רואה שום פסול בכך, שהגוף מעצב עצמו.
הרבה היו רוצים להיות כמוך לרדת בהיקפים .
אז בואי, תני לנו נתונים - גובה משקל, האם את עוסקת בפעילות גופנית, האם את אוכלת על פי תפריט מאוזן.
אנחנו נשתדל לתרום להעלאת המוטיבציה והראיה החיובית
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכזבה מיניתוח שרוול - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה31/10/2010אין לך להתאכזב
לכל בעיה יש פתרון. קודם צריך לאתר את הבעיה. כשלון של שרוול יכול לקרות ב 15%הסיבות העיקריות צריכת ממתקים או שרוול רחב. מה ששולה אמרה מאוד נכון. דיאטאנית הינה הקו הראשון ואם יש בעיה או שלא הצליחה לאתר מה הבעיה יש צורך לבצע הדמיה לבדוק את השרוול וגם אז יש פתרון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה המשקל שאפשר להרימוג.מ31/10/2010
ולא יפריע לתפרים הפנימיים למשל ליטר וחצי תינוק שוקל 8 קילו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה המשקל שאפשר להרימו - תגובה
שולה זק31/10/2010שלום טלוש,
יש להתנהג כמו אחרי כל ניתוח, לנוח ולהתאושש. גם אחרי לידה לא חוזרים לפעילות מלאה אחרי יום.
לפחות שבועיים ימים, להשתדל לא לעשות תנועות חדות ופתאומיות. לא להתכופף ולהתרומם בבת אחת.
ניתן להחזיק את התינוק בישיבה.
אפשר להרים בקבוק שתיה ושקית תפוחי אדמה, סוכר, קמח וכווווווווו'
במשפט אחד - לא להשתולל אבל גם לא להימנע מכל עשיה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה זמן אחרי אפשר לצאת לחו"ל?מקס ברנר31/10/2010
שאלה לרופאים ולבוגרים הוותיקים.בניגוד לעבר שבו טיילתי הרבה,בשנים האחרונות אני סובל ממצוקת חו"ל הולכת ומתגברת-בין השאר כי קשה לי להסתובב הרבה-אפילו שדות תעופה מכבידים עלי בטיול הארוך מבקורת הדרכונים למסוע של המזוודות.חשבתי לצאת עכשו-עוד לפני הניתוח-אבל מכל מיני סיבות זה לא מסתייע.
ומכאן לשאלתי:עברנו את הניתוח,הוציאו לנו סיכות,עברנו מנוזלים לדייסות,לפתית עם גבינה עם נגיעת טונה,לקחנו לוסק ואנחנו מרגישים תפקודיים.אבל כדי לנסוע לחו"ל צריך להיות חזקים ובריאים,ואם לא מדברים על ז'נבה או בוסטון, אלא על בורמה או מכסיקו,צריך להביא בחשבון שמערכת הרפואה שם לא על הגובה,וזיהומי המעיים נפוצים וכולי וכולי.
אשר על כן אבקש קווים מנחים:ללונדון-3 חודשים אחרי;ל-סרילנקה-3 שנים אחרי?!
זכרו-מבחינתי לצאת לנופש בחו"ל בכיף זה צ'ופר ופנטזיה! לקנות מכנסיים בקסטרו-זה לא חלום,בקושי נפיחה של שעמום.לכן אני שואל על מה שכבר עתה ברור שיוכל לעשות אותי מאושר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי הצעה
שולה זק31/10/2010נניח שעברת ניתוח לכריתת כיס מרה......תוספתן....שקדים.
רצוי לתת לגוף לפחות חודש ימים להתרגל למצבו החדש. ולאחר מכן...סע לשלום לכל מקום בעולם שליבך חפץ. רק אל תשכח לחזור עם מתנות.
נסיעה טובה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפחות אם תטוס אחריי הניתוח
עדן31/10/2010לא תשלם על מטען חורג ( של המזוודות כמובן )הריי על כל חולצה היום , תכניס למזוודה לפחות 3 חולצות .
תוכל גם לטייל בלי להתעייף מהר , נשמע כמו חלום לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקורא בין השורות
יניב31/10/2010בואנה מקס אתה תהייה חתיך מצטיין
סחתיין על הבקיאות בחומר הנלמד:)
שתהיינה לך רק טיסות טובות ונחיתות רכות
והמון כיף בחייך החדשים במהרה בקרוב ונאמר א-מ-ן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסיתי להבין אם יש תקופת "סגר"
מקס ברנר31/10/2010מקובלת-גם בשים לב למשך הזמן שבו יכולים להתפתח סיבוכים (מי פה מסוגל להסביר בבי"ח בגואטמלה איזה פרוצדורה עבר?מי פה רוצה לקבל מנות דם בקמבודיה?) וגם בשל החשש לזיהומים במערכת העיכול בעקבות צריכת מזון ומים מזוהמים (איך השילוב של שרוול ודיזנטריה?מעקף ובילהרציה?)
בקיצור-מה הכלל מעבר למבחן הרמת המזוודה ומבחן ההליכה בשדה התעופה? זה לא רק העניין של לאסוף קצת כוח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסיתי להבין אם יש תקופת "סגר" - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה31/10/2010מקס היקר
הפעם אני אחמיר. לקולומביה או גואטימלה לא הייתי שולח אותך במשך חודשיים או יותר לאחר הניתוח. אני אוהב שהמנותחים שלי יהיו בקרבת מקום בתקופה זו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל-ברוך שובך ארצה!
מקס ברנר31/10/2010ושנית-אני מודה לך ומעריך את תגובתך.אני רוצה לנהל סיכונים באורח אחראי,ויש לחשוש שגם אני עלול להקלע לאופוריה טיפוסית אם הכל יילך למישרין,ולקפוץ לברר אם בביה"ח בפנום-פן יודעים לתקן דלף בהשקה!
נראה לי שאאמץ את הכלל:שלושה חודשים עד נסיעה לעיר גדולה במערב;שישה חודשים לפני יציאה לעולם השלישי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל-ברוך שובך ארצה! - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה01/11/2010ברוכים הנמצאים
אם אתה מתעקש אשמח להתלוות אליך בתור רופא צמוד. אני כיפי בנסיעות !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)