מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שלום לכולכככם....רוזי26/10/2010
יצאתי מהניתוח בשעה טובה,
עבר עליי יחסית ניתוח קל ברוך ה',
אני כבר מתהלכת ומתקלחת לבד...
מרגישה אחרת לגמרייי.
הודות לרוזי המקסימה שבאה לעודד אותי ולבקר אותי...
ובנוסף תודה לכולכם על העידוד והעצות... מעריצה אתכם !!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי עברת את הניתוח ?
לילך.פ26/10/2010איזה כיף לשמוע... כשיהיה לך כוח נשמח לשמוע קצת יותר פרטים ....
בהצלחה ... כל הכבוד !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך
רוזי26/10/2010עברתי את הניתוח ביום ראשון מאמי... מרגישה מצויין זהה לא יאמן טפו טפו טפו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטלי כמה מעודד לשמוע
אורנה LVIAA26/10/2010שאת אחרי הניתוח ומרגישה נפלא בלי עין הרע אני לפני ניתוח שרוול מצפה בקור רוח לתורי ועד אז שיהיה לך בהצלחה בדרך החדשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורנה
רוזי26/10/2010אם את חזקה נפשית את גם תקומי על הרגליים במהרה... הכל יהיה בסדר אני איתך!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לכל חבריי!!נעמי26/10/2010
רק רציתי לספר לכם איזה יום נפלא היה לי, ראשית כל לקום בבוקר ולראות שיורד המשקל ומרגישים נהדר, ואז יוצאים לבריכה פעם ראשונה אחרי הנתוח ושוחים 30 בריכות ומרגישים כל כך טוב, (איפה היינו לפני חדשיים) ואז מתפנקים והולכים לקנות איזה פרפום טוב ועוד... אז מי יכול להגיד לנו שהחיים הם לא יפים.
שלכם נעמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה יופי, נעמי
צנובר26/10/2010ותגידי, את רק יוצאת ואת בבריכה? איפה את גרה?
איך אני מקנא...
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דוד!!
נעמי26/10/2010לא, אני צריכה להכנס לרכב (שתודה לאל הרגליים כבר נכנסות) ונוסעת בערך 5 דקות ואני בספורטן. דוד חיים חדשים, פעמיים בשבוע בכושר, ועכשו גם בריכה, הכל טוב, אין מילים. נעמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובושם. את קונה בושם?
צנובר26/10/2010זה משהו שגברים כנראה לעולם לא יבינו, איך אתן מפנקות את עצמכן בבקבוקון?
מה רע באיפון, או איפד או סתם מחשב נייד קטן וחמוד (זה מה שאני פינקתי את עצמי השבוע) לחגיגות ה-90, לא, לא הגיל - המשקל.
ולא רק המשקל. גם לחץ הדם שירד פלאים ואפילו הסוכר הסורר שלי שיורד לו לאיטו מ-180 בבקרים שאחרי הניתוח, עכשיו זה בסביבות 140 בבקרים שזה ממש מצוין בשבילי, ומחכה לערכים כמו של יניב (103 זה נראה בינתיים כמו חלום באספמיה).
יאללה חברים,
רק טוב.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כייף דוד!
נעמי26/10/2010להגיע לכזה משקל, ולדעת שאתה עשית את זה, ובדיקות בדרך המלך, איך כל החיים משתנים, הרי השומן הזה פשוט היה דכאון אחד, ורק האוכל היה חשוב, אנחנו בחיים חדשים, ואיזה כייף לנו. ועוד הזרוע נטויה. להתראות, נעמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביקרתי את נטליי
רוזי26/10/2010נותחה בוולפסון מרגישה מציין ניראת נהדר מוסרת דש לכולם נותחה בוולפסון צוות מדהים ומקבים כירוגית א
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 7 חודשים אחרי ניתוח טבעתשוש26/10/2010
לרופא שלום! אני 7 חודשים אחרי ניתוח טבעת. הכל היה בסדר, הורדתי בינתיים 23 קג. לפני יומיים אכלתי קיווי, אחרי 2 חתיכות הרגשתי צריבה חזקה מהגרון עד הקיבה ובחילות. ממש כאב חזק. הפסקתי לאכול את הקיווי אבל מאז יש לי רגישות. לא יכולה לאכול מלוח, חריף או חמוץ, כי כואב ושורף.
האם יש צורך לגשת לרופא? יכול להיות שנגרם לי איזה נזק?
תודה,
שוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רצוי לפנות לרופא המשפחה
שולה זק26/10/2010אם אכלת את הפרי, שלא אמור לעשות בעיות ואת מרגישה צריבה בגרון ובושט תפני לרופא המשפחה להיעצות, אולי יש לך פטריה או חוסר באחד הויטמינים או מינרלים הלגורם לך לאי יכולת לאכול חריף, מלוח, חמוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חושבת להתחיל תהליך של ניתוח..אחת26/10/2010
שלום לכם,
אני תושבת אזור חיפה , חברת קופ"ח מכבי, סובלת מהשמנת יתר חולנית ולאחרונה חושבת מאד ברצינות על ניתוח קיצור קיבה , אמנם עם המון חששות והתלבטויות, אבל אחרי כל כך הרבה שנים שבהם לא ממש הצלחתי לרדת במשקל לבד, עושה רושם שזה הפתרון המעשי ביותר כרגע.
רציתי לברר מה האופציות שלי בתור חברת קופ"ח מכבי, האם כדי להגיע לכירורג (למשל באסותא) אני צריכה הפניה מרופא משפחה?
האם יש לכם המלצות על רופאים שם ? (מתוך נסיון או משהו..)
תודה רבה לכם מראש
ותודה רבה לשולה שדיברה איתי גם טלפונית והיתה מאד תומכת, סבלנית ונעימה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התחלת תהליך
שולה זק26/10/2010שלום לך,
ממליצה לך לעיין בשאלות הנפוצות באתר, שם לדעתי תקבלי הרבה אינפורמציה לגבי כל ההתחלות , הפניות, פרוצדורות.
כמו כן, את מוזמנת לקרוא מעל גבי הפורום את שנאמר - אם תגלגלי חודשיים אחורה, תראי תשובות ושאלות לאנשים חדשים שהיום חלקם כבר אחרי ניתוח.
חשוב לוודא שאת אכן עומדת בקריטריונים לניתוח. מה הגובה והמשקל, על פי זה נדע את ה- BMI שהוא האינדיקציה לניתוחים.
איזה ניתוח - כדאי להחליט לאחר יעוץ עם מנתח.
איפה - בכל בית חולים ציבורי שהקופה נותנת לך התחייבות (הניתוח ללא עלות כספית בציבורי) או באחד המרכזים הפרטיים תמורת השתתפות עצמית.
כל המנתחים הם כירורגים בכירים ומומחים בתחום שמנתחים בציבורי ובפרטי.
אפשר לקבוע ישירות תור למנתח, רצוי להגיע אליו עם הסטוריה רפואית מרופא משפחה..
מקווה שעניתי ועזרתי לפחת במדרגות הראשונות לכנסה למסדרון שלנו "מנותחי קיצור קיבה"....כולנו נשמח לעזור .
בהצחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדי להתחיל בתהליך
אהובה26/10/2010את יכולה לקבוע תור לאחד הרופאים באסותא. אם את מגיעה לרופא שעובד עם מכבי את לא צריכה הפניה, באה עם כרטיס בלבד. ממליצה לך מאוד מאוד על דר' מחג'נה שניתח אותי לפני שבועיים וחצי - איש מדהים! הרופא יתן לך שורה של בדיקות לעשות. כשתהיי לקראת סיום הבדיקות קבעי לך תור לועדה של מכבי, גם כן באסותא, לשם את צריכה להגיע עם התחייבות מהקופה, הפניה מהרופא המנתח והפניה מרופא משפחה.
שיהיה בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהובה גם אני דר מחאגנה
ג.מ26/10/2010עומד לנתח אותי אם תוכלי לעזור לי קצת האם התפרים יכאבו? ואחרי כמה ימים מוציאים תפרים ?מי מוציא רופא או אחיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאסנת
אהובה26/10/2010קודם כל תדעי שאת בידיים הכי טובות ולכי בראש שקט. הסיכות קצת כואבות ומציקות אבל זה ממש לא נורא. מוציאים אותן אחרי שבוע עד 10 ימים או אצל אחיות קופ"ח או בביקורת בבי"ח. התוצאות של הניתוח מגיעות כ"כ מהר וזה שווה את הכאבים ואי הנוחות של הימים הראשונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבעתי תור לרופא לשבוע הבא...
אחת28/10/2010מישהו יכול לומר לי משהו על ד"ר גירון ?...
ממש אשמח לשמוע...
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחת
יניב28/10/2010דר גירון בעל שם בתחום אם כי אני מצאתי כמו רבים שכתבו לפני את דר אחמד מחאג'נה שהוא ללא ספק עילוי בתחום הבריאטרי הרבה יותר מתאים עבורי לאחר שיחת טלפון עם שניהם ידעתי במי לבחור.
דר מחאג'נה גם אדם מקסים ונעים מבין ותומך עוזר תמיד ועונה לכולם וגם מנתח משכמו ומעלה .
ממליץ לשוחח עם שניהם ולהחליט למי את מתחברת
בהצלחה
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשה מיוחדת משולהג.מ26/10/2010
אני דפדפתי בפורום שלכם והערצתי את יכולתך ורצונך לעזור לכולם אבל יש חסרון שהרופאים לא עונים בתכיפות כמו הפורום שבוולה לכן אבקשך לשוחח עם הרופאים כי בפורום שלכם אהבתי את החמימות בין המשתתפים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרופאים עונים על כל שאלה רפואית
שולה זק26/10/2010הרופאים בפורום עונים על כל שאלה שחייבת התייחסות רפואית.
כשיש שאלה דחופה אליהם, הם תמיד נכנסים ועונים.
לא קרה שנשארו שאלות בפורום ללא מענה.
זכותך להיות בכל פורום בו את חושבת שנוח לך ומקבלת את התשובות הרלוונטיות.
בהצלחה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני צריכה לעבור מעקף. אחרי שרוול.הודיה26/10/2010
קצת מפחיד. ההתאוששות מהשרוול היתה קשה. העבודה של פרופ' רובין היתה מעולה. יחד עם זאת עליתי בשנתיים האחרונות. ולפיכך אני עוברת מעקף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקף. אחרי שרוול - נא עזרת הרופאים
שולה זק26/10/2010בהצלחה.
קיבלת הסבר למה עלית בשקל ולא ירדת? מה הסיבות שהביאו לאי הצלחת הניתוח? האם בררת אפשרות של שרוול חוזר לפני שאת עושה מעקף??
עם מי התיעצת ואיפה את עוברת את הניתוח?
מקרה מעניין, שאני בטוחה שרבין מבאי הפורום ירצו לקבל תשובות במיוחד מהרופאים כאן.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שולה
הודיה26/10/2010מסתבר שהשרוול קצת "השמין" מאחר ונכנסתי למצב נפשי קצת מדוכדך והשתבשו לי סדרי התזונה המתאימים לניתוח.
בהתייעצות עם ד"ר פייגין ולאור כולסטרול ו- BMI גבוה ולחץ דם הוחלט על ניתוח מעקף. האם הוא יותר מסוכן מהשרוול.
ושנית, אודה לך אם תסבירי לי מהי העמותה שהינך עומדת בראשה.
קרן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעמותת משקל בריא
שולה זק26/10/2010שלום קרן
תיכנסתי לאתר העמותה שם תקבלי הסבר על העמותה
www.mishkal-b.co.il
כמו כן את מוזמנת להתקשר בכל עת.
כל ניתוח והסיכונים שלו. אם דר' פייגין חושבת שמתאים לך לעבור עכשיו מעקף - לכי על זה. את בידיים טובות.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשקל עודף
איילה12/04/2015בעלי שוקל 126 קג גובה 184 הוא חולה אפילפסיה מטופל בכדורים האם מסוכן לו לעבור ניתוח קיצור קיבה או שרוול. כאשר הוא עובר בדיקת דם הוא מרגיש מאד לא טוב לעיתים על סף עילפון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי קרן כמה זמן
רוזי26/10/2010היית משראוולת תספרי לנו נישמח לשמוע איך עלית והייכן אפשאר לעצור את זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה לכל החברה המדהימים על התמיכהדלית26/10/2010
נותחתי ביום שישי במישקל 93 היום יום שלישי ואני שוקלת 88 הזוי לא? עדין מאוד חלשה אני מיתאמצת לצאת מהמיטה או מישיבה כי דר סובחי מבקש שאני ישתדל ללכת כמה שאפשר, אתמול בלילה הלכתי לישון והרגשתי את הקיבה שלי ניקרעת לא הבנתי אים זה רעב או כאבים של הניתוח יצאתי מהמיטה הלכתי למקרר לקחתי מעדן וניל 3% והוא עבר לי נהדר אכלתי את הכל ואז נהיו לי בחילות וכול הלילה לא ישנתי כנראה שלא הייתי צריכה לאכול אותו אני ממש מקפידה על התפריט שקיבלתי ורשום להתחיל מוצרי חלב כנראה שלא התכוונו למתוק? הלוואי שאני יטעב מתוק זה רק יועיל לי, בקיצור אני רק שותה קצת מיץ תה מרק לא רעבה בכלל אני רוצה להתנזר מאוכל מכוער ולאכול בריא אים יש לכם עוד הצעות תשתפו אותי אני פשוט אוהבת את כולכם ואתם נותנים לי המון כוח, מתי התפרים נמסים האים כדאי לשבת באמבטיות? מתה לספר לכם שירדתי כבר 10 קילו 15 20 נשיקות לכולם ומי שעוד לא עשה את הניתוח שיעשה כבר......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלית המהירות מהשטן. הכל בקצב בטוח
שולה זק26/10/2010שמחה שאת אחרי וירדת יפה. את יכולה לאכול מעדן. מה שקרה שאכלת מעדן שלם!!!!!!! וזה המון!!!!!!!! יתכן גם אכלת אותו מהר וזה מה שגרם לך לאי נעימות, לחץ, כאב.
את יכולה לאכול מעדנים (ללא חתיכות פרי) אבל לאט אט, כפיות קטנות במרווחים ותראי שגם הטעם יערב וגם תחושי שובע וללא כאבים.
אל תשכחי לשתות הרבה גם בלגימות קטנות, לנוח וגם להסתובב על מנת להפעיל את מערכות הגוף.
עוד דבר - אנחנו לא מתנזרים מאוכל ולא נמנעים מאוכל - אנחנו אוכלים הכל - בכמויות קטנות ובאופן שפוי. האוכל הוא לא מכוער, אנחנו לא תמיד מנצלים נכון את יופיו.
עכשיו נכנסת לחיים חדשים עם ראיה אחרת - שבחיים לא הכל סובב סביב האוכל. אפשר להנות מאוכל וגם מאיכות חיים.
בהצלחה את בדרך הנכונה
שולהה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני חייבת להביןעדן26/10/2010
אם לא סגרו את הטבעת אז למה אי אפשר לאכול יותר משתי כפיות טחינה ברצף? או שזה פסיכולוגי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני חייבת להבין - תגובה
שולה זק26/10/2010יש רופאים שכן סוגרים מעט את הטבעת תוך כדי הניתוח.
אבל העיקרון - החבק יוצר כיס בין הושט לקיבה המעבר מעט צר ,מאחר ויש נפיחות ובצקת תוצאה מההתערבות הכירורגית, כך שהתחושה היא שיש בולם למעבר האוכל בכמויות גדולות.
כך שעוד טרם הסגירה יש תחושה שהטבעת כבר עובדת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
עדן26/10/2010לשורה וחברי הפורום , אתם מאוד עוזרים גם לפני שנותחתי וגם אחרי.
אני רוצה לשתף שאני לא מצפה לרדת כל כך מהר ורק היום אני חוגגת את הקילו הראשון שירד ממני ואני מקווה שיתווספו לו עוד חברים . הגוף שלי זה סוג של בונקר ותמיד עשה לי חיים קשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי אין תחושה כזאת אבל למרות זאת
אלון26/10/2010אני ניזהר מאוד ואוכל כאילו שהטבעת סגורה.
אני רק 10 ימים אחרי הניתוח והטבעת לא סגורה עדיין.
אני מרגיש שאני יכול לאכול ככש כמו לפני הניתוח ולא חש בהבדלים.
למרות הכל חשוב להזהר ולהקפיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה למנתחג.מ26/10/2010
ברשותך האם אתה נוהג לתפור את התת עור לפני הקליפסים מה היתרונות ומה החסרונות ואחרי כמה ימים מהניתוח אתה ממליץ להוציא תפרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפרים
ג.מ01/11/2010קראתי את ההודעה הזאת וברצוני לקבל תשובה מאחד הרופאים בבקשה נכון שכל אחד והשיטה שלו אבל מה רע לשמוע ולהבין וכך נדע למי לפנות כאשר נחליט שהולכים על ניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה למנתח - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה01/11/2010אני לא שם תפר תת עורי. חלק מהמנותחים סוגר להם את הפצעים בחוט נספג תוך עורי ועל כן אין צורך להוריד תפרים באלו שאני מניח קלפסים רצוי להוריד אותם שבוע ימים לאחר הניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ דם + סוכר תקין תודה לאליניב26/10/2010
מי שזוכר שלפני 7 חודשים הרדימו אותי עם לחץ דם של מעל 200 וחששו לנתח אותי
וגם אלו שבדרך ואלו שעכשיו וודאי ישמחו לדעת שבשבעה חודשים שבהם הורדתי 50 ק"ג ממשקלי הגוף שלי היה עסוק בלהכין לי הפתעה נוספת.
הסוכר הבוקר ואני לא בודק כל יום אלא מדגמי -זה מכשיר שקניתי לאישתי כי הגניקולוג שלה חשש לסוכרת הריון לא משנה קניתי...
קיצר סוכר 103 תקין
לחץ דם 103/69 גם תקין (לא יותר משישים ולא פחות משלושים)
עכשיו כבר מסקרן אותי לבצע בדיקת דם מקיפה ולראות מה מצב הוויטמינים וכולסטרול
אחלה מתנה לגיל 34 שאחגוג ביום חמישי הקרוב
ואוליי עד אז עוד קילו פחות חחחחחח
נעמד דום ושר בקול.....
עוד לא עבדה תיקוותנו....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ דם + סוכר תקין תודה לאל - תגובה
שולה זק26/10/2010היי יניב
זה הפלאי פלאים בניתוחים האלה. שמחלות כרוניות קשות, שגורמות לנזקים בלתי הפיכים - פשוט נעלמות כמו סוכרת ולחץ דם , או אצל חלק מהמטופלים מתאזנות ואין צורך בטיפול.
יישר כח להמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יניב
רוזי26/10/2010אני שמחה בשבלך עשינו ביחד את הניתוח ממש גהה בך ראיתי תמונות שלך אני ירדתי 25 ותקועה מחכה ליעד שלי לילה טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רוזי ושולה
יניב26/10/2010תודה רבה
רוזי עם כמה התחלת? אני לא זוכר.
25 זו גם ירידה טובה תלוי במשקל ההתחלתי ובגובה
אצלי למשל אחרי כל חמש ק"ג יש עצירה ודחף לאוכל ואז זה נרגע וממשיך הלאה
לכן אני יורד רק חמש בחודש
כבר כמה ימים שאני נלחם להישאר על 115 +- ולא מצליח לרדת משם אבל זה יבוא אני בטוח .
אני גם לוקח בחשבון את הטראומה של הגוף שמפחד לרדת מהר מדיי ושומר רזרבות ומעלה את הרצון לאוכל ומשתדל להרגיע ולתת מה שצריך.
גם החריגות הן טובות אם זה במידה כך אני מנחם את עצמי עד שהגוף שלי יהייה מוכן לירידה נוספת.
ספרי מה עוצר אותך
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יניב
רוזי27/10/2010הייתי 95 שניכנסתי לניתוח היום 73 תקועה הרבה זמן נותחתי בוולפסון בעקבות שאני סכרתיתאני מאושרת שירדתי אם לא הניתוח גרם לא היה יורד תקועה מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רוזי
יניב28/10/2010אמנם התחלנו את התהליך בערך באותו זמן
אבל מנקודות מוצא שונות
אני התחלתי עם 165 ק"ג
הירידה שלך יפה וטובה וגם אני נתקע לפעמים
נסי פעילות ספורטיבית -אני עובד המון פיזית וגם נתקע אבל משדר לראש שלא תהייה לו ברירה אלא לשחרר ולהמשיך לתת לגוף לרדת.
אל תוותרי ואל תשברי תרשי לעצמך פינוק מדיי פעם כפי שכתבתי לאסנת אל אל תגזימי
תתחילי להנות מהתהליך ולאהוב את עצמך
זה בטוח יעזור לך לרדת
אשמח לשמוע על התפריט שלך ממה מורכב איך מבושל גם כדיי לקבל רעיונות ואוליי לתת עיצות כחבר .
מחכה לתשובה
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יניב
רוזי28/10/2010אז ככה בהתחלה הייתי על הנוזלים הרבה זמן כמעט 3 חודשים ולאחורנה אוכלת רגיל בכמיות קטנות לא מתמידה לכן לא יורדת אני מודעת לזה ואני חוששת מניפלת הפנים שלי אז מעדיפה לאט ובטוח למרות העצירה שלי כרגע וגם מקשקת לצערי מקווה שאחזור לתפריט בטח ורצוי למרות הכול אני מאושרת ומאוזנת ומרגישה ניפלא אם לא השראול לא הייתי יורדת אני ממלצה בחום ואהבה לא לפחד ולעשות הניתוח ולשמור על התפריט דיאטנית שיהיה שבת שלום יקירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך נלחמים
ג.מ28/10/2010ספרת שהגוף רוצה אוכל פתאם אבל אתה נלחם תסביר איך בבקשה אני מפחדת להגיע ליום הזה ולא אדע מה לעשות בינתתים הכל 10 ירדתי 7 קילו ב10 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאסנת
יניב28/10/2010קודם כל כל הכבוד לך 10 ק"ג בשבעה ימים זה יפה
את עוד בתחילת הדרך ותרדי כל עוד תעשי מה שאומרים לך לעשות
אם זאת כפי כתבו פה לפני וכתבתי גם אני נותחנו ניתוח בריאטרי קיבה
ולא ניתוח מח
עם הזמן הראש מנסה לתעתע ומבקש דברים שהעיניים מספרות לו שהן רוצות מאוד
אחת השיטות הן להתעלם ואז נשברים מהר
שיטה טובה יותר היא לחיות בגישה שלא יקרה שום אסון אם בא לי שוקולד אוכל אותו אבל במקום לחסל אחד שלם אוכל רק קובייה
רק בשביל הטעם או אפילו חצי קוביה
טעימה אחת בעם בכמה ימים לא מזיקה ומחייה את הנפש
הבדל גדול בין לטעום כל היום ולהכחיש לבין לטעום חצי קובית שוקולד לחוש את הטעם הטוב ולומר אוקי דיי מספיק
זו מלחמת ענקים בין העיניים הגדולות שרוצות ובין הראש שמנסה לא להכנע
ובתווך הקיבה שמילא אין לה יכולת קיבולת גדולה אבל שוקולדים ומתוקים לעיתים עוברים בקלות.
הסוד לדעתי ואני עדיין לא במשקל היעד שלי ולפני דרך ארוכה מאוד הוא דווקא הרצון הגדול יותר לרדת במשקל ולהיות בריא בשביל אישתי ובשביל ביתי וילדי בעתיד.
המטרה היא לא הבגדים היפים ולא המחמאות אלו כפי שאמרה שולה הם בונוס אבל המטרה היא החיים עצמם ועצם הרעיון שאם עברנו ניתוח וסיכנו את החיים מעצם ההרדמה וחיתוך הגוף זה יהייה ממש לא הגיוני לא להרתם למשימה .
אני מכיר אדם נוסף זאת אומרת שמעתי על אדם שעבר שרוול לפני כחודש וירד 22 ק"ג אבל אישתו לא נותנת לו לשתות מיצים ולא מאפשרת לו לאכול כמעט כלום.
האיש הגיע לבית החולים לעירוי נוזלים כי המיים מרים לו בשלב המוקדם הזה.
נסו למצוא את דרך האמצע הטובה בעבורכם ולא להגיע לאפיסת כוחות מקיצוניות אחת לקיצוניות השנייה של לאכול כאילו לא נותחנו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיניבבבבב
נטלי28/10/2010אני כל כך שמחה בשבילך....
הניתוח הזה עושה נפלאוות !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזרתי-אחריי הההכל!ליאל26/10/2010
טוב,אז הנה חזרתי אחרי 5 ימים מתישים ביותר בכירוגיה ג' של בית החולים שיבא.
חשבתי שהכל יהיה קצת אחרת,מבחינת היחס.
יחס האחים/אחיות שם נוראי! פרופ' רובין בקושי התייחס למטופלים שלו...
השתחררתי מבית החולים ללא הנחיות מתי להוריד את הסיכות,איפה להוריד אותם,מה אוכלים ומה לא(Oכי פשוט לא היו תורים אצל הדיאטנית של בית החולים),בלי מבחן בליענ(גם כן לא היו תורים).
קצת מאוכזבת מהיחס של כולם אבל קצת אופטימית,בכל זאת אני מתחילה חיים חדשים עם 5 ק"ג ראשונים פחות.
אני בטוחה שפה (עם כל האנשים המדהימים פה)אני אמצא קצת יותר תשובות מאשר שם..
בעיקרון כבר הזמנתי תור לדיאטנית בסוף השבוע הקרוב אבל יש למישהו מושג מה עד אז? מה אוכלים וכמה?.מה שותים?
איפה מורידים את הסיכות ומתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב ליאל
שולה זק26/10/2010בשעה טובה שזה אחרי ולמרות כל האי נוחות ואי נעימות יש תוצאות מחייכות של 5 קילו פחות.
נתחיל מהסוף - את הסיכות מוציאים שבוע אחרי במרפאה בקופת חולים אצל האחות. כרגע אני ממליצה להמשיך עד יומיים על כלכלה נוזלית שכוללת שתיה מכל הסוגים, רק לא מוגזת ולא אלכונול. נתן לאכול גם ג'לי וללקק קרטיב לריענון הנפש.
להקפיד לשתות הרבה במהלך כל היום בלגימות קטנות ואיטיות.
בעוד יומיים אפשר להתחיל עם כלכלה רכה שזה כל המעדנים למיניהם (רצוי דאיט) ללא חתיכות פרי, גבינות רכות לסוגיהן, מרק צח, פירה. להשתדל לאכול כל שעתיים - שלוש, ממש כמויות קטנות ולהפריד שתיה מאוכל. לעשות הפסקה של 20 דקות עד חצי שעה בין שתיה לאוכל. לא להגיע למצבים שחשים רעב. אם יש תחושה כזו לקחת כפית גבינה או מעדן.
מקוה שבמעט עזרתי. אנחנו כאן ונשמח להמשיך לענות ולעזור בכל עת
אפשר לצלצל אלי בכל עת.
יום טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת.
ליאל28/10/2010מתי כבר אפשר להתחיל לאכול דברים מוצקים? כמובן עם תפריטים של הדיאטנית...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאל
עדן26/10/2010איזה ניתוח עברת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה..
ליאל26/10/2010תודה רבה לך שולה,הפורום הזה הוא באמת מקום מפלט בשבילי:)
עברתי ניתוח שרוול אצל פרופ' רובין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
ליאל26/10/2010מאז הניתוח יש לי כאבי גב,באמצע הגב מטורפים.
בתחילה חשבתי שזה ממיטת הבית חולים אבל טעיתי,גם היום אחרי לילה בבית הכאבים ממשיכים.זה נורמלי?ממה זה נובע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם קיבלת אפידורל?
שולה זק26/10/2010אם כאבי הגב מציקים ולא סבלת לפני הניתוח. אני ממליצה לפנות לרופא המשפחה להתיעצות ובדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גב
עדן26/10/2010אני חייבת לציין שגם לי יש כאבי גב מאז הניתוח , הם הולכים ומשתפרים (ללא אפידורל) אני חשבתי שזה מהניתוח אני מקווה שאני לא טועה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גב
יניב26/10/2010קודם כל בהצלחה
כאבי גב אחרי ניתוח בריאטרי הם דבר שכיח וזה עובר תוך שבוע שבועיים
ההסבר הוא מאוד פשוט
1. לביצוע הניתוח מנפחים את הבטן בגז על מנת שיהייה מקום לעבוד בפנים
לגז הזה אין מקום להתנדף ולוקח לו זמן להספג בגוף ובשל כך מרגישים לחץ וכאבים בגב ולעיתים בבית החזה.
2.לרוב מבקשים למרות שאני דרשתי מייד עם הגיעי לחדר ואפילו בחדר ההתאוששות לקום .ביקשתי ללכת לעשות פיפי כי לא היה לי נוח להשתין בבקבוק.
כולם צחקו עליי מי זה המשוגע הזה שרוצה לקום חצי שעה אחרי ניתוח.
אז בחדר ההתאוששות סרבו אבל האחות ברמבם התרצתה אחרי ששוחחתי עם מחגנה בטלפון והוא אישר לי לקום אם כי אני חייב להודות שהיה דיי המום מהבקשה הלא שגרתית זמן קצר כלכך אחרי ניתוח.
בשלושת הניתוחים שעברתי היה חשוב לי לקום מהר ולצאת לעשן .
מה שאני רוצה להגיד זה שבגלל הניתוח תנוחות הקימה הן לא שגרתיות וקמים מהצד ונשכבים מהצד והגוף לא רגיל לתנוחות האלו.
זו עוד סיבה לכאבי גב פשוט מרגישים שרירים שלא ידענו על קיומם
לדעתי הלא מקצועית כמי שעבר 3 ניתוחים זה יעבור
הסיכוי קלוש שנגעו לך בגב בניתוח אז אל תפחידי את עצמך
הרימי טלפון למנתח שלך
ושוב שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקווה שאתם צודקים
ליאל27/10/2010אני ממש מקווה שאתם צודקים ואני לא סתם מלחיצה את עצמי.
בכל מקרה אני אחכה עוד כמה ימים אולי זה יעבור עד אז אם לא אני אגש כבר לרופא המשפחה שלי.
יש לכם מושג אחרי כמה ימים מורידים את הסיכות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גב
עדן27/10/2010שאלתי היום את במנתח לגבי כאבי הגב ונאמר שכל עוד זה במגמת ירידה זה בסדר אך מצריך מעקב.
וליאל - מהנסיון מאוד מועט שלי הכאבים נחלשים . אני מקווה שגם אצלך יחלוף אבל יותר ממני ( לדעתי נותחנו גם באותו היום נכון?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות
ליאל27/10/2010נותחתי ביום שישי האחרון ואת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם יש ספק אין ספק
יניב27/10/2010בצעירותי התנדבתי במד"א אולם אינני רופא
דבר אחד למדתי עצות לחוד והרופא מעל כולם
אגב יודעת מה יותר טוב מחובש????
חחחח חובשת:)
לא משנה
קיצר כואב לך תתקשרי למנתח ותשאלי אותו הוא יענה לך על הכל.
אין טעם לפנות אגב לרופא המשפחה כי בדרך כלל הם לא יודעים לענות וסתם יפנו אותך למיון .
אבל... אם את לא מצליחה להשיג את המנתח שלך והכאבים לא פוחתים בהדרגה לכי בלי כמה שעות בחדר מיון שיעשו לך צילום שיקוף של הקיבה ורנטגן לגב ואל תשכחי לעבור אצל הרופא המטפל כדיי לקבל הפנייה .
אישית אני חושב שהכל בגדר הנורמה אבל אם את מרגישה רע לכי לבדוק ולקבל תשובה מכירורג כמה שיותר מהר כדיי שתהיי כמה שיותר מהר רגועה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם ביום שישי - אבל טבעת
עדן28/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שולתנו-לעדכון מאגר המידעמקס ברנר25/10/2010
הרי לך עוד בן 64+ שעבר שרוול לפני 8 חודשים.המרואיין הרביעי שלי(מחוץ לפורום).הוא עובד ציבור בכיר ,ולא רוצה להחשף.נותח ב"הדסה" עין כרם (ע"י ד"ר קידר)היה ב BMI די גבולי-משהו מעל 130 קילו פרושים על 1.93 סנטימטרים מרשימים.סבל מסוכרת עיקשת ,שהצריכה הזרקת הרבה אינסולין.הוריד 27 קילו ,ושם הוא רוצה להשאר.מדווח על שיפור ניכר בהרגשה ובכושר הגופני.הסוכרת עדיין מחייבת הזרקה,אבל במינון הרבה יותר מאופק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב!!!
אהובה25/10/2010שיהיה יומולדת נפלא ושהשנה הבאה תהיה עבורך שנת בריאות והגשמת החלומות והתוכניות. אפרופו מרואיינים: אוסיף לך לאינפורמציה את אחי שעבר ניתוח מעקף לפני שנה וחצי. היה סכרתי והזריק אינסולין וסבל מל"ד גבוה.היה בן 51 כשעבר את הניתוח. היום, 40 ק"ג פחות, ללא אינסולין ול"ד מאוזן, החיים שלו נראים אחרת ללגמרי.
ב-ק-ר-ו-ב אצלך!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני ניתוחיאיר25/10/2010
שלום
אני עומד לפני ניתוח שרוול בחודש הבא. ומאוד נרגש.
אני אמור לעבור את הניתוח בתל השומר ע"י פרופ' רובין.
אם משהו יכול לספר לי על תהליך ההחלמה לאחר הניתוח ואם יש מישהו למנחה בנושא
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש כאן באתר עשרות בוגר שרוול שתיארו
מקס ברנר25/10/2010חוויותיהם לאחר הניתוח,אבל קודם כל התחל בשאלות נפוצות,אח"כ עבור לחיפוש באתר וקנח בהצגת שאלות ספציפיות שייענו ברצון ע"י שולה,הרופאים ושאר חברי הקהילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוך הבא יאיר
שולה זק25/10/2010מקס צודק. הדרך הטובה והקלה להכנס לאווירה זה לדפדף בדפי הפורום ולקרוא את מה שכותבים האנשים לפני ואחרי. כמו כן בשאלות הנפוצות תמצא תשובות גם לגבי הפרוצדורה, ההחלמה, התחושות ועוד ועוד.
כמובן אתה מוזמן לכתוב כאן ולשאול כל שאלה , אפילו שתראה לך הזויה.
אתה מוזמן להתקשר בכל עת ואשמח לעזור בטלפונים של מנותחים, אם תרצה לשוחח איתם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לנעמי שלוםסוניה25/10/2010
לנעמי שלום. איזה יופי עשינו את ניתוח אצל אותו רופאה נהדר.לפי המיספר טלפון אנחנו שכינות. נעמי את גרה בנתניה. עדין לא צילצלתי אלך פשות קצת בישנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכן אתן חולקות מנתח משותף.נעמי לא
מקס ברנר25/10/2010גרה בנתניה אלא באיזור כפ"ס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנעמי שלום - תגובה
שולה זק25/10/2010סוניה שלום. נעמי לא גרה בנתניה. ואת יכולה לצלצל אליה בלי בושה. היא מאוד תשמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך סוניה!
נעמי25/10/2010אני לא חושבת שיש לך מה לדאוג על הסוכר, אני יודעת שגם לי בדקו אחרי הנתוח, אומרים שהגוף עבר טראומה, אבל את בטח מתיעצת עם רופא, ואני בטוחה שזה יסתדר. אני לא גרה בנתניה אני מהוד השרון, וכן יש לנו רופא מדהים ד"ר שוורץ. לאט לאט את תאכלי יותר, מה שאת אוהבת. כל טוב לך, נעמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעית סוכרסוניה25/10/2010
דיאטיקנית נתנה לארוחת בוקיר חצי בננה וחצי כס חלב מרוסק. בבוקיר עשיתי בדיקת סוכר יצא 145 . מאוד דעגתי .למה. מניתוח לא היה לי סוכר. ניתוח עשיתי לפני שבועים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעית סוכר - תגובה
שולה זק25/10/2010שלום סוניה,
לא הצלחתי להבין בדיוק מה כתבת בקשר לסוכר.
בדקת סוכר אחרי שאכלת?
אם את אוכלת לפי תפריט שדיאטנית נתנה לך ולא היית סוכרתית לפני הניתוח כדאי לגשת לרופא המטפל ולבדוק את הנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)