מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- היי חברה אני חדשה כאן ולפני ניתוחשרון25/10/2010
שולה שלום אני נהנת לקרוא את הפורום הוא מקסים בעיניי השאלה שלי איזה ניתוח את עשית? כי את נראת נהדר..
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי חברה אני חדשה כאן ולפני ניתוח - תגובה
שולה זק25/10/2010שלום שרון
הניתו שאני עשיתי היום לא עושים. נקרא SRVG ניתוח עם חתן לאורך הבטן, טבעת קבוע, סיכות ורשת. ממש עבודת גובלן :) אני מנותחת כבר מעל 9 שנים והשלתי 70 קילו ממשקלי
תודה על המחמאה.
המראה הוא מס ערך מוסף - החשוב - הרגשה הכללית הפיזית והנפשית.
בברכה,
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בבקשה..ללי25/10/2010
שלום, אני בת 37, אמא לשלושה ילדים קטנים בני 1,3,5. כל חיי אני עוברת מדיאטה לדיאטה והגוף שלי חי ברכבת הרים על המשקל.כרגע אני עם BMI 35. היום ממש קשה לי לתפקד עם הילדים בגלל המשקל אולם המגבלות שלי אינם בצורת "מחלות נלוות" (אני חושבת). לדוגמה כואבות לי כפות הרגליים, כאבי ברכיים, אני עייפה... הדבר היחיד שנמצא בגבול העליון (לא מעבר אליו) הנו הכולסטרול. מאחר ואני משוכנעת שאני צריכה את הניתוח (אני לא יכולה לתקן את המוח שלי ואני יודעת מנסיון שבעתיד אחזור לBMI גבוה יותר) האם כולסטרול גבוה זה מספיק בכדי לקבל את הניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים
שולה זק25/10/2010שלום ללי,
כפי שציינת כרגע את לא ב BMI המתאים. החוק היבש קובע BMI 35 עם לפחות שתי מחלות נילוות סוכרת, כולסטרול, לחץ דם, דום נשימה וכו'.
אנחנו משתדלים להצניע את ה"שתי" , אך שלא תחשבי שאין מקרים שהקופות עושות "שרירים" למי שלא עומד בקריטריונים עם המחלות.
מצד אחד אני יכולה לעודד אותך - שעליך לשמוח שאת בריאה וכן יכולה לקחת את גורלך בידייך ולרדת במשקל. ניתוח זה לא הוקוס פוקוס - נכנסים שמנים ויוצאים רזים. ממש לא. בשביל לרזות צריך לעבוד!!!!!!!!! פגישות עם דיאטנית, לאכול תפריט דיאטתי, לשלב פעילות גופנית, רצוי גם להרשם לקבוצת תמיכה. וככה משנים הרגלי אכילה ויורדים במשקל.
מאחר ואת לא בקריטריונים - תחשבי שעברת ניתוח וירטואלי. תתחילי לישם את כל שכתבתי לעיל ותראי שאת תרדי במשקל ותהיי גאה בעצמך.
אם את מאוד מתעקשת לבדוק ולברר אם תוכלי לקבל התחיבות לניתוח, את יכולה ללכת לרופא המשפחה, לעבור סדרת בדיקות לסוכרת, לחץ דם, כולסטרול וגם מעבדת שינה לבדוק אם את סובלת מדום נשימה בשינה.
לא יודעת עד כמה עזרתי או עודדתי. מוכנה להוות לך תמיכה להתחיל לשנות אורח חיים, הרגלי אכילה והתנהלות ללא ניתוח.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה. לצערי נאלץ להפגש בBM
שמחה25/10/2010BMI 40 בו נפגשתי פעמים רבות בחיי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדכוןאפי אלון25/10/2010
ביום רביעי נקבע לי תור למרפאה להוצאת הסיכות(הבת שלי קוראת לי רותי סמרטוטי)
ואז אשקל במשקל שבו נשקלתי בתחילה.
בינתיים לפי משקל "בלתי רשמי" נראה כי השלתי 7 ק"ג (ב- 6 ימים)
ומרגיש שאני מתחזק מיום ליום
היום יצאתי מהבית להליכה קצרה של מספר דקות והרגשתי טוב אבל עדיין קצת חלש
שומר ומקפיד על תזונה בהתאם להוראות הדיטאנית.... ומחכה שיגיע אלי פרץ האנרגיה שתקף את גל הבן,
אפי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדהים אתה אפיי
ריקי25/10/2010לאט לאט אתה תתחזק. וזה שיצאת קצת זה מצויין. אני גם זוכרת את עצמי ככה חלשה בהתחלה. אני זוכרת שאחרי הניתוח ממש 4 ימים אחרי באו לבקר אותי והייתי מאד חלשה והייתי חייבת להעביר סמרטוט בבית והרגשתי שאני הולכת להתעלף עוד שניה . אז אורחים יקרים לא חייבים לבוא לבקר אחרי הניתוח אפשר לחכות לשבועיים אחרי. אני לא ממצליצה לארח . אחרי שמיתחזקים זה משהו אחר.אז אפילהה הכל יהיה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חברה אני אחרידלית25/10/2010
שלום לשולה היקרה שלום לכל החברה יום שישי עברתי את הניתוח באסותא ע"י דר סובחי היקר הכל עבר בשלום אני בבית אים קושי בנשימה וקצת כאבים אבל העיקר שאני אחרי יש גם משהו נפשי מזכיר קצת אחרי לידה חוסר אונים כזה אני מאמינה שתוך שבוע הכול יהיה מאחורי אני כבר מתה להתלבש להתחיל ספורט ולעשות כיץ חיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי דלית כמה טוב לשמוע
אורנה LVIAA25/10/2010שאת אחרי האם עברת את הניתוח באסותא ת"א (רמת -החייל) אשמח לשמוע פרטים שתתחזקי אני לפני ניתוח שרוול אז שוב שיהיה לך בהצלחה בדרכך החדשה
אורנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דלית, אני שמח בשמחתך
צנובר25/10/2010גם אני נותחתי באסותא ע"י ד"ר סובחי - האדם שברופא.
החלמה מהירה וברוכה הבאה למשפחה שלנו, שהתחילה חיים חדשים.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כייף הנה את אחרי
שולה זק25/10/2010בשעה טובה דלית. לאט לאט הכל יבוא על מקומו. הרגישות אחרי הניתוח - בכל זאת הגוף והנפש עברו זעזוע. את תתחילי לרדת במשקל, להתלבש ולקפץ. מבטיחה לך שזה תוך זמן קצרצר.
עכשיו ממליצה לשתות הרבה לגימות קטנות במהלך כל היום . לנוח ושוב לנוח במהלך כמה ימים וכך להתאושש מהניתוח ולהתחיל הדרך החדשה בכוחות חדשים וחיוך על הפנים.
בהצחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיייייי דידי
אסתי25/10/2010אני כל כך גאה בך חברה שיהיה לך בהצלחה מאמי ותרגישי טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דלית!!
נעמי25/10/2010אני שמחה לשמוע שאת אחרי הנתוח הנפלא הזה, לאט לאט ואת תרגישי מעולה, זה לוקח ימים ספורים וחוזרים לכוחות, אבל המשקל מתחיל לרדת וזה נותן כזה boost לחיים חדשים, את עשית את זה ואזה כייף לך ולמשפחתך. כל טוב לך נעמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דלית
ריקי25/10/2010מזל טוב מאמיי עשית את זה בגדול כל הכבוד. אני מאחלת לך בהצלחה בכל.את תירדי בגדול.אנחנו פה בכל שלב שתירצי לדעת או לשאול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם.ריקי25/10/2010
שלום לכולם. אתמול עשיתי בדיקות דם והתשובות כבר הגיעו היום. אני אשמח גם עם הרופאים יענו לי על זה. היה כתוב ככה: נראו תרומבוציטים גדולים : זה קצת הדאיג אותי ודיברתי עם הרופא והוא אמר לי משהו בקרישת דם והוא אמר שאני צריכה לעשות עוד פעם בדיקות. מה זה?ולמה זה קורה?ומה עושים?שאר הבדיקות יצאו לי בסדר.טוב אני יעשה שוב בדיקות .התעלפתי מכאב אתמול בבדיקה לא מצאו לי וריד אוףףףף עוד פעם בדיקות איך אני שונאתת. טוב לא נורא יהיה בסדר . קטן עלינוו.אשמח לקבל תשובות מכולם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מזכירה אני 6 חודשים מהניתוח.
ריקי25/10/2010שרוול כמובן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריקי
אפי אלון25/10/2010אהלן
איזה מהפכים רגשיים ב-3 שניות
את כבר חצי שנה אחרי ניתוח, מרגישה טוב ונראית מדהים!!.... אז נראה לי שהכל טוב....
לגבי הבדיקות, אני לא יכול לעזור אבל נראה לי שבהכל אפשר לטפל במידה וישנן בעיות
והחלק הקשה יותר כבר מאחורייך.... אז תהיי חזקה ומחזיק לך אצבעות שהבדיקות הנוספות תהיינה תקינות
אפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח תודה אפי אלון
ריקי25/10/2010ואיי איזה מחמאות תודה איזה כיףף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי שתיית חלבאלון25/10/2010
אם אני רוצה לשתות כוס חלב, האם חלב ניכנס לקטגוריה של "נוזלים" כלומר לשתות חצי שעה אחרי ארוחה וכו'
או שבגלל תכונותיו המזינות, הוא נכנס לקטגוריה של מזון כלומר שניתן לצרוך אותו יחד עם הארוחה.
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי שתיית חלב - תגובה
שולה זק25/10/2010שלום אלון
חוץ מים הכל אוכל. וחוץ ממים הכל משמין חחח.
חלב נחשב לאוכל ויש בו את כל אבות המזון. אגב - אנחנו היונקים היחידים שממשיכים לשתות חלב אחרי שנגמלים. אין בטבע תופעה כזו לעניות דעתי.
מאחר והוא נוזלי רצוי לא אכול ולשתות חלב יחד שלא יעשה לך בחילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם ככה אז
יהודה25/10/2010אז אני מבין שאני מתייחס אליו כמו למים כלומר עד חצי שעה לפני ואחרי ארוחה.
אני צודק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לא לערבב עם בשר... חחח
דני25/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז לשתות את החלב בנפרד מהאוכל.
יהודה25/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היום זה קורה !!!!אופירה25/10/2010
שלום לכולם
בחודש האחרון אני קוראת את המידע בפורום זה, והוא תורם לי מאוד.
אתם קבוצת תמיכה נהדרת, גם למשתתפים פאסיביים כמוני....תודה רבה.
היום בערב אני מצטרפת לקהילת המשורוולים. ההתרגשות גדולה מאוד, ואני מחכה בציפייה רבה להיות כבר אחרי הניתוח. כמו לכלום , יש לי מעט חששות, אבל אני יודעת שאני בידיים טובות ומנוסות של ד"ר עסלייה אחמד.
אשמח לשתף אותכם בתהליך, ולהפוך למשתתפת אקטיבית יותר.....נשתמע.
אופירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ב-ה-צ-ל-ח-ה.
גל (הבן)25/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
שרה מ.25/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה אופירה
שולה זק25/10/2010ממחר כבר חיוך חדש יהינ על פניך.
מחכים לך כאן לשמוע חדשות של אחרי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופירה בהצלחהההההההה
ריקי25/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה, אופירה
צנובר25/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה בקרוב אצלי
טארו25/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיהיה לך בהצלחה
אורנה LVIAA25/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת בידיים טובות- מניסיון אישי
אפי אלון25/10/2010היי אופירה
עברתי ניתוח ביום ג' אצל דר' עסליה
וגם הצוות הרפואי ברמב"ם פשוט מדהים
כך שמו שאמרתי ... לכי בלב שלם ובטוח
ושהיה לך בהצלחה
אפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופירה בהצלחה ובשעה טובה!!!!!
נעמי25/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכולם !!!!!
אופירה25/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון הצלחה
תמרית25/10/2010קחי את הזמן להתאושש מהניתוח, את בידים טובות- מנסיוני האישי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי גלליאור25/10/2010
קודם כל קבל "כל הכבוד" ענק .
כמו תמיד נהנתי לקרוא את היומן שלך , אולי במקום לבזבז זמן על ראיונות עבודה תחחיל לחשוב על כתיבה כמקצוע ...
אםאתה רוצה , תוכל ליצור איתי קשר , יש לי קצת בגדים משלבים שונים של הירידה - אשמח להעביר .
בנוסף ספר באיזה תחום אתה מחפש עבודה - יש פה הרבה אנשים ,אולי אני או מישהו אחר נוכל לעזור- חלקינו פה מכירים אנשים שמכירים אנשים ..
יש לשולה את המייל שלי ואת הנייד .
בהצלחה בהמשך
ליאור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ליאור
גל (הבן)25/10/2010אני גם מנסה להפטר מכל הסחורה שנמצאת פה.
אני מחכה כמו ילד טוב עוד 2 קילו ואז כשאני אעבור לדו סיפרתי אני אלך וארכוש כמה בגדים, ותודה על ההצעה.
בקשר לעבודה ככתיבה - כתבתי לא מעט בחיי, בעיקר בתחום המוזיקה, זה נחמד אבל אי אפשר לפרנס עם זה משפחה וכלב.
אני מחפש עבודה בתחום הייעוץ המשפטי בנושאי קניין רוחני, בימים אלו אני עושה תואר שני במשפטים עם התמחות בטכנולוגיה וקניין רוחני, אם את(ם) שומע(ים) על מישהו שמחפש עו"ד צעיר בתחום הזה אני אשמח לשמוע.
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי גל - תגובה
שולה זק25/10/2010גם אני יכולה לעזור בתחום הפצת קורות חיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ההיתי באילתרוזי25/10/2010
מלון אגמים לדעתי מיוחד למשראולים ולמה מלון יפה רגוע טרופי והכי חשוב חייבת לציין
ארוחת בוקר מ7 עד 12 שזה נהדר לנו המנותחים
כול שעה ביס לא אכלתי הרבה למרות שהצלחות שלי היו תמיד מלאות ונישארו כך אז ככה חבריםם אהבתי את הרעיון ממליצה בחום מזג אוויר נהדר באילת תהנו לכםםםםםםםםםם יום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני גם נוסעת
ורד25/10/2010אני נוסעת ב16.11 לאילת למלון רויאל גארדן עם חבר שלי
מקווה שיהיה מזג אויר טוב...
שמחה שנהנת :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהני תעשי חיים
רוזי25/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורד קודם כל תהני במלון וזה
אורנה LVIAA25/10/2010יום לפני הניתוח שלייייי אורנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוזי
אפי אלון25/10/2010היי רוזי
איזה צירוף מקרים שאת ההית בטיול באילת אני ההיתי בטיול בחיפה ראיתי את הכרמל ואת חוף הים ובאחד הימים אפילו נתקלתי בספינה של מנו ספנות( כמעט הצלחתי להגיע אליה)
אבל אצלי בניגוד אליך כל מה שקיבלתי לארוחת הבוקר( וגם הצהריים והרב) הייתה רק כוס מים ולעיתים חצי אשל... כך שאוכל שם על הפנים ועל כן אני מציע למתלבטים להעדיף את האופציה של אילת(בעיקר לאלו שכבר עברו את השרוול)
תמשיכי לעשות חיים,
אפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אפי
רוזי25/10/2010סוף סוף עונה לי חן חן לך
מקווה שאתה מרגיש טוב נסעתי לסוף שבוע חברות לרוגע הייתי באגמים אילת נהדר במיוחד חדר האוכל מ7 12 פתוח מתאים למשוראוולים בגדול כןל שעה חצי ביס עוד מעט תבין את זה ירדת יפה שמחה בשבלך בהצלחה אפי גדול מהחיים דש לאביבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדכון+שאלהמשרוולת 425/10/2010
בוקר טוב שולה ולשאר חברי הפורום המקסימים,
מזמן לא כתבתי.
חלפו להם חודשיים ושלושה שבועות מאז הניתוח (שרוול) ירדתי 17 ק"ג התחלתי במשקל 96 וכיום 79 .התחלתי בBMI 35 וקצת.
השאיפה להגיע למשקל 60 ק"ג אני חושבת שבכיתה ו' או ז' שקלתי 60 ק"ג.
אני מטופלת אצל תזונאית בריאטרית והולכת למכון 3 פעמים בשבוע.
במכון אני הולכת על הליכון 45דק' ואח"כ עוד 20דק' מכשירים לחיזוק.
היות ואני סובלת מבעיות גב אני לא קופצת ומשתוללת בחוגים למרות שאני אוהבת ולכן שורפת פחות ממה שיכולתי.
קיבלתי מחזור והמשקל מראה קילו יותר יש קשר זה ברור אבל קילו שלם?!!?!??!
תודה והמשך יום נפלא
:) שרית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרית היקרה
רוזי25/10/2010גם אני נותחתי במישקל דומה לשלך מי מרץ ירדתי כן כרגע תקועה עדיף לאט ובטוח אתה עושה כושר מעולה מהייכן את בארץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספורט + מחזור הכל יתכן
שולה זק25/10/2010שלום שרית,
גם ללא ניתוח וללא דיאטה בתקופת המחזור ההורמונים משתוללים, הגוף אוגר נוזלים ויש עליה במשקל . כך שקילו לא צריך להדאיגך.
אני רוצה לחדד את נושא הפעילות הגופנית והירידה במשקל.
את עושה נכון שאת משלבת פעילות גופנית עם ליווי תזונאית. זה השילוב האידיאלי. מה שקורה שבפעילות גופנית אנחנו הופכים שומן לשריר ושריר כבד מהשומן חחחח!!.
הפעילות הגופנית מעצבת את הגוף ומקטינה היקפים ואני משוכנעת שאת חשה בזה. אז אל דאגה. את בדרך הנכונה.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אז כמה לסגורבפעם הראשונה?אלון24/10/2010
אני שומע כל מיני דעות מכאלה שכבר עשו טבעת.
אני מתכוון לסירה הראשונה -
הדעות ששמעתי הן בעיקר 4 או 5 CC.
אשמח לשמוע את בעלי הניסיון פה.
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה נתון לשיקרול הרופא
שולה זק24/10/2010שלום אלון,
כשתגיע למנתח לסגירה הראשונה, על פי קצב הירידה שלך, ההרגשה שלך וההתנהלות שלך, הוא יחליט כמה לסגור את הטבעת. חשוב מאוד לעשות סוויץ' בהרגלי האכילה, אופן האכילה ובמיוחד בחשיבה. גם בפעמים לאחר מכן, הסגירה אמורה להעשות על פי קצב הירידה.
יש לנצל את הטבעת ככלי יעיל שבא כעזר ולא כמשחק שמשחקים בו לפי מצב הרוח. יש ארוע - פותחים. נוסעים לחו"ל - פותחים. ואחר כך סוגרים "נחנקים" יורדים במשקל ושוב "חוגגים". לצערי - מה שכתבתי לא הזוי ולאחרונה הייתי עדה להרבה מנותחי טבעת שאימצו מדיניות זו.
אני רוצה לקוות שאתה תיקח ברצינות את הדרך שבחרת בה ותשנה את הרגלי האכילה ותאמץ אורח חיים בריא.
מתנצלת על ה"ציונות" אך נראה לי שאין כל כך הסבר ותמיכה להטמעת משמעויות החיים עם הטבעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכולםתמרית24/10/2010
אני אמנם לא משתתפת הרבה בפורום אך כל הזמן עוקבת נהנת ומקבלת מכולכם המון עידוד ומידע,אתם מדהימים!!!
כפי שדווחתי בעבר אני שבועיים וחצי אחרי ניתוח מעקף קיבה,ירדתי כ7 ק"ג וההרגשה מדהימה...
בעבר ירדתי 7 ק"ג בשנה!!
בימים האחרונים התחילו כאבים מציקים בצד שמאל,האם זה נורמאלי ? ממה זה נובע?
תודה רבה
תמרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוכה הנמצאת
שולה זק24/10/2010שלום תמרית,
אני שמחה שאנחנו עוזרים לכל מי שמתעניין.
מברוק על ה- 7 קילוגרם בשבועיים וחצי. אכן הישג יפה. אם הכאב ממושך, חזק וחריף אני ממליצה לפנות לרופא המשפחה ולהתיעץ איתו. שבועיים וחצי אחר ניתוח יכולה להיות עדיין אי נעימות ורגישות כתוצאה מההתערבות הכירורגית שעברת.
אבל, לשקט הנפשי שלך ולהרגעת הכאב אם הוא חוזר ונמשך כפי שציינתי, תמיד רצוי להתיעץ ברופא.
בהצלחה בהמשך ותמיד נשמח לשמוע ולהתעדכן.
שבוע טוב ורק בשורות טובות
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוך הבא למשפחת
רוזי24/10/2010השראול שיהיה בהצלחה לאכול לאט הפסקה ואחרי כן לשתות פחות חצי שעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלושה חודשים אחרי טבעת- האם התנודותיפעת24/10/2010
שלום רב,
אני שלושה חודשים אחרי טבעת- ירידה של 6 ק"ג בלבד, עם סגירה של 7 סיסי.
עד אתמול יכולתי לאכול הכל( כן גםמלאווח, דג, וכמויות רגילות), מאתמול משהו קרה ואיני יכולה לאכול את הכמויות הרגילות- למעשה יש ימים שאני מסוגלת לאכול הכל הכל כמו בעבר בלי בעיה כלל ויש ימים כמו מאתמול כמויות קטנות יחסית ולעיסה טובה טובה אחרת מקיאה.
זה חדש לי ואיני יודעת אם יימשך כל הימים כך( הלואי לזה ייחלתי אחרי הניתוח להגבלה כלשהי שלא הייתה עד אתמול ואולי תישתנה כמו בשלושה החודשים פעם כן פעם לא תהייה הגבלה)- האם התופעה הזו מוכרת? האם אם אין משהו קבוע ויש ימים שיכולה הכל- אני צריכה לסגור עוד? מה לעשות בקיצור?
אשמח לשמוע מה הניסיון אומר והאם זה תקין שפעם כן ופעם לא??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנהלות עם ניתוח טבעת
שולה זק24/10/2010שלום יפעת,
איני יודעת מה היה משקלך וה- BMI לפני הניתוח, 6 קילו ירידה בשלושה חודשים זו ירידה יפה, 2 קג' לחודש. האם את במעקב של דיאטנית עם תפריט מסודר? נראה לי קצת מוזר להיות סגורה על 7 ולאכול בכמויות שאת מציינת ולא להרגיש מגבלה. לפי התאורים שלך, הטבעת התחילה "לפעול" לפני יום יומיים - התחלת להרגיש הגבלה באכילה.
אני ממליצה - לפנות למנתח ולהתיעץ איתו. ואם אינך במעקב דיאטנית לעשות זאת בהקדם - היא תעזור לך להכנס למסגרת ולשנות הרגלי אכילה. כמו כן אני ממליצה לשלב פעילות גופנית דבר שעוזר לעיצוב הגוף.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה אבל פוחדת .............נחמה24/10/2010
חברים יקירים,
הגעתי לפורום אחרי השתוממות למראה התוצאות אצל 2 משכניי, שעברו ניתוח שרוול.
אחת מהן,בטח לא מפסיקה לשגע אתכם/כן בפורום ונוטה לשם :"רוזי".
אז ככה,הנתונים שלי : BMI : 34.5 יחד עם זאת,הנני סוכרתית גבולית בבדיקות יומיומיות,כשבעברי סבלתי מסוכרת הריונית(שממנה נולד' בני המקסים ולא הייתי מוותרת תמורת שום הון שבעולם)בגנטיקה המשפחתית קיימת סוכרת אצל אבי ז"ל ואחי ובנו(שייבדו לחיים ארוכים).מעבר לכך, הנני סובלת מאסטמה ,שהשתפרה בשנה האחרונה .
הגעתי למשקל עודף, כתוצאה מלקיחת קורטיזון עקב בעיות נשימה כ-20 שנה !!!!
המשקל מאוד מכביד עלי ומקשה על הנשימה ,הפעילות היומיומית ,ושלא נדבר על....
בקיצור מה עושים????????
אודה לתגובותיכן המקצועיות והחברתיות המנוסות....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התשובה בגוף המשפטים שלך
שולה זק24/10/2010שלום נחמה,
אם רוזי שכנה שלך - את שואלת מה לעשות?? התשובה מול עינייך!!!!
ממליצה לעיין בדפי הפורום ולראות אנשים מאושרים אחרי הניתוח. תראי הרבה חברים שהתחילו בשלב ההתלבטות והיום הם אחרי 20 ו- 30 קילו פחות.
כמו כן תקראי את השאלות והתשובות במדור שאלות קבועות, כך תקבלי מושג על כל הנושא - בהיבט הכירורגי ובהיבט האנושי .
את מוזמנת להתקשר בכל עת ואשמח לעזור בטלפונים ובפגישות עם מנותחים.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודקת אך מה מההיבט הרפואי?
נחמה24/10/2010אכן,אם לא רוזי ועוד שכן ,שעברו את הניתוח והתוצאות, שרואים מידי יום לא הייתי פה בכלל...יחד עם זאת, אשמח גם לשמוע תגובה ,אם ניתן לגבי ההתאמה מבחינת ה-BMI ושלי ואיזה סוג ניתוח יכול להתאים לי? יש לציין ,שהקושי הגדול שלי הוא :מתוקים ונשנושים,כי מטבעי ,אני אוכלת קצת מספר פעמים ביום ונסתמת מהר מבחינת התיאבון.
ועוד מרכיב חשוב אוטוטו ימלאו לי 48 אביבים ורוצה לעשות שינוי ולשפר את איכות חיי.
עוד שאלה, שלא קשורה אליי: האם מנתחים ילדים בניתוחים אלו?מאיזה גיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודקת אך מה מההיבט הרפואי? - תגובה
שולה זק24/10/2010ושוב שלום נחמה,
אני הייתי בת 51 כשעברתי את הניתוח. יש לנו את נעמי - מנותחת טריה בפורום
בת 64 - עברה ניתוח לפני כחודשיים וכבר השילה מעל 20 קילו ממשקלה . יש לנו את סוניה בת 69 שעברה את הניתוח לפני שבוע בערך. עד גם התייחסות לגבי גיל.
מבחינת BMI את ממש גבולית . לגבי סוג הניתוח רצוי להתיעץ עם המנתח לאחר שתגיעי אליו עם ההסטוריה הרפואית שלך, הרגלי אכילה, הפרעות אכילה. יחד תחליטו על סוג הניתוח המתאים לך.
לגבי ניתוח ילדים. כן מנתחים ילדים. הקריטריונים שונים מאלו של המבוגרים.
מקווה שעזרתי
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל כל תשובה באות עוד מלא שאלות...
נחמה24/10/2010אין ספק שיש המון עזרה באינפורמציה ,שניתנת על ידך וגם בחיטוט בהודעות ההיסטוריות.
קראתי ,שלעדן אישרו ניתוח עם BMI 37 עם עבר של אסטמה וסוכרת הריונית(בדיוק כמוני מפחדת להתלהב ובסוף לא יאושר בגלל ה-BMI הגבולי).
העניין הוא,שאני די מבולבלת, למי בכלל לגשת מבחינת התייעצות ראשונית?בית חולים?יש לי גם ביטוח דרך ה"פניקס",האם עדיף יותר?
לגבי ילדים,מאיזה גיל מותר?
סליחה אם השאלות נדושות כבר בעינייך והמון תודה על הנכונות והתרומה שלך ללא לאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזו קופה את?האם יש לך שב"ן?
מקס ברנר24/10/2010הקריטריונים בחברות הביטוח אינם שונים משל קופ"ח.בקרי אצל רופא משפחה ובררי את הנוהל בקופה שלך.לדעת שולה וד"ר מחג'נה חשוב גם להיפגש ,בהקדם האפשרי, עם מנתח המבצע את שלושת סוגי הניתוחים.מרופא המשפחה תקבלי גם רשימת בדיקות שיש לבצען לצורך קבלת אישור.
ושולה-כשתצטרפי-לא לשכוח את ה-סד"ק!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל כל תשובה באות עוד מלא שאלות... - תגובה
שולה זק24/10/2010נחמה שלום שוב,
אם תקראי את "מקס ברנר" בחודשים האחרונים, אני מבטיחה לך שלא תישאר פינה ללא מענה (פרט לנושא ניתוחי ילדים).
כל המנתחים מומחים בתחום. חשוב ללכת למנתח שעושה את כל סוגי הניתוחים. לפני הכל לברר עם הקופה/ביטוח פרטי לאן מקבלים התחייבות על מנת לא להכניס היד לכיס. לדעתי, את עומדת בקריטריונים. תתחילי לגלגל את הנושא לא רק במחשבה אלא גם במעשים.
לגבי ניתוח בילדים - אם הנושא מעניין אותך, את מוזמנת להתקשר אלי ואשמח לתת לך אינפורמציה בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנחמה יקירתי
רוזי25/10/2010חייבת תגובה מהמקום שלי תמיד אני ממליצההההה כול דרך שתחליטי אנחנו פה בשבלך אז צאי לדרכך בריצה ואני שם תמיד בשבלךךךךךךךךךךךךךך בהצלחההההההההה אוהבת אותךךךךךךךךךךךךךך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא היה כה פשוט
עדן25/10/2010בהתחלה לא אישרו לי ביקשו שאבחן ניתוח שרוול .
עירערתי במכתב חוזר שיש לי קושי בתפקוד היומי , קושי נשימתי וניסיתי כל דבר אפשרי .
אני חושבת שזה עזר יותר . אם את שלמה עם הרצון לעבור ניתוח אז תבקשי לפגוש מנתח שמבצע את שלל הניתוחים תעברי בדיקות ורוצי לוועדה . מה שבטוח - לא לוותר מראש אלא לנסות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניסיתי תפריט חדש ושוב כאביםאלון24/10/2010
אז אני יזכיר לכם שאני כשבוע וקצת אחרי הניתוח (טבעת עדיין לא סגורה), עברתי את שלב הנוזלים והתחלתי אתמול לאכול רכים/טחונים.אתמול אכלתי גבינות, פירות טחונים וקרקר והכל היה בסדר.
הדיאטנית תפגוש אותי רק בחודש הבא ולכן אני מסתמך על ההנחיות הכלליות שקיבלתי מדיאטנית בית החולים.
אז היום אכלתי לארוחת צהריים:
3 כפות פירה,
2 כפות עוף טחון
2 כפות ירקות מבושלים
אני אוכל תפריט זה לראשונה מאז שעברתי את שלב הנוזלים.
בדף ההנחיות הכלליות שקיבלתי בבית החולים אכן היה כתוב שאפשר בחודש הראשון לאכול את מה שאכלתי לצהריים.
הקפדתי לא לשתות לפחות כ 3/4 שעה לפני הארוחה וחזרתי לשתות כ 3/4 שעה אחרי הארוחה.
לאחר הארוחה התחלתי לחוש כאבים באיזור הקיבה בפרט ובבטן בכלל. לא מדובר בכאבי תופת אלא בכאבים קצרים וחוזרים ומציקים כאלה.
האם התפריט שאכלתי הינו סביר ביחס לשלב שבו אני נימצא?
אם כן אז האם הכאבים האלה נורמליים?
אני מפחד שגרמתי נזק לעצמי או לטבעת....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפריט אחרי שבוע
הכמויות שאתה מציין שאכלת בארוחה אחת, שבוע ימים לאחר ניתוח, לעניות דעתי, הן קצת מוגזמות. לא צריך להעמיס על הקיבה בארוחה אחת.
תיצור איתי קשר במייל העמותה [email protected] וארשום לך איפה אתה יכול למצוא תפריטים למנותחי טבעת
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שולה, אבל אני רוצה גם לדעת
אלון24/10/2010האם בכך קיים סיכוי שפגעתי בטבעת? או בקיבה?
בסה"כ הלכתי לפי הדף שקיבלתי בבית החולים ושם המזון וגם הכמויות שלהם הוגדרו עבור החודש הראשון לאחר שלב הנוזלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועד אז, מה לקחת איתי לעבודה מחר?
אלון24/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא להילחץ - כלום לא נפגע
הטבעת חסינה מפני פירה וגבינה :)
אל תילחץ - לא פגעת בה. אתה צריך ללמוד לאכול מעט כל 3 שעות בערך, לא להביא עצמך לכאבים או להקאה.
אני ממליצה לקחת לעבודה: בקבוק קטן שיהיה לידך כל הזמן ממנו תלגום כל היום.
אתה יכול לקחת אתך שקיות מרק, גבינה, מעדנים.
תיקח אתך מספיק "צידה" ליום עבודה שלם.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב אחרי שעיינתי בתפריטים
אלון24/10/2010בתפריטים שאילהם הפנית אותי, אני מבין שלא הייתי כל כך רחוק מבחינת סוגי המזון אלא רק הכמויות. במקום כפות - כפיות.
עכשיו אני רגוע....
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחה שעזרתי והרגעתי
שולה זק24/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)