מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניתוח קיצור קיבהריקי02/06/2009
היי קוראים לי ריקי ואני בת 36 נשואה פלוס 2.בשנה האחרונה שמנתי בצורה בלתי רגילה אחרי תקופה קשה שעברתי.היום אני שוקלת בערך 95 קילו והגובהה שלי מטר 68 בערך.כל השנים שקלתי 65 וקיבלתי את עצמי.היום אני ניכנסת לדיכאון מהשומן אין לי חשק לכלום.אני מכורה למתוק ואוהבת לאכול בכמויות שאני לא מאמינה על עצמי.השאלה שלי היא כזאת האם במישקל שלי ובגובהה שלי אפשר לעשות קיצור קיבה?אני בריאה ולא חולה.ומה ההבדל טבעת לבין קיצור קיבה זה לא אותו הדבר?והאם בכל הניתוחים זאת הרדמה מלאה?ואיך מתחילים ?לאן הולכים?האם מישהו יודע אם יש גמילה ממתוק?.מצטערת על כל השאלות אני פשוט בוכה כל יום מהשומן ובעלי מאד קשה לו שאני בוכה.עשיתי כל החיים דיאטות.כדורים רדוקטיל 15 מיליגרם ירדתי יפה .ואחרי שהפסקתי את הכדורים עליתי כפול.מאיפה אני מתחילה תעזרו לי.תודה ריקי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי הרגלי אכילה בעזרת קבוצת תמיכה
שולה זק02/06/2009שלום ריקי,
על פי הנתונים שרשמת ה- BMI שלך הינו 33.6 ואינך עומדת בקריטריונים לניתוח. הניתוחים לקיצור קיבה (טבעת, מעקף קיבה, שרוול קיבה) נמצאים בסל הבריאות ומיועדים לאנשים הסובלים מהשמנת יתר חולנית, לפי אינדיקציות של ארגון הבריאות העולמי. הניתוחים מבוצעים בהרדמה מלאה , בשיטה חדשנית ללא פתיחת בטן.
מאחר ואת מודעת להפרעות האכילה שלך ולמצבך, אני מציעה שתשקלי לפנות ולהרשם לאחת מקבוצות התמיכה ושם בשילוב תמיכה קבוצתית ותפריט מאוזן ופעילות גופנית - תצליחי להגיע לתוצאות ולקבל חיזוקים מהסביבה שלך.
החליטי - להחליט!!! תפני לדיאטנית ואו לקבוצת תמיכה כבר בימים הקרובים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טבעת בהריוןנועה31/05/2009
שלום רב
אני בת 35 עברתי ניתוח לפרסקופיה אצל דר' סובחי באיכילוב לפני 10 שנים פחות או יותר. לא הייתי במעקב כבר מספר שנים. אני כעת בהריון ראשון, חודש שביעי. רציתי לשאול האם יש סיכונים מיוחדים או דגשים מיוחדים שעלי לדעת עליהם עקב המצאות הטבעת והשאנט.תודה רבה על תשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב
שולה זק31/05/2009שלום נועה
לא ציינת כמה את סגורה והאם הטבעת מתפקדת האם ירדת במשקל ומה מצבך היום מבחינת הטבעת.
בעיקרון אין כל בעיה להריון והמצאות הטבעת.
אם יש צורך ניתן לפתוח לגמרי את הטבעת בחודשי ההריון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוחיםרות29/05/2009
האם נפח הקיבה של משורוולים ומעוקפי קיבה זהה?
ואם לא האם משבו יודע להעריך מהו נפח הקיבה בשרוול ומהו נפח הקיבה במעוקפי קיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתם אותי
רות02/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרוול ומעקף
שולה זק02/06/2009שלום רות
ניתוח השרוול והמעקף הם שני ניתוחים שונים בטכניקה וכן בתהליך העיכול.
נפח הקיבה לאחר מעקף נע בין 20-30 סמ"ק.
נפתח הקיבה לאחר שרוול נע בין 50-100 סמ"ק, תלוי במטופל ובמנתח.
סוג הניתוח מותאם ע"י המנתח יחד עם המטופל על פי הרגלי האכילה ו ומצבו הכללי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה לך שולה זקשרון27/05/2009
אני מודה לך על התייחסותך אכן אין קיצורי דרך ואין ספק שאני צריכה להחליט ופשוט להתחיל תהליך ושינוי בכל אופן תודה וחג שמח לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה
שולה זק27/05/2009ושוב שלום שרון
אשמח לתמוך בך בכל דרך שתצליחי במשימה.
תוכלי להתקשר אלי בכל עת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קריטריונים לקיצור קיבהשרון27/05/2009
שלום שמי שרון בת 43 משקלי 79 גובה 162 שנים אני נלחמת במשקלי בכל שיטות הדיאטה כמעט ללא הצלחה בנוסף אני במשך 6 שנים לאחר לידת בתי לא מצליחה להרות ועוברת לסירוגין טיפולי הפרייה ללא הצלחה ושאלתי היא האם יש אפשרות לעבור ניתוח קיצור קיבה בקריטריונים שלי דרך קופת חולים מכבי או באופן פרטי ומה העלויות? אודה לכם לתשובה מפורטת חג שמח שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכן....קריטריונים
שולה זק27/05/2009שלום שרון
לפי הנתונים שרשמת ה BMI שלך 30.1 ואינך בקריטריונים לניתוח. הניתוח נועד לאנשים עם עודף משקל של עשרות קילוגרמים.
הניתוח הוא לא "גלולת פלא" - עוברים ניתוח וקמים רזים.
לאחר ניתוח צריך לשנות אורח חיים ולהשקיע בדיאטה, תזונה נכונה ופעילות גופנית ושיתוף פעולה מלא של המטופל.
תחליטי להחליט "מעשים עם תוצאות - ללא תירוצים". הרשמי לקבוצת תמיכה, ועם תפריט מאוזן ופעילות גופנית בטוחני שתרדי במשקל וגם תשמרי על ההישגים.
חג שמח ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הניתוחרינה25/05/2009
היי דר מחאג"נה אני סובלת המשמנה יתר גיל 30 משקל 130 ואני בטוחה שעומדת בקטגוריה .רוצה לעבור את הניתוח .ושאלתי מה ההשלכות של הניתוח לטווח רחוק והאם אפשר לכנס להיריון לאחר הניתוח וכמה זמן צריכה לחכות?אני בקופת חולים מכבי ולא רוצה לעשות את הניתוח ברמב"ם אני רוצה באסוטה ואפשר גם לא לשלם עובור בניתוח ואם יש לי ביטוח משלים זה יעזור לי במשהיו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח דרך מכבי
פרופ` אחמד מחג`נה25/05/2009רינה שלום
אם מדובר הניתוח מעקף יש מעקב של יותר מ 20 שנה עם תוצאות מאוד טובות לטווח הארוך. לגבי שרוול המעקב הינו 8 שנים עם תוצאות מצוינות.
לגבי הריון - אין מניעה אלא להיפך נשים שקשה להם להכנס להריון בגלל ההשמנה נכנסו לאחר הניתוח.
לגבי איפה עושים את הניתוח אפשר לדבר על זה לאחר הפגישה וההחלטה איזו ניתוח את מבצעת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תעזרי ליפלורי24/05/2009
אני בת 37 ומעוניינת לעשות קיצור קיבה אני שוקלת 98 והגובה161.5 הרופא שלי מאשרת והרופא הראשי של הקופה לא מאשר הבעיה שלי שיש לי פרולוקטין גבוה בדם ואני לא יכולה לשתות רדוקטין ניסתי והרמה עלתה לי ל1350 וזה אסור מה לעשות אני נואשת תעזרי לי קמה משקל לפי הגובה שלי אני צריכה בשביל להגיע ל40 bmi מתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פניה לרופא
שולה זק24/05/2009שלום פלורי
שוחחנו ארוכות בטלפון.
היום את ניגשת לרופאת המשפחה ולאחר מכן תפני לעשות לך תור לרופא המנתח.
אשמח לשמוע ממך בהמשך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאושי24/05/2009
לילה טוב,
האם מישהו יכול להמליץ על ניתוח שרוול אצל ד"ר מטר איברהים???
אני בקרוב עוברת ניתוח מסוג זה ולא מכירה אף אחד שנותח אצלו.
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
שולה זק24/05/2009דר' מטר הוא רופא מעולה בתחום..
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- BMIMiki22/05/2009
שלום, אני בת 47, גובה של 160 ומשקל של 100 ק"ג בקרוב. אני שמנה. האם תוכלו לעזור לי לחשב את ה- BMI שלי ?
ניסיתי במשך השנים המון סוגי דיאטות בחלקן הצלחתי יותר ובחלקן פחות אך לרוב לא התמדתי. כיום אני שוקלת ניתוח לקיצור קיבה .
שאלתי היא האם אני עומדת בקריטריונים ואיך בוחרים ניתוח ?
תודה , מיקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים לניתוח
שולה זק22/05/2009שלום מיקי
על פי הנתונים דנתת עם את שוקלת 100 קילו וגובהך 160 ה BMI שלך הינו 39. לבעלי BMI 35-40 מאשרים ניתוח אם יש מחלות רקע כמו סוכרת, לחץ דם, דום נשימה בשינה וכו'.
את סוג הניתוח מתאימים יחד עם המנתח על פי התונים האישיים כמו הרגלי אכילה, מחלות נילוות.
באתר עמותת משקל בריא תוכלי לקבל מידע על הניתוחים
אשמח לעזור בכל עת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרוולאריק21/05/2009
הי,
אני מעוניין לעבור ניתוח שרוול. אני בן 36, גובהי 186 ומשקלי 128 ק"ג.
במשך למעלה מעשר שנים אני נאבק במשקלי בתנודתיות בלתי פוסקת. בשיא משקלי הגעתי ל-131 ק"ג ובמינימום שקלתי 84 ק"ג!
אחת מהבעיות הקשות הינה שגרת יומי, שאינה קבועה ולכן הארוחות אינן מסודרות.
אני יכול לא לאכול כל היום עד 21:00 בערב ואז להגיע הביתה ולטרוף כיוון שאני גווע ברעב.
בנוסף נראה לי שאחת הבעיות המרכזיות אצלי היא שאני לא יודע מתי להפסיק לאכול, גם אם בפועל אני כבר לא רעב, אני יכול להמשיך לאכול כמויות עצומות, למשל 12 שניצלים בארוחה אחת.
אני מעונין לדעת האם אני עומד בקריטריונים לעבור את הניתוח וכיצד ניתן לעבור אותו באזור מגוריי - ת"א.
מי נחשב היום לרופא בעל הניסיון הגדול ביותר בתחום?
שמעתי שיש רופא בדרום שנחשב לאחד המומחים הגדולים ביותר בתחום, הלא כן?
תודה רבה,
אריק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים לניתוח
שולה זק21/05/2009שלום אריק
הקריטריונים הם של אירגון הבריאות העולמי שאומצו ע"י משרד הבריאות והם אותם קריטריונים לכל הקופות. הניתוחים הם אכן מצילי חיים ולכן נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים שהם:BMI 35-40 עם מחלות רקע כמו סוכרת, לחץ דם, כולסטרול, דום נשימה.
ו- BMI 40 כל אחד זכאי.
לפי הנתונים שרשמת ה BMI (מסת הגוף) שלך 36.9.
הבנתי ממכתבך שהנך סובל מהפרעות אכילה. אם אינך סובל מחלות רקע (סוכרת, לחץ דם, דום נשימה) אינך עומד בקריטריונים לניתוח.
מאחר והנך מודע לבעיית האכילה הלא מבוקרת שלך ולנזקים שהשמנת היתר עלולה לגרום בעתיד, אני ציעה לך לפנות לתזונאית שתתאים לך תפריט מאוזן ובשילוב של פעילות גופנית (ואולי גם קבוצת תמיכה) בטוחני שתצליח להוריד במשקל ואף לשמור על התוצאות לאורך זמן.
ובאשר לרופאים - כל הרופאים הינם רופאים כירורגיים בכירים, שהתמחו בנוסף גם בתחום ניתוחי קיצור הקיבה.
אשמח לעזור בכל עת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלעודד21/05/2009
אני מעט מבולבל , אני לא יודע איזה ניתוח מומלץ, יש הגורסים כי טבעת, יש שרוול וכו', מהו הניתוח החדשני והטוב ביותר וכמובן שברמת סיכוי הנמוכה ביותר. כמו כן כל אדם ששמע שאני צפוי לעבור את הניתוח (במיוחד רופאים מקופת החולים שערכו לי את הצילומים והבדיקות) אמרו לי שהניתוח מסוכן ועדיף שלא לעשותו.
מהי באמת רמת הסיכון?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבל???????
פרופ` אחמד מחג`נה21/05/2009מאחר והשמנת יתר חולנית הינה מחלה וגורמת להרבה מחלות הסיכונים מניתוח מתגמדים לעומת הסיכון מהשמנה.
הניתוחים הבריאטרים השונים אם נעשים בידיים טובות ומנוסות הסיכון מהניתוח הוא קטן ביותר. ממליץ לך לקבוע פגישה עם רופא מנוסה בתחום ויסביר לך את כל הסיכונים, סיבוכים והתועלת הרבה מניתוחים אלו.
אם תרצה תוכל לקבוע אלי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם משהו מכיר את הקרטריונים בלאומיתיפעת20/05/2009
האם משהו מכיר איך הנושא עובד בלאומית? מאחר ובאתר של לאומית כתוב - כריתת קיבה מסיבות השמנה תיעשה רק לצורך טיפול מציל חיים - מי מחליט אם זה מציל חיים או לא? אם ה-BMI שלי גבוה?
אני שוקלת לבצע ניתוח ומכל הפורומים בתחום אני קוראת שיש הרבה מנותחים מהכללית וממכבי לא נתקלתי במנותחים של "לאומית". אשמח אם יש משהו מלאומית שיכול לסייע לי.
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים לניתוחי קיבה
שולה זק20/05/2009שלום יפעת
הקריטריונים הם של אירגון הבריאות העולמי שאומצו ע"י משרד הבריאות והם אותם קריטריונים לכל הקופות. הניתוחים הם אכן מצילי חיים ולכן נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים שהם:BMI 35-40 עם מחלות רקע כמו סוכרת, לחץ דם, כולסטרול, דום נשימה.
ו- BMI 40 כל אחד זכאי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהKTUNH,
פרופ` אחמד מחג`נה21/05/2009ניתחתי הרבה חולים מלאומית מכל רחבי הארץ. אין בעיה והקרטריונים אחידים לכל הקופות ולכל החולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח טבעת בבתי חולים ממשלתיםאור18/05/2009
האם ניתן להתנתח (טבעת ) דרך בית חולים ממשלתי כמו איכלוב וכ"ו
והאם זמן ההמתנה סביר או כמו אצל ד"ר אבינוח לעוד חצי שנה
בקיצור אני בקפת חולים מכבי BMI עומדת בקריטריונים ורוצה להתנתח מהר
ולא לחכות תקופה ארוכה לניתוח
אשמח לקבל מענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפנות לקופה
שולה זק18/05/2009עליך לפנות לקופה בה את חברה ולבקש הפניה לבית חולים איתו יש להם הסכם ועל פי הרשימה תבדקי מה מתאים לך.
בברכה,
שולה זק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקופות חולים
חיה19/05/2009לצערנו, קופות החולים לא ממהרים לנדב אינפורמציה. כששאלתי במזכירות הקופה שלי (לאומית) אף אחד לא ידע להגיד לי במה מדובר ונאמר לי להגיש בקשה דרך רופא המשפחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשרות נוספת
יעל19/05/2009אני בקופת חולים מכבי ונותחתי לפני חודשיים אצל ד"ר אבינוח בבית חולים אסותא תמורת השתתפות עצמית של 800 ש"ח. מרגע שהיה לי את כל הבדיקות הרפואיות ועברתי את הוועדה של מרכז מלב"י, קיבלתי התחייבות ממכבי וקבעתי תור לניתוח תוך שבוע.
בבתי החולים הציבוריים זמני ההמתנה מאוד ארוכים. תבדקי מה ההשתפות העצמית שלך אולי כדאי ללכת לבית חולים פרטי כדוגמת אסותא.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה בנושא הפניות
שולה זק19/05/2009הקופות השונות במחוזות השונים חתומים על הסכמים עם בתי חולים ציבוריים ופרטיים.
כל ניתוח או כל התערבות שיש לעבור בבית חולים - מקבל קוד. ולפי הקוד כך העלות וההתחייבות.
אני מניחה שאת יודעת לאיזה בית חולים או מוסד פרטי את יכולה לקבל התחייבות אם את צריכה בדיקה, צילום, או מרפאת חוץ.
לגבי ניתוח קיצור קיבה, את צריכה לפנות לרופא המטפל שיכתוב לך הפניה, בהתאם להמלצת המנתח. לשם קבלת ההתחייבות.
אגב קיימים שלושה סוגי ניתוח - טבעת, מעקף ושרוול. האם קיבלת הסבר לגבי סוגי הניתוח והתיעצת עם מנתח לגבי הניתוח המתאים לך?
בברכה,
שולה זק
050-6233250* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רשימת רופאים שמכבי מכסה עלויותאור18/05/2009
אני שוקלת 98 ק"ג גובהה 156 ס"מ
האם ידוע מי הרופא שעובד עם מכבי תוך החזר כספי מלא .
תודה
אור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רשימת רופאים/בתי חולים
שולה זק18/05/2009הדרך הפשוטה לוודא את הכיסוי הרפואי היא לפנות לקופה שלך.
לא ציינת אזור מגורים, כך שאיני יכולה לציין מרכזים רפואיים שעובדים באזורך עם מכבי.
בברכה,
שולה זק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופאי מכבי
פרופ` אחמד מחג`נה19/05/2009תוכלי לברר בקופה אצלך. אני גם נמנה על רופאי מכבי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרוול בצפתיעל18/05/2009
האם מישהו מהפורום עבר ניתוח אצל דר איגור וקסמן מבית חולים צפת?
איך המחלקה? איך היה הניתוח? האם ממליצים?
יש לי תאריך לניתוח וכולם מפחידים אותי שבי"ח צפת לא ממש מקצועים.
בבקשה תייעצו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בית חולים צפת
שולה זק18/05/2009בית חולים צפת והמחלקה הכירורגית עומדים בכל הסטנדרטים של בית חולים וכל שבוע נערכים בין 1-2 ניתוחי קיצור קיבה.
אם את מעוניינת אוכל לתת לך את הנייד של דר' וקסמן ותבקשי לערוך סיור במחלקה ולדבר עם מטופלים.
בית חולים ואו רופא הם לא מותג שצריך לעשות להם מסע פרסום ויחצנות.
בברכה,
שולה זק
050-6233250* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שרוול בצפת
א.י05/07/2009אני עברתי לפני שבועיים ניתוח שרוול בצפת ואני מטבריה גם אני חששתי לגביי צפת אבל אין מילים צוות מעולה ומנתח אלוף..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי א .י.
נטלי14/07/2009קראתי את תגובתך לגבי ד''ר וקסמן מצפת.
האמת שמאוד הרגעת אותי אני מקווה שאת מרגישה טוב אחרי הניתוח.
התורים לד''ר גירון בטבריה פשוט ארוכים בטירוף {רק בינואר}.
יש לי אפשרות לעבור את הניתוח בצפת כבר החודש הקרוב אבל אני בחששות ובחרדות.
אודה לך אם תעודדי אותי כי אני מפחדת מאוד בעיקר בשל העובדה שאני אם חד הורית לילד בן שנה ו3 חודשים,ואם אחליט לנותח בצפת זה אומר להתרחק ממנו לפחות שבוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר איגור וקסמן הוא מנתח מדהים!
מנוחת מרוצה19/11/2009עברתי אצלו ניתוח לקיצור קיבה לא מזמן בבית חולים זיו בצפת,הוא מנתח וותיק בתחום וחוץ מזה הוא בן אדם מדהים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבי"ח צפת
שולה זק16/07/2009שלום יעל
אני חושבת שמסעי הפחדות על בתי חולים ורופאים עברו זמנם.
בי"ח צפת יש לו מערך רב תחומי מעולה לליווי מטופלים ומנותחי קיבה, לפני הניתוח ואחריו.
דר' וקסמן מנהל המחלקה, הינו מנתח בכיר ויחד עם דר' דושקובסקי מבצעים מידי שבוע
ניתוחים בתחום הבריאטרי.
תוכלי לצלצל לדר' וקסמן ולבקש סיור במחלקה וכן מפגש עם מטופלים שם לאחר ניתח.
תוכלי בכל עת לצלצל אלי ואשמח לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)