מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- קיצור קיבהאוראל18/05/2009
תשמעו , אני לא רוצה שתגידו לי שיש דרך אחרת ..
אני בקרוב בן 15 , שוקל 150 קילו
יש לי חלום לשחק כדורגל בקבוצה , גם שאני נושא עליי את המשקל הזה אני רץ מהר מאוד ואני יודע שיש לי את הכישרון ואת היכולת להיות שחקן
אבל אני קרוב יותר למות מאשר לשחק
לא צריך להגזים
אבל ממש בא לי לבכות
אני יוכל להתקבל לקבוצה עד עוד שנה ..
וחשבתי על קיצור קיבה
זאת הדרך היחידה שלי
אני לא יכול להרזות בדרך טבעית אני מרגיש את זה
אני ילד ביישן והכל
אני רוצה לדעת איך לדבר עם ההורים כי בטח שלקיצור קיבה כסף משלי לא יהיה לי
זו הדרך היחידה להציל את החיים שלי ולהגשים לי את החלום
אולי תייעצו לי מה לומר להם
ומה המחיר של זה?
זה מסוכן או משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיצור קיבה
שולה זק18/05/2009שלום דוד
קיצור קיבה הוא אכן פתרון - למי שכבר התנסה בהתמודדות עם הפרעןת אכילה וניסה לרדת במשקל ללא הצלחה..
מאחר ואתה קטין, אני ממליצה שתשוחח על הנושא עם הוריך ותגשו לרופא המטפל ליעוץ.
אשמח לעזור ככל יכולתי ולשוחח איתם.
בברכה,
שולה זק
050-6233250* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו קטן
אוראל22/05/2009תודה רבה...
אפשר עוד תגובות אולי ד"ר מחאג'נה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה עם תוצאות??
שולה זק22/05/2009אתה יכול ליצור קשר עם דר' מחג'נה במייל.
הייתי מציעה במגביל לרתום את הורייך למשימת שינוי הרגלי אכילה ואורח חיים ולפנות לרופא המשפחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדוד
ילנה01/06/2009שלום דוד!.אני מבינה אותך כי מילדות היתי שמנה...אך לגיל 17 רזיתי(אהבה ו....) אך אחרי שהתחתנתי וילדתי את בני שוב עליתי במשקל ולפני שבועיים היתי 127 קג' בגובה 168 סמ'.מ1/01/2009 החלטתי שצריכה לשנות את החיי ופניתי לרופאה מטפלת כדי להתיעץ בקשר לניתוח.הרופאה המליצה לי להתקשר למרפאה מקצועית ''לין'' (קו''ח כללית) ולקבוע תור לד''ר חזן דוד המקסים!בפברואר התקבלתי,עשעתי כל הבדיקות די מהר ב27/05/09 עברתי ניתוח שרוול אצלו, בבית חולים כרמל כירורגית ב'.כבר בבית.מרגישה טוב, עדיין מצליכה לאכול רק 2-3 גביעות לבן או יוגורט דנון(150 מל') במשך היום ושותה כל 15-20 דקות מיים. עם דיאטה חלבונים ו5 ימים אחרי ניתוח ירדתי ס''הכ 12 קג'( בתוך 3שבועות).לדעתי אתה דחוף צריך לדבר עם הורך ואם הם מסכמים לקבוע תור לד''ר חזן(טל' מרפאה 04-8568421 אחות אורית) הניתוח דרך קו''ח כללית ולא משלמים כלום אם אתה באותו קופא. לא צריכות התחייבויות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשמנת יתר במתבגרים
פרופ` אחמד מחג`נה22/05/2009ראה תשובה בדואר אלקטרוני שלך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה למיואשתשרון18/05/2009
שמי שרון והייתי רוצה שתעזרי לי אני כרגע 180 במישקל של 110 קילו הBMI שלי הוא 34 .אני דיי מתעייפת בהליכות ועליה במדרגות יש לי כאבי רגליים וגב, אני לא מפסיקה לאכול במיוחד מתוקים .אני בדיכאון נוראי מאז עלתי במישקל .לפני כשבע חודשים ילדתי את בני ומאז הלידה התאבון רק התגבר, אני רווקה ומאוד מעוניינת להכיר בחור רק שזה בלתי אפשרי במצבי אני אישה גדולה אך כמובן גם שמנה הייתי רוצה שתיעצי מה לעשות אני מאוד רוצה לעבור את הניתוח לקיצור קיבה הניקרא "שרוול" שמעתי על ד",ר פייגן האם היא טובה ? האם היא תאשר לי ניתוח? אני כל כך מפחדת בגלל בני הייתי רוצה לעבור הכל בשלום ולהישאר בריאה בשביל בני.ניסיתי את כל הדיאטה שקיימת על הפלנטה אבל אני ניכשלת כל פעם מחדש נמאס מהחיים האלה שלא מובילים אותי להיות אישה רזה אנא תעזרי לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם אין אני לי - מי לי?
שולה זק18/05/2009שלום שרון,
אני מבינה את מצוקתך.
החליטי ברגע זה על נוסחה "תוצאות ולא תירוצים".
את האדם היחיד שיכול לעזור לך - להיות החלטית ונחושה לשנות אורח חיים והרגלי אכילה.
עם BMI 34 את לא עומדת בקריטריונים לניתוח.
אני ממליצה להרשם לאחת מקבוצות התמיכה כמו דיאטה קלאב, שומרי משקל, חלי ממן וכו', קבוצות הנותנות מענה להפרעות אכילה ותמיכה להתמודד ולהגיע להישגים של ירידה במשקל ולשמר הישגים אלו לאורך זמן.
בהצלחה,
שולה זק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי המון שאלותיעל17/05/2009
אני מועמדת לניתוח שרוול. הBMI שלי הוא 55 . אני גרה בגליל העליון האם מישהו יכול להמליץ לי על בי"ח צפת? יש שם מנהל מחלקה חדש בשם דר' וקסמן. מישהו יודע? מכיר?
אשמח גם לדעת האם יש מרפאה שתומכת במנותח גם לאחר הניתוח? האם יש ליווי לגבי תזונה? מצב נפשי? האם זה קיים או שהפורומים הם האלטרנטיבה הקיימת.
העובדה שניתוח שרוול הוא ניתוח חדש יחסית(5 שנים) מה ההשלכות שלו לטווח הרחוק? האם ירידה דרסטית במשקל לא גורמת לזעזוע של הגוף? האם לא נוצרות בעיות אחרות?
אשמח למענה מקצועי, וחברי
תודה איילת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בי"ח צפת
שולה זק17/05/2009שלום איילת
בבית חולים צפת פתחו מרפאה רב תחומית להשמנת יתר.
תוכלי לקבל שם יעוץ של תזונאית ומעקב הרופא המנתח.
הירידה במשקל היא אמנם מהירה אך מבוקרת ואם תקפידי על ביקורים קבועים אצל הדיאטנית, בטוחני שתצליחי לרדת במשקל ולשמור על איזון כל המערכות.האם היית כבר בפגישה עם דר' וקסמן?
האם יש לך כבר תאריך לניתוח?
אשמח לענות לכל שאלותיך בכל עת
בברכה,
שולה זק
050-6233250* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלות
יעל17/05/2009תודה על התגובה. כן הייתי בבי"ח צפת. הבנתי שהתחום די חדש שם מס' חודשים בלבד ניתוחי שרוול, ולכן הדילמה שלי. האם לא כדאי לי לפנות לרופא שיש לו ניסיון עשיר בתחום, למרות שזה יהיה בבית חולים שרחוק מהבית שלי. מה יהיה בהמשך המעקב? אם חלילה יש בעיה דחופה למי פונים?
רציתי לשמוע האם מישהו מכיר את דר' איגור וקסמן, האם הוא ניתח מישהו מהפורום אשמח לקבל חוות דעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבן בכיס המרהחיה12/05/2009
אני מעוניינת לעבור ניתוח שרוול ה_BMI שלי הוא 42 + מחלות נלוות. יש לי אבן גדולה בכיס מרה שהתגלתה רק בצילומי אולטרסאונד. מעולם היא לא הפריעה לי ואם לא הייתי עושה אולטראסאונד לא הייתי יודעת על קיומה. האם מומלץ להוציאה בעת ניתוח השרוול?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבן בכיס המרה
פרופ` אחמד מחג`נה13/05/2009בחולים שעוברים ניתוח מעקף חובה להוציא את כיס המרה שמכיל אבנים
לעומתו בניתוח שרוול שתי הגישות נכונות : להוציא את הכיס בזמן ניתוח או בעוד חודשיים לאחר ירידה במשקל. ההחלטה בידי המנתח יחד עם המנותח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרדמהחיה06/05/2009
שלום!
האם בניתוחי שרוול ההרדמה היא מלאה, או הרדמה מקומית בלבד?
ו/או האם מתבצע ניתוח כל שהוא ללא הרדמה מלאה?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרדמה מלאה
שולה זק06/05/2009כל הניתוחים - טבעת, מעקף, שרוול - מתבצעים בהרדמה מלאה.
הניתוחים עצמם הם לה פריסקופיים (ללא פתיחת בטן).
בברכה,
שולה זק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוקר טוב...!!!!שרית קאן03/05/2009
שלום ד"ר מחג'נה-- מקווה שאתה זוכר אותי...רציתי לקבל את המייל שלך אם אפשר בבקשה...!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שרית
פרופ` אחמד מחג`נה03/05/2009בטח אני זוכר אותך.
ה -MAIL שלי [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודההה!!! אני שולחת לך מייל..
שרית קאן03/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השמנת יתרנינט אלקלעי30/04/2009
היי חג שמח
אני בת 27 אמא לשלושה ילדים , עברתי 3 ניתוחים קיסריים
ואני עולה ויורדת במשקל כמו מעלית , לאן אני פונה בכדי לברר על הניתוח ? אני גרה בבת ים איכן מבצעים את הניתוחים האלה ? האם זה מסוכן ? והאם עלות הניתוח היא יקרה?? עם מי אני יכולה לברר את כל הפרטים האלה והאם הניתוחים מתבצעים באזור מגוריי? אשמח באם תענו לשאלתי אני כבר אבודה ... תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים
שולה זק30/04/2009שלום נינט. הניתוחים לקיצור קיבה נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים. הקריטריונים נקבעו על ידי אירגון הבריאות העולמי ואומצו על ידי משרד הבריאות.
מדובר על מדד BMI (מסת גוף) של 35-40 עם מחלות נילוות או BMI 40 ומעלה. מי שעומד בנתונים אלה זכאי לקבל הפניה לניתוח ללא עלות כספית.
הניתוחים מבוצעים בכל המרכזים הרפואיים ע"י רופאים כירורגיים מומחים.
אני ממליצה להכנס לאתר mishkal-b ולהתעדכן בנושא וכן לבדוק אם את עונה לקריטריונים. (יש שם מחשבון)
הניתוחים מבוצעים בשיטה לה- פריסקופית (זעיר פולשני) ללא פתיחת בטן, בהרדמה מלאה.
בברכה,
שולה זק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר מחג'נהמימי27/04/2009
שלום לך.
אני בת 29, 164 ס"מ ושוקלת כ100 ק"ג. הBMI שלי הוא 36. לאחרונה אותר אצלי הגן האחראי על סרטן השחלות וסרטן השד, ובכל המקומות ניתן לראות כי השמנת יתר גורמת להתפרצות המחלה. אני לא יודעת אם יש לי סכרת, לחץ דם ושאר המחלות שמגיעות עם קילוגרמים עודפים, אך אני מניחה שאני בדרך לשם. אני מעוניינת מאוד ליצור עימך קשר, להתייעצות וטיפול בדחיפות המירבית.
בשנתיים האחרונות איבדתי שתי בנות משפחה לסרטן השחלות, ואינני מעוניינת להגיע לשם.
כיצד ניתן להתקשר איתך לקביעת תור?
תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשר לדר' מחג'נה
שולה זק27/04/2009שלום מימי
ניתן ליצור קשר עם דר' מחג'נה בטלפון נייד 050-2063521
בברכה,
שולה זק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת רופא מומחה לניתוח שרוול קיבהרוי26/04/2009
שלום,
אני מחפשת רופא מומחה לניתוח שרוול קיבה שעובד עם קופ"ח לאומי (באזור הצפון)ת, רופאת המשפחה קצת מקשה עליי בהגעה לניתוח למרות שאני בטוחה ויודעת שזאת הדרך היחידה עבורי להגיע לשקל נורמלי(BMI 43) . אני מכירה את ההליך ואת ההחלמה - בעלי עבר את הניתוח באסותא לפני 1/2 שנה אצל דר' גירון ודר' חזן ומאז רזה 46 ק"ג והוא מאושר עד השמיים על הזכות שניתנה לו לחיות חיים בריאים. הוא עבר את הניתוח דרך קופ"ח מכבי, כל ההליך מרגע ההחלטה ועד הניתוח לקח פחות מחודש, אני קצת עובדת עיצות למי לפנות והאם כדאי לעבור את הניתוח בבית חולים ציבורי כפי שהבנתי שעוברים דרך קופ"ח לאומית.
אשמח להכוונה ועזרה רוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנתחים שעובדים עם לאומית
שולה זק26/04/2009כל הרופאים המבצעים את ניתוחי קיצור הקיבה הם כירורגים בכירים מומחים בתחום. את צריכה לברר במשרד הקופה שלך לאיזה מרכזים הם מפנים ונותנים התחייבות..
אשמח לעזור בכל עת.
בברכה,
שולה זק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
פרופ` אחמד מחג`נה27/04/2009הגעת למקום הנכון אני במקרה עובד גם עם לאומית
תוכלי ליצור איתי קשר טלפוני
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רוי
קארין ותומר11/05/2009בוקר טוב לך אולי זה קצת מאוחר כי רק עכשיו ראיתי את ההודעה שלך אבל....אני ממליצה בחום רב על ד"ר מחאגנה רופא מדהים אנושי עם ידי זהב מומלץ לך בחום. גם אנחנו עברנו תחת ידיו. בהצלחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת ביעוץ והכוונהמליה26/04/2009
שלום לכל יודעי הדבר...
ביום ראשון 19.4 עברתי ניתוח טבעת בשע"צ אצל ד"ר רם שפירא הניתוח היה קשה וארוך כי היו לי הדבקויות מניתוח SRVG שעברתי לפני 18 שנה.
עבר ואני מתאוששת בסדר
עד יום חמישי שתיתי רק נוזלים כאשר מיום שלישי הייתי מאד רעבה אך כך עשיתי, ביום חמישי התחלתי לאכול ואז הבנתי שאני יכולה לאכול...
עוד לא הקאתי ואני חייבת לאמר שאני דיי יכולה להכיל ולאכול.
א. האם יש מצב שהטבעת שלי פתוחה? א"כ איך ומתי סוגרים?
ב. יכול להיות שהניתוח לא הצליח?
אני לא אומרת שאני דופקת מנות אבל בהחלט אני מסיימת צלחת פירה, בשבת נשנשתי אמנם בזהירות תוך לעיסה טובה אך טעמתי מפה ומשם, כולל ביס מהחלה ברוטב, שזה היה לי ברור יוביל אותי להקאה ויציק לי מאד אך לא קרה הדבר. אז מה הולך פה????????????
הכי חשוב לי לדעת איך סוגרים את הטבעת האם זאת התערבות כירורגית? זה כואב? נחים אח"כ?
תודה על התשובות אנא ענו לי על כמה שיותר משאלותי...
מליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי????????????????????
מליה28/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכולת אכילה לאחר ניתוח קיבה
שולה זק30/04/2009שלום מלי
צר לי שלא קיבלת מענה, אך פנייתך לא נכנסה לאתר ורק עכשיו ראיתי אותה.
ולגופו של עניין.
לאחר ניתוח טבעת יש רופאים שמשאירים אותה פתוחה לגמרי ורק אחרי כחודש סוגרים, יש רופאים שעושים סגירה קלה (של 2 CC).
אני מניחה שדר' שפירא הזמין אותך לביקורת. בעת הביקורת עושים צילום ושט קיבה וסוגרים את הטבעת ע"י הזרקת נוזל לפורט הנמצא אצלך מתחת לעור.
הייתי ממליצה לצלצל לרופא שניתח אותך ולתאם עימו פגישה ולשאול אותו את כל השאלות הנוגעות לאופן האכילה/כמויות ופעילות גופנית.
בברכה,
שולה זק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כישלון מהניתוחיעל24/04/2009
ליפני כ-5 שנים עשיתי ניתןח קיצור קיבה הצלחתי לרדת לפחות 15 קילו.במשך השנים הללו ניכנסתי להריון פעמיים.לאחר מכן הלכתי לרופא המטפל ביכדי לסגור את הטבעת לאחר הלידה.הרופא שלי סגר לי את הטבעת יותר מידי עד שלא הצלחתי להכניס שום דבר לפה.אפילו לא רוק.לאחר שהייתי אצלו שוב הוא פתח לי את הטבעת לגמרי.היום אני שוקלת 130קילו וגובהי הוא 170.אני רוצה לגשת שוב לרופא ביכדי שיסגור לי שוב את הטבעת אך אני פוחדת מזה שלא הצליח לרדת כמו ליפני 5 שנים זקוקה בידחיפות ליעוץ ועידוד המיואשת!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה ועידוד
שולה זק25/04/2009אשמח לעודד ולעזור בכל דרך. ראשית את צריכה לגשת לרופא המנתח ולבדוק את תקינות הטבעת. החכמה לא לסגור את הטבעת ולסבול אלא להשתמש בה בדרך נכונה ונבונה. להקטנת נפח וכמויות. לאכול ולא לרעוב ולא לסבול . ובשילוב פעילות גופנית לרדת במשקל. לשנות הרגלי אכילה ולנהל אורח חיים ברייא .
אשמח לעזור בכל עת.
בברכה,
שולה זק
050-6233250* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסגירת הטבעת ורדוקטיל
יעל26/04/2009הי שולה רציתי לדעת העים זה בסדר ליסגור את הטבעתולקחת במקביל את הרדוקטיל לתחושת השובע והדחף לאוכל? תודה מראש יעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכישלון מהניתוח
יעל26/04/2009רציתי לדעת מהרגע שאני סוגרת את הטבעת כמה זמן אני צריחה לשתות נוזלים ואז להתחיל לאכול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוף!!!גנית24/04/2009
שולה שלום,
שמי גנית, אני נמצאת כשנה וחצי לאחר ניתוח טבעת אני סגורה כ- 5 CC וירדתי רק 16 ק"ג .
אני חודשיים אחרי לידה. בזמן האחרון אני סובלת מריפלוקס . אני לא מסוגלת ללכת לישון אם שתיתי כשעתיים בסמוך לשינה -מתחילים לי צרבות חריפות וואף הקאות מרובות.
ניגשתי לבית החולים ב21/4 והם פתחו לי מיד כ2 CC לאחר שביצעו לי שיקוף ומיד הרגשתי טוב יותר.נאמר לי כי הטבעת החליקה מעט.נלחצתי אבל ישנתי כרגיל בלילה ובלי שום בעיה.
בסיום הטיפול במיון הכירורגי הם הפנו אותי לפגישה עם הרופא הכירורג שביצע לי את הניתוח(ד"ר אבנת) ל-23/4.
הרופא ביצע צילום ושט/שיקוף במכון רנטגן ואמר כי הכל בסדר - אין שום בעיה עם הטבעת והוא לא מבין מדוע הם פתחו אותה בכלל. שמחתי מאוד ואף הוא סגר לי את ה-2CC מחדש.
כעת שוב אני לא יכולה לישון כל האוכל עולה לי . מה לעשות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית ריפלוקס
שולה זק24/04/2009לפי מה שראית טיפלת גם בפתיחה וגם היית אצל הכירורג.
אם הרגשת טוב אחרי הפתיחה ואין בעיה עם הטבעת אז למה סגרת שוב?חשוב לברגיש טוב ולא לפגום באיכות החיים. אני מקווה שעם הסגירה על 5 את שוב מרגישה טוב וישנה בלילות
בברכה,
שולה זק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפה הרופאים המומחים?ורוניק21/04/2009
איפה הרופאים שיודעים לסגור ולפתוח את הטבעת הזות?
היחיד שמוכר בתחום אף פעם לא זמין...
האם משהו מכיר רופאים אחרים שמכירים ויודעים לסגור או לפתוח את הטבעת?
תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרכזים רפואיים
שולה זק21/04/2009בכל המרכזים הרפואיים שמבצעים בהם ניתוחי טבעת, הרופאים המנתחים פותחים וסוגרים על פי הצורך את הטבעת.
סורוקה, תל השומר, איכילוב, הדסה עין כרם, שערי צדק, הלל יפה, בלינסון, וולפסון, רמבם, כרמל, בני ציון, פוריה, דבורה זיו.וגם רשימת הרופאים ארוכה.
גם באסותא תל אביב וחיפה מבצעים פתיחה וסגירה של הטבעת
בברכה,
שולה זק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילדה בת 11בתיה רביב21/04/2009
יש לי ילדה בת 11 שוקלת בסביבות 70 קילו . האם היא יכולה לעשות ניתוח טבעת???
לא מצליחה לעשות דיאטות משמינה מיום ליום . מה לעשות??????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השמנה בילדים
שולה זק21/04/2009שלום בתיה
אודה לך באם תיצרי עימי קשר טלפוני
בברכה
שולה זק
050-6233250* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות מטרידותטל20/04/2009
לד"ר שלום רב.
אני עומדת לעבור ניתוח שרוול ויש לי שאלות לגבי ההשלכות של הניתוח:
1. האם מנותחי שרוול מפתחים אבנים בכיס המרה ומה ההשלכות של התופעה והאם כדאי להוציא באותו הניתוח גם את כיס המרה הרי מנתקים אותו מן הקיבה .
בבקשה לתשובתך
2. על פי איזה קריטריונים מחליט המנתח על מתן טיפול לקרישיות יתר והאם תופעת קרישי דם נפוצה בניתוח הזה ואיך מטפלים בעיניין.
לתשובתך בתודה טל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ליבי21/04/2009היי טל
לא רק בניתוחי שרוול, אלא בכל הניתוחים קיים הסיכוי לאבנים בכיס המרה.
זאת בגלל שירידה תלולה במשקל עלולה ליצור אבנים מסוג זה.
ישנם הרבה גורמים לעניין.
אם תרצי לדבר עם משורוולים תוכלי לפנות לפורום "משורוולים" באתר אג'נדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבני מרירה לאחר ניתוח קיצור קיבה
פרופ` אחמד מחג`נה21/04/2009יש שכיחות יתר להוצרות אבני מרירה לאחר ניתוחי קיצור קיבה כאשר הסיבה לכך הירידה החדה במשקל אשר גורמת להפרעה באיזור מלחי מרה, כולסטרול וכו.
לא כל המנותחים מפתחים את אבני המרירה. ועל כן אין אנדקציה לכריתת כיס המרה לכל המנותחים.
באם נתגלה אבני מרירה לחולה שעומד להנתח חלק מהרופאים כורתים את כיס המרה באותו ניתוח וחלק עושה זואת בניתוח נפרד לאחר מכן. שתי הגישות מקובלות
שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)