מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מעקף קיבה -יתרון וחסרון של אחריאירמה02/02/2009
מי יכול לספר מניסיון איך החיים אחרי הניתוח מכל הבחינות ?????????????? מאוד סקרנית וזקוקה למידע אישי זה כי גם אני התחלתי לחשוב בכיוון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מידע כללי בנוגע לניתוחים
שולה זק02/02/2009מידע כלליאת יכולה למצוא באתריים שונים.
אם יש שאלות ספציפיות אשמח לעזור
בברכה
שולה זק
050-6233250* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני סכין המנתחים-נסו הידרוקולוניקנגה02/02/2009
הידרוקולוניק-מזרזר את חילוף החומרים,מנקה את הפסולת מאייץ את תהליך הירידה במשקל כדאי לנסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידרוקולוניק
אירמה02/02/2009את מדברת על חומרים משלשלים בעצם!!!!! ידוע כי זה לא בריא!!! ולא נעים ונוח ....... עדיף כבר לעשות ניתוח ??????לא???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למנותחי השרוול, התנהלות לאחר ניתוח?שגיא01/02/2009
שלום אני מתלבט בניתוח שרוול . אני לאחר ניתוח טבעת, אני לא יודע אם הוא כשל או לא פשוט או שאני יכול לאכול הכל ובכל כמות או שאני לא יכול לשתות אפילו אין באמצע- הגעתי למצב שאני "דוחף" אוכל בכוח ולאחר מאמץ הוא עובר את הטבעת.....(לאחר המעבר שניים הראשונים השאר יורד חלק.....)... מן הסתם לא ירדתי במשקל.... הבעיה שלי היא לא מתוקים אלא כמויות גדולות של אוכל- הבנתי ששרוול בניגוד לטבעת מוריד את הורמון הרעב- אז אני מתאר לעצמי שיכול להיות שהניתוח יתאים לי- אני פוחד רק מההשלכות של אכילה מעל לתכולת הקיבה החדשה כלומר אם אני אנסה לאכול יותר מהמומלץ.....? מה הסיכונים והאים מישהו היה במצבי??? תודה מראש שגיא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח נוסף
שולה זק01/02/2009שלום שגיא
לא ציינת מתי עברת ניתוח טבעת
איזה סוג טבעת
אשמח לעזור ככל האפשר
תוכל ליצור עימי קשר
בברכה,
שולה זק
050-6233250* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלתו שלשגיא
עדה21/02/2009שולה שלום נשאלות שאלות מעניינות את הנוגעים בדבר ודומיהם וחבל שאת מפנה להתקשרות אישית ולא עונה בפורום מה שיכול לשרת את שאר המתעניינים כדוגמתי. אשמח לקרוא את תשובתך לאותו שגיא. אני גם מיועדת לניתוח שרוול ותשובות אלו הן חלק ארי מתהיותיי. תודה על שיתוף הפעולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות לעניין
שולה זק21/02/2009שלום עדה
שגיא עבר ניתוח טבעת ומתלבט עכשיו עם ניתוח שרוול, כאשר הטבעת עדיין בגופוו ואינו יודע מה המצב ולמה כשל.
אני חושבת שיש להתייעץ עם רופא ולדעת לאשורו את המצב ולא להתלבט על גבי פורום בלי בדיקות וחוות דעת מקצועית.. וזו הסיבה שביקשתי שיצור קשר, להבין יותר את המצב ולהפנותו לגורם המתאים..
לא כל דבר אפשר לענות ספציפי בפורום ורצוי לדבר אישית, לכן אני נותנת את מספר הטלפון וניתן לעשות בו שימוש בכל עת.
אשמח בכל עת להיות לעזר
שולה זק
050-6233250* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפיכה של טבעת לשרוול
פרופ` אחמד מחג`נה22/02/2009שגיא שלום
לפי התיאור שלך יש כשלון של הטבעת לגרום לך לרדת במשקל. מאחר ואינך אוכל ממתקים אז ניתוח שרוול יכול לענות על הדרישות שלך. היתרון של שרוול כמו שהזכרת, רמות נמוכות של הורמון הרעב וכך הדרישה שלך "בכוח" לאכול יורדת.
אתה צריך להבין שהתהליך הזה אינו נגמר בניתוח אלא רק מתחיל בזה. הניתוח הינו הצעד הראשון והחשוב לעזור לך לסגל לעצמך אורח חיים והרגלי אכילה שונים וטובים יותר.
מאוד חשוב מעקב של המנתח ושל הדיאטאנית לאחר הניתוח.לפי נסיוני חולים אשר נכשלה אצלם הטבעת והפכו לשרוול נהנו מהפעולה
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירור לגבי ניתוחנלי31/01/2009
שלום אני חדשה פה וברצוני לדעת - אם הBMI שלוי 38 האם יש סיכוי להגיע לניתוח? גובהי 175 ומשקלי 116 קג.ואחרי לידה מאוד השמנתי ולא מצליחה לרדת- תמיד היתי ילדה שמנה ועכשיו אני בשיא. כבר עשיתי דיאטות, ספורט וכו' ולא מצליחה, הכולסטרול עולה וגם השומנים בדם ,הרגליים כואבות ואני ממש מדוכאת- לא רוצה לצאת לשום מקום כלהזמן בבית. האם גם אם רופא משפחה לא ימליץ על הניתוח יש אפשרות להגיע לניתוח זה? אשמח לקבל תשובה. יום נעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים
שולה זק31/01/2009שלום נלי. הקריטריונים לניתוח הם BMI 35 - 40 עם מחלות נילוות. את עם BMI 38 ואם יש לך כולסטרול ושומנים בדם, את יכולה לגשת לרופא כירוג בריאטרי ולהתייעץ איתו. אם את עומדת בקריטריונים ורופא כירורג ימליץ, את ניגשת עם רשימת הבדיקות הנדרשת, לרופא המשפחה ומתחילה בתהליך.
אם את גרה באזור חיפה את יכולה לתאם עם דר' מחאג'נה מבית חולים רמב"ם והוא ישמח לעזור.
בברכה,
שולה זק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
נלי01/02/2009בוקר טוב קודם כל המון תודה על התשובה המהירה, איך אפשר לקבוע פגישה לדר' מחג'נה? ושוב המון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתור לדר' מחאג'נה
שולה זק01/02/2009בוקר טוב נלי
הנייד של דר' מחאג'נה הוא 050-2063521
שבוע טוב ובהצלחה
שולה זק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרוול אצל ד"ר מחג'נהנטע29/01/2009
חזרתי הבית אחרי 4 ימים בבית חולים אין כאבים כל הצילומים ובדיקות תקינות לגמרי - בעיניי בזכות המנתח המקצועי ובן אדם מקסים אני אישית חושבת שעדיף לעבור ניתוח בבית חולים ציבורי גדול (עברתי ברמב"ם- וזה הוכיח את עצמו) צוות המחלקה מעולה - אחיות מדהימות נכון לעכשיו הרגשה טובה אין כאבים ויומיים אחרי ניתוח כבר יכולתי להגיד "לא נורא בכלל" לאישה שעברה לידה ניתוח הזה ממש "לא נורא " לפני לידה תקינה לא בוחרים מנתח ומרדים ותאמינו לי - לידה ללא אפידורל - זה מה שאני עברתי - הרבה יותר קשה וכואבת ד"ר מחג'נה - המון תודה ולכבוד לי היה ללחוץ את ידך המצילה חיים! אם מישהו כאן הולך לעבור ניתוח - תתיעצו עם שולה זק ועם ד'ר מחג'נה - מתברר שכל היעוץ שלהם היה נכון ותורם המון!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
שולה זק29/01/2009מברוק נטע
ולאחר ירידה במשקל תרגישי בכלל מעולה.
שמחה בשמחתך
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה נטע
פרופ` אחמד מחג`נה30/01/2009שמחתי מאוד לעזור
דר מחאגנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה יהיה אחרי ???טלי29/01/2009
שלום ולילה טוב אני בתהליכים של בדיקות מקיפות לקראת ניתוח שרוול קיבה אין לי תאריך ואפילו לא בחרתי רופא\ה אבל יש לי עוד מלא לעבור עד השלב הזה . רציתי לדעת האם חיי יהפכו להיות חסרי תחליט כאשר העבור את הניתוח הרי עכשיו הכל כמעט סביב אוכל ולאחר מכן לא תיהי לי תעסוקה פשוט מה יקרה לי אז ???רו תחומי העניין שלי זה להזמין חברים לעל האש לצאת לבתי קפה ומסעדות ובבית לבשל משהו טעים לי ולחבר שלי אז מה יהיה כל זה יגמר לו בין יום אני חוששת שאכנס לדיכאון לאחר מכן האם זה נכון או שמא חשש שווא???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טלי שלום
פרופ` אחמד מחג`נה29/01/2009חודשיים לאחר ניתוח שרוול תוכלי לבשל ולפנק את אהובייך אבל את בעצמך תוכלי כמויות יותר קטנות ממה שאת רגילה היום. קורה כשאתה מפוקס במטרה אחת אתה מפספס דברים אחרים שיכולים להוסיף לך בחיים. תחשבי מה היית רוצה עוד לעשות כאשר יש עליך 30-40 ק"D פחות???
באם עדיין לא בחרת רופא אשמח להיות לך לעזר
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלי
לילך14/02/2009עדיין תוכלי לבשל ולצאת רק תאכלי פחות ואני ממליצה בחום למלא את חייך בפעילות ספןרטיבית טוב לגוף ולנפש בהצלחה רבה לילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- .קצת קשה לי להגיע לחיפה כי אני גרה ברחובותליאת26/01/2009
קצת קשה לי להגיע לחיפה כי אני גרה ברחובות...
אני שייכת לקופ"ח כללית, לאן אני יכולה לפנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קביעת תור
שולה זק26/01/2009שלום ליאת
תבררי לאיזה בית חולים הקופה מפנה באזורך
בברכה,
שולה זק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החיים שאחרי הניתוחליאת26/01/2009
היי, אני חושבת ברצינות לעשות ניתוח (ה-BMI שלי מעל 40), עדיין אין לי מושג איזה סוג, ורציתי לשמוע מה קורה אחרי הניתוח. שמעתי דברים נוראיים על הקאות, ושאי אפשר לאכול המון דברים. אני רוצה להרגיש נורמאלית אחרי הניתוח, להיות מסוגלת לאכול הכל, אבל בכמויות קטנות. חשוב לי לא להרגיש שונה, אלא כמו כולם. אני מספיק שונה עכשיו, לא? תודה, ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין מה לחשוש
פרופ` אחמד מחג`נה26/01/2009אני כותב לך תשובה לאחר שסיימתי את המרפאה שלי וראיתי את הפצינטים שנתחתי. מרוצים שמחים עם ברק בעניים
אין לך מה לחשוש זה רק יעשה לך טוב
לגבי סוג הניתוח ואיך עושים זואת תוכלי לקבוע תור למרפאה לפי המספר המופיע למטה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם זאת אכות החיים שאת מחפשת
רבקה26/01/2009אני ממליצה מכל הלב שתתענייני בניתוח שרוול. עברתי גם ניתוח טבעת וגם שרוול ואין ספק שאכות החיים לאחר ניתוח שרוול היא הרבה יותר טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליאת
נטע29/01/2009עברתי ניתוח אצל ד"ר מחג'נה לפני כמה ימים וכעט אני בבית מחלימה לכן מחשבת את עצמי כ"מומחית" : ) אחרי ניתוח לא הקאתי אפילו פעם אחת כאב לי בדיוק יומיים והרגשתי חסרת עונים ותלויה באחיות וכח עזר (ראויים לשבח ) של בית חולים רבמם מחלקה כירורגית א ) לכן אני חושבת שלהיות תלויוה באחיות בבית חולים לכאוב אחרי ניתוח ואפילו להקיא (!!!!!!) משהו כמו יומיים שלושה ואחרי זה לחזור לחיים של אנשים נורמאלים איפה שלא הכל אוכל - יש עוד דברים משמחים ומאשרים - זה לא כל כך נורא חוץ מזה - תאמינו לי - אני גם אמא לילד - ללדת זה הרבה יותר מפחיד ובלידה לא כל כך מתפנקים ובוחרים מנתח ומרדים המלצה שלי - תלכו על זה ואם כבר ללכת על זה אז ד"ר מחג'נה ממש מומלץ - מנתח בחסד (כל הצילומים אחרי ניתוח כל הבדיקות הוכיחו את המקצויות שלו) צוות ברבמ"ם מצויין-- מומלץ עד כמה שניתן להמליץ על ניתוח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה למנותי שרוולמיכל23/01/2009
כאמור בעוד שבוע אני עוברת ניתוח שרוול. רציתי לשאול האם היו לכם הכנות מסוימות לפני הניתוח כמו דיאטה מסויימת למשל ? קראתי באתר שיש לעשות דיאטה נטולת פחממות, ויומיים לפני הניתוח לאכול בנוזלים וכו' התקשרתי לבית החולים ונאמר לי כי אין צורך בכלום למעט 8 שעות צום לפני הניתוח. אם יש לכם מה להגיד לי אשמח מאוד . שוב אני מאוד מתרגשת, מבולבלת, מאוד אשמח לחיזוקים. תודה מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
שולה זק23/01/2009שלום מיכל
כל רופא והשיטה שלו. יש רופאים שנותנים דיאטה לפני הניתוח ויש כאלה שלא. אם התקשרת ואמרו לך שאין צורך - קבלי את מה שאמרו לך. את בדרך הנכונה ותראי שלאחר הניתוח תתחילי לרדת במשקל וכל אורח חייך ישתנה לטובה.. אנחנו תמיד כאן לעזור ולחבק.
בהצלחה ואשמח תמיד לעזור.
בברכה,
שולה זק
050-6233250* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקשת עזרהמליה20/01/2009
שלום רב, לפני כ-16 שנה עברתי ניתוח SRVG ירדתי אז יפה במשקל והעליתי הכל. אני פוזלת לכיוון ניתוח טבעת, ראיתי תוצאות טובות ובעיקר כי אני לא מסוגלת לעשות רק דיאטה בלי עזרה. שאלותי הן: איך מתנהל הניתוח, מה ההשלכות, מה אסור ומה מותר, האם לעובדה שעשיתי ניתוח יש חסרון / יתרון? מי עושה בירושלים? כמה זה עולה? מהן הבדיקות המקדימות? ובקיצור כל אינפורמציה שתוכל לעזור לי אודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח חוזר
שולה זק20/01/2009שלום מליה
מאחר ומדברים על ניותח חוזר, רצוי להתיעץ אם רופא איזה ניתוח מתאים וניתן לעשות לך.
בירושלים את יכולה לגשת לדר' קידר בהדסה עין כרם ולדר' שפירא בשערי צדק. הניתוחים נמצאים בסל הבריאות מי שעומד בקריטריונים. לא ציינת מה הגובה והמשקל, כך שלא נתין לדעת מה ה BMI שלך .
אך כפי שציינת כבר עברת ניתוח בעבר, כך שכל ההתייחסות שונה. אשמח לעזור בכל עת.
בברכה,
שולה זק
050-6233250* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה ובכל זאת..מס' שאלות
מליה21/01/2009ה BMI שלי הוא 41 אשמח לקבל תשובות לשאלות ששאלתי בהודעתי הקודמת מה הבדיקות טרום ניתוח מה הפרוצדורה ומרגע הפגישה עם (ד"ר שפירא ) לצורך העניין כמה זמן עד לשולחן הניתוחים תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות אצל הרופא
שולה זק22/01/2009שלום לך,
יש רשימת בדיקות ארוכה, רוטינית, לפני הניתוח הכוללת בדיקות דם, צילומים, שיחה עם פסיכיאטר ועוד.
בפגישה הראשונה עם הרופא המנתח יועבר לך כל המידע לגבי הניתוח אותו את עומדת לעשות והפרוצדורה הכרוכה - בדיקות, התחייבות הקופה, התנהלות לפני ניתוח ואחריו. התור יקבע ע"י הרופא על פי לוח הניתוחים שלו.
קחי בחשבון שלעשות את כל הבדיקות ולהגיש התשובות לרופא לוקח כשלושה שבועות.
בהצלחה
שולה זק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני נותחתי ניתוח שני
שירלי21/01/2009אני עברתי לפני 10 שנים את הניתוח שעברת והשמנתי הכל מההתחלה - ניתוח שני הוא ניתוח עם יותר סיכונים וכמעט תמיד מתבצע בשיטה פתוחה. אני עברתי מעקף אל ד"ר פייגין מתל השומר מדהימה - ניתוח ארוך אבל הייתי בידיים טובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירלי יקרה תודה על תגובתך
מליה22/01/2009אבל מה זה שיטה פתוחה? למה עם יותר סיכונים? איך התאוששת? למה מקמצנים לי במידע מה לא קוראים שאני אבודה???????? תודה וחיוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מליה
רבקה22/01/2009גם אני עשתי ניתוחי קיצורי קיבה חוזרים. עשתי ניתוח שרוול לאחר שני ניתוחי טבעת כושלים. למזלי הגדול הניתוחים שלי כולם היו בשיטה הלפרוסקופית שבה עושים חתכים קטנים בבטן שדרכם מוחדרים מכשירי הניתוח. מידת הכאב פחותה בשיטה זאת וההחלמה יותר מהירה. בשיטה הפתוחה עושים חתך גדול בבטן. הסיכונים בניתוחים חוזרים יותר גדולים כי עקב הניתוחים הקודמים יש הצתלקויות והידבקויות של רקמות. רצוי שתשאלי את הרופא את כל השאלות שיש לך. למעשה זה זכותך לקבל את כל המידע לפני הניתוח. אני בטוחה שאם תקבעי תור אצל הרופא ותסבירי שיש לך שאלות הוא יענה על כולם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתרון הכי פשוט - שיחה עם הרופא
שולה זק23/01/2009במקום להרגיש אבודה פני לרופא וממנו תקבלי את כל האינפורמציה.
השיטה הפתוחה - הכוונה לניתוח שעושים חתך בבטן..(אני עברתי SRVG לפני כשמונה שנים)
אם עד שתיפגשי עם הרופא עדיין תרגישי אבודה, אשמח להיות לך לעזר לאחר השעה 17:00 כל יום.
בברכה,
שולה זק
050-6233250* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על מנתחענת19/01/2009
שלום, אני רוצה לעשות ניתוח טבעת, בדקתי, אני עומדת בקריטריונים. מה התהליך? איך לבחור מנתח? האם יש המלצות על מנתחים טובים? אני מאיזור חיפה, מבוטחת במכבי, לרבות ביטוח משלים. הייתי אצל רופאת משפחה היא לא ידעה להמליץ על כירורג. מאד רוצה לשמוע המלצות ממי שכבר עברה את התהליך תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה חמה על מנתח ניתוחי השמנה.
איה21/01/2009ענת היקרה. אני תמיד שמחה להמליץ על המנתח שניתח אותי ושינה את חיי באופן בל יתואר. נותחתי בניתוח שרוול קיבה לפני כחצי שנה ע"י ד"ר מחאג'נה אליו הגעתי בהמלצת חברים. כבר במפגש הראשון התרשמתי מאישיותו הכובשת ומן הבטחון שנסך בי. קבלתי טיפול מעולה ויחס שאין דומה לו ואין לי אלא לקוות שכל הרופאים יגלו מקצועיות ויחס שכזה. עד כה ירדתי 35 ק"ג והפכתי לאשה גאה ומאושרת. אושרי כה גדול עד שאיני חדלה מלהמליץ על הניתוח בידיו של ד"ר מחאג'נה אשר ניתח כבר שלוש ממכרותי ואחת נוספת נמצאת ברשימת ההמתנה שלו. ד"ר מחאג'נה הוא מומחה בניתוחים לפרוסקופיים עם ניסיון עצום בניתוחי השמנה, ולמרבה שמחתך הוא גם רופא במכב"יבצפון - מה שיכול להקל עליך . שיהיה בהצלחה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני נותחתי אצל ד"ר פייגין מתל השומר
שירלי21/01/2009היא פשוט מדהימה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדרכה לקראת שרוול
מיכל22/01/2009מאיה שלום . בעוד כשבוע עומדת אני לעבור ניתוח שרוול אודה לך באם תוכלי לשתף אותי מנסיונך מה אני עומדת לעבור מבחינת כאב וימי החלמה . תודה מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מיכל
רבקה22/01/2009גם אני עברתי ניתוח שרוול ומנסיוני אין הרבה כאב לאחר הניתוח ומה שיש חולף דיי מהר. מניסיוני כבר במהלך השהייה בבית חולים תתבקשי ללכת או לשבת וכמה שפחות להיות במיטה. כשחזרתי הביתה לא השתמשתי אפילו פעם אחת במשכך כאבים. לא היה צורך. בחודש הראשון תרגישי מעט חולשה עד שתתחילי לאכול כרגיל. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפניה לרופא מנתח
שולה זק22/01/2009שלום ענת,
הרופאים הכירורגיים שעושים את הניתוחים לקיצור קיבה - כולם רופאים מומחים בכירים ורופאים מעולים.
לא תמיד ניתן להגיע למנתח זה או אחר, בגלל מגבלות של הקופות ואזור מגורים.
כמבוטחת מכבי ותושבת אזור חיפה, תוכלי בהחלט לפנות לדר' מחאג'נה בבית חולים רמב"ם והוא ישמח להסביר לך על כל סוגי הניתוחים המבוצעים ויחד להחליט על הניתוח המתאים לך.
ניתן להשיג את דר' מחאג'נה בנייד 050-2063521
בהצלחה
שולה זק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרוול - היום שאחרימיכל18/01/2009
הי, אני בת 36, שוקלת 105 (והיד עוד נטויה) גובה 1.63. אני הולכת לעשות ניתוח שרוול קיבה בעוד קצת יותר מחודש. שאלתי היא לגבי היום שאחרי. הרי יש לי ראש של אדם שמן שכל הזמן בודק מה אכיל וגם אם זה לא אכיל, אז לא נורא. כוונתי היא, שאני חוששת שאעשה את הניתוח, ארזה כמו כולם בשלב הראשון, אבל לאט לאט אאבד את זה. אני מרגישה שאני חייבת תמיכה כלשהי לזמן שאחרי כדיי שאלמד להתנהג בהתאם ליכולות הקיבה שלי לאכול, אחרי הניתוח. האם יש קבוצות כאלה? אני בקופת חולים מכבי, אולי יש דרך הקופה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה
שולה זק18/01/2009שלום מיכל
קבוצות תמיכה מסודרות למנותחים יש במקומות בודדים.
כמו חיפה, ירושלים, חדרה.
אשמח לעזור לך עם תומכים טלפוניים גם לפני וגם אחרי.
ניתןליצור עימי קשר בכל יום לאחר השעה 17:00
בברכה,
שולה זק
050-6233250* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבוצת תמיכה לאחר ניתוח
פרופ` אחמד מחג`נה18/01/2009הקמנו מרכז בריאטרי מטעם מכבי בצפון הארץ (חיפה) אשר כולל בין היתר קבוצות תמיכה לאחר הניתוח. וכמובן ללא תשלום למבוטחי מכבי. מומלץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל ממיכל
מיכל23/01/2009מיכל חביבה מאחלת לך המון הצלחה אני בשבוע הבא עוברת את הניתוח, אני מאוד מתרגשת ואפילו מפחדת מכל התהליך. מודה למי שהגיבה לשאלתי ושמחה שזה לא כואב. אני הולכת לתהליך בידיעה מלאה שזה הצ'אנס האחרון שלי להרזות ואני אהיה רזה ! בדיוק כמו שעשיתי עם הפסקת עישון לפני 4 שנים. לקחתי החלטה של עבודה עצמית וזה עבד. החלטתי שגם הפעם זה יעבוד !!! המון המון הצלחה !!! מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך עושים טבעת דרך קופת חוליםמיואשת17/01/2009
אני בת 37 במשקל של98 ק'ג ניסיתי הכל מדיאטות כדורים קבוצות תמיכה אני חולת סוכרת כבר 8 שנים ללא טיפול ואני שמנה כבר 8 שנים לערך עם ירידות ועליות אני סובלת מחוסר איזון בבלוטת התריס עקב קריטה אני על כדורים לכל החיים אני סובלת מדיכאון עקב כל המצב אשמח אם מישהו יוכל לעזור ליעץ ובנוסף בעלי לא מקבל אותי ככה לפני כן היתי אדם בריא לחלוטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגשת לרופא משפחה
שולה זק17/01/2009שלום רב,
לא ציינת את גובהך, כך שלא ניתן לקבוע את ה BMI שלך.
הניתוחים להצרת קיבה (טבעת בינהם) נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים.
הקריטריונים BMI 35-40 בליווי מחלות נילוות (סוכרת, לחץ דם). BMI 40 ומעלה כל אחד.
מאחר ואת סוכרתית, אני מציעה לגשת לרופא המשפחה ולבקש הפניה לרופא בריאטרי (כירורג בתחום ניתוחי הצרת קיבה) ולהתיעץ עימו על סוג הניתוח המתאים לך, במידה ואת עומדת בקיטריונים.
אשמח לעזור בכל עת.
בברכה,
שולה זק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
פרופ` אחמד מחג`נה17/01/2009אל תתיאשי לכל בעיה יש פתרון
הניתוחים הללו נמצאים בסל של קופ"ח. עליך לפנות לרופא משפחה שלך שיפנה אותך לכירורג המתמחה בניתוחים הללו. יחד איתו תבחרו את הניתוח המתאים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגובה שלי 1.77
מיואשת18/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איילתית שעברה ניתוח קיצור קיבהרותי קורוץ17/01/2009
ראיתי אותך בטלוויזיה בערוץ 10 בשבת ומאוד התרשמתי. אשמח להיות בקשר איתך - בתודה רותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לדרומית
שולה זק17/01/2009תודה על פנייתך
אשמח להיות בקשר
שולה זק
050-6233250* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח מאיזה גילרויטל17/01/2009
שלום, אני חדשה ,ראיתי הבוקר בטלוויזיה (כנראה שידור חוזר) את שולה וד"ר אניה ומאוד התרגשתי והזדהתי , לי יש בת שסובלת מהשמנה חולנית הבנתי זאת אחרי התוכנית, למרות ששנים אנחנו מנסים לעזור לה וגם היא לעצמה. כמה שאלות. מאיזה גיל ניתן לעשות את אחד הניתוחים המומלצים? האם אחד מסוגי הניתוחים יכול לפגוע בהתפתחות בגדילה? האם יש סיכוי שיהיו בעיות לגיוסה לצבא כי עברה ניתוח מסוג כזה? כמה כמן אישפוז נחוץ לאחר הניתוח? שחכתי לכתוב בתי בת 15.5 . וסובלת מאוד . אם למשהו יש עוד משהוא להמליץ לי אשמח לשמוע . אולי יש רופא/ה שמומלצים לנערים/ות ? איך מתבמע המעקב לאחר הניתוח לאורך שנים? תודה וסליחה על האורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח לבני נוער
שולה זק17/01/2009שלום רויטל
שכחת לציין את ה BMI של ביתך.
אני מציעה לגשת לרופא המשפחה ולבקש הפניה לרופא בריאטרי באחד מהמרכזים הרפואיים באזורך.
ולשאלותיך. : ניתוחים בוצעו בבני נוער וכל מקרה נשקל לגופו של עניין. אין סיבה שבגלל ניתוח להצרת קיבה ביתך לא תגוייס. נהפוך הוא במקרים רבים לא מגייסים לצבא בגלל השמנת יתר חולנית. האיפוז הוא בין יומיים לשבוע, בדרך כלל, תלוי בסוג הניתוח.
בברכה,
שולה זק
050-6233250* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריכה עזרה
ליאור19/03/2009שלום שמי ליאור ואני בת 16 וחצי אני רוצה לעשות טבעת משקלי הוא 95 והגובה הוא 1.68 בערך אני רוצה לדעת אם אני יכולה לעשות טבעת בגלל בגיל וגם בגלל המשקל והגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)