מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שרוול קיבה עם הצרה במרכז - מה עושיםארז29/11/2008
3 חודשים לאחר הניתוח בוצעה בוצעה גסטרוסקופיה שגילתה הצרה סירקולית באמצע הקיבה (7 ס"מ מרום הקיבה) הבודק אמר שהיה לו קשה להעביר את האנדוסקופ שקוטרו 9 ממ.לא היה מוכן לנקוב בקוטר ההצרה והוסיף שאינה ארוכה. המימצא מסביר למה במשך חודשיים מתוך השלושה ( לסרוגין) סבלתי בחילות הקאות וכאבי בטן מתמשכים, לא הייתי מסוגל לאכול כלל, ובחלק מאותם חודשיים גם לא יכולתי לשתות וקיבלתי עירויי נוזלים אחת ליומיים שלושה עקב התייבשות (כנראה סתימות חלקיות או מלאות של המעבר הצר ) 1.איך קורה דבר כזה אם השרוול מתבצע על גבי צינור מדידה בקוטר 1ס"מ? 2. האם יש דרך לתקן? בלון מרחיב? ניתוח? 3. מה הסיכוי להתרחבות ההצרה ללא טיפול (בהנחה שלא אוכל לאכול כמעט מוצקים כדי להמנע מסתימות)? האם רק נוזלים יכולים לגרום להתרחבות? אם תהיה כזו - האם לא סביר שתיתרחש דווקא בחלק העליון הרחב של הקיבה ולא תורחב ההצרות? 4. האם יש תקדימים לארוע כזה ולאופן הטיפול בו? אודה לך על תשובה כנה ומפורטת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היצרות לאחר שרוול
פרופ` אחמד מחג`נה30/11/2008נכון עושים את השרוול על גבי צינור מדידה אחיד לכל טאורכו אבל במקרים ותופרים את קו הסיכות יכולה להגרם היצרות אשר יכולה לנבוע מבצקת או המטומה. אומנם היצרות מסוג זה עוברת כעבור שבועיים שלושה. אם התפר עצמו גרם להיצרות המצב קשה יותר. ואז עם הזמן יש התרחבות פרוקסמלית בצורת משפך. הפתרון יכול להיות ע"י הרחבות באנדוסקופיה ( על מנת לבצע זואת הסקופ חייב לעבור את ההיצרות). באם זה לא עוזר יש מקום להפוך את השרוול ל- מעקף קיבה.
ליעוץ יותר מפורט ומדויק למקרה שלך תוכל לקבוע פגישה איתי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר מחג'נה,.........
ארז01/12/2008אקבע פגישה עם שובי מחו"ל. בינתיים מעוניין לדעת בדחיפות אם יש נסיון רב בהרחבת קיבה מוצרת ע"י שימוש בבלון /אנדוסקופ? האם אין סיכון של נזק לאזור החיבור (או התפרים) ? כמה זמן אחרי הניתוח אפשר לבצע ההרחבה? שוב תודה על העזרה. ארז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בהיצרות לאחר שרוול
פרופ` אחמד מחג`נה02/12/2008הנסיון נרכש דוקא לא בניתוחים הבריאטרים אלא בניתוחים של כריתת קיבה והשקה על רקע אחר. ההרחבה מתבצעת ע"י אנדוסקופיה. היתי רוצה לראות את הוקת לפני ביצוע ההרחבה
אחד הסיבוכים של הרחבה זה נקב בזמן הפעולה. בידיים טובות ובזהירות מרבית שכיחות הסיבוך הזה הינה נמוכה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפה עושים ניתוחים לBMI 60?ישראל27/11/2008
אני מהמרכז ורוצה לדעת באיזה בי"ח יש ניסיון עם ניתוחי שמנים כמוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר BMI-60
פרופ` אחמד מחג`נה27/11/2008כל המרכזים המתמחים בניתוחי השמנה חולנית יוכלו לטפל בך במרכז יש איכילוב, בלינסון ועוד
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי בתי חולים פרטיים?
ישראל28/11/2008כמו אסותא או מדיקל סנטר הרצליה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה לנתח
פרופ` אחמד מחג`נה30/11/2008אני מנתח ניתוחים בריאטרים גם בבית חולים רמב"ם וגם באסותא חיפה. הקביעה איפה לנתח הינה לפי המצב של המנותח. האם יש מחלות רקע ? האם מדובר בניתוח מעקף? וBMI גבוה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרכזים רפואיים
שולה זק30/11/2008ישראל שלום
כל מרכז רפואי וגם אסותא ומדיקל סנטרעורכים את הניתוחים להצרת קיבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרדמהשרית27/11/2008
שלום רציתי בבקשה לדעת זמני הרדמה בניתוח טבעת ובניתוח הצרת קיבה. תודה וערב טוב שרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרדמה
פרופ` אחמד מחג`נה27/11/2008ניתוח טבעת יכול לנוע בין חצי שעה עד שעה בממוצע ושרוול קצת יותר מזה וההרדמה בהתאם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני מימי. ויש לי שאלות אליכם.מימי3125/11/2008
שמעתי בשבוע שעבר לראשונה על ניתוח השרוול. אני לקחתי את זה מאד ברצינות כי אני בת 20 ושוקלת המון. ואני רצינית. מעל 100. מה ההבדל בין הניתוח הזה לניתוח טבעת? מה יותר יעיל? איפה יש פחות סיכויים להשמין חזרה? ומה הסיכונים פה? מה הסיכונים בטבעת? האם בשניהם אפשר לאכול אח"כ כל דבר? כי הבנתי שבטבעת פחות. ושאלה נוספת. האם שני הניתוחים האלו דורשים המשך רפואי אח"כ? הבנתי שבניתוח טבעת צריך לעשות בתכיפות גבוהה זריקות. האם זה נכון? ומה זה אומר? אשמח מאד אם מישהו יוכל לענות לי על השאלות האלה הן נורא מנקרות לי במוח!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוגי הניתוחים
שולה זק27/11/2008שלום מימי
לגבי סוג הניתוח המתאים לך, רצוי להתייעץ עם הרופא המנתח ויחד להחליט מה הכי מתאים לך.
להלן סוגי הניתוח הקיימים והשוני בינהם.
רצוי לאחר הניתוח להקפיד לאכול נכון ולעשות בדיקות תקופתיות, שלא יחסרו לגוף מרכיבים חשובים.
קצת קשה לענות בכתב על כל שאלותיך. חלק מהתשובות תמצאי באתר עמותת משקל בריא וכמובן אשמח לשוחח אתך ולנסות לתת מענה לכל מה שמעניין אותך בתחום.
ניתוח טבעת
שייך לקבוצת הניתוחים המגבילים את נפח הקיבה. זהו ?ניתוח הפיך המגביל את נפח הקיבה על ידי התקנת טבעת מתכווננת על החלק העליון של הקיבה כך שנפחה קטן מכ1 500-מיליליטר לכמה עשרות בודדות. הטבעת ניתנת לכוונון לצורך הגדלה או הפחתה של הצרת הקיבה.
מעקף קיבה
שייך לקבוצת הניתוחים המגבילים את הקיבה ומקטינים ספיגת מזון. יוצרים כיס מהקיבה בנפח 50 30-סמ"ק המתחבר למעי הדק תוך יצירת מעקף של כ150-100-ס"מ של מעי. המהלך מקטין את ספיגת המזון במעי הדק מגביל את נפח המזון שניתן לאכול בבת אחת וגורם לשינוי במנגנונים הורמונליים.
שרוול קיבה
הניתוח מקטין את הקיבה לנפח של כ100-סמ"ק ומשאיר צינור למעי - ואינו משנה את שאר מערכת העיכול. חוץ מהצמצום הדרסטי בנפח הקיבה פועל הניתוח להפחתת התיאבון גם במנגנונים הורמונליים. מבחינה טכנית זהו ?ניתוח פחות מורכב מניתוח מעקף הקיבה ויותר מורכב מניתוח טבעת.
בברכה,
שולה זק
050-6233250* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תהליך לקראת ניתוחיעל24/11/2008
שלום רב, קבעתי פגישה עם רופא מנתח על מנת לברר אודות ניתוח טבעת. התור נקבע לעוד כחודשיים. רציתי לברר מהן הבדיקות הדרושות לצורך הניתוח על מנת שאוכל להזמין את התור לבדיקות בטרם הפגישה (לקצר הליכים....) והאם יש צורך בהתייעצות עם רופאים נוספים? מבחינת הקריטריונים של המשקל אני עומדת בהם ואני בריאה (אין לי סכרת לחץ דם וכו'...) תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי יעל
נטע26/11/2008אני כבר נפגשתי עם רופא וקיבלתי רשימת הבדיקות יש לקבוע תור לפסיכיאטר אבל לא תוכלי לעשות את זה ללא הפניה אז דברי עם רופא משפחה יש לקבוע תור לדיאטנית ועובדת סוציאלית אבל רק אחרי פגישה עם רופא יש לקבוע תור לאנדוקרינולוג - לפני שת מגיע אליו לעשות בדיקת דם הורמונלית ואיסוף שתן 24 שעות יש לקבוע תור לרופא גסטרו ולפני זה לעשות us של בטן העליונה ולקבוע תור עכשיו עכשיו עכשיו ואפילו לשקר ב*2700 שיש לך הפניה לצילום מערכת עיקול העליונה !- המתנה לבדיקה הזאת באיזור חיפה למשל - חודשיים חוץ מזה בדיקת דם שגרתית קרוב לוודאי שרופה יפסול את כל הבדיקות וישלח אותך שוב לאותם רופאים אבל עם הפניות שלו לכן אולי צלצלי למרפאה של המנתח ותשאלי אם זה בסדר שתתחילי בסבב בדיקות עם הפניה של רופא משפחה ואם יחסר לך משהו - תשלימי ואם עשית בדיקה מיותרת - לא נורא שיהיה המון המון בהצלחה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוץ מזה
נטע26/11/2008יש פורום נהדר באג'נדה - משורוולים או בתפוז - מקוצרי קיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לנטע
גזית מאירה16/12/2008נטע ראיתי שהמלצת למישהי על פורום מקוצרי קיבה אנא צייני בדיוק איכן ואיך קוראים לפורום דבר שני האם עברת את הניתוח? ואם כן איך את מרגישה האם באמת צריך לעבור את כל הבדיקות שציינת אנא כתבי לי מאירה מהמרכז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתנצלת על התגובה המאוחרת
נטע02/01/2009אני עדיין לא נותחתי למרות שכמה פעמים התחלתי את התהליך ו"ברחתי" במהלך הבדיקות מפחד מניתוח בלתי הפיך - אני מדברת רק על שרוול או מעקף
לי אישית לפי כל האינפורמציה ניתוח טבעת לא בא בחשבון בכלל
בהצלחה
אשמח להשאיר לך טלפון שלי אם תרצי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יעל
פרופ` אחמד מחג`נה04/01/2009לא כדאי להתחיל את התהליך לפני שאת נפגשת עם הכירורג המנתח שיסביר לך אודות הניתוחים השונים. לא הבנתי למה לוקח כל כך הרבה לפגישה הראשונה (חודשיים זה הרבה זמן) למרכז שלנו תוכלי להגיע תוך שבוע ימים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחכה לשיחההיגני ליזה24/11/2008
אני מחכה לעזרה בבקשה תצרו קשר 0544803138 או שילחו לי אנשים שאוכל לשוחח איתם בנושא ןלהתחזק בקשר לניתוח וגם לאחר איך מתנהגים בחיי היומיום תודה לכולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טבעת זה טוב- אך יש היום כבר דברים נ
זהבה24/11/2008אני לפני 8 שנים עברתי ניתוח טבעת וירדתי 60 ק"ג , איכות החיים אינה אותה איכות חיים שהיתה קודם,למרות שהמחמאות שוות הכל,אבל באמת הכל.אך היום כבר יש ניתוח חדש בארץ שהוא ניתוח שרוול ,שאין לא תופעות של הקאות כמו בטבעת ,שווה להתעניין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה זהבה אבל...
היגני ליזה25/11/2008רציתי יותר לשוחח איתך על מצבך היומיומי ועל אורח החיים שלך אולי סגרו לך כמה פעמים ובגלל זה את מקיאה שמעתי בהיום הניתוח יותר מוצלח ? לא יודעת בודאות למרות שאני אמורה לרדת כ35 לערוך השאלה אם זה אותו דבר כמו אצלך שאת ירדת או היית צריכה להוריד כפול והרופא לו המליץ שרוול צעניין למה מי יודע על ההבדל בין שרול לטבעת ולמי מתאים זה או זה האם אנחנו קובעים או הרופאים ולפי מה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שולה תודה אבל..היגני ליזה21/11/2008
שולה תודה אבל אני רוצה ומתחננת לעוד עידוד ממי שעבר ועשה או מכיר אנשים שעברו ניתוח רוצה ומחכה לתור אבל אני מאד רגישה והאם יהיה לי בעיות גופניות אחכ זה חשוב לי לדעת עיזרו לי האם באמת צריך רק לאכול מרוסק כמו תינוקים וצריך הרבה עזרה מהסביבה מה אני אהיה תלותית אם זה בעזרה אם זה בהכנת אוכל מיוחד? אני גם לא אכלנית מי יודע מה האם באמת ארזה? אם עכשיו אני לא מרזהואחרי כמה זמן מהניתוח אוכל להיכנס להריון כל מישפחתי לא תומכת בניתוח בעלי מקבל את החלטתי ומוכן לעזור אבל לא ממש מכריח אותי והורי ואחויותי מזהרים אותי שזה מסוכן וקשה מאד תנו לי עידוד ותמיכה בבקשה והאם מישהו מכיר את דר' אבנט אמנון כי הניתוח שלי מיועד להיות אצלו באסותא האם יש משהו שמכיר את הרופא? ממש תודה לכולם ולפורום הנהדר הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשמחה תקבלי את מלוא הידוד
שולה זק21/11/2008צלצלי אלי
תני מספר טלפון
ואוכל לחברך לאנשים נוספים שעברו את הניתוח כמו כן אוכל לשלוח לך כתבות שפורסמו לאחרונה בנושא הניתוחים - מאמרים שתוכלי להראות למשפחתך ולהביא להבנת הנושא מקרוב
שבת שלוןם
שולה זק
יו"ר עמותת משקל בריא
050-6233250* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח טבעתאנה19/11/2008
שלום רב אני לפני שנה עברתי ניתוח gastric-band ירדתי ב-3 חודשים הראשונים כ-16 ק"ג ומאז לא ירוד יותר אני בסורה על 2 מה לפי דעתך אני צריכה לעשות כדי להוריד עוד ממשקלי? המשקל שלי היום כ-79 קילו וגובה 1.65 ממתינה לתשובה תודה רבה אנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאכול מבוקר
שולה זק19/11/2008שלום אנה
יתכן והמזון שאת אוכלת עתיר קלוריות ולכן אינך יורדת במשקל.
הייתי מציעה שתגשי לרופא המנתח לבדוק אפשרות לסגור מעט את הטבעת ולהתייעץ עם תזונאית לגבי תפריט מאוזן, וכמובן לשלב פעילות גופנית.
מקווה שכל זה יביא לתוצאות רצויות
בברכה,
שולה זק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוששת לעבור טבעתהיגני ליזה17/11/2008
אני בהליכים לניתוח הטבעת בדרך אני מאד מפחדת שלא אוכל לאכול ואני אקיא כל הזמן ולא אוכל לאכול נורמלי לא רוצה כמויות אבל מעט ואז יצחקו ויגידו לי עברת ניתוח באסותא ועוד שילמת כמעט 2000 שח בשביל ליסבול, והאם כדאי לחכות לדר אבינוח או יש למישהו תגובה טובות לדר אובנט יש לי תור יותר קרוב החודש עם אני רוצה אבל מפחדת..... אנא עיזרו לי כולם אומרים את לא כול כך שמנה רק עגולה לא כדאי בשביל זה לסבול ועוד לשלם גם לבעלי לא מפריע כדאי להתענות כול כך? יש לי 5 ילדים שהגדולה בת 8 והקטן בן פחות משנתיים האם כדאי או לא נורא כול כך לשות עיזרו לי בבקשה כל היום אני במחשבות.... תודה לצוות הנחמד של אתר זה.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחשוש זה אנושי
שולה זק17/11/2008שלום ליזה
לחשוש זה אנושי וטבעי.
את כנראה קצת יותר מעגלגלה אם את עומדת בקריטריונים לניתוח.
צרי עימי קשר טלפוני ואשמח לנסות לעשות קצת "סדר" בחששות שלך ובלבטים.
בברכה,
שולה זק
יו"ר עמותת משקל בריא
050-6233250* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירותיסמין15/11/2008
רציתי לשאול אם איכולכס סירופ, או יובלקס טיפות, או מזרזים טיבעיים אחרים יכולים לעזור בתופעת העצירות. ת ודה. שבוע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות
שולה זק16/11/2008שלום יסמין
אני אישית מעדיפה שתתיעצי עם רופא המשפחה מה קחת, בהתאם לתזונה שלך.
לי אישית עוזר יוגורט בבוקר ובערב
בברכה,
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בתהליך לניתוחשלי13/11/2008
היי אני בת 23...הגובה שלי 160 ס"מ והמשקל 102 ק"ג התחלתי בדיקות לניתוח טבעת בקיבה ורציתי לדעת 2 דברים: 1. טלפונים של פסיכיאטרים שמתמחים בנושא (אני צריכה לגשת לפסיכיאטר לפני הניתוח) 2. ואם אני עומדת בקריטריונים לניתוח תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים
שולה זק16/11/2008שלום שלי
הקריטריונים מדברים BMI 40 ואת עומדת על 39.8. כך שאני מאמינה שאת בקריטריונים.
לגבי פסיכיאטר - גשי לקופה שלך והם יפנו אותך לרופא באזורך.
בהצלחה
שולה זק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצות לרופאים?ש.ל.12/11/2008
אני עולה חדשה -- עליתי לארץ לפני 3 חדשים. לפני 8 חדשים, עברתי ניתוח קיצור קיבה בניו יורק. אני עכשיו מחפשת רופא חדש בארץ להמשך הטיפולים. אני מעדיפה ברופא שנמצא בירושלים, אבל תל-אביב היא גם בסדר. תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופאים באזור ירושלים/תל אביב
שולה זק16/11/2008בכל מרכז רפואי יש רופא כירורג בריאטרי.
בירושלים בהדסה עין כרם, שערי צדק
בתל אביב באיכילוב, תל השומר
גשי למרפאה שלך - לרופא המטפל ותבקשי הפניה לבי"ח איתו הקופה עובדת
בברכה,
שולה זק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלמה מניתוחצצצצצ10/11/2008
השבוע אני נכנס לניתוח מעקף קיבה-מה הסיכוי שאני חוזר לעבודה תוך שבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלמה מניתוח
שולה זק16/11/2008קצב ההחלמה תלוי הרבה בנו וברצון שלנו, אך אל לנו לשכוח שבכל זאת הגוף עובר הרדמה ושינויים.
הייתי אומרת שאם אתה לא עובד עבודה פיזית, תוכל לחזור לפעילות מבוקרת אחרי 8-10 ימים.
בהצלחה
שולה זק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיצורים שמרניים, אילו סוגים קיימים?מאיה07/11/2008
האם בלון היא האופציה היחידה? גובהי 178 ואני שוקלת 110 קילו וטופחת..לא מצליחה לשלוט בזה.. הגעתי למצב של יאוש, אני מביטה במראה ופשוט הגוף הזה לא מתאים לי, זו לא אני שם.. אני לא מעוניינת באופציה ניתוחית אלא רק שמרנית יחסית, ללא חתכים. אשמח לשמוע יותר על הבלון, מה אחוזי ההצלחה שלו, מה הסיכונים, מי מתמחה בכך בארץ, האם הוא בסל הבריאות ואם לא אז מה המחירים? האם ניתן לאכול איתו הכל אבל פשוט בכמויות קטנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אופציות לירידה במשקל
שולה זק16/11/2008אין לי מידע בקשר לבלון ואם הוא בסל הבריאות או אם בכלל עדיין משתמשים באופציה זו ולמי.
הייתי מציאה לך להצטרף לקבוצת תמיכה להקניית הרגלי אכילה נכונים , לעסוק בספורט במקביל ובטוחני שהתוצאות לא יאחרו להגיע
בהצלחה
שולה זק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח טבעתשרה07/11/2008
שלום לך , ראשית אני רוצה לברך על הפורום הזה . אני מבקשת להתייעץ ולקבל מידע נוסף מעבר למה שאספתי ובדקתי עד היום. אני בת 38 עשיתי את כל הבדיקות הרלבנטיות וזאת אחרי התיעצות עם ד"ר בשארה בשארה ,נאמר לי שהBMI שלי תקין לביצוע הניתוח אך מאז הביוקרטיה מאוד מקשה עליי , אני מבקשת לדעת למי ניתן לפנות בקופ"ח כללית על מנת להשיג מימון לניתוח הטבעת,האם המימון הוא מלא או חלקי? אשמח לקבל את עזרתך, שרה 048438563.תודה מראש על העזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
שולה זק16/11/2008שלום שרה
בהמשך לשיחתנו הטלפונית, מאחלת לך המלחה בניתוח.
הרגישי חופשיה ליור קשר בכל נושא
בברכה
שולה זק
יו"ר עמותת משקל בריא
050-6233250* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)