מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- החיים אחרי השרוולקובי01/04/2009
לפני כ- 7 עברתי ניתוח שרוול.
היום שאני 20 ק"ג פחות, הפסקתי כמעט לחלוטין להשתמש באינסולין, הפחתתי את כמות התרופות בלמעלה מ- 50% ואני מרגיש כבן אדם חדש.
בעיות נשימה, שינה, הליכה - דברים שהיו קשים ואפילו בלתי אפשריים הפכו לקלים יותר.
היום אני רואה את עצמי כשגריר של ניתוח השרוול וזאת תודות לעבודה המקצועית, הזריזה והמוצלחת של ד"ר מחאג'נה מבית החולים רמב"ם.
אין זו פרסומת ובודאי שלא נתבקשתי לעשות זאת. זאת פשוט הרגשה.
אני מוכן לנסות לשכנע כל מי שמהסס או פוחד לעבור את הניתוח להתקשר אלי דרך המייל או לטל' 052-2521679.
ד"ר מחאג'נה - תבורכנה ידיך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קובי מאיזה משקל התחלת?
דליה שור01/04/200920 קילוגרם בשבעה חודשים
זה לא נראה לי כל כך הרבה
כלומר ירידה די איטית
אבל השאלה מה המשקל ההתחלתי
אתה מוזמן לכתוב בפורום משורוולים
באתר אג'נדה
יש לך מה לתרום שם
להגיע לשם אפשר לעשות גוגל
על המילה משורוולים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח טבעתיעל01/04/2009
היי,
אני שבועיים אחרי ניתוח טבעת.
רציתי לשאול האם יש איזושהי מניעה לשתות אלכוהול?
תודה מראש,
יעל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי יעל אין כל מניעה
ד קובי07/04/2009אין כל מניעה לשתות אלכוהול לאחר ניתוח טבעת / עם טבעת רק זיכרי שהוא עתיר קלוריות בד"כ
וזיכרי גם אם שותים לא נוהגים!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתיית אלכוהול
שולה זק11/04/2009שלום יעל
בעקרון אין מניעה לאכול ולשתות מהכל.
אלכוהול מכיל הרבה קלוריות והשאלה מה הוא תורם?
עשית ניתוח בכדי לרדת במשקל ולא לשמר אותו או לעלות?
אין מניעה גם לשתות מילקשייקים ולאכול שוקולד...האם זה רצוי? מועיל ? מביא לירידה?
הניתוח שעברת (טבעת) הוא כלי עזר שתוכלי לרדת במשקל.
ללא משמעת עצמית ושיתוף פעולה מצידך לא תגיעי להישגים הרצויים.
ברכה,
שולה זק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית תודה על התגובות
יעל12/04/2009הכוונה שלי הייתה שתיית אלכוהול באירוע חד פעמי כך שלא נראה לי שזה עלול להזיק קשות למשקל.
וכמובן שאם שותים לא נוהגים בשביל זה יש מוניות...
חג שמח!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצות לרופאים באזור המרכז?ז.ש29/03/2009
למי הכי טוב לפנות באזור פתח תקווה וסביבתה? האם יש דרך המושלם של הכללית משהוא מומלץ ?ואיך ניתן להגיע אליו?מה עם איכילוב או תל השומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפניה לרופאים
שולה זק29/03/2009כל הרופאים העוסקים בניתוחי קיבה הם כירורגים בכירים שהתמחו בתחום. פני לקופה שלך ותבררי לאן הם מפנים, לאיזה מרכז רפואי.
בתל השומר פתחו מרפאה להשמנה הפתוחה לכל הקופות וניתן לעשות תור ללא הפניה תמורת 99 ש"ח.
בברכה,
שולה זק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לכל המתלבטים למיניהם,וגם מילת תודהקארין ותומר28/03/2009
שמי קארין ואני עברתי את הניתוח לפני 3 שבועות ובן זוגי לפני כשבוע.את הניתוח עברתי אצל הגדול מכולם ד"ר מחאגנה . גם אני חששתי וגם אני פחדתי. החשש היה גדול גם אצל ילדיי אבל מרגע שהגעתי לד"ר מחאגנה ידעתי שאני בידיים טובות ואיכותיות.ניגשתי לניתוח מלאת ביטחון ומלאת אופטימיות ולכן גם יצאתי משם מהר מאוד על הרגליים. בעקבותיי עשה בן זוגי שההחלמה שלו היא גם מהירה.והכל תודות לד"ר מחאגנה שאני מוצאת פה את הבמה להודות לו.ולכל המתלבטים אל תתלבטו תיגשו לד"ר מחאגנה תתיעצו ותיווכחו שכל מילה שלי היא אמיתית.אדם אנושי לבבי חמים עם לב ענק שייעזור לכם להיוולד מחדש.תודה ד"ר מחאגנה מקארין ותומר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקארין ותומר
פרופ` אחמד מחג`נה30/03/2009תודה רבה קארין ותומר. מאחל לכם כל טוב הרבה בריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיצור קיבה בפעם השנייהז.ש26/03/2009
עברתי בשנת 2000 ניתוח לפ בנד ואחרי 3 שנים הוא זז ממקומו והיה צורך להוציאו - ירדתי 30 קג.והחזרתי 40 .מאז עברתי בשיטת הלפרסקופיה ניתוח בקע טבורי ויש לי פץ .וגם הוצאת כיס מרה. .זאת אומרת 4 ניתוחי בטן ועוד שני ניתוחים קיסרים ביקיני אני חייבת לרדת בגלל כבד שומני מאד ותחילה של סימני סכרת . האם במצב שכזה לא מסוכן לעשות עוד ניתוח בטן ? האם זה בכלל אפשרי? ואיזה סוג ניתוח כדאי ? איכן לעבור אותו? איכן יש מרכז שבצעה ניתוחים מסוג זה הכי הרבה?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ז.ש.
רבקה28/03/2009מצבך היה מאוד דומה למצבי. עברתי שני ניתוחי טבעת כושלים (שני הטבעות דלפו) בנוסף נותחתי עקב בקע טבורי והוציאו לי את כיס המרה. אולי לשמנים יש יותר סיכוי לכך. כל זה אומר שעברתי הרבה ניתוחי בטן וכמוך מאוד חששתי לעבור ניתוח קיצור קיבה נוסף אך כשהמשקל עלה החלטתי שאני חייבת לעבור את הניתוח שוב. מכוון שעשתי הכל דרך קופת חולים הופנתי לבית חולים כרמל ושם עברתי ניתוח שרוול אצל ד"ר חזן, בגלל הניתוחים הרבים שעברתי גם פרופ' שילוני השתתף. לשמחתי הכל עבר חלק ובלי שום בעיות. גם ההחלמה היתה מהירה והיום אני מאושרת שעשיתי את ניתוח השרוול.
בהצלחה
רבקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח לאחר ניתוחי בטן קודמים
פרופ` אחמד מחג`נה30/03/2009שלום ז.ש
היום לאחר התמחות ארוכה וניתוחים רבים בשיטה הלפרוסקופית ניתן לבצע ניתוחים אלו אפילו לאחר ניתוחים קודמים שנעשו בשיטה הפתוחה. יצא לי לנתח לא מעט חולים כאלו ההבדל הינו בהדבקויות אשר יכולות להאריך את זמן הניתוח. על אחת כמה וכמה לאחר ניתוח בשיטה הלפרוסקופית כאשר ההדבקויות הם מנמליות. אין לך לחשוש. אשמח לעזור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רק בת 16ספיר26/03/2009
בעוד פחות משבועיים אני יהיה בת 16.
אני סובלת מהשמנת יתר חולנית, ובגלל שנמאס לי מזה,
החלטתי ללכת לאימי, ולבקש ממנה עזרה בחיפוש אחר פסיכיאטר כדי שיאר את הניתוח.
חיפשנו המון זמן פסיכאטר המוכן לעזור לנו, ואין אף אחד.
אני ממש צריכה עזרה בזה, תוכלו לעזור לי?
אני מעונינת בלעשות ניתוח טבעת.
אם אפשר רק פסיכיאטרית ( גם פרטיים ) - עד תל אביב, כי אנחנו גרים בצפון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי חמודה
מחייכת27/03/2009אם את עומדת בקריטריונים של הניתוח, הפסיכיאטר הוא מהקופ"ח
הפרוצדורה מאוד קשורה לאיזה קופה את שייכת ?
תכנסי לעוד פורומים שיש תקראי הכל טוב טוב ןאז תבני מה לעשות
(תפוז מעוקפי קיבה
תפוז קיצורי קיבה
ועצה אישית שלי- פשוט תקראי "תשתי" כל חומר שאפשר זה הכי הרבה יעזור לך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגשי לרופא המשפחה
שולה זק27/03/2009ספיר יקרה
פסיכיאטר הוא רק חוליה בשרשרת האישורים לניתוח.
ראשית את צריכה לפנות לרופא המשפחה שיפנה אותך לכירורג בתחום ניתוחי הקיבה, וזאת - אם את עומדת בקריטריונים (דרישות) לניתוח. היה ותמצאי מתאימה, תופני לסדרת בדיקות ופגישות עם תזונאית ועם פסיכיאטר.
אשמח לעזור בכל עת
בברכה,
שולה זק
050-6233250* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח חוזרסמדר26/03/2009
שלום לד"ר מחאג'נה,
האם מנתח גם ללקוחות הכללית ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקוחות כללית
פרופ` אחמד מחג`נה26/03/2009אזרחי הצפון מקבלים התחיבות לניתוח ברמב"ם מכללית ללא בעיה ואז ניתן לנתחם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח לקיצור קיבה .מונדר24/03/2009
שלום ד"ר אחמד
אני בן 30 בגובהה 179 שוקל 120 ק"ג . רציתי לברר על ניתוח טבעת, עליות האם זה כלול בסל של קו"פ חולים אוו אני צריך לממן את זה . מה הסיכונים לאחרונה אני שמעתי שילדים עושים את זה האם זה מסוכן ובאיזה מידה ,זמן החלמה אחרי ניתוח ואם זה מצריך אישפוז .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מונדר שלום
פרופ` אחמד מחג`נה26/03/2009לא הבנתי מה הקשר לילדים? ניתן לעשות לילדים את הניתוחים הללו באנדקציות הנכונים. לגביך הניתוח הוא בסל התרופות אין לך מה לחשוש. תוכל לקבוע תור בסלולרי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קופ"ח לאומיתעדי24/03/2009
שלום רב, אני עדי בת 25 מהמרכז. רציתי לדעת האם ניתן לעשות ניתוח קיצור קיבה (אני יותר נוטה לכיוון השרוול) בביה"ח רמב"ם. האם ד"ר מחג'נה עובד עם הקופה? מהו התהליך המדיוק? אלו בדיקות עלי לעשות? רופאה המשפחה שלי התחיל לשלוח אותי לבדיקות דם, אולטרא סאונד וכו'. אני קצת אבודה... תודה רבה, עדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדי שלום
פרופ` אחמד מחג`נה25/03/2009אני עובד עם קופ"ח לאומית
ניתן לבצע את הניתוח ברמב"ם ללא בעיות.
תצרי איתי קשר טלפוני לקבוע פגישה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסלולארי?
עדי26/03/2009שלום שוב ד"ר מחג'נה,
סליחה על השאלה, האולי שטותית.
אני לא רגילה לרופאים ללא בירוקרטיה :)
להתקשר אליך לסלולארי?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדי שלום
פרופ` אחמד מחג`נה26/03/2009כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר ניתוח שרוול לדר מחאגנהסול23/03/2009
אני חודש וחצי אחרי הניתוח הירידה במשקל נעצרה אחרי שבועיים ואני מודאגת למרות שאני עושה ספורט ומקפידה על אורח בריא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סול שלום
פרופ` אחמד מחג`נה23/03/2009מה ה- BMI שלך וכמה ירדת במשקל בשבועיים הראשונים ומה המשקל שלך עכשיו???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני מאד רוצה לעבור ניתוח שרוול אבלדבי20/03/2009
אני חוששת בכלל לגשת לרופא המשפחה שלי מכיוון שהוא לא נוטה לכיוון הזה..אני חברה בקופ"ח מכבי . בת 40 + 2 חד הורית שסובלת מעודף משקל ה bmi שלי הוא 41 אני ממש חושבת על זה המון זמן. רציתי לדעת איזה עלויות כרוכות בזה כמה זמן נשארים בבית חולים ומתי אפשר לחזור לעבודה? תודה דבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מידע
שולה זק20/03/2009שלום דבי
ניתוחי קיצור קיבה נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים.
עם הנתונים שציינת את עומדת בקריטריונים והניתוח הוא ללא עלות כספית.
פני לקופה שלך ובקשי הפניה לרופא כירורג בריאטרי המתמחה בניתוחים אלו.הניתוחים הם לה פריסקופיים (ללא פתיחת בטן) האישפוז כרוך בכמה ימים (תלוי בסוג הניתוח). ההחלמה היא מאוד אינדיבידואלית.
אשמח להיות לך לעזר בכל זמן.
בברכה,
שולה זק
050-6233250* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תהססי
פרופ` אחמד מחג`נה22/03/2009עם הרצון הרב שלך והאנדקציה הרפואית אין לך מה להסס. אשמח להיות לך לעזר. אני עובד עם מכבי תוכלי ליצור איתי קשר טלפוני.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרהליאור19/03/2009
שלום, שמי ליאור ואני בת 16 וחצי אני רוצה לדעת אם אני יכולה לעשות טבעת משקלי הוא 95 והגובה 1.68 בערך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה נכונה ופעילות גופנית
שולה זק19/03/2009שלום ליאור
הBMI שלך הוא 33.6 ואינך עומדת בקירטריונים לניתוח.
אני ממליצה בחום לגשת לתזונאית ובשילוב תפריט מאוזן ופעילות גופנית תוכלי לרדת יפה במשקל וגם לשמור על ההישגים לאורך זמן.
בהצלחה
שולה זק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרוול לאחר טבעתחגית15/03/2009
קראתי הרבה שאלות ותשובות אך רציתי לברר עוד משהו בבקשה, אני עם טבעת שכשלה, פתוחה לגמרי והיום אני עם משקל רב יותר מלפני הניתוח, לפי מה שהיסקתי ניתוח השרוול אכן מתאים לי, רציתי לברר עם אפשר לבצע את הוצאת הטבעת וניתוח השרוול באותו ניתוח וכמה זמן מאושפזים לאחר ניתוח כזה ? תודה חגית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרוול לאחר טבעת
פרופ` אחמד מחג`נה15/03/2009חגית שלום
ניתן להפוך את הטבעת לשרוול בניתוח אחד. ההחלטה באם לעשות זואת ביחד או בשני ניתוחים נפרדים הינה שיקול של המנתח בזמן ניתוח וזה תלוי בגורמים טכנים. בעולם יש מרכזים מאוד טובים וידועים בניתוחים בריאטרים שעושים תמיד שני ניתוחים הראשון הוצאת טבעת והשני יצירת השרוול ומדוחים שכמות הסיבוכים לאחר הניתוח פחותה. אני לאחרונה התחלתי לאמץ גישה זו וביצעתי ניתוחים מסובכים בשני שלבים עם תוצאות מצוינות ( הפיכת SRVG או טבעות ישנות שנעשו בפתיחת בטן). ניתוח ראשון הפרדת הדבקויות והוצאת הטבעת שנעשה בלפרוסקופיה והשני הניתוח הסופי גם הוא בלפרוסקופיה.
תוכלי לקבוע אלי להמשך טיפול
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רפיון עור לאחר ניתוחמיכאלה11/03/2009
שלום לא מזמן יצאתי עם מישהו תקופה קצרה. ידעתי שהוא ירד הרבה במשקל כי היה לי ברור שמדובר בעור עודף ולא שומן. אחרי שקצת חקרתי אותו הוא הודה שעבר ניתוח קיצור קיבה. למה יש עודפים כאלו? מדובר במשהו ממש מחריד. כל הבטן והחזה כאילו נזלו למטה. הישבן מגיע עד אמצע הירך. כל אזור החלציים ואיבר המין גם ירדו משמעותית למטה. נראה כאילו הגוף של בחור צעיר בן 30 הזדקן בצורה קיצונית האם אפשר להפטר מזה ולמתוח את העור כך שיימתח חזרה למקומות הנכונים? האם אפשר ליצור חיטובים כלשהם אחרי קיצור קיבה? האם אפשר לתת לישבן למשל צורה אמיתית או ברגע שהאדם חי בהשמנת יתר הרבה שנים כבר אובד מבנה הגוף המקורי? עוד משהו - שמתי לב שכשאנחנו הולכים לאכול הוא הולך לשירותים פעמים תכופות. האם זה אומר שיש לו רפלקסי הקאה? האם הוא הולך מתוך אי נוחות כי האכילה מפריעה לו? הניתוח נעשה לפני כשלוש שנים. בבוקר הוא מכייח במשך חצי שעה ברציפות כאשר קולות הכיוח הם מאוד חזקים וכבדים - לא נשמעים כמו כיוח רגיל. אין לי מושג איזה סוג ניתוח הוא עבר. האם יש אפשרות להפטר מכל התופעות האלו? נראה לי כי הוא חי חיים מאוד לא קלים לאחר ההרזייה. עדיין הוא מראה דחפים לאכילת מתוקים. האם יש סיכוי שישמין בחזרה? נשארתי מאוד מוטרדת מהתקופה הזו. אנו עדיין ידידים ונראה לי שהוא ממש סובל אבל אי אפשר לדבר איתו. כל שאלה שעולה ממני גוררת לחץ וכעסים. תודה מיכאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוחים לשחזור הגוף
שולה זק11/03/2009ניתן לפנות לבית חולים איכילוב
לד"ר בני מייליק
מנהל השרות לכירורגיה פלסטית לאחר ירידת משקל
המרכז הרפואי ת''א- איכילוב
זימון תורים- 03-6974000
אני בטוחה שניתן לעזור לחברך, אם אכן זה מפריע לו והוא מעוניין.
באתר עמותת משקל בריא ניתן להתעדכן בפרטים בנוגע לפלסטיקה לאחר ירידה במשקל
בברכה,
שולה זק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמות מנתחים של מכביאלעד11/03/2009
עברתי וועדה בריאטרית באסותא ת"א . אני מחפש מנתח שעובד עם קופ"ח מכבי, לא פרטי, באיזור המרכז. אשמח אם תעזרו לי עם שמות וטלפונים. לא אכפת לי להיות מנותח גם בחיפה.תודה רבה, אלעד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קופת חולים מכבי - מנתחים
שולה זק11/03/2009שלום אלעד
הדרך הקצרה והמהירה היא לפנות לקופה שלך באזור מגוריך ולברר לאיזה מרכז רפואי הם נותנים התחייבות ועל פי זה תוכל לבחור את המקום המתאים לך.
השאלה האם רופא בריאטרי כבר נפגש איתך?
האם אתה ידוע איזה סוג ניתוח אתה עומד לעבור (טבעת, מעקף, שרוול)?
אשמח לעזור בכל עת.
בברכה,
שולה זק
050-6233250* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקופת חולים מכבי - מנתחים
פרופ` אחמד מחג`נה15/03/2009חברתי ושותפתי בניהול הפורום, שולה, שכחה להזכיר שאני נמנה על מנתחים אלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)