מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימום לאחר קיום יחסיםליטל29/06/2011
שלום ד"ר.
לפני כחצי שנה לאחר דימום מאסיבי אחרי קיום יחסי מין, התגלו בקולפוסקפיה נגעים של פפילומה בצוואר הרחם, התבצעה צריבה בלייזר.
לאחר מכן גם ביצעתי את החיסון זרבריקס.
לפני כחודש התגלתה כלימידיה ונלקחה אנטיביוטיקה שסיימתי בשבוע שעבר+ נרות "קלוטרי" מחשש לפטריה..
היום שכבתי עם בחור חדש (יחסים מוגנים) ולאחר הקיום, רק כשהלכתי לשירותים, התגלה דימום אדמדם קל בניגוב.
לוקחת גלולות, התחלתי חפיסה חדשה ביום ראשון.
אני לחוצה שמא יכול להיות חזרה הפפילומה? או אולי בגלל טיפול בכלימידיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך להודעה-
ליטל29/06/2011חשוב לציין כי לפני כחודש בוצעה בדיקת פאפס שיצאה תקינה עם חשש לדלקת. אך לאחר מיכן נלקח דוקסיצילין בגלל הכלימידיה.
וגם נרות לטיפול בפטריה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרה...אתי28/06/2011
בבקשה אל תרדו עליי, אני יודעת שאני לא בסדר.
אני לוקחת גלולות פמינט בערך 4 שנים, ובחודשים האחרונים רק על מנת להסדיר את המחזור (בלי קיום יחסי מין בכלל).
קורה לי לא פעם שאני פשוט שוכחת לקחת את הגלולה, ויוצא שאני יכולה לא לקחת פעם בכמה ימים וגם כשאני לוקחת אז זה בשעות לא מאוד סדירות. לפני כמה ימים איבדתי את החפיסה של הגלולות שלי, ומאז התחיל לי דימום כמו במחזור... אאל"ט הייתי אמורה לסיים את החפיסה שבוע הבא.
אפשר להפסיק לקחת גלולות באמצע החפיסה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תראי..
נירית29/06/2011זה לא טוב לפספס גלולות.. זה עושה ממש בלאגן לגוף ואם את מפספסת אז את צריכה להמשיך לקחת. ובאמת מזל שאת מקיימת יחסי מין כי אז היית לא מוגנת. חוצ מזה, אם את לוקחת פמינט אז למה לא נרשמת למזכירונט?! זה שירות חינם שמקבלים SMS כל יום ואז לא שוכחים לקחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תכנון הריוןriki28/06/2011
שלום,
אני רוצנ להיכנס להיריון, בעלי בדיוק לפני חודש התחיל לקחת תרופה פרופסיה נגד התקרחות. היום קראנו בעלון מידע לתרופה שאסור כל מגע עם תרופה זו לאישה בהריון. האם אפשר להיכנס להריון בזמן שבעלי לוקח את התרופה?
תודה מראש על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקשינו
יולי29/06/2011היי,
כאשר הפסקתי גלולות, בעלי התחיל לקחת את התרופה הזאת, הבנתי שבארץ באלון לצרכן לא מצוין כי היא גורמת לבעיות פוריות, אז קרא באתר של ארה"ב והיה כתוב על בעיות פוריות, אז הוא נלחץ והלך לרופא, הרופא אמר שהכל שטויות... אז עשה בדיקת זרע ותוצאות יצאו לא משהו, הלכתי לגנקולוג הוא אמר שהזרע לא מהמשובחים אבל עושה ילדים ועד שלא ננסה שנה אין מה לדאוג. אח"כ בעלי הפסיק את הכדורים וכעבור חודשיים שלושה שוב עשה בדיקת זרע והכל היה תקין, וגם באותם תאריכים גיליתי שאני בהריון. סה"כ לקח לנו חצי שנה להיקלט להריון, אבל לא ספרתי ימים וכאלה, פשוט שכבנו כמעט כל יום. אז להבנתי אולי התרופה בכל זאת משפיעה על פוריות הגבר, כי היה הבדל בין בדיקות זרע עם ובלי התרופה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון עם גלולות- היתכן?TTYY28/06/2011
שלום, זה הולך להיות קצת ארוך אבל עם כל הפרטים כי זה חשוב לי כ"כ.
אני בת 36, עם מחזור תקין בדר"כ, עדיין לא ילדתי. עד לפני כחצי שנה לקחתי גלולות באופן תקין ואז הפסקתי את השימוש בגלולות כמטרה להכין את הגוף ואותי לתרומת זרע. לפני כחודש וחצי הכרתי בחור והתחלנו לצאת, עד שחזרתי לגלולות קיימנו יחסים עם קונדום ופעם אחת ללא קונדום ואחר כך לקחתי פוסטינור. המחזור הקודם הגיע בצורה תקינה והיה כ-4 ימים. התחלתי לקחת גלולות מסוג אמילי (עד לפני כן לקחתי הרמונט). יומיים לאחר תחילת לקיחת הגלולות החל דימום קל שהלך והתמעט (וזה אני יודעת שזה נורמלי כי צריך להתרגל). ביום חמישי 23.6 היתה הגלולה האחרונה בחפיסה ואכן החל לי דימום בשבת בערב. הדימום פסק בשני בערב לאחר קיום יחסים עם בן הזוג. עכשיו אני כבר מבולבלת.
אני לא יודעת אם זה מחזור או לא, זה הראה סימנים כמו שזה מחזור אבל פתאום היום, יום שלישי 28.06 אין דימום בכלל , לא מבינה למה זה לא תקין , בלחץ נוראי מהריון כי זה הכי לא מסתדר. האם ביום חמישי להתחיל שוב חפיסה חדשה במטרה לסדר את כל מה שהשתבש ולראות מה קורה?
(אגב, אנו מקיימים יחסים בערך 3 פעמים בשבוע). ולא שכחתי לקחת גלולה אף יום.
אני מתה מפחד לבדוק הריון- האם בכלל יש מצב או שזה סתם לחץ ולחכות עוד חפיסה?
יש לי תור לבדיקה שגרתית ב-20.07 אבל זה עוד רחוק....
אשמח לתשובות בהקדם
תודה על הסבלנות בקריאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי עוד פרט קטן
TTYY28/06/2011שכחתי עוד פרט.. באמצע גם לקחתי 5 ימים אנטיביוטיקה....
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעשי בדיקה ביתית
יולי29/06/2011היי, תעשי בדיקה ביתית, אם לא היו לך שלשולים או הקאות כך שהגלולות לא נספגו בגוף ולא שרתו את המטרה לשמה נועדו, נראה כי אין לך מה לדאוג.
אולי גם החום משפיעה ואת לא שותה מספיק...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי גלולה - עזרה!שרית28/06/2011
היום גיליתי שאתמול שכחתי לקחת גלולה ושכבתי עם חבר שלי בלילה.
מה לעשות? יכול להיות שאני בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תראי,
דנההה!28/06/2011כן, בטח שיכול להיות, בגלל הפיספוס לא היית מוגנת אתמול, את מבינה?
מה שאת יכולה לעשות זה לשקול לקחת נורלבו - תלכי לבית מרקחת ותשאלי שם, ובינתיים תשתמשו בקונדומים. בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
נירית29/06/2011יכול להיות כן.. לא היית מוגנת.. מקווה שלא נכנסת =/ אגב, לא רשמת באיזו גלולה את משתמשת אבל אני נוטלת פמינט ויש להם שירות כזה שנקרא מזכירונט והם פשוט שולחים לך הודעת SMS חינם שמזכירה לך לקחת את הגלולה.. מאז שהתחלתי עם זה לא פספסתי אף פעם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם לאחר קיום יחסיםמעיין28/06/2011
שלום רב,
אני בת 25, ב13/6 קיבלתי מחזור והתחלתי לשתות גלולות "פמינט" [שכבר יש לי ניסיון איתם בעבר]. יש לציין שתקופת מחזור אצלי היא בסביבות ה5 ימים תקינים של הופעת דם באופן סדיר. בפעם הזו המחזור לא היה אחיד, יום כן ויום לא הופיע לי בכלל דם.
יש לציין שביום שלא היה לי דם בכלל אני והבנזוג שלי קיימנו יחסים, לאחר החדירה פתאום הופיע דם.
היום ה28 לחודש ובמשך כל הזמן הזה לקחתי גלולה יומיום, היו ימים שהופיעו לי הפרשות חומות, לא דם של ממש. בכל פעם שקיימנו יחסים, הופיע דם לאחר החדירה.
מעולם לא היו לי מחלות או בעיות מהסוג הזה, אני בחורה בריאה עם מחזור סדיר.
אני מעוניינת לדעת אם יש השערות?!
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח אם אקבל מענה
מעיין30/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדם לאחר קיום יחסים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/07/2011בחודשיים הראשונים ללקיחת גלולות יכול להיות דימומים לא סדירים עד שהגוף מתרגל לגלולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף.. דחוף דחוף!!! איחור במחזור...שני28/06/2011
מאחר לי המחזור ואני ממש לחוצה..
פעם אחרונה שקיבלתי היה ב29.5 , עדיין לא קיבלתי.. כל פעם כאבי בטן הולכים ובאים,
הפעם האחרונה שקיימתי יחסים הייתה ב17-18.6 , יש סיכוי שהיה ביוץ בימים האלה
ונקלטתי???
האם כדאי לבדוק בערכת הריון ביתית או להמתין עוד מס ימים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו חי כמה שיותר מהר
שני28/06/2011בבקשה תענו לי כמה שיותר מהר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
אוריאן28/06/2011תקני בדיקת יס אור נו פרופישיונל- לזיהוי הריון עד 6 ימים לפני איחור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה מרופא
שני28/06/2011אודה לתגובה מרופא או רופאת נשים בנושא..
על הבדיקה הזו שמעתי רק דברים לא טובים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בפלורטדניאלה28/06/2011
אני משתמשת לראשונה בגלולות, הרופאה המליצה לי על פלורט. הפסקתי לקחת את התרופה לפני ארבעה ימים, כלו- כדור אחרון בשישי-24/6, היום יום ג'- הווסת הגיעה- אבל, רק הפרשה מזערית- (אני רגילה לדימום מסיבי למשך שלושה ימים +-...
האם המצב תקין?
האם הוסת חייבת להופיע- בעוצמה הרגילה?
יכול להיות שמצביע על אי התאמה של הגלולה?
מתי אני אמורה לחזור ליטול את הגלולות?
יום טוב- דניאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות
יאנה28/06/2011זה בסדר שאין דימום חזק, הגוף מתרגל לגלולות ויכול להיות שהווסת תהיה קצת אחרת בהתחלה, אצלי עם פלורט גם הדימום באופן כללי נהיה פחות כבד וזה מקל עלי, את אמורה לעשות הפסקה של 7 ימים וביום ה8 להתחיל חפיסה חדשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת גלולות סראזטעדי28/06/2011
שלום, שמי עדי ואני בת 25
לקחתי גלולות בשם סראזט למשך 7 חודשים. הם גרמו לי לדימומים לא סדירים ואי קבלת מחזור למשך 4 חודשים מתוכם. לכן החלטתי לפני 3 שבועות להפסיק לקחת אותם אך לצערי עדיין לא קיבלתי מחזור. האם זה נורמלי? אני רגילה לכך שעם הפסקת גלולות המחזור ישר חוזר תוך יומיים שלושה.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי?
עדי29/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה צריכה תשובה!שירן28/06/2011
לפני כחודש הפסקתי ליטול גלולות אחרי כמעט שנתיים שלקחתי באופן קבוע. אחרי שהפסקתי, המחזור היה מסודר, הפעם השניה שקבלתי הייתה לפני שבועיים. לפני כשבוע קיימתי יחסי מין, נזהרנו, אך עדיין לא היתי שקטה ולקחתי גלולת פוסטינור. אתמול בבוקר התעוררתי וגיליתי שאני מדממת, כאילו המחזור הקדים לי בשבועיים. רציתי לדעת אם יש סיבה לדאגה? אם זה משהו נורמלי? אשמח שתענו לי בהקדם האפשרי כי זה ממש מפחיד אותי. תודה ויום טוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה צריכה תשובה! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/06/2011פוסטינור יכול לגרום לדימום לא סדיר או לעיכובים במחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה
שירן28/06/2011אז בוודאות אני יכולה להיות שקטה שאין הריון נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת גלולותיעלי28/06/2011
שלום!
יום שבת לקחתי גלולה אחרונה בחפיסה של יסמין ... אני מתכוונת להחליף סוג גלולות ל"יאז".
השאלה היא אם אני יכולה להתחיל לקחת יאז ביום רביעי(מחר) על מנת שהמחזור הבא לא ייצא לי בסוף השבוע או שאני חייבת להתחיל את החפיסה ביום ראשון?
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/06/2011יכולה להתחיל מחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסים ללא אמצעי מניעהליאורה ש28/06/2011
שלום
ביום א' סיימתי חפיסת גלולות ואתמול (יום ב') קיימתי יחסים עם חבר שלי..
האם אני עלולה להכנס להריון?
מה ניתן לעשות או שאפשר אולי להמשיך עם חבילה נוספת של גלולות באופן רציף?(זה ישנה את המחזור)?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיום יחסים ללא אמצעי מניעה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/06/2011בשבוע הפסקה אין חשש להריון כל עוד הקפדת על 7 ימים ללא גלולה ולא יותר. את יכולה לחבר עד 3 חפיסות ברצף כדי למנוע מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בזמן קיום יחסיםשירה28/06/2011
שלום
ברצוני לשתף אתכם בבעיה , ואשמח אם תוכלו לסייע לי.
אני בת 21, ולא מזמן התחתנתי , לפני כמה חודשים.
כבחורה דתייה, אני ובעלי יכולים לקיים יחסים רק כשבועיים בחודש.
הוא כמובן היה הבחור הראשון שלי, וכנ"ל אני שלו.
מהתחלה זה לא הלך בקלות, אבל עם הזמן הצלחנו לקיים יחסים מלאים.
במשך כל אותם פעמים שהצלחנו לקיים, לא נהניתי מהפעולה, והרגשתי אי נוחות בה, באותו זמן ולאחר מכן, מעצם הפעולה עצמה.
בחודש האחרון, לאחר שהרגשנו שיפור מסוים, התחלתי להרגיש כאבים חזקים באיזור, והרגשתי שהאיזור ממש שורף בעיקר לאחר הפעולה עצמה, כשכבר סיימנו.
שמתי לב, לקבוצה של נקודות קטנות באיזור הנרתיק בפנים, וכשאני נוגעת בהם, אני מרגישה שהשריפה הפנימית מגיעה משם.
האם יש לכם מושג במה מדובר? ומה עליי לעשות?
המון תודה,
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה בזמן קיום יחסים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/06/2011קבלת תשובה בפוןרום אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קנדידהדנה27/06/2011
שלום, מזה שנה שאני סובלת מקנדידה. אחת לחודש יש לי התפרצות של הפטריה ומתבטאת בגירודים נוראיים. יחד עם זאת לעיתים קרובות מתקלף העור של השפתיים החיצוניות... מה אפשר לעשות עם הקילוף?
מיד אחרי שהעור התקלף הוא מתחיל מחדש...
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנדידה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/06/2011עשי תרבית נרתיקית כדי לאשר שזה באמת פטריה ואיזה סוג של פטריה, את צריכה כנראה טיפול מונע קבוע למספר חודשים נגד הפטריה כדי לסלק אותה לגמרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה זורחת וגרדשיר27/06/2011
שלום ותודה,
בימים האחרונים היה לי גרד באזור הנרתיק וקיבלתי מרופא נשים משחה הידרואגיסטן לטיפול
אלא שביומיים האחרונים מתלווה לגרד הפרשה בצבע צהוב זורח מהנרתיק
ניסיתי להפסיק עם המשחה כדי לוודא שזה לא בהשפעתה אולם גם ללא המישחה ההפרשה המוזרה הזו ממשיכה
מה זה? מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה זורחת וגרד - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/06/2011יש כנראה גם דלקת נרתיקית פני לרופא נשים לטיפול פנימי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)