מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי חיסון הפפילומהחסוי26/06/2011
הי הזריקו לי היום את הזריקה הראשונה מתוך השלוש של חיסון הפפילומה.. היו שמועות שאסור לקיים יחסי מין במשך כל הטיפול(חצצי שנה) אני בתולה ויש לי חבר כבר המון זמן ואנחנו חושבים לקיים יחסים.. האם זה נכון אסור לקיים יחסים או שזה רק שמועות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי חיסון הפפילומה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין26/06/2011קיום יחסי מין מוגנים בהחלט ניתן כמובן שצריךך לזכור שהאפק המגן של החיסוןן הוא אחרי השלמת הזריקות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חתךבלה26/06/2011
שלום וברכה,
אני בהריון שבוע 35.
לפני 3 שנים ילדתי את בני בכורי ובמהלך הלידה נחתכתי בשפתים הפנימיות.
חתך שנורא כאב אחרי הלידה אך רק אחרי זמן גיליתי שהחתך נהפך למעין חור.
פצע/עור שלא התאחה.
לאחרונה אני מרגישה כאבים באזור.
ראשית האם חתך כזה מזיק איכשהו? מעבר למבחינה אסטטית?!
שנית מה יכול להיות הגורם שפתאום כואב לי שם?!
מה עלי לעשות?
אודה לתשובתכם.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חתך - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין26/06/2011לא ניתן לייעץ ללא בדיקה פיזקאלית של האזור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחתך - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין26/06/2011לא ניתן לייעץ ללא בדיקה פיזקאלית של האזור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעבר מגלולות סרזט לגלולות אחרותאחת26/06/2011
שלום,
אני לוקחת גלולות סרזט בגלל הנקה. בימים אלה הפסקתי להניק ואני מתכננת לעבור לגלולות יסמין, נשאר לי עוד שבוע בסרזט. שאלתי היא מתי להתחיל לקחת את הגלולות - האם להמשיך את הסרזט עד סוף החבילה ולהתחיל מיד, או לחכות למחזור הבא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א
שיר28/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלירון26/06/2011
לפי חודשים וקצת עברתי גרידה, והרגשתי מעיין רגישות באיזור.
הייתי אצל רופאת נשים ועשיתי בדיקה, והכל בסדר.קיבלתי פעמים מחזור.והכל תקין.
אבל מאז יש לי שוב את הרגישות, אני מרגישה את האיזור. לפני המחזור או שבועעים אחרי שהוא נגמר..
זה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש תשובה?
לירון28/06/2011??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/06/2011לא יודעת למה הכוונה רגישות באזור, ברחם, בשחלות, בפתח הנרתיק? פני שוב לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחיית מחזורמאי26/06/2011
לפני כחודש אני ובן זוגי הזמנו חופשה לחודש הבא אך לא בדקתי עם הגלולות מה יהיה עם המחזור.
אתמול חשבתי על זה וגיליתי שביום הרביעי (מתוך חמישה) אני אהיה במחזור כבר.
אני נוטלת גלולות מסוג פמינט.
רציתי לדעת האם יש דרך לגרום למחזור להגיע יומיים מאוחר יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי, בנוגע לדחיית מחזור
יפעת26/06/2011נראה לי שאת צריכה לשאול את הרופא שלך לגבי לקחת 2 חפיסות של גלולות ברצף בלי הפסקה, כי ככה את לא תקבלי מחזור בכלל, אני עשיתי את זה פעם אבל אחרי שהתייעצתי עם הרופא נשים שלי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כבר לא מבינה את הרופאיםנורית25/06/2011
שלום לכם,
בפורום שרירני רחם אחד הרופאים ענה על שאלה שגלולות הן מכילות הורמונים והן תורמות לגדילת המיומה.
וכן בפורום אני קוראת שגלולות לא מגדילות ולא מקטינות מיומה.
אולי אפשר לקבל תשובה חד משמעית!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה שהקפצתי
נירה26/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שהקפצתי
נורית27/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שהקפצתי
נורית28/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר לא מבינה את הרופאים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/06/2011גלולות לא מכילות כמות רבה של הורמונים ולכן הסבירות שיגדילו משמעותית את המיומה לא גבוהה. התחילי גלולות ועקבי צמוד איך מתנהגת המיומה שלך.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות לא ברור לי....נורית25/06/2011
שלום רב,
אני נוטלת גלולות מסוג "הרמונט" נשארו לי בחפיסה 5 גלולות וכבר יש לי הפרשות חומות האם יש טעם להמשיך לקחת שהרי גם כך אני בנידה כרגע ולא אוכל להיות עם בעלי ואז פשוט אקבל מוקדם יותר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה שהקפצתי
נורית26/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות לא ברור לי.... - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן26/06/2011תמיד יש לסיים את החפיסה עד הסוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה צמיגיתשירה25/06/2011
שלום,
אני כבר כ 10 חודשים אחרי לידה, עדיין לא קיבלתי וסת (מניקה). מאז הלידה יש לי הרבה יותר הפרשות ממה שהיו לי בעבר, מדובר בהפרשה צמיגית שקופה - צהבהבה (הדימוי הכי טוב שאני יכולה לתת הוא נזלת) ללא ריח או תחושה לא נעימה כגון גרד או צריבה. הדבר קורה במיוחד לאחר התכווצות של השרירים באיזור (כמו למשל אחרי יציאה), אך יכול לקרות גם באופן ספונטני. האם מדובר בתופעה תקינה? האם ניתן לטפל בכך? הדבר די מפריע לי. יש לציין כי ביקרתי אצל שני רופאים שונים ושניהם טוענים כי הכל תקין אצלי וכי מדובר בהפרשות נורמליות, אך אני חשה בשינוי משמעותי מכמות ואופי ההפרשות שהיו לי לפני הלידה וכאמור התופעה גורמת לי אי נוחות.
אודה לתשובתכם,
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע לא עונים?
שירה28/06/2011מקפיצה לתשובה בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילד נוסף מהגרושדורין25/06/2011
שלום
אני בת 32 גרושה 4 שנים ואמא לילדה בת 6, אני והגרוש שלי החלטתנו להביא ילד נוסף, לא הייתה לי בעיה בלהיכנס להריון בילדה אבל אנחנו לא זוג רוצים רק להביא ילד נוסף , רציתי לדעת מה השלבים בנושא ומה בדיוק אני צריכה לעבור.
אשמח לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אתם לא עונים בבקשה
דורין26/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילד נוסף מהגרוש - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/06/2011לאיזה שלבים את מתכוונת? טכנית מתי לקיים יחסי מין? איתור ביוץ? הסדרים משפטיים ביניכם לגבי הילד? שאלתך לא ברורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונליליאת25/06/2011
שלום,אני בת 28 בריאה ושנתיים אחרי לידה,לא היו בעיות להכנס להריון.אני סובלת מהפרעות שינה כרוניות,קשיי הרדמות בלילה וכאבי ראש.עשיתי את כל הבדיקות שהופניתי ע"י נוירולוג ופסיכיאטר ומעבדת שינה.לא נמצא שום ממצא פתולוגי.קראתי איפשהו מאמר מחקרי שקושר בין הפרעות הורמונליות בנשים להפרעות שינה וכאבי ראש.חשוב לציין כי אני לא נוטלת גלולות ובמקרים שנטלתי לא היה שיפור.שאלתי היא האם זה באמת מוכר והאם כדאי לבקש בדיקת פרופיל הורמונלי דרך רופא משפחה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה קטנה
ליאת28/06/2011שלום,מתי צריך לבצע את הבדיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי עונים על שאלות?
ליאת29/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותשני25/06/2011
היי,
אני התחלתי ליטול גלולות מאחר והתחלתי לקיים יחסי מין.
ידוע לי כי אני יכולה לנווט את מתן קבלת המחזור.
שאלתי היא, האם אקבל מחזור בין סיום חפיסה לחפיסה למרות שנכנסים להריון? או שאם נכסנכים להריון לא מקבלים מחזור?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לתגובה
שני29/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןשני25/06/2011
שלום רב,
נסעתי לחופשה בידיעה שאני צריכה לקבל מחזור ולכן לקחתי מס' גלולות נוספות, ע"מ לאחר את קבלת המחזור.
בתום לקיחת 3 הגלולות הנוספות המשכתי בליקחת 4 הגלולות הלבנות(יש לציין שאני נוטלת בגלולות מסוד יאז) ולאחר מכן המשכתי בחבילה חדשה לגמרי.
האם פעלתי באופן תקין(מבחינת כניסה להריון)?
ומתי ניתן לבדוק הריון בבדיקה ביתית? רק כאשר המחזור מאחר או בכל עת?
אודה לתשובה על שאלותי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע אין מענה??
שני29/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשואלת25/06/2011
1.האם מומלץ לכרות את צוואר הרחם (בכריתת רחם שרירני)?
2.מהם היתרונות והחסרונות?
3.האם לכריתת צוואר הרחם יש השלכה על יחסי המין?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר יואב פלד25/06/2011אילו שאלות שיש להפנות לרופא המנתח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר להכנס להריון?אלמונית25/06/2011
אם רק התמזמזתי עם מישהו, והיינו עם בגדים, האם יש סיכוי להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אפשר להכנס להריון? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/06/2011זרע לא עובר בין בגדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריג'נטלי או פרנטלדנה25/06/2011
האם ניתן להמשיך לצרוך את זה גם ללא הנקה וגם 5 חודשים אחרי לידה?
זה עשה לי רק טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריג'נטלי או פרנטל - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן25/06/2011בד"כ כן, אבל האם יש בזה צורך בריאותי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה עשה לי לדעתי שיער מדהים
דנה25/06/2011איך שהפסקתי ליטול (לפני חודש וחצי) השיער התחיל לנשור ולהיות שוב דליל ולא יפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)