מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחזור אחרי לידהאפרת21/06/2011
שלום,
ילדתי לפני 4.5 חודשים ואני מניקה מלא. לפני 5 ימים החלו תופעות של לפני מחזור (כאבי גב, כאבי בטן, נפיחות בשדיים ועוד) אך הל נעלם לאחר יומיים ומחזור לא קיבלתי.
האם נורמלי? מה יכול להביא לסימנים אלו? אני לא נוטלת גלולות ומקיימת סקס עם קונדום כך שאפשרות הריון אינה סבירה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור אחרי לידה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/06/2011יכול להות שהשחלות שלך מתחילות להתאושש אחרי הלידה. המתיני ותראי לאיזה כוון הולך, יכול להיות שתקבלי מחזור בחודש הקרוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםאינה21/06/2011
שלום, אני משתמשת במדבקה שבועית למניעת היריון. בום שישי נפלה לי המדבקה ושמתי מדבקה חדשה באותו יום אך לאחר כמה שעות. היום הייתי אמורה להסיר את המדבקה ולעשות הפסקה שבועית, אך בבוקר התחיל דימום. מתי אני צריכה לשים מדבקה הבאה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/06/2011אחרי 7 ימים של הפסקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהנגה21/06/2011
היי ,
בזמן האחרון אנחנו מנסים להיכנס להריון
האם אפשר להיות בהריון וגם שיהיה ביוץ באותו הזמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש לא
נירית21/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/06/2011בהריון אין ביוצים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור חודשי-עזרה דחוףעדי21/06/2011
שלום רב, אני לוקחת גלולות מינס, ומקבלת את המחזור החודשי בכל חודש כמו שעון.
החודש משהו קצת מוזר, המחזור איחר ביום,ואין לי עדיין דימום(אלא הפרשות כהות),מה שכן הכאבים הופיעו כרגיל. האם זה המחזור? האם זה תקין שעדיין לא הופיע דימום? והאם זה קשור ללחץ? התקופה האחרונה היתה קשה עבורי.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי במחזור החודשי
עדי22/06/2011שלום רב, אני לוקחת גלולות מינס, ומקבלת את המחזור החודשי בכל חודש כמו שעון.
החודש משהו קצת מוזר, המחזור איחר ביום,ואין לי עדיין דימום(אלא הפרשות כהות),מה שכן הכאבים הופיעו כרגיל. האם זה המחזור? האם זה תקין שעדיין לא הופיע דימום? והאם זה קשור ללחץ? התקופה האחרונה היתה קשה עבורי, קצת מלחיץ אותי המצב האם זה בסדר???
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהמישהי20/06/2011
הווסת הגיע לאחר 20 ימים בלבד 28.5 קיבלתי ווסת ושוב קיבלתי ב-16.6 היום אני ביום החמישי ועדיין עם ווסת אני מנסה להיכנס להיריון ולפי מחשבון הביוץ אין לפי 20 ימים יש לפי 21 והאמת שאני שומרת נידה אז מה ניתן לעשות בנידון והאם זה נורמלי שקיבלתי לאחר 20 יום בלבד? אשמח אם תענו לשאלתי הדחופה כי לפי מחשבון ביוץ תקופת הפוריות אמורה להתחיל ב-23 לחודש לפי 21 יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר התייחסות ? בבקשה?????????
מישהי23/06/2011אפשר התייחסות לשאלתי? בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוד - דחוףאני20/06/2011
אני בת 18 ולפני כמה ימים קיימתי יחסי מין (מוגנים!) עם מישהו.. עכשיו ממש מגרד לי וראיתי שהאיזור אדום ומגורה.. התור שלי לגניקולוגית הוא עוד שבוע בערך וזה ממש מגרד לי. ראיתי שיש לי זידובל בבית.. האם זה יכול לעזור לגירוד? לפחות עד שאגיע לגניקולוגית? או האם יש משהו שאני יכולה לקנות בלי מרשם עד הגניקולוגית? הגירוד הזה ממש מפריע לי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אה
אני20/06/2011יש בבית גם נרות פולידין. יכול לעזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגיסטן אלוורה
קטיה מניס21/06/2011אגיסטן אלוורה- זה מה שאת צריכה, זה משחה נגד פטריות וגירודים. נמכרת בכל בית מרקחת ללא מרשם רופא. ממש עוזרת. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירוד - דחוף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/06/2011נסי זידובל, ומשחת אגיסטן חיצונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולה לשיעור יתרשוש20/06/2011
שלום רב
האים ישנה גלולה לטיפול בשיעור יתר שניתן לירכוש באופן עצמאי תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות
הילה20/06/2011כל גלולה צריך לקנות אבל חייבים לעבור אצל רופא שיחליט איזה גלולה לתת לך ואיזה תתאים לך אני באמת ממליצה לך ללכת כדי להמנע מתופעות לוואי, יש גלולות כמו פלורט שיכולות לטפל בשיער מיותר בגוף אבל גם אותה לוקחים עם מרשם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר ליאורה היקרה מנסה להבין ???נורית19/06/2011
שלום רב,
ותודה על הפורום הנפלא ועל הקדשת זמנכם,
אני בת 38 ואם לארבעה שהקטנה בת 4 ,
לפני כחצי שנה קיבלתי מרופא הנשים שלי גלולות"הרמונט" להסדרת הדימומים והפרשות חומות לא סדירות אחריי מחזור ואכן הגלולות מבצעות את עבודתן מעולה ואין לי מאז הפרשות חומות או דימומים.
בבדיקה שהוא ערך גילה גם מיומה מאוד קטנה אך אמר כי הגלולות מקטינות מיומה האין יתכן הדבר???
בנוסף רציתי לשאול אם ארצה שוב להיכנס להריון האם זה נכון שמפסיקים גלולות הסיכוי להכנס להריון הוא מהיר יותר(בעבר לקח לי זמן להיקלט)???
והאם מסוכן להיקלט להריון עם מיומה אפילו שהיא קטנה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה שהקפצתי
נורית20/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שהקפצתי
נורית21/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שהקפצתי
נורית22/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר ליאורה היקרה מנסה להבין ??? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/06/2011אז ככה, גלולות לא ישפיעו משמעותית על המיומה לא לגדילה ולא להקטנה אך בהריון יש סבירות מסוימת שכפי שכל הרחם גדל גם המיומה תגדל - לא חייב להיות בעיתי אם היא מאוד קטנה. יש לך 4 ילדים כך שאת פוריה בסופו של דבר - אם היית עם ביוצים תקינים לפני הגלולות הסבירות שיחזרו להיות סדירים גם אחרי שתפסיקי. רק במצבים של שחלות פוליציסטיות ההמלצה היא להכנס להריון מיד אחרי הפסקת הגלולות אז יש סבירות להרות יותר טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר ליאורה האם.....
נורית23/06/2011תודה על תשובתך אז האם המשתמע מכך שכרגע שהמיומה קטנה בעצם אני לא כל כך במצב "מסוכן" מבחינתה ואני בעצם שומרת עליה בגודל קטן ולא מפריע (אין לי תודה לאל דימומים חזקים בעקבותיה אלא רגילים)
אבל אם אקלט להיריון ובעצם היא תגדל אז אהיה קצת בבעיה?
שמעתי שנשים הגיעו לניתוח בגלל מיומה אני קצת מודאגת:(
או שגם הנתון היכן היא ממוקמת ברחם הוא חשוב?
תודה לך על כל סבלנותך במענה בפורום
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שהקפצתי
נורית23/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך ד"ר ליאורה
נורית24/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר ליאורה האם..... - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/06/2011מאוד תלוי במיקום של המיומה, אם היא תגדל ותפריע למעבר התינוק בתעלת הלידה - אז היא תהיה משמעותית, אחרת זה ממש לא משנה וחבל להתעסק עם זה ולהלחץ עוד לפני שנכנסת להריון בכלל. הרבה נשים עם מיומות נכנסות להריון ויולדות ללא כל בעיה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותאיילת19/06/2011
אני משתמשת בגלולות הרמונט, לצערי שכחתי להתחיל חפיסה חדשה הייתי צריכה להתחיל ביום שישי האחרון והתחלתי היום. מה זה אומר לגבי ההמשך לאחר כמה ימים אני יכולה להיות בטוחה ולקיים יחסים? אני דתייה וטובלת במקווה לכן שאלתי האם ביום חמישי הקרוב זה כבר מספיק זמן כדי לתת לי ביטחון ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין19/06/2011במהלך החודש הקרוב יש להשתמש באמצעי הגנה נוסף בשל היעדר יעילות של הגלולות לאחר שכיחה של שנתי גלולות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב של גלולת מליאן ומלודילליאת19/06/2011
שלום,
האם שילוב של מלודיל עם גלולת מליאן פוגע ביעילות הגלולה?
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב של גלולת מליאן ומלודיל - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין19/06/2011לא ידוע על קשר בין שתי התרופות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיפהrjk19/06/2011
אני בגיל 35 החודש קבלתי מחזור לאחר 19 יום בלבד בדרך כלל כל 26-28 יום , אני מאוד המומה ומופתעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיפה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין19/06/2011לעיתים יתכנו שינויים בסדירות במחזור גם בנשים אצלן המחזור תמיד סדיר
בכול מקרה יש תמיד לוודא שלא מדובר בדימום על רקע הריון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה וגינליתשרית19/06/2011
שלום עברתי בדיקה וגינלית עם מפסק ביום שישי ויש לי דימומים חומים האם תקין הדבר ? וסת אחרונה 1.6 ללא אמצעי מניעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה וגינלית - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין19/06/2011לעיתים תיתכן הפרשה לאחר בדיקה
בכול מקרה שמדובר בדימום מוגבר יש לפנות חזרה לרופא מטפל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולה ופוסטינוראור19/06/2011
שלום
התחלתי חפיסה לפני שבוע ולאחר כמה ימים שמתי לב ששכחתי את הגלולה מס' 2 בחפיסה.
ביום שישי שכבתי עם חבר שלי עם קונדום ולפעמים גם בלי. בכל מקרה לקחתי פוסטינור.
האם פעלתי נכון או שסתם נכנסתי ללחץ?
אם שוחכים גלולה, מתי מתקיים הביוץ של אותו חודש?
ושאלה אחרונה, האם המחזור יגיע בשבוע הפסקה בין החפיסות? ואם לא אז מה לעשות? להתחיל חפיסה חדשה בכל מקרה?
תודה מראש על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולה ופוסטינור - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין19/06/2011יתכנו שיבושים במחזור לאחר נטילת הפוסטינור
כמובן שרצוי ל בעתיד להקפיד ליטול את הגלולות בצורה נכונה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענית לי
אור19/06/2011האם יש חשש להריון לא רצוי או שסתם נלחצתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגת מאוד!ליטל19/06/2011
אני בת 18 אני מקיימת יחסי מין ונוטלת הרמונט קרוב לשלוש שנים.
בשנתיים וחצי האחרונות קיימתי יחסי מין עם בחור קבוע, ואז קיימתי עם אחר
מאז גיליתי פיטרייה שלא עברה כל כך מהר, הלכתי לרופאת נשים היא נתנה לי תרופות שונות, אחרי שסיימתי עם הנרות פניתי לאותה רופאה והיא מצאה שיש לי דלקת ואגינלית
אני נורא מודאגת!
רופאת הנשים עשתה לי בדיקת אולטרסאונד ולא מצאה שום מחלת מין כלשהי.
הכל נראה תקין,
האם זה יכול לנבוע מהבחור שאני יוצאת איתו עכשיו? יכול להיות שהדלקת עברה אליו ובגלל זה אני לא נרפאת?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת מאוד! - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין19/06/2011פטרת לא עוברת בקיום יחסי מין
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הסיבה שמפטריה עבר לדלקת?
ליטל19/06/2011קודם פטרייה מיד אחר כך דלקת האם זה טבעי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גידול בנרתיק.?????חדווה19/06/2011
שלום רב .
הנני בת 38 ויש לי שלשה ילדים לאחרונה גיליתי באזור פתח הנרתיק מין גידול שדומה בצורתו לענבל ועוד מינים קטנטנים שנדמה שלא היו שם עוד אציין שאין לי כאבים והפרשות משונות גיליתי זאת במגע וגם בעלי אמר שיש לי שם משהו מוזר אני מודה שלא הייתי כמעט ארבע שנים בבדיקה מאז שילדתי את ביתי האחרונה . רציתי לדעת האם זה יכול להיות איזשהו גידול מסוכן .וכן יש לי תור בעוד כשבוע לגניקולוג בינתיים אני רציתי לקבל תשובה כלשהי מכם בתודה מראש חדווה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גידול בנרתיק.????? - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין19/06/2011חדווה שלום,
לצערי לא נמיתן לתת חוות דעת על ממצא שלא נראה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)