מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימום לאחר 13 ימיםתמר19/06/2011
שלום רב!
בבדיקת אוטלרסאונד שערכתי היום.נמצאו 3 זקיקים.זאת לאחר שאתמול בלילה אחרי 13 ימים "קיבלתי " שוב ופניתי לרופאה. הרופאה הסבירה לי שהדימום הוא תוצאה של השתוללות ההורמונים.משהו יוצא דופן שמצריך מעקב אחרי הווסת הבאה.כמו כן קיבלתי הפניה לבדיקות דם -הורמונליות. האם יש עוד משהו שצריך לבדוק או לקחת לתשומת הלב?
תודה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לאחר 13 ימים - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין19/06/2011בדיקות הורמונאליות בהחלט יעילות לצורך בירור התופעה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימפוציטים בדםיולי19/06/2011
שלום רב,
אני בשבוע 27 להריון, ביצעתי העמסת סוכר ויצא תקין.
עם בדיקות אלה קיבלתי עוד בדיקות של דם כללי, כמות הלימפוציטים בדם שלי נמוכה מהנורמה, שמתי לב שזה ככה בכל בדיקות הדם שביצעתי מתחילת ההריון. אני מאוד לחוצה, על מה זה יכול להעיד? חלילה, איידס או לימפומה???? מדוע הרופא לא התייחס לעובדה זו באף ביקור שלי אצלו? הייתי אצל כמה רופאים מתחילת הריון. אני ממש ממש לחוצה. בבקשה תענו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
מישהי19/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה!!!שי19/06/2011
שלום,
עזרתכם הדחופה,אני וחברי קיימנו יחסי מין ביום בו לקחתי גלולה אחרונה מסוג מקרודיול הפסקנו כאשר ראינו נוזל על איבר המין שלו האם אני מוגנת מפני הריון??? או שיש צורך לבצע בדיקה?????????
בבקשה תשובה דחופה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין...
שי19/06/2011היי שכחתי לציין שהחליפו לי גלולות הייתי מקבלת לודן זאת חפיסה ראשונה שלי של מקרודיול החודש. בבקשה תעזרו לי...........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ומחזורזוהר18/06/2011
שלום,
סיימתי היום חפיסה ראשונה של גלולות מרסילון, מה שאומר שאני אמורה לעשות שבוע הפסקה החל ממחר.
אבל, בסופ"ש הקרוב אני אמורה לנסוע לנופש, ומעדיפה לא להיות במחזור.
האם קרוב לוודאי שהמחזור יופיע בתחילת השבוע ויסתיים עד הסופ"ש? אני מניחה שלא ניתן לדעת.
לכן, האם כדי לדחות את המחזור כדאי לי להתחיל חבילה שנייה של גלולות ברצף, ולא לעשות שבוע הפסקה? אני יודעת שעושים את זה, אך מתלבטת כיוון שזו הייתה החפיסה הראשונה שלי, אני עדיין מתרגלת לגלולות ובינתיים יש לי תופעות לוואי כמו של לפני מחזור - התכווצויות ברחם, קצת כאבים ואי נוחות בבטן ובעיכול, ורגישות בשדיים. כך שלאור זה אני לא יודעת אם אולי עדיף שלא לקחת ברצף? כמו כן, אם לוקחים ברצף, האם יש לקחת את כל החפיסה - 21 יום ורק אז לעשות הפסקה, או שאפשר לעשות הפסקה אחרי השבוע הנוסף - ואם כן, מה אז?
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות ומחזור - תגובה
ד''ר יואב פלד18/06/2011קחי ברצף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות ומחזור - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן18/06/2011קחי 2 חפיסות באופן רצוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןנועה18/06/2011
שלום.. לפי מה שאני יודעת ישר אחריי מחזור אי אפשר להיכנס להריון... צריך לחכות שבועיים בערך ורק אז אפשר.. קייימתי יחסי מין ביום שסיימתי את המחזור ואני חושבת שנקרע הקונדום.. יש סיכוי אכנס להריון בכל זאת ?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן18/06/2011ייתכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקאת הגלולהשרון18/06/2011
שלום,
שמי שרון ואתמול הקאתי שעתיים וחצי לאחר נטילת הגלולה. יש לציין שזוהי החפיסה השנייה שלי בסה"כ והגלולה היא מספר חמש בחפיסה.
האם עכשיו אני לא מוגנת? ואם כן לכמה זמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקאת הגלולה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/06/2011לא מוגנת בשבועיים הקרובים. להבא נסי להשלים את הגלולה תוך 12 שעות ואז ההגנה תמשיך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעה חריגה בנרתיקמיכל18/06/2011
שלום,
בחודש האחרון קיימתי יחסים לראשונה עם גבר, (באופן די אינטנסיבי) והחלו להופיע תופעות שלעולם לא היו:
ביסיום קיום היחסים, השפתיים הפנימיות הפכו קשות ונפוחות באופן חריג במיוחד.
במהלך השבועיים האחרונים, גירוד קל בנרתיק
בעת המחזור, ריח חריף וחריג שלא היה קיים לעולם.
מה זה יכול להיות? אלרגיה / דלקת?
אשמח לעזרה דחופה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעה חריגה בנרתיק - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/06/2011כדאי שתפני לבדיקת רופא נשים לשלול לדקת נרתיקית. השפתיים הפנימיות מתנפחות בזמן גירוי מיני - תופעה נורמלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהללא18/06/2011
שלום אני בת אוטוטו 38 לפני שנה לא יודעת מה קרה לי נראה לי ההורמונים השתוללו לי והרגשתי כאילו מתבגרת ולא אישה שנשואה כמעט 20 שנה ומאחר שלא שכבתי עם אף אחד חוץ מבעלי ואף פעם גם לא הייתי מרוצה מיחסי מין עם בעלי החלטתי למצוא לי מאהב מאחר שהתאהבתי במישהו פעם אחד שכבתי איתו בלי שום אמצעי מניעה ואחרי זה פשוט נפרדתי ממנו תמיד היו לי בעיות במתן שתן ואף פעם כשהיו לוקחים לי בדיקת POP לא היו מגלים את שתי המחלות שציינתי בכותרת וגם לא ידעתי מה זה עכשיו אני המומה ומפחדת כשבעלי ילך לרופא הרופא יגלה לו שאני בגדתי כי גם הוא צריך להיבדק יש לי פחד שזה לא יעבור לי אשמח לקבל את התשובה דרך המייל כי לא יודעת אם אדע להיכנס שוב לכאן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/06/2011התיעצי עם רופא נשים - לא ציינת איזה מחלות מצאו לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב מתמשך.זקוקה לעזרהספיר17/06/2011
שלום.אני בת 19 ואני במערכת יחסים כ3 שנים.שהוא הפרטנר היחיד שלי.
בשנה האחרונה התחלתי לסבול מהפטריה קנדידה,מדלקות בין אם בשתן ובין אם בנרתיק.
על חלק מהמקרים בכלל לא התלוננתי
והשתמשתי עם תרופות שהועילו לי.שמתי לב שהכאבים בעיקר בבוקר(ואני שותה כמות סבירה וגם הרבה מיץ חמוציות)ובזמן יחסי מין.
אני מאוד מתוסכלת שאני לא יכולה לקיים יחסי מין,ומהעבודה שכואב לי כל הזמן ואין לזה סוף.
אשמח לשמוע מס טיפים שיעיל לי.ועזרה בלמצוא מומחה לכל הבאלגן הזה..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב מתמשך.זקוקה לעזרה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/06/2011קבלת תשובה בפורום אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר למחזורבת 1617/06/2011
המחזור שלי מאחר לי כבר בשבועיים ואני לא רואה שום סיבה הגיונית לכך,לא חליתי לא גלולות ולא הריון אז רציתי לשאול אם את יודעת מה יכולה להיות הסיבה לכך,בתחילת השנה המחזור שלי הקדים לי בשבועיים וחודש שאחרי זה בעוד שבוע אם זה קשור איכשהו.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר למחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/06/2011יכול להיות שבוש הורמונלי. קורה ולא צריך להטריד. אם האיחור ימשיך ולא תקבלי מחזור בשבועות הקרובים פני לרופא נשים שיתן לך כדורים לזרוז המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת מדבקת "אוורה"נילי17/06/2011
שלום..
אני נילי בת 24, במשך 4 חודשים השתמשתי באוורה, לפני 3 ימים הפסקתי את המדבקות באמצע... ואז התחיל לי דימום רב מלווה בכאבים, כמעט כמו במחזור רק טיפה יותר כואב..
האם זה הדימום הווסתי? האם זה נורמלי? אם זה המחזור.. מתי אני אמורה לקבל שוב?
אשמח לתשובה..
נילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת מדבקת "אוורה" - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/06/2011ברגע שאת מוציאה את המדבקה את מקבלת דימום. המחזור הבא שיגיע יהיה המחזור האמיתי שלך שיכול להגיע תוך חודש או להתאחר קצת עד שהמנגנון ההורמונלי הטבעי שלך יתאזן מחדש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה קטנה..
נילי20/06/2011הדימום הזה מבטל כל אפשרות של הריון?(הדימום ארך כמעט שבוע,כמו מחזור)
הכוונה, אין שום סיכוי שאני בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין מחכה לתשובה...
נילי22/06/2011זה מאוד דחוף לי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בין מחזורי אצל ילדה בת 11רז17/06/2011
שלום רב
אחותי בת 11 וקיבלה מחזור לפני 4 חודשים
במחזור שלה החודש, לאחר 5 ימים היא הייתה נקייה. לאחר יומיים היה לה יום הולדת ובזמן יום הולדת זה שוב פעם התחיל לעוד חמישה ימים.
יש לציין שהיא מקבלת מחזור כל 19 ימים.
האם בבקשה תוכלו להגיד לנו עד כמה זה מסוכן ולמה זה יכול לקרות כי כולנו בלחץ.
בבקשה תנו לנו.
תודה רבה
רז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום בין מחזורי אצל ילדה בת 11 - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/06/2011בשנה הראשונה לקבלת מחזור יכול להיות שבושים קשים של דימומים, אין מה להיות בלחץ המצב יסתדר. אך אם זה מפריע לה לאיכות החיים שתלך לרופא נשים שיאזן אותה עם טיפול הורמונלי שהמחזורים יהיו יותר סדירים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הסיכוי להיכנס להריון לאם המניקה?עדינה17/06/2011
שלום רב,
ביתי בת חודש .
אני מניקה הנקה מלאה מזה 3 שבועות .
מה הסיכוי להיכנס להריון מקיום יחסי מין חודש לאחר הלידה?
האם ניתן לקחת פוסטינור????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הסיכוי להיכנס להריון לאם המניקה? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/06/2011ניתן לקחת פוסטינור אך הסבירות להריון נמוכה
קחי גלוללות למניעת הריון המתאימות לנשים מניקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחיית מחזור ביומייםנופית17/06/2011
יש לי הופעה מאד גדולה וחשובה ביום חמישי.
אני אמורה לקבל בשישי אך חוששת שזה יקדים מהמתח.
רק ביום ראשון הצלחתי לקבוע תור כדי לקבל מרשם.
האם לקיחת כדורים החל מראשון בערב רלוונטית בכלל לדחיית מחזור בשישי של אותו שבוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחיית מחזור ביומיים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/06/2011יכול לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בחזהלינור17/06/2011
אני בת 25, רציתי לדעת האם זה תקין שלפעמים כואב לי בחלק התחתון של החזה, זה ממש דקירות שעוברות אחרי כמה דקות כשאני מעסה את המקום...זה לא קורה לי לעיתים קרובות... וגם כשאני נוגעת בחזה אני לא מרגישה שום דבר בולט או חריג ביחס לשני...
תודה רבה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בחזה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/06/2011אולי תגובה הורמונלית. האם את נוטלת גלולות? פני לבדיקת חירורג שד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב בחזה
לינור26/06/2011כן אני נוטלת גלולות בערך 5 שנים... האם זו תגובה נורמאלית? או שישנו סיכון מסויים בשל השימוש בגלולות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)