מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים דמויי כאבי מחזור עזים ביותרפולו22/06/2011
שלום רב,
חברה שלי בת 25, מקבלת מחזור מגיל 13. החל מתקופת הצבא הפסיקה לקבל מחזור ורק בתקופות בהן נטלה גלולות קיבלה מחזור. בשלושה חודשים האחרונים הפסיקה ליטול גלולות בשל מיגרנות ובהתאם להחלטת רופא הנשים שלה, על מנת שתוכל לקבל מחזור חודשי תקין החלה ליטול 2 טבליות ליום של DUPHASTON 10MG, למשך 5 ימים, ולאחר המתנה של 22 יום נטלה באותו האופן. כך באופן מחזורי על מנת שיהיה לה מחזור חודשי תקין. בחודשיים הראשונות זה עבד כראוי אולם לפני חודש, בטרם הספיקה ליטול את הכדורים חשה כאבים דמויי כאבי מחזור עזים מאוד, עד כדיי כמעט עילפון וזאת רק לאחר שנכנסה להתפנות בשירותים. יום למחרת היא קיבלה מחזור ללא נטילת הכדורים.
על מנת לשלול בעיות אחרות, היא פנתה לרופא וביצעה מס' בדיקות: בדיקת שתן, בדיקות דם שכללו הורמונים, תיפקודי כבד, תיפקודי כיליה, ובדיקת תרבית וגינלית בחשד של רופאתה שמדובר בדלקת בנרתיק. הבדיקות חזרו תקינות והנחנו שפשוט מדובר היה בכאבי ביוץ של לפני מחזור, גם אם היו עזים מן הרגיל (הרבה יותר מהתקופה לפני הצבא בה קיבלה מחזור חודשי סדיר).
אולם, ופה נכנסת למעשה הסיבה שבגללה אנו פונים ליעוץ. בימים האחרונים, היא היתה אמורה לקבל שוב מחזור ושוב לא נטלה את הכדורים בתקווה אולי לקבל מחזור פעם נוספת באופן עצמאי. החלו לה סימנים מקדימים שכללו כאבי בטן, כאבי גב תחתון והמטריד ביותר הוא שדווקא כל פעם שהיא מתפנה מתחילים לה כאבים בלתי נסבלים שפגים רק כחצי שעה לאחר הכניסה לשירותים. כל זאת נמשך כבר שבוע והיינו מצפים (לפחות בהשוואה לחודש שעבר) שהיא תקבל כבר מחזור והיא לא בכל זאת לא מקבלת.
האם ישנו איבחון לתופעה הזו? האם הכאבים אחריי השירותים אכן קשורים למחזור או לא? האם יש בדיקה שמומלץ שתעשה? נשמח לכל מידע רלוונטי בנושא.
תודה מראש, ומצטער על האורך,
גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים דמויי מחזור עזים ביותר - המשך
פולו22/06/2011שכחתי לציין שהיא לא בהריון, בוודאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןשני22/06/2011
שלום,
במידה ואני נכנסת להריון בעת לקיחת גלולות ואיני מודעת לכך, האם משהו יכול לקרות לעובר עקב לקיחת הגלולות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לתשובה
סתיו23/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה שתן????נורית21/06/2011
בבדיקה שתן תקופתית
כדוריות לבנות 250
כדוריות דם 10
בת 65 לא סובלת ממתן שתן וכן אין לי צריבה
צריך לטפל?? ומה הטיפול השמח לקבל הסבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה שתן???? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/06/2011כדאי לעשות תרבית שתן לשלול זהום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה מאוד בבקשה תענו לישיר21/06/2011
שלום,
במוצאי שבת אני וחברי קיימנו יחסי מין ביום בו לקחתי גלולה אחרונה מסוג מקרודיול לאחר כמה דקות של קיום יחסים ללא קונדום חברי שם את הקונדום כאשר התחלנו את האקט שמענו מין רעש מוזר כזה והפסקנו ,ראינו נוזל על איבר המין שלו האם אני מוגנת מפני הריון??? או שיש צורך לבצע בדיקה????????? יש לציין שהחלפתי גלולות החודש מסוג לודן למיקרודיול ואת החפיסה הראשונה שסיימתי.
בבקשה תענו לי אני די מודאגת!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה מאוד בבקשה תענו לי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/06/2011אם היית תחת גלולות ולא שכחת אף גלולה הסבירות להריון מאוד נמוכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המטומהריקי21/06/2011
שלום
אני בת 31 אם לשניים הריון ראשון בעיות אם צוואר רחם קצר עם כמה אישפוזים ושמירת הריון.
ב19/3/11 עברתי הפלה שהתחיל עם דימום שבוע 7 . ולאחר מכן נכנסתי להריון כיום שבוע 13 ומאז תחילתו יש גם המטומה סבכוריונית שמאז גודלת כעת היא 2.7 ס"מ. יש לפעמים הפרשות חומות קלים וכאבים בבטן תחתונה.
נאמר לי בשקיפות שיכול להיות שהמטומה או תמשיך לגדול והיא יכולה להגיע לפתח השלייה, אוו שהיא תיעלם לבד בנתיים אני עובדת עצות ולא יודעת מה לעשות:
האם האני צריכה שמירה או מנוחה ?
מה זה אומר המטומה בגודל כזה?
והאם יש טיפול אם זריקות שיכול לעזור ?
אשמח לקבל תשובה בהקדם תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המטומה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/06/2011אין טיפול כרגע. נסי להיות יותר במנוחה ולהמנע ממאמצים. - לא בטוח שיעזור אך בודאי לא יזיק!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקות דם הורמונליותליאת21/06/2011
שלום,
אנו מנסים להיכנס להריון כשבעה חודשים ללא הצלחה. אציין כי הריון ראשון נקלט בניסיון הראשון אם כי אז המחזור שלי היה כהרגלו, ומשנכנסתי לגיל 34, אז ניסיתי להיכנס להריון בפעם השנייה, החלו פתאום שינויים במחזור כגון דימום בין וסתי (דימום קל מאד, התרחש בין שני מחזורים בלבד) והפרשות חומות עם פירורים במקום דם אדום (במשך כל ששת המחזורים, כאשר המחזור האחרון, השביעי, פתאום חזר להיות אדום ברובו עם מעט הפרשות חומות), אם כי רופאת הנשים אמרה כי אין לזה שום משמעות. בכל אופן, עשיתי בדיקות דם הורמונליות ביום הרביעי למחזור (היום השלישי יצא יום שבת) והתוצאות הן:
ESTRADIOL E2- 284
LH - 5.20
FSH- 4.90
PROLACTIN- 177.8
PROGESTERONE- 1.7
ANDROSTENEDIONE- 3.39
DHEA SULPHATE- 3.99
האם התוצאות תקינות ואם כן, מה אני יכולה לעשות הלאה על מנת להיכנס להריון? איזה עוד בירורים לעשות? תודה רבה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח בדיקות דם הורמונליות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/06/2011התוצאות תקינות. המשיכי לנסות להרות, בדקי אם יש לך ביוצים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רבמאי21/06/2011
לרופא שלום רב
האם בעת קיום יחסי מין עם שני קונדומים אבל אני ללא גלולות או אמצעי מניעה אחר אלא רק בן הזוג לבש שני קונדומים ובטעות קיימנו בזמן ביוץ האם יכול להיות הריון יש לציין שהקונדום לא נקרא
דבר שני יש לי כבר שני ילדים ואני ממש ממש לא רוצה עוד ילד אנחנו שנינו לא רוצים כמו כן אני גם לוקחת כדורים שלא מאפשרים כניסת הריון זה מתוטקסט ממש אודה לתשובה מאוד מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי מחזור
רינה21/06/2011בת 29 עדיין מניקה בני בן שנה ו5 חודשים לא משתמשת בשום אמצעי מניעה משתמשים בקונדום מקבלת מחזור כל חודש במחזור שלי אני מרגישה כאבים לפני שעה מקבלתו ואז מופיע דימום החודש הזה הרגשתי כאבי מחזור חזקים כאילו שאני מקבלת עוד דקה אבל לא הופיע דימום וזה כאילו הכאבים נעלמו כאילו לא היה כלום אני אמורה לקבל עוד 3 ימים השאלה שלי מה זה יכול הכאבים האלו אם לא הופיע דימום? בבקשה תענו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי מחזור
רינה22/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי מחזור
רינה23/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי מחזור
רינה23/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/06/2011קונדום הוא אמצעי מניה טוב ואם הו לא נקרע ולא נפל בזן הוצאת הפין מנרתיק - לא צריכה להיות בעיה. כמובן שאין בטחון של 100%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי אין סיבה לדאגה יקירתי
דנההה!23/06/2011כי נשמרתם, ואפילו כפליים, אך עם זאת, במידה ואת ממש ממש פוחדת שיש שאיכשהו יש סיכוי ואפילו הכי קלוש , במקסימום , את יכולה לפנות לבית מרקחת והסבירות הגבוהה שבמקרה כמו שלך ימליצו לך לקחת נורלבו .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדבקות אוורה ואוגמנטיןישראל שרית21/06/2011
אני משתמשת במדבקות אוורה נגד הריון, כבר חודש שני, בחודש הראשון היה לי דימום באמצע השימוש והרופא אמר שזה הסתדר, אך הנה שוב המקרה חוזר על עצמו ויש לי דימום,
שאלתי היא אם שימוש באוגמנטין 875 משפיע על המדבקות וגורם לדימום, אשמח לתשובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדבקות אוורה ואוגמנטין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/06/2011לא צריך להשפיע. אם גם בחודש השלישי יהיו דימומים כדאי להחליף לאמצעי מניעה אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תכיפות במתן השתןאליס21/06/2011
שלום רב
אני בת 21 כחצי שנה סובלת מתכיפות במתן השתן בעיקר ביום. עשיתי בדיקת שתן-תקינה, US-תקין, היתי אצל רופא נשים-בבדיקה שהיא עשתה היא לא רואה כלום, אמרה שהכול בסדר, עשיתי PAP-תקין, בדיקה אורודינמיקה-תקינה. לקחתי אנטיביאוטיקה-מונורול, לא עזר. נתלתי כחודשיים דטרוסיטול 400 מג' -לא עוזר.
רציתי לשאל אם זה יכולה להיות איזשהו מחלת מין, למרות שרופא נשים אמרה שאין שום סימנים, אין גירודים ואין כאבים חוץ שאני כל 20 דקות מרגישה תכיפות במתן השתן
מה זה יכול להיות ומה עלי לעשות. אשמח לעזרתכם.
אליס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תכיפות במתן השתן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/06/2011נסי לפנות לפיזיותרפיסיות של רצפת אגן לאמן את השלפוחית להתאפקות. לא נשמע כמו מחלת מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני בתיכנון ביוץ אפשר לקבל עזרהמנסה ובגדול21/06/2011
קניתי ערכה לביוץ ואני רוצה בן אחרי 4 בנות וכתוב שהקוים בערכה יהיו שתיהם ורודים אז אנ בביוץ בתוך 24-48 שעות אז מתי לקיי יחסים כדי שאולי בעז"ה זה יהיה הפעם בן?????????? נניח קמתי בבוקר ראיתי 2 קוים ורודים ברורים מתי לשמש????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני בתיכנון ביוץ אפשר לקבל עזרה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/06/2011מאחר והזרע הנושא את הזכר יותר קל ומהיר קיימי יחסי מין בביוץ עצמו
כמובן זו טכניקה שלא בהכרח עובדת......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומיםהילה21/06/2011
שלום, בתי בת ה13 מקבלת מחזור כמעט שנה. עד עכשיו הוא היה מסודר. אבל החודש אחרי המחזור יש לה דימומים לא הרבה אבל יש. אין כאבים או תופעות אחרות. האם זה נורמלי בגיל הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/06/2011יכול להשתבש חודש אחר, חכי ותראי מה יקרה בחודש הבא. אם גם כן יהיה לא סדיר קחי אותה לרופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמירת הריוןמיכל21/06/2011
שלום אני בהריון שלישי.הריון ראשון תקין שני גרידה בגלל הפסקת דופק העובר.
הלידה הראשונה היתה בשבוע 36,אני בסיכון גבוה עקב יתר קרישת דם.כרגע העבודה שאני עובדת בה היא פיזית והמון על הרגליים.בסוף יום עבודה ובמהלכו אני מרגישה כאבי בטן וכאבים נוראיים בגב התחתון.אני לא רוצה לאבד את ההריון האם יש סיכוי לשמירת הריון? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמירת הריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/06/2011התיעצי עם רופא מטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיטמות לא מזדקרותציפי21/06/2011
שלום רב.
אני בת 21 ואני בתולה.
לאחרונה התמזמזתי עם חבר שלי , והוא ליקק לי את הפיטמות שלי הרבה זמן אבל הפיטמות שלי לא מזדקרות בכלל, הם נדיר שמזדקרות אבל אני לא מרגישה כלום כשהוא מלקק לי את הפיטמות.
מה הפיתרון ? והם יש כאן בעיה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטמות לא מזדקרות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/06/2011ענין של מבנה - אל תהפכי את זה לבעיה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פוליתאילנה21/06/2011
שלום אני מתכננת להיכנס להריון ונוטלת חומצה פולית בקביעות.
אבל.... יש ימים שאני שוכחת לקחת (בעיקר בסופ"ש כי שגרת היום משתנה) - ואז ביום לאחר מכן אני לוקחת שני כדורים.
האם זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה פולית - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/06/2011לא חייבת להשלים שתיים למחרת, שכחת שכחת.....אך אין כל נזק בלקיחת שתיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 צסטותמריה21/06/2011
היי
אני בת 23, בתולה
לאחר כאבים ממושכנים באגן השמאלי התחתון במשך 3 חודשים (בזמנים שונים ) פניתי לרופא והוא הפנה אותי לבדיקת אולטרה-סאונד.
כרגע התוצאות בידי
ונמצא אצלי בשחלה השמאלית 2 צסטות אחת בגודל 32*40 "בעל הדיות מעורבת"
ונמצא עוד מבנה צסטי בעל הדיות מעורבת בגודל 18*25.
יש לציין שלאמא שלי ודודה קרה בעבר וזה חלף עם הזמן.
הרופא הפנה אותי לעוד בדיקות לאחר הוסת, ובדיקת דם.
יש לי שאלה שדי מדאיגה אותי
מה הכוונה ל"בעל הדיות מעורבת"? לא מצאתי אף הסבר על זה באינטרנט.
ומרוב לחץ ברח לי מהראש ולא שאלתי את הרופא.
האם יש דאגה לעניין?
אודה לתשובתך, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
מריה21/06/2011שהצסטות נמצאתו בשחלה השמאלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה2 צסטות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/06/2011יכול להיות שחלות בעלות תוכן סמיך בחלקןמ שמתאים לסוג מסויים של ציסטות. עשי בדיקות דם ובדיקת אולטראסאונד חוזרת לאחר המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)