מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרפס???חנה31/10/2014
שלום רציתי לדעת האם אני נושאת את הנגיף הרפס
HSV (1+2) IgG Ab
Negative
HSV (1+2) IgM Ab
Positive
HSV-2 IgG Ab
בעבודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס??? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/11/2014כנראה שכן פני לרופא המטפל לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרימולוט נור לפני חתונה.אורלי30/10/2014
שלום רב,
אני מתחתנת בעוד שבועיים. הווסת הבאה שלי ככל הנראה תהיה יומיים לפני האירוע.
הגעתי אל גניקולוג ביום האחרון של הוסת האחרונה והוא נתן לי מרשם של פרימולוט נור, הוא אמר לי להתחיל אותו יומיים לאחר סיום המחזור וציין בפניי שהכדור מחזיק כשבועיים לכן הוא לא מבטיח לי שלא יהיה לי מחזור באירוע.
כרגע אני עם הכדורים כבר שישה ימים, זאת אומרת שהשימוש שלי בפרימולוט נור הנותר לי זה עוד שבועיים, סה"כ שלושה שבועות רצופים.
האם זה דבר שהוא תקין? האם ניתן לקחת כדור אחר/ נוסף כדי שבאופן וודאי יידחה הווסת לאחר האירוע?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרימולוט נור לפני חתונה. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/11/2014קחי את הכדורים עד החתונה ברצף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום, ד''ר ליאורה אברמוב
אורלי03/11/2014נאמר לי שאצטרך לקחת כדור תומך עם הפרומילוט נור עד למועד האירוע. שם הכדור הוא פרוגילוטון, את החומים בלבד.
אשמח לקבל ממך חוות דעת מקצועית נוספת על כדור זה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום, ד''ר ליאורה אברמוב - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/11/2014פרוגילוטון הוא כדור שמחקה מחזור ובכדורים החומים מכיל גם אסטרוגן וגם פרוגסטרון בעוד שפרימולוטנור מכיל פרוגסטרון בלבד
אין לי נסיון עם פרוגילוטון בדחית מחזור אני בדרך כלל נותנת רק פרימולוטנור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ווסת אינה סדירהhana30/10/2014
שלום אני בת 23,ברצוני לשאול יש לי בעיה רפואית בשם הידרוציפולוס ללא שאנט,הווסת שלי אינה סדירה,הייתי אצל רופאת נשים והיא רשמה לי תרופה בשם הרמונט על מנת להסדיר את הווסת.הייתי שותה את הכדור במשך 3 שנים והפסקתי.ועכשיו כמה חודשים לא קיבלתי ווסת,האם זה תקין?האם עליי לגשת לרופא לבקש בדיקות מסוימות?תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ווסת אינה סדירה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/11/2014חיזרי לרופאת הנשים שלך לברור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משמעות של רירית רחם מעובהאלמונית30/10/2014
היי אני בת 19, בחודשים האחרונים החלו במפשעה הימנית שלי כאבים חזקים, כאב חד שחוזר והולך. על מנת לבדוק את מקור הכאב נבדקתי אצל אורטופד שהמליץ על בדיקת גניקולוג על מנת לשלול בעיות וגינאליות כגון ציטטות וכו'.
לא נבדקתי וגינאלית (בתולה) ועשיתי בדיקת US ביטני. במהלך הבדיקה התבשר לי ע"י הגניקולוגית כי רירית הרחם שלי מעובה מעבר לצפוי והדבר מראה על מחזור לא תקין (?). היא הפנתה אותי למכון לאולטרסואונד בבית חולים לביצוע US TAS.
יש לציין כי אני לוקחת גלולות כארבעה חודשים, לא היו תופעות לוואי, והמחזור שלי מעולם לא היה סדיר (אחת מהסיביות לנטילת הגלולות).
האם יש סיבה לדאגה? מה בכלל אומרת העובדה של רירית רחם מעובה? מהי בדיקת US TAS?
אשמח לקצת מידע בנושא כי נשארתי לחוצה וחסרת תשובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית רחם מעובה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/11/2014אם את נוטלת גלולות העבוי של הרירית נובע מהגלולות. לא ברור לי למה הפנתב אותך הרופאה מעבר לבדיקת אולטראאונד גינקולוגי דרך הבטן
עשי את האולטראסאונד הבא מיד עם סוף המחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוד בעקבות זיהום בחיידקליאל30/10/2014
שלום,
במשטח וגינלי שעשיתי (בעקבות גירוד והפרשות מהנרתיק) יצא בתרבית זהום בחיידק (Culture positive).
הרופאה אמרה לי להשתמש במשך שלושה ימים בפתילות ואגינליות דאלאצין, ולמרוח במשך שבעה ימים משחה טבעקוטן.
עכשיו אני שבוע לאחר הטיפול, ההפרשות אכן פחתו, אך הגירוד לא פסק, ולפעמים מרגיש לי אפילו שהוא "עבר" גם לפי הטבעת.
התור הבא לרופאה הוא רק בעוד שבועיים וחצי.
מה ניתן לעשות עד אז?
האם יעזור להמשיך להשתמש במשחה?
והאם יש בעיה לקיים יחסי מין במצב כזה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוד בעקבות זיהום בחיידק - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/11/2014אל תקיימי יחסי מין
נסי להמשיך עם הטבעקוטן עד לבדיקה של הרופאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי לקחת גלולהאדוה30/10/2014
שלום רב.
אני לוקחת גלולות מזה כמעט שנה כל יום בתשע בבוקר.
אתמול שכחתי לקחת גלולה במשך כל היום.
היום בבוקר קיימתי יחסי מין עם הבן זוג שלי ולקחתי את הגלולה של ביום בבוקר.
האם אני צריכה לקחת פוסטינור היום ?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך להודעה
אדוה30/10/2014ושכחתי לציין שביום ראשון אני לוקחת את הגלולה האחרונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לקחת גלולה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/11/2014כן ולהוסיף קונדומים לשבועיים הקרובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי ברזלאפרת30/10/2014
שלום רב,
קיבלתי מהרופא מרשם לאקטיפרין.
שאלתי היא: האם צריך לקחת את הכדור בשעות פחות-או-יותר קבועות או שאפשר לשנות את שעת הלקיחה ?
בברכה,
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני בהריון, שבוע 27, גיל: 36
אפרת30/10/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדורי ברזל - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/11/2014אפשר לשנות שעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת גלולות לצורך בדיקות דםששש30/10/2014
היי, אני עם נשירת שיער חמורה וקיבלתי הפנייה מרופאת נשים לבצע בדיקות דם הורמונליות, אני לוקחת גלולות בלארה והבנתי שאני צריכה להיות נקייה מגלולות לצורך הבדיקה. נשארו לי עוד 5 ימים לקחת ואז אני עושה הפסקה של שבוע ובזמן הזה מקבלת מחזור.. האם אפשר כבר אז לבצע את הבדיקות או שאני צריכה לתת לגוף תקופה בלי? מהו פרק הזמן מינימום שאפשר לעשות? כי אני לא רוצה להיכנס עכשיו להריון וקונדום לא רלוונטי מבחינתנו. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת גלולות לצורך בדיקות דם - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/10/2014עשי את בדיקות הדם בשבוע הפסקה מהגלולות כשתקבלי מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום אחרי יחסיםמיקה29/10/2014
שלום רב,
אני בת 45, בריאה, לא נוטלת גלולות, מחזורים סדירים, אחרי שלוש לידות תקינות.
לפני 6 שנים עברתי טיפול בלייזר עקב sin3, ומאז במעקב קולפוסקופיה ופאפ תקינים כשהאחרון היה לפני חודשיים.
בשבועות האחרונים, מופיע דימום קל אחרי קיום יחסים.
האם יש סיבה לדאגה? מה יכולה להיות הסיבה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום אחרי יחסים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/10/2014פני לבדיקת רופא נשים מיד אחרי יחסי מין כדי שיראו מה מקור הימום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתי הקודמת בעניין דימום
מיקה30/10/2014שלום רב,
בהמשך לשאלתי הקודמת' בעניין דימום אחרי יחסים בין מחזורים,נבדקתי על ידי רופא נשים היום ונאמר לי שצוואר הרחם תקין אך באולטראסאונד רואים רירית רחם עבה. הרופא נתן לי כדורים ל10 ימים מסוג hydrogesterone . התבקשתי לחזור אחרי תום המחזור לבדיקה נוספת. האם זהו הטיפול המקובל? על מה יכולה להעיד רירית רחם עבה ? על מה יכול להצביע דימום מהרחם?
אני מודאגת עקב עבר של sin3 בצוואר הרחם...
מודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי סקסבר29/10/2014
שלום
רציתי לשאול , האם זה נורמלי שאחרי קיום יחסי מין וגמירה של הגבר בפנים
גורם לכך שזה שורף ותחושה ממש לא נעימה בפנים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי סקס - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/10/2014לא צריך להיות כך פני לבדיקות רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטראסאונד FLOW ואגינאלי- דחוף!!!אבי 3128/10/2014
בת 31 ברקע מחלת כליות גלומרולרית. סובלת מדימומים כבדים במחזור עד קרישי דם גדולים ומאנמיה מטופלת בברזל ורידי.
לאחרונה נמצאו אצלי ציסטות שחלתיות אחת עכורה ללא זרימה בתוכה ובשחלה שנייה שתי ציסטות עם נוזל עכור ומחיצה עם זרימה מופחתת בהיקפן. בנוסף נצפו מס' מוקדים של נגעים איפה שנכתה שזה מתאים לאנדומטריומה. נשלחתי ע"י רופאת הנשים למרפאת אנדומטריוזיס אבל התור עוד נורא רחוק. רציתי לדעת מה משמעות הדבר : 1. ללא זרימה בתוך הציסטה?
2. זרימה מופחתת בהיקפן של הציסטות?
הרופאה היתה מפסוטית שזו לא זרימה מוגברת אך בכל זאת מה המשמעות לזרימה מופחתת וללא זרימה?
התחילה לי טיפול בדפו פרוברה. האם זהו טיפול מתאים?
יש לציין שאין לי כאבים אלא פשוט דימומים חזקים וציסטות שלא נעלמות בין המחזורים.
הרופאה אמרה שאולי זה תסביב אבל אני אחות במקצועי ולא נראה לי כי ממש לא כואב לי. האומנם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולטראסאונד FLOW ואגינאלי- דחוף!!! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/10/2014ציסטות ללא זרימה אלו בדרך כלל ציסטות לא פעילות. הטיפול בדפו בסדר גמור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת סוג הגלולה באמצע החפיסהבת חן28/10/2014
שלום, נטלתי גלולות דיאנה במשך כחמש שנים והחלפתי לפני חודש ליסמין. יש לי פריחה באזור הפנים שאינה חולפת ורציתי לדעת אם ניתן להחליף חזרה לדיאנה בלי לחכות עד לסיום חפיסת יסמין במלואה? יש סיכון בריאותי ו/או הגנתי? תודה רבה, בת חן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלפת סוג הגלולה באמצע החפיסה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/10/2014יכול לעשות קצת בלגנים כמו דימומים
הכי טוב זה להפסיק את הגלולה לעשות הפסקה שבוע ואז להתחיל דיאנה אם את פעילה מינית ומפסיקה את הגלולה מוקדם הוסיפי קונדומים לשבועיים הקרובים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בבטן בזמן סקסאלכס28/10/2014
אני בת 20, לפני כשנה היה לי פילוניפריטיס שזה דלקת באגן, נאמר לי שזה דלקת בדרכי השתן שהתפתחה. היום התחלתי להרגיש כאבים חזקים בבטן העליונה, איפה שהעצם, ואני והחבר החדש שלי עושים הרבה סקס לאחרונה.. כשהוא מכניס בהתחלה, ממש ממש כואב לי אבל רק בצד שמאל מבפנים של האיבר מין שלי. לפעמים גם מאוד כואב לי בבטן למטה.ממה זה נובע? המחלה שהייתה לי יכולה לקרות בגלל סקס? והאם יש סיכוי שחזר לי שוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה בנוגע לגלולות
אלכס28/10/2014אני לוקחת גלולות מגיל 16 שזה בערך 4 שנים. מעולם לא עשיתי הפסקה. לפני חודש מישי אמרה לי שחייבים לעשות הפסקה לחודש כל חצי שנה.. האם זה נכון? כי כל השנים האלה לא עשיתי הפסקה בכלל. יכול להיות שזה פגע בי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה בנוגע לגלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/10/2014אין צורך לעשות הפסקה לגבי הכאבים פני לבבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור שבועיים וחצי בעת לקיחת גלולותאיילת28/10/2014
שלום! שמי איילת ואני בת 22.
אני לוקחת כמעט שנתיים את גלולות "מרסילון" ולפניהן כארבע שנים את הגלולות "אסטל" (התחלפו עקב כאבי מחזור).
לפני שבועיים, בעת שהותי בתאילנד, התחלתי לקבל הפרשות וסת מוזרות ולאחריהן קיבלתי מחזור קל, מעט מאוד דימום אך ברור לעין.
מאז, ועד היום אני עדיין סובלת מאותם הדימומים, הכוללים גם חלק מתופעות הלוואי של המחזור- כגון כאבי מחזור וכו'.
קבעתי במהירות תור לגניקולוג שלי אך התור עוד רחוק ולכן רציתי להתייעץ פה.
חשוב לציין שבתאילנד חיברתי חבילות, דבר שכבר עשיתי פעם בעבר, אך לא שכחתי אף יום. עד כה אני עדיין לוקחת את הגלולות בכל יום.
חזרתי בארץ לתזונתי הרגילה ומעבר לזה לא חלו שינויים משמעותיים בהרגליי.
אשמח לתשובה מהירה,
איילת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור שבועיים וחצי בעת לקיחת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/10/2014יכול להיות דמום חריג תחת גלולות ביחוד אם מצרפים חפיסות. המשיכי עם הגלולות והמתיני לתור אצל הרופא, יכול להיות שלאחר הפסקה הבאה של החפיסה הכל יסתדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרזטשחר28/10/2014
שלום רב, אני נטלתי סרזט החל מ16.9 ב10.10 החלה ווסת במשך שבעה ימים ולאחר מכן עוד שלושה ימים עם הכתמות. בתאריך 25.10 לפני שלושה ימים החל שוב דימום ממש כמו ווסת הפסקתי את הכדור ועדיין אני מדממת כמו תחילת מחזור.... אני כבר מיואשת . השאלות שלי האם זהו שוה מחזור וכמה ימים הוא עוד יכול להמשך . הכדור האחרון שלקחתי היה במוצ"ש יש דרכים לעצור את הדימום או להפחיתו? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרזט - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/10/2014הדימום ימשך כמה ימים יש כדורים שיכולים אולי להקטין את הדימום התיעצי עם רופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)