מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחזור ללא דם וכאבי גב תחתוןמירב22/10/2014
שלום,
אני נוטלת גלולות (דיאנה) המון שנים. בדרך כלל המחזור שלי בסדר. במחזור האחרון (שהתחיל לפני כמה ימים) אין דם כמעט ובכלל. אני אפילו לא שמה טמפון וכמעט ולא רואה סימני דם.
כמו כן יש לי כאבים בגב התחתון.
האם יש סיבה לחשוש מזה? אני אמורה לקחת גלולה היום - האם לקחת אותה או להתייעץ עם רופא?
תודה,
מירב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור ללא דם וכאבי גב תחתון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב23/10/2014קחי את הגלולה כסדרה. עשי בדיקת שתן לשלול הריון אם את פעילה מינית. וקבעי תור לרופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור ארוך ודלקת גרוןשני22/10/2014
הי, בוקר טוב!
אני בת 24 ולאחר לידת בני לפני 3 שנים, המחזור התקצר מאוד.
יש לי מחזור בד׳כ 4 ימים, ביומיים הראשונים יש יותר דימום, אך לא חזק במיוחד ביום השלישי מאוד נחלש וביום הרביעי לרוב כבר אין כלום או ממש בלתי מורגש.
אני עם דלקת גרון מיום ראשון וקיבלתי מחזור בשבת.
בתחילה הדימום היה קל, ביום שני הדימום התחזק ונהיה גם עם קרישי דם ואתמול היה נראה לי שנחלש,אך היום קמתי ושוב דימום חזק...
זה קשור לדלקת גרון?
האם עלי לחשוש?
כבר כמה שנים שאין לי דימום כזה מהיום השלישי למחזור ועכשיו זה כבר יום חמישי והוא לא נחלש..
אשמח לכיתה דחופה..!!!!
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור ארוך ודלקת גרון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב23/10/2014יכול להיות קשור למחלת החום. פני לרופא הנשים שלך לבדיקה בכל מקרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נובה רינג, פרימולט נור ומחזורשושי21/10/2014
שלום רב.
אני משתמשת בנובה רינג. באמצע השימוש היו לי כתמים ולקחתי פרימולט נור במשך 6 ימים, ביום השביעי לא לקחתי והוצאתי את הטבעת. בד"כ אני מקבלת מחזור יומיים אחרי הוצאת הטבעת והפעם זה לא קרה.
שאלתי היא- במידה ומחזור לא מגיע, נשלל הריון ומגיע הזמן להחזיר טבעת חדשה- האם להכניס חדשה? האם לחכות למחזור?
וגם- אחרי כמה ימים מינימום אפשר להכניס טבעת חדשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נובה רינג, פרימולט נור ומחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב23/10/2014גם אם לא תקבלימחזור אחרי 7 ימים החדירי טבעת חדשה ב מידה ואינך בהריון
את יכולה לקצר את השבוע הפסקה ולצרף אפילו 2 חפיסות של טבעות ללא הפסקה כלל אבל חשוב שאת ההפסקה תעשי לא יותר מאשר 7 ימים בלבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נובהרינגזהר21/10/2014
שלום,
אני משתמשת בנובהרינג ולפני מספר ימים החלפתי טבעת והיום שמתי לב שיש בה חלק קצת מחוספס שבו "עטיפת הפלסטיק" קצת התקלפה, האם זה בסדר? כדי להחליף לטבעת חדשה? ואם כן אז להכניס טבעת חדשה ולהמשיך לספור מהיום שבו הכנסתי את הטבעת הישנה?
תודה רבה,
זהר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי ירגיע אותך
שושי21/10/2014בכל טבעת יש חלק מחוספס, זה לא מקום שהתקלף (אא"כ את יודעת שזה ממש שונה ממה שאת רגילה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת מוזר..
זהר22/10/2014תודה על התגובה:) אבל זה ממש נראה כמו שכבה דקה של פלסטיק שמתקלפת.. אני משתמשת בטבעת שנתיים ואף פעם לא ראיתי שיש כזה חלק, את חושבת שבכל טבעת יש ממש שכבה דקה של פלסטיק רפויה? נשמע לי קצת מוזר אבל מקווה שאני טועה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת מוזר.. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב23/10/2014אם את לא שקטה החליפי טבעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטל ודיאנהשני21/10/2014
שלום, הייתי צריכה להתחיל חפיסה חדשה של גלולות (אני לוקחת מזה שנתיים אסטל), עדיין לא חידשתי מרשם אז לקחתי במשך יומיים גלולות שנשארו מהחפיסות הקודמות ובניתי על לקחת את ההמשך מהחפיסה החדשה. הפעם נתנו לי דיאנה כי נגמר האסטל. האם בטיחותי לקחת באותו החודש 2 גלולות אסטל ו19 גלולות דיאנה? האם יהיו בעיות או שהכל בסדר כי זאת אותה הגלולה?ההגנה היא אותה הגנה? יהיו תופעות לואי? אודה לתשובה מהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטל ודיאנה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב23/10/2014זואותה גלולה רק של חברה אחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניצני שדיים בגיל מאוחרטיטטי21/10/2014
שלום, אני בת 20 (קיבלתי מחזור בגיל 14 והתחילה לי צמיחה של שדיים ומאז זה הפסיק) ואין לי עדיין שדיים כמו שאמור להיות לבחורה בגילי. יש לי רק ניצני שדיים וגם המחזור לא סדיר. הייתי אנורקסית הרבה שנים ועכשיו אני אוכלת בריא ומאוזן במשקל תקין. האם לא יהיו לי שדיים אף פעם? (חוץ מניתוח שאותו אני לא אעשה)
אם אני אקח גלולות להסדיר את המחזור יכול להיות שזה יעזור?
מה לעשות?, תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניצני שדיים בגיל מאוחר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב23/10/2014גלולות לא יצמיחו שדיים התיעצי עם רופא אנדוקרינולוג לגבי מצבך ההורמונלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעור יתר כתוצאה מנטילת תרופות.טיטטי21/10/2014
שלום, אני כרגע בת 22, מאז גיל ההתבגרות נהיה לי שיעור יתר במקומות כמו בטן-גב פאות ושפם, בשנה האחרונה השיעור קצת התגבר בסנטר (ממש מעט שתיים-שלוש שערות שכבר טפלתי בהן) ופאות לחיים וגם על כל החזה והבטן והגב ברמה מוגזמת. שהייתי קטנה הייתה לי אפילפסיה, ונטלתי גלולות לטפל בהתקפיים האלו. ראיתי באינטרנט שתרופות כאלו מעודדות את הגוף לייצור אנדרוגנים, ואילו הורמוני מין שאמורים להימצא יותר אצל גברים. תמיד הבעיה של השיעור הביכה אותי כך שלא פניתי לשום רופא. וכיום החלטתי שאני מוצאת לה פתרון (היה לי אפילפסיה בגיל 11-10 ונטלתי תרופות במשך 3 שנים בערך) כילדה לא הייתי שעירה, גם ההורים והאחים שלי לא שעירים במיוחד. הבדיקות דם מראות שהכל תקין אצלי מבחינת הורמונים. הרופא אנדוקרינולוג אמר שהכל תקין אצלי ולא רואה שום בעיה מיוחדת (המחזור לא סדיר אבל הוא אומר שזה עדיין בסדר.)
האם יכול להיות שהשיעור שנגרם לי הוא כתוצאה מנטילת תרופות של אפילפסיה?
אם אני אקח גלולות השערות ינשרו ? (כמובן השערות העדינות שלא עברו שעווה עדיין...)
שמעתי שלפעמים גלולות גורמות לנשירת השיער שצומח כתוצאה מתרופות.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעור יתר כתוצאה מנטילת תרופות. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב23/10/2014התיעצי עם רופא הנשים שלך לגבי טיפול בגלולות וכן עם רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות מינס ונסיון כניסה להריוןשי21/10/2014
שלום,
בת 31, נוטלת גלולות מינס מזה 4 שנים בערך (לוקחת מגיל 16 גלולות מסוגים שונים). הווסת מגיעה פעם בחצי שנה בערך, נאמר לי שבגלולות מינס לרוב אין דימומים בין החפיסות. אני מעוניינת להפסיק בתום החבילה הנוכחית את הגלולות על מנת לנסות להיכנס להריון.
השאלות שלי הם כאלו:
1. האם לאחר שאסיים את הגלולה הלבנה האחרונה תגיע הווסת? (שהרי לא אתחיל חבילה נוספת).
2. אם לא, האם אין סיכוי להיכנס להריון עד שלא תהיה וסת? (כי הרי מתחילים לספור מהוסת האחרונה).
3. האם ניתן יהיה להיכנס להריון כבר בחודש הראשון? ואם כן איך אדע לחשב את הזמן?
בקיצור, כל עניין הדימום שאינו מגיע עם הגלולות האלו יצרו אצלי בלבול רב באשר לזמני כניסה להריון וכו...אשמח להסבר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות מינס ונסיון כניסה להריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב23/10/2014הפסיקי את הגלולות ונראה אז מה קורה. יכול להיות שיגיע מחזור ואז את יכולה להכנס להריון מיד אחריו או שאם לא יגיע מחזור לא ברור מתי ואם את מבייצת בכלל ולכן פני במקרה כזה לרופא הנשים שלך
שנה ראשונה לאחר הפסקת גלולות מכל סוג שהוא יכולים להיות שבושי מחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה אתם לא עונים..בתאל21/10/2014
ביצעתי אולטרסאונד ראשון של ההריון אני נמצאת בשבוע 6 והטכנאית רשמה לי בסיכום מתחת לשק הריון נצפה מבנה היפואקוגני בגודל 6*10 מ"מ יכול להתאים להמטומה או השרשה. מה זה אומר??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אתם לא עונים.. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב23/10/2014יכול להיות דימום קל מתחת לשק פני עם התשובה לרופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חפיסה ראשונה של גלולותנטלי21/10/2014
שלום רב
סיימתי חפיסה ראשונה של גלולות מסוג פמינט ביום רביעי
היום, (יום שלישי) עדיין לא קבלתי מחזור וגם אין לו זכר
ביצעתי שתי בדיקות ביתיות והן יצאו שליליות
מה עליי לעשות? האם יש צורך לבצע גם בדיקת דם?
האם יכול לקרות שלא אקבל החודש מחזור?
ומה לעשות עם החפיסה הבאה? להתחילה כרגיל? בתום
שבוע ההפסקה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חפיסה ראשונה של גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב23/10/2014גם אם לא תקבלי מחזור התחילי את החפיסה הבאה לאחר 7 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיליה קדמית נמוכהקרן20/10/2014
שלום,
הייתי רוצה את התייעצות ממי שמכיר/ה על מנת שאולי אוכל מעט להירגע. מדובר בהריון שני שלי (ללא הפלות או בעיות בעבר). כיום בשבוע 16. בשבוע 14 להריון הייתה לי הפרשה חומה ועליתי לבדיקה במוקד, רופא הנשים שבדק אותי אמר שהוא לא רואה בעיה ורשם שהכל תקין כולל ציין שהשליה קדמית אך גבוה (מאז ועד היום ברוך השם לא היו שוב הפרשות כאלה). היום עשיתי סקירה ראשונה ובסוף הבדיקה הרופא ציין בפני שיש לי שיליה קידמית נמוכה קרובה לפתח, אך לא מחסה את הפתח ושאני צריכה להישאר במעקב. מה זה אומר שיליה נמוכה? אני צריכה לנהוג באופן מיוחד ולהישמר מפעילות מסויימת? ממה דבר כזה יכול לקרות ?(אני בת 28)
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיליה קדמית נמוכה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב21/10/2014בדרך כל שליה נמוכה שלא מכסה את הפתת תתרחק ממנו ותעלה ככל שההריון יתקדם
זו הסיבה שהיה דיום בשבוע 14
המשיכי מעקב רגיל אצל רופא נשים שלך לא רואה סיבה להנחיות מיוחדות כרגע כל עוד את לא מדממת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיליה קידמית נמוכה
קרן21/10/2014תודה על התשובה המהירה. ומה קורה במצב שהשליה מסתירה חלקית את הפתח? הסיכויים שתעלה טובים? מה ההשלכות /הסיכון במידה והיא לא עולה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להריוןאפרת20/10/2014
בת 36 +1 ב10.10 בבוקר קיבלתי אוביטרל בזריקה לאחר שנצפה זקיק בשחלה 20 מ״מ לאחר הזריקה כאבים חזקים ובחילות ( תופעות של הזריקה ) שנעלמו אך חזרו שוב בצורה חזקה יותר בלווי עייפות ניגשתי למיון נ במרפאה ב us נצפה
רחם א 78 עובי 44 רוחב 52 מרקם תקין
רירית 14 סדירה שחלה ימנית א 28 ר 17 גופיף צהוב 9 מ״מ שחלה שמאלית א 33 ר 22 גופיף צהוב 11 מ״מ טען שכאבים מביוץ מוגבר ונתן לעשות בטא 5>
האם על סמך זה ניתן להגיד שיהיה הריון או שמא לא או שעדיין מוקדם לדעת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כניסה להריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב21/10/2014מוקדם עדיין צריך לחזור על בדיקת הדם עוד 10 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גזים אחרי לידהרותי20/10/2014
שלום.
בהריון הייתי בשמירה מוחלטת ולא זזתי בכלל 4 חודשים . לקחתי פרסולט ונרות פרוגרסטון והתחילו לי גזים נוראיים. עכשיו עברו 4 חודשים מהלידה ועדיין הגזים נשארו . חשוב לציין שבחיים לא סבלתי מגזים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גזים אחרי לידה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב21/10/2014פני לרופא גסטרואנטרולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לעשות לגבי הדימומים?רונית20/10/2014
שלום רב.
בתי בת ה21 יש לה מחזורים לא סדירים בכלל. אבל רק לאחרונה נודע לי שיש לה גם לפעמים, דימומים ממושכים. למשל, עכשיו יש לה דימום כבר כמה שבועות, ביום ולא בלילה. אני רציתי לגשת איתה לרופאת נשים, אבל היא מפחדת, היא אומרת שיעשו לה המון בדיקות, ויגידו לה שאולי זה מי יודע מה. בינתיים נתתי לה צמח שיח אברהם, שקראתי עליו.
אני רוצה לציין, שיש לה קצת עודף משקל, ושיש לנו עכשיו גם תקופה מתוחה במשפחה, עזרה להורים מבוגרים ועד דברים.
אני רוצה גם לציין שב"ה אין לה כאבים, והיא נוסעת כרגיל לעבודה כל יום, די רחוק מהבית.
רציתי לשאול אם יש לך איזה מילת הרגעה, למשל, שזה דבר מצוי, כי אם אני אוכל להסביר לה יותר על הנושא, נראה לי שהיא תסכים לגשת לרופא אם אוכל להסביר לה שזה דבר מצוי ושיש לזה פתרונות.
תודה רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לעשות לגבי הדימומים? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב21/10/2014כדאי לפנות לבדיקת רופא נשים, בדרך כלל אם היא לא קיימה יחסי מין לא עושים בדיקה גינקולוגית אלא אולטראסאונד דרך הבטן שזו לא בדיקה חודרנית ובדיקות דם. הטיפול יהיה כנראה הורמונלי בגלולות.
חבל להמשיך לסבול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרייהשירה20/10/2014
שלום
טופלתי ב6 נרות אגיסטן לפטרייה לאחר בדיקה אצל רופא (לא נלקחה תרבית) . אני ביום ה7 כעת והמרגש יותר טוב בהרבה אבל עדיין יש גירוד ואי נעימות. האם יכול להיות משהו אחר? האם אני יכולה ללכת להיבדק שוב כאשר החדרתי נר עוד אתמול בלילה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרייה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב21/10/2014המתיני עוד יומיים עד שהנר יופרש במלואו ואז פני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)