מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף מאודדדד..סיכוי להיריוןליאת30/06/2014
שלום..אני מקיימת יחסי מין עם חבר שלי כבר 7 חודשים בערך לוקחת גלולות 7 חודשים..החודש הזה לקחתי 2 גלולות באיחור של מעל 12 שעות , אחת יחסית בתחילת החודש ואחת ממש אחת לפני האחרונה..מאיחור של הגלולה הראשונה אנחנו מקיימים יחסי מין בלי קונדום והוא גומר בחוץ.היום הייתי אמורה לקבל מחזור ולא קיבלתי עדיין..מה הסיכויים שלי שאני בהיריון והאם יש דרך קלה יותר מהפלה בשלבים מוקדמים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף מאודדדד..סיכוי להיריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/07/2014עשי בדיקת שתן להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גולןלות, טריגליצרידים, הריוןדוני29/06/2014
שלום, אני נוטלת גלולות דיאנה 35, ומצאו לי בדם רמת טריגליצרידים גבוהה, קיימתי יחסי מין, ושמעתי שגם אם נוטלים גלולות אך כאשר רמת הטריגליצרידים גבוהה זה יכול לגרום לכניסה להריון. אני מאוד מודאגת, האם מידע זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גולןלות, טריגליצרידים, הריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/07/2014אין קשר בין רמת טריגליצרידים וכניסה להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גולה בליטה ליד הפותשלי29/06/2014
היי, אני רוצה לשתף וכמובן לקבל הכוונה, לפני כמה ימים הרגשתי גירוד באוזר השפתיים של הפות, הייתה אדמומיות בהתחלה שנעלמה ואז הרגשתי מין בליטה באזור, אני מאוד מוטרדת ולא יודעת מהי הסיבה, הגולה קטנה אך לא נעלמה לחלוטין,מה עליי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גולה בליטה ליד הפות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/07/2014לפנות לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה או דלקת בשתןדינה29/06/2014
שלום רב. לפני כשבועיים הרגשתי דחיפות, צריבה במתן שתן וכאבי בטן, תמונה שהתאימה לדלקת בשתן ולקחתי אנטיביוטיקה זינט במשך כשבוע על דעת עצמי... הרגשתי שעבר. כעבור שבוע שוב הרגשתי צריבה לא נעימה באופן תמידי לא קשור למתן שתן. לא היו הפרשות נרתיקיות מיוחדות או גרד. ביצעתי בדיקת שתן כללית ותרבית ובמקביל החלטתי לשים נרות אגיסטן... מיד לאחר מספר שעות הרגשתי הטבה רצינית ויום לאחר מכן חזרה תשובה של תרבית שתן ושם נראה כי יש צמיחה של אי קולי.
שאלתי.. האם זה שהשתמשתי בנרות וזה עזר לי אומר שפשוט ביצעתי בדיקת שתן שלא כל כך סטרילית או שבכל זאת ללכת לרופא ולבקש אנטיביוטיקה לפי רגישות? והאם להמשיך בטיפול עם נרות אגיסטן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
דיאנה30/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקחת אנטיביוטיקה על דעת עצמך?
חגית01/07/2014זה לא משהו שהייתי עושה.
אני באופן כללי מנסה להמנע כמה שאפשר משימוש באנטיביוטיקה. הרבה פעמים קרה לי שהאנטיביוטיקה הייתה מעין פלסתר שעזר לתקופה קצרה אבל לא פתר לחלוטין את הבעיה. כשהייתה לי בעיה דומה לשלך נעזרתי בתוסף תזונה שנקרא "די מאנוז". אני ממליצה לך לבדוק אם את יכולה גם למצוא איזשהו פיתרון יותר טבעי מאנטיביוטיקה לבעיה מכיוון שאנטיביוטיקה אמנם מחסלת את החיידקים המזהמים, אבל כידוע היא גם פוגעת בחיידקים טובים שאנו זקוקים לפעילותם בגופינו ולכן נוצר חוסר איזון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריה או דלקת בשתן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/07/2014פני לרופא משפחה האנטיביוטיקה שלקחת לא התאימה לחיידק או שלא היתה בכמות נכונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותבתאל29/06/2014
לקחתי גלולות פמינט במשך שנה הפסקתי אותם במשך חודשים עברנו לאמצעי מניעה מכני , ראינו שזה לא זה, אז חזרתי שוב לקחת גלולות.
לפני כשבועים סיימתי חבילה , והחלטתי שאני לא רוצה להמשיך לקחת אותם כי עושים תופעות לוואי נוראיות
הגעתי לרופאת נשים שנתנה לי גלולות אחרות מינס
השאלה שלי עם אני יכולה לקחת אותם כבר עכשיו ? או שצריך לחכות ליום ראשון של המחזור?
הרופאה אמרה לי שאפשרי כי בעבר כבר לקחתי גלולות אבל אני קצת חוששת
אשמח לעזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/07/2014בין חפיסה לחפיסה עושים הפסקה של שבוע ועם מינס 4 ימים אם עבר כבר יותר מ4 ימים מאז שהפסקת את החפיסה הקודמת המתיני למחזור הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב אזניל במרשם עם אגיסטןגלי29/06/2014
הי,
לצערי בבדיקות STD התגלתה אצל בנזוגי תוצאה חיובית ל :
M. HOMINIS PCR
U UREAL/PARVUM PCR
ולכן קיבלנו שנינו אזניל .
במקביל בסופ"ש ראיתי סימנים לפטריה וגינלית וברצוני לקחת אגיסטן אך לא רוצה שיפגע באזניל..
כמה זמן מסיום האזניל ניתן לקחת אגיסטן?
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב אזניל במרשם עם אגיסטן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/07/2014את יכולה לקחת את האזניל במקביל עם אגיסטן מקומי לנרתיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאזניל
סיון06/08/2014צהריים טובים
לאחר תקופה ממושכת של טיפול במשחה לווסטיבוליטיס, רופא חדש עשה לי בדיקה מקיפה וגילה אצלי חיידק U.UREAL/PARVUM-PCR
לדבריו, החיידק יכול לגרום לתסמינים מהם אני סובלת (שריפה בפתח הנרתיק עם או בלי מגע מיני) וכי אזניל יכול להעלים את הסימפטום.
מה ידוע לך על התופעה והאם יש לחשוש מהופעת קנדידה לאחר סיום לקיחת התרופה.
בתודה מראש
סיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאזניל - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/08/2014לא צריך לעורר פטריה , נסי את הטיפול..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםלולו29/06/2014
אני בת 23, נוטלת גלולות מסוג הרמונט כבר כמה שנים ולפני כן נטלתי מינס. אני במעקב כבר מעל שנה בגלל ציסטה שקרובה לםתח הנרתיק ושרירן שנאמר לי שכרגע אין צורך לעשות משהו לגביו. הוסת שלי לרב נמשכת שבעה ימים אך בחודש הקודם ובחודש הנוכחי הפסיקה לאחר שלושה ימים. אני מקיימת יחסי מין באופן קבוע.
שבוע שעבר, ביום רביעי הייתי צריכה להתחיל חפיסה חדשה של גלולות ושכחתי לקחת את הגלולה הראשונה, דבר שלא קרה לי אף פעם לפני כן. לאחר התייעצות עם אחות בכללית קול לקחתי את הגלולה יותר מ12 שעות אחרי הזמן בו הייתי אמורה ולאחר 5 שעות כבר לקחתי את הגלולה השניה בחפיסה. בימיםצשלאחר מכן לקחתי את הגלולה בטווח של כשעתיים מהזמן בו הייתי צריכה. ביום שישי קיימתי יחסי מין ולאחר כמה שעות ראיתי דימום. עד עכשיו, יום ראשון, ממשיך דימום מאוד קל והאיזור באופן כללי רטוב מהרגיל.
רציתי לדעת האם יש צורך לקבוע תור דחוף לרופא או שזוהי תגובה נורמלית לבלבול עם הגלולות.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/07/2014יכול להיות תגובה בשל הבלבול עם הגלולות. כל מקרה עשי בדיקת שתן לשלול הריון בסוף חפיסת הגלולות
בינתיים כדאי לקיים יחסי מין עם קונדומים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו מוזר שקורה לי -קשור למחזורחנה29/06/2014
בס"ד
משהו מוזר שקורה לי כבר פעמיים.
הקדמה קטנה: אין לי מחזור קבוע. אני נשואה שנה וחצי בערך טיפה יותר.בלי ילדים ואף פעם לא הייתי בהריון.אני בת 23
קורה לי כבר פעמיים יומיים אחרי מקווה (שזה יוצא 12 ימים אחרי סיום המחזור) אני שוב רואה כמה טיפות של דם ולפי בדיקה של המקום אצל בודקת טהרה, היא אמרה לי שהדימום הוא םנימי והוא לא כתוצאה מפצע (להזכיר שיום לפני קיימתי יחסים). חיכיתי שוב מיום ראיית הטיפות 12 ימים ושוב יומים אחרי מקווה קבלתי טיפות כאלו. יש לציין שהכמות קטנה מאוד ולא רואים כלום על הלבנים.
מה זה יכול להיות?אני רגילה שלפעמים אני מקבלת פעם בחודש וחצי ולפעמים אפילו יותר מזה ופתאום שוב ושוב יש דימום פעמיים בחודש?? יש לציין ששתי הפעמים שראיתי דם יצא גם אותו יום בשבוע-יום שישי (אם זה משנה)
אשמח לתשובה על התופעה.
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משהו מוזר שקורה לי -קשור למחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/07/2014פני לרופא נשים להמשך ברור וטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות פמינטניקול29/06/2014
שלום , התחלתי לקחת גלולות פמניט ומאז שאני לוקחת אותן ישלי דימום רב , מה אני עושה עם זה ? להחליף גלולות או שזה טבעי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות פמינט - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/07/2014המתיני חודשיים אם לא יסתדר פני לרופא נשים להחלפת גלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזוררויטל לוי29/06/2014
שלום רב,
החודש יש לי איחור של שבוע וכל חודש לפני קבלת המחזור יש לי שבועיים לפני כאבים בחזה וזה הסימן שמחזור בדרך...
החודש אין לי שום סימן.
הלכתי לרופא שראה שעובי רירית 10 מ"מ וכנראה יגיע בקרוב
שאלתי:
מה זה אומר עובי רירית כזו?
יכול להיות מצב שעל אף שהתעבתה לא יהיה מחזור?
אין לי שום סימנים שאמור להגיע...
אני לא מנסה להכנס להריון אבל סתם מוטרדת ואציין כי אני פוליצסטית מקבל כל חודש עם איחורים קלים...
אודה לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/07/2014קשה לדעת מתי בדיוק יגיע המחזור
יכול להיות שיקח ימים ספורים ויכול להיות שיותר..
אם לא יגיע תוך שבועיים פני לרופא נשים לקבלת כדורים לזרוז המחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת גלולות בצורה נכונהבחורה2828/06/2014
היי, יש לי כמה שאלות:
1. אם קיבלתי מחזור בבוקר והתחלתי חפיסה ראשונה רק בערב של אותו היום, יש לזה משמעות מבחינת הגנה?
2. לאחר יום של הקאות ושלשולים, כמה זמן עליי להמתין עד שאהיה מוגנת שוב?
3. המחזור הראשון שקיבלתי לאחר החפיסה הראשונה של הגלולות היה בעל מרקם מאוד סמיך וגושי מהרגיל, האם זוהי תופעה תקינה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי?
בחורה2830/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטילת גלולות בצורה נכונה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/07/2014לאחר הקאות ושלשולים צריך להזהר כשבועיים עם קונדומים
תקין מחזור שיהיה אחר קצת וזה בסדר אם לקחת ביום הראשון למחזור בערב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יודעת כבר מה לעשות, עזרתכםשירן28/06/2014
שלום רב,
אני בת 24
אני סובלת כבר שש שנים מכאבים עזים בנרתיק,
יש לי מין עורות משוכים בנרתיק, ואני לא יודעת מה זה,
הייתי אצל רופא נשים והוא אמר לי שאין לי כלום. הבעיה שהעורות המשוכים האלה נדבקים לעור וקשה לראות אותם. אמרתי לו שמדובר שמה שיש לי נדבק לעור והוא אמר שאין מה לדאוג ונתן לי משחת פוליקטן שלא עוזרת לי בכלל.
אני לא קיימתי אף פעם יחסי מין,
אני כבר לא יודעת למי לפנות, העורות האלה או מה שזה לא יהיה רק הולך ותופס אצלי תאוצה (והסברתי את זה לרופא, והוא אמר שזה כלום) אני סובלת מכאבים שאני פשוט רואה כוכבים.
אני מצרפת תמונה,
אנא מכם מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה להוסיף תמונה
שירן28/06/2014בהמשך להודעה הקודמת, אני רוצה לצרף תמונה אבל שתהיה חשאית, איך אפשר שרק אתם תראו את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי בנטילת גלולות יאזשלומית27/06/2014
שלום לכם,
אני בת 28 - בריאות תקינה. מעולם לא לקחתי גלולות. לפני כאחד-עשר ימים עם תחילת המחזור החודשי התחלתי ליטול גלולות בפעם הראשונה (יאז של באייר).
אני חווה את תופעות הלוואי הבאות:
בדרך כלל המחזור שלי נמשך כחמישה ימים, עכשיו אני מדממת כבר כאחד עשר ימים מתחילת נטילת הגלולה.
בנוסף אני חווה עייפות ותשישות, בחילות קלות, יובש בפה, הזעה - יותר מבדרך כלל בעיקר בלילה וצמיחת שיער מוגברת.
האם אלה תופעות לוואי תקינות ומתי והאם יפסקו, או שעלי להפסיק ליטול את הגלולה או להחליפה?
המון תודה!
שלומית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לוואי בנטילת גלולות יאז - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/06/2014אלו תופעות לואי אפשריות המתיני עוד חפיסה ואם המצב לא ישתפר לאחר שתי חפיסות החליפי גלולות. לחילופין אם את מרגישה ממש לא טוב ולא יכולה להמשיך כך פני כבר לרופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת תפקודי קרישה וגלולותנטע27/06/2014
לקראת ניתוח שרירני רחם שאני אמורה לעשות, ביקשו ממני בין היתר לבצע בדיקת תפקודי קרישה.
שאלתי היא האם ניתן לבצע בדיקה זו כאשר אני לוקחת גלולות או שיש עם זה בעייתיות מסוימת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת תפקודי קרישה וגלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/06/2014אין בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה ללכת ל ים המלח בהריוןד``ר מיכאל פרידמן27/06/2014
שלום אני בהריון שבוע 34 אני ובעלי רוצים ללכת לנופש בים המלח, האם יש איסור לאישה בהריון להיכנס לים המלח בגלל המליחות? או לגקוזי? אשמח לקבל תשובה האם מותר ואם לא מה הסיכון בדבר.
תודה רבה
אלינור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ים המלח בהריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/06/2014התיעצי עם רופא מטפל, חסר נתונים לגבי ההריון שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אלינור28/06/2014ההריון שלי תקין כל הבדיקות תקינות, הריון קודם קיסרי בגלל שלא הייתה פתיחה.
מהלך הריון תקין לגמרי. יש בעיה לנסוע לים המלח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)